Ingrida.S
2007 09 27, 09:07
Labas. Noriu mergaitei nupirkti paaukštintą lovą http://www.monoideja.lt/get.php?i.23:h.725:w.967Mergaitei 2,3m. Gal kas turi tokią, ar ne per maža maniškė joje miegot? O gal kuri galit pasakyt kiek Flexos lovytės kainuoja? Mačiau jas veža "Monoidėja"
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 09 27, 10:07) Labas. Noriu mergaitei nupirkti paaukštintą lovą http://www.monoideja.lt/get.php?i.23:h.725:w.967Mergaitei 2,3m. Gal kas turi tokią, ar ne per maža maniškė joje miegot? O gal kuri galit pasakyt kiek Flexos lovytės kainuoja? Mačiau jas veža "Monoidėja"  kokia grazi
Ingrida.S
2007 09 27, 10:04
Aš kai atidarau nuotrauką, tai mažoji šaukia, kad nori tokios lovos  Kaina 550Lt
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 09 27, 11:04) Aš kai atidarau nuotrauką, tai mažoji šaukia, kad nori tokios lovos  Kaina 550Lt visai normali kaina, galvojau 1500 lt minimum, o kur ja galima isigyti
jurgitav
2007 09 29, 07:21
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 09 27, 10:07) Labas. Noriu mergaitei nupirkti paaukštintą lovą http://www.monoideja.lt/get.php?i.23:h.725:w.967Mergaitei 2,3m. Gal kas turi tokią, ar ne per maža maniškė joje miegot? O gal kuri galit pasakyt kiek Flexos lovytės kainuoja? Mačiau jas veža "Monoidėja" Kiek lova viena kainuoja tikrai nepamenu  dabar uzsakem stalciukus po stalu ir dvi lentyneles pakabinamas tai kainuos 900lt  ir laukti ju teks 2men  Kazkur namuose turi buti fleksa katalogiukas su kainom paieskosiu jei rasiu jums kainas surasysiu
kornellita
2007 09 29, 08:12
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 29, 09:21) Kiek lova viena kainuoja tikrai nepamenu  dabar uzsakem stalciukus po stalu ir dvi lentyneles pakabinamas tai kainuos 900lt  ir laukti ju teks 2men  Kazkur namuose turi buti fleksa katalogiukas su kainom paieskosiu jei rasiu jums kainas surasysiu  Kaina didele,bet jug naturalus medis  Pas mano sunu baldai is Baldu rojus,naturalus medid,grazus,kaina velniska  bet kokybe  vyras vis prisukineja tai ten,tai sen
jurgitav
2007 09 29, 08:18
QUOTE(milocka @ 2007 09 29, 09:12) Kaina didele,bet jug naturalus medis  Pas mano sunu baldai is Baldu rojus,naturalus medid,grazus,kaina velniska  bet kokybe  vyras vis prisukineja tai ten,tai sen  Pas mus sie baldeliai jau 3 metai kol kas jokiu nusiskundimu  patenkinta labai as siais baldais. Nors kai uzsisakinejom vyras zurzejo kad vaikams per brangu tokie baldai
Ingrida.S
2007 09 30, 19:26
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 28, 22:05) visai normali kaina, galvojau 1500 lt minimum, o kur ja galima isigyti  Matai aš parašiau kainą lovos kurią gamina Monoidėja, o Fleksos tokia apie 1500 Lt skambinom ir klausėm. Užsisakėm už 550 tiesiai iš Monoidėjos, taip pat galima SBA užsisakyt, bet ilgiau laukt reiks nes jie vistiek iš ten pat ima. Mes užsakinėjom internetu www.monoideja.lt. Beje tokių loyčių yra Jysk parduotuvėje, kaina 599 Lt, atvežtos iš Danijos, tai irgi labai nebloga kokybė pasirodė
jurgitav
2007 10 01, 08:44
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 09 30, 20:26) Matai aš parašiau kainą lovos kurią gamina Monoidėja, o Fleksos tokia apie 1500 Lt skambinom ir klausėm. Užsisakėm už 550 tiesiai iš Monoidėjos, taip pat galima SBA užsisakyt, bet ilgiau laukt reiks nes jie vistiek iš ten pat ima. Mes užsakinėjom internetu www.monoideja.lt. Beje tokių loyčių yra Jysk parduotuvėje, kaina 599 Lt, atvežtos iš Danijos, tai irgi labai nebloga kokybė pasirodė  Jus uzsisaket lietuviska lova ane? Nes fleksa mes uzsisakinejom tai ji danu gamybos todel ilgiau laukti reikia?
Ingrida.S
2007 10 01, 10:03
QUOTE(jurgitav @ 2007 10 01, 09:44) Jus uzsisaket lietuviska lova ane? Nes fleksa mes uzsisakinejom tai ji danu gamybos todel ilgiau laukti reikia?  Aga lietuvišką, mums fleksa per brangi
jurgitav
2007 10 01, 10:19
keliu temuke i virsu,nes labai jau aktuali temele kas dar kokias loveles savo maziukams pirkote? gal kokiu parduotuviu, gamintoju parekomenduotumete arba pasidalintumete patirtimi kokiu/kur geriau nepirkti ...
QUOTE(ryyd @ 2008 01 20, 18:58) keliu temuke i virsu,nes labai jau aktuali temele kas dar kokias loveles savo maziukams pirkote? gal kokiu parduotuviu, gamintoju parekomenduotumete arba pasidalintumete patirtimi kokiu/kur geriau nepirkti ...  o as jau buvau pametusi temike
*rutuliukas*
2008 01 21, 08:11
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 29, 09:21) Kiek lova viena kainuoja tikrai nepamenu  dabar uzsakem stalciukus po stalu ir dvi lentyneles pakabinamas tai kainuos 900lt  ir laukti ju teks 2men  Kazkur namuose turi buti fleksa katalogiukas su kainom paieskosiu jei rasiu jums kainas surasysiu   labai grazus baldai, o kaina manau verta ju, nes nat medienos balduku kainos yra nemazos mes baldu rojuj esam uzsisake staliuka, ir laukt reik 3 men kol pagamins, ir kaina1899mes vaikui esam pirke lovyte tokia issitraukiancia i ilgi pries du metus  pirkom baldu rojuj esu ja patenkinta na kai pasiziurejau dabar i dviaukstes lovas, tai  ir as jau uzsimaniau, bet.....gerai bus ir si
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 09:11)  labai grazus baldai, o kaina manau verta ju, nes nat medienos balduku kainos yra nemazos mes baldu rojuj esam uzsisake staliuka, ir laukt reik 3 men kol pagamins, ir kaina1899mes vaikui esam pirke lovyte tokia issitraukiancia i ilgi pries du metus  pirkom baldu rojuj esu ja patenkinta na kai pasiziurejau dabar i dviaukstes lovas, tai  ir as jau uzsimaniau, bet.....gerai bus ir si   jai nesunku prie progos imesk foto  ir kainyte
*rutuliukas*
2008 01 21, 10:23
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 21, 11:50)  jai nesunku prie progos imesk foto  ir kainyte   paskui nufotkinsiu, o kaina 899ltplotis jos metras, o ilgis gaunasi apie 2m
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 11:23)  paskui nufotkinsiu, o kaina 899ltplotis jos metras, o ilgis gaunasi apie 2m as labai noriu kazko, kas mazai vietoz uzimtu  tai gal jusu variantas tiks
*rutuliukas*
2008 01 21, 10:55
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 21, 12:30) as labai noriu kazko, kas mazai vietoz uzimtu  tai gal jusu variantas tiks  stai taip ji atrodo  is toliau  ir arciau
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 11:55) stai taip ji atrodo  is toliau  ir arciau   man modelis labai fainas, ir mazyte ir issitiesia, super  maniskis ant tokio tipo miega, tik platesnes, man reik siauresnes  tavo idealus variantas..reiks dairytis  aciu  ( is siaip smagu kai name gyveni, viska sutalpinti gali  )
*rutuliukas*
2008 01 21, 17:37
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 21, 19:21)  man modelis labai fainas, ir mazyte ir issitiesia, super  maniskis ant tokio tipo miega, tik platesnes, man reik siauresnes  tavo idealus variantas..reiks dairytis  aciu  ( is siaip smagu kai name gyveni, viska sutalpinti gali  )  sis musu maziausias kambariukas-miegamasis  mano tvirtove
Kristupuk, labai grazi lovyte ,o sunelis neissiridena is jos bemiegodamas
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 12, 09:40) daugiau niekas neturi pavydžių  pries kelis men maciau Jyske nerealia lovyte dviaukste is naturalaus medzio, veliau kai vaikai paauga pasidaro dvi atskiros lovytes. Sonuose ,kad neiskristu buvo tokie paaukstinimai,gale lovos dar kazkas israizyta Labai man ji patiko, kaina buvo 999lt, susikoperavus su kuo nors ir nusipirkus butu dvi atskiros lovytes. Flexos lovytes nieko-bet sita mano matyta daug zgrebnesne
*rutuliukas*
2008 01 21, 19:21
QUOTE(ugi @ 2008 01 21, 20:35) Kristupuk, labai grazi lovyte ,o sunelis neissiridena is jos bemiegodamas  ne, neiskrenta, is soniuko yra toks neaukstas krastelis, gal kokiu 4cm, na aisku, neaukstas, bet uztenka matyt
QUOTE(happy @ 2008 01 21, 19:38) pries kelis men maciau Jyske nerealia lovyte dviaukste is naturalaus medzio, veliau kai vaikai paauga pasidaro dvi atskiros lovytes. Sonuose ,kad neiskristu buvo tokie paaukstinimai,gale lovos dar kazkas israizyta Labai man ji patiko, kaina buvo 999lt, susikoperavus su kuo nors ir nusipirkus butu dvi atskiros lovytes. Flexos lovytes nieko-bet sita mano matyta daug zgrebnesne   aga as buvau vilniuje yra jos dar, bet mums biski per didele ji
saulyte69
2008 01 22, 12:18
as ka tik is baldu rojaus ten yra bent du variantu tu lovyciu,,kur uzima mazai vietos,,tek sir mum tokia sia sav uzsisakyt,,bet gamins 1,5 men
baby_Danyal
2008 02 01, 09:57
As labai noriu sita lovyte savo maziui nupirkt,bet beda ta,kad ji plastmasine.Ir dabar sedziu susinervinus ir nzn ka daryt.Gal turit kokiu patarimu ar kas gal turit panasiu lovyciu?
QUOTE(maure @ 2008 01 28, 20:53) as ka tik is baldu rojaus ten yra bent du variantu tu lovyciu,,kur uzima mazai vietos,,tek sir mum tokia sia sav uzsisakyt,,bet gamins 1,5 men Kodel taip ilgai
QUOTE(ugi @ 2008 02 01, 16:21) Kodel taip ilgai  tai kad visus baldus taip ilgai daro,nes as nenoriu tos kur ekspozicijoje,,visu nusedeta
QUOTE(baby_Danyal @ 2008 02 01, 10:57) As labai noriu sita lovyte savo maziui nupirkt,bet beda ta,kad ji plastmasine.Ir dabar sedziu susinervinus ir nzn ka daryt.Gal turit kokiu patarimu ar kas gal turit panasiu lovyciu?  labai graziai  bet turint tokia lovyte jau noretusi visos atributikos prie jos su tomy traukinuku as nexte grazia irgi nuziurejau.. bet tas siuntimas stabdo ir lovyte tik kokia iki 8 metu
jurgitav
2008 02 02, 12:08
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 02, 12:15) labai graziai  bet turint tokia lovyte jau noretusi visos atributikos prie jos su tomy traukinuku as nexte grazia irgi nuziurejau.. bet tas siuntimas stabdo ir lovyte tik kokia iki 8 metu  nexte ir as ziurinejau l. grazios lovos
*rutuliukas*
2008 02 03, 10:29
ir pas mus yra pirkt panasiu lovyciu i ta tomy, bet kur as dabar maciau  na nepasakysiu, bendradarbe kaz koki kataloga rode, bet ji i dekreta iskeliavo, tai be rudens nepasirodys turbut
Auksesmama
2008 02 12, 21:42
labai grazios lovytes,idomu kokios kainos pas jus?
mylittleprincess
2008 02 16, 22:17
mes tai kai gyvenom LT,miegojom abi su maze ant isskleidziamos sofos,mat MB buvo isvykes jau is LT.o dabar maze turi savo kambary paprasta medine lovyte-ir puikiai tinka
Mes pirkom ne tik lova, bet ir kitus baldus Skrajoj, labai patenkitnti Imetu nuoroda, gal kam prireiks lovytes
QUOTE(baby_Danyal @ 2008 02 01, 10:57) As labai noriu sita lovyte savo maziui nupirkt,bet beda ta,kad ji plastmasine.Ir dabar sedziu susinervinus ir nzn ka daryt.Gal turit kokiu patarimu ar kas gal turit panasiu lovyciu?  na nezinau ....nuotraukoje si lovyte atrodo graziai, taciau teko matyti realiai-tai tik didelis plasmases gabalas.savo sunui tikrai tokios nepirkciau
Braškutė
2008 03 28, 12:16
maniskis jau dabar nenori guleti toj mazojoj, ir svarstau ka nupirkti,ir net nebezinau
As cia gal truputi ne i tema  bet pries pora metu Vilniaus Akropolio antrame aukste buvau macius tokius nezinau kaip tiksliai apibudinti: minkstus kaip kampus - lovytes, kurie dedasi visiskai ant zemes (berods be jokiu kojyciu) su labai fainais minkstais vaikiskais gobelenais. Atrode super. Naudojimas kaip lova, bet siaip diena atrodo kaip minkstas baldas. Tada kai maciau buvo neaktualu, o dabar labai fainai butu toki isigyti tik va nezinau ar dar yra...  O kai vaikas mazas truputi galimybes ribotos isvykti ieskoti nezinant ar dar yra. Gal kas is vilnieciu mamyciu netycia matete ar dar yra kazkas panasaus  Zinau, kad kaina ju buvo ne itin maza, uzsienieciu gamybos (tiksliai salies neprisimenu), tokie pakankamai didoki, zemi. O gobelenai man primine tokia svelnia medziaga panasiai kaip buna minksti zaisliukai aptraukti. Gal kas netycia tokius mate, buciau dekinga uz atsakyma
Mazasis dar miega vaikiskoje lovyteje, pirkome ja UK "Mothercare" ji padidinta 140cm ilgio, tai dar laisvai telpa.Dar lovytei galima nuimti sonus, jos kojas pazeminti ir gaunasi, kaip tikra lova.
QUOTE(M@myte @ 2007 08 21, 14:32) Mes uzsisakem tokia lova dviem vaikams, po menesio turesim, papasakosiu ispudzius  siaip man ji labai miela, nera "griozdiska" ir vietos mazai uzima, grazi ir elegantiska  . Virsutinis ciuzinys pasikelia, galima susideti patalyne  . Tiesa, kaina 2007 lt O kur tokių lovyčių yra pirkti?
QUOTE(Loora @ 2008 06 16, 14:59) O kur tokių lovyčių yra pirkti? Vilniaus Akropolyje, salia 2 aukste esancio "Electromarket" baldu salone. Ir dar maciau Pasilaiciuose, salia vaiku kavines "Nykstukas"/"Norfos" parduotuves esanciame baldu salone. Jos lenkiskos
Perfect
2008 06 17, 14:39
Pirkom tokią dviaukštę, kurią galima "išskirti" ir turėti dvi atskiras lovas.  Žiūrėsim, kaip vaikams labiau norėsis miegoti...
Pookelis
2008 07 10, 16:05
 Gal kas papasakoks kaip vaikams tokios lovos? Ar nesipeša kol užmiega? Ar patogios naudoti? Nes aš niekaip neapsisprendžiu kokią pirkt, ar dviaukštę ar tokią ištraukiamą
Na, mes turėjome ir tokią ir tokią. Iš pradžių įprastinę dviaukštę - viskas gerai, labai patiko. Tik kai musų pradėjo daugėti, tuomet vietos - mažėti. Dviaukštė vizualiai erdvę sumažina, be to (mums tai buvo aktualu), į dviaukštę svečio nepasodinsi  O ta, kur ištraukiama mums labai pritiko nedideliame vaikų kambaryje. Kaip minėjau: ir vaikai savo svečius pasodinti gali, ir mes pas juos užėję irgi patogiai prisėdam ir erdvės nesumažina. Mergiotės šiaip dėl vietos nesipeša, tik jei lovoje yra kokių trupinių, tai vyresnioji kažkaip automatiškai juos į grindų pusę nubraukia, o gaunasi, kad sesei į lovą...  Tai dėl to vis kyla konfliktai, nes vis "užsimiršta"...
QUOTE(M@myte @ 2007 08 21, 15:32) Mes uzsisakem tokia lova dviem vaikams, po menesio turesim, papasakosiu ispudzius  siaip man ji labai miela, nera "griozdiska" ir vietos mazai uzima, grazi ir elegantiska  . Virsutinis ciuzinys pasikelia, galima susideti patalyne  . Tiesa, kaina 2007 lt O kur gaminsitės tokią lovą? Man įdomu, kur mamytės patartų gamintis baldus kad ir kokybė būtų gera ir kainos ne kosminės. Suprantu, kad pigiai nekainuos, bet geriau daugiau sumokėti ir džiaugtis kokybišku daiktu, o gamintis norėčiau tokį komplektuką:
Pookelis
2008 08 11, 14:37
QUOTE(Keiti @ 2008 08 10, 09:55) O kur gaminsitės tokią lovą? Man įdomu, kur mamytės patartų gamintis baldus kad ir kokybė būtų gera ir kainos ne kosminės. Suprantu, kad pigiai nekainuos, bet geriau daugiau sumokėti ir džiaugtis kokybišku daiktu, o gamintis norėčiau tokį komplektuką: Gražus komplektukas. Kaip suprantu, apatinė lova išsitraukia. Tik viršuj vietos atsisėsti mažoka atrodo. Yra tema vaikiški baldai kažkur. Ten galima gauti daug patarimų. Puikio baldai lyg ir neblogi
meskiukasjau
2008 09 19, 15:24
geriau dvi atskiros jeigu yra galimybe
Pas mus irgi dviejų aukštų lova, viršuje miega 5m sūnus, o apačioja 13mėn dukra. mūsų lova didelė ir plati (90*200), laisvai telmu ir aš, kai atsiras daugiau vietos, tai ji išsiardo ir pasidaro atskiros dvi lovos, tarp aukštų tai didelis tarpas, mes specialiai tokios ieškojom, kad normaliai būtų gali atsisėsti suaugusiam ir nereiktų palenkti galvos. Gal ištraukiama ir gražiau, bet vargas kloti kas vakarą ir rytą
Pookelis
2008 09 25, 15:08
Na mes nusipirkom tą ištraukiamą. Nieko, įvažiuoja su visais patalais.
|
|