Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lovos didesniems vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ingrida.S
Labas. Noriu mergaitei nupirkti paaukštintą lovą
http://www.monoideja.lt/get.php?i.23:h.725:w.967
Mergaitei 2,3m. Gal kas turi tokią, ar ne per maža maniškė joje miegot?
O gal kuri galit pasakyt kiek Flexos lovytės kainuoja? Mačiau jas veža "Monoidėja"
Zana4
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 09 27, 10:07)
O gal kuri galit pasakyt kiek Flexos lovytės kainuoja? Mačiau jas veža "Monoidėja"
*

bigsmile.gif kokia grazi wub.gif
Ingrida.S
Aš kai atidarau nuotrauką, tai mažoji šaukia, kad nori tokios lovos biggrin.gif Kaina 550Lt
Zana4
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 09 27, 11:04)
Aš kai atidarau nuotrauką, tai mažoji šaukia, kad nori tokios lovos  biggrin.gif  Kaina 550Lt
*

visai normali kaina, galvojau 1500 lt minimum, o kur ja galima isigyti blush2.gif
jurgitav
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 09 27, 10:07)
*

Kiek lova viena kainuoja tikrai nepamenu g.gif dabar uzsakem stalciukus po stalu ir dvi lentyneles pakabinamas tai kainuos 900lt doh.gif ir laukti ju teks 2men doh.gif
Kazkur namuose turi buti fleksa katalogiukas su kainom paieskosiu jei rasiu jums kainas surasysiu mirksiukas.gif
kornellita
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 29, 09:21)
Kiek lova viena kainuoja tikrai nepamenu g.gif  dabar uzsakem stalciukus po stalu ir dvi lentyneles pakabinamas tai kainuos 900lt  doh.gif ir laukti ju teks 2men doh.gif
Kazkur namuose turi buti fleksa katalogiukas su kainom paieskosiu jei rasiu jums kainas surasysiu mirksiukas.gif
*

Kaina didele,bet jug naturalus medis thumbup.gif Pas mano sunu baldai is Baldu rojus,naturalus medid,grazus,kaina velniska doh.gif bet kokybe schmoll.gif vyras vis prisukineja tai ten,tai sen doh.gif
jurgitav
QUOTE(milocka @ 2007 09 29, 09:12)
Kaina didele,bet jug naturalus medis thumbup.gif Pas mano sunu baldai is Baldu rojus,naturalus medid,grazus,kaina velniska doh.gif bet kokybe  schmoll.gif vyras vis prisukineja tai ten,tai sen doh.gif
*

Pas mus sie baldeliai jau 3 metai kol kas jokiu nusiskundimu thumbup.gif patenkinta labai as siais baldais.
Nors kai uzsisakinejom vyras zurzejo kad vaikams per brangu tokie baldai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ingrida.S
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 28, 22:05)
visai normali kaina, galvojau 1500 lt minimum, o kur ja galima isigyti  blush2.gif
*

Matai aš parašiau kainą lovos kurią gamina Monoidėja, o Fleksos tokia apie 1500 Lt skambinom ir klausėm. Užsisakėm už 550 tiesiai iš Monoidėjos, taip pat galima SBA užsisakyt, bet ilgiau laukt reiks nes jie vistiek iš ten pat ima. Mes užsakinėjom internetu www.monoideja.lt. Beje tokių loyčių yra Jysk parduotuvėje, kaina 599 Lt, atvežtos iš Danijos, tai irgi labai nebloga kokybė pasirodė ax.gif
jurgitav
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 09 30, 20:26)
Matai aš parašiau kainą lovos kurią gamina Monoidėja, o Fleksos tokia apie 1500 Lt skambinom ir klausėm. Užsisakėm už 550 tiesiai iš Monoidėjos, taip pat galima SBA užsisakyt, bet ilgiau laukt reiks nes jie vistiek iš ten pat ima. Mes užsakinėjom internetu www.monoideja.lt. Beje tokių loyčių yra Jysk parduotuvėje, kaina 599 Lt, atvežtos iš Danijos, tai irgi labai nebloga kokybė pasirodė  ax.gif
*

Jus uzsisaket lietuviska lova ane? Nes fleksa mes uzsisakinejom tai ji danu gamybos todel ilgiau laukti reikia? g.gif
Ingrida.S
QUOTE(jurgitav @ 2007 10 01, 09:44)
Jus uzsisaket lietuviska lova ane? Nes fleksa mes uzsisakinejom tai ji danu gamybos todel ilgiau laukti reikia? g.gif
*

Aga lietuvišką, mums fleksa per brangi smile.gif
jurgitav
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 01, 11:03)
Aga lietuvišką, mums fleksa per brangi  smile.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
ryyd
keliu temuke i virsu,nes labai jau aktuali temele ax.gif 4u.gif
kas dar kokias loveles savo maziukams pirkote? gal kokiu parduotuviu, gamintoju parekomenduotumete arba pasidalintumete patirtimi kokiu/kur geriau nepirkti ...
Zana4
QUOTE(ryyd @ 2008 01 20, 18:58)
keliu temuke i virsu,nes labai jau aktuali temele  ax.gif  4u.gif
kas dar kokias loveles savo maziukams pirkote? gal kokiu parduotuviu, gamintoju parekomenduotumete arba pasidalintumete patirtimi kokiu/kur geriau nepirkti ...
*

blush2.gif o as jau buvau pametusi temike biggrin.gif
*rutuliukas*
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 29, 09:21)
Kiek lova viena kainuoja tikrai nepamenu g.gif  dabar uzsakem stalciukus po stalu ir dvi lentyneles pakabinamas tai kainuos 900lt  doh.gif ir laukti ju teks 2men doh.gif
*

wub.gif labai grazus baldai, o kaina manau verta ju, nes nat medienos balduku kainos yra nemazos
mes baldu rojuj esam uzsisake staliuka, ir laukt reik 3 men kol pagamins, ir kaina1899
mes vaikui esam pirke lovyte tokia issitraukiancia i ilgi pries du metus 4u.gif pirkom baldu rojuj
esu ja patenkinta thumbup.gif
na kai pasiziurejau dabar i dviaukstes lovas, tai wub.gif ir as jau uzsimaniau, bet.....gerai bus ir si
biggrin.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 09:11)
wub.gif labai grazus baldai, o kaina manau verta  ju, nes nat medienos balduku kainos yra nemazos
mes baldu rojuj esam uzsisake staliuka, ir laukt reik  3 men kol pagamins, ir kaina1899
mes vaikui esam pirke lovyte tokia issitraukiancia i ilgi pries du metus 4u.gif  pirkom baldu rojuj
esu ja patenkinta thumbup.gif
na kai pasiziurejau dabar i dviaukstes lovas, tai  wub.gif ir as jau uzsimaniau, bet.....gerai bus ir  si
biggrin.gif
*

bigsmile.gif jai nesunku prie progos imesk foto blush2.gif ir kainyte blush2.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 21, 11:50)
bigsmile.gif  jai nesunku prie progos imesk foto  blush2.gif  ir kainyte  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif paskui nufotkinsiu, o kaina 899lt
plotis jos metras, o ilgis gaunasi apie 2m
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 11:23)
drinks_cheers.gif paskui nufotkinsiu, o kaina 899lt
plotis jos metras, o ilgis gaunasi apie 2m
*

as labai noriu kazko, kas mazai vietoz uzimtu lotuliukas.gif tai gal jusu variantas tiks biggrin.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 21, 12:30)
as labai noriu kazko, kas mazai vietoz uzimtu  lotuliukas.gif  tai gal jusu variantas tiks  biggrin.gif
*

stai taip ji atrodo 4u.gif is toliau
user posted image
ir arciau
user posted image
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 11:55)
stai taip ji atrodo 4u.gif is toliau
user posted image
ir arciau
user posted image
*

thumbup.gif man modelis labai fainas, ir mazyte ir issitiesia, super smile.gif maniskis ant tokio tipo miega, tik platesnes, man reik siauresnes blush2.gif tavo idealus variantas..reiks dairytis cool.gif aciu thumbup.gif (is siaip smagu kai name gyveni, viska sutalpinti gali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 21, 19:21)
thumbup.gif  man modelis labai fainas, ir mazyte ir issitiesia, super smile.gif maniskis ant tokio tipo miega, tik platesnes, man reik siauresnes  blush2.gif  tavo idealus variantas..reiks dairytis  cool.gif  aciu  thumbup.gif  (is siaip smagu kai name gyveni, viska sutalpinti gali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )
*

4u.gif sis musu maziausias kambariukas-miegamasis wub.gif mano tvirtove biggrin.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 18:37)
4u.gif sis musu maziausias kambariukas-miegamasis wub.gif mano tvirtove biggrin.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ugi
Kristupuk, labai grazi lovyte ,o sunelis neissiridena is jos bemiegodamas g.gif
happy
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 12, 09:40)
daugiau niekas neturi pavydžių  blush2.gif
*

pries kelis men maciau Jyske nerealia lovyte dviaukste is naturalaus medzio, veliau kai vaikai paauga pasidaro dvi atskiros lovytes. Sonuose ,kad neiskristu buvo tokie paaukstinimai,gale lovos dar kazkas israizyta wub.gif
Labai man ji patiko, kaina buvo 999lt,
susikoperavus su kuo nors ir nusipirkus butu dvi atskiros lovytes.
Flexos lovytes nieko-bet sita mano matyta daug zgrebnesne blush2.gif wub.gif
*rutuliukas*
QUOTE(ugi @ 2008 01 21, 20:35)
Kristupuk, labai grazi lovyte ,o sunelis neissiridena is jos bemiegodamas g.gif
*

ne, neiskrenta, is soniuko yra toks neaukstas krastelis, gal kokiu 4cm, na aisku, neaukstas, bet uztenka matyt thumbup.gif
Zana4
QUOTE(happy @ 2008 01 21, 19:38)
pries kelis men maciau Jyske nerealia lovyte dviaukste is naturalaus medzio, veliau kai vaikai paauga pasidaro dvi atskiros lovytes. Sonuose ,kad neiskristu buvo tokie paaukstinimai,gale  lovos dar kazkas israizyta  wub.gif 
Labai man ji patiko, kaina buvo 999lt,
susikoperavus su kuo nors ir nusipirkus butu dvi atskiros lovytes.
Flexos lovytes nieko-bet sita mano matyta daug zgrebnesne  blush2.gif  wub.gif
*

biggrin.gif aga as buvau vilniuje yra jos dar, bet mums biski per didele ji biggrin.gif
saulyte69
man tai graziuos sitos lovytes
http://tuttibambini.co.uk/baby_furniture.a...t&c=2112-21
maure
as ka tik is baldu rojaus ten yra bent du variantu tu lovyciu,,kur uzima mazai vietos,,tek sir mum tokia sia sav uzsisakyt,,bet gamins 1,5 men
baby_Danyal
As labai noriu sita lovyte savo maziui nupirkt,bet beda ta,kad ji plastmasine.Ir dabar sedziu susinervinus ir nzn ka daryt.Gal turit kokiu patarimu ar kas gal turit panasiu lovyciu? ax.gif
ugi
QUOTE(maure @ 2008 01 28, 20:53)
as ka tik is baldu rojaus ten yra bent du variantu tu lovyciu,,kur uzima mazai vietos,,tek sir mum tokia sia sav uzsisakyt,,bet gamins 1,5 men
*

Kodel taip ilgai g.gif
maure
QUOTE(ugi @ 2008 02 01, 16:21)
Kodel taip ilgai g.gif
*

tai kad visus baldus taip ilgai daro,nes as nenoriu tos kur ekspozicijoje,,visu nusedeta smile.gif
Zana4
QUOTE(baby_Danyal @ 2008 02 01, 10:57)
As labai noriu sita lovyte savo maziui nupirkt,bet beda ta,kad ji plastmasine.Ir dabar sedziu susinervinus ir nzn ka daryt.Gal turit kokiu patarimu ar kas gal turit panasiu lovyciu? ax.gif
*

labai graziai wub.gif bet turint tokia lovyte jau noretusi visos atributikos prie jos su tomy traukinuku biggrin.gif
as nexte grazia irgi nuziurejau.. bet tas siuntimas stabdo ir lovyte tik kokia iki 8 metu doh.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 02, 12:15)
labai graziai  wub.gif  bet turint tokia lovyte jau noretusi visos atributikos prie jos su tomy traukinuku  biggrin.gif
as nexte grazia irgi nuziurejau.. bet tas siuntimas stabdo ir lovyte tik kokia iki 8 metu  doh.gif
*

nexte ir as ziurinejau l. grazios lovos drinks_cheers.gif
*rutuliukas*
ir pas mus yra pirkt panasiu lovyciu i ta tomy, bet kur as dabar maciau g.gif blush2.gif na nepasakysiu, bendradarbe kaz koki kataloga rode, bet ji i dekreta iskeliavo, tai be rudens nepasirodys turbut 4u.gif
Auksesmama
labai grazios lovytes,idomu kokios kainos pas jus?
mylittleprincess
mes tai kai gyvenom LT,miegojom abi su maze ant isskleidziamos sofos,mat MB buvo isvykes jau is LT.o dabar maze turi savo kambary paprasta medine lovyte-ir puikiai tinka 4u.gif
Katrix
Mes pirkom ne tik lova, bet ir kitus baldus Skrajoj, labai patenkitnti thumbup.gif
Imetu nuoroda, gal kam prireiks
lovytes

jolax
QUOTE(baby_Danyal @ 2008 02 01, 10:57)
*

na nezinau ....nuotraukoje si lovyte atrodo graziai, taciau teko matyti realiai-tai tik didelis plasmases gabalas.savo sunui tikrai tokios nepirkciau
Braškutė
maniskis jau dabar nenori guleti toj mazojoj, ir svarstau ka nupirkti,ir net nebezinau unsure.gif
guci
As cia gal truputi ne i tema ax.gif bet pries pora metu Vilniaus Akropolio antrame aukste buvau macius tokius nezinau kaip tiksliai apibudinti: minkstus kaip kampus - lovytes, kurie dedasi visiskai ant zemes (berods be jokiu kojyciu) su labai fainais minkstais vaikiskais gobelenais. Atrode super. Naudojimas kaip lova, bet siaip diena atrodo kaip minkstas baldas. Tada kai maciau buvo neaktualu, o dabar labai fainai butu toki isigyti tik va nezinau ar dar yra... verysad.gif O kai vaikas mazas truputi galimybes ribotos isvykti ieskoti nezinant ar dar yra. Gal kas is vilnieciu mamyciu netycia matete ar dar yra kazkas panasaus mirksiukas.gif Zinau, kad kaina ju buvo ne itin maza, uzsienieciu gamybos (tiksliai salies neprisimenu), tokie pakankamai didoki, zemi. O gobelenai man primine tokia svelnia medziaga panasiai kaip buna minksti zaisliukai aptraukti.
Gal kas netycia tokius mate, buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
lovely
Mazasis dar miega vaikiskoje lovyteje, pirkome ja UK "Mothercare" ji padidinta 140cm ilgio, tai dar laisvai telpa.Dar lovytei galima nuimti sonus, jos kojas pazeminti ir gaunasi, kaip tikra lova.
Loora
QUOTE(M@myte @ 2007 08 21, 14:32)
Mes uzsisakem tokia lova dviem vaikams, po menesio turesim, papasakosiu ispudzius
user posted image
siaip man ji labai miela, nera "griozdiska" ir vietos mazai uzima, grazi ir elegantiska 4u.gif. Virsutinis ciuzinys pasikelia, galima susideti patalyne rolleyes.gif.
Tiesa, kaina 2007 lt
*

O kur tokių lovyčių yra pirkti?
M@myte
QUOTE(Loora @ 2008 06 16, 14:59)
O kur tokių lovyčių yra pirkti?
*

Vilniaus Akropolyje, salia 2 aukste esancio "Electromarket" baldu salone. Ir dar maciau Pasilaiciuose, salia vaiku kavines "Nykstukas"/"Norfos" parduotuves esanciame baldu salone. Jos lenkiskos 4u.gif
Perfect
Pirkom tokią dviaukštę, kurią galima "išskirti" ir turėti dvi atskiras lovas. thumbup.gif Žiūrėsim, kaip vaikams labiau norėsis miegoti...
Pookelis
user posted image
Gal kas papasakoks kaip vaikams tokios lovos? Ar nesipeša kol užmiega? Ar patogios naudoti? Nes aš niekaip neapsisprendžiu kokią pirkt, ar dviaukštę ar tokią ištraukiamą g.gif
Ginare
Na, mes turėjome ir tokią ir tokią. Iš pradžių įprastinę dviaukštę - viskas gerai, labai patiko. Tik kai musų pradėjo daugėti, tuomet vietos - mažėti. Dviaukštė vizualiai erdvę sumažina, be to (mums tai buvo aktualu), į dviaukštę svečio nepasodinsi ax.gif O ta, kur ištraukiama mums labai pritiko nedideliame vaikų kambaryje. Kaip minėjau: ir vaikai savo svečius pasodinti gali, ir mes pas juos užėję irgi patogiai prisėdam ir erdvės nesumažina. Mergiotės šiaip dėl vietos nesipeša, tik jei lovoje yra kokių trupinių, tai vyresnioji kažkaip automatiškai juos į grindų pusę nubraukia, o gaunasi, kad sesei į lovą... doh.gif Tai dėl to vis kyla konfliktai, nes vis "užsimiršta"...
Keiti
QUOTE(M@myte @ 2007 08 21, 15:32)
Mes uzsisakem tokia lova dviem vaikams, po menesio turesim, papasakosiu ispudzius
user posted image
siaip man ji labai miela, nera "griozdiska" ir vietos mazai uzima, grazi ir elegantiska 4u.gif. Virsutinis ciuzinys pasikelia, galima susideti patalyne rolleyes.gif.
Tiesa, kaina 2007 lt
*

O kur gaminsitės tokią lovą? Man įdomu, kur mamytės patartų gamintis baldus kad ir kokybė būtų gera ir kainos ne kosminės. Suprantu, kad pigiai nekainuos, bet geriau daugiau sumokėti ir džiaugtis kokybišku daiktu, o gamintis norėčiau tokį komplektuką:
user posted image
Pookelis
QUOTE(Keiti @ 2008 08 10, 09:55)
O kur gaminsitės tokią lovą? Man įdomu, kur mamytės patartų gamintis baldus kad ir kokybė būtų gera ir kainos ne kosminės. Suprantu, kad pigiai nekainuos, bet geriau daugiau sumokėti ir džiaugtis kokybišku daiktu, o gamintis norėčiau tokį komplektuką:
*

Gražus komplektukas. Kaip suprantu, apatinė lova išsitraukia. Tik viršuj vietos atsisėsti mažoka atrodo. Yra tema vaikiški baldai kažkur. Ten galima gauti daug patarimų. Puikio baldai lyg ir neblogi
meskiukasjau
geriau dvi atskiros jeigu yra galimybe smile.gif
nerara
Pas mus irgi dviejų aukštų lova, viršuje miega 5m sūnus, o apačioja 13mėn dukra. mūsų lova didelė ir plati (90*200), laisvai telmu ir aš, kai atsiras daugiau vietos, tai ji išsiardo ir pasidaro atskiros dvi lovos, tarp aukštų tai didelis tarpas, mes specialiai tokios ieškojom, kad normaliai būtų gali atsisėsti suaugusiam ir nereiktų palenkti galvos. mirksiukas.gif
Gal ištraukiama ir gražiau, bet vargas kloti kas vakarą ir rytą g.gif

Pookelis
Na mes nusipirkom tą ištraukiamą. Nieko, įvažiuoja su visais patalais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.