Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nekenčiu dietos!
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
klopedija
Kai išgirstu žodį "dieta", nejučiomis susierzinu. Propaguoju "močiutės meniu", saiką ir aktyvią fizinę veiklą!
gabriela :)
tai valio! kiekvienam savo
klopedija
Fuuu... Ačiū! notworthy.gif Nebuvau pasmerkta mirksiukas.gif ...
Utiuitiutė
Nesupratau, kame problema? unsure.gif
Jei nereikia dietos, tai ir nekęsk, ir nesilaikyk jos tongue.gif Aš irgi esu kategoriškų dietų priešininkė (kai draudžiamas vienas ar kitas produktas, kai reikia maitintis nustatytomis valandomis, kai gali valgyti tik tai, kas "leidžiama" ir t.t.). Manau tam, kad susitvarkyti su viršsvorio problemomis visiškai nebūtina laikytis dietos, tereikia susidraugauti su savo smegenimis, kai ką jose truputį pakeisti, pamažinti porcijas, riebalų ir saldumynų kiekį ir viskas bus ok.
Bet yra žmonių, kuriems dieta- liepto galas, kai telieka vienas pasirinkimas: arba tampu grakščia gulbe, gazele (ar kuo nori flirt.gif ) ir mėgaujuosi visais gyvenimo malonumais, arba toliau gyvenu prie televizoriaus su spurgų maišeliu dantyse, su visomis kraujospūdžio, virškinimo, "visi vyrai yra kiaulės", "vėl apsirengti nėra kuo", savęs nekentimo ir kitomis problemomis.
Deja, realybė tokia...
uups
Nereiketu tokio zodzio baidytis g.gif
Dieta kaipo ir reikshtu samoninga ir apgalvota suvartojamo maisto pasirinkima, norint kontroliuoti kuno svori ( ishlaikyt, padidint ar sumazhint) ir naudinguju maisto medziagu gavima. Realiai,- jei 'draugauji su saiku' ar pamastai, kaip cia nepritrukus vitaminu,- jau laikaisi dietos tongue.gif
klopedija
Hestija,2006 12 09, 09:33
Nesupratau, kame problema?  unsure.gif

Jokių problemų ax.gif !
Aš irgi esu kategoriškų dietų priešininkė (...). Manau tam, kad susitvarkyti su viršsvorio problemomis visiškai nebūtina laikytis dietos, tereikia susidraugauti su savo smegenimis, kai ką jose truputį pakeisti, pamažinti porcijas, riebalų ir saldumynų kiekį ir viskas bus ok.

Taip! mirksiukas.gif

Čia dar viena dieta (mano galva, greičiau anekdotas): Ryte, prieš keliantis iš lovos, išgerti pusę litro vandens. Pusryčiams - tonizuojantis gėrimas iš stiklinės pieno, šaukštelio medaus ir šaukštelio kakavos. 15 min iki gėrimo arba 15 min po reikia suvalgyti greipfrutą arba apelsiną. Iki 12 val reikia išgerti litrą negazuoto mineralinio vandens ir t.t. Ką sudomino ši dieta, pasiskaitykite naują "TV areną" mirksiukas.gif .

P.s. Jokiu būdu nesišaipau iš tų kurios laikosi dietų dėl sveikatos. Bet kai apie dietas šneka "meškerės" doh.gif ... Norisi gerai papurtyti, kad atsipeikėtų.
Utiuitiutė
QUOTE(klopedija @ 2006 12 09, 11:24)
Bet kai apie dietas šneka "meškerės"  doh.gif ... Norisi gerai papurtyti, kad atsipeikėtų.
*

Mes, žinok, "Minus 10" papurtom hihihi.gif
Eilina
QUOTE(Hestija @ 2006 12 09, 09:33)
Bet yra žmonių, kuriems dieta- liepto galas, kai telieka vienas pasirinkimas: arba tampu grakščia gulbe, gazele (ar kuo nori  flirt.gif ) ir mėgaujuosi visais gyvenimo malonumais, arba toliau gyvenu prie televizoriaus su spurgų maišeliu dantyse, su visomis kraujospūdžio, virškinimo, "visi vyrai yra kiaulės", "vėl apsirengti nėra kuo", savęs nekentimo ir kitomis problemomis.
Deja, realybė tokia...

taip yra ir tokiu kuros dietinasi tam, kad paskui galetu vel kuri laika pabuti apsirijelemis, (nesmerkiu ir tokiu, nes taip ir man buna, kai nervas suima).... blush2.gif

bet yra ir tokiu, kurios renkasi tam tikra dieta ar mitybos programa, kad nors kazkaip sunormalizuotu savo kuno svori, kad suaktyvintu medziagu apykaita, kad sugriztu i rezima, kuris per nuprotejusi darbo tempa, visai ismustas is ribu....
kad per laika, kurio metu laikosi dietos, issiaiskintu, kaip gyventi toliau, nes pastovi baime ka nors isideti i burna jau atsibodus....

beje prie dietos, kaip liepto galo prieinama ir ne vien tada, kai vien prie teliko sedima ir edama.... kaip kad prie loveliu sedime is loveliu edame.... lotuliukas.gif

jei ka asmeniskai mane tai nervina mazo koloringumo (700-800 kkal) dietos, ribojancios iprasta maista, ar is vis verciancios valgyti kazka ypatingo, kitaip sakant verciancios pasijusti ligoniu.... o galiausiai ir padarancios ligoniais, nes rezultate medziagu apykaita is vis suleteja....
o del valgymo valandomis, tai ir sveikai besimaitinant ir orientuojantis i sveikatos poreikius, reikia isiklausyti i dienos ritmus ir i tai kas su kuo tinka.... nes esme yra ne kg, o tame kokia tavo savijauta.... gaila, bet su metais tai pasidaro ypac svarbu.... drinks_cheers.gif
Motinėlė
Labas, ar dar tęsiate šią temą? Noriu pklausti, ką daryti, jei nesilaikai dioetų, o metams bėgant iš meškerės tampi siūlu? Ypač moterys nuolat pašiepia. Apsimesti, kad tai gražu ar nuolat verkšlenti? : verysad.gif
klopedija
Ooooo... Kai turi viršsvorį, gali sakyti, kad neturi trūkumų, tik perteklių mirksiukas.gif. Kai esi "siūlas", gali atsikirsti, kad "niekas manęs nepastums " mirksiukas.gif .

O jei rimtai g.gif ... Grietinėlių, kremų ir t.t. rijimas - neišeitis. Normaliai maitinantis svoris nekrenta be priežasties. Reikėtų pasvarstyti, ar neturi sveikatos sutrikimų. Atsiprašau, nenoriu gąsdinti verysad.gif .
FataMorgana
Man kaž ko labai pikta verysad.gif
Pagal mano 174 ūgį mano 64 nėra prastas svoris, aš jaučiuosi gerai ir graži, bet ta visa anoreksiška aplinka kurioje man pastoviai tenka būti labai išmuša mane iš vėžių - nekenčiu laikytis dietų, bet kažkaip labai jau sunku atsispirti tam masiniam nematomam spaudimui... Esu prisirinkusi dešimtis įvairiausiu dietų, bet nė vienos taip ir neišdrįsau laikytis ir skriausti savęs psichologiškai, bet pagaunu save vis lendančia į kokį skyrelį naujos dietos paieškoti... Ką jūs apie tai manot? unsure.gif
Vėtružė
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 28, 09:59)
Man kaž ko labai pikta verysad.gif
Pagal mano 174 ūgį mano 64 nėra prastas svoris, aš jaučiuosi gerai ir graži, bet ta visa anoreksiška aplinka kurioje man pastoviai tenka būti labai išmuša mane iš vėžių - nekenčiu laikytis dietų, bet kažkaip labai jau sunku atsispirti tam masiniam nematomam spaudimui... Esu prisirinkusi dešimtis įvairiausiu dietų, bet nė vienos taip ir neišdrįsau laikytis ir skriausti savęs psichologiškai, bet pagaunu save vis lendančia į kokį skyrelį naujos dietos paieškoti... Ką jūs apie tai manot?  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif Nu priam kaip aš......... Niekad gyvenime nebuvau patenkinta savo kūno formomis......... Ir ko gero kiek besverčiau, ir nebūsiu............ Todėl, kad aplink pilna kūdų gražuolių.......... O aš taip mėgstu saldumynus ir negaliu jų valgyti.......... nes bijaulyšną gramą priaugti, o jei suvalgau, tai turiu atsisakyuti pietų.......... Vienžo......... irnesakyk.gif
klopedija
FataMorgana,2007 03 28, 10:59
Ką jūs apie tai manot?  unsure.gif
Ką manau? g.gif Tu nekalta. Kalta aplinka! lotuliukas.gif

O jei rimtai, mūsų požiūrius, motyvacijas sąlygoja mūsų pačių vertybinės nuostatos, visuomenės bei artimųjų nuomonė ir elgesys. Esu tikra, jei dirbtum vyrukų, žarstančių komplimentus, kompanijoje, būtum visiškai patenkinta savimi mirksiukas.gif .

Man jau gerokai per... doh.gif Niekada nelaikiau savęs gražuole ir nesiekiau ja tapti. Artėdama prie "solidaus" amžiaus, suvokiau, kad moterys, ypač vertinančios kūno grožį, labai sunkiai pergyvena neišvengiamą senėjimą. Jos praranda svarbiausią vertybę - kūno grožį!

Svarbu žinoti, kad ne vien manekenės pasiekia karjeros aukštumų. "Ilgai ir laimingai" gyvena ir atletiškos, ir rubensiškos moterys mirksiukas.gif .

Beje, man labai patinka Dalia Grybauskaitė, kuri yra ne tik eurokomisarė, bet ir rytų kovos menų meistrė mirksiukas.gif .
Vėtružė
QUOTE(klopedija @ 2007 03 29, 21:51)
Svarbu žinoti, kad ne vien manekenės pasiekia karjeros aukštumų. "Ilgai ir laimingai" gyvena ir atletiškos, ir rubensiškos moterys  mirksiukas.gif .
*

Tai čia kas be ko irnesakyk.gif Laimė ir kūno grožis visai niekuo nesusiję......... Tačiau kai žiūri į veidrodį ir pati sau nepatinki, nepriklausomai, kad aplinkiniai ir sako komplimentus, vis vien yra sunku, patikėk.......... Aš pvz visada save įsivaizdavau ilgaplaukę, ir kai buvau trumpais plaukais visi man sakė kad tinka man, bet aš matydavau save veidrodyje ir tai buvau tarsi ne aš........ Todėl dabar mano plaukai ilgi, nes aš save įsivaizduoju būtent tokiais....... Taip pat ir su kūno proporcijomis......... Čia žinok kaip kokiam fantastiniam filme gaunas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kur persodina gražuolės smegenis į eilinės apkūnios merginos kūną........ Atsibundi pasižiūri į veidrodį ir esi šokė, Tu save žinai vienokią o į tave žvelgia kažkokia nepažystama ir dar negražių formų moteris hihihi.gif.............
topsecret.gif Šiaip tai aš čia viską jumoro forma parašiau , nepriimkit už gryną pinigą hihihi.gif
klopedija
Nelabai domiuosi lieknėjimo istorijomis, bet kažkuri iš Brazausko dukterų (atsiprašau, aš jų neskiriu doh.gif ) vienoje TV laidoje kalbėjo, kad anksčiau, kai buvo stora, buvo daug linksmesnė. Sulieknėjusi fiziškai jaučiasi gerai, bet psichologiškai visą laiką įsitempus.

Šiandien TV arenoje rašoma, kad Viktorija Bekhem, laikydamasi dietų, gerokai persistengia, - fotografai užfiksavo ir nepageidaujamą dietos poveikį - plinkančią Viktorijos galvą! Nejau tai gražu?! blink.gif
domomama
as irgi nekesciau dietos, jeigu butu kitas metodas suliekneti 4u.gif
FataMorgana
Įsimylėjimas padeda svori mesti, sportas padeda, didelis užimtumas ir gi...
Bet matyt reikia pradeti myleti save, o ne nekesti "kūdų kulto" ir jo "mylimųjų" dietų.
Kažkur tikrai skaičiau, kad butent moterys pačios sau ir viena kitai ivaro tuos antsvorio kompleksus. Nes vyrai mato visai kitaip...
Neperseniauiai girdejau kaip draugės dvylikos metų duktė jau su savo drauge šukavosi "nešk čia savo storą užpakalį!"... Pašiurpau... Abi kaip šakaliai, bet kai tokiame amžiuje pradeda viena kitą taip vadinti, kažkur smegenyse užsifiksuoja neegzistuojantis svoris, o po to jau ir susirgimai visokie gresia... verysad.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Vėtružė @ 2007 03 30, 08:54)
Laimė ir kūno grožis visai niekuo nesusiję...
*

O vat ir ne visai sutinku šitoj vietoj. Tau nesusiję, man nesusiję, bet tikrai yra moterų, kurioms tai- neatsiejami dalykai. Pripažinkim, kad yra tokių, kurios tiesiog gėdijasi savo stambaus kūno, dėl to vengia viešumos ir lengvai depresuoja tupėdamos namuose
QUOTE(klopedija @ 2007 03 30, 17:43)
Sulieknėjusi fiziškai jaučiasi gerai, bet psichologiškai visą laiką įsitempus.
*

drinks_cheers.gif Kad ir numeto daug svorio, bet liko tas pats slunkiukas cool.gif
deltadu
Gerai, kad mano pazistamu tarpe meskere vos viena kita. O jei butu daugiau - isproteciau. Nesu patenkinta savo isvaizda, naktimis kamuoja ikyrios mintys, kad per daug prisivalgiau, bet... dietu laikytis negaliu. Tai ne man. Kartais riboju maista....iki kito eilinio apsirijimo... verysad.gif
shaiba
\ Nekenčiu dietos,laikiausi visokiasiu,numečiau 20 kg;atrodė viskas gerai ir gražu.
Svoris ėmė augti ir nekrito,nepadėjo jokios dietos.
Diagnozė:Liposarcoma.
Heida
QUOTE(shaiba @ 2008 10 31, 20:11)
\  Nekenčiu dietos,laikiausi visokiasiu,numečiau 20 kg;atrodė viskas gerai ir gražu.
Svoris ėmė augti ir nekrito,nepadėjo jokios dietos.
Diagnozė:Liposarcoma.
*

Cia tai žiauru, užjaučiu labai console.gif šiaip žodis dieta, vienas iš mano nemylimiausių ax.gif nors reiktu atsikratyti prisiaugintu namie kilogramų, bet pabandysiu mažint porcijas ir nedeti į buną betko. Suprantu kad net neturiu valios valgyti kas galima ir tik tam tikromis valndomis doh.gif čia au negyvenimas save taip kankinti blush2.gif
Griana
apsilankykite http://www.megaukismaistu.lt/
Mercredi
QUOTE(uups @ 2006 12 09, 11:12)
Realiai,- jei 'draugauji su saiku' ar pamastai, kaip cia nepritrukus vitaminu,- jau laikaisi dietos tongue.gif
*

Tai yra sveika mityba wink.gif Manyčiau, dieta - kai apribojami maisto produktai, ar būna vieno produkto dietos... Tai visai kas kita nei sveika mityba smile.gif
Agmus
as irgi nekenciu dietu... siuo metu laikausi dietologes sudarytos dietos...
bet ka padarysi, arba laikaisi dietos, arba atrodai klaikiai, tad pasirinkau pirmaji varianta...
Mottto
Sveikos, mielos damos.

Atėjau čia pasiguosti, gal kam proto įkrėsti ir Jūsų nuomonių išgirsti.

Turiu aš merginą. Graži jauna vidutinio sudėjimo panelė. Vakar ji man pareiškė, kad nori numesti 5 kilogramus ir laikysis dietos. Absurdas! Nėra ką ten mesti, nebus už ko paimti. Kaip man ją atkalbėti nuo tokio bereikalingo savęs kankinimo? Mielos moterys, moteriškos figūros yra gražu. Berniukiškos figūros nemoteriška!
Karjeriste
QUOTE(Mottto @ 2008 11 19, 19:27)
Sveikos, mielos damos.

Atėjau čia pasiguosti, gal kam proto įkrėsti ir Jūsų nuomonių išgirsti.

Turiu aš merginą. Graži jauna vidutinio sudėjimo panelė. Vakar ji man pareiškė, kad nori numesti 5 kilogramus ir laikysis dietos. Absurdas! Nėra ką ten mesti, nebus už ko paimti. Kaip man ją atkalbėti nuo tokio bereikalingo savęs kankinimo? Mielos moterys, moteriškos figūros yra gražu. Berniukiškos figūros nemoteriška!
*

na matai, esu uz tai kad ne vyrui (vaikinui) reikia but graziai. o pati sau turi mergina jaustis grazi. ir jeigu jai tie 5kg atnes laime tegu.. nes kitaip visada ziures i veidrodi ir griaus save.. ir lb abejoju kad tu ja perkalbetum .
juzu
Sveikos,
Visisskai pritariu karjeriste, reikia visu pirma save myleti, sau patikti, tada ir nuotaika visai kitokia...
***Perlita***
Paauglystėje yar tekę laikytis dietos.Dabar tuo saves nebekankičiau schmoll.gif Turbūt esu per didelė maisto gerbėja biggrin.gif
minuxe
Kad ir kiek zadejau laikytis dietos, niekada nieko nesigauna, as uz sveika maista ir sporta, jau geriau kazka suvalgysiu ko labai labai noriu, bet po to ilgai ir varginanciai atidirbsiu biggrin.gif
linuteka
Aš dietos imuosi tik tada kai jau labai peržengiu savo ribas nenoriu kad kai mano vaikai laksto kiema ir , kad jie išgirstu tokia fraze tavo mama stora jugi nei tau nemalonu nei vaikui verysad.gif user posted image
lelyte12
biggrin.gif Sveikos gal galetumet pasakyti kokia tikrai veiksminga dieta kuri padetu greitai numesti svorio g.gif
***Perlita***
QUOTE(lelyte12 @ 2009 12 19, 22:20)
biggrin.gif Sveikos gal galetumet pasakyti kokia tikrai veiksminga dieta kuri padetu greitai numesti svorio g.gif
*

Vanduo thumbup.gif per penkias dienas penki kilai??
Inguti
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 12 21, 11:08)
Vanduo thumbup.gif per penkias dienas penki kilai??
*

Nu baikit, juk zmogus ir patikes ir sedes su vandeniu iki issekimo pavojingo doh.gif
Lexana
Šiaip tai, ko laikosi daugelis moterų - yra ne dietos, o eksperimentai su savo kūnų, apribojant ar atrenkant mitybai tinkamus produktus.

Dieta - tai medikų sudarytas racionas sergant tam tikromis ligomis tame tarpe ir nutukimu, taip pat prieš operacijas, esant indikacijoms, kad svoris kenkia sveikatai ir gyvybei ir pan.. Tad tikrai žodis "DIETA" neturi baidyti žmogaus.
***Perlita***
QUOTE(Inguti @ 2009 12 21, 12:44)
Nu baikit, juk zmogus ir patikes ir sedes su vandeniu iki issekimo pavojingo  doh.gif
*

Na gal supras,akd taip nereikia saves alinti doh.gif Nes aš asmeniškai tokios dietos nė dienos neištverčiau schmoll.gif
ritule.rita
Pritariu nuomone, kad geriausia dieta saikas ir aktyvi veikla, nes tos visokios dietos tai tik nervu gadinimas.
candyshop
As taip pat nekenciu dietu ..ypac kai buna surasyta gramais ir ju reik laikytis...as tokiu dietu nesilaikau..buna nevalgau nuo 18 val ,buna stengiuos salotu daugiau valgyt ,maziau bulviu...bet tik ne dietos....smile.gif
Vitule83
Galima sakyti, kad as irgi nekenciu dietos... bet... ziuriu ka valgau, nes jei valgyciau ka noreciau jauciu pro durytes netilpciau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.