sms juk taip greitai ir jokių vargų.O vizgi kur šventinė dvasia dvelkenti romantika,kiek gražių atviručių
Toliau gyvenantiems zmonems ir i uzsieni visada siunciu pastu grazius kaledinius atvirukus, o tiems, kam dovanoju dovaneles - taip pat prie dovanu pridedu mazus atvirukus su sveikinimais...
Man asmeniskai labai malonu gauti sveikinimus pastu. QUOTE(leo11 @ 2006 12 09, 18:17) Toliau gyvenantiems zmonems ir i uzsieni visada siunciu pastu grazius kaledinius atvirukus, o tiems, kam dovanoju dovaneles - taip pat prie dovanu pridedu mazus atvirukus su sveikinimais... Man asmeniskai labai malonu gauti sveikinimus pastu. Nusprendžiau ir aš ,dar gal spėsiu nusiųsti
atvirukai man patinka. o va SMS -- nervuoja
atvirukus mes megstam susirikiuot ant pianino ir dziaugtis, o va sms kas is interneto prirenka, kas grandines principu siuncia, tai per sventes norisi mobilu tekstelet sienon QUOTE(Dios @ 2006 12 11, 14:09) atvirukai man patinka. o va SMS -- nervuoja atvirukus mes megstam susirikiuot ant pianino ir dziaugtis, o va sms kas is interneto prirenka, kas grandines principu siuncia, tai per sventes norisi mobilu tekstelet sienon Tikrai tiesą sakai,kai pradeda visi tuos sms siųsti ir pusė vienodų ir aš kitą kartą taip darau
Kaip taisyklė, iš užsienio paprastai gaunu atvirutes, o iš vietinių SMS....
Na jau su tom atvirutėm tai jau mane irgi pradeda nervuoti .Gimines pasveikinom atvirute Maskvoje 12.13d.Oro paštu tai dar negavo,tai kiek tas lėktuvas skrenda nesuprantu.Į Angliją taip dar negavo.Tai kada reikia pradėti siųsti nuo Birželio mėn.Jau siutas paėmė,kažko praėjo norai
Man irgi pastu gautos atvirutes tukstanti kartu brangesnes nei sms, bet gaila, kad jas gaunu tik is banku
Aš vieną atviruką gavau,smagu.Kitais metais gal daugiau kas atsiųs,nes prieš Kalėdas keliems taip pat išsiunčiau
Sutinku, pašto balandžio į dėžutę įmestas laiškutis su atviruku išties ilgam pakelia nuotaiką. O jeigu dar specialiai tau išrinktas, su laiškučiu viduje išvis super, žinai, kad žmogus būtent apie tave galvojo
Tuos atvirukus, kurie mane pasiekia paštu arba atkeliauja su dovanytėmis, sukabinu ant lango: ištiesiu sidabrinės ar auksinės spalvos juostelę nuo vieno lango galo iki kito ir prikabinu prie jos atvirukus. Labai gražiai atrodo... SMS išeitis truputį tinginukams
Man maloniau gauti atvirute, o ne koki SMS
as visom UZ atvirute pastu,nei sms juk daug maloniau ir rasysena pamacius prisiminimai iskyla mieli
Visada yra labai gera gauti atvirute, as daznai siunciu savo giminem, draugm
Labukas na štai ir metai prabėgo
as atvirutemis kaip ir kiekvienais metais
As siais metais irgi nutariau siusti atvirutes
as ir tik uz sveikinimus popierinius;) reik pradeti daryti atvirukus,juk sventes cia pat;)
Man irgi labiau patinka atvirukai, as niekada jas neismetu, turiu net is mokyklos laiku
deja deja, sms ir pas mane yra iprasta visus sveikinti
maloniau gauti atviruka pastu,bet siunciam ir email'u ir sms.
Atvirukas daug mieliau, su šiluma, meile išsiųstos
As dazniausiai siunciu sms, bet tai jau siek tiek atsibosta. Kai per vakara telefonas nenutyla, tai kazkaip net ir nebesinori gauti tu sms
Galvoju siemet siusti el.atvirukus, ju juk buna ivairiu ir labai juokingu ir graziu QUOTE(Erika34 @ 2008 12 21, 22:59) As dazniausiai siunciu sms, bet tai jau siek tiek atsibosta. Kai per vakara telefonas nenutyla, tai kazkaip net ir nebesinori gauti tu sms Galvoju siemet siusti el.atvirukus, ju juk buna ivairiu ir labai juokingu ir graziu
aš jau trečius metus sveikinu atvirukais, tiesa ne visus
As taip pat visus sveikinu atvirukais, manau tai daug mieliau ir jaukiau nei gauta sms... ir be to atviruka gali pasideti atsiminimui
Draugus Lt sviekiname tik sms zinute ir er baliukus su gelem bei dovanom, o uzsienyje gyvenancius - atviruku ir mini siuntinuku
Manau tokaisi modernumo laikais, kai yra internetas, mobilieji telefonai, mazai kas besiuncia pastu
Labai patiktų gauti sveikinimą paštu:ax: Gaila, kad modernėjantys laikai "nustūmė" į šalį tokius dalykus kaip: sveikinimą paštu, laiškų rašymą
Prieš porą metų, pati bandžiau "atgaivinti" tą tradiciją, t.y. sveikinau paštu su Šv. Kalėdomis ir Naujais, bet deja "neprigyjo" tas Papildyta: QUOTE(PŪKITAS @ 2009 04 26, 10:31) Manau tokaisi modernumo laikais, kai yra internetas, mobilieji telefonai, mazai kas besiuncia pastu
laikai keiciasi. As taip pat paiilgau tu laiku, kai draugams rasydavau laiskus, kiekviena diena ziuredavau i pasto dezute, gal kas atrase. Dabar sms, paprasta
Aš tik už atvirutes! Sms ar el. laiškai per daug šalti. Manau jau nieko nestebina Kalėdų rytą atsidarius savo elektroninę pašto dėžutę šalia reklaminių ir dažniausiai net neįdomių laiškų pamatyti šaltą, juodą ant balto elektroniniu šriftu parašytą sveikinimą (dar dažnai prie gavėjų matai dešimtį kitų adresų, kurie tą patį gavo kartu su tavimi)
visuomet noredama nustebint,tik atvirute
Norėdama pradžiuginti,siunčiu atviruką
Aplink mus belieka tik kompiuteriai, internetas ir mobilieji telefonai... O ka mes prisiminsim kai pasensim?
Todel manau, kad kiekvienas is musu labai noretu koki salta ziemos vakara prie zydinio issitraukti dezute senu laisku, atviruciu ar nuotrauku, ir pasinerti i savo prisiminimus
Pritariu dijakiciai, juk taip gera gauti tikra sveikinima pastu, tada pasijauti reiksmingas vien del to, kad zmogus tave prisimena ir nepagaili laiko parasyti keleta siltu zodziu... As kasmet skiriu vakara sveikinimams ir laiskams, tiems su kuriais negalesiu pasimatyti per sventes, bet kurie yra man brangus. taigi siais metais taip pat siusiu sveikinimus pastu.
maloniau gauti atvirute
besakygiskai atvirute. juk taip gera atidarius pasto dezute rasti tau asmeniskai uzrasyta voka..
Jokia sms zinute ar emeilas neatstos ir net neprilygs paprastu pastu gautos atvirutes ar laiskelio...
as tik uz atviruka- super maloniai nuteikiantis sveikinimas
|