morgana
2004 10 25, 21:39
tik nesupykit, jei tokia teemele jau buvo mane konkreciai domina kaip pasikeite krutines dydis po gimdymo  ar sumazejo, ar padidejo, ar liko tokia pati? girdejau, kad pas ka maza krutine - po gimdymo dar pamazeja, o pas ka didele - padideja... ar teisybe, kazin siaip as noreciau, kad man pamazetu... pasidalinkit savo patirtim
Iki gimdymo turėjau labai mažą krutinę. Savo pirmą dukrą maitinau krutimi 11 menesių, krutinė tikrai padidėjo. Po antro vaiko niekas daugiau nepasikeitė.
mano buvo nemaza,oj nemaza  o dabar,baigus maitinti,vis mazejo,mazejo...tikrai mazesne nei pries nestuma
linksmutis
2004 10 26, 08:19
pries gimdyma mano krutine buvo didesne, o kai baigiau maitinti, truputi pamazejo.
O mano krutine tai dar didesne pasidare  nagaliu toks dabar nervas ima
Kai baigiau maitinti pirmaji vaika, tai buvo labai sumazejusi ir minksta, bet po mazdaug 2 metu atsistate. Antraja dukra dar tebemaitinu, bet netikiu , kad kai nutrauksiu maitinima, krutine padides, greiciau sumazes..
Mano krutinė po gimdymo padidėjo, bet greičiausiai dėl to, kad pieno ten atsirado.
| QUOTE (morgana @ 2004 10 25, 22:40) | tik nesupykit, jei tokia teemele jau buvo mane konkreciai domina kaip pasikeite krutines dydis po gimdymo ar sumazejo, ar padidejo, ar liko tokia pati? girdejau, kad pas ka maza krutine - po gimdymo dar pamazeja, o pas ka didele - padideja... ar teisybe, kazin siaip as noreciau, kad man pamazetu... pasidalinkit savo patirtim |
per neshtuma ir po gimdymo krutine dazhniausiai dideja, nes gaminasi pienas. kartais padideja net pora dydzhiu (man padidejo nuo B iki D). baigus maitinti, kai ishnyksta pienas, krutine gali likti mazhesne negu priesh neshtuma, nes sumazheja riebalinio audinio. taip buna dazhniausiai, bet nebutinai
| QUOTE (rokute @ 2004 10 26, 08:27) | O mano krutine tai dar didesne pasidare nagaliu toks dabar nervas ima |
Nenervink  kad man taip
| QUOTE (eglek @ 2004 10 27, 10:01) | Nenervink kad man taip |
i aki gausi rokute
pas mane sumazejo ir sumazejo taip, kad liemenukai kuriuos turejau iki nestumo tapo mazi, o didesnio dydzio perdideli. vienu zodziu, dabar liemenuko neissirenku  nueinu aiskinu kokio dydzio kaip ir reiketu, o man atsauna kad tokiu nebuna  kauselio mazo reikia o apimties kaip ir didesnes. nu kosmaras kazkoks
| QUOTE (Chilli @ 2004 10 27, 09:10) | | i aki gausi rokute |
Nesupratau uz ka
Kai baigiau maitinti dukryte ir kai baigesi pienas, liūdna buvo ziureti i savo krutine. Ji buvo visai nestandi, lyg ir sumazejusi. Bet po 1,5 metu pradejau jausti kaip ji grazeja ir siandien galiu pasakyti, kad viskas atsistate ir lyg trupuciuka padidejo.
a tiek ilgai laukti
nei sumažėjo, nei padidėjo, tik forma pasikeitė į blogą pusę
| QUOTE (krika @ 2004 10 28, 09:21) | a tiek ilgai laukti |
nebutinai. chia matyt nuo organizmo priklauso. ash nustojau maitinti priesh beveik 3 men. kai baigesi pienas, krutine atrode liudnokai - mazha ir nusvirus (o gal taip atrode tik del to, kad buvau pratus prie pamelos anders stiliaus biusto  ). bet dabar jau viskas gryzhta i vezhes.
smalsute
2004 10 28, 11:04
Pas mane padidejo nuo B iki D, tai kai pirma kart pazvelgiau i veidrodi dar ligoninej, tai isigandau kokia didele man atrode, bet daba lyg ir pamazejo, bet vistiek man atrodo didoka, kai baigsiu maitinti nezinau kaip cia bus, bet girdejau ganda, kad kokios mamo krutis tokios ir tavo bus, bet as netikiu
Padidejo, nors atrode, kad jau nebera kur
Mano krutine zenkliai sumazejo po maitinimo, lyginant su buvusia pries gimdyma. Niekada ji ir nebuvo didele, o dabar tai visai: sauja perdidele
Juodaplauke
2004 10 28, 13:49
pas mane pries pastojima buvo 90cm o dabar po gimdymo (maitinu krutimi) 108cm Pamela Aderson turetu man pavyde,jau tokius pieno bidonus turiu kad nesioti kartia ssunku buna
Padidejo krutine pieno fabriko deka  - ydomu ar ilgam.Iki nestumo buvo B, o dabar D. Sutikciau jei liktu C
ir pas mane padidejo nuo C iki D,o kai kurie liemenukai maitinimui E dydzio.Laukiu kad atsistatytu,nes tokiu dydziu graziu liemenuku nera!uztat tik vyras dziaugiasi
QUOTE(krika @ 2004 10 27, 10:00) pas mane sumazejo ir sumazejo taip, kad liemenukai kuriuos turejau iki nestumo tapo mazi, o didesnio dydzio perdideli. vienu zodziu, dabar liemenuko neissirenku  nueinu aiskinu kokio dydzio kaip ir reiketu, o man atsauna kad tokiu nebuna  kauselio mazo reikia o apimties kaip ir didesnes. nu kosmaras kazkoks  Suprantu tave krika, nes man iki nestumo taip budavo, tik pas mane apimtis 70, bet ne visos su tuo 70 tinka, daznaiusiai tokios budavo per dideles, o mazesniu negamina... Dabar ta apimtis lyg ir padidejo, bet vistiek liko 70. Tai manau man cia bus i nauda. O va dydis tai pas mane nuo A iki C padidejo, nors is kart po gimdymo net D buvo per maza
s.saulute
2005 02 17, 20:52
nu mano tai irgi padidejo, nors nuo lemenuko priklauso  , kai kurie dar tinka, o kai kurie mazi, nu nesuprantu, kazkokia nesamone.  Bet va viena pirkau budama gal koki sesta menesi nescia, tai tas vienintelis ir dabar idealiai tinka, nors beveik jau nemaitinu.
spurgele
2005 02 17, 21:37
MAN MANISKE KRUTINE PRIES NESTUMA TAI BAISIAI NEPATIKO, KOMPLEKSAVAU, KAI MAITINAU TAI DAR PADVIGUBEJO, O KAI PRADEJAU MAZINTI MAITINIMA TAI PRADEJO VIS MAZETI MAZETI IR DABAR TURIU  IR STANGRI LIKO IR MAZESNE
marieana
2005 02 18, 09:54
QUOTE(spurgele @ 2005 02 17, 21:38) MAN MANISKE KRUTINE PRIES NESTUMA TAI BAISIAI NEPATIKO, KOMPLEKSAVAU, KAI MAITINAU TAI DAR PADVIGUBEJO, O KAI PRADEJAU MAZINTI MAITINIMA TAI PRADEJO VIS MAZETI MAZETI IR DABAR TURIU  IR STANGRI LIKO IR MAZESNE Man panasiai: per paskutinius nestumo menesius ir po gimdymo krutys tik papilnejo, nes ir taip turejau nemaza krutine,  dabar, kai dukrai beveik 2.6 metuku (ismaitinau beveik 2 metus), papukai patapo daaug mazesni, is pradziu buvo nukare, kaip spanielio ausys....nieko, truputi valios, gero sporto, dabar krutinuke beveik  ...jei zinociau, kad papuliai mano taip sumazes - dar maitinciau:))))...
Na as visada norejau didesnes krutines, maniau, kad po gimdymo padides ( pas mama jau po pirmo vaiko tapo zymiai didesne). Aisku, kai maitinau, tikrai negalejau jos dydziu skustis  , bet po maitinimo viskas grizo i senas vezes...ech. Siaip tai labiausiai krutine patiko per nestuma, tokia standi  galejau be liemenuko vaiksciot kaip pupsejo graziai...
marieana
2005 02 18, 10:15
QUOTE(temi @ 2005 02 18, 10:10) Na as visada norejau didesnes krutines, maniau, kad po gimdymo padides ( pas mama jau po pirmo vaiko tapo zymiai didesne). Aisku, kai maitinau, tikrai negalejau jos dydziu skustis  , bet po maitinimo viskas grizo i senas vezes...ech. Siaip tai labiausiai krutine patiko per nestuma, tokia standi  galejau be liemenuko vaiksciot kaip pupsejo graziai... nu va: kam mazesnes, o kam ir didesnes....  ...gimdyk geraiciau antra
QUOTE(marieana @ 2005 02 18, 10:16) nu va: kam mazesnes, o kam ir didesnes....  ...gimdyk geraiciau antra  Jo, tikrai zinau kelis pavyzdzius kai po antro krutine pasikeicia  Pasinaudosiu tavo patarimu, bet gerokai veliau
Man gal nezymiai sumazejo ir, zinoma, nukentejo stangrumas. Bet baisiausia, kad atsirado ryskiai raudonos strijos, kurios veliau pabalo, bet vistiek liko
Tai jau taip,stangrumas kencia.Savo leliaus nemaitinu 8 men,tai galima sakyti krutine jau atsistate.Tik dydis liko toks,koks buvo pries nestuma.Nors tiesa pasakius,visko dar gali buti.
daniele
2005 02 18, 17:53
O man krutine padidejo po antro vaiko. Buvo 1dydis, o dabar - 3. Ir man patinka ir vyrui
Leliuka
2005 02 19, 10:04
nustojus maitint tapo mazhesne nei pries neshtuma
Po maitinimo, dydis liko kaip ir iki nestumo. Tik dabar kabo kaip dvi sudziuvusios slyvos  . Gerai vyras tolerantiskas, visvien sako "grazus tavo papukai"  . Tik man paciai tai jau nelabai.
QUOTE(Leliuka @ 2005 02 19, 10:05) nustojus maitint tapo mazhesne nei pries neshtuma  Ir pas mane taip pat plius dar stangrumą prarado
Pas mane iki nestumo buvo 1 dydis, maza krutine,bet grazi ir standi. Per nestuma jau gerokai padidejo,o dabar kai maitinu tai pasidare 3 dydis, tik vargse krutine taip sutruko, net melyna nuo striju. O kai pagalvoju,kad pabaigus maitinti krutine vel bus ir maza ir sudziuvusi ir dar sutrukusi... brrr net pacai nemalonu,o kaip cia pries vyra reikes rodytis.
Brasske
2005 02 19, 20:23
Mano irgi padidejo dviem dydziais , o ir sutruko baisiai. Bet isgyvensim ,juk dabar yra gyvenime svarbesniu ir malonensniu dalyku , ir tokios strijos pries juos nublanksta...
mano taip sumažėjo, kad net nebežinau ar toks dydis yra  vyrą "prievartauju" kad uždirbtų man 5 tūkstančius lt ir visa problema būtų išspręsta
Iskart po gimdymo, tai tikrai padidejo  Maitinau 1.5 metu, tai nebegalejau net ziuret i savo krutine, tikrai buvo didoka  D dydzio  O man tokiai mazai ir smulkiai tikrai buvo per didele  Kai tik baigiau maitint, viskas atsistate i savo vezes, netgi sakyciau, sumazejo siek tiek, nei pries nestuma buvo. Dabar B dydis, ir as labai patenkinta
deja po gimdymo padidejo vienu numeru ir "skystoka" pasidare, tai nei paciai malonu nei pasiguosi kam, bet toks jau tas mamu likimas gauni viena, aukoji kita...
Juodaplauke
2005 02 23, 23:31
mano papukai is B i gera D padidejo.
Po maitinimo sakyčiau sumažėjo.
Mano krutine po gimdymo padidejo, nors ir taip buvo nemaza. Sunkiausia issirinkti rubus, visi svarkai, marskiniai per tuos iskilimus nesusisega, o jei didesnis dydis, tai per pecius ir liemeni per platus  . Tai tenka tik megstiniais naujais pasidziaugti ir laukti maitinimo pabaigos. Pagal daugeli jusu, turetu sumazeti
Soliaris
2005 02 28, 20:07
 o mano Papukai po gimdymo padidejo dviem ismieromis ir dabar yra H,t.y. 8 nr.!!! Ir as nemaitinu
Soliaris
2005 02 28, 20:08
Uztat liemenuko apimtis 75 cm
migliux
2005 03 01, 11:46
OHO Mano tai gal biški mažesnė bet irgi "skystoka" buvo. Nu bet jau dabar sustangrėjo
Jo-ma-Jo
2005 03 01, 11:58
Kol maitinau krutine buvo didesnei nei kada nors ir stati. Bet visa gyvenima gi nemaitinsi! Po maitinimo tapo mazesne nei kada nors anksciau ir dar nukarusi. Rezultatas- dabar turiu dvi nukarusias nusususias spygutes...
*ziurkyte*
2005 03 01, 15:45
pas mane, kai tik pagimdziau, ir kai atsirado pieno, krutine buvo padidejus 4 numeriais  nu vienu zodziu, baisu, balionai kazkokie!  bet po 2 savaiciu dingo pienas, ir krutine iskarto sumazejo. vistik liko 2 numeriais didesne nei buvo anksciau  tik kad strijom visa isvagota paliko
|
|