Efauto, tavo atvirutės labai labai
Efauto, saunuole, labai isradingai, neiprastai ir kurybiskai
Tik mazas patarimas jei yra galimybe, padariusi darbeli prislek po knygu kruva gerai parai. Nes matau ar klijai ar kita slapia technika isbanguoja popieriu QUOTE(Gera @ 2010 05 14, 08:30) dekoju QUOTE(agee @ 2010 05 14, 09:52) Ačiū QUOTE(Glidė @ 2010 05 14, 11:12) Efauto, saunuole, labai isradingai, neiprastai ir kurybiskai Tik mazas patarimas jei yra galimybe, padariusi darbeli prislek po knygu kruva gerai parai. Nes matau ar klijai ar kita slapia technika isbanguoja popieriu dekoju tau ir ačiū uz patarima, butinai pasinaudosiu
labai daug gražių darbų prisižiūrėjau
Tikriausiai būsiu ne į temą su savom technikom, nes dauguma screbinat, bet pasirodysiu, atsiprašau už nuotraukų kokybę, bet gal kažką įžiūrėsit: Liejiniai: ![]() ![]() Su džiovintais augalais: ![]() ![]() Vokas dovanų čekiui:
Keli mano paskutiniai darbeliai:
MB gimtadieniui ![]() Anytai mamos dienos proga: ![]() Draugu berniukui: ![]() Drauges suneliui: ![]() Mamai: ![]() Velykinis anciukas:
Sveikos,
as ieskau l. grazios ranku darbo atvirutes vestuvems Kaune. Reikia siai savaitei, gal kas turite ka pasiulyti? Arba zinote, kokioj parduotuvej galeciau isigyti. Busiu dekinga, jeigu bruksteltumete i az. Dekui.
Štai ką katik aptikau beklaidžiodama kaimyninės šalies interneto platybėse:
![]() Kažkur jau tokią mačiau Sutikit - tikrai įkvepianti kūrybai
Kažko tai nieko nerodo
Niu labai simpatiškas
O kas čia per gėlytės tokios? Iš ko jos? Langutis labai fainiai padarytas, o gal čia ne atvirukas su langučiu, o dėžutė su langučiu
Lyg irgi languti iziurejau... O kaip toki islankstyti-suklijuoti? Gal kokia nuoroda yra? Aciu.
Ačiū merginos už įvertinimą
Čia langutis atvirutėje http://www.youtube.com/watch?v=HdFpXaor-ts...feature=related Gėlytės iš Tiimari (Europoje), čia buvo vainikėlis žvakei, tai aš jį išardžiau ir štai taip pritaikiau QUOTE(Neandartaliete @ 2010 05 24, 14:18) Ačiū merginos už įvertinimą Čia langutis atvirutėje http://www.youtube.com/watch?v=HdFpXaor-ts...feature=related Gėlytės iš Tiimari (Europoje), čia buvo vainikėlis žvakei, tai aš jį išardžiau ir štai taip pritaikiau nu bet kaip sauniai padare atviruka per kelias minutukes
Labas vakaras, mergaites!
as naujoke, domiuosi rankdarbiais. labai tikiuosi, kad jus priimsite mane i savo rankdarbiu rata. labai noreciau kartu su jumis dalintis savo rankdarbiu idejomis ir patirtimi. to paties labai noreciau tiketis is jusu aciu! Papildyta: QUOTE(Minixe @ 2010 05 17, 12:41) Sveikos, as ieskau l. grazios ranku darbo atvirutes vestuvems Kaune. Reikia siai savaitei, gal kas turite ka pasiulyti? Arba zinote, kokioj parduotuvej galeciau isigyti. Busiu dekinga, jeigu bruksteltumete i az. Dekui. Sveiki, kaip tik pasidariau atviruka vestuviu proga su voku, jei domina, rasykite
Forget, Katu, Neandartaliete ir handmade_natalja labai idomus atvirukai, ir techika skirtinga, saunuoles!!!
Ačiū labai
Iš tiesų daug darau, įvairiom technikom, bet tik dabar pradedu fotografuoti... QUOTE(varla @ 2010 05 28, 12:15) Pasirodysiu, ką tėčio dienai sumeistravau čia: ir čia: Deja, nuotraukos URL baigiasi skaičiukais, todėl neleidžia čia įkelti normaliai, kad matytusi O ką Jūs tėveliams gražaus turit sumeistravusios??? abai grazios Jusu atvirutes. o as nedariau tevams jokiu atviruciu ![]() ![]() Papildyta: gal ne taip parasiau. tevams, tai reiskia savo tevui ir vyro tevui mergaites, ka Jus dar darot savo rankom is popieriaus, isskyrus atvirukus? Papildyta: QUOTE(handmade_natalja @ 2010 05 31, 18:08) abai grazios Jusu atvirutes. o as nedariau tevams jokiu atviruciu ![]() ![]() Papildyta: gal ne taip parasiau. tevams, tai reiskia savo tevui ir vyro tevui mergaites, ka Jus dar darot savo rankom is popieriaus, isskyrus atvirukus? Papildyta: [quote=handmade_natalja,2010 05 31, 18:09] abai grazios Jusu atvirutes. o as nedariau tevams jokiu atviruciu ![]() ![]() Papildyta: gal ne taip parasiau. tevams, tai reiskia savo tevui ir vyro tevui mergaites, ka Jus dar darot savo rankom is popieriaus, isskyrus atvirukus? Man labai patinka tokie iš kvadračiukų, turiu prisikaupus idėjų, laukia nesulaukia jos, kada atsiras laiko įgyvendinti Jeigu tokia šventė kada nors bus, būtinai pasirodysiu QUOTE(varla @ 2010 06 07, 22:46) Man labai patinka tokie iš kvadračiukų, turiu prisikaupus idėjų, laukia nesulaukia jos, kada atsiras laiko įgyvendinti Jeigu tokia šventė kada nors bus, būtinai pasirodysiu Lauksim tų švenčių tada Bandau kažką tėvo dienai sumeistraut - geriau vėliau, negu niekad, be to, ji pas mus 20 dieną švenčiama, tai kaip ir turiu antrą šansą Gal žinot kur nors pamokėles, kaip iš kaspino surišt banduką? ne iš popierinio, bet medžiaginio... QUOTE(varla @ 2010 06 08, 03:03) keletą radau, bet kol žiūrėjau, surišau taip, kaip moku, nes jau miego labai norėjos. Su atvirutėm turbūt kurį laika apstosiu, nes šiandien dėžę karoliukų gavau vėrimui rezultatas gavos toks: ![]() foto pamaciau, kad pleistriukas labai prie kaspino vidurio blizga,tai panaikinsim si broka gele is arciau:
Niu labai fainiai gavosi
Kokiai progai, jeigu ne paslaptis? Ir ar tas kaspinėlis pats su tais dideliais rutuliukais per vidurį, ar pati juos klijavai? Aš dabar kaip tik suku galvą, ką sugalvot vienos moteriškaitės 75tam jubiliejui Na nežinau.. tokios tai man vestuvėm, o ne močiutėm kvepia.. QUOTE(varla @ 2010 06 09, 00:57) Niu labai fainiai gavosi Kokiai progai, jeigu ne paslaptis? Ir ar tas kaspinėlis pats su tais dideliais rutuliukais per vidurį, ar pati juos klijavai? Atvirute teciui - paveluota tevo dienos proga Viska berods dariau pati - gelytes karpiau is to popieriaus, kur apacioj juostele uzklijavau... o del tos tetulytes, net nezinau, ka patart Buvo tokios atviruko variacijos: (apatinese gelytese turetu but perliukai tie patys) ![]() ![]() o dariau pagal sita modeliuka: atvirukas su drugeliais
Kažką sukurpiau tai tetulytei
Oi ir vėl per didelė... 75-mečiui niu dar kartą: ![]() Spalvos kaip visada su tuo mano fotiku - paplaukę... realiai tai viskas suderintai žalsva, o ne melsva, Basic žalias popierius apatinis ir paprastas žalsvas kartonas iš senuku, balta atlaso juostelė, baltas atviruko pagrindas (beja, gan didelis, 15 x21 cm) su aukso dulkėm (iš Popieriaus salono) ir daugiau tik gėlių viduriukai bei skaičiai auksiniai, nu daugiau aukso man niekaip nesidėjo, ir visiskai balta atvirutė tokiai progai ir dar garbingo amžiaus babulytei man nesidarė QUOTE(varla @ 2010 06 16, 08:49) Labai grazi As kol kas atviruciu neturiu nauju, gal siandien baigsiu siuvinet, tai per pora dienu suklijuosiu. bet gavau du Scrapbooks zurnaliukus, tai galiu smagiai vartyt ir saudytis idejas
sveikos
daug gražių atvirukų pas jus yra sakykit, su kokiais klijais prie popieriaus klijuojat siuvinėtus paveiksliukus? norėtųsi pagamint kažką panašaus į Katu (38psl) , bet nesinori nežinant sugadint QUOTE(laTulipe @ 2010 06 19, 18:25) sveikos daug gražių atvirukų pas jus yra sakykit, su kokiais klijais prie popieriaus klijuojat siuvinėtus paveiksliukus? norėtųsi pagamint kažką panašaus į Katu (38psl) , bet nesinori nežinant sugadint Nezinau su kuo klijoja Katu, bet galvoju kad dvipusė lipni juosta tiks! QUOTE(laTulipe @ 2010 06 19, 11:25) sveikos daug gražių atvirukų pas jus yra sakykit, su kokiais klijais prie popieriaus klijuojat siuvinėtus paveiksliukus? norėtųsi pagamint kažką panašaus į Katu (38psl) , bet nesinori nežinant sugadint Jau atsake Gera, kad klijuoju dvipusia lipnia skrebukinimui skirta juosta (reikia geresnes kokybes). Dabar siuvineju ant plastikines kanvos, tad jei ta juosta normaliai nelaikys, bandysiu klijuot tokiais 3D taskiniais klijais (nelabai zinau, kaip jie tiksliai lietuviskai vadinas). Butinai parodyk savo pabaigtus darbelius
Gera, Katu, ačiū už atsakymus
Atėjo vasara ir pas mane apsigyveno drugiai ![]() ![]() ![]()
WOW, va cia tai nerealus atvirukai su tais drugeliais!!! is kur toks grazus tas rastuotas baltas popierius?
rodžiausi prieš visą amželį...tai pribrendo
![]()
o, varla, tu tuos drugelius pati issipjaustai-issikarpai ar jau turi kazkokius jau pagamintus?
Drugeliai man atrodo kirsti su skylamušiu. Arba kirsti cutlebugo pagalba
B.i.k Fantastiniai atvirukai. Ir jaučiu visas detales gaminai pati |