QUOTE(irmulia @ 2007 06 08, 18:04) Laukiam šilko paslaptis atskleidimo  , suintrigavai  sveikutes, ka tik po atostogu....ir smagu atskleisti "paslapti"...... paslaptis labai paprasta, jei kas daro atsirutes naudodami silka zino.... paprastai geriausiai matosi kontrastingos spalvos sakykim baltas ant juodo ar kitos... o silkas turi kazka tokio .....kad jei tapai zalia saplva jis geriausiai atsiskleidzia ant zalio fono ir paskesta kitame. jei yra sviesus pasteliniai tonai matosi tik ant sviesaus popieriaus ir jei tamsios spalvos tai ant tamsaus..... va ir visa "paslaptis"......bet mane nustebino sitas atradimas..... tikiuosi pabandysit pacios ir pamatysit....
zuikiniauskienė
2007 06 27, 16:44
QUOTE(tutele @ 2007 06 18, 00:36) Sveiki, siame skyrelyje esu naujoke, taciau sia savaite (sutapimu deka) padariau kelis atvirukus, todel dalinuosi jais su jumis... O viskas prasidejo nuo to, jog vieno bendradarbio vestuvems atsakingi asmenys pamirso nupirkti atviruka, todel "ant smugio" virsininke paprase, kad ka nors sukurciau... Aisku, neturejau tinkamu medziagu, todel pas vaikus (dirbu mokykloje) paprasiau kartoninio popieriaus, keleto spalvotu ir balto rasomomojo popieriaus... Per 45 min rezultatas gavosi toks(paveiksliuka galima pasididinti, paspaudus ant nuotraukos):  Niekada tuo neuzsiiminejau, todel pagavo savotiskas azartas  Per kitas dvi dienas truputi paeksperimentavau, nes turejau ivairiu muzieju lankstinukus, todel pakarpiau ir paklijavau:  Kita savaite isbandysiu naujas technikas!  Gražūs darbeliai
zuikiniauskienė
2007 06 29, 13:20
zuikiniauskienė
2007 06 30, 08:37
zuikiniauskienė
2007 06 30, 09:23
belinda
2007 07 01, 09:58
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 30, 10:23) Dar keletas idėjų:
aciu uz nuorodas idejom, imk baliona
QUOTE(vikuti @ 2007 06 29, 00:01) Gražūs darbeliai  Dekui uz ivertinima. Ikeliu dar pora, tik, gaila, kad negalejau nupaveiksluoti grazesnej kompozicijoj, nes viskas daryta ir iteikta ta pacia diena darbe, todel su mobiliu telefonu rezultatas gavosi nekoks...  (pirmas atvirukas skirtas seseriai-vienuolei, isvykstanciai i kita kongregacija, o antras - sporto mokytojui, keicianciam darbo vieta)
zuikiniauskienė
2007 07 01, 14:49
QUOTE(belinda @ 2007 07 01, 10:58) aciu uz nuorodas idejom, imk baliona  aciu.
zuikiniauskienė
2007 07 01, 19:04
Sveikutes, mamytes! Na ir grozybiu cia prisiziurejau pas jus  Saunuoles! Geru jums ideju !
*Justikiii*
2007 07 12, 10:58
Boružytė
2007 07 27, 10:37
Labai gražu. Jūsų atvirutės puikios. Bandau kažką pasigaminti ir aš, tikiuosi pavyks.
domcius
2007 09 10, 21:20
INGRIDŽIUKS
2007 09 22, 23:08
INGRIDŽIUKS
2007 11 04, 21:09
lukasta
2007 12 06, 14:18
reik pakelt temą  , kol nevėlu Kalėdinius atvirukus apžiūrėt, gal ne tik man pravers
Arminux
2007 12 07, 11:57
una-art
2007 12 19, 23:37
upytele
2007 12 20, 09:18
KAIP  !!!
irmulia
2008 01 15, 13:11
| ! |
| Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.
Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.
Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Daivulyte
2008 10 12, 20:36
labai grazu
Laurytele
2008 10 22, 12:00
QUOTE(Daivulyte @ 2008 10 12, 21:36) labai grazu  Labai daug gražių atvirukų
Daug čia gerų nuorodų radau! ačiū! čia kelios paprastos mano praėjusių kalėdų atvirutės: 
Wow, labai grazus atvirukai! Smagu, kad tema atsigauna.  *** etaeta, kiek laiko uzima siuvinejimas? Juos darai pardavimui ar laisvalaikio uzsiemimui?
svytejimas ezero dugne
2008 10 26, 02:04
O ar nebūna pirkti tokių atvirukų pusgaminių?- specialių- na, pavyzdžiui, koks perlenktas gero (gal net šviesiai vos matomai raštuoto) kartono lapas- tipo atvirukas, ant kurio jau klijuoji ką nori? -nes aš nesiimu pati daryti atvirukų dažniausiai dėl to, kad esu labai nezgrabna ant tokių dalykų, kur reikia rankos tikslumo ir estetikos- lygiai iškirpti, gražiai perlenkti, ir pan.- man tokie darbai visada grubūs labai gaunasi, kad ir kaip stengiuosi. Kitaip sakant, aš iš tų žmonių, kurių abi rankos kairios -bet kurti man labai patinka, ir idėjų visokių galva pilna. Tik vat pats tas lapas -iškirpimas, perlenkimas -na tie pagrindiniai darbai man visą vaizdą sugadina, nes labai nesolidžiai gaunasi, ir numuša ūpą tuos atvirukus daryti. Sako būna spec popieriaus, bet iš jo, įtariu, irgi reikia išsikirpti pačiai, ir perlenkti.. Gal kas matė kokių pusgaminių, perlenktų atvirukinių lapų, ar ko panašaus?
QUOTE(tutele @ 2008 10 25, 23:35) Wow, labai grazus atvirukai! Smagu, kad tema atsigauna.  *** etaeta, kiek laiko uzima siuvinejimas? Juos darai pardavimui ar laisvalaikio uzsiemimui? Dekui uz ivertinima  Siuvineju tai turbut pora metu, bet jau daug visko prisiuvienau. O siuvineju vienus pagal uzsakyma (prasom uzsisakyti  ), kitus savo malonumui, kaip turiu laiko, minciu ir noro  Va cia mano siu metu dideiji darbeliai sudeti, jeigu imdomu gali pasiziureti http://picasaweb.google.lt/siuvinetaspasau...iuvinetiDarbai#Papildyta:QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 26, 03:04) O ar nebūna pirkti tokių atvirukų pusgaminių?- specialių- na, pavyzdžiui, koks perlenktas gero (gal net šviesiai vos matomai raštuoto) kartono lapas- tipo atvirukas, ant kurio jau klijuoji ką nori? -nes aš nesiimu pati daryti atvirukų dažniausiai dėl to, kad esu labai nezgrabna ant tokių dalykų, kur reikia rankos tikslumo ir estetikos- lygiai iškirpti, gražiai perlenkti, ir pan.- man tokie darbai visada grubūs labai gaunasi, kad ir kaip stengiuosi. Kitaip sakant, aš iš tų žmonių, kurių abi rankos kairios -bet kurti man labai patinka, ir idėjų visokių galva pilna. Tik vat pats tas lapas -iškirpimas, perlenkimas -na tie pagrindiniai darbai man visą vaizdą sugadina, nes labai nesolidžiai gaunasi, ir numuša ūpą tuos atvirukus daryti. Sako būna spec popieriaus, bet iš jo, įtariu, irgi reikia išsikirpti pačiai, ir perlenkti.. Gal kas matė kokių pusgaminių, perlenktų atvirukinių lapų, ar ko panašaus? Anksciau ir as pati karpydavau, lankstydavau, nelabai kas ten gaudavosi. O dabar atraua internetine parduotuve, kuri prekiau jau iskarpytais atvirukais (jeigu nori iklijuoti siuvineta darbeli) karty su vokais. Va stai cia galima isigyti http://www.kasiulai.lt/index.php?cPath=89&...2e4dba90efa53ef , o gofruota popieriu tai pati karpau ir lankstau, nors tikrai matosi, kad "ranku darbas" O jau gatavu pusfabrikaciu, be skyliu ispjautu kiek zinau galima cia isigyti, jie prekiauja, bet kokias atvirukais, as buvau pas juos ofise, tai maciau, kad turi ir pusfabrikaciu, tik reikia pasiieskoti http://www.puseplus.lt/
svytejimas ezero dugne
2008 10 26, 15:04
Oi, ačiukas, kaip tik tai ko reikia
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 26, 16:04) Oi, ačiukas, kaip tik tai ko reikia  Labai stengiuosi buti gera, kad senis  dovanu atnestu
svytejimas ezero dugne
2008 10 29, 02:27
Ateis ateis Graži nuoroda O aš va dar artmanijoje aptikau atvirukų pagrindų tokių:      Labai gerų dalykų atvirukams galima rasti Scrapbookingo temoje ir rankdarbių e-parduotuvių scrapbooking'o skyreliuose- visokių gatavų ruošinių, iškarpytų lazeriu ornamentų, apvadų, ornamentus išmušančių skylamušių kraštams apipavidalinti ir t.t. Daug kas matė turbūt ir žino kiaurai viską, apie ką čia kalbu, bet aš seniau nelįsdavau į SB temą, tai ir nematydavau- dabar kai pamačiau, kilo noras atvirukus daryti- ir aišku prisižiūrėjus visko piniginė dabar jau paplonės  - kaip čia neišleidus krūvos pinigų- ir to reikia, ir ano- ypač gundo tie visi skylamušiai ir karpytuvai, bei gatavi iškarpyti ornamentai: Čia lazeriu iškarpyti ažūriniai rėmeliai atvirukų langeliams įrėminti, kiap suprantu, ar šiaip kokiam paveiksliukui:
Katrytė
2008 10 30, 15:44
Man tai visai patinka daryti atvirukus simegrafijos būdu  Pakankamai nesunku, bet rezultatas
QUOTE(etaeta @ 2008 10 26, 07:52) Dekui uz ivertinima  Siuvineju tai turbut pora metu, bet jau daug visko prisiuvienau. O siuvineju vienus pagal uzsakyma (prasom uzsisakyti  ), kitus savo malonumui, kaip turiu laiko, minciu ir noro  Va cia mano siu metu dideiji darbeliai sudeti, jeigu imdomu gali pasiziureti http://picasaweb.google.lt/siuvinetaspasau...iuvinetiDarbai#Wow, kokia grazus darbeliai!  Tiesa, perziurejau ir kitu paveiksliuku kolekcija, visi labai skoningi ir panasus i tikrus paveikslus... Mano vyrui daznai siuvineti darbai nepatinka, nes primena mociuciu uzsiemima (kaip abeceliu siuvinejimas ir pan.), bet taviskiai labai issiskiria is jau iprastu siuvinetu darbu.  Siaip as ir pati siuvineju, todel ir uzklausiau kiek laiko uzima atviruku siuvinejimas, nes si uzsiemima esu kol kas uzmetusi, kadangi prioriteta suteikiau kitiems "menams". QUOTE(Katrytė @ 2008 10 30, 14:44) Man tai visai patinka daryti atvirukus simegrafijos būdu  Pakankamai nesunku, bet rezultatas  Kas tai per budas?  Pasirodyk rezulatatus.
Katrytė
2008 10 30, 18:05
pamėginsiu įkelti nuorodą, tik nežinau ar pavyks Simegrafijabet čia tik pabandymai, reiks nusipirkti gražesnio siūlo ir popieriaus
LINUTUKĖ
2008 10 30, 19:57
Aktualios temos pries Kaledu meta  Mano dukros darzelyje buvo renginys, kur tevai turejo pasakoti apie savo darbus, tai paprase ir manes parodyti ka nors is rankdarbiu. Tai dariau su vaikais dekupaza ant atviruku. Labai patiko, ir ideja visai sauni ne tik vaikams  Emiau akvarelini popieriu - jo ir faktura man patinka, o svarbiausia kad po dekupazo suslapes ir susibangaves, isdziuves jis vel tiesus  Fotikas sugedes, tai negaliu rezultatu parodyti. Bet pabandykit
staselė
2008 10 30, 20:09
QUOTE(tutele @ 2008 10 30, 17:49) Wow, kokia grazus darbeliai!  Tiesa, perziurejau ir kitu paveiksliuku kolekcija, visi labai skoningi ir panasus i tikrus paveikslus... Mano vyrui daznai siuvineti darbai nepatinka, nes primena mociuciu uzsiemima (kaip abeceliu siuvinejimas ir pan.), bet taviskiai labai issiskiria is jau iprastu siuvinetu darbu.  Siaip as ir pati siuvineju, todel ir uzklausiau kiek laiko uzima atviruku siuvinejimas, nes si uzsiemima esu kol kas uzmetusi, kadangi prioriteta suteikiau kitiems "menams". Dar karteli dekui uz ivertinima, na taviruko siuvinejimas priklauso nuo pasirinkto paveiksliuko dydzio, gali uztrukti nuo keliu valandu iki keliu dienu vienas QUOTE(staselė @ 2008 10 30, 21:09)
QUOTE(remini @ 2008 11 26, 11:10) kodėl tema merdi  negi nieks nesiruošia Kalėdoms? na kad tema visai nemirtų - pateršiu šiek tiek eterį  porą paprastučių  BRAVO
ivarasa
2008 11 26, 16:25
sveikos, ir as noriu su jumis pasidalinti savo darbeliais http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=11448
man pavyzdziui graziausia atrodo siuvinetos kryzeliu ir nera sunku
_Magnolija_
2008 11 28, 18:04
gal kas isisvaizduoja kur ieskoti tos skaidrios pleveles i kurias parduotuvese buna ipakuoti atvirukai...? na kaip imautes tokios bet be to balto krasciuko... o gal metrais kur parduoda?labai reiktu
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 11 28, 19:04) gal kas isisvaizduoja kur ieskoti tos skaidrios pleveles i kurias parduotuvese buna ipakuoti atvirukai...? na kaip imautes tokios bet be to balto krasciuko... o gal metrais kur parduoda?labai reiktu  As pirkau Thomas Philipps , kaip dovanu popieriu
Gal zinote ant kokio popieriaus galima dekupazines atvirutes daryt? Bandziau ant akvarelinio, bet man jis vis tiek susigarbanojo ir neissitiesino.
rudens-vaikas
2008 12 02, 10:25
QUOTE(Arven @ 2008 11 30, 01:00) Gal zinote ant kokio popieriaus galima dekupazines atvirutes daryt? Bandziau ant akvarelinio, bet man jis vis tiek susigarbanojo ir neissitiesino.  o kokį akvarelinį popierių naudojai, nes ir jo būna įvairių storių; dekupažo nesu bandžius, bet manau, kad storesnis akvarelinis popierius (jis, žinoma, bus ir brangesnis) neturėtų garbanotis
Sveikos atviruku kurejos Noreciau ir as koki grozi sukurti panasu i jusu  O ir sventes cia pat...Nutariau pirmiausiai pasiruosti priemones...dirstelejau i kelis internetinius rankdarbiu puslapiukus, ir...labai, labai nusiminiau, nes jau kaineles  (turiu omenyje scrapbooking'o priemoniu) Pamaniau  ar butu etiska busimoms atvirutems gaminti panaudoti jau dovanotas "devetas" atvirutes, mat vyras po praeitu Kaledu is darbo parnese visa susni (kolegos, konkurentai sveikino  )Iskirpciau, panaudociau kai kurias detales...Ar jus taip darot? Ir dar klausimukas  , o kur Kaune isigyti popieriaus atvirutems, na to, pagrindo, spalvoto, su faktura kt. (tokio panasaus i akvarelini), kur didziausias pasirinkimas?Cia turbut reiktu daugiau i kanceliariniu prekiu parduotuves ziureti, nei i rankdarbiu
vakar pagaminau paprašė metukų vaikui atviruko, tai vat kas gavosi
|
|