Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atvirukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dangek
QUOTE(irmulia @ 2007 06 08, 18:04)
Laukiam šilko paslaptis atskleidimo  bigsmile.gif , suintrigavai  4u.gif
*

sveikutes,
ka tik po atostogu....ir smagu atskleisti "paslapti"...... biggrin.gif
paslaptis labai paprasta, jei kas daro atsirutes naudodami silka zino....
paprastai geriausiai matosi kontrastingos spalvos sakykim baltas ant juodo ar kitos... o silkas turi kazka tokio .....kad jei tapai zalia saplva jis geriausiai atsiskleidzia ant zalio fono ir paskesta kitame. jei yra sviesus pasteliniai tonai matosi tik ant sviesaus popieriaus ir jei tamsios spalvos tai ant tamsaus.....
va ir visa "paslaptis"......bet mane nustebino sitas atradimas..... bigsmile.gif

tikiuosi pabandysit pacios ir pamatysit....
dangek
atvirutese tyku, matyti visos swapinasi....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vikuti
QUOTE(tutele @ 2007 06 18, 00:36)
Sveiki, 4u.gif

siame skyrelyje esu naujoke, taciau sia savaite (sutapimu deka) padariau kelis atvirukus, todel dalinuosi jais su jumis... O viskas prasidejo nuo to, jog vieno bendradarbio vestuvems atsakingi asmenys pamirso nupirkti atviruka, todel "ant smugio" virsininke paprase, kad ka nors sukurciau... Aisku, neturejau tinkamu medziagu, todel pas vaikus (dirbu mokykloje) paprasiau kartoninio popieriaus, keleto spalvotu ir balto rasomomojo popieriaus... Per 45 min rezultatas gavosi toks(paveiksliuka galima pasididinti, paspaudus ant nuotraukos):

user posted image

Niekada tuo neuzsiiminejau, todel pagavo savotiskas azartas bigsmile.gif Per kitas dvi dienas truputi paeksperimentavau, nes turejau ivairiu muzieju lankstinukus, todel pakarpiau ir paklijavau:

user posted image

Kita savaite isbandysiu naujas technikas! biggrin.gif
*

Gražūs darbeliai smile.gif
zuikiniauskienė
Kelios idėjos kortelėms pie stalo arba galima pritaikyti ir atvirukams: 4u.gif

http://picasaweb.google.com/disenoskalekal...asDePresentaciN

http://picasaweb.google.com/disenoskalekale/TarjetasParaNiOs
belinda
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 30, 10:23)
Dar keletas idėjų:

aciu uz nuorodas idejom, imk baliona 4u.gif
tutele
QUOTE(vikuti @ 2007 06 29, 00:01)
Gražūs darbeliai smile.gif
*

Dekui uz ivertinima. 4u.gif

Ikeliu dar pora, tik, gaila, kad negalejau nupaveiksluoti grazesnej kompozicijoj, nes viskas daryta ir iteikta ta pacia diena darbe, todel su mobiliu telefonu rezultatas gavosi nekoks...

user posted image user posted image

(pirmas atvirukas skirtas seseriai-vienuolei, isvykstanciai i kita kongregacija, o antras - sporto mokytojui, keicianciam darbo vieta)
zuikiniauskienė
QUOTE(belinda @ 2007 07 01, 10:58)
aciu uz nuorodas idejom, imk baliona  4u.gif
*

aciu. 4u.gif
zuikiniauskienė
Čia dar gražių yra:

http://picasaweb.google.com/ale0971/RundeGeburtstage
Ajuni
Sveikutes, mamytes! Na ir grozybiu cia prisiziurejau pas jus 4u.gif 4u.gif Saunuoles! Geru jums ideju !
*Justikiii*
Oho tikrai jau kokios grozybes ohmy.gif atsiziureti neina blush2.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Boružytė
Labai gražu. Jūsų atvirutės puikios. Bandau kažką pasigaminti ir aš, tikiuosi pavyks.
domcius
bandziau vaikystej daryti atvirukus, susukant lapelius, tvarkingai ir idomiai atrodydavo, vat mazdaug taip:
user posted image
bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
INGRIDŽIUKS
čia yra grožybių
http://picasaweb.google.com/tgordeeva65
INGRIDŽIUKS
http://picasaweb.google.com/alboran1965/Stencil
lukasta
reik pakelt temą smile.gif , kol nevėlu Kalėdinius atvirukus apžiūrėt, gal ne tik man pravers ax.gif
Arminux
4u.gif
una-art
Kalėdiniai, galima papuošti namus
user posted image

user posted image

user posted image

upytele
KAIP wub.gif !!!
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Daivulyte
labai grazu wub.gif
Laurytele
QUOTE(Daivulyte @ 2008 10 12, 21:36)
labai grazu wub.gif
*

Labai daug gražių atvirukų 4u.gif
tilili
Daug čia gerų nuorodų radau! ačiū! 4u.gif

čia kelios paprastos mano praėjusių kalėdų atvirutės:
user posted image
user posted image
etaeta
labas vakaras, jungiuosi prie besigirianciu ir as. hihihi.gif as darau va tokius atvirukus 4u.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Tai tiek siam kartui pioneer.gif
tutele
Wow, labai grazus atvirukai! thumbup.gif

Smagu, kad tema atsigauna. smile.gif

etaeta, kiek laiko uzima siuvinejimas? Juos darai pardavimui ar laisvalaikio uzsiemimui?
svytejimas ezero dugne
O ar nebūna pirkti tokių atvirukų pusgaminių?- specialių- na, pavyzdžiui, koks perlenktas gero (gal net šviesiai vos matomai raštuoto) kartono lapas- tipo atvirukas, ant kurio jau klijuoji ką nori?

-nes aš nesiimu pati daryti atvirukų dažniausiai dėl to, kad esu labai nezgrabna ant tokių dalykų, kur reikia rankos tikslumo ir estetikos- lygiai iškirpti, gražiai perlenkti, ir pan.- man tokie darbai visada grubūs labai gaunasi, kad ir kaip stengiuosi. Kitaip sakant, aš iš tų žmonių, kurių abi rankos kairios lotuliukas.gif

-bet kurti man labai patinka, ir idėjų visokių galva pilna. Tik vat pats tas lapas -iškirpimas, perlenkimas -na tie pagrindiniai darbai man visą vaizdą sugadina, nes labai nesolidžiai gaunasi, ir numuša ūpą tuos atvirukus daryti. Sako būna spec popieriaus, bet iš jo, įtariu, irgi reikia išsikirpti pačiai, ir perlenkti..

Gal kas matė kokių pusgaminių, perlenktų atvirukinių lapų, ar ko panašaus?
etaeta
QUOTE(tutele @ 2008 10 25, 23:35)
Wow, labai grazus atvirukai! thumbup.gif

Smagu, kad tema atsigauna. smile.gif

etaeta, kiek laiko uzima siuvinejimas? Juos darai pardavimui ar laisvalaikio uzsiemimui?
*

Dekui uz ivertinima aciuks.gif aciuks.gif Siuvineju tai turbut pora metu, bet jau daug visko prisiuvienau. O siuvineju vienus pagal uzsakyma (prasom uzsisakyti hihihi.gif ), kitus savo malonumui, kaip turiu laiko, minciu ir noro mirksiukas.gif Va cia mano siu metu dideiji darbeliai sudeti, jeigu imdomu gali pasiziureti mirksiukas.gif http://picasaweb.google.lt/siuvinetaspasau...iuvinetiDarbai#
Papildyta:
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 26, 03:04)
O ar nebūna pirkti tokių atvirukų pusgaminių?- specialių- na, pavyzdžiui, koks perlenktas gero (gal net šviesiai vos matomai raštuoto) kartono lapas- tipo atvirukas, ant kurio jau klijuoji ką nori?

-nes aš nesiimu pati daryti atvirukų dažniausiai dėl to, kad esu labai nezgrabna ant tokių dalykų, kur reikia rankos tikslumo ir estetikos- lygiai iškirpti, gražiai perlenkti, ir pan.- man tokie darbai visada grubūs labai gaunasi, kad ir kaip stengiuosi. Kitaip sakant, aš iš tų žmonių, kurių abi rankos kairios lotuliukas.gif

-bet kurti man labai patinka, ir idėjų visokių galva pilna. Tik vat pats tas lapas -iškirpimas, perlenkimas -na tie pagrindiniai darbai man visą vaizdą sugadina, nes labai nesolidžiai gaunasi, ir numuša ūpą tuos atvirukus daryti. Sako būna spec popieriaus, bet iš jo, įtariu, irgi reikia išsikirpti pačiai, ir perlenkti..

Gal kas matė kokių pusgaminių, perlenktų atvirukinių lapų, ar ko panašaus?
*

Anksciau ir as pati karpydavau, lankstydavau, nelabai kas ten gaudavosi. O dabar atraua internetine parduotuve, kuri prekiau jau iskarpytais atvirukais (jeigu nori iklijuoti siuvineta darbeli) karty su vokais. Va stai cia galima isigyti http://www.kasiulai.lt/index.php?cPath=89&...2e4dba90efa53ef , o gofruota popieriu tai pati karpau ir lankstau, nors tikrai matosi, kad "ranku darbas" hihihi.gif
O jau gatavu pusfabrikaciu, be skyliu ispjautu kiek zinau galima cia isigyti, jie prekiauja, bet kokias atvirukais, as buvau pas juos ofise, tai maciau, kad turi ir pusfabrikaciu, tik reikia pasiieskoti
http://www.puseplus.lt/
svytejimas ezero dugne
Oi, ačiukas, kaip tik tai ko reikia thumbup.gif
etaeta
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 26, 16:04)
Oi, ačiukas, kaip tik tai ko reikia thumbup.gif
*

Labai stengiuosi buti gera, kad senis 000054.gif dovanu atnestu newyear.gif
svytejimas ezero dugne
Ateis ateis 000054.gif 4u.gif

Graži nuoroda smile.gif

O aš va dar artmanijoje aptikau atvirukų pagrindų tokių:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai gerų dalykų atvirukams galima rasti Scrapbookingo temoje ir rankdarbių e-parduotuvių scrapbooking'o skyreliuose- visokių gatavų ruošinių, iškarpytų lazeriu ornamentų, apvadų, ornamentus išmušančių skylamušių kraštams apipavidalinti ir t.t.

Daug kas matė turbūt ir žino kiaurai viską, apie ką čia kalbu, bet aš seniau nelįsdavau į SB temą, tai ir nematydavau- dabar kai pamačiau, kilo noras atvirukus daryti- ir aišku prisižiūrėjus visko piniginė dabar jau paplonės verysad.gif doh.gif- kaip čia neišleidus krūvos pinigų- ir to reikia, ir ano- ypač gundo tie visi skylamušiai ir karpytuvai, bei gatavi iškarpyti ornamentai:

Čia lazeriu iškarpyti ažūriniai rėmeliai atvirukų langeliams įrėminti, kiap suprantu, ar šiaip kokiam paveiksliukui:
user posted image

Katrytė
Man tai visai patinka daryti atvirukus simegrafijos būdu blush2.gif Pakankamai nesunku, bet rezultatas thumbup.gif
tutele
QUOTE(etaeta @ 2008 10 26, 07:52)
Dekui uz ivertinima  aciuks.gif  aciuks.gif  Siuvineju tai turbut pora metu, bet jau daug visko prisiuvienau. O siuvineju vienus pagal uzsakyma (prasom uzsisakyti hihihi.gif ), kitus savo malonumui, kaip turiu laiko, minciu ir noro  mirksiukas.gif  Va cia mano siu metu dideiji darbeliai sudeti, jeigu imdomu gali pasiziureti  mirksiukas.gif http://picasaweb.google.lt/siuvinetaspasau...iuvinetiDarbai#

Wow, kokia grazus darbeliai! thumbup.gif Tiesa, perziurejau ir kitu paveiksliuku kolekcija, visi labai skoningi ir panasus i tikrus paveikslus... Mano vyrui daznai siuvineti darbai nepatinka, nes primena mociuciu uzsiemima (kaip abeceliu siuvinejimas ir pan.), bet taviskiai labai issiskiria is jau iprastu siuvinetu darbu. mirksiukas.gif Siaip as ir pati siuvineju, todel ir uzklausiau kiek laiko uzima atviruku siuvinejimas, nes si uzsiemima esu kol kas uzmetusi, kadangi prioriteta suteikiau kitiems "menams". cool.gif

QUOTE(Katrytė @ 2008 10 30, 14:44)
Man tai visai patinka daryti atvirukus simegrafijos būdu  blush2.gif  Pakankamai nesunku, bet rezultatas  thumbup.gif
*

Kas tai per budas? ax.gif Pasirodyk rezulatatus. mirksiukas.gif
Katrytė
pamėginsiu įkelti nuorodą, tik nežinau ar pavyks
Simegrafija
bet čia tik pabandymai, reiks nusipirkti gražesnio siūlo ir popieriaus rolleyes.gif
LINUTUKĖ
ir SM yra Simegrafija, Siuvinėjam ant popieriaus.. tema, yra ir pvz nemazai mirksiukas.gif
Liorka
Aktualios temos pries Kaledu meta smile.gif

Mano dukros darzelyje buvo renginys, kur tevai turejo pasakoti apie savo darbus, tai paprase ir manes parodyti ka nors is rankdarbiu. Tai dariau su vaikais dekupaza ant atviruku. Labai patiko, ir ideja visai sauni ne tik vaikams biggrin.gif Emiau akvarelini popieriu - jo ir faktura man patinka, o svarbiausia kad po dekupazo suslapes ir susibangaves, isdziuves jis vel tiesus smile.gif Fotikas sugedes, tai negaliu rezultatu parodyti. Bet pabandykit smile.gif
staselė
QUOTE(etaeta @ 2008 10 25, 22:14)
labas vakaras, jungiuosi prie besigirianciu ir as.  hihihi.gif as darau va tokius atvirukus  4u.gif
user posted image
Tai tiek siam kartui  pioneer.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
etaeta
QUOTE(tutele @ 2008 10 30, 17:49)
Wow, kokia grazus darbeliai! thumbup.gif Tiesa, perziurejau ir kitu paveiksliuku kolekcija, visi labai skoningi ir panasus i tikrus paveikslus... Mano vyrui daznai siuvineti darbai nepatinka, nes primena mociuciu uzsiemima (kaip abeceliu siuvinejimas ir pan.), bet taviskiai labai issiskiria is jau iprastu siuvinetu darbu. mirksiukas.gif Siaip as ir pati siuvineju, todel ir uzklausiau kiek laiko uzima atviruku siuvinejimas, nes si uzsiemima esu kol kas uzmetusi, kadangi prioriteta suteikiau kitiems "menams". cool.gif
*

Dar karteli dekui uz ivertinima, na taviruko siuvinejimas priklauso nuo pasirinkto paveiksliuko dydzio, gali uztrukti nuo keliu valandu iki keliu dienu vienas 4u.gif

QUOTE(staselė @ 2008 10 30, 21:09)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

aciuks.gif
remini
kodėl tema merdi g.gif negi nieks nesiruošia Kalėdoms?
na kad tema visai nemirtų - pateršiu šiek tiek eterį blush2.gif porą paprastučių 4u.gif
user posted image user posted image user posted image
4u.gif
etaeta
QUOTE(remini @ 2008 11 26, 11:10)
kodėl tema merdi  g.gif negi nieks nesiruošia Kalėdoms?
na kad tema visai nemirtų - pateršiu šiek tiek eterį blush2.gif porą paprastučių  4u.gif

4u.gif
*

BRAVO clap_1.gif clap_1.gif
ivarasa
sveikos, ir as noriu su jumis pasidalinti savo darbeliais

http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=11448
yuorse
man pavyzdziui graziausia atrodo siuvinetos kryzeliu ir nera sunku smile.gif
_Magnolija_
gal kas isisvaizduoja kur ieskoti tos skaidrios pleveles i kurias parduotuvese buna ipakuoti atvirukai...? na kaip imautes tokios bet be to balto krasciuko... o gal metrais kur parduoda?labai reiktu blush2.gif
etaeta
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 11 28, 19:04)
gal kas isisvaizduoja kur ieskoti tos skaidrios pleveles i kurias parduotuvese buna ipakuoti atvirukai...? na kaip imautes tokios bet be to balto krasciuko... o gal metrais kur parduoda?labai reiktu blush2.gif
*

As pirkau Thomas Philipps , kaip dovanu popieriu 4u.gif
Arven
Gal zinote ant kokio popieriaus galima dekupazines atvirutes daryt? Bandziau ant akvarelinio, bet man jis vis tiek susigarbanojo ir neissitiesino. blush2.gif
rudens-vaikas
QUOTE(Arven @ 2008 11 30, 01:00)
Gal zinote ant kokio popieriaus galima dekupazines atvirutes daryt? Bandziau ant akvarelinio, bet man jis vis tiek susigarbanojo ir neissitiesino.  blush2.gif
*

o kokį akvarelinį popierių naudojai, nes ir jo būna įvairių storių; dekupažo nesu bandžius, bet manau, kad storesnis akvarelinis popierius (jis, žinoma, bus ir brangesnis) neturėtų garbanotis 4u.gif
nerine
Sveikos atviruku kurejos 4u.gif
Noreciau ir as koki grozi sukurti panasu i jusu mirksiukas.gif O ir sventes cia pat...Nutariau pirmiausiai pasiruosti priemones...dirstelejau i kelis internetinius rankdarbiu puslapiukus, ir...labai, labai nusiminiau, nes jau kaineles doh.gif (turiu omenyje scrapbooking'o priemoniu)
Pamaniau g.gif ar butu etiska busimoms atvirutems gaminti panaudoti jau dovanotas "devetas" atvirutes, mat vyras po praeitu Kaledu is darbo parnese visa susni (kolegos, konkurentai sveikino lotuliukas.gif )Iskirpciau, panaudociau kai kurias detales...Ar jus taip darot?
Ir dar klausimukas blush2.gif , o kur Kaune isigyti popieriaus atvirutems, na to, pagrindo, spalvoto, su faktura kt. (tokio panasaus i akvarelini), kur didziausias pasirinkimas?Cia turbut reiktu daugiau i kanceliariniu prekiu parduotuves ziureti, nei i rankdarbiu g.gif
remini
vakar pagaminau 4u.gif
paprašė metukų vaikui atviruko, tai vat kas gavosi blush2.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.