Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vardai ir asociacijos
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2
Ramunita
man tai išvaizda ar savybės nelabai reiškmės turi...man kažkaip fiksuojasi žmogaus likimas...na,tarkim Ieva-gražus vardas ir tikrai normalus,bet...pažinojau Ievą, ji žuvo 16 siaubingoje avarijoje... Ir vat neduočiau savo vaikui tokio vardo,nors pažįstu ne vieną žavią Ievą, pasiekusia daug šiame gyvenime
Super :)
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 13, 16:59)
man tai išvaizda ar savybės nelabai reiškmės turi...man kažkaip fiksuojasi žmogaus likimas...na,tarkim Ieva-gražus vardas ir tikrai normalus,bet...pažinojau Ievą, ji žuvo 16 siaubingoje avarijoje... Ir vat neduočiau savo vaikui tokio vardo,nors pažįstu ne vieną žavią Ievą, pasiekusia daug šiame gyvenime
*

Liūdnas Ievos likimas..... verysad.gif Tikrai... unsure.gif
Erkesta
Niu yra daug vardų, kurie visai gražūs, bet mano galvoj neigiams asociacijas kelia, todėl aš savo vaikui tokio vardo niekada neduočiau... 4u.gif
kariatide
renkant vaikuciui varda turbut kiekvienam iskyla visokiu asocijaciju smile.gif ...negaleciau duot savo angeliukui wub.gif tokio vardo, jei jau pazinociau man ne labai miela zmogu tokiu vardu...is musu su MB jau daug graziu vardu iskrito is sarasiuko doh.gif lotuliukas.gif
*Vasaros lietus*
man vardai visada asocijuojasi su žmogumi jau turinčiu tokį vardą ir jei žmogus tokiu vardu nepatinka, tai ir savo vaikui neduočiau ax.gif
vaitoška
anksčiau daugeliui Drąsius nekėlė tokių asociacijų kaip dabar...
BountyLedy
Jeigu pažistu nelabai gera žmogų su tam tikru vardu, tai po to ir tas vardas ne labai mielas smile.gif
Ruby Tuesday
Man irgi buna, kad koks nemalonus zmogus pagadina grazu varda. Vien del tokiu zmoniu nepatinka vardai Arunas ir Vilte.
Beata111
O taip, taip. Buvo viena tokia Gabija mokykloi. Nuolat apkalbinėdavo, savindavosi drauges, o jei kokia turėdavau tai pripasakodavo apie mane nebutų dalykų arba plepėdavo, kad aš tą draugę apkalbinėju. O vat vyras norėjo parinkt pirmai dukrelei vardą Gabija, sakiau jam, kad rasim geresnį vardą, nenorėjau, kad jis pradėtu burbėti, kad dėl kitų žmonių atsisakom gražaus vardo ir va suradom Dainielė. Ir man ir jam patinka:) . O dabar jam Gabijos vardas net nebepatinka biggrin.gif

user posted image

user posted image
Fifux'e
jei renku vaikui varda-as turiu nepazinoti kito tokios asmens su tokiu vardu,nes kitaip paskui ir vis suksis smegenys,ar bus toks kaip anas ir pn smile.gif
Dzenete
Mane norėjo pavadinti Monika, bet mama pažinojo viena "trenkta" tete kurę visi vadino kvailmonike, tai sakė nebūtų sau leidus savo vaika taip pavadinti biggrin.gif
Man verdas Barbora kelia neigemų emocijų, bet ne del to kad žmogus tas emicijas sukeltų o augalas. Na tos liaudyje vadinamos piktžolės "barborytės"
visada labai grazus vardas buvo Liutauras, kol nesutikau tokio žmogaus. biggrin.gif
ignesax
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 21, 11:44)
Man irgi buna, kad koks nemalonus zmogus pagadina grazu varda. Vien del tokiu zmoniu nepatinka vardai Arunas ir Vilte.
*

Man anksčiau patikdavo vardas Mantas, nes visus pažystamus žmones su šitu vardu galėjau minėti tik geru žodžiu. Bet prieš porą savaičių sutikau visai "kitokį" Mantą, ilgą laiką niekaip negalėjau patikėti, kad to žmogaus vardas yra tikrai toks.Tas mano sutiktas žmogus buvo visiškai, nieko nei trupučiuko panašus į kitus mano pažystamus Mantus. Labai tikiuosi kad tai buvo išimti smile.gif
Perlamutrine
Tikrai neduociau vaikui vardo ,kuris kelia neigiamas asociacijas schmoll.gif
Vitalma
Man taip patiko vardukas Rėjus, kol neišgirdau palyginimo - GĖJUS doh.gif O jei daugiau kas taip pradės lyginti, nu negaliu kaip skaudu, pačiai nei minties nebuvo, nes Rėjus reiškia saulės spindulį wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.