Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Romantiškiausias vakaras gyvenant santuokoje
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2, 3, 4
Dzenke
Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme wub.gif
Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Ka jam padovanoti? Kazkaip spontaniskai pradejau rasyti laiska, norejau tik labai trumpai parasyti koks jis man yra brangus, bet gavosi visas romanas... Bijodama, kad laisko nerastu, nesiojuosi ji su savimi.
Vasario 13 d. gryztu namo pas savo zuikiukus, o ten randu sese, kuri siap gyvena Kaune... g.gif Sako nieko neklausk - taip turi buti... g.gif Gryzta vyras is darbo, sako pasipuosk blink.gif Sedam i automobili, vaziuojam... Klausiu kur? Sako: ryt Valentino diena, atsveskim ja siandien blink.gif (del savaime suprantamu priezasciu sesuo dukryciu paziureti per pacia Valentino diena negaletu...) Nuvaziuojam i kavinuke, isgeriam sampano, deserto ("keista, kodel tik tiek? juk svenciam"-pagalvoju kad vakariene butu visai ne prosal...) Po to i kino teatra (sakysit kokia romantika kine?) - ziurejom "Keturios plunksnos" - ziauriai geras filmas!!! Po to ziurejau ji dar kelis kartus. Po kino padekoju uz smagu vakara, o jis man: "vakaras dar tik prasideda..." - ir daugiau nei zodzio nesako! Vaziuojam link senamiescio, sustojam prie filharmonijos, einam link Ausros vartu... g.gif Uzeinam i EUROPA ROYAL HOTEL... Net kojas pakirto... O mano brangiausias sako: sianakt noriu buti tik su tavim wub.gif Nepasikuklino zinoma ir uzsake geriausia kambari virsutiniame aukste, dideli dideli langai pro kuriuos matosi Vilniaus senamiescio apsnigti stogai... apvali lova... bet ji dar palauks, nes mes laukiam vakarienes kambary... po to burbuline vonia... Mano brangiausias sako: "zinai, siandien nutiko keistas dalykas... Einu as gatve, priena moteriske ir siulo papuosalus... zinau kad jie nevertingi, bet i viena paziurejus, pamaciau tave... tai menulio akmuo spindidntis ivairiausiomis spalvomis..." ir uzsega man ji ant kaklo... wub.gif Po to musu sulauke lova... wub.gif cool.gif
ryte i kambari vel buvo atnesta vaisiu, kavos...
Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto wub.gif
lucja
Nu vyras tikrai pasistenge! Saunuolis! thumbup.gif Oj kaip noreciau ir as tokios staigmenos, o svarbiausia, kad viskas butu netiketa... Sekmes jusu seimai 4u.gif
Dzenke
Aciu!
gazuota
Sauni istorija wub.gif thumbup.gif
ŽuvelėNEauksinė
grazi istorija 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Alksniukė
Oho! Vyras tikras šaunuolis!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lidija
vaje, kaip graziai ir romantiskai praleistas vakaras 4u.gif
-JURGITA-
Svarbiausia netiketumas...
Gi visiskai nesvarbu ,kiek viskas kainavo - svarbu siurprizas ir is mylimu ranku
Turbut esi to verta mirksiukas.gif
uogyyte
labai grazu ir miela thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuolis tavo vyras.ir kas pasake kad su metais romantika isblesta...... 4u.gif lotuliukas.gif 4u.gif
ARasytee
wub.gif
nain nain kaip grazu!!!Labiausiai zavi kad kartu ju 8 metai, o romantika neblesta... thumbup.gif
avy
labai graži staigmena.Jei manasis padarytų ką nors panašaus,tikriausiai nualpčiau iš laimės wub.gif biggrin.gif
Lolute
smile.gif Tau labai pasisekė su vyru! smile.gif
tanitausa
wow kaip kokiam filme smile.gif
ERVInga
Puiki istorija thumbup.gif .
Kažkaip prisiminiau ir savo brangiausio romantišką staigmeną 10 vedybinio gyvenimo proga....Reikia tik išlaukti -ir neromantikai kartais parodo savo sugebėjimus.
Zangute
Tikrai viskas labai grazu. Dziaugiuosi kartu su tavim. thumbup.gif
O kaip su tuo laisku vyrui baigesi? Ar jis ji gavo? Jauciuosi lyg neperskaicius knygos iki galo...
Dzenke
QUOTE(Lolute @ 2007 01 19, 21:46)
smile.gif Tau labai pasisekė su vyru!  smile.gif
*

ir as taip manau rolleyes.gif
Jam su manim tikuos ne maziau pasiseke... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zangute @ 2007 01 21, 17:08)
Tikrai viskas labai grazu.  Dziaugiuosi kartu su tavim. thumbup.gif
O kaip su tuo laisku vyrui baigesi? Ar jis ji gavo? Jauciuosi lyg neperskaicius knygos iki galo...
*

jis buvo labai i tema ta vakara... kazkaip gavosi dviguba nauda, isliejau dushia, kur musu "+" ir "-", tai jis del savu "-" labai pasitaise lotuliukas.gif bigsmile.gif thumbup.gif
(Tfu tfu tfu... nesu prietaringa, bet apie laime bijau kalbeti... tik rodos prasiziok ir kas nuks butinai... blink.gif )
NEVIENA
kadangi mano vyrelis irgi su romantika visai nieko bendro neturi, tai suteikei ir man vilcių mirksiukas.gif
Mėlynakės-mama
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41)
Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme  wub.gif
Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto  wub.gif
*

LABAI FAINAI, KAIP AS NORECIAU SITAIP ax.gif wub.gif , NU GAL PAAUGS DUKRYTE KAZKA IR MANASIS SUGALVOS
Bite66
Kaip gerai, kad romantika išlieka 4u.gif
kotrina1
ECH, PAVYDZIU, tuom ir viska pasakyta drinks_cheers.gif wub.gif
Comet
Grazu... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Spider
Sveiki,

Kaip nustebinti zmona?

smile.gif
Dzenke
QUOTE(Spider @ 2007 02 27, 10:04)
Sveiki,

Kaip nustebinti zmona?

smile.gif
*

Tiesiog sugalvok ka nors nekasdieniska... ir viskas... tai labai paprasta...

Pvz man netiketa butu net eilini vakara jei vyras pasakytu, zinai, suradau kas priziures siandien vaikus, varom kur nors dviese - i kina, ar tiesiog isgerti kavos... wub.gif Esme DEMESYS mirksiukas.gif
sraigyte1
Labai labai gražu thumbup.gif
Dzenke
Zinot maniau kad tai buvo jo romantikos apraiska kokiam penkmeciui... blush2.gif doh.gif Bet ne... pries pora savaiciu pranese kad kovo 18 skrendam i Dominykos Respublika... blink.gif clap.gif vacation1.gif vacation4.gif
Zinoma si karta su vaikais, bet taip dar fainiau!
rutuxs
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 03 02, 11:56)
Zinot maniau kad tai buvo jo romantikos apraiska kokiam penkmeciui...  blush2.gif  doh.gif  Bet ne... pries pora savaiciu pranese kad kovo 18 skrendam i Dominykos Respublika...  blink.gif  clap.gif  vacation1.gif  vacation4.gif
Zinoma si karta su vaikais, bet taip dar fainiau!
*

labai dziauguosi uz jus mirksiukas.gif ir mano palinkejmas tau, atsakyk jam tuo paciu, siurprizu mirksiukas.gif
Gegas
gal man per "netycia" linka saviskiui nusiust prie sios istorijos lotuliukas.gif
mums septinti metai, bet tokiu grozybiu nesitikiu verysad.gif
bet kaip smagu turetu buti 4u.gif
pavydziu juodai baltai wub.gif
Tonydi
Na vyras tikras saunuolis, tikiuosi, jog ir musu santuokoj po sitiekos metu kas nors panaus bus.
saunuolis taviskis
Gitta
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nuostabi istorija wub.gif
Saunuolis vyras, kad po tiek metu santuokos padare tokia staigmena. Ir as labai noreciau is savo vyro kazko panasaus... ax.gif
Lady-G*
sveikos, na paskaicius cia tokia istorija tai pavydas ima... mum balandzio 8d arteja tik 2metukai santuokoj.... ir siurpriza darau AS!!!! nes maniskis visai neromantikas schmoll.gif o as galiu pasipasakoti... nors gal deretu pasakoti po visko jau... g.gif
zodziu uzsakiau 4* Druskininku viesbutyje kambari parai... ten ir jakuzzi su pirtim ieina ir pusryciai, kuriuos ir i kambari galima uzsakyti. As priedo dar abiem uzsakiau atpalaiduojanti kuno masaza karstais akmenimis... vietoj ir restoranas yra... tai beabejo ir vakariene ten vyks. Taip pat administracija pasiule atnesti i kambari pries atvaziuojant atsaldyta sampana bei papuosti kambari akmenukais bei kriauklytemis... nusipirkau seksualius apatinius.... sampano.... na ir smulkmena po smulkmenos... tikiuosi viskas bus saunu, o svarbiausia jam netiketa! viska jau suderinau su savo mama, kad paziuretu suneli... tai dabar pati nekantrauju ir laukiu tos dienos ir jo reakcijos, kai ji uzristomis akimis atsivesiu iki viesbucio duru... ax.gif
Dzenke
QUOTE(Raimonda20 @ 2007 04 02, 23:01)
sveikos, na  paskaicius cia tokia istorija tai pavydas ima... mum balandzio 8d arteja tik 2metukai santuokoj.... ir siurpriza darau AS!!!! nes maniskis visai neromantikas  schmoll.gif  o as galiu pasipasakoti... nors gal deretu pasakoti po visko jau... g.gif
zodziu uzsakiau 4* Druskininku viesbutyje kambari parai... ten ir jakuzzi su pirtim ieina ir pusryciai, kuriuos ir i kambari galima uzsakyti. As priedo dar abiem uzsakiau atpalaiduojanti kuno masaza karstais akmenimis... vietoj ir restoranas yra... tai beabejo ir vakariene ten vyks. Taip pat administracija pasiule atnesti i kambari pries atvaziuojant atsaldyta sampana bei papuosti kambari akmenukais bei kriauklytemis... nusipirkau seksualius apatinius.... sampano.... na ir smulkmena po smulkmenos... tikiuosi viskas bus saunu, o svarbiausia jam netiketa! viska jau suderinau su savo mama, kad paziuretu suneli... tai dabar pati nekantrauju ir laukiu tos dienos ir jo reakcijos, kai ji uzristomis akimis atsivesiu iki viesbucio duru...  ax.gif
*

Saunuole!!! drinks_cheers.gif
As "ant lauru" irgi neuzmigau ax.gif Siandien mano vyrui sueina 35, tai sia proga as jam irgi siuroriziuka organizuoju, sykart neromantiska, bet jam esu isitikinusi bus super malonu ( gossip.gif sukvieciau jo "jaunystes laiku" chebryte - kuria jis paskutiniu metu pradeda vis dazniau prisimint) bigsmile.gif
Emerencija
Sauni istorija, o toki vyra tik myleti ir myleti wub.gif
tutuka
wow.. wub.gif wub.gif labai grazu 4u.gif tik kaip juos suprotint, kad mum tieknedaug reikia. Juk visi zinom, kad mazos dovaneles stiprina draugyste, tik kaip jie tuo nesinaudoja?..
*linuska*
labai grazu,sekmes jums ir taip toliau 4u.gif
siosia
tikrai kaip kokiam filme biggrin.gif as ir turejau pasakiska valentino diena biggrin.gif kazkaip po darbo buvau pavargus ir vyras pasisiule prileist i vonia vandens kad isimaudyciau ir atsipalaiduociau biggrin.gif kai jau nuejau nusimaudyt tai ir likau stovet be zado bigsmile.gif vonia pilna putu plaukioja sirdeles formos zvakutes aplink visur kur pasisuki ir pilna zvakeliu nu zodziu super thumbup.gif bet tai dar neviskas isejus is vonios radau zvakem nutiesta takeli iki miegamo o ten pilna roziu ziedlapiu zvakiu stovi vynas ir sirdeles formos tortas lotuliukas.gif wub.gif zodziu buvo tiesiog viskas fantastiskai grazu ir malonu tik gaila kad daugiau tai nesikartoja verysad.gif bet dziaugiuos kad bent turiu ka prisimint wub.gif
Dzenke
Tai vat kaip ir sakiau, padariau savo brangiausiam siurpriza: sukvieciau musu jaunystes laiku ( g.gif ) draugus jam nezinant i kavine, vyreli paemiau is darbo ir uzristom akim atsiveziau... Nepamirsiu jo veido kai nuemiau akiu raisti niekad niekad... Taip godziai ir patenkintas i visus ziurejo... Ir pirmiausia ne ejo su visais sveikintis, o laaabai nuosirdziai man padekojo smile.gif Visa vakara jis man dekojo, tiek "tave labai myliu" dar nesu is jo lupu girdejusi lotuliukas.gif, o cia dar per viena vakara! Jauciausi laimingiausia pasaulyje, nes maciau koks laimingas jis!

PS o baliukas buvo isties super smagus! thumbup.gif
sandriuks svariuks
kas su vyrais nutinka AŠTUNTAIS bendro gyvenimo metais? nes maniškis labai panašiai pasielgė, skirtumas tik tas, kad be progos nusivežė į viešbutį. ir geriausia, kad dabar mes laukiamės sūnaus, nors nuo nevaisingumo gydžiausi ne vienerius metus...
taigi, yra stebuklų šiam gyvenime...o tos nakties niekada nepamiršiu. nestuke.gif
DAIVUKS
NA VYRAS TIKRAS ŠAUNUOLIS KAD TAIP PASISTENGĖ thumbup.gif LINKIU JUMS DAR DAUGIAU STAIGMENŲ bigsmile.gif 4u.gif
Marsella
Na taip, tokia puiki staigmena, bet žinoma svarbiausia netikėtumas, tikrai labai romantiška wub.gif
elickaa
kad daugiau tokiu vuru... 4u.gif
dzestina
uz tuos vyrus kurie myli romantika smile.gif
Josette
kokie saunuoliai tie vyrai kartais moka buti, baltai pavydziu.
Bamse
nenuostabu kad laukiat dar ir trečio zuikučio wub.gif
Teneblėsta niekada romantika ir meilė jūsų namuose 4u.gif wub.gif
regido
...pamaniau, kad tik mes-moterys laukiam iš vyrų dėmesio ir staigmenų, bet vyrai mūsų meilės atsako ilgisi nemažiau nei mes. Taigi, suvokiau, kad dovanodama kitam, būsi apdovanota pati...
O istorija ir ypač atsakas į ją nepaprastai sužavėjo. bigsmile.gif Nuoširdžiai linkiu laimės ir tarpusavio supratimo jūsų šeimai.
ramune555
QUOTE(regido @ 2007 06 28, 13:03)
...pamaniau, kad tik mes-moterys laukiam iš vyrų dėmesio ir staigmenų, bet vyrai mūsų meilės atsako ilgisi nemažiau nei mes. Taigi, suvokiau, kad dovanodama kitam, būsi apdovanota pati...
O istorija ir ypač atsakas į ją nepaprastai sužavėjo. bigsmile.gif Nuoširdžiai linkiu laimės ir tarpusavio supratimo jūsų šeimai.
*

Paskaičiusi šią tėmelę, aš labai susižavėjau ta laiminga pora, sekmės jums.
Labai gerai suprantu, kad maniškis visiškai nežino kas yra romantika ir net ne visada su gimtadieniu sugeba normaliai pasveikinti, bet supratau tokį dalyką, kad galima pirmai parodyti dėmesį, kažką romantiško suorganizuoti ir taip vyrą nustebinti, gal tada vyras susimastys ir atsikels ta romantiko gyslelė iš miego.
Vilytshiukė
Hmm.... Kaip baltai pavydziu... Po 8 metu, ir atsiskleide toks romantikas... smile.gif 4u.gif
rona
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41)
Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme  wub.gif

Koks mielas tavo vyras smile.gif tokia nuostabia dovana padovanojo wub.gif
Dzenke
Kazkas su mano vyru pasidare... wub.gif Pastaruoju metu man labai bloga, nes nestuke.gif trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau... g.gif na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta doh.gif
Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU wub.gif wub.gif wub.gif Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje...
riana
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 13:43)
Kazkas su mano vyru pasidare...  wub.gif  Pastaruoju metu man labai bloga, nes  nestuke.gif trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau...  g.gif na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta  doh.gif
Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje...
*

vaje kaip miela wub.gif
o visa istorija irgi nepakartojama wub.gif turetu buti smagu, kai vyras taip nustebina po 8 metu santuokos wub.gif dziugu, kad net po tiek laiko romantika neisblesta mirksiukas.gif
Moira
vaje.... koks vyras.... maniskis taip turbut niekad nesugalvotu doh.gif , o jei ir sugalvotu, tai turbut nesugebetu islaikyti paslapties, kaip taviskis padare smile.gif
super lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.