Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Ka jam padovanoti? Kazkaip spontaniskai pradejau rasyti laiska, norejau tik labai trumpai parasyti koks jis man yra brangus, bet gavosi visas romanas... Bijodama, kad laisko nerastu, nesiojuosi ji su savimi. Vasario 13 d. gryztu namo pas savo zuikiukus, o ten randu sese, kuri siap gyvena Kaune...  Sako nieko neklausk - taip turi buti...  Gryzta vyras is darbo, sako pasipuosk  Sedam i automobili, vaziuojam... Klausiu kur? Sako: ryt Valentino diena, atsveskim ja siandien  (del savaime suprantamu priezasciu sesuo dukryciu paziureti per pacia Valentino diena negaletu...) Nuvaziuojam i kavinuke, isgeriam sampano, deserto ("keista, kodel tik tiek? juk svenciam"-pagalvoju kad vakariene butu visai ne prosal...) Po to i kino teatra (sakysit kokia romantika kine?) - ziurejom "Keturios plunksnos" - ziauriai geras filmas!!! Po to ziurejau ji dar kelis kartus. Po kino padekoju uz smagu vakara, o jis man: "vakaras dar tik prasideda..." - ir daugiau nei zodzio nesako! Vaziuojam link senamiescio, sustojam prie filharmonijos, einam link Ausros vartu...  Uzeinam i EUROPA ROYAL HOTEL... Net kojas pakirto... O mano brangiausias sako: sianakt noriu buti tik su tavim  Nepasikuklino zinoma ir uzsake geriausia kambari virsutiniame aukste, dideli dideli langai pro kuriuos matosi Vilniaus senamiescio apsnigti stogai... apvali lova... bet ji dar palauks, nes mes laukiam vakarienes kambary... po to burbuline vonia... Mano brangiausias sako: "zinai, siandien nutiko keistas dalykas... Einu as gatve, priena moteriske ir siulo papuosalus... zinau kad jie nevertingi, bet i viena paziurejus, pamaciau tave... tai menulio akmuo spindidntis ivairiausiomis spalvomis..." ir uzsega man ji ant kaklo...  Po to musu sulauke lova... ryte i kambari vel buvo atnesta vaisiu, kavos... Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto
Nu vyras tikrai pasistenge! Saunuolis!  Oj kaip noreciau ir as tokios staigmenos, o svarbiausia, kad viskas butu netiketa... Sekmes jusu seimai
gazuota
2007 01 06, 22:00
Sauni istorija
ŽuvelėNEauksinė
2007 01 11, 15:17
Alksniukė
2007 01 12, 14:15
vaje, kaip graziai ir romantiskai praleistas vakaras
-JURGITA-
2007 01 14, 17:33
Svarbiausia netiketumas... Gi visiskai nesvarbu ,kiek viskas kainavo - svarbu siurprizas ir is mylimu ranku Turbut esi to verta
uogyyte
2007 01 15, 23:07
ARasytee
2007 01 18, 01:36
nain nain kaip grazu!!!Labiausiai zavi kad kartu ju 8 metai, o romantika neblesta...
labai graži staigmena.Jei manasis padarytų ką nors panašaus,tikriausiai nualpčiau iš laimės
 Tau labai pasisekė su vyru!
tanitausa
2007 01 21, 01:31
wow kaip kokiam filme
ERVInga
2007 01 21, 14:46
Puiki istorija  . Kažkaip prisiminiau ir savo brangiausio romantišką staigmeną 10 vedybinio gyvenimo proga....Reikia tik išlaukti -ir neromantikai kartais parodo savo sugebėjimus.
Zangute
2007 01 21, 16:08
Tikrai viskas labai grazu. Dziaugiuosi kartu su tavim. O kaip su tuo laisku vyrui baigesi? Ar jis ji gavo? Jauciuosi lyg neperskaicius knygos iki galo...
QUOTE(Lolute @ 2007 01 19, 21:46)  Tau labai pasisekė su vyru!  ir as taip manau Jam su manim tikuos ne maziau pasiseke... Papildyta:QUOTE(Zangute @ 2007 01 21, 17:08) Tikrai viskas labai grazu. Dziaugiuosi kartu su tavim. O kaip su tuo laisku vyrui baigesi? Ar jis ji gavo? Jauciuosi lyg neperskaicius knygos iki galo... jis buvo labai i tema ta vakara... kazkaip gavosi dviguba nauda, isliejau dushia, kur musu "+" ir "-", tai jis del savu "-" labai pasitaise (Tfu tfu tfu... nesu prietaringa, bet apie laime bijau kalbeti... tik rodos prasiziok ir kas nuks butinai...  )
NEVIENA
2007 01 29, 19:28
kadangi mano vyrelis irgi su romantika visai nieko bendro neturi, tai suteikei ir man vilcių
Mėlynakės-mama
2007 01 30, 10:11
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41) Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto  LABAI FAINAI, KAIP AS NORECIAU SITAIP  , NU GAL PAAUGS DUKRYTE KAZKA IR MANASIS SUGALVOS
Kaip gerai, kad romantika išlieka
kotrina1
2007 01 31, 19:53
ECH, PAVYDZIU, tuom ir viska pasakyta
Sveiki, Kaip nustebinti zmona?
QUOTE(Spider @ 2007 02 27, 10:04) Sveiki, Kaip nustebinti zmona?  Tiesiog sugalvok ka nors nekasdieniska... ir viskas... tai labai paprasta... Pvz man netiketa butu net eilini vakara jei vyras pasakytu, zinai, suradau kas priziures siandien vaikus, varom kur nors dviese - i kina, ar tiesiog isgerti kavos...  Esme DEMESYS
sraigyte1
2007 03 02, 08:11
Labai labai gražu
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 03 02, 11:56) labai dziauguosi uz jus  ir mano palinkejmas tau, atsakyk jam tuo paciu, siurprizu
gal man per "netycia" linka saviskiui nusiust prie sios istorijos mums septinti metai, bet tokiu grozybiu nesitikiu bet kaip smagu turetu buti pavydziu juodai baltai
Na vyras tikras saunuolis, tikiuosi, jog ir musu santuokoj po sitiekos metu kas nors panaus bus. saunuolis taviskis
Lady-G*
2007 04 02, 22:01
sveikos, na paskaicius cia tokia istorija tai pavydas ima... mum balandzio 8d arteja tik 2metukai santuokoj.... ir siurpriza darau AS!!!! nes maniskis visai neromantikas  o as galiu pasipasakoti... nors gal deretu pasakoti po visko jau... zodziu uzsakiau 4* Druskininku viesbutyje kambari parai... ten ir jakuzzi su pirtim ieina ir pusryciai, kuriuos ir i kambari galima uzsakyti. As priedo dar abiem uzsakiau atpalaiduojanti kuno masaza karstais akmenimis... vietoj ir restoranas yra... tai beabejo ir vakariene ten vyks. Taip pat administracija pasiule atnesti i kambari pries atvaziuojant atsaldyta sampana bei papuosti kambari akmenukais bei kriauklytemis... nusipirkau seksualius apatinius.... sampano.... na ir smulkmena po smulkmenos... tikiuosi viskas bus saunu, o svarbiausia jam netiketa! viska jau suderinau su savo mama, kad paziuretu suneli... tai dabar pati nekantrauju ir laukiu tos dienos ir jo reakcijos, kai ji uzristomis akimis atsivesiu iki viesbucio duru...
QUOTE(Raimonda20 @ 2007 04 02, 23:01) sveikos, na paskaicius cia tokia istorija tai pavydas ima... mum balandzio 8d arteja tik 2metukai santuokoj.... ir siurpriza darau AS!!!! nes maniskis visai neromantikas  o as galiu pasipasakoti... nors gal deretu pasakoti po visko jau... zodziu uzsakiau 4* Druskininku viesbutyje kambari parai... ten ir jakuzzi su pirtim ieina ir pusryciai, kuriuos ir i kambari galima uzsakyti. As priedo dar abiem uzsakiau atpalaiduojanti kuno masaza karstais akmenimis... vietoj ir restoranas yra... tai beabejo ir vakariene ten vyks. Taip pat administracija pasiule atnesti i kambari pries atvaziuojant atsaldyta sampana bei papuosti kambari akmenukais bei kriauklytemis... nusipirkau seksualius apatinius.... sampano.... na ir smulkmena po smulkmenos... tikiuosi viskas bus saunu, o svarbiausia jam netiketa! viska jau suderinau su savo mama, kad paziuretu suneli... tai dabar pati nekantrauju ir laukiu tos dienos ir jo reakcijos, kai ji uzristomis akimis atsivesiu iki viesbucio duru...  Saunuole!!! As "ant lauru" irgi neuzmigau  Siandien mano vyrui sueina 35, tai sia proga as jam irgi siuroriziuka organizuoju, sykart neromantiska, bet jam esu isitikinusi bus super malonu (  sukvieciau jo "jaunystes laiku" chebryte - kuria jis paskutiniu metu pradeda vis dazniau prisimint)
Emerencija
2007 04 04, 13:32
Sauni istorija, o toki vyra tik myleti ir myleti
wow..  labai grazu  tik kaip juos suprotint, kad mum tieknedaug reikia. Juk visi zinom, kad mazos dovaneles stiprina draugyste, tik kaip jie tuo nesinaudoja?..
*linuska*
2007 04 09, 22:26
labai grazu,sekmes jums ir taip toliau
tikrai kaip kokiam filme  as ir turejau pasakiska valentino diena  kazkaip po darbo buvau pavargus ir vyras pasisiule prileist i vonia vandens kad isimaudyciau ir atsipalaiduociau  kai jau nuejau nusimaudyt tai ir likau stovet be zado  vonia pilna putu plaukioja sirdeles formos zvakutes aplink visur kur pasisuki ir pilna zvakeliu nu zodziu super  bet tai dar neviskas isejus is vonios radau zvakem nutiesta takeli iki miegamo o ten pilna roziu ziedlapiu zvakiu stovi vynas ir sirdeles formos tortas  zodziu buvo tiesiog viskas fantastiskai grazu ir malonu tik gaila kad daugiau tai nesikartoja  bet dziaugiuos kad bent turiu ka prisimint
Tai vat kaip ir sakiau, padariau savo brangiausiam siurpriza: sukvieciau musu jaunystes laiku (  ) draugus jam nezinant i kavine, vyreli paemiau is darbo ir uzristom akim atsiveziau... Nepamirsiu jo veido kai nuemiau akiu raisti niekad niekad... Taip godziai ir patenkintas i visus ziurejo... Ir pirmiausia ne ejo su visais sveikintis, o laaabai nuosirdziai man padekojo  Visa vakara jis man dekojo, tiek "tave labai myliu" dar nesu is jo lupu girdejusi  , o cia dar per viena vakara! Jauciausi laimingiausia pasaulyje, nes maciau koks laimingas jis! PS o baliukas buvo isties super smagus!
sandriuks svariuks
2007 04 28, 19:55
kas su vyrais nutinka AŠTUNTAIS bendro gyvenimo metais? nes maniškis labai panašiai pasielgė, skirtumas tik tas, kad be progos nusivežė į viešbutį. ir geriausia, kad dabar mes laukiamės sūnaus, nors nuo nevaisingumo gydžiausi ne vienerius metus... taigi, yra stebuklų šiam gyvenime...o tos nakties niekada nepamiršiu.
DAIVUKS
2007 04 30, 14:41
NA VYRAS TIKRAS ŠAUNUOLIS KAD TAIP PASISTENGĖ  LINKIU JUMS DAR DAUGIAU STAIGMENŲ
Marsella
2007 04 30, 15:23
Na taip, tokia puiki staigmena, bet žinoma svarbiausia netikėtumas, tikrai labai romantiška
elickaa
2007 05 04, 08:17
kad daugiau tokiu vuru...
dzestina
2007 05 13, 18:49
uz tuos vyrus kurie myli romantika
Josette
2007 06 04, 12:27
kokie saunuoliai tie vyrai kartais moka buti, baltai pavydziu.
nenuostabu kad laukiat dar ir trečio zuikučio Teneblėsta niekada romantika ir meilė jūsų namuose
...pamaniau, kad tik mes-moterys laukiam iš vyrų dėmesio ir staigmenų, bet vyrai mūsų meilės atsako ilgisi nemažiau nei mes. Taigi, suvokiau, kad dovanodama kitam, būsi apdovanota pati... O istorija ir ypač atsakas į ją nepaprastai sužavėjo.  Nuoširdžiai linkiu laimės ir tarpusavio supratimo jūsų šeimai.
ramune555
2007 06 29, 12:36
QUOTE(regido @ 2007 06 28, 13:03) ...pamaniau, kad tik mes-moterys laukiam iš vyrų dėmesio ir staigmenų, bet vyrai mūsų meilės atsako ilgisi nemažiau nei mes. Taigi, suvokiau, kad dovanodama kitam, būsi apdovanota pati... O istorija ir ypač atsakas į ją nepaprastai sužavėjo.  Nuoširdžiai linkiu laimės ir tarpusavio supratimo jūsų šeimai. Paskaičiusi šią tėmelę, aš labai susižavėjau ta laiminga pora, sekmės jums. Labai gerai suprantu, kad maniškis visiškai nežino kas yra romantika ir net ne visada su gimtadieniu sugeba normaliai pasveikinti, bet supratau tokį dalyką, kad galima pirmai parodyti dėmesį, kažką romantiško suorganizuoti ir taip vyrą nustebinti, gal tada vyras susimastys ir atsikels ta romantiko gyslelė iš miego.
Vilytshiukė
2007 06 29, 19:59
Hmm.... Kaip baltai pavydziu... Po 8 metu, ir atsiskleide toks romantikas...
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41) Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme Koks mielas tavo vyras  tokia nuostabia dovana padovanojo
Kazkas su mano vyru pasidare...  Pastaruoju metu man labai bloga, nes  trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau...  na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU  Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje...
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 13:43) Kazkas su mano vyru pasidare...  Pastaruoju metu man labai bloga, nes  trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau...  na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU  Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje... vaje kaip miela o visa istorija irgi nepakartojama  turetu buti smagu, kai vyras taip nustebina po 8 metu santuokos  dziugu, kad net po tiek laiko romantika neisblesta
vaje.... koks vyras.... maniskis taip turbut niekad nesugalvotu  , o jei ir sugalvotu, tai turbut nesugebetu islaikyti paslapties, kaip taviskis padare super
|
|