Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Romantiškiausias vakaras gyvenant santuokoje
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2, 3, 4
gaudyk veja
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 13:43)
Kazkas su mano vyru pasidare...  wub.gif  Pastaruoju metu man labai bloga, nes  nestuke.gif trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau...  g.gif na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta  doh.gif
Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje...
*

Oho nu va čia tai grožis. Paprasta, orginalu ir labai miela smile.gif
Dzenke
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2010 01 13, 16:46)
<...> vyras i darba grįžes sakė,net pamirsokompo slaptazodi
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj gerulis lotuliukas.gif
vat cia tai romantika lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jurate_as
Labai silta istorija..kad tai kartotusi!
zance
Labai labai grazu 4u.gif
Tokius vyrus reikia myleti,gerbti ir saugoti blush2.gif

Na mano istorija bus labai trumpute bet ir romantiska .pries 2 metus man vyras padare gimtadienio staigmena is pacio ryto pazadino ir liepe eiti i virtuve g.gif ,nu galvoju kiba ka nors skanaus pagamino...O ant stalo bokstas is ledu tiek porciju,kiek man metu dvi sampano taures butelys sampano ir roze,buvau tikrai labai nustebinta,nes tai tikrai ismoningai sugalvojo....Gavom ledus greitai valgyti,o likusius kad neistirptu sugrudom i kamera,tai paskui dvi dienas valgem smile.gif....
Lotyna
QUOTE(zance @ 2010 02 04, 21:34)
Labai labai grazu  4u.gif
Tokius vyrus reikia myleti,gerbti ir saugoti  blush2.gif

Na mano istorija bus labai trumpute bet ir romantiska .pries 2 metus man vyras padare gimtadienio staigmena is pacio ryto pazadino ir liepe eiti i virtuve  g.gif ,nu galvoju kiba ka nors skanaus pagamino...O ant stalo bokstas is ledu tiek porciju,kiek man metu dvi sampano taures butelys sampano ir roze,buvau tikrai labai nustebinta,nes tai tikrai ismoningai sugalvojo....Gavom ledus greitai valgyti,o likusius kad neistirptu sugrudom i kamera,tai paskui dvi dienas valgem smile.gif....
*

Kaip miela ir originalu thumbup.gif
_Nikole_
labai graži, šilta istorija mirksiukas.gif
Alsė
Kokia nuostabi vyro dovana wub.gif wub.gif wub.gif labai grazi istorija thumbup.gif
S.A.T.I.N.E
va cia tai super vyras rolleyes.gif pasistenge kaip reikiant mirksiukas.gif
Gloris
Romantiškiausi vakarai man dažniausia būna kelionėj. Kartą kėlėmės keltu iš KL. į Stokholmą. Kelte nebuvo keleivių, nes tai buvo bandomasis reisas . Šiltas vasaros vakaras, saulė leidžias į jūrą, geriam šampaną deny, Atrodė, kad esam vidury jūros visiškai vieni. wub.gif
Boružytė
Labai gražu, šaunuolis wub.gif wub.gif wub.gif
Haske
Sauni vyro dovana smile.gif Grazi romantiska istorija smile.gif
Marina_007
kad daznau taip butu smile.gif
Dzenke
pataruoju metu 'kaifuoju' nuo musu santykiu... neseniai gryzom is keliones, i kuria leidomes dviese... nerealu... kaip kokie jaunikliai - lyg ka tik vede... Kartais reikia smegenims ijungti rezima "lengvai" - ir viskas eis lyg sviestu patepta...
Grazios ir romantiskos jums vasaros mielosios 4u.gif
Hellė
Labai grazus jusu santykiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Come on
wow wub.gif va cia tai vyras wub.gif saugok ir brangink ji 4u.gif nesvarbu, kad retai, bet vis del to parode, kad moka nustebinti wub.gif
Wild Pearl
nepakartojama.po 8 metu bendro gyvenimo nuostabu dar i savo namu zidini ideti spindesio wub.gif saunuolis vyras drinks_cheers.gif
Puppy
QUOTE(0rchideja @ 2010 07 07, 07:24)
nepakartojama.po 8 metu bendro gyvenimo nuostabu dar i savo namu zidini ideti spindesio wub.gif saunuolis vyras  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif
Velniukste;)))
saunu wub.gif
ssandraM
saunuolis vyras mirksiukas.gif linkiu,kad romantika niekada nesibaigtu 4u.gif
myself
Šaunuolis jūsų vyras. Labai graži istorija wub.gif
79asta
eina sau ,siemet ir musu astuntieji metai..... wub.gif Mano vyras ne romantikas,bet nustebina labai graziomis dovanomis wub.gif wub.gif wub.gif
Na,o jusu thumbup.gif ,po astuoniu metu,tikrai vyras labai tave myli ir vertina wub.gif ,o tai ir yra gyvenime svarbiausia,jei tu neleisi pamirst,kad tavo partneris,net po daug metu yra mylimas,geidziamas ir svarbus(turiu uomeny tiek vyrus,tiek moteris),vadinasi ir senatves kartu sulauksit,o metam begant,vis labiau to norisi..... wub.gif
Nuosirdziausiai linkiu,kad visa tai testusi iki senatves 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Anglis
QUOTE(myself @ 2010 10 25, 18:04)
Šaunuolis jūsų vyras. Labai graži istorija  wub.gif
*

Pritariu smile.gif
Dreis
Labai smagu skaityti jusu Zaneta75 romantiskai sugalvotas vyro istorijas. thumbup.gif Dziaukites visa sirdimi ir auginkite savo grazia seimynele 4u.gif
kaleva
Grazu wub.gif
Inga***
Tikiu, kad ta vakarą jausmai buvo dangiški.. wub.gif Nuostabu!
Meiliukas
Super wub.gif ,nuostabu vyra turi wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.