gaudyk veja
2010 01 21, 11:56
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 13:43) Kazkas su mano vyru pasidare...  Pastaruoju metu man labai bloga, nes  trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau...  na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU  Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje... Oho nu va čia tai grožis. Paprasta, orginalu ir labai miela
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2010 01 13, 16:46) <...> vyras i darba grįžes sakė,net pamirsokompo slaptazodi  oj gerulis vat cia tai romantika
Jurate_as
2010 02 02, 12:57
Labai silta istorija..kad tai kartotusi!
Labai labai grazu Tokius vyrus reikia myleti,gerbti ir saugoti Na mano istorija bus labai trumpute bet ir romantiska .pries 2 metus man vyras padare gimtadienio staigmena is pacio ryto pazadino ir liepe eiti i virtuve  ,nu galvoju kiba ka nors skanaus pagamino...O ant stalo bokstas is ledu tiek porciju,kiek man metu dvi sampano taures butelys sampano ir roze,buvau tikrai labai nustebinta,nes tai tikrai ismoningai sugalvojo....Gavom ledus greitai valgyti,o likusius kad neistirptu sugrudom i kamera,tai paskui dvi dienas valgem  ....
QUOTE(zance @ 2010 02 04, 21:34) Labai labai grazu Tokius vyrus reikia myleti,gerbti ir saugoti Na mano istorija bus labai trumpute bet ir romantiska .pries 2 metus man vyras padare gimtadienio staigmena is pacio ryto pazadino ir liepe eiti i virtuve  ,nu galvoju kiba ka nors skanaus pagamino... O ant stalo bokstas is ledu tiek porciju,kiek man metu dvi sampano taures butelys sampano ir roze,buvau tikrai labai nustebinta,nes tai tikrai ismoningai sugalvojo....Gavom ledus greitai valgyti,o likusius kad neistirptu sugrudom i kamera,tai paskui dvi dienas valgem  .... Kaip miela ir originalu
_Nikole_
2010 02 19, 13:39
labai graži, šilta istorija
S.A.T.I.N.E
2010 02 26, 10:26
va cia tai super vyras  pasistenge kaip reikiant
Romantiškiausi vakarai man dažniausia būna kelionėj. Kartą kėlėmės keltu iš KL. į Stokholmą. Kelte nebuvo keleivių, nes tai buvo bandomasis reisas . Šiltas vasaros vakaras, saulė leidžias į jūrą, geriam šampaną deny, Atrodė, kad esam vidury jūros visiškai vieni.
Boružytė
2010 03 17, 10:34
Sauni vyro dovana  Grazi romantiska istorija
Marina_007
2010 05 12, 10:14
kad daznau taip butu
pataruoju metu 'kaifuoju' nuo musu santykiu... neseniai gryzom is keliones, i kuria leidomes dviese... nerealu... kaip kokie jaunikliai - lyg ka tik vede... Kartais reikia smegenims ijungti rezima "lengvai" - ir viskas eis lyg sviestu patepta... Grazios ir romantiskos jums vasaros mielosios
Come on
2010 05 28, 20:14
wow  va cia tai vyras  saugok ir brangink ji  nesvarbu, kad retai, bet vis del to parode, kad moka nustebinti
Wild Pearl
2010 07 07, 05:24
nepakartojama.po 8 metu bendro gyvenimo nuostabu dar i savo namu zidini ideti spindesio  saunuolis vyras
QUOTE(0rchideja @ 2010 07 07, 07:24) nepakartojama.po 8 metu bendro gyvenimo nuostabu dar i savo namu zidini ideti spindesio  saunuolis vyras 
Velniukste;)))
2010 09 03, 22:53
saunu
ssandraM
2010 10 05, 19:09
saunuolis vyras  linkiu,kad romantika niekada nesibaigtu
Šaunuolis jūsų vyras. Labai graži istorija
eina sau ,siemet ir musu astuntieji metai.....  Mano vyras ne romantikas,bet nustebina labai graziomis dovanomis Na,o jusu  ,po astuoniu metu,tikrai vyras labai tave myli ir vertina  ,o tai ir yra gyvenime svarbiausia,jei tu neleisi pamirst,kad tavo partneris,net po daug metu yra mylimas,geidziamas ir svarbus(turiu uomeny tiek vyrus,tiek moteris),vadinasi ir senatves kartu sulauksit,o metam begant,vis labiau to norisi..... Nuosirdziausiai linkiu,kad visa tai testusi iki senatves
QUOTE(myself @ 2010 10 25, 18:04) Šaunuolis jūsų vyras. Labai graži istorija  Pritariu
Labai smagu skaityti jusu Zaneta75 romantiskai sugalvotas vyro istorijas.  Dziaukites visa sirdimi ir auginkite savo grazia seimynele
Grazu
Inga***
2012 01 16, 16:26
Tikiu, kad ta vakarą jausmai buvo dangiški..  Nuostabu!
Meiliukas
2012 01 17, 12:48
Super  ,nuostabu vyra turi
|
|