Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Romantiškiausias vakaras gyvenant santuokoje
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2, 3, 4
MIKIENĖ
Vaje kaip smagu thumbup.gif .Kad ir mane dažniau kas taip nustebintų wub.gif .Retai taip būna,bet užtat maloniai tongue.gif tongue.gif 4u.gif
Ridisiukas
waw blink.gif Tai cia ne tik filmuose taip buna? bigsmile.gif g.gif
geltonakemega
Daugiau tokiu vyru galetu buti thumbup.gif Sekmes jums, kad romantisku vakaru dar butu ne vienas wub.gif
juso
Zaneta75, tikrai fantastiškas tavo vyras thumbup.gif
Aš manau, kad jis tiesiog įsimylėjo tave iš naujo...
Viskas skamba kaip pasakoj, mylimas vyras, du vaikučiai, beldžiasi trečias, kas gali būti geriau 4u.gif
Meilė viską gali.....
kristiorlov
nuostabu thumbup.gif 4u.gif
Dzenke
Aciu mergytes 4u.gif
Bijau tai pasakyti, nes sako laime cia yra, pasidziauk - ir jos nera g.gif , bet dabar esu labai laiminga wub.gif
Sekmes jums visoms 4u.gif
Smagurė
Nuostabu bigsmile.gif laaabai faina ir džiugu dėl Jūsų 4u.gif
Manyka
Dieve, Žaneta, vos neapsižliumbiau perskaičius tavo istorijas apie gerąjį vyrą.... wub.gif Pasirodo, ne visi princai ant baltų žirgų gyvena tik pasakose smile.gif
ausrine11
Sveikutės ir aš nutariau su jumis pasidalinti pačia romantiškiausia diena mano gyvenime, o viskas buvo taip....
friends.gif Išaušo mano trisdešimtas gyvenimo rytas ir kaip aš pramerkiau akis pajutau gale kojų kažką..... o ten pasirodo buvo suguldytos 30 rožių, po to atėjo vyras ir apkabinęs pasveikino mane. aš buvau be galo nustebinta ir sujaudinta, tada mes romantiškai papusryčiavome ir važiavome pirkti man dovanos.
bet tai dar ne viskas, toliau sekė dar viena staigmena, kai grįžome namo tenai buvo susirinkę visi mano draugai ir vyras buvo užsakęs maistą, man nieko nereikėjo daryti ir su draugais atšventėme mano gimtadienį, kuriame buvo ir mano vyro, svečių psakytų nuostabių tostų, žaidimų, atrakcijų, prizų ir siurprizų, bei 12-ą valandą laukė galingi fejerverkai.... gathering.gif birthday.gif birthday.gif 4u.gif
tai tokia istorija.
Wedi
Kaip smagu skaityti tokias istorijas wub.gif
*Ciau ciau*
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41)
Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme  wub.gif
Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Ka jam padovanoti? Kazkaip spontaniskai pradejau rasyti laiska, norejau tik labai trumpai parasyti koks jis man yra brangus, bet gavosi visas romanas... Bijodama, kad laisko nerastu, nesiojuosi ji su savimi.
Vasario 13 d. gryztu namo pas savo zuikiukus, o ten randu sese, kuri siap gyvena Kaune...  g.gif Sako nieko neklausk - taip turi buti...  g.gif Gryzta vyras is darbo, sako pasipuosk  blink.gif Sedam i automobili, vaziuojam... Klausiu kur? Sako: ryt Valentino diena, atsveskim ja siandien  blink.gif (del savaime suprantamu priezasciu sesuo dukryciu paziureti per pacia Valentino diena negaletu...) Nuvaziuojam i kavinuke, isgeriam sampano, deserto ("keista, kodel tik tiek? juk svenciam"-pagalvoju kad vakariene butu visai ne prosal...) Po to i kino teatra (sakysit kokia romantika kine?) - ziurejom "Keturios plunksnos" - ziauriai geras filmas!!! Po to ziurejau ji dar kelis kartus. Po kino padekoju uz smagu vakara, o jis man: "vakaras dar tik prasideda..." - ir daugiau nei zodzio nesako! Vaziuojam link senamiescio, sustojam prie filharmonijos, einam link Ausros vartu...  g.gif  Uzeinam i EUROPA ROYAL HOTEL... Net kojas pakirto... O mano brangiausias sako: sianakt noriu buti tik su tavim  wub.gif  Nepasikuklino zinoma ir uzsake geriausia kambari virsutiniame aukste, dideli dideli langai pro kuriuos matosi Vilniaus senamiescio apsnigti stogai... apvali lova... bet ji dar palauks, nes mes laukiam vakarienes kambary... po to burbuline vonia... Mano brangiausias sako: "zinai, siandien nutiko keistas dalykas... Einu as gatve, priena moteriske ir siulo papuosalus... zinau kad jie nevertingi, bet i viena paziurejus, pamaciau tave... tai menulio akmuo spindidntis ivairiausiomis spalvomis..." ir uzsega man ji ant kaklo...  wub.gif Po to musu sulauke lova...  wub.gif  cool.gif
ryte i kambari vel buvo atnesta vaisiu, kavos...
Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto  wub.gif
*

I si puslapi usejau tik dabar.Skaiciau si straipsni ir verkiau.Kaip nuostabu,kai zmones taip sugeba puoseleti MEILE.Nuosirdziai dziaugiuosi uz jus.As taip pat l.myliu savo vyra,taciau nelabai tikiu,kad maniskis sugalvotu toki stebukla man nezinant.O man taip patinka siurprizai...Kita savaite mums sukaks 4m.,kaip mes susituoke.Kaip noreciau kokio nors siurprizo.Deja galvoju,kaip jia galeciau suteikti pati.Kuomet atsirado seimynine buitis,ta romantika,mano vyrui,kazkur isgaravo.Kuomet as jos trokstu,vyras pasako,kad tai tik zaidimai.Gaila,kad ne visi vyrai po santuokos islieka supratingi.O moterims juk taip to truksta
Lady-G*
Na kaip matau tikrai yra vyru romantiku... as kad ir kaip svajociau, kad man kokia staigmenele padarytu, tai tik filmuose galiu pasiziureti blush2.gif turiu pati daryti jam staigmenas. 4u.gif Nesakau, man patinka ji nustebinti, bet juk taip norisi ir paciai kadanors buti nustebintai... karta per kovo 8taja vaziuoju namo is mokslu, visi vaikinukai, vyrai ziuriu eina su gėlėmis pas savo mylimasias... kaip grazu. galvoju ir as gausiu kokia gelyte... blush2.gif bet grizus nemaciau nei vienos gėlytes, sako : kam tos geles, pinigus sumoki ir nuvysta greit, slamstas kazkoks, geriau nuvarysim koki kebaba suvalgyti varydami is parduotuves... bigsmile.gif man net kojas pakirto verysad.gif pasakiau tiesiai sviesiai viska tik po keliu dienu, kad ne ta gele svarbiausia, o tai ka jauti ja dovanodamas savo zmonai... sakyciau koks pienburnis butu, bet ne - jam tada buvo 28metai...iki siol jam primenu apie tuos kebabus lotuliukas.gif
Monikac
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41)
Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme  wub.gif
Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Ka jam padovanoti? Kazkaip spontaniskai pradejau rasyti laiska, norejau tik labai trumpai parasyti koks jis man yra brangus, bet gavosi visas romanas... Bijodama, kad laisko nerastu, nesiojuosi ji su savimi.
Vasario 13 d. gryztu namo pas savo zuikiukus, o ten randu sese, kuri siap gyvena Kaune...  g.gif Sako nieko neklausk - taip turi buti...  g.gif Gryzta vyras is darbo, sako pasipuosk  blink.gif Sedam i automobili, vaziuojam... Klausiu kur? Sako: ryt Valentino diena, atsveskim ja siandien  blink.gif (del savaime suprantamu priezasciu sesuo dukryciu paziureti per pacia Valentino diena negaletu...) Nuvaziuojam i kavinuke, isgeriam sampano, deserto ("keista, kodel tik tiek? juk svenciam"-pagalvoju kad vakariene butu visai ne prosal...) Po to i kino teatra (sakysit kokia romantika kine?) - ziurejom "Keturios plunksnos" - ziauriai geras filmas!!! Po to ziurejau ji dar kelis kartus. Po kino padekoju uz smagu vakara, o jis man: "vakaras dar tik prasideda..." - ir daugiau nei zodzio nesako! Vaziuojam link senamiescio, sustojam prie filharmonijos, einam link Ausros vartu...  g.gif  Uzeinam i EUROPA ROYAL HOTEL... Net kojas pakirto... O mano brangiausias sako: sianakt noriu buti tik su tavim  wub.gif  Nepasikuklino zinoma ir uzsake geriausia kambari virsutiniame aukste, dideli dideli langai pro kuriuos matosi Vilniaus senamiescio apsnigti stogai... apvali lova... bet ji dar palauks, nes mes laukiam vakarienes kambary... po to burbuline vonia... Mano brangiausias sako: "zinai, siandien nutiko keistas dalykas... Einu as gatve, priena moteriske ir siulo papuosalus... zinau kad jie nevertingi, bet i viena paziurejus, pamaciau tave... tai menulio akmuo spindidntis ivairiausiomis spalvomis..." ir uzsega man ji ant kaklo...  wub.gif Po to musu sulauke lova...  wub.gif  cool.gif
Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto  wub.gif
*

Taip, išties nuostabi istorija, perskaičiau ją ir mano širdį užplūdo nuostabūs prisisminimai apie mano romantiškiausią vakarą. viskas buvo labai panašiai su vakariene, kambariu su rožių lapais nubarstyta lova, mano mčgiama muzika... Gera turėti mylintį vyrą. O nuotabiausia tai, kad tą vakarą vainikavo sūnelio gimimas po devynių mėnesių...Ir santuokoj yra romantikos, nežiūrint į rutiną... Linkiu jums laimės smile.gif
Daivuzele
Wow! heart.gif
Dzenke
o buvo zinokit tai visko... Ir juodo ir balto, kaip ir visose seimose... Buvo net tokiu momentu kad maniau viskas, baigta doh.gif Bet pasirodo, kad kiekviena pabaiga yra naujo pradzia mirksiukas.gif

Nepastebejau po kokio ivykio, bet pasikeite vertybiu skale pas mano vyra ax.gif Ankstesniu nestumu metu jis buvo jautrus ir supratingas, bet dabar ypac wub.gif

Vakar as tokioj nestukinej nenuotaikoj buvau doh.gif tvarkiausi, labai pavargau ir net nepastebejau kaip vyras i antra auksta uznese didziule deze... Kai priguliau pirmam aukste prie teliko, liepe man be leidimo i antra auksta neiti g.gif as nesipriesinau, nes jegu nelabai turejau doh.gif Po kokios valandos ateina su dukrom i apacia, mane aprengia siltai ir vedasi... i antra auksta blink.gif uzristom akim... Balkone atrisho ir ash pamaciau teleskopa, kuriame pamaciau menuli ish arti wub.gif JIS TOKS GRAZUS thumbup.gif
Buvo laaabai gera wub.gif Vyras sake uzmigde vaikus galesim i zvaigzdes ziureti ir gerti arbata wub.gif
kalina
Zavu thumbup.gif Puikiai atsimenu tuos vasaros vakarus(naktis), kai dar buvome be mazojo zmogucio. Lipdavome ant stogo su teleskopu, studijuodavome zvaigzdynus, gerdavome arbata. Tai nepakartojamas jausmas thumbup.gif Nors tai buvo senokai, bet prisiminus dar dabar sirdele suvirpa. Reiks tikriausiai atgaivinti kada sia ideja wub.gif Aciu, kad ja priminei 4u.gif
Cukrute
Žaneta, nu kaip nemylės tavęs tokios šaunuolės vyras drinks_cheers.gif

Bet istorija tikrai labai graži (kažkaip buvau praleidus blush2.gif ) heart.gif
Lelija555
Kaip nuostabu wub.gif Dabar kaip tik laukiuosi ir esu truputėlį jautroka romantiškiems dalykėliams. Iškart ašaros tvenkiasi skaitant blush2.gif Bet viskas labai, labai super smile.gif sėkmės jums kuo dideliausios smile.gif
kalissta
Sauni istorija smile.gif
Vilmoshka
Viskas taiiiip gražu, bet kad tie papuošalai nevertingi, galėjo ir nesakyti... schmoll.gif
Šitą citatą reikia pakeisti mirksiukas.gif
Mano brangiausias sako: "zinai, siandien nutiko keistas dalykas... Einu as gatve, priena moteriske ir siulo papuosalus... zinau, kad jie labai vertingi, o i viena paziurejus, pamaciau tave... tai menulio akmuo spindidntis ivairiausiomis spalvomis..." ir uzsega man ji ant kaklo...

Matai, ir dabar dar jis tave stebina... Gražu naktį žiūrėti į žvaigždes... mirksiukas.gif
Irmoškė
Gražu.....

O maniškis irgi kartais staigmenomis nustebina.... Bet tos jo staigmenos kartais toookios erzinančios.... verysad.gif
Pamenu mūsų 5 metines. Tada buvau studentė, atvažiavo su sūneliu manęs pasiimt į stotį. Tikėjausi, kad sutiks su gėlėm. Žiūriu - nieko. Na, galvoju ko jie taip šypsosi, gal mašinoje gėlės laukia. Susėdam - nieko.... Jau baugu, galvoju - pamiršo. O širdį ima skaudėt, vos neverkiu. unsure.gif Visą kelią iki namų nė žodžio. Įeinu kambarin - nieko. O taip kažko tikiuos....
Laukiu.... Nieko. Jau nusivyliau....
Įeinu į virtuve - vazoje pamerkta balta rožė... Girdžiu už nugaros tyliai: Čia tau.....
Šiek tiek nusivylusi padėkoju. O mažas pribėga ir klausia tėtės: ar jau rado?
Ką?
O pasirodo, aplink rožės kotą apviniotą auksinė grandinėlė.... bigsmile.gif

Va taip visada tenka nemažai išgyvent kol sulauki finalo..... Dažnai apsimeta, kad atseit pamiršo arba sako kam tos gėlės ar dovanos... cool.gif
Bebre
pasirodo gauni rožę ir jąi š visų pusių reikia apžiūrėti g.gif
dzestina
kokia grazi istorija, thumbup.gif net sirdele suvirpa skaitydamai wub.gif sekmes jums drinks_cheers.gif
Dzenke
Aciu mergytes labai 4u.gif
Eneisa_ly
FANTASTISKA ISTORIJA- SUPER thumbup.gif LAAAAAAAAAAAAAABAI GRAZU wub.gif wub.gif wub.gif
Arminux
labai labai grazi istorija, kartojuosi, bet ir aš noriu tą patį pasakyti. wub.gif wub.gif wub.gif
vikutuke
Super !Ir iš kur jūs tokius vyrus traukiat, gal yra kur pirkti?
Dzenke
QUOTE(vikutuke @ 2007 11 24, 20:00)
Super !Ir iš kur jūs tokius vyrus traukiat, gal yra kur pirkti?
*

lotuliukas.gif Bus pats Dievas turbut atsiuntes... ax.gif
Genute M
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 14:41)
*

sveikos. 4u.gif tikrai labai romantiskas vakaras.sveikinu.
trumpai papasakosiu savo 5-eriu bendro gyvenimo paminejima( greit bus 8m kaip mes kartu).
o buvo taip.gyvename kretingoje, nedideliame miestelyje prie Baltijos juros.musu sutuoktuviu diena vasario 26.cia pries 3m , jis ta diena toks laimingas, vis kazkas jam skambina kazka jis derina, klausiu ka tu cia tiek derini, o jis ai nieko...ir tik ant tu zodziu suskambo jo tlf, ji s ,, gerai,,. sako einam i lauka, o pries tai sako apsirenk siltai. isejom i kiema, as einu link masinos, o jis sako einam i gatves puse, sakau kogi, ogi iseinu ir apakau , o ten stovi baltas ilgas limuzinas.sakes labai nustebau, aisku apsidziaugiau.atejom vairuotojas atidare dureles kaip ponams.
vaziavom pasiemem mano sese su vyru, nes jie buvo pirsliai per musu vestuves, ir vaziavom visi prie juros. buvo labai salta diena. vaziuodami gereme sampana, smaguriavome uzkandziais ir prisimineme kaip viskas buvo vestuviu diena pries 5m.
Nu zinokit tikrai buvau nustebinta labai ir sita dovana ir staigmena paliks ilgam prisiminimui.
Aciu tau brangusis ir as tave be proto myliu!!!

Šypsenėlė24
Ach kaip gražu wub.gif
Jurapelius
Labai grazios istorijos bigsmile.gif
Nutariau ir as papasakoti apie savo grazia patirti wub.gif

Artejo musu pirmosios metines (tik pirmosios) as zinoma sukau galva, ka padovanoti savo vyrui... O pasirodo, kad jis jau buvo sugalvojes ir jau viska organizavo. Kadangi esu labai izvalgi pastebejau, kad jis kazka nuo manes pradejo slepti... pradejau kamantineti ir sugebejau iskvosti tik tiek, kad neturiu nieko klausineti blink.gif
Kelias dienas iki metiniu suzinojau ka turiu apsirenkti ir kaip turiu susisukuoti (norejo, kad atrodyciau taip kaip jam labiausiai patinka) daugiau nieko. Ta diena suzinojau, kad astunta valanda turiu buti pasiruosusi ir neveluociau. Jis is anksto susitare, kad dede pasaugotu vaika (as jau turejau sunu is pirmos santuokos) maniau, kad musu atvaziuos koks nors jo draugas, nes pasake, kad jis siandien nevairuos... ir... lygiai astunta suskamba jo tel., o tuo pat metu dede stovi prie lango ir pasigirsta OHOHOOOOO... as puolu prie lango, o vyras jau saukia, kad greiciau rengciausi, tik spejau pamatyti, kad prie vartu ant gatves stovi limuzinas visas grazus svieciantis, ilgas, baltas.... ejau iki tos masinos tarsi nesavom kojom, nes tikrai to nesitikejau blink.gif vairuotojas atidare duris (pasijutau panasiai kaip Genute M) Jau galvojau, kad staigmenos tuom ir baigesi, nuvaziuosim vakarienes kur nors ir grysim su taksu. Bet pasirodo limuzinas mus nuveze prie "Zemyn upe" (manau kaunietes zino kas tai yra), pasirodo, ten buvo uzsakyta pirtis su baseinu tik mums dviems wub.gif negalejau patiketi, burbuliuojantis, nemazas baseinas, garine pirtis ir tik mes du... pasikaitinom pasimaudem, tada atvaziavo jo draugas musu paimti ir nuveze mus i viesbuti kuriame mes praleidome ve viena nakti kol pradejome gyventi kartu smile.gif O ten pasirodo irgi jau jo buta... kambarys uzsakytas buvo tas kuriame man labiausiai patiko (nes tame viesbutyje esu buvusi ne viename kambaryje), o atidarius duris pasitiko kazkoks naujas kvapas(pamaniau, kad su oro gaivikliu prikvepinta) pasirodo ant stalo dideliame dubenyje plaukioja kvepencios zvakes ir pamerktos geles, bei gaziai isdrapiruota staltiese. Vakarieniavome kambaryje ir tada jau namo brangusis sako viskas, daugiau nieko neparuosiau...
As zinoma buvau suzaveta. Nors syki jau buvau istekejusi, bet tokios romantikos patirti dar nebuvau patyrusi.
Ryte papusryciavome viesbucio restorane, atvaziavo tas pats draugas musu paimti, nes viesbuti gerkai uz Kauno...
Tikiuosi neatsibos jums skaityti... kazkaip cia daug prisirase...
astule122
thumbup.gif koks saunuolis tavo vyras...linkiu jum daugiau tokiu maloniu dienu smile.gif
Dzenke
Vat del tokiu savo vyru viska padarytumem, ar ne mergytes? mirksiukas.gif
Smagu buvo ir jusu istorijas paskaityti thumbup.gif

Geru jums svenciu 4u.gif
daaiva
kaip gražu... wub.gif
awiux
kokios romantika kvepiančios istorijos ir visos kupinos staigmenų bigsmile.gif
Jurapelius
O ka romantisko jusu vyrai jums Kaledoms padovanojo???

As tai gavau tokia grazia kedute is "Indijos" parduotuves 4u.gif Turbut esata mate, tokia kaip ranka medine, bet paskirtis jos kaip kedes bigsmile.gif Ir su labai graziais palinkejimais wub.gif
Lotyna
o as kadangi labai norejau kokio nors gyvunelio, tai nuo vyro gavau labai miela ir grazia papugele thumbup.gif mirksiukas.gif
Jurapelius
QUOTE(Domke @ 2008 01 06, 23:49)
o as kadangi labai norejau kokio nors gyvunelio, tai nuo vyro gavau labai miela ir grazia papugele  thumbup.gif  mirksiukas.gif
*

O as vis laukiu pudeliuko, bet vis dar laukiu doh.gif
Almantė
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 13:43)
Kazkas su mano vyru pasidare...  wub.gif  Pastaruoju metu man labai bloga, nes  nestuke.gif trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau...  g.gif na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta  doh.gif
Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje...
*

niu cai tai .... dievuli ir kur gi tokiu vyru dar like???? speju kad jau nebelabai ir like.. rolleyes.gif rolleyes.gif uij kad mano bent kazka sumastytu.... schmoll.gif
Shliopke
QUOTE(Almis @ 2008 01 11, 20:42)
niu cai tai .... dievuli ir kur gi tokiu vyru dar like???? speju kad jau nebelabai ir like..  rolleyes.gif  rolleyes.gif uij kad mano bent kazka sumastytu.... schmoll.gif
*

laaaaaaaabai grazios istorijos wub.gif
aha,tokie vyrai tik kaip antikvaras belike,bet as galiu truputuka ir savuoju paidziaugti,nors mes vede tik pusmeti,bet vien susipazinimas us juo,o paskui ir bendravimas suvirpina sirdute..jo meilai..sms.
Matot,as su juo visai nestiketai susipazinau per mano puseseres vestuves,jis mano pabroliu buvo,o as buvau atlekus is uzsienio tik i vestuves,galvojau pabaliavosim ir vel be jokiu galvos skausmu grysiu atgal,bet gavosi taip..meile is pirmo zvilgsnio wub.gif
As po vestuviu antra diena isvaziavau,tada prasidejo bendravimai meilu,skypu,telefonu,sms..nuolatinai.Viena diena nuo jo gavau 150 sms!tokiu meiliu ir graziu,nepasaldintu,o naturaliu rolleyes.gif Didziausia staigmena buvo,kai jis uzsake per internete man roziu raudonu didziule puokste wub.gif Raso ryte,tu tik niekur neiseik 10 val ryto,tu tik buk namie.galvoju kas cia pasidare,kodel jis taip praso? g.gif 10 val skambutis i duris-kurjeris stovi su roziu puokste..jis LT o as Svedijoj..prie roziu atvirukas,svedziu gelininkiu uzrasyta lietuviu kalba,tik svediskom raidem"mintimis as lanauk tave,spnuoju tave.."kazkas panasaus.ta atvirute pas mane visada piniginej ir tas vienas rozes ziedlapis is puokstes.man kazkaip labai gera tai prisiminti..o tada as gryztu i LT su visa manta,su pusbratkiu pilas busiukas baldu,o jis pasitinka ant kelio,ant autostardos vel su roziu puokste wub.gif man tas laukimo laikotarpis buvo jaudinantis,bet nuostabus.
Netikejau,kad meile is pirmo zvilgsnio mane aplankys ganetinai velai,bet aplanke..dabar mes laimingi ir palnuojame musu pirmagimiuka,kada nors..is meiles.. wub.gif
Labanakt.. smile.gif

sielos_sesuo
oho kaip fainai smile.gif tikras saunuolis.. 4u.gif
Manes jau seniai niekas nebuvo nustebines... verysad.gif
Rhealife
Shaunuolis vyras thumbup.gif Sekmes wub.gif
Dzenke
Musu meiles istorijos tesinys:

Sausio 15 d. gime trecioji musu princese wub.gif 3210 g 51 cm wub.gif
Kaip grazu kai tevelis visus dukrytes pirsciukus po viena buciuoja wub.gif wub.gif
...
"...Sustok akimirga zavinga..." wub.gif
Jurapelius
Sveikinu drinks_cheers.gif 4u.gif

Tokios akimirkos tikrai zavingos smile.gif juk mes tuerime triju menesiu suneli wub.gif tai man irgi labai grazu kai tevelis pradeda kalbetis su Taduku 4u.gif
rence*
Kaip grazu, romantiska...
Ir as noreciau kad mano gyvenime butu daugiau romantikos ir meiles wub.gif
Sveikinu su mazyles gimimu! Sekmes jusu seimynelei wub.gif
Vikiuke
vau kaip tavasis graziai sugalvojo!! as irgi noreciau sia valentino dieno ko nors panasaus sulaukt rolleyes.gif
Rykliuke
Labai,labai grazi istorija.
O as per sia Valentino diena buvau sudariusi visa dienos puikuji plana chuligana biggrin.gif ,bet vyras sugebejo pastarosiomis dienosmis iskaudinti,tai viska atmeciau ir pazadejau sau nebedaryti jam jokiu staigmenu(turbut iki kito karto doh.gif ).Bet siandiena vyras pila degalus i mano masine ir sako,zinai vis viena teks kur nors ketvirtadieni palekti,ar ka....As klausiu:"Kur palekti?",nes uzpykusi jau net ir pamirsau kada toji diena bus laugh.gif .O jis man sako:"Juk Valentino diena bus.Tai sakau gal ka sumastysim".O as tokia isdidi:"Jai tu ka sumastysi,tai bus,nes as jau nebemastysiu schmoll.gif mirksiukas.gif ".O jis:"Na as turiu toki planiuka......."
O as:"Tai gerai.Butu malonu is tavo puses beee.gif ".Tai sirdeleje taip smagu pasidare,kad galiu gal ir siurprizo laukti? mastau.gif flirt.gif
sonataulba
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 01 28, 16:19)
Musu meiles istorijos tesinys:

Sausio 15 d. gime trecioji musu princese  wub.gif 3210 g 51 cm  wub.gif
Kaip grazu kai tevelis visus dukrytes pirsciukus po viena buciuoja  wub.gif  wub.gif
...
"...Sustok akimirga zavinga..."  wub.gif
*

tikrai labai saunu kad toki mylinti vyra turi---matyt yra uz ka.pavydziu,nes maniskis nera romantikas ir tokiu dalykeliu niekad nedare ir nedarys.sekmes auginant savo angelelius.ir dar daug daug jums romantikos jusu bendram gyvenime.o tu zaneta75 ar vyrui darai staigmenas savo brangiausiam ax.gif ax.gif ax.gif
kristinka
noreciau ir as kazko tokio wub.gif grazu zavinga wub.gif
Jurapelius
QUOTE(kristinka @ 2008 02 07, 23:38)
noreciau ir as kazko tokio wub.gif grazu zavinga wub.gif
*

TAVO EIMANTUKAS LABAI GRAZUS BERNIUKAS thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.