Vaje kaip smagu
waw
Daugiau tokiu vyru galetu buti
Zaneta75, tikrai fantastiškas tavo vyras
Aš manau, kad jis tiesiog įsimylėjo tave iš naujo... Viskas skamba kaip pasakoj, mylimas vyras, du vaikučiai, beldžiasi trečias, kas gali būti geriau Meilė viską gali.....
nuostabu
Aciu mergytes
Bijau tai pasakyti, nes sako laime cia yra, pasidziauk - ir jos nera Sekmes jums visoms
Nuostabu
Dieve, Žaneta, vos neapsižliumbiau perskaičius tavo istorijas apie gerąjį vyrą....
Sveikutės ir aš nutariau su jumis pasidalinti pačia romantiškiausia diena mano gyvenime, o viskas buvo taip....
bet tai dar ne viskas, toliau sekė dar viena staigmena, kai grįžome namo tenai buvo susirinkę visi mano draugai ir vyras buvo užsakęs maistą, man nieko nereikėjo daryti ir su draugais atšventėme mano gimtadienį, kuriame buvo ir mano vyro, svečių psakytų nuostabių tostų, žaidimų, atrakcijų, prizų ir siurprizų, bei 12-ą valandą laukė galingi fejerverkai.... tai tokia istorija.
Kaip smagu skaityti tokias istorijas
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41) Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Ka jam padovanoti? Kazkaip spontaniskai pradejau rasyti laiska, norejau tik labai trumpai parasyti koks jis man yra brangus, bet gavosi visas romanas... Bijodama, kad laisko nerastu, nesiojuosi ji su savimi. Vasario 13 d. gryztu namo pas savo zuikiukus, o ten randu sese, kuri siap gyvena Kaune... ryte i kambari vel buvo atnesta vaisiu, kavos... Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto I si puslapi usejau tik dabar.Skaiciau si straipsni ir verkiau.Kaip nuostabu,kai zmones taip sugeba puoseleti MEILE.Nuosirdziai dziaugiuosi uz jus.As taip pat l.myliu savo vyra,taciau nelabai tikiu,kad maniskis sugalvotu toki stebukla man nezinant.O man taip patinka siurprizai...Kita savaite mums sukaks 4m.,kaip mes susituoke.Kaip noreciau kokio nors siurprizo.Deja galvoju,kaip jia galeciau suteikti pati.Kuomet atsirado seimynine buitis,ta romantika,mano vyrui,kazkur isgaravo.Kuomet as jos trokstu,vyras pasako,kad tai tik zaidimai.Gaila,kad ne visi vyrai po santuokos islieka supratingi.O moterims juk taip to truksta
Na kaip matau tikrai yra vyru romantiku... as kad ir kaip svajociau, kad man kokia staigmenele padarytu, tai tik filmuose galiu pasiziureti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41) Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Ka jam padovanoti? Kazkaip spontaniskai pradejau rasyti laiska, norejau tik labai trumpai parasyti koks jis man yra brangus, bet gavosi visas romanas... Bijodama, kad laisko nerastu, nesiojuosi ji su savimi. Vasario 13 d. gryztu namo pas savo zuikiukus, o ten randu sese, kuri siap gyvena Kaune... ryte i kambari vel buvo atnesta vaisiu, kavos... Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto Taip, išties nuostabi istorija, perskaičiau ją ir mano širdį užplūdo nuostabūs prisisminimai apie mano romantiškiausią vakarą. viskas buvo labai panašiai su vakariene, kambariu su rožių lapais nubarstyta lova, mano mčgiama muzika... Gera turėti mylintį vyrą. O nuotabiausia tai, kad tą vakarą vainikavo sūnelio gimimas po devynių mėnesių...Ir santuokoj yra romantikos, nežiūrint į rutiną... Linkiu jums laimės
Wow!
o buvo zinokit tai visko... Ir juodo ir balto, kaip ir visose seimose... Buvo net tokiu momentu kad maniau viskas, baigta
Nepastebejau po kokio ivykio, bet pasikeite vertybiu skale pas mano vyra Vakar as tokioj nestukinej nenuotaikoj buvau Buvo laaabai gera
Zavu
Žaneta, nu kaip nemylės tavęs tokios šaunuolės vyras
Bet istorija tikrai labai graži (kažkaip buvau praleidus
Kaip nuostabu
Sauni istorija
Viskas taiiiip gražu, bet kad tie papuošalai nevertingi, galėjo ir nesakyti...
Šitą citatą reikia pakeisti Mano brangiausias sako: "zinai, siandien nutiko keistas dalykas... Einu as gatve, priena moteriske ir siulo papuosalus... zinau, kad jie labai vertingi, o i viena paziurejus, pamaciau tave... tai menulio akmuo spindidntis ivairiausiomis spalvomis..." ir uzsega man ji ant kaklo... Matai, ir dabar dar jis tave stebina... Gražu naktį žiūrėti į žvaigždes...
Gražu.....
O maniškis irgi kartais staigmenomis nustebina.... Bet tos jo staigmenos kartais toookios erzinančios.... Pamenu mūsų 5 metines. Tada buvau studentė, atvažiavo su sūneliu manęs pasiimt į stotį. Tikėjausi, kad sutiks su gėlėm. Žiūriu - nieko. Na, galvoju ko jie taip šypsosi, gal mašinoje gėlės laukia. Susėdam - nieko.... Jau baugu, galvoju - pamiršo. O širdį ima skaudėt, vos neverkiu. Laukiu.... Nieko. Jau nusivyliau.... Įeinu į virtuve - vazoje pamerkta balta rožė... Girdžiu už nugaros tyliai: Čia tau..... Šiek tiek nusivylusi padėkoju. O mažas pribėga ir klausia tėtės: ar jau rado? Ką? O pasirodo, aplink rožės kotą apviniotą auksinė grandinėlė.... Va taip visada tenka nemažai išgyvent kol sulauki finalo..... Dažnai apsimeta, kad atseit pamiršo arba sako kam tos gėlės ar dovanos...
pasirodo gauni rožę ir jąi š visų pusių reikia apžiūrėti
kokia grazi istorija,
Aciu mergytes labai
FANTASTISKA ISTORIJA- SUPER
labai labai grazi istorija, kartojuosi, bet ir aš noriu tą patį pasakyti.
Super !Ir iš kur jūs tokius vyrus traukiat, gal yra kur pirkti?
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 14:41) Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Ka jam padovanoti? Kazkaip spontaniskai pradejau rasyti laiska, norejau tik labai trumpai parasyti koks jis man yra brangus, bet gavosi visas romanas... Bijodama, kad laisko nerastu, nesiojuosi ji su savimi. Vasario 13 d. gryztu namo pas savo zuikiukus, o ten randu sese, kuri siap gyvena Kaune... ryte i kambari vel buvo atnesta vaisiu, kavos... Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto sveikos. trumpai papasakosiu savo 5-eriu bendro gyvenimo paminejima( greit bus 8m kaip mes kartu). o buvo taip.gyvename kretingoje, nedideliame miestelyje prie Baltijos juros.musu sutuoktuviu diena vasario 26.cia pries 3m , jis ta diena toks laimingas, vis kazkas jam skambina kazka jis derina, klausiu ka tu cia tiek derini, o jis ai nieko...ir tik ant tu zodziu suskambo jo tlf, ji s ,, gerai,,. sako einam i lauka, o pries tai sako apsirenk siltai. isejom i kiema, as einu link masinos, o jis sako einam i gatves puse, sakau kogi, ogi iseinu ir apakau , o ten stovi baltas ilgas limuzinas.sakes labai nustebau, aisku apsidziaugiau.atejom vairuotojas atidare dureles kaip ponams. vaziavom pasiemem mano sese su vyru, nes jie buvo pirsliai per musu vestuves, ir vaziavom visi prie juros. buvo labai salta diena. vaziuodami gereme sampana, smaguriavome uzkandziais ir prisimineme kaip viskas buvo vestuviu diena pries 5m. Nu zinokit tikrai buvau nustebinta labai ir sita dovana ir staigmena paliks ilgam prisiminimui. Aciu tau brangusis ir as tave be proto myliu!!!
Ach kaip gražu
Labai grazios istorijos
Nutariau ir as papasakoti apie savo grazia patirti Artejo musu pirmosios metines (tik pirmosios) as zinoma sukau galva, ka padovanoti savo vyrui... O pasirodo, kad jis jau buvo sugalvojes ir jau viska organizavo. Kadangi esu labai izvalgi pastebejau, kad jis kazka nuo manes pradejo slepti... pradejau kamantineti ir sugebejau iskvosti tik tiek, kad neturiu nieko klausineti Kelias dienas iki metiniu suzinojau ka turiu apsirenkti ir kaip turiu susisukuoti (norejo, kad atrodyciau taip kaip jam labiausiai patinka) daugiau nieko. Ta diena suzinojau, kad astunta valanda turiu buti pasiruosusi ir neveluociau. Jis is anksto susitare, kad dede pasaugotu vaika (as jau turejau sunu is pirmos santuokos) maniau, kad musu atvaziuos koks nors jo draugas, nes pasake, kad jis siandien nevairuos... ir... lygiai astunta suskamba jo tel., o tuo pat metu dede stovi prie lango ir pasigirsta OHOHOOOOO... as puolu prie lango, o vyras jau saukia, kad greiciau rengciausi, tik spejau pamatyti, kad prie vartu ant gatves stovi limuzinas visas grazus svieciantis, ilgas, baltas.... ejau iki tos masinos tarsi nesavom kojom, nes tikrai to nesitikejau As zinoma buvau suzaveta. Nors syki jau buvau istekejusi, bet tokios romantikos patirti dar nebuvau patyrusi. Ryte papusryciavome viesbucio restorane, atvaziavo tas pats draugas musu paimti, nes viesbuti gerkai uz Kauno... Tikiuosi neatsibos jums skaityti... kazkaip cia daug prisirase...
Vat del tokiu savo vyru viska padarytumem, ar ne mergytes?
Smagu buvo ir jusu istorijas paskaityti Geru jums svenciu
kaip gražu...
kokios romantika kvepiančios istorijos ir visos kupinos staigmenų
O ka romantisko jusu vyrai jums Kaledoms padovanojo???
As tai gavau tokia grazia kedute is "Indijos" parduotuves
o as kadangi labai norejau kokio nors gyvunelio, tai nuo vyro gavau labai miela ir grazia papugele
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 13:43) Kazkas su mano vyru pasidare... Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU niu cai tai .... dievuli ir kur gi tokiu vyru dar like???? speju kad jau nebelabai ir like.. QUOTE(Almis @ 2008 01 11, 20:42) niu cai tai .... dievuli ir kur gi tokiu vyru dar like???? speju kad jau nebelabai ir like.. laaaaaaaabai grazios istorijos aha,tokie vyrai tik kaip antikvaras belike,bet as galiu truputuka ir savuoju paidziaugti,nors mes vede tik pusmeti,bet vien susipazinimas us juo,o paskui ir bendravimas suvirpina sirdute..jo meilai..sms. Matot,as su juo visai nestiketai susipazinau per mano puseseres vestuves,jis mano pabroliu buvo,o as buvau atlekus is uzsienio tik i vestuves,galvojau pabaliavosim ir vel be jokiu galvos skausmu grysiu atgal,bet gavosi taip..meile is pirmo zvilgsnio As po vestuviu antra diena isvaziavau,tada prasidejo bendravimai meilu,skypu,telefonu,sms..nuolatinai.Viena diena nuo jo gavau 150 sms!tokiu meiliu ir graziu,nepasaldintu,o naturaliu Netikejau,kad meile is pirmo zvilgsnio mane aplankys ganetinai velai,bet aplanke..dabar mes laimingi ir palnuojame musu pirmagimiuka,kada nors..is meiles.. Labanakt..
oho kaip fainai
Manes jau seniai niekas nebuvo nustebines...
Shaunuolis vyras
Musu meiles istorijos tesinys:
Sausio 15 d. gime trecioji musu princese Kaip grazu kai tevelis visus dukrytes pirsciukus po viena buciuoja ... "...Sustok akimirga zavinga..."
Sveikinu
Tokios akimirkos tikrai zavingos
Kaip grazu, romantiska...
Ir as noreciau kad mano gyvenime butu daugiau romantikos ir meiles Sveikinu su mazyles gimimu! Sekmes jusu seimynelei
vau kaip tavasis graziai sugalvojo!! as irgi noreciau sia valentino dieno ko nors panasaus sulaukt
Labai,labai grazi istorija.
O as per sia Valentino diena buvau sudariusi visa dienos puikuji plana chuligana O as:"Tai gerai.Butu malonu is tavo puses QUOTE(Zaneta75 @ 2008 01 28, 16:19) Musu meiles istorijos tesinys: Sausio 15 d. gime trecioji musu princese Kaip grazu kai tevelis visus dukrytes pirsciukus po viena buciuoja ... "...Sustok akimirga zavinga..." tikrai labai saunu kad toki mylinti vyra turi---matyt yra uz ka.pavydziu,nes maniskis nera romantikas ir tokiu dalykeliu niekad nedare ir nedarys.sekmes auginant savo angelelius.ir dar daug daug jums romantikos jusu bendram gyvenime.o tu zaneta75 ar vyrui darai staigmenas savo brangiausiam
noreciau ir as kazko tokio
|