Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar įtarimas apie nėštumą pasitvirtino iškart?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Brooke
Toks klausimėlis.. Ar nėštumas jums buvo nustatytas jau po pirmo vizito pas ginekologą, ar testo, ar gal teko pakartotinai apsilankyt/testuotis, nes pirmieji "tyrimai' aiškios diagnozės nedavė? O gal davė, bet vėliau ji pasikeitė..?
Reikalas toks, kad dėl kilusių įtarimų neseniai pasidariau testą, ir jis rodė, kad nėščia nesu, bet kadangi pykinimas ir panašūs dalykėliai nesiliovė, nuskuodžiau aš šiandien pas gydytoją. Ji nieko blogo nerado, tai nusiuntė pas ginekologę.. Ši pasakė, kad gimda truputi padidėjus, bet tai nebūtinai nėštumas gali būt, tad liepė pasidaryt dar vieną testą.. Šis rodo ryškią juostutę ties C ir vos vos įžiūrimą ruoželį ties T.. Testų temoj paskaičiau, kad RapiPreg yra labai patikimi, tik jų parodymus reikia savaip interpretuoti, bet tai kaip dabar suprast, kodėl pirmą kartą nieko nesimatė, o po savaitės jau kažkas šviečia, nors ir labai labai labai neryškiai..? Gal čia man vaidenasi unsure.gif?
Ar nebuvo jums tokių triukų? Mane jau šiurpas krato.. Pas ginekologę kitam vizitui paskirta tik už 11 dienų, tai nežinau, ar laukt, ar dar vieną testą pirkt, vėliau, ar ką..? Iš kelinto karto buvo nustatytas jūsų nėštumas?
ragnez
su pirmu taip buvo, kad iki tol visishkai reguliarios menesines uzhsilaike. pasidariau testa (rapipreg). buvo viena juostele labai neryshki. nuejau pas ginekologe, bet ji echoskopuodama nieko nerado - gimda padidejusi, didelis geltonkunis, bet nieko konkretaus, ir liepe ateiti po keliu dienu. deja, po keliu dienu prasidejau kraujuoti. taip ir liko neaishku, buvo neshtumas, ar ne.
po menesio pastojau, testas rode dvi ryshkias juosteles.
kai planavom antra - testas irgi ish karto buvo aishkus.
Goldy
Rodė vos įžiūrimą antrą juostelę,po kelių dienų juostelės buvo abi ryškios rolleyes.gif Mano pažystamai trečiam nėštumo mėnesį nerodė testai nėštumo blink.gif tai kaip suprast?O dar sako,kad patikimi biggrin.gif
ringa
Pirmas testas ir man rodė tokio neryškumo antrą juostelę, kad mano vyras taip ir nįžiūrėjo jos, bet aš ją mačiau. Po kelių dienų testas parodė nors irgi neryškią, bet jau visiems įžiūrimą juostelę. Testai gal ir patikimi, bet matyt kaip toje patarlėje - išimtys patvirtina taisyklę smile.gif
Erina
Pirmą kartą antroji testo juostelė buvo ryški, bet labai labai plona. Tą pačią dieną pasidariau kitą testą, antroji juostelė buvo stora bet neryški. Tą testą kažkur padėjau, o po kelių dienų netyčia užtikus pastebėjau, kad antrojo testo juostelės yra vienodo ryškumo ir storumo. O kai nuėjau pas gydytoja, tai ši paklausė ar dariau testą, kai paskiau, kad dariau, tai ji sako, na taip gimda suminkštėjus, tai tikriausiai jūs nėščia.
Slyvute
Jei abejoji, pasidaryk HCG tyrima - rezultatai po keliu valandu ir viskas bus aisku wink.gif. Daro Geromedoj, 25 Lt.
Letaa
As nestumo testais pasitikiu, man jie tikslus-jau po pirmo padaryto zinojau kad laukiuosi- menesines velavo 10 d., o praejus menesiukui po testo ultragarsas parode leliuka smile.gif
raganele
Mano daryti nėštumo testai išvis keisti buvo...
Vasarą su draugu ruošėmės važiuoti į Kroatiją- tik dviese, savo automobiliu. Kelionė nusimatė gan varginanti, o man jau pora dienų vėlavo, tad pasidariau testą- rodė tik vieną juostelę. Pakišau testą po lentyna, prisipirkau "tampax" ir iškeliavome.
g.gif
Per poros savaičių kelionę taip ir nesulaukiau mėnesinių.
Grįžus testas parodė antrą juostelę rolleyes.gif
Bet svarbiausia- ištraukiau prieš pora savaitėlių darytą testą- ten sau ryškiai švietė dvi juostelės g.gif g.gif g.gif

Nežinau, kaip čia taip gavosi, bet atostogų planas buvo įvykdytas - nuostabiai praleidom laiką saulėtuose kraštuose, ir dar pasivežiojom ten ir savo mažylį thumbup.gif
cutka
Labukas
Isauso vienas nuostabiausiu rytu mano gyvenime! Ir verkiau, ir rekiau, ir sokinejau, ko tik as nedariau...... Mes turesim kleckiuka! Pagaliau testas parode 2 bruksnelius clap.gif
Tau aisku, nereikia pasakoti sito jausmo, nes pati puikiai zinai...
Nuostabu, as nestuke.gif
Turiu klausimuka..... Aisku as dar maloniausiam soke savo gyvenime, todel visai nesigaudau situacijoje...... Kokie tolimesni mano veiksmai turetu buti? Kada eiti pas gydytoja?

Aciu.....
Erina
SVEIKINU, SVEIKINU, SVEIKINU clap.gif
Aš irgi prisimenu šį jausmą, kai po to visą dieną vaikščiojau apspangus kaip girta, nelabai suvokiau ką darau, gerai tada buvo išeiginė, atsigavau tik kitoj dienos pusėj. Aš dariausi testą kai mėnesinės vėlavo 4 dienas, tai maždaug nėštumui buvo 2-3 savaitės. Pas gydytoją ėjau, kai nėštumui buvo ~5 savaitės, gydytoja jau galėjo nėštumą nustatyti be echoskopo. Man sakė, kad anksčiau nebūtina. O planas būtų toks:
1. Daug ilsėkis;
2. Nerūkyk, atsisakyk alkoholio;
3. Nesimaudyk karštoje vonioje, neik į pirtį ar soliarumą;
4. Valgyk daug vaisių, daržovių;
5. Apsilankiusi pas gydytoją vykdyk visus jos nurodymus;
6. Ir t.t.
Dar kartą SVEIKINU clap.gif
Brooke
QUOTE (cutka @ 2004 10 27, 08:01)
Labukas
Isauso vienas nuostabiausiu rytu mano gyvenime! Ir verkiau, ir rekiau, ir sokinejau, ko tik as nedariau...... Mes turesim kleckiuka! Pagaliau testas parode 2 bruksnelius clap.gif
Tau aisku, nereikia pasakoti sito jausmo, nes pati puikiai zinai...
Nuostabu, as nestuke.gif
Turiu klausimuka..... Aisku as dar maloniausiam soke savo gyvenime, todel visai nesigaudau situacijoje...... Kokie tolimesni mano veiksmai turetu buti? Kada eiti pas gydytoja?

Aciu.....

Pas gydytoją gali eiti, kada pati to norėsi wink.gif Gali nors ir šiandien, gali ir po mėnesio.. Aišku, jei gerai jauties smile.gif Jei dabar eiti dar nenori, nori palaukt, tai tada tiesiog nusipirk vaistinėj vitaminų nėštukėms, ir lauk, kol panorėsi apsilankyt wink.gif Tik nenutempk labai. Ką dar turėtum daryt unsure.gif? Neliūdėt ir nesinervint wink.gif Leisk laiką maloniai, kad kuo mažiau stresų patirtum.
Sveikinu wub.gif
Brooke
QUOTE (ringa @ 2004 10 26, 15:07)
Pirmas testas ir man rodė tokio neryškumo antrą juostelę, kad mano vyras taip ir nįžiūrėjo jos, bet aš ją mačiau. Po kelių dienų testas parodė nors irgi neryškią, bet jau visiems įžiūrimą juostelę. Testai gal ir patikimi, bet matyt kaip toje patarlėje - išimtys patvirtina taisyklę smile.gif

Vat man ta antra juostelė irgi gavos tokia neryški neryški, vos įžiūrima, labiau, kaip koks šėšėlis atrodanti, negu normali juostutė.. unsure.gif Užtai ir nesuprantu, čia teigiamas, ar neigiamas rezultatas huh.gif O žinot taip reikia.. Pastaruoju metu daug vaistų geriu, o dabar nežinau, ką su jais daryt, gert ar ne, nes jei visgi atsakymas teigiamas, nenorėčiau savo 2.gif chemikalais maitint, o be vaistų man negeriau daros.. sad.gif
ajd
Nustatė kai buvo 9 savaites. Ketvirtas gydytojas. Gavau siuntima į klinikas kaip dėl ciklo sutrikimų. Ta diena ir testas parodė. Jau plakė širdutė.
P.S.:visada labiau pasitikėjau ginekologais vyrais,po to kai trys moteriškės nežinojo kas man darosi, vyras tik pažiūrėjęs iškart sakė,net nesiginčyk.
erikele
Kadangi neštumą planavom, tai prieš mėnesines pradėjau daryt testus dariau kokius 5 skirtingų firmų testus, visi testai rodė 1 ryškią ir 1 vos įžiūrimą liniją, vyras iš manęs juokėsi, o aš tikėjau, kad nėščia, po tos dienos kai turėjo prasidėt mėnesinės vėl pasidariau ir vėl 1 juosta neryški, tada nusispjoviau į tuos testus ir laukiau. Mėnesinės neprasidėjo, o 7 nėštumo savaitę ultragarsas jau rodė 2.gif širdelę.
Slyvute
Ai, nu gal as ir ikiri pasirodysiu, bet kodel taip nenori pasidaryti HCG tyrimo. Jis ne tik tiksliai parodytu yra nestumas ar ne, bet dar ir nestumo laika zinotum. O pagal nestumo laika gali spresti galejo gydytojas, ka nors echoskopu matyti ar ne.

Brooke
Aš nesakiau, kad nenoriu smile.gif Tik nežinau, kada laiko ištaikyčiau sad.gif Beveik visą dieną praleidžiu su vaiku, ir tik kitą savaitę, nuo pirmadienio, turėsiu laisvus rytus, nes mamai pamainos laikas keisis ir ji galės pasaugot mano mažylę.. Dar nebent draugės galiu paprašyt, bet neaišku, kaip ten jai su paskaitom.. Žodžiu, pati supranti..
Slyvute
Aisku smile.gif.
Bet siaip labai patogus budas suzinoti atsakyma, svarbiausia rasti laiko nuvaziuoti priduoti kraujo (pries tai nereikia uzsirasineti), o po keliu valandu galima pasiskambinti ir tiksliai pasako. Aisku kainuoja 25 Lt (galima kokius 5 juostelinius testus pasidaryti).
Na bet tikiuosi, kad ir taip viskas neuzilgo paaiskes wink.gif.
luxx
Kaip kitos raso ,kad testai nieko nerodo kai menesines veluoja kelias dienas,o pradeda rodyti ,kad jau kokios 10 dienu.Kai menesines nepasirode tris dien s,tai testas ir parode dvi juosteles.Manau ,kad laiko dar nedaug ,bet tikiu ,kad teisybe.
Kaip jus manot ,vartojau siokiu tokiu vaistu kol dar nezinojau.Nedaug ,bet dabar mastau ,gal kas ka girdejot,ar patyret?
pilypukė
luxx,as ir vartojau vaistus (antibiotikus-Ospamox),kai nezinojau,kad laukiuos + kaime nuo kopeciu nukritau,bet gydytoja sake,kad nieko tokio,nes buvo dar tik pati pradzia (apie 3 sav.) neaisku,kokius vaistus tu vartojai-pvz.,jei koki zanocin ar cifran,tai nelabai gerai,kiek zinau.geriau pasiklausk gydytojos,kad butu maziau abejoniu.
Nira
man menesines velavo 3 dienom ir testas is kart parode kad as nescia, nors dariausi testa vakare po darbo. O po to, is kart kreipiausi i ginekologa, jis man dave nukreipima kraujo testui daryti, kuris irgi buvo teigiamas:) na o jau kai dare 15 sav. echo, man pasake kad bus mergyte thumbup.gif gal man taip pasitaike, bet testai nemelavo, nes vaikuti planavom, ir dariausi kelis menesius is eiles, ir kai pastojau, testas is kart buvo teigiamas clap.gif
kati
Man Rapi Preg testas parode trecia mmm velavimo diena - dvi ryskias ryskias juosteles ir pasirode labai greit kazkaip, net nesitikejau. Turbut taisykliu nera - kiekvienos organizmas skirtingas ir skirtingai parodo...
Olaiva
man pirmas testas rode antra tokia neryskia juostele,o kai ji pakartojau po 3 dienu,ti jau abi ryskios buvo.bet,deja,nieko is to nestumo nesigvo:(
bet dabar vel vyksta darbai,testu darymas:)
Verona
Pirmajam buvo beveik 10 men., kai sulaukiau pirmuju menesiniu. Antrosios buvo siek tiek paveluotos, o treciosiomis taip ir nepavyko ,,pasidziaugti":)
Dariausi pora testu su 3 dienu intervalu, bet antrosios juosteles izureti vis nepavykdavo. Taciau viena diena pasijutau l. blogai. Buvo silpna, pykino, viskas erzino ir atrode, jog net lengviausias darbelis yra ne mano jegom. Taip pasijautus, kita ryta pasidariau testa ir gavau teigiama ats. Taigi, mano atveju, trecias kartas nemelavo. Ir ko gero, reikia daugiau isiklausyti i save, o paskui griebtis testu.
Keiti
Mano neštumas buvo atsitiktinai pastebėtas 5-tą savaitę, tiriant cistą, nes dėl to ir mėnesinių nebuvo, todėl man jokio įtarimo nebuvo dėl galimo pastojimo. ax.gif
edvina
Pats pigiausias testas (juostelė) dvi ryškias juosteles parodė pačią pirmąją dieną nesulaukus mms.
majule
o as tik uzsimeszgus mazuciui kazkaip labai nujauciau kad va, jau smile.gif nors neplanavom vaikelio ir jis man toli grazu dar ne laiku. bet sirdele mamos jaucia smile.gif ir apsipratau po to su laiku biggrin.gif thumbup.gif
BiZė
Gal galite man padėti, po kiek savaičių jau galima manyti kad nestuke.gif Na po kiek gali jau atsirasti pirmi požymiai? blush2.gif
Vaila
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 10 17, 18:51)
Gal galite man padėti, po kiek savaičių jau galima manyti kad  nestuke.gif Na po kiek gali jau atsirasti pirmi požymiai?  blush2.gif
*

Siaip geras testas parodo jau 10d.po pastojimo.Aisku nebutinai ir toli grazu ne visoms.Mano is tvirciausiu pozymiu buvo krutines jautrumas ir reakcija i betkoki prisilietima-skausmas.O pykinimas gali neatsirasti niekados.Pvz.laukiantis pirmo druciai"tase"tik 9-t nestumo savaite pora dienu.O antro nestumo metu.gal viena kart 7-ta sav.(aisku antro nestumo metu mano informacija tik iki 10nest.savaites-as ji praradau).
Bet manau pirmas signalas naturalus-menesiniu nebuvimas ir testas.Tik paskui individualus pozymiai, kurie buna kiekvienai oi kokie skirtingi.
Dideles Tau sekmes.
Isila
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 10 17, 18:51)
Gal galite man padėti, po kiek savaičių jau galima manyti kad  nestuke.gif Na po kiek gali jau atsirasti pirmi požymiai?  blush2.gif
*

mano pirmas požymis buvo mmm neatėjimas tongue.gif tada paisdariau testuka, kuris iškart nušvito dviem juostelėm thumbup.gif nei pykino, nei vėmiau, nei nuovargio didelio nebuvo, nei krūtinę skaudėjo. Padažnėjo lakstymas į wc ir viskas tongue.gif o pirmieji nėštumo požymiai atsiranda įvairiai., Jei ne vėluojančios mm, juk nepagalvočiau, kad nėščia jau esu.
Siracusa
Kadangi labai planavom ir labai norejom savo 2.gif, mmm visai nelaukiau biggrin.gif bet jos pas mane visada l.nereguliarios buvo, tai kai velavo, nekreipiau demesio.
Pirmas pozymis, maude pilvuza, nors visada maust pradedavo, tik kai prasidedavo mmm doh.gif Dar nesidarius testo nuvariau pas gyd., bet ji akla vista nieko nemate gun_bandana.gif Atsimenu kaip susibiesinau, nes jauciau, kad TIKRAI nestuke.gif! o ji sako, nu cia tokia puslele buna ir pries mmm doh.gif gun_bandana.gif
ryte pasidariau testa .. yahoo.gif
Maurela
O mano pirmasisi testas vis dar rodo 1 juostele..
Net draugui pasakiau, kad nieko nera, nors jis buvo garantuotas, kad as nescia. Tada vaistinej nusipirkau toki testa-puoduka, kuri gali daryti bet kada(nebutinai ryte) va jis ir parode... nestuke.gif
lanaa
QUOTE(Isila @ 2005 10 17, 21:12)
mano pirmas požymis buvo mmm neatėjimas  tongue.gif  tada paisdariau testuka, kuris iškart nušvito dviem juostelėm  thumbup.gif  nei pykino, nei vėmiau, nei nuovargio didelio nebuvo, nei krūtinę skaudėjo. Padažnėjo lakstymas į wc ir viskas  tongue.gif  o pirmieji nėštumo požymiai atsiranda įvairiai., Jei ne vėluojančios mm, juk nepagalvočiau, kad nėščia jau esu.
*

drinks_cheers.gif lygiai tas pats. jei ne testo rezultatas, tai net net nebuciauo pagalvojus, kad nescia... biggrin.gif
vvandene
pasitvirtino iškart: pasidariau viena tesą, po kelių dienų kitą - abu teigiami buvo smile.gif
Lukija
Man is pirmuju pozymiu buvo maudimas pilvo apacioje ir sustandejusi krutine, testa pasidariau praejus 7 dienom po ovuliacijos, tik po 10 minuciu isreiskejo plona plona vos matoma juostele, bet jau apsidziaugiau biggrin.gif Likus 2 dienom iki menesiniu padariau dar testa ir atsirado iskart II yahoo.gif
KristiV
o as po evoliucijos po septyniu dienu pasidariau testuka ir buvo psssssss. bet poto belaukiant menesinių maude pilva ir atrode tuoj tuoj bus ir nesusirgau. pas gydytoja nuejau nerode nėštumo, o testas irgi pusiau rode smile.gif viena linija ryški o kita vos matesi.taciau po 2 savaičių nuejau vėl pas gydytoja ir buvo, rado mano leliuka mazyti mazyti biggrin.gif vat ir zinok kita karta ar neščia ar ne smile.gif
Thierry
Dariausi tris testus, tik treciais parode, kad as nestuke.gif
Mazius_
pas mane irgi su nuotykiais doh.gif , jaučiau kada pastojau, bet tada dar įtarimo nebuvo (na gal truputį, nes norėjau). turi prasidėti mm - jos vėluoja, man visad stiprus pms būna - o jo nėra ax.gif , sakau tėtukui, gal? - jis: o gal ne? vėluoja sav. nusiperku testą - neigiamas. dar po kelių dienų prasideda pms, toks kitoks g.gif g.gif nieko nesuprantu - krūtinę tiesiog veržia, kiaušides traukia, sakau perku dar vieną testą - neigiamas. dar po kokiu 4d. testas parodo 2 juosteles nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif pasidariau anksti ryte, sėdžiu ant lovos ir negaliu ištarti iš laimės nei žodžio, vyras miega wub.gif wub.gif , turbūt pajuto, prasimerkia, o aš verkiu iš laimės - yahoo.gif yahoo.gif sugebėjau ištarti - BŪSI TĖTIS wub.gif
vikute20
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 03, 11:37)
pas mane irgi su nuotykiais doh.gif , jaučiau kada pastojau, bet tada dar įtarimo nebuvo (na gal truputį, nes norėjau). turi prasidėti mm - jos vėluoja, man visad stiprus pms būna - o jo nėra ax.gif , sakau tėtukui, gal? - jis: o gal ne? vėluoja sav. nusiperku testą - neigiamas. dar po kelių dienų prasideda pms, toks kitoks g.gif  g.gif nieko nesuprantu - krūtinę tiesiog veržia, kiaušides traukia, sakau perku dar vieną testą - neigiamas. dar po kokiu 4d. testas parodo 2 juosteles nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  pasidariau anksti ryte, sėdžiu ant lovos ir negaliu ištarti iš laimės nei žodžio, vyras miega wub.gif  wub.gif , turbūt pajuto, prasimerkia, o aš verkiu iš laimės -  yahoo.gif  yahoo.gif sugebėjau ištarti - BŪSI TĖTIS wub.gif
*

Jezau kaip fainai wub.gif wub.gif wub.gif dabar as jau pasidariau du testus abu neigiami,bet jauciu kad nescia nestuke.gif o menesines veluoja 5 dienas,nu sakau reikia ildiau palaukti ir tada paaiskes ar nestuke.gif wub.gif
Lishka
Pas mane tai irgi su nuotykiais. Mėnesinės velavo vieną dieną, bet nenorėjau per anksti darytis, nes žinau, kad labai liūdnai kai būna tik viena juostikė. O širdy jaučiu, kad tikrai nestuke.gif , o save bandau įtikint kad ne, kad nebūtų liūdna. O dar vyras kaip tyčia visą mėnesį burbėjo: "Man atrodo užkibo". Na ką trečia "mėnesinių" dieną galvoju reik daryt testą, bo mano nervi ne geležiniai. Pasidarau testas, o ten kažkos keistas, visas išsiliejo ir nieko nerodė. Sesė kaip perekšlė vaikšto aplink, kilnoja tą testą prie lango ir burba, kad mato dvi juosteles. nu susinervinau ir nuvarėm į vaistinę kito testo, nes vyras jau mato, kad rytojaus nesulauksiu. Tai tas kitas testas (litu pigesnis nei tas blogasis, kur prieš tai dariau) po minutės turbūt jau parodė ryškias ryškias dvi juosteles smile.gif
Ir visai kažkodėl aš nenustebau ir nebuvo tokio šoko, kaip tikėjausi, kad iš laimės turėčiau šokinėti. O jausmas tai toks lyg tai ir turėjo būti, lygtai būčiau nustebus jei nebūtų. Keista smile.gif
laiminga_mamyte
Mes kadangi gandrų laukėm labai ilgai,tai kai užvėlavo mėnesinės porą dienų,jokiu būdu net neprisileidau minties,kad gal jau nestuke.gif Mano vyras kaskart pamatydamas mano krūtinę akis patrigubindavo ir vis sako gal tu tikrai nėščia,nes išdidėjo tai ne tas žodis.
Jis vis juokaudamas sako: " Nu va,mamyte,turėsim lelių..." biggrin.gif Bet aš vis dar laukiau.Kantriai pralaukiau daugiau nei savaitę,kad testas tikrai parodytų ar tikrai nestuke.gif ,bet jau tada puikiai žinojau kad pilvelyje plazda gyvybė. Kažkaip abiems tą patį rytą daėjo,kad pagaliau turim mažą žmogutį.Tai gavos,kad testas buvo darytas tik šiaip - ant durniaus.Nes visi simptomai buvo - į tuoletą laksčiau kas porą minučių,apie krūtinę jau rašiau,o ir prisiliest prie jos nebeįmanoma buvo,ir atrodė,kad pastoviai esu alkana. doh.gif
Ginekologė apžiūrėjus pasakė,kad gimda padidėjus,viskas tvarkoj,nėštumas normalus,išrašė vitaminų.

Tai va,o dabar dar laukiam klecko savo pasirodančio liepos mėnesį smile.gif
Akmenskeltė
as visai nesitikejau ir nelaukiau jokio nestumo..tiesiog truputi apverciau gauta informacija isvirkciai ir...to pasekme- nestumas...laukiau menesiniu, skausmas papilvel buvo kaip pries jas, tik itartinai ilgai(kokias 5 dienas) skausmas nemazejo, o menesiniu kaip ner, taip ner.po to lyg pamaciau kraujo laseli.nudziugau, bet...toliau nieko taip ir nepasirode tadien.truputi sunerimau.tada juokais nusipirkau nestumo testa..beveik 100 procentu isitikinusi, kad kas jau kas, bet as tikrai neapsivaisinau....kai pamaciau dvi juosteles...viena maziau ryski...puoliau saukti draugui...ziurek, ziurek...matai...as nescia..negali buti.jis galvojo, kad tikrinu jo reakcija, nes kaip tik pries tai kalbejom, kas butu, jei tapciau nescia.kaip seneliai mane uzgrauztu ir pan.pradejau isterikiuot.sakau, einam dar karta i vaistine, pirksiu antra testa.negaliu patiketi.teko eiti pas ta pacia vaistininke, nes buvo vakaras, kitos vaistines nebedirbo.apsimeciau slanga.atseit,laukiu kudikio, o nerodo nestumo...smile.gif
zodziu...ir antras(brangesnis)testas buvo teigiamas...dvi vienodo ryskumo juostele.....kai nuejau pas ginekologe, suzinojau, kad kudikiui apytiksliai 4 savites:)
dabar jau 8 savaite...
niekada nezudyciau gyvybes...tai ne musu planai...tai is auksciau...
june1
Su vyru sutarėm,kad jau laikas planuoti vaikelį. bet kad iš pirmo karto užkibs,tai tikrai nesitikėjau.tuo labiau,kai čia supermamoj prisiskaičiau,kad iš pirmo karto mažai kam išeina.Bet kai pradėjo vėluoti mm,krūtinę skaudėjo kaip niekada stipriai(bet pilvo tikrai ne),kažkaip vejau mintis šalin,kad jau esu ne viena.tik vieną vakarą kažkaip užpykino ir staiga užsimaniau labai rūgštaus,paskambinau vyrui(jis tada budėjo),jis pradėjo juoktis,kad jam viskas aišku.Tai prieš darantis testą abu tiesiog žinojom,kad bus teigiamas,jis tai patvirtino iš karto,po sekundės ax.gif
Sauluteq
Mes ir ilgai planavom, o po kiek laiko uzvelavo mmm,ir supratom , kad jau ... thumbup.gif . Tada pasidariau testa ir ... 2 bruksneliai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Svetolanka
Aš žinojau, kad esu neščia ir tiek! blush2.gif Net negalėjau to paaiškinti..., bet testą dariausi šiaip, kad pasitvirtintų mano spėjimai nestuke.gif o pas gydytoją ėjau būdama neščia gal kokius 3 mėnesius cool.gif
Rola
Sveikos, vakar dariau testa (tiesa sakant du) abudu parode po viena ryskia, ir po antra neryskia juostele. Siaip menesines veluoja keturias dienas, ir labai pykina, nors nevemiu. Maudzia pilva lyg pries menesines. Greiciausiai esu nescia, ar ne? g.gif
Polė
Sveikos, vakar dariau testa (tiesa sakant du) abudu parode po viena ryskia, ir po antra neryskia juostele. Siaip menesines veluoja keturias dienas, ir labai pykina, nors nevemiu. Maudzia pilva lyg pries menesines. Greiciausiai esu nescia, ar ne?

Man lygiai tokie pat požymiai buvo blush2.gif .Ir pilvą maudė ir antra juostelė neryški, bet manęs nepykino taip anksti schmoll.gif .Ir turiu dabar nuostabų septynmetį Arnuką.Tai turbūt jau galima pasveikint tave 4u.gif
virmante
Aš ir su pirmąja ir dabar žinojau, kad laukiuosi. Iš kur? Pati nežinau. Tiesiog žinojau. Testus dariausi tik, kad vyrui parodyčiau ir lygtai patvirtinčiau jau ir taip žinomą faktą.
Beje ir pirmą kartą ir dabar pastojau iš pirmo karto.
Noela
Mano pirmas testas buvo neigiamas, antra juostelė išryškėjo tik po gero pusvalandžio, bet pagal instrukciją ruzultatas turi būt nei anksčiau nei vėliau, o po 5 min. Už poros dienų nusipirkau patį pigiausią testą, kuris jau parodė 2 juosteles.
pempe
QUOTE(vilniske @ 2006 05 14, 17:16)
Mano pirmas testas buvo neigiamas, antra juostelė išryškėjo tik po gero pusvalandžio, bet pagal instrukciją ruzultatas turi būt nei anksčiau nei vėliau, o po 5 min. Už poros dienų nusipirkau patį pigiausią testą, kuris jau parodė 2 juosteles.
*

Yra dar vienas budas. Jei uztruko menesines reikia pasimatuoti temperatura iseinamoje zarnoje anksti ryte dar neislipus is lovos. Jeigu virs 37 tai arba ta pacia diena susirgsi, arba tikrai jau nescia.
june1
Parodė iš karto po kelių sekundžių smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.