Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: būsena po skiepų
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų gydytojai > Skiepai
ziezirba1
Sveiki,
Mano dukryte paskiepijo 4men. skiepu nuo difterijos, stabliges ir kokliuso. Kai gavo i skiepa 2men. ji visa diena praverke, bet kita diena jau buvo linksma. O sikarta jokios reakcijos nebuvo, ji neverke kojyte nepatino, tik truputi buvo sukilusi temperatura. Viskas gal ir butu gerai, bet nuo kitos dienos vaikas tarsi pasikeite, pasidare pikta kaip sirse, viskas negerai, pyksta, verkia, kartais valgo nedaug. ir taip tesiasi jau beveik savaite. Ar tai gali buti salutinis siu skiepu poveikis? jei taip, tai kiek laiko tai tesis? O jei ne, tai kas galetu buti, gal jau kreiptis pas gydytoja?
Tiesa, mano pienuko nebelabai uztenka, tai viena ar du kartus primaitinu misinuku NAN1 (pradejau pries pora savaiciu). Vakar ji pradejo atpilineti mano piena, misinuko atpila nedaug, bet mano piena atpila beveik visa. Anksciau niekada neatpilinedavo. Ar tai irgi reakcija po skiepu? g.gif
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Pediatrė Virginija
Nemanau, kad tai reakcija į skiepą.
Manau, tai išraiška mamos pieno trūkumo- dėl to ji ir pikta, jei bevalgydama pyksta, prisiryja daugiau oro, dėl to ir atpylinėja.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.