noretusi žinoti kuros imones perkat produkcija ir kurios kokybe nenuvyle.
Tik ar Rokiškio pienas ar Rokiškio sūris turėtų būti???
gal ir suklydau Rokiškio sūris gal
man labai patinka URIGOS sūreliai kažkaip jie natūraliausiai atrodo ir valgant burnoj nesivelia
Danon arba lietuviskus,bio,pieno zvaigzdes
Sūreliai Urigos man patys skaniausi!
Mėgstu Pieno žvaigždžių sūrelius "Jonukas" ypač su saldainių įdaru ir varškės sūrelių masę su razinom
surelius perkam tik "Magija".kazkada nusprendem paeksperimentuot,tai kasdien vis kitokius bandydavom
o jogurtus perkam "Miau",Valio kidius ir actimel,kartais fruttis creamy
Sureliai "Magija" o jogurtas danon arba bio
Mano vaikai megsta surelius "Jonukas" ,jogurtus- pieno zvaigzdziu,actimel.O man patinka" Smilga " jogurtai.
Mano panelytės taip pat valgo tik ''Jonuko '' sūrelius . Su želia ir vanilinius .
Sureliai tai visokie patinka, o jogurtas tai "Valgyk lengvai" su persikais niam niam
O man Magija sureliai patys neskaniausi is mano ragautu
perku urigos surelius, jogurtu neperku,nes nemegstu
Is jogurtu "Activia" arba Rokiskio "Joy"
is sureliu tik "Karums", latviu gamybos, toks labai skanus ir riebus
Sūrelius perkam "Pieno žvaigždžių", "Karums" ir kartais kokius naujus pabandom, valgo visa šeimyna, išskyrus mane, nes nemėgstu. O jogurtai "Danone", "Kidius": vartojami ir paprasti, ir geriami.
as dazniausiai perku "jonuko" surelius, o jogurta "bio"
Man skaniausi Magijos sureliai ir Gefilus jogurtai
Šiuo metu skaniausi Pieno žvaigždžių sūreliai
QUOTE(vikuxe @ 2007 02 25, 16:04) O man Magija sureliai patys neskaniausi is mano ragautu MAn irgi patrinka tie su raudona pakuote bei karums
"Jonukas" sokoladinis ir tas su baltu glaistu
as pastaruoju metu visai pamegau ta alma light jogurta su greifurtais ir ananasais, toks gaivus ir lengvas
Valgom jo surelius,ir geriam jo jogurta
vel gi nera vieno nusistovejusio - ivairinu
sureliai URIGOS, jogurtai VALO
Stengiuosi pirkti ekologiškus arba be konservantų
Magijos sureliai, dar Jonukas su baltu glaistu, o jogurtas - Activia su braskemis
urigos,magija,jonukas,o jogurta tai bio arba dazniausiai pieno zvaigzdiu geriama
Perku "Pieno zvaigzdziu"
kur mažiausiai E ir visokio brudo
Mes tai dažniausiai perkam Žemaitijos pieno produktus
Man tai dabar labaiusiai patinka BIFI jogurtas su braskemis, ir sureliai JONUKAS su aguonomis. Niam niam
na mano vaikuciai yra pamege magijos surelius, tai juos perkam kiekviena diena vakarienei pasiskaninti. kartais buna kad pabosta ,tada darau pertraukyte ,o paskui ir vel smaguriaujam. esu isbandziusi ir kitu firmu surelius ,bet kazkaip magijos valgomiausi,bent jau mano seimoje.
Mes taip pat valgome zemaitijos gamybos produkcija
Neziuriu, kas gamina, ziuriu, ar mano skonio
Dazniausiai Pieno zvaigzdziu . Sureliai Jonukas labai skanus, ypac su aguonomis ir avietemis baltu glaistu
Skaniausi sūreliai "Jonukas" ir "Nykštukas", dar Urigos su aguonomis laaabai geras
O jogurtų lietuviškų nepirkau niekada - perbranginti, persaldinti... LT pirkdavau VALIO rūgusio pieno gėrimą su mėlynėmis arba braškėmis - pats geriausias buvo, kiek rūgštokas ir nepersaldus.
man sureliai skaniausi zemaitijos pieno
Mums skaniausia "Pieno zvaigzdziu" produkcija
sureliai magija ir jokiu kitu!nes man atrodo,kad jose daugiausia varskes.beto mano mergyna juos dievina.o neskaniausi sureliai tai visiesms berods saules pieno. guminiai kazkokie mergyna mano nevalge ju.
Man skaniausi sūreliai - "Nykštukas", "Karums"
zemaitijos pienas geri
Perku skirting.įmonėse pagamintus sūrelius, nes perkant kurį laiką vienodus-vaikai jų nebevalgo. Nupirkus kitokio skonio-ragauja, skanauja.Palepę manau, patys kalti
Dazniausiai perku "Pieno zvaigzdziu" produkcija.
Mes perkam smilga ir nykštukas sūrelius.Tiesa,dar neblogi miau sūreliai
O mes tik už Jogijs jogurtą (su grūdais arba lazdyno riešutai su džiūvėsėliais, jeigu neklystu). O pats naujausias atradimas, tai Maxima parduotuvėse (didžiosiose) esantis kapučino skonio jogurtas, tokiuose nedideliuose (250 ml kažkur) plastikiniuose maišiukuose. na bent jau man, tai fantastiškas skonis, net nepasakyčiau kad ten jogurtas, grynas kapučino
žemaitijos pieno arba pieno žvaigždių, ragavau kažkada rokiškio pieninės tai nesuprantu ar ten varškė ar kas buvo, o jogurtai tai išvis
PIENO ZVAIGZDES ir ZEMAITIJOS PIENO
Žemaitijos pienas ir Pieno žvaigždės, rečiau Rokiškio pienas. |