Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kurios įmonės perkate sūrelius ir jogurtus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2
ramuneb
noretusi žinoti kuros imones perkat produkcija ir kurios kokybe nenuvyle.
Emm
Tik ar Rokiškio pienas ar Rokiškio sūris turėtų būti???
ramuneb
gal ir suklydau Rokiškio sūris gal g.gif
man labai patinka URIGOS sūreliai kažkaip jie natūraliausiai atrodo ir valgant burnoj nesivelia
ingridukas
Danon arba lietuviskus,bio,pieno zvaigzdes
smike
Sūreliai Urigos man patys skaniausi! thumbup.gif Antroje vietoje Žemaitijos pieno "Magija". Rokiškio sūreliai labai burnoje veliasi. schmoll.gif O jogurtą perku Activia, nes lietuviški man nelabai skanūs. Beje, tą natūralią, be priedų- juos dedu savo (uogienę, vaisius ir pan.).
Akrila
Mėgstu Pieno žvaigždžių sūrelius "Jonukas" ypač su saldainių įdaru ir varškės sūrelių masę su razinom wub.gif o išjogurtų tai "Smilga" su persikais...
Stigma
surelius perkam tik "Magija".kazkada nusprendem paeksperimentuot,tai kasdien vis kitokius bandydavom ax.gif nuo to laiko-viskas,jokiu kitu isskyrus siuos nebeperkam-patys skaniausi rolleyes.gif
o jogurtus perkam "Miau",Valio kidius ir actimel,kartais fruttis creamy essen.gif
Kentė
Sureliai "Magija" o jogurtas danon arba bio
JANIUKAS
Mano vaikai megsta surelius "Jonukas" ,jogurtus- pieno zvaigzdziu,actimel.O man patinka" Smilga " jogurtai. thumbup.gif
linaslau
Mano panelytės taip pat valgo tik ''Jonuko '' sūrelius . Su želia ir vanilinius .
Keith
Sureliai tai visokie patinka, o jogurtas tai "Valgyk lengvai" su persikais niam niam bigsmile.gif
vikuxe
O man Magija sureliai patys neskaniausi is mano ragautu schmoll.gif Butent sitie man veliasi burnoj schmoll.gif Is lietuvisku man labiausiai tokie raudonam popierelyje su aguonomis arba vaniliniai (kazkelintu metu Lietuvos metu gaminys thumbup.gif ) dar latviski Karum.... ax.gif O jogurtus irgi Rokiskio pieno gamybos "Lengvai" megstu, o is "riebesniu' tai visi "Paturages" ar kazkaip panasiai - su braskemis, kriausemis, gervuogemis wub.gif thumbup.gif
organizatore
perku urigos surelius, jogurtu neperku,nes nemegstu smile.gif
Uliuliuska
Is jogurtu "Activia" arba Rokiskio "Joy"
is sureliu tik "Karums", latviu gamybos, toks labai skanus ir riebus tongue.gif
Paja
Sūrelius perkam "Pieno žvaigždžių", "Karums" ir kartais kokius naujus pabandom, valgo visa šeimyna, išskyrus mane, nes nemėgstu. O jogurtai "Danone", "Kidius": vartojami ir paprasti, ir geriami. smile.gif
Kelsey
as dazniausiai perku "jonuko" surelius, o jogurta "bio" smile.gif
vyšniux
Man skaniausi Magijos sureliai ir Gefilus jogurtai essen.gif
Pingvinukas
Šiuo metu skaniausi Pieno žvaigždžių sūreliai smile.gif O jogurtai Kidius, nes maniškiai nemėgsta uogų ar vaisių gabaliukų smile.gif
Čiobrelis
QUOTE(vikuxe @ 2007 02 25, 16:04)
O man Magija sureliai patys neskaniausi is mano ragautu  schmoll.gif  Butent sitie man veliasi burnoj schmoll.gif  Is lietuvisku man labiausiai tokie raudonam popierelyje su aguonomis arba vaniliniai (kazkelintu metu Lietuvos metu gaminys thumbup.gif ) dar latviski Karum.... ax.gif  O jogurtus irgi Rokiskio pieno gamybos "Lengvai" megstu, o is "riebesniu'  tai visi "Paturages" ar kazkaip panasiai - su braskemis, kriausemis, gervuogemis wub.gif  thumbup.gif
*

MAn irgi patrinka tie su raudona pakuote bei karums 4u.gif
Aislanda
"Jonukas" sokoladinis ir tas su baltu glaistu good.gif wub.gif
Kelsey
as pastaruoju metu visai pamegau ta alma light jogurta su greifurtais ir ananasais, toks gaivus ir lengvas smile.gif
Desė
Valgom jo surelius,ir geriam jo jogurta essen.gif
Mimuke
vel gi nera vieno nusistovejusio - ivairinu ax.gif
gretoole
sureliai URIGOS, jogurtai VALO thumbup.gif wub.gif
lineva
Stengiuosi pirkti ekologiškus arba be konservantų smile.gif
einareja
QUOTE(lineva @ 2008 04 30, 21:48)
Stengiuosi pirkti ekologiškus arba be konservantų smile.gif
*

drinks_cheers.gif aš taipat-reikia žiūrėti ką valgome
auskiene
Magijos sureliai, dar Jonukas su baltu glaistu, o jogurtas - Activia su braskemis thumbup.gif
Tarakoniukass
urigos,magija,jonukas,o jogurta tai bio arba dazniausiai pieno zvaigzdiu geriama smile.gif
Braškinė123
Perku "Pieno zvaigzdziu" 4u.gif
awiux
kur mažiausiai E ir visokio brudo doh.gif
dlambliukas
Mes tai dažniausiai perkam Žemaitijos pieno produktus smile.gif
Lasyte
Man tai dabar labaiusiai patinka BIFI jogurtas su braskemis, ir sureliai JONUKAS su aguonomis. Niam niam smile.gif
editalč11
na mano vaikuciai yra pamege magijos surelius, tai juos perkam kiekviena diena vakarienei pasiskaninti. kartais buna kad pabosta ,tada darau pertraukyte ,o paskui ir vel smaguriaujam. esu isbandziusi ir kitu firmu surelius ,bet kazkaip magijos valgomiausi,bent jau mano seimoje. essen.gif
@adrij@
Mes taip pat valgome zemaitijos gamybos produkcija thumbup.gif .Ypac vertinu saldzia grietinele 36% (tokio riebumo daugiau niekas negamina) kurios riebumas palengvina darba gaminamt tortus (nereikia standiklio) ,ir aplamai zemaitijis produktu geras skonis nestuke.gif

Kabuki
Neziuriu, kas gamina, ziuriu, ar mano skonio ax.gif
Abai
Dazniausiai „Pieno zvaigzdziu“ . Sureliai „Jonukas“ labai skanus, ypac su aguonomis ir avietemis baltu glaistu thumbup.gif
Schroedingers Cat
Skaniausi sūreliai "Jonukas" ir "Nykštukas", dar Urigos su aguonomis laaabai geras smile.gif
O jogurtų lietuviškų nepirkau niekada - perbranginti, persaldinti... LT pirkdavau VALIO rūgusio pieno gėrimą su mėlynėmis arba braškėmis - pats geriausias buvo, kiek rūgštokas ir nepersaldus.
lotute
man sureliai skaniausi zemaitijos pieno bigsmile.gif
Vaiiva
Mums skaniausia "Pieno zvaigzdziu" produkcija smile.gif Surelius perkam dazniausiai "Jonuko" arba "Nykstuko", na dar kartais "Zemaitijos pieno" "Magijos" smile.gif O jogurtas tai "Smilga" pats paciausias wub.gif smile.gif
lotute
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 08 02, 17:30)
  O jogurtas tai  "Smilga" pats paciausias  wub.gif  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
nesekme
sureliai magija ir jokiu kitu!nes man atrodo,kad jose daugiausia varskes.beto mano mergyna juos dievina.o neskaniausi sureliai tai visiesms berods saules pieno. guminiai kazkokie mergyna mano nevalge ju.
Prestige
Man skaniausi sūreliai - "Nykštukas", "Karums" wub.gif wub.gif wub.gif
meskiukasjau
zemaitijos pienas geri
*Ita*
Perku skirting.įmonėse pagamintus sūrelius, nes perkant kurį laiką vienodus-vaikai jų nebevalgo. Nupirkus kitokio skonio-ragauja, skanauja.Palepę manau, patys kalti ax.gif pastebėjau, kad "Nykštuko" ir "Žemaitijos pieno" valgo geriausia. Dar estiškus...
Izida
Dazniausiai perku "Pieno zvaigzdziu" produkcija.
zebra
Mes perkam smilga ir nykštukas sūrelius.Tiesa,dar neblogi miau sūreliai
oztoko
O mes tik už Jogijs jogurtą (su grūdais arba lazdyno riešutai su džiūvėsėliais, jeigu neklystu). O pats naujausias atradimas, tai Maxima parduotuvėse (didžiosiose) esantis kapučino skonio jogurtas, tokiuose nedideliuose (250 ml kažkur) plastikiniuose maišiukuose. na bent jau man, tai fantastiškas skonis, net nepasakyčiau kad ten jogurtas, grynas kapučino blush2.gif
ssanta
žemaitijos pieno arba pieno žvaigždių, ragavau kažkada rokiškio pieninės tai nesuprantu ar ten varškė ar kas buvo, o jogurtai tai išvis
*Selma*
PIENO ZVAIGZDES ir ZEMAITIJOS PIENO thumbup.gif
alduze

Žemaitijos pienas ir Pieno žvaigždės, rečiau Rokiškio pienas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.