Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vibro kėdutė ar sūpynės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Augustina
Noreciau pasidometi, gal kas turite supuokles arba namines kedutes su vibro funkcija? Is pradziu galvojau pirkti kedute, bet drauge, kuri uzsienyje daug metu dirbo aukle sako, kad vaikai dievina automatines supuokles ir kad geriau pirkciau jas. Papasakokit, kas turite supuokles arba kedutes, kaip vaikai jose jauciasi? Ar patinka? O gal po to labai pripranta suptis? O gal kas turite ir abidvi ir galite palyginti?
Guggy
Mes turejom abi. Mano merginai supuokles nepatiko schmoll.gif visai schmoll.gif Pasededavo 10 minuciu ir viskas doh.gif O vibruojanti kedute pirmais menesiais buvo tikras issigelbejimas thumbup.gif thumbup.gif Mes turim tokia kuri atsilenkia i gulima pozicija, tai pirmais menesiais tik ten diena ir miegodavo. Su verkimu irgi apramindavo greitai thumbup.gif Plius vibracija padeda kai skauda pilvuka del duju ax.gif Plius gali vaika po visus namus nesiotis. As nesdavausi net i vonia... Ir dabar dar kartais tenka ax.gif

Siaip sako vieni maziukai labaiu megsta supynes kiti vibracija... g.gif 4u.gif

Mes dar naudojom vibruojancia kelionine pagalvele (neskirta specialiai vaikams) masinoje ar kai miegodavo savo lovytej prie sonuko. Kazkaip greiciau uzmigdavo ir ramiau miegodavo...

Dabar mums jau 6 men. ir keduteje nebemiegam, bet sedim valgant ar ziurint baby einstein 4u.gif Vibracija ijungiu tik kai skauda pilvuka... 4u.gif
Eveneirka
Maniškis supuoklėje,net nesėdi-nepatinka jam schmoll.gif sedėdavo anksčiau tik valgymo metu,o ir ta vibro nepasakyčiau,kad labai jaučiasi schmoll.gif .Laukiu vis dar kol mažas paaugs -tada gal ir pats užsimanys pasisupuot ax.gif
deimux
mes tai naudojom supynes, tai vaikiukui labai patiko,net supdamasis užmigdavo,aš tai jas tikrai rekomenduočiau.Mums jos naudingos buvo iki 5 mėn.paskui nebenorėjo.Mes dar jas turim, galim pasiūlit.
tusinuke
mes irgi turime supynes, labai dziaugiuosi kad jas isigijau nors kainavo nepigiai.. bet uztat dabar zymiai daugiau laisvo laiko man - glaiu ir po dusu paslysti ir kavos ramiai atsigerti.. vaikutis gali jose sedeti net iki valandos ir dauzyti kumstuku zaisliukus ar stebeti save veidrodyje..smile.gif
nnn
O gali man kkas nors paaiskinti, ar supuokles ir sokliukas yra tas pats? Jeigu ne, tai kuo jie skiriasi?
kristukas00
per si laika gal jau ir nusipirkai kazka is tu daiktu, bet as vios tiek pasisakysiu tongue.gif mes turim ir kedute ir supynes ir jos abi savotiskai idomios ir reikalingos. ta kedute nors ir vibruojanti as vibracijos nenaudojau. ji buvo labai patogi, kai dukryte buvo mazesne, o veliau nuo 5-6 men jai labaiu patinka supynes. bet kedute dar vis naudojam. joje valgome thumb_yello.gif geriausias variantas tai toks-maciau tokias supynes, kurios susideda ir is tos pacios kedutes. zodziu atlieka abejas funkcijas. tai tada nereikia ir mastyt. tik va ta daikta maciau airijoje, bet tikiu, ,kad ir lietuvoj kur nors imanoma rast biggrin.gif
Papildyta:
pamirsau pasakyt, kad supuokles ir sokliukas tikrai ne tas pat. supuoklese maziukas supasi biggrin.gif , o sokdynese sokineja. jei mes snekam apie tuos pat dalykus, tai sokdynes uzsikabina ant duru staktos, ten istatai mazyli ir jis sau sokineja biggrin.gif
Skrebuke Irma
turiu abi. Sunelis nuo prigimties nekente kedutes su vibro funkcija...klyke tiesiog. O is supuoklio as negaledavau jo isimti. Tik idedavau ir iskart aprimdavo ir uzmigdavo su sypsenele...jam tai buvo lyg koks narkotikas. Supuokli tiek mylejo kad pasidare per sunkus batarejom supti bet visvien ten noredavo. Priklauso nuo tavo mazylio. Mano drauges mergaite atvirksciai myli tik sedyne su vibracija.
Meida
Mes irgi turim ir supyne,ir vibro kedute. Kol buvo mazas,tai uzmigdyta ant ranku dedavau i vibro kedute miegoti. Supyne buvo idomi labai trumpam. Kai vaikas neramus,tai niekuo jo nesuzavesi...
Skrebuke Irma
turiu dar dadeti kad kai kurios supynes supa i abi puses: Mano sunelis megdavo supima tik i Kare/desine, o jei ijungdavau supti pitmyn/atgal atpildavo piena ir verkdavo.
Sitoki mes gavom dovanu:
supuoklis
naglis
sveikos mamytes...skaiciau kad daugas is jusu turi vibruojancias kedutes...mes ir tokios noretumeme bet niekur lietuvoje nerandame pirkti.nes musu dukryte sedi auto keduteje rami bet ji gan nepatogi nes nevisai gali judinti rankytes ir ji pas mus beveik sedinti tai stengiames ilgai joje nelakyti mazyles....gal kas gali pasakyti kur pirkote vibro kedutes...aciu biggrin.gif
ENIGMA
Reikia ieškoti vaikų prekėse, taip pat pažiūrėk pas mus skelbimų lentoje mamytės pardavinėja.
awiux
mačiau tokią kėdutę pard."kids planet"..kaina apie 250lt..ten geros firmos, bet brangu sakyčiau, nes ji tokia mažutė-greit lelius išaugtų..mes pirkom supynę "graco"firmos,dviejų greičių-299lt.brangu, bet visai faina..pratinas prie jos dabar biggrin.gif..tai ją galės ilgiau naudoti,kažkur iki 10kg..yra pusiau gulima, sėdima padėtis..
Papildyta:
...ir dar, toje parduotuvėje jos nebuvo..bet admin susisiekė su kitom parduotuvėm, kitose miestuose ir mums ją atvežė kažkur po 4dienų..
gali bandyt ir tu, gal ir tokių didesnių kėdučių turės su vibro.
Augustina
Žiūrėkite skelbiu.lt. Ten yra tokie etatiniai pardavėjai. Kaune yra "Jonelio kiemelis".
Bet dėl vibruojančių kėdučių, tai nežinau. Gydytojai yra labai skeptiškos nuomonės apie jas, geriau jau automatinės sūpynės, bet ir tai labai pripratinti nereikėtų.
Uzsispirele
sveikos mamos biggrin.gif auginu 3men su biskiu savo klecka.turim viena bedele-uzmiega tik supuojamas,o problema ta kad jau nugara skauda nuo nesines nes ant ranku mazius nemiega g.gif blink.gif verysad.gif tik nesineje.galvoju isitaisyt kedute supuokle,bet kiek zinau kad jom ira nuroditas kokio svorio turi buti kudikis.maniskiam virs 7kg thumbup.gif ax.gif blush2.gif gal zinote kokios geriausios kedutes- supuokles?kokio svorio bunajos?noriu isitaisyti tokia kur nusiima tas krepsis kad galeciau kitur maziu nusinest rolleyes.gif
*Lina*
QUOTE(Uzsispirele @ 2006 11 19, 10:55)
sveikos mamos biggrin.gif auginu 3men su biskiu savo klecka.turim viena bedele-uzmiega tik supuojamas,o problema ta kad jau nugara skauda nuo nesines nes ant ranku mazius nemiega g.gif  blink.gif  verysad.gif  tik nesineje.galvoju  isitaisyt kedute supuokle,bet kiek zinau kad jom ira nuroditas kokio svorio turi buti kudikis.maniskiam virs 7kg thumbup.gif  ax.gif  blush2.gif gal zinote kokios geriausios kedutes- supuokles?kokio svorio bunajos?noriu isitaisyti tokia kur nusiima tas krepsis kad galeciau kitur maziu nusinest rolleyes.gif
*

sveika
mes turėjom Hauck supynes,tai labai man padėjo,nes dukra buvo tikra rankinukė,įdėdavau į tas supynes ,ten du grečia, muzikėlės,vaikui labai patikdavo ir pamiegodavo ir pažaisdavo,jos nelabai sunkios tai nešdavausi į virtuvę karu pietus darydavom smile.gif
mūsų supuoklės buvo skirtos berods iki 11kg.
igne75
QUOTE(*Lina* @ 2006 11 19, 15:35)
sveika
mes turėjom Hauck supynes,tai labai man padėjo,nes dukra buvo tikra rankinukė,įdėdavau į tas supynes ,ten  du grečia, muzikėlės,vaikui labai patikdavo ir pamiegodavo ir pažaisdavo,jos nelabai sunkios tai nešdavausi į virtuvę karu pietus darydavom smile.gif
mūsų supuoklės buvo skirtos  berods iki 11kg.
*

Mes turim supynes iki6 mėn. 9 kg. Jėga.
Uzsispirele
o is pradziu maziukai nebijojo tu supiniu kai idejot? blush2.gif
igne75
QUOTE(Uzsispirele @ 2006 11 22, 14:17)
o is pradziu maziukai nebijojo tu supiniu kai idejot? blush2.gif
*

Mūsų nebijojo, tik nesidomėjo nei lemputėmis, nei muzika. O paskui viskas ok.
Uzsispirele
QUOTE(*Lina* @ 2006 11 19, 14:35)
sveika
mes turėjom Hauck supynes,tai labai man padėjo,nes dukra buvo tikra rankinukė,įdėdavau į tas supynes ,ten  du grečia, muzikėlės,vaikui labai patikdavo ir pamiegodavo ir pažaisdavo,jos nelabai sunkios tai nešdavausi į virtuvę karu pietus darydavom smile.gif
mūsų supuoklės buvo skirtos  berods iki 11kg.
*

o kiek kainavo tos Hauc supynes?
Tangi
Mes turim fisher-price vibro kedute, va tokia
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=201...b&pid=35264

siaip ilgai maniskis nepasedi, kokia 20-30 min. bet pavalgyt, nusipraust ar da ka greit atlikt laiko pakanka. Pirkom Jonelio kieme.
Limcamca
Reikia jūsų patarimo: ką geriau pirkti tokiam mažyliui: vibro kėdutę ar sūpynes? Kas labiau patiko jums? O gal nė vienas iš šių daiktų nėra reikalingas ir neramina kūdikio, taip kaip rašoma g.gif
Kačia
Mums tai labai pravercia kedute (turim FP kuri iki 18kg). Kai mazesnis buvo nenoredavo guleti, tai kedute buvo issigelbejimas. Nesdavausi ir i virtuve. Joje ir pats pasisupdavo, o kai pradejom valgyti koses tai l. gerai maitinti (turim ir maitinimo kede) Vibro tai ir nenaudojam, kartais vyr. brolis ijungia lotuliukas.gif tai maziukas l. nustebes buna. Aisku supynes geras daiktas, taciau paskui save ju nepritampysi ir ar ilgai tu jas naudosi g.gif
jurgituku
As siulau pirkti geriau vibro kedute, ji labai patinka vaikuciui, o ir man ji tikras issigelbejimas, nes diena maniskis mazai miega, o vienas buti lovytej nenori. keduteje isitaiso kaip tuzas ir patenkintas sedi, kai pasimuisto ji pradeda lengvai suptis, tai mano Rokuciui baisiai patinka. Nusinesu vaika ten, kur pati esu ir galiu dirbti visus darbus. Mes turim baby bjorn kedute, ji gal kiek brangesne, bet kokybe puiki, tinka vaikuciui nuo pat gimimo, lengvute, zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
septyniuke
mes turim supynes, tai galiu pasakyti, kad suptis sūnelis nelabai mėgsta, bet sėdi jose. tikrai geras daiktas thumbup.gif
Tangi
Mes irgi turim FP vibro kedute, labai esam patenkinti. Musiskis irgi gulet nemegejas, tai sedi, supuojasi, stebi aplinka. Kedute lengva, galima pernesti kur reikia. Zodziu thumbup.gif , o supyniu neturim, bet man rodos vibro kedute mobilesne ir pigesne, todel as uz ja.
saule97
Turbūt nuo vaiko priklauso, o galbūt ir nuo vaiko amžiaus. Maniškę pasodinom į vibro kėdutę svečiuose, tai vaikas net išsigando, visai jai nepatiko tas virpėjimas. Be to man pačiai ji pasirodė nemalonus, tiesiog per smegenis trenkia... Taigi aš už supynes. Tiesa ir jų mes neįsigyjom, bet pasisupti žaidimų aikštelėse mažutei labai patinka. Aš siūlyčiau neapsikrauti daiktais ypač jei gyveni bute. Vaikas greitai auga ir tai kas patinka šiandien po savaites jau gali nebepatikti.
Lara2
Mes turejom supynes tai nepakeiciamas daiktas buvo,gaila ,kad taip greit isaugom verysad.gif kas del pasinesiojimo tai is vieno kambario i kita jas laisvai gali nest,aisku jos gal ir daugiau vietos uzima ,bet ir komfortas jose didesnis.Supimas visdelto skiriasi nuo vibracijos 4u.gif ax.gif
mammy
O mes turim vibro kedute, vibracija jungiam retai, patinka tik kad vaikui sujudejus ta kedute linguoja tai ir spardosi sau atsisedes ir supasi. jau truputi vaikiui ji atsibodo bet kartais pravercia
Anchela
gal zinot kur galima isigyt vibro kedute?
agno
Vaikui 11 dienų. ar galima sodinti į naminę kėdutę??? ar nepakenksim stuburiukui??? kaip ilgai galima laikyti???

ačiū 4u.gif
min
Siaip vaiku chirurge pazistama mums pabreze, kad tik per anksti nesodintume, nes iskryps stuburas, tai bus problemu. O toks mazas dar gi ir galvytes nenulaiko. Jam dar gulet ir miegot. Aisku, jums patiems geriau spresti. smile.gif
nerko
mes sodinom nuo menesiuko, bet neilgam, nes labiau norejo ant ranku buti smile.gif
Veni
QUOTE(agno @ 2007 01 15, 23:29)
Vaikui 11 dienų. ar galima sodinti į naminę kėdutę??? ar nepakenksim stuburiukui??? kaip ilgai galima laikyti???
ačiū  4u.gif
*

Mes saviškį iki 2 - 3 mėn. pusiau gulom dėdavom į nešioklę tik tuo atveju, jei reikdavo kur nors vežtis. Manau, pirmus mėnesiukus reikia mažylius labiau pasaugoti. O pertraukas rekomenduojama daryti ne rečiau kaip kas 1 val. ir didesniems vaikiukams, kol jie patys tvirtai nesėdi rolleyes.gif
agno
na,ta kedute faktiskai gulom gaunasi. nevisai,bet zymiai maziau sedom nei kad pvz nesiokleje.. g.gif
renax
Tos kurios visiskai gulom ( kur tiesi nugara ) i tas galima , nurodoma ant pacios kedes juk nuo kiek laiko naudojama .
opatija
Mano mažulis irgi supasi supynėse. Jam laaaaaabai patinka jose suptis. Nežinau, ką daryčiau be tų supynių. Turbūt rankos būtų iki kelių... unsure.gif
Isila
aš pradėjau naudot , kai vaikui buvo 1 mėn.
Meka Pinavija
Mes naudojomės nuo gimimo, nes kėdutėje buvo visiškai gulima padėtis rolleyes.gif bigsmile.gif
akai
Mes naudojame tokia kedute, labai patogu. Mazyliui labai patinka, o ir man labai patogu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai lengva supti, o kai pradeda daugiau judeti supasi pats.

musu kedute
Dalja
siaip gydytoja patare tik nuo 1 men...
Piranija
QUOTE(agno @ 2007 01 15, 22:29)
ačiū  4u.gif
*

namine kedute galima naudoti nuo gimimo. tik reikia atsakingai ja rinktis biggrin.gif
Piranija
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 12, 11:08)
Reikia jūsų patarimo: ką geriau pirkti tokiam mažyliui: vibro kėdutę ar sūpynes? Kas labiau patiko jums? O gal nė vienas iš šių daiktų nėra reikalingas ir neramina kūdikio, taip kaip rašoma g.gif
*

na, mes turejome vibro kedute, tai mazyliu labai patiko. bet is daugelio esu girdejau, jog vibracija gali sukelti VIBRO liga. tai manyciau geriau rinktis automatines supuokles biggrin.gif
sinta
Sveikos mamytės.
Prasau patarkit kas turit tokias supynes
user posted image
pliusus ir minusus, nes as noriu pirkti ir nzn ar jos tikrai geros?ar vaikui jos patinka? (nes mamytei tai jos atrodo tikrai thumbup.gif )bet neaisku kaip yra istikruju g.gif

Labai butu dekui wub.gif
mammy
QUOTE(Erikomama @ 2007 01 22, 10:24)
na, mes turejome vibro kedute, tai mazyliu labai patiko. bet is daugelio esu girdejau, jog vibracija gali sukelti VIBRO liga. tai manyciau geriau rinktis automatines supuokles biggrin.gif
*

O kas tai per liga??? g.gif Vaikas vibruot pradės? lotuliukas.gif
Sidabrinė
Mes turim vibro kedute ir esam patenkinti ja.Pvz:gaminu valgyt,o mazyte zaidzia joje,kambarius tvarkaus-ji stebi mane ir ramiai sedi...Manau geras dalykas ta kedute. biggrin.gif
renciux
QUOTE(sinta @ 2007 01 23, 22:29)
Sveikos mamytės.
Prasau patarkit kas turit tokias supynes
user posted image
pliusus ir minusus, nes as noriu pirkti ir nzn ar jos tikrai geros?ar vaikui jos patinka? (nes mamytei tai jos atrodo tikrai  thumbup.gif )bet neaisku kaip yra istikruju g.gif

Labai butu dekui  wub.gif
*

sveika,
pradejau ir as ieskoti supyniu. labai noreciau tokiu, kaip tavo nuotraukeleje ax.gif
kur tokias matei? ar uzsisakyt reik? g.gif

o ar leliukui patiks sunku pasakyt, kiekvienas vaikas labai individualus. jei patinka supuotis ant ranku, patiktu ir supynes smile.gif
*lapyte*
mes tai nusipirkom supynes,bet maziukui nelabai patinka,truputi pasedi ir vistiek ant ranku nori smile.gif atrodo jei as buciau maziuko vietoj tai supciaus ir supciaus biggrin.gif biggrin.gif bet jam mielesnes mamytes rankos smile.gif
nerko
mes turejom supuokles FP, labai patenkinti, megdavo pasisupt manoji ir uzmigdavo jose ir aplinka patikdavo stebet ir su ant jos esanciais zaisliukais pazaist. kai turesiu antra vaika ir jam tokia kedute pirksiu, gal irgi patiks.
Piranija
Vibro liga (lotyniskai- vybrohypnasium elektum) zmogaus- beveik visada vaiko, visaiminis pripratimas prie virpesius sukelencios platformos (loveles, kedutes ir t. t. ) vibracine sistema siuncia klaidingus signalus i smgegenis. cia galima palyginti, kai pvz zmogus pripranta prie rukymo, tai taip vaikas gali priprasti prie vibruojancios sistemos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.