floridija
2010 05 03, 18:01
QUOTE(Anema @ 2010 05 03, 16:06) daviau siandien pirma kart merginai makaroniuku su versiena, bet vistiek nelabai noriai valgo, nesuprantu kuo jai mano koses neitinka uzpilamas ar grikius geriau valgo. O kokius makaroniukus virei? Ar pirkai jau paruosta kosyte su makaroniukais?
QUOTE(floridija @ 2010 05 03, 19:01) O kokius makaroniukus virei? Ar pirkai jau paruosta kosyte su makaroniukais? viriau.nepamenu dabar kaip vadinasi. tokie ziedukai mazyciai. nedaug isviriau is brangesniu lyg buvo
Labas vakaras, Maniškis pirktinių mėsinių košių irgi nelabai valgo. Tik mano virtas. AŠ duodu ir kotletuko paragaut, ir mėsytės grynos. Dažnokai atskirai tik vaikui neverdu, tiesiog kartu sau ir vyrui darau, ir vaikeliui įdedu į tą patį puodu. Nededu mandrų prieskonių, darau su mažai druskos, šiek tiek pipiro, lapelio. Nekepu, o tiesiog verdu.
QUOTE(Singė @ 2010 05 03, 22:36) Labas vakaras, Maniškis pirktinių mėsinių košių irgi nelabai valgo. Tik mano virtas. AŠ duodu ir kotletuko paragaut, ir mėsytės grynos. Dažnokai atskirai tik vaikui neverdu, tiesiog kartu sau ir vyrui darau, ir vaikeliui įdedu į tą patį puodu. Nededu mandrų prieskonių, darau su mažai druskos, šiek tiek pipiro, lapelio. Nekepu, o tiesiog verdu. tai ir negalima prieskoniu, druskos, tuo labiau kepta, nebent tik ant groteliu
QUOTE(Anema @ 2010 05 04, 20:05) tai ir negalima prieskoniu, druskos, tuo labiau kepta, nebent tik ant groteliu  Bet šiek tiek druskytės nieko tokio. Juolab, vakar pasinagrinėjau HIPPO jautienos troškinio su daržovėmis atiketę nuo sloikučio-ir joduotos druskos įdėta, ir krakmolo. Kažkaip , kai savo darai, kad ir kartu visai šeimai,vis tiek taikai, ką dėti....
Laba visoms, Mano vaikinukas taip pat nesiskundzia apetitu  , tik paduok ka valgomo  . Nors bandziau duot grikius is serijos greitai paruosiamu kruopu kosiu, deja nepatiko  dar nemaciau tokios vaiko reakcijos  , purtesi, prunkste, tryne nosiuka  , ir nesiziojo kaip jam iprasta valgant uzpiltines grudines ar naminei darzoviu kosei  . Manau nepatiko skonis ar kvapas, nors man ji tokia skani buvo  . O del druskos tikrai jau galima po trupinuka det, geriausia joduota, taip pat pipiriuka, prieskonines zoles galima  . Gi nepradesit sudyt, saldint ar kitaip skanint iskart suejus metukams  , kvailokai atrodo, tuo labiau didelio perversmo nebus sulaukus tu metu  . Misinuka geriam jau vis maziau, bet per para iseina 3 kartai. Didziausia doze tenka pries miegeli
QUOTE(lionita @ 2010 05 05, 02:27) O del druskos tikrai jau galima po trupinuka det, geriausia joduota, taip pat pipiriuka, prieskonines zoles galima  . Gi nepradesit sudyt, saldint ar kitaip skanint iskart suejus metukams  , kvailokai atrodo, tuo labiau didelio perversmo nebus sulaukus tu metu  . Misinuka geriam jau vis maziau, bet per para iseina 3 kartai. Didziausia doze tenka pries miegeli  Man irgi taip atrodo, kad druskytę ir švelnius, natūralius prieskonius tikrai jau galima po truputį įvedinėt  . Mes irgi dar 3 kartus mišinuką valgom (vienas kartas aplamai naktį dar vis  ).
QUOTE(Singė @ 2010 05 04, 23:08) Bet šiek tiek druskytės nieko tokio. Juolab, vakar pasinagrinėjau HIPPO jautienos troškinio su daržovėmis atiketę nuo sloikučio-ir joduotos druskos įdėta, ir krakmolo. Kažkaip , kai savo darai, kad ir kartu visai šeimai,vis tiek taikai, ką dėti.... tai ko tik nebuna tose pirktinese... as atskirai vaikui verdu
Vikiki 28
2010 05 06, 19:57
O mes jau geriam pienuka 2.5 procento..visai nieko jam patinka,tai misinio aptamil 3 kaip ir nebeduosiu nutariau,nzn ar gerai ar ne..bet manau pienukas pirktinis yra gerai irgi..o valgome viska irgi,tik siandien isviriau aviziniu kruopu tai nelabai valge jas,tai daviau burokeliu sriubytes tai suryjo visa..ir sausainukus,duoniukus,varske,jogurta su vaisiai sumaisau,na rytoj va starki su bulve ir morka virsiu jam.seip jau bandom valgyti viska ka ir mes valgome,tik riboju dar druskyte..
QUOTE(Vikiki 28 @ 2010 05 06, 21:57) O mes jau geriam pienuka 2.5 procento..visai nieko jam patinka,tai misinio aptamil 3 kaip ir nebeduosiu nutariau,nzn ar gerai ar ne..bet manau pienukas pirktinis yra gerai irgi..o valgome viska irgi,tik siandien isviriau aviziniu kruopu tai nelabai valge jas,tai daviau burokeliu sriubytes tai suryjo visa..ir sausainukus,duoniukus,varske,jogurta su vaisiai sumaisau,na rytoj va starki su bulve ir morka virsiu jam.seip jau bandom valgyti viska ka ir mes valgome,tik riboju dar druskyte.. šauonuoliai o kokiu šaukštu sriubytę duodi-tuo mažiuku
Na gal ir ne į temą aš čia,bet gal pasakysit mamos,ar dar vaikui malat maistelį.Manasis visiškai nenuryja net mažiausio gabaliuko.Viskas turi būti kaip tyrelė  Šiaip jau valgom viską ir mėsytę jau pakaitalioju.Duodu triušieną,jautieną,kiaulieną,vištieną.Truputėlį druskytės įdedu i košytes dėl skonio.Bet viskas turi būt malta.
maidala
2010 05 07, 13:29
QUOTE(audine @ 2010 05 07, 13:24) Na gal ir ne į temą aš čia,bet gal pasakysit mamos,ar dar vaikui malat maistelį.Manasis visiškai nenuryja net mažiausio gabaliuko.Viskas turi būti kaip tyrelė  Šiaip jau valgom viską ir mėsytę jau pakaitalioju.Duodu triušieną,jautieną,kiaulieną,vištieną.Truputėlį druskytės įdedu i košytes dėl skonio.Bet viskas turi būt malta.  viska blenderiuoju. paciai tik kai duodu rankytem valgyt tai meniu virta morka, bananas ar minkstas obuolys mazais gabaliukais
QUOTE(audine @ 2010 05 07, 14:24) Na gal ir ne į temą aš čia,bet gal pasakysit mamos,ar dar vaikui malat maistelį.Manasis visiškai nenuryja net mažiausio gabaliuko.Viskas turi būti kaip tyrelė  Šiaip jau valgom viską ir mėsytę jau pakaitalioju.Duodu triušieną,jautieną,kiaulieną,vištieną.Truputėlį druskytės įdedu i košytes dėl skonio.Bet viskas turi būt malta.  QUOTE(maidala @ 2010 05 07, 15:29) viska blenderiuoju. paciai tik kai duodu rankytem valgyt tai meniu virta morka, bananas ar minkstas obuolys mazais gabaliukais  Aš labai mažai ką blenderiuoju., Duodu į rankytę sausainuką, duonos riekutę, kotletuką valgyt. Duodu obuoliuko pagraužt iš viso obuolio. Bet pas mane gal jau nesveika baimė, kad vaikas mokėtų valgyt rupų maistelį-tiesiog mano 2 draugių vaikučiai 2 metų valgo tik tyrelės pavidalo maistą, kažkaip pražiūrėjo jos tą momentą, kai reikėjo pratint prie grūdėto, ir paskui vaikų niekaip neįpratino. Gal dėl to aš taip kišu grublėtesnį maistą jau dabar  .
dukra priaugo tik 100g per menesi. kaip nebus, juk puse koses buna isspjaudyta (mesines). gal greitu laiku reikes pradet duot jogurta ir pan,daugiau svorio priaugs as blenderiuoju tik mesa,bet ne iki tyres. darzoves su sakute, bet gaunasi smulkiai. as irgi bijau, kad neiprastu koseliu vien valgyt,gal del to jai grudines uzpiltines labiau patinka, nors daug ka ir pati grauzia.
QUOTE(Anema @ 2010 05 07, 21:37) dukra priaugo tik 100g per menesi. kaip nebus, juk puse koses buna isspjaudyta (mesines). gal greitu laiku reikes pradet duot jogurta ir pan,daugiau svorio priaugs as blenderiuoju tik mesa,bet ne iki tyres. darzoves su sakute, bet gaunasi smulkiai. as irgi bijau, kad neiprastu koseliu vien valgyt,gal del to jai grudines uzpiltines labiau patinka, nors daug ka ir pati grauzia. Šakute trintas maistelis yra labai gerai tokio amžiaus vaikučiui. Jeigu valgo šakute trintą, valgys vėliau ir dar gruoblėtesnį  .0
QUOTE(Singė @ 2010 05 07, 20:40) Šakute trintas maistelis yra labai gerai tokio amžiaus vaikučiui. Jeigu valgo šakute trintą, valgys vėliau ir dar gruoblėtesnį  .0 del kramtymo manau dideliu bedu nebus, bet, kad nenori ji tu kosiu, tik su grikiais mesa geriau valgo, bet, juk reikia darzoviu. duosiu siandien Dobilo jogurto, ziuresim kaip ryt bus, bet manau viskas gerai. daviau jau truputi paragauti, tai turbut rugstumas nelabai patiks
QUOTE(Anema @ 2010 05 09, 12:29) del kramtymo manau dideliu bedu nebus, bet, kad nenori ji tu kosiu, tik su grikiais mesa geriau valgo, bet, juk reikia darzoviu. duosiu siandien Dobilo jogurto, ziuresim kaip ryt bus, bet manau viskas gerai. daviau jau truputi paragauti, tai turbut rugstumas nelabai patiks  Gal toks etapas. Maniškis irgi gal mėnesį jeigu ne daugiau, baisiai nevalgus buv, o dabar tik duok. Taip, kad ir jums vikas susitvarkys. Gal dantukai kalti, gal dar kas.
QUOTE(Singė @ 2010 05 09, 21:53) Gal toks etapas. Maniškis irgi gal mėnesį jeigu ne daugiau, baisiai nevalgus buv, o dabar tik duok. Taip, kad ir jums vikas susitvarkys. Gal dantukai kalti, gal dar kas. ne, dantys dabar neauga. ji viska purskia, vandeni , kai duodu su sauksteliu. na tikiuos prades valgyti
georgiana
2010 05 11, 15:06
as duodu Dobila, valgo kad nu..net cepsi, o minkstas darzoves ar vaisius irgi i rankyte ir valgo..kazkaip jokiu problemu, tik kad dabar virusiukas ir 3-diene karstine tai nei valgo nei geria; reiks sakiau kaipraeis ligos duot pieniuko; beje kai pradejau jogurtuka, varske duoti tai svoris per 2 mensius priaugo 1.5 kg. o anksciau labai mazai priaugo kai laikiausi nurodymu..
floridija
2010 05 11, 16:45
QUOTE(georgiana @ 2010 05 11, 17:06) as duodu Dobila, valgo kad nu..net cepsi, o minkstas darzoves ar vaisius irgi i rankyte ir valgo..kazkaip jokiu problemu, tik kad dabar virusiukas ir 3-diene karstine tai nei valgo nei geria; reiks sakiau kaipraeis ligos duot pieniuko; beje kai pradejau jogurtuka, varske duoti tai svoris per 2 mensius priaugo 1.5 kg. o anksciau labai mazai priaugo kai laikiausi nurodymu..  kokia varskyte duodat?
QUOTE(floridija @ 2010 05 11, 16:45) Mum gydytoja sake ta pacia liesiausia duot, 0,5prc. As su jogurtu Humanos padarau, labai skanu.
QUOTE(Boruzele*** @ 2010 04 28, 10:55) Kiek kartu per diena jusu vaikuciai geria misinuka ar MP?  Ryte, po pietų (ne visada) ir vakare välling duodu. Mišinuko jau negeria.
Agnieska111
2010 05 17, 10:22
Sveikos, mumsjau siandien lygiai 9 menesiukai sukakojo O kazin galima duoti ridiko, svogunu laisku, krapu? Zodziu, tu visu zoliu, sodo gerybiu?
QUOTE(Agnieska111 @ 2010 05 17, 11:22) Sveikos, mumsjau siandien lygiai 9 menesiukai sukakojo O kazin galima duoti ridiko, svogunu laisku, krapu? Zodziu, tu visu zoliu, sodo gerybiu? manau svogunu laisku tikrai ne, jie ir ne kiekvienam suaugusiam tinka, grauzia skrandi. krapai tai tikrai ,manau,nieko blogo
Krapų ir pirktinėse košėse būna tokio amžiaus vaikučiams. Aš dedu trupučiuką, bent dėl kvapo Sūnus pradėjo labai skaniai valgyt varškytę sumaišytą su trintu bananu. Anksčiau nenorom ragavo. Ar dedat pomidoro į košes? Kaip paruošiat jį?  Nulupti turbūt reikia...?
sexyMama
2010 05 18, 12:07
QUOTE(Agnieska111 @ 2010 05 17, 08:22) Sveikos, mumsjau siandien lygiai 9 menesiukai sukakojo O kazin galima duoti ridiko, svogunu laisku, krapu? Zodziu, tu visu zoliu, sodo gerybiu? sukakojo as kol kas tik poro laiskus i darzovienes dedavau. bet manau jau galima krapu, petrazoliu truputi, o svogunu gal dar ne. mamytes,  ar jusu vaikuciai vis dar tik darzovienes su mesa pietum valgo, ar jau ar jau kazka kitko pasiulot, na ten pvz makaroniuku ar ko  ? gal jau kas zuvyte ragaujat  ? mes tik darzovienes valgom su jautiena, kalakutiena, triusiena, kiauliena, vistiena. alyvuogiu aliejaus truputi ipilu. as gaminu i prieki 2 savaitem ir uzsaldau maiseliuose, nes dirbu, tai galvoju gal mes atsilike, gal jau reikejo paivairint raciona... man labai idomu kada jau zuvyte galima ragauti, nes pas mus mesa tai nekokia  , o zuvis gera.
QUOTE(sexyMama @ 2010 05 18, 13:07) sukakojo as kol kas tik poro laiskus i darzovienes dedavau. bet manau jau galima krapu, petrazoliu truputi, o svogunu gal dar ne. mamytes,  ar jusu vaikuciai vis dar tik darzovienes su mesa pietum valgo, ar jau ar jau kazka kitko pasiulot, na ten pvz makaroniuku ar ko  ? gal jau kas zuvyte ragaujat  ? mes tik darzovienes valgom su jautiena, kalakutiena, triusiena, kiauliena, vistiena. alyvuogiu aliejaus truputi ipilu. as gaminu i prieki 2 savaitem ir uzsaldau maiseliuose, nes dirbu, tai galvoju gal mes atsilike, gal jau reikejo paivairint raciona... man labai idomu kada jau zuvyte galima ragauti, nes pas mus mesa tai nekokia  , o zuvis gera. rekomenduojama zuvis nuo 10men,bet kitos ir nuo 9 men duoda. as dar ne. tetis uz gero menesio parves sviezios menkes, na tai tada tai tikrai valgysim esu dejus makaroniuku vietoj bulves
sexyMama
2010 05 18, 17:48
QUOTE(Anema @ 2010 05 18, 10:35) rekomenduojama zuvis nuo 10men,bet kitos ir nuo 9 men duoda. as dar ne. tetis uz gero menesio parves sviezios menkes, na tai tada tai tikrai valgysim esu dejus makaroniuku vietoj bulves jau paklausiau gydytojos (buvom polklinikoj gavom skiepa atideta) del zuvies, sako nuo 9 men galima balta zuvi ragauti. tai nesulauku sekmadienio dabar, nupirksim sviezios zuvytes ir niam niam  o kiausinio tryni patare nuo 10 men duoti, is pradziu ketvirti trynio i darzoviene imaisyti, veliau puse ir visa.
QUOTE(sexyMama @ 2010 05 18, 18:48) jau paklausiau gydytojos (buvom polklinikoj gavom skiepa atideta) del zuvies, sako nuo 9 men galima balta zuvi ragauti. tai nesulauku sekmadienio dabar, nupirksim sviezios zuvytes ir niam niam  o kiausinio tryni patare nuo 10 men duoti, is pradziu ketvirti trynio i darzoviene imaisyti, veliau puse ir visa. kokia zadat pirkti? galvoju reiktu kiaules kepenu nusipirkt, labai daug gelezies
floridija
2010 05 19, 09:22
QUOTE(sexyMama @ 2010 05 18, 14:07) sukakojo as kol kas tik poro laiskus i darzovienes dedavau. bet manau jau galima krapu, petrazoliu truputi, o svogunu gal dar ne. mamytes,  ar jusu vaikuciai vis dar tik darzovienes su mesa pietum valgo, ar jau ar jau kazka kitko pasiulot, na ten pvz makaroniuku ar ko  ? gal jau kas zuvyte ragaujat  ? mes tik darzovienes valgom su jautiena, kalakutiena, triusiena, kiauliena, vistiena. alyvuogiu aliejaus truputi ipilu. as gaminu i prieki 2 savaitem ir uzsaldau maiseliuose, nes dirbu, tai galvoju gal mes atsilike, gal jau reikejo paivairint raciona... man labai idomu kada jau zuvyte galima ragauti, nes pas mus mesa tai nekokia  , o zuvis gera. Na mes kol kas irgi tik darzovienes su mesa valgom, zuvies patys nemegstam tai ir vaikeliui dar nesiulem, gydytoja sako, kad su zuvim galima ir neskubeti jeigu mesa gerai valgo.
liolia79
2010 05 19, 13:15
Sveikutes, na mes jau valgom daug ka. Maista trinu su bulviu grustuvu, kad butu gabaliuku. Valgom su malonumu. Jogurtuka vaikiska pavakariams uzkandam. Kelis kartus ragavom koses su lasisa. O del darzoviu, tai naudojam praktiskai visas (bulves, cukinijos, kaliaropes, briuselio kopustukai, morkos, salierai, zirneliai, kukuruzai, porai, svogunai) - tiek burokeli retkarciais, pomidora nulupta ir be seklyciu dazniau.
Dabar galvoju kaip su ta sriubyte daryt? Kaip ta skysta sauksteliu sumaitint nes ji labai malasi toj kedej tai bus viskas ispilstyta.....
Sveikos mamytes Ar duodat savo maziukams varskes? kaip paruosiat? O kazi tu Danonki galima jau 9men vaikuciui? Dar klausimas, gal galima duoti to naturalaus jogurto? kol kas duodavau tik spec vaikuciui Hipp'o. Ar duodat savo vaikuciams lasiniu. cia vis tai anyta tai vyras zyzia reikia duot tegu ciulpia. O as vis savo, kad dar spes tu kiauliu prisivalgyt, kokia jusu nuomone siuo klausimu.
Murlyka
2010 05 20, 09:08
QUOTE(JovkėS @ 2010 05 19, 23:20) Sveikos mamytes Ar duodat savo maziukams varskes? kaip paruosiat? O kazi tu Danonki galima jau 9men vaikuciui? Dar klausimas, gal galima duoti to naturalaus jogurto? kol kas duodavau tik spec vaikuciui Hipp'o. Ar duodat savo vaikuciams lasiniu. cia vis tai anyta tai vyras zyzia reikia duot tegu ciulpia. O as vis savo, kad dar spes tu kiauliu prisivalgyt, kokia jusu nuomone siuo klausimu. duodu lasini,rukyta:) nupjaustyta odele ir sonukais,bet ciulpia grazu ziuret:) warskes dar ne,bet dobilo jogurtuka naturalu walgo nuo 8men.
Agnieska111
2010 05 20, 12:12
Lashiakus ir maniskis ciulpia net cepsedamas
faustluk
2010 05 21, 12:57
ka ir kaip valgo musu 9men. vaikiukai kaip ir aisku. O koks svoris? Ugis? Pasiekimai?? mes 10 kg sveriam, 69 cm ugis. ir nuo 8.5 men vaiksciojam isikibe ir palei sofa  Tokio svorio kategorija ir vaiskciojimas man kaip mamai nesiderina
Murlyka
2010 05 21, 13:50
Maniske ugio 73cm, svoris apie 8,7kg. Roplineja, vaiksto vedziojama, stojasi isikibus i lova, kede, foteli, bet nevaiksto matyt treniruojas. Veblena kartais ka nors, sako ma-ma arba am-am (reiskia "valgyt").Kai pradejo vaiksciot nebeidomu pasidare zaist
as lasinio neduodu. kazkaip senai buvau davus skuros paragaut, tai raugejo paskui. pomidoru irgi neduodu, nitratinia kol kas,m buvau davus saldytu, tai lyg pabere, o gal nuo sparaginiu. 9men ugis buvo 77cm, svoris 8,9kg atrodo. sneka be galo daug, o stotis tai nelabai, nes lovytej nelaikau, ji ir pas mane dar auksciausiai pakelta  taip uz pazastukiu paemus pavaikstineja, su vaikstyne duodasi
sexyMama
2010 05 21, 19:14
Labos QUOTE(Anema @ 2010 05 19, 07:18) kokia zadat pirkti? galvoju reiktu kiaules kepenu nusipirkt, labai daug gelezies kad nezinau, kokia bus sviezi balta zuvis ta ir imsiu, (nezinau pavadinimu lietuviskai jau  ) mes prie juros gyvenam, tai zuvis gera cia. ruosiu garpuody isukta i folija su trupuciu alyvuogiu aliejaus, ir ragausim su darzovem. QUOTE(floridija @ 2010 05 19, 07:22) Na mes kol kas irgi tik darzovienes su mesa valgom, zuvies patys nemegstam tai ir vaikeliui dar nesiulem, gydytoja sako, kad su zuvim galima ir neskubeti jeigu mesa gerai valgo.  o mes atvirksciai dazniau zuvi ir juros gerybes valgom nei mesa, tai mum norisi ir mazei savo zuvytes pasiulyt  ir kaip sakiau geros mesos nelengva gauti mums, parduotuvej nelabai kokia, pas mesininka eiles ilgiausios.... QUOTE(visai kitokia @ 2010 05 21, 10:57) ka ir kaip valgo musu 9men. vaikiukai kaip ir aisku. O koks svoris? Ugis? Pasiekimai?? mes 10 kg sveriam, 69 cm ugis. ir nuo 8.5 men vaiksciojam isikibe ir palei sofa  Tokio svorio kategorija ir vaiskciojimas man kaip mamai nesiderina  ugis 72cm, svoris apie 8 kg. ropoja mazai ir nelabai gaunasi jai, bet ant keturiu stojasi, ir atsisest moka pati. stotis nebando, vaiksto tik vaikstynej, balbatuoja nuo ryto iki vakaro  ir zaidzia puikiai su zaisliukais.
mildama
2010 05 21, 22:37
laba, maniskiui rytoj sueis 9men kolkas problematiskiausia del kramtymo... jis atsisako valgyt, pradeda purkst  nors vaikas valgus, 8men buvo 76 cm 10 kg kaip jus trinat koses? as blenderiuoju,tik bulves su sakute sutrinu valgom visas darzoves, isk.buroka,pupas. kruopos visos. vaisiai (isk. braskes,citrusinius). is mesu- triusis,vista,kalakutas,jautiena, kiauliena. jogurtas dobilo, su pacios tarkuotais vaisiais. dar neragavom zuvies, varskes. manau, suspesim. tiesa, verdant darzoves dedu svoguno,druskos,pipira,krapu,petrazoliu. geria sultis, arbatele. nors daba pradesiu pratint prie virinto vandens
faustluk
2010 05 22, 18:35
nu, ir auksti Jusu vaikai! Arba mus blogai matuoja stovint O su valgiu- tai taip ir valgom kaip mildama surase. Tik jogurta namini gaminu pati. As pries vaikstynes, tai manoji vaisktineja tik su mano arba tecio pagalba. Pakrato dar galvyte sakydama "Neee", ir gaunas "mamaam", kai mane is kito kambario kviecia. O teciui grizus po darbu "tetete" iseina.
mildama
2010 05 22, 22:16
ir as zadu jogurta darytis pati, juolabiau esu dariusis, bet neprisiruosiu maniskis siandien trecia diena atsisako valgyt rimto maisto. vaisiai ir jogurtai tinka
QUOTE(mildama @ 2010 05 22, 23:16) ir as zadu jogurta darytis pati, juolabiau esu dariusis, bet neprisiruosiu maniskis siandien trecia diena atsisako valgyt rimto maisto. vaisiai ir jogurtai tinka  mano jau dvi dienas nevalge koses, net nusipurto, jei pasiulau. ar del karscio, nors ir siaip ju nemegsta, tik misinukas, jogurtas, duoniukai...
QUOTE(mildama @ 2010 05 21, 22:37) kolkas problematiskiausia del kramtymo... jis atsisako valgyt, pradeda purkst  nors vaikas valgus, 8men buvo 76 cm 10 kg kaip jus trinat koses? as blenderiuoju,tik bulves su sakute sutrinu Koks aukštas  Maniškis irgi kramtyti nemėgsta, vis dar labai patinka tyrelės konsistencijos košės, bet stengiuos rupesnę daryti. Šakute trinu kai kurias daržoves, vaisius. O šiaip labai daug ką blenderiu. Pupų ir burokėlių dar nedaviau. Kol maitinau mp, kartą suvalgiau burokėlių salotų ir vaikui siaubingai užkaito veideliai. Todėl dabar delsiu su burokais dar. Šiandien ryte į avižinę košytę įdėjau šaldytų braškių. Labai patiko
QUOTE(AiNi @ 2010 05 23, 17:22) Koks aukštas  Maniškis irgi kramtyti nemėgsta, vis dar labai patinka tyrelės konsistencijos košės, bet stengiuos rupesnę daryti. Šakute trinu kai kurias daržoves, vaisius. O šiaip labai daug ką blenderiu. Pupų ir burokėlių dar nedaviau. Kol maitinau mp, kartą suvalgiau burokėlių salotų ir vaikui siaubingai užkaito veideliai. Todėl dabar delsiu su burokais dar. Šiandien ryte į avižinę košytę įdėjau šaldytų braškių. Labai patiko  , as braskes jau senokai duodu, bet nepasakyciau, kad labai patiktu. o maniske irgi 8men buvo 77cm ugio, bent taip pamatavo, nes 9men tipo irgi tiek pat buvo
faustluk
2010 05 24, 18:11
dar klausimelis: o jusiskiai geria is buteliuko su snapeliu jau? manoji pripazysta tik soskini atsigerima. Sese musu jau gere tokio amziaus is snapelio.
babrusia
2010 05 24, 20:06
QUOTE(visai kitokia @ 2010 05 24, 19:11) dar klausimelis: o jusiskiai geria is buteliuko su snapeliu jau? manoji pripazysta tik soskini atsigerima. Sese musu jau gere tokio amziaus is snapelio. maniskis kol kas is gertuves negeria  nepatinka jam o kokiu dar darzoviu rekomenduotumet duoti be bulviu, morku, cukinijos, brokoliu, moliugo, svogunu, pomidoru?  burokeliu mano kleckas nemegsta
faustluk
2010 05 25, 09:40
QUOTE(babrusia @ 2010 05 24, 21:06) maniskis kol kas is gertuves negeria  nepatinka jam o kokiu dar darzoviu rekomenduotumet duoti be bulviu, morku, cukinijos, brokoliu, moliugo, svogunu, pomidoru?  burokeliu mano kleckas nemegsta  Bet juk cia Lietuva. Cia va, tokios tik ir darzoves auga  Pilnai pakanka. Svoguno tai as neduodu, pomidoru irgi, nes gali alergizuot, tad kol nera is mocuiutes siltnamio- neragavo. MAnoiske gyvena bulvem, morkom, brokoliais, kalafioriais, briuselio kopusteliais, sparaginem pupelem. Bet visa tai is saldytu darzoviu skyriaus. Anot literaturos- burokeliai sunkiai virskinama darzove, rekomenduojama nuo 10 men. TAi jei nevalgo, valgys gal veliau  As dar nedaviau
QUOTE(visai kitokia @ 2010 05 24, 19:11) dar klausimelis: o jusiskiai geria is buteliuko su snapeliu jau? manoji pripazysta tik soskini atsigerima. Sese musu jau gere tokio amziaus is snapelio. manoji ir siaip nelabai megsta gerti, kartais atsigeria is snapelio, bet dazniaus is saukstelio, lauke is buteliuko, bet tik,kai karsciai dideli buvo. daviau vakar menkes, neblogai valge. gal ,kad orai atveso. siandien vel duosiu kepeneliu, gal su kokiom morkom
mildama
2010 05 25, 16:52
maniskis kramtyt nemegsta, uztai jau ismoko gert is puodelio  buna kad kartais per dideli gurksni nuryja, bet siaip jau mazai nuteka ant seilinuko.
babrusia
2010 05 25, 18:28
QUOTE(visai kitokia @ 2010 05 25, 10:40) Bet juk cia Lietuva. Cia va, tokios tik ir darzoves auga  Pilnai pakanka. Svoguno tai as neduodu, pomidoru irgi, nes gali alergizuot, tad kol nera is mocuiutes siltnamio- neragavo. MAnoiske gyvena bulvem, morkom, brokoliais, kalafioriais, briuselio kopusteliais, sparaginem pupelem. Bet visa tai is saldytu darzoviu skyriaus. Anot literaturos- burokeliai sunkiai virskinama darzove, rekomenduojama nuo 10 men. TAi jei nevalgo, valgys gal veliau  As dar nedaviau tikiuos, kad burokelius vis delto pamegs dekui, buvau pamirsus apie sparagines pupeles ir kalafiorus
|
|