Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Joga nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2
zoske
Sveikos būsimos mamos:)
nusprendžiau, kad šita tema galima ir naują temą atidaryti, kad būtų galima pasiskaityti konkrečiai apie jogą nėštumo metu. tikiuosi, nieks neprieštaraus:)
tai va, mane domina, ar yra moteraičių užsiiminėjančių joga Vilniuje. kol kas radau tik Hatha joga centrą, žadu po Naujų metų išbandyti (iki Kalėdų ne kas beliko,tai tiek to). Bet gal kuri jau yra išbandžiusi? Anksčiau lankiau kitą jogos centrą, bet ten nėra užsiėmimų nėščiosioms, ir pamokos vyksta labai aktyviai, nenoriu rizikuot..
Man svarbu, kad būtų tikra joga, o ne šiaip mankštelė, dėl to sporto klubai nedomina. ir dar svarbu, kad mokytoja/s būtų išmanantis ir verta/s pasitikėjimo.
tai lauksiu žinių.
IKi:)
gustaute
QUOTE(zoske @ 2006 12 14, 17:03)
Sveikos būsimos mamos:)
nusprendžiau, kad šita tema galima ir naują temą atidaryti, kad būtų galima pasiskaityti konkrečiai apie jogą nėštumo metu. tikiuosi, nieks neprieštaraus:)
tai va, mane domina, ar yra moteraičių užsiiminėjančių joga Vilniuje. kol kas radau tik Hatha joga centrą, žadu po Naujų metų išbandyti (iki Kalėdų ne kas beliko,tai tiek to). Bet gal kuri jau yra išbandžiusi? Anksčiau lankiau kitą jogos centrą, bet ten nėra užsiėmimų nėščiosioms, ir pamokos vyksta labai aktyviai, nenoriu rizikuot..
Man svarbu, kad būtų tikra joga, o ne šiaip mankštelė, dėl to sporto klubai nedomina. ir dar svarbu, kad mokytoja/s būtų išmanantis ir verta/s pasitikėjimo.
tai lauksiu žinių.
IKi:)
*

As tai lankau nėščiųjų mankštą su jogos elementai pas trenerę Rasą namie, man labai patinka. Nebrangu, dirba su kiekviena beveik individualiai nes mūsų būna 5-6, tai ne sporto sporto klubas, ir aplinka geresnė ir bendravimas kitas... O dėl tikros jogos tai ji nebus jau tokia tikra kai iki nėštumo. Galimybės mūsų šiek tie kitos.
zoske
QUOTE(gustaute @ 2006 12 17, 19:34)
As tai lankau nėščiųjų mankštą su jogos elementai pas trenerę Rasą namie, man labai patinka. Nebrangu, dirba su kiekviena beveik individualiai nes mūsų būna 5-6, tai ne sporto sporto klubas, ir aplinka geresnė ir bendravimas kitas... O dėl tikros jogos tai ji nebus jau tokia tikra kai iki nėštumo. Galimybės mūsų šiek tie kitos.
*

o gali placiau papasakot? apie trenere, kaip daznai mankstinates, kiek laiko, kiek kainuoja?
gustaute
Trenerė labai šauni, pati turi tris mažus vaikus, tai nėštukes tikrai supranta. Man patinka, kad nėra monotonijos, pratimai kaitaliojami.
Treniruotės vyksta antradieniais ir penktadieniais, 1 val. kaina 20 lt. Gerai, kad nereikia jokių abonementų pirkti, moki už kiekvieną kartą. O tai ką žinai kada nusibos ar šiaip nebebus jėgų. O sporto klube nusipirkai ir žinokis.
kriste77
Sveikos,
as irgi ieskojau kur rasti nestukiu joga, nes iki nestumo lankiau viena studija, bet be Semetos rekomenduotos (gal tai ta pati Rasa) nieko neradau. Tiesa sakant, jai dar neprisiruosiau skambint, radau geriausia iseiti - atsisiunciau is amazon.com DVD kompakta ir darau sau pries TV. ten tiek daug visko galima nusipirkti, ir knygu, ir dvd.

Jiegu norit, galiu padaryti kopija ir sportuokit i sveikata.
TutėFrutė
vakar "Mamamia" sveikatingumo klubas nestukems dare toki pristatyma, ir pasakojo apie savo veikla, teko ir man sudalyvaut. Pas juos taip pat yra jogos treniruotes nestukems, ir sakyciau kad mane gan sudomino. Manau kiekvienai nestuke.gif reikalinga harmonija, atsipalaidavimas, o joga - puikiai atitinka smile.gif
Horo
Pati dirbu jogos instruktore Kaune, ir nors laukiuosi, jogos būsimoms mamos nesiryžčiau vest, juk kiekvienos moters kūnas kitoks... Tam, kad galėtum prisiimti atsakomybę už du žmones, iš kurių vienas yra ypač pažeidžiamas, turi būti sukaupusi daug patirties, turėti tvirtas anatomijos ir nėštumo fiziologijos žinias, pagaliau sudalyvavus ne vienam seminare ta tema, perskaičius kalną literatūros, o po to ją asmeniškai išbandžius... Tam reikia ne vienerių metų darbo. Todėl prieš lankydamos užsiėmimus, pasidomėkite kur jūsų instruktorius sėmėsi patirties.
Kiekviena lankanti jogos užsiėmimus moteris, turi perspėti instruktorių, jei jos gyvenime įvyko toks svarbus pokytis kaip nėštumas. Ypač atsargios turime būti pačius pirmuosius 3 mėn, kai neatsargus judesys gali kainuoti mažą žmogutį... Po to, 4-6 mėn mankštintis galima aktyviau.
Būkit atsargios darydamos kvėpavimo pratimus - nėštumo metu netinka aktyvus kvėpavimo pratimai, kvėpavimo sulaikymas.
Pati, pirmus 3 mėnesius buvau labai atsargi... Dabar jau prasideda penktas mėnesiukas, tai darau viską drąsiai, tik kol kas nedarau pratimų pilvo presui, aišku vengiu stipraus pilvo tempimo, nespaudžiu pilvuko...
Monikac
Kai nesilaukiau mėgau jogą, kiek žinau joga labai tinka nėštumo metu. Šiuo metu darau po kelis pratimukus rekuomenduojamus nėščiosioms. Tačiau norėtūsi daugiau informacijos šia tema, gal kas žinote ką įdomaus, o gal net lankot jogos būrelį kokį nėščiosioms?
Horo
Labai priklauso nuo to, kiek laiko lauki savo mažiuko.
baltė
Aš taip pat kažkiek lankiau joga prieš nėštumą ir jo metu. Visų sudėtingesnių pratimų, kaip tempimai, rankų kėlimas ir pan. nedariau. Intuityviai jaučiu, ką galiu ir ko ne. Pas mus užsiėmimai vyko labai gražia forma, kiekvienas daro kiek gali ir ką nori, kai kuriuos pratimus paraleidžia. Manau, kad svarbu, kad instruktorius išmanytų, ko nagali daryti nėštukės.
ingusiaa
QUOTE(Monikac @ 2007 04 16, 10:29)
Kai nesilaukiau mėgau jogą, kiek žinau joga labai tinka nėštumo metu. Šiuo metu darau po kelis pratimukus rekuomenduojamus nėščiosioms. Tačiau norėtūsi daugiau informacijos šia tema, gal kas žinote ką įdomaus, o gal net lankot jogos būrelį kokį nėščiosioms?
*

as lankau jogos uzsiemimus ir esu labai patenkinta smile.gif
seip ir akusere sake, kad uzsiimancioms ta mankstele bei kvepavimu daug lengviau pagimdyt smile.gif
ingusiaa
klaipedoj ligonines g. labai faini jogos uzsiemimai vyksta nestukem smile.gif
cyana
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 18, 17:56)
*

siandien skambinau trenerei, ji sake, kad sia savaite bus paskutiniai uzsiemimai, o tada kuri laika uzsiemimu nebus, nes ji atostogaus iki rugpjucio vidurio verysad.gif. Ir kol kas nezino tikslios datos kada vel prades rengti uzsiemimus...
_Nora_
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 18, 15:56)
*

Inga, o kur ten tiksliai tos treniruotės vyksta? gal ligoninėj? unsure.gif
ieškojau internete kokios nors informacijos, nieko neradau....
*Citra*
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 18, 16:56)
*

Tikrai labai faini thumbup.gif

QUOTE(cyana @ 2007 06 04, 13:56)
siandien skambinau trenerei, ji sake, kad sia savaite bus paskutiniai uzsiemimai, o tada kuri laika uzsiemimu nebus, nes ji atostogaus iki rugpjucio vidurio verysad.gif. Ir kol kas nezino tikslios datos kada vel prades rengti uzsiemimus...
*

As ten lankiau. Taip, vasara uzsiemimu nebus, tik nuo rugpjucio vidurio. Trenere labai sauni ir patys uzsiemimai ir atmosfera liux!

QUOTE(_Nora_ @ 2007 06 06, 08:20)
Inga, o kur ten tiksliai tos treniruotės vyksta? gal ligoninėj? unsure.gif
ieškojau internete kokios nors informacijos, nieko neradau....
*

As ne Inga, bet atsakysiu rolleyes.gif
Nea, ne ligoninej. Kiek zinau, trenere sake, kad po vasaros ketina keisti patalpas. Dabar uzsiemimai vyko priesais Viva salona (pastate, kur muzikos centras, is kiemo puses)
_Nora_
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 08, 21:14)
Tikrai labai faini  thumbup.gif
As ten lankiau. Taip, vasara uzsiemimu nebus, tik nuo rugpjucio vidurio. Trenere labai sauni ir patys uzsiemimai ir atmosfera liux!
As ne Inga, bet atsakysiu  rolleyes.gif
Nea, ne ligoninej. Kiek zinau, trenere sake, kad po vasaros ketina keisti patalpas. Dabar uzsiemimai vyko priesais Viva salona (pastate, kur muzikos centras, is kiemo puses)
*

Aciu, Citra
ajajai, mums jau "pagal grafiką" rugsejo viduryje laikas gimti smile.gif ko gero vieno menesio ir neužteks siek tiek pasiruosti gimdimams... kol kas skaičiau visokius pratimus internete, bet dažnai būna neaišku, kaip juos tiksliai atlikti, o neteisingai tuos pratimus daryti baisoka unsure.gif gal reikės kokį diską su pratimais įsigyti ir pradėti su teliku treniruotis.
faustluk
pucha, o Kaune kur vedi uzsiemimus?? As lankiausi Jogos studijoje Seinu g. Rudeniop eisiu butinai, tik KUR? Ka gali patart?
*Citra*
QUOTE(_Nora_ @ 2007 06 11, 09:03)
Aciu, Citra
ajajai, mums jau "pagal grafiką" rugsejo viduryje laikas gimti  smile.gif  ko gero vieno menesio ir neužteks siek tiek pasiruosti gimdimams... kol kas skaičiau visokius pratimus internete, bet dažnai būna neaišku, kaip juos tiksliai atlikti, o neteisingai tuos pratimus daryti baisoka unsure.gif  gal reikės kokį diską su pratimais įsigyti ir pradėti su teliku treniruotis.
*

Istiesu, darant tuos pratimus, labai svarbu yra taisyklingas kvepavimas. Geriau jau kokia filmuota medziaga paziureti ir bandyti daryti tuos pratimukus.
LT15
Kaune yra Kauno jogos studija (www.kjs.lt). bendravau su savininku, tai labai sudomino joga nestukems. tik as deja ne kauniete. bet jei buciau- butinai ten nueiciau 4u.gif
Irunia
QUOTE(_Nora_ @ 2007 06 11, 10:03)
Aciu, Citra
ajajai, mums jau "pagal grafiką" rugsejo viduryje laikas gimti  smile.gif  ko gero vieno menesio ir neužteks siek tiek pasiruosti gimdimams... kol kas skaičiau visokius pratimus internete, bet dažnai būna neaišku, kaip juos tiksliai atlikti, o neteisingai tuos pratimus daryti baisoka unsure.gif  gal reikės kokį diską su pratimais įsigyti ir pradėti su teliku treniruotis.
*

Aš tai net nesiryžčiau eiti sportuoti likus mėnesiui iki gimdymo doh.gif
Juk reikia sportuoti iki pastojimo, nėštumo metu - tada gal dar ir mokėsi kažką. Dabar daug ką darau, nes žinau kaip taisyklingai reikia daryti, o nėščiai mokytis taisyklingai daryti tikrai būtų sunku doh.gif
Aurėja

i 
Supermama.lt administracija informuoja:

Supermama.lt klubo nuolaidų kortelių turėtojos turi galimybę užsiimti joga Sveikatingumo studijoje moterims "Mama Mia" su 20 proc. nuolaida!

user posted image

20 procentų nuolaida taikoma:

Neščiųjų jogos užsiėmimams ;
Nėščiųjų kineziterapijos užsiėmimams ;
Mama-baby gym užsiėmimams;
Kineziterapija mažyliams (amžiaus grupė nuo 1 iki 3 metų);
Mamų arbatos klubo užsiėmimams ;
Seminarams.

Jei mūsų klubo nuolaidų kortelės dar neturite, apie įsigijimo sąlygas ir kitas nuolaidas sužinokite ČIA:
bella78
AR KAS ZINOT NUO KELINTO MENESIO GALIMA PRADETI JOGA? AR NESVARBU? blush2.gif
Li ute
As manau, kad joga nestukei yra gerai - padeda atsipalaiduoti, truputi pasijudini. As planuoju lankyti joga, bet tik rudeniop. Nestukiu joga tikrai nesudetinga ir gali pradeti bet kada 4u.gif
Irunia
QUOTE(bella78 @ 2007 06 28, 01:14)
AR KAS ZINOT NUO KELINTO MENESIO GALIMA PRADETI JOGA? AR NESVARBU? blush2.gif
*

Pradėti reikia dar nebūnant nėščiai mirksiukas.gif
brashke77
o kur dar Kaune galima lankyti, isskyrus KJS?
Irunia
QUOTE(brashke77 @ 2007 07 31, 17:32)
*

O kam kitur? g.gif
brashke77
QUOTE(Irunia @ 2007 08 02, 18:38)
O kam kitur? g.gif
*

man ne pakeliui ax.gif kazin, Zalgirio sporto centre yra? g.gif Na, kur Gravrogku gatveje uz Molo g.gif
Guest
QUOTE(multti @ 2007 02 25, 18:50)
vakar "Mamamia" sveikatingumo klubas nestukems dare toki pristatyma, ir pasakojo apie savo veikla, teko ir man sudalyvaut. Pas juos taip pat yra jogos treniruotes nestukems, ir sakyciau kad mane gan sudomino. Manau kiekvienai  nestuke.gif reikalinga harmonija, atsipalaidavimas, o joga - puikiai atitinka smile.gif
*

Gal kas ten buvo ir gali papasakoti apie šiuos užsiėmimus? Ar ten šiaip joga, ar kokie spec.pratimai, kurie padeda ruoštis gimdymui ir lavinti tam tikras raumenų grupes?
Ar daug erdvės sporto salėje?
Sienna
QUOTE(Chloe @ 2007 08 08, 11:37)
Gal kas ten buvo ir gali papasakoti apie šiuos užsiėmimus? Ar ten šiaip joga, ar kokie spec.pratimai, kurie padeda ruoštis gimdymui ir lavinti tam tikras raumenų grupes?
*

Sveika,

Lankau uzsiemimus ten nuo kazkur 20 savaites. Kadangi ten vyksta 2 kart per savaite, tai viena karta paprastai buna joga, o antra - nesciuju manksta prie sieneles, su kamuoliais ir pan. Daug demesio skiriama ismokti atsipalaiduoti, kvepavimui, kas ir yra pasiruosimas gimdymui. Erdves siuo metu tikrai uztenka, nes vasara siek tiek maziau nestuke.gif sportininkiu ateina.
Ateik, pabandyk ir matysi, kaip tau patinka. nes nebutina abonementa pirkti, gali lankytis ir moketi uz karta.
Irmux
QUOTE(Chloe @ 2007 08 08, 12:37)
*

Joga vyksta kartu su kineziterapija, aerobika, bet visi pratimai yra specialiai prirtaikyti nesciosioms. Siu pratimu tikslas - pasiruosti gimdymui, ismokti atsipalaiduoti tarp saremiu, sumazinti skausma. To ir mokoma thumbup.gif Pati lankiau visa nestuma, ir diena pries gimdyma apsilankiau biggrin.gif . Dabar auginu 5 menesiu drucki wub.gif 4u.gif
Cypse
QUOTE(brashke77 @ 2007 07 31, 16:32)
*

Kaune dar vyksta senamiestyje Daukšos g.41 Vėjų fėjoj pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 16.30 4u.gif Šalia Šilo parduotuvės.
Pradėjau neseniai lankyti. Puikiai atsipalaiduoju thumbup.gif
dzhurga
Sveiki, o Kaune - KJS ar tikrai vyksta joga nėščiosioms, nes kiek žiūrėjau nete, tai neradau tokių užsiėmimų?
mama
QUOTE(gustaute @ 2006 12 17, 19:34)
*

Gal galėtum parasyti trenerės rasos telefono numeri ar koki kita kontakta?
Aciu smile.gif
žydrynė
gal galit parašyti kur Vilniuje galima lankyti nėščiųjų jogą smile.gif
Irunia
QUOTE(dzhurga @ 2008 06 17, 21:28)
Sveiki, o Kaune - KJS ar tikrai vyksta joga nėščiosioms, nes kiek žiūrėjau nete, tai neradau tokių užsiėmimų?
*

Vasara - atostogų metas mirksiukas.gif
Šiaip Dujotiekio gatvėj būna 4u.gif
TixTox
Gal kas siuo metu lanko joga nestukems Vilniuje ir galetu atsiliepimu imesti? 4u.gif smile.gif
Gintarine2008
QUOTE(sliunkava @ 2008 09 19, 11:37)
Gal kas siuo metu lanko joga nestukems Vilniuje ir galetu atsiliepimu imesti? 4u.gif  smile.gif
*

As jau 2 men lankau nesciuju joga pas trenere Rasa ir esu labai patenkinta thumbup.gif Uzsiemimai vyksta 2 kartus per savaite, man dabar kazkaip mazoka darosi , tai is ebay.com parsisiunciau DVD apie nesciuju joga, darysiu namie kasdien, kad poveikis butu geresnis 4u.gif
elvyrce
QUOTE(Gintarine2008 @ 2008 10 06, 12:30)
As jau 2 men lankau nesciuju joga pas trenere Rasa ir esu labai patenkinta  thumbup.gif Uzsiemimai vyksta 2 kartus per savaite, man dabar kazkaip mazoka darosi , tai is ebay.com parsisiunciau DVD apie nesciuju joga, darysiu namie kasdien, kad poveikis butu geresnis  4u.gif
*

O kur ji dabar veda uzsiemimus? Nes kai as lankiau, uzsiemimai vykdavo dar Fabijoniskese, pradines mokyklos sporto saleje.
Merisier
QUOTE(sliunkava @ 2008 09 19, 11:37)
Gal kas siuo metu lanko joga nestukems Vilniuje ir galetu atsiliepimu imesti? 4u.gif  smile.gif
*

Aš nuo gruodžio Forum Palace lankysiu, galėsiu papasakoti, kaip ten. Tik tiek, kad ten tk vieną kartą per savaitę būna, tačiau kadangi aš taip ir noriu - vieno karto jogosir poros baseino - tai man idealus variantas 4u.gif
Edora
Sveikos,
Nuo lapkričio 17 d. atsinaujins užsiėmimai nėščioms pas Gretą naujose patalpose(Augustijonų 2-3, Vilnius):
Antradieniais ir ketvirtadieniais 11.00 - 13.00 val.
Antradieniais 19.00 - 21.00 val.
Paskaitos:
Pirmadieniais ir trečiadieniais 18.30 - 21.00 val.
Mokytoja Jurga
Vijali
nejau nebijot nestukes i viesus baseinus vaikscioti? juk ten tiek bakteriju plaukioja blink.gif
elvyrce
QUOTE(Ija27 @ 2008 11 06, 19:22)
nejau nebijot nestukes i viesus baseinus vaikscioti? juk ten tiek bakteriju plaukioja  blink.gif
*

Na, as asmeniskai visa laika renkuosi mazesnius, dairausi ir dabar tokio. Kazkaip didziuliai impulsai butent del bakteriju ir galvoju aplenkti. Nors ten ir geri instruktoriai. o norint, visuomet galima surasti ir mazesniu baseinu. Nera taip, kad jau tos bakterijos is visur pultu. Su abiem nestumais lankiau iki paskutiniu savaiciu ir viskas buvo puiku. nemanau, kad esu kazkokia isimtis
pelyte7
QUOTE(Gintarine2008 @ 2008 10 06, 13:30)
As jau 2 men lankau nesciuju joga pas trenere Rasa ir esu labai patenkinta  thumbup.gif Uzsiemimai vyksta 2 kartus per savaite, man dabar kazkaip mazoka darosi , tai is ebay.com parsisiunciau DVD apie nesciuju joga, darysiu namie kasdien, kad poveikis butu geresnis  4u.gif
*

labukas, gal gali parasyti nuorada is kur atsisiuntei ta kompakta nes as kazkodel tam puslapyje nerandu ax.gif
Agė
QUOTE(Edora @ 2008 11 01, 22:41)
Sveikos,
Nuo lapkričio 17 d. atsinaujins užsiėmimai nėščioms pas Gretą naujose patalpose(Augustijonų 2-3, Vilnius):
Antradieniais ir ketvirtadieniais 11.00 - 13.00 val.
Antradieniais 19.00 - 21.00 val.
Paskaitos:
Pirmadieniais ir trečiadieniais 18.30 - 21.00 val.
Mokytoja Jurga
*

visa info cia :

www.savitri.lt
elvyrce
QUOTE(Agė @ 2008 11 13, 08:52)
visa info cia :

www.savitri.lt
*

O cia sakykit Jurga - tai kalba eina apie pribuveja Jurga?
Agė
QUOTE(elvyrce @ 2008 11 13, 15:31)
O cia sakykit Jurga - tai kalba eina apie pribuveja Jurga?
*

tikrai taip smile.gif
elvyrce
QUOTE(Agė @ 2008 11 14, 09:01)
tikrai taip smile.gif
*

Super! Aciu uz informacija. O gal ji dar veda ir baseine uzsiemimus? Kazkada vesdavo Gerosios vilties gatveje.
Agė
Taip, veda - penktadieniais gerosios vilties m-klos baseiniuke nuo 10 iki 12 h
kainyte 14 LTL... kepurele butina smile.gif

dar patariu tureti bent 4 litukus labai gardiem pyrageliam po baseino wink.gif

kupeta
O kažin nelankius įvado į joga galima iškart lankyti užsiėmimus nėščiosioms?
Agė
galima nestuke.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.