Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Joga nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2
Keja
O as taip ir praziopsojau blink.gif , sakiau kai busiu nescia lankysiu lankysiu, o isejo kaip visada...
Edora
QUOTE(kupeta @ 2008 11 16, 11:50)
O kažin nelankius įvado į joga galima iškart lankyti užsiėmimus nėščiosioms?
*

Tikrai jokių problemų smile.gif
Vakar buvau pas Jurgą, labai šauniai praėjo dvi valandos - net nepastebėjau thumbup.gif
Agė
ir as buvau smile.gif

manau jauna mamyte pas Jurga gali teiti sestadieni ryte. Ten buna joga seimynelem bigsmile.gif
Irmux
QUOTE(Santa-I @ 2008 08 08, 13:31)
gal galit parašyti kur Vilniuje galima lankyti nėščiųjų jogą smile.gif
*

As jau su antru pilvuku lankau joga Mamamia studijoje. Trenere Audra labai faina, anksciau Forume vede joga nestukems, kas lanke, zino thumbup.gif Man labai patogu, kad vakarais vyksta, o jau nuo trecio trimestro galimas rytais lankyti.
vilmama.
Bet toji joga turi buti atskirai nesciosioms? ar i bendra ejot? tongue.gif
Irmux
QUOTE(vilmama. @ 2009 03 04, 11:24)
Bet toji joga turi buti atskirai nesciosioms? ar i bendra ejot? tongue.gif
*

Nestukems reiktu rinktis nesciuju joga - bendroje daugumoje pratimu intensyviai dalyvauja pilvo raumenys, o nesciuju atvirksciai - visi pratimai sureguliuoti taip, kad pilvo raumenys atsipalaiduotu ir vaikutis gautu daugiau "vietos" ir deguonies smile.gif
Giedrai
Busimos mamytes, pasidalinkit, kas dar kur sportuojat vakarais. As radau tik mamamia, savitri ir gemma. Bet gal dar kur nors vyksta?
ingrid123
Sveikos busimos mamytes smile.gif Gal kas zinot kur vyksta jogos uzsiemimai nestukems Klaipedos mieste?
BusyBee
QUOTE(gustaute @ 2006 12 17, 19:34)
As tai lankau nėščiųjų mankštą su jogos elementai pas trenerę Rasą namie, man labai patinka. Nebrangu, dirba su kiekviena beveik individualiai nes mūsų būna 5-6, tai ne sporto sporto klubas, ir aplinka geresnė ir bendravimas kitas... O dėl tikros jogos tai ji nebus jau tokia tikra kai iki nėštumo. Galimybės mūsų šiek tie kitos.
*

Sveikos mamytes,
Matau postas apie trenere Rasa pries tris metus rasytas, bet gal ji visa ar veda jogos uzsiemimus? Gal zinot kur ja rasti ir kokie jos kontaktai? g.gif Labai noreciau namuose, kur mazai neshtukiu. Tai ir laika gal lengviau suderinti butu, nes ziuriu dauguma jogu neshtukems dienos metu vyksta doh.gif
gangele
QUOTE(gustaute @ 2006 12 17, 19:34)
As tai lankau nėščiųjų mankštą su jogos elementai pas trenerę Rasą namie, man labai patinka. Nebrangu, dirba su kiekviena beveik individualiai nes mūsų būna 5-6, tai ne sporto sporto klubas, ir aplinka geresnė ir bendravimas kitas... O dėl tikros jogos tai ji nebus jau tokia tikra kai iki nėštumo. Galimybės mūsų šiek tie kitos.
*

Super smile.gif Gal galite nurodyti kokiu kontaktus treneres Rasos? Kaip pas patekti?
Buciau labai dekinga.
chi
Jau du kartus buvau KJC Dujotekio g. (Kaune).
Labai patiko, puikiai jauciuosi. Nestukiu nedaug,-pirma karta buvo 5 antra karta 3. Didele erdve, daug oro, nors ir vasara, bet visai nekarsta.
Labai geras laikas, pavakary. Is darbelio anksciau pabegu ir jau po 17 val bunu visa atsigavus:).
Visom, kas turi galimybiu, labai siulau.
Agrovet
sveiki. gal kas žino kur butu galima lankyti joga nestukems Klaipedoje, bei kokios kainos? Gal kas galetu parekomenduoti kur nueiti?
Grazhke
Sveikos, lankausi nėščiųjų jogoje www.asana.lt, visai patinka, labai smagi trenerė 4u.gif
tindiriushka
Vilnietės, papasakokit kur vakarais lankot? po darbų?
Fiesta10
Sveikos smile.gif . Gal kas lanko ar lanke joga jogos centre savitri pas mokyotja Jurga? Noreciau isgirsti atsiliepimus. Perziurejus ju tinklapi, man visai patiko smile.gif www.savitri.lt. Tenai yra ir vakariniai uzsiemimai,po darbo kaip tik tinka smile.gif .
Anouska
aš noriu Vilniuje lankyti.
dabar renkuosi ir ieškau blush2.gif
Anouska
QUOTE(Agė @ 2008 11 20, 08:10)
ir as buvau smile.gif

manau jauna mamyte pas Jurga gali teiti sestadieni ryte. Ten buna joga seimynelem  bigsmile.gif
*

wow kaip ydomu, visai šeimai thumbup.gif
Anouska
QUOTE(Agė @ 2008 11 13, 08:52)
visa info cia :
www.savitri.lt
*

QUOTE(elvyrce @ 2008 11 13, 16:31)
O cia sakykit Jurga - tai kalba eina apie pribuveja Jurga?
*

QUOTE(Agė @ 2008 11 14, 09:01)
tikrai taip smile.gif
*

pribuvėja jogos mokytoja? g.gif geras bigsmile.gif labai ydomu.
gal kas lankėte pas ją? gal galite pasidalinti savo yspūdžiais? ačiū 4u.gif
Diuna
QUOTE(belle femme @ 2010 04 27, 11:45)
pribuvėja jogos mokytoja?  g.gif  geras  bigsmile.gif  labai ydomu.
gal kas lankėte pas ją? gal galite pasidalinti savo yspūdžiais? ačiū 4u.gif
*

smile.gif As asmeniskai nelankau,taciau lanko moterys is musu Besilaukianciuju Rato-jos yra patenkintos smile.gif O Jurga-universalus zmogus-daug ka sudeba smile.gif
pokahonta
na,gal dar kokiu nors kontaktu Vilniuje kas nors zinot?? 4u.gif
ps labai neaktyvi temele g.gif
-Tynka-
Nu blyn, būkit geros, atsakykit kas nors apie tą trenerę Rasą ax.gif Kur, kaip, kas?

O tame Savitri centre pas Jurgą kokio dydžio būna grupelės?

Labai laukiu ats
Sandeta
Sveikos,

Lankiau joga pas Jurga ir vel eisiu tik pas ja, tik pilvuka biski paauginsiu. Jurga kur kas daugiau nei tik jogos mokytoja. Pas ja grupes dideles, nes nestukes prie jos kaip prie medaus traukia. Man ji padejo atsikratyt visokiu baimiu labiau pasitiketi savimi ir savo kunu. Be abejo, ir fiziskai sustiprejau, praejo nugaros skausmai.
Notti
Sveikos nestukes, gal galit kazka parekomenduoti Vilniuje vakarais 4u.gif
Agnesi
As lankiau nesciuju joga Kaune. Labai maloni aplinka, maza grupe, sauni mokytoja.. tik deja teko nutraukt jogas visas, nes uzsiemimu metu prasidedavo toookie nugaros skausmai, kad asaros byredavo sad.gif nors ir viska super atsargiai su padidinta prieziura darydavau, vistiek kazkaip netiko nugarytei sie uzsiemimai.. teko treniruotes nutraukt ir 2 savaites eiti i masazus, kol skausmai aprimo... Matyt, ne visoms tinka joga wink.gif nors kitos kartu lankiusios nestukes visai nesiskunde skausmais jokiais.. vadinas, kaip kam cia. Sekmes nesiojant nestuke.gif ir nepersistenkit!
r@mke
As lankau joga Kaune Dujotekio g. Pradejau lankyti kiek velokai III semestre,kai isejau i dekreta. Labai vyke uzsiemimai, nelabai intensyvus, neskubant, mokina kvepuoti,atsipalaiduoti, o uzsiemimu ramiai pagulima - pamedituojame. Man vaikas spaudzia skrandi,tai po uzsiemimu zymiai geriau jauciuosi.
Jei turite kiek laisvo laiko,l.rekomenduoju thumbup.gif
Infinity
Vilniuje- centras SAVITRI, pas mokytoja Jurga. Labai vertinga nueiti, uzsiemimai rimti thumbup.gif

Dar yra VsI "Jogos ratas" su mokytoja Gvidomeda. Rekomenduoju, jos stilius svelnus, labai tausojantys besilaukiancia mama ir vaikiuka 4u.gif
Svirple
Sveikos,

O ką manote apie jogą nėštukei, kuri jokiom jogom iki nėštumo neužsiiminėjo? Ir aerobikom ne? Vienintelis sportas buvo pasivaikščiojimai su šuniu. Ar saugu būtų?
Tensei
QUOTE(Svirple @ 2011 03 01, 08:53)
Sveikos,

O ką manote apie jogą nėštukei, kuri jokiom jogom iki nėštumo neužsiiminėjo? Ir aerobikom ne? Vienintelis sportas buvo pasivaikščiojimai su šuniu. Ar saugu būtų?
*

Joga bet kuriuo atveju gerai mirksiukas.gif Tik nedaryk be jogos mokytojos, yra daug apribojimu pradedanciai mamytei 4u.gif
GSS
Sveikos,

pasidalinsiu ir aš informacija smile.gif

Pradėjau lankyti jogą Shanti centre. Prieš tai nei joga, nei jokiais sportais neužsiiminėjau. Tai ten viskas labai lengvai ir paprastai. Po pirmo užsiėmimo truputį kojų raumenukus jaučiau ir viskas.
Būna užsiėmimai sekmadieniais. Tai šitas man super pliusas - išsimiegi ir neskubant nueini smile.gif
Amea
Aš lankau nėščiųjų užsiėmimus jogos studijoje "Bidža". Grupės nedidelės, užsiėmimai trunka 2 val., todėl viskas atliekama laipsniškai ir neskubant. Pabaigoje geriame arbatą ir bendraujame su trenere. Man patiko, kad trenerė supažindina ir su jogos teorija. Puiki ir maloni atmosfera smile.gif
dimming
as planuoju lankyti nuo rudens udumbaroje, VLN, Kalvariju g.

pas juos nestukiu grupe bus dienine, 2-4niais, nuo 14:30

Gal kas lankete? labai idomu kokie atsiliepimai
rosela
QUOTE(dimming @ 2011 08 03, 18:27)
as planuoju lankyti nuo rudens udumbaroje, VLN, Kalvariju g.

pas juos nestukiu grupe bus dienine, 2-4niais, nuo 14:30

Gal kas lankete? labai idomu kokie atsiliepimai
*

Sveiki,
As taip pat noreciau nuo rudens pameginti.Man visai patogus sis laikas bei vieta,. Gal suzinojote daugiau atsiliepimu apie siuos uzsiemimus? smile.gif
Man svarbu,kad nebutu didelis kruvis ir nesukelciau pavojaus maziukui,beto niekada nesu bandziusi jogos,kazin ar nebus per sunku.
dimming
siandien planuoju skambintis ir registruotis
dimming
uzsiregistravau, grupe renkama, tikiuosi kad susirinks

ir grupe jauciu tikrai bus nedidele, kas gerai
Papildyta:
pliusas didelis tas, kad pati mokytoja turi medicinini kinizeterapeutes issilavinima, tai manau zinos kas ir kaip
Adlim'a
Turiu klausimėlių lankiusioms jogą 4u.gif
Gavau dovanų čekį, labai norėčiau išbandyti. Sakykit, ką reikia turėti, kaip geriausia apsirengti nėštukių jogos užsiėmimuose?
dimming
QUOTE(Adlim'a @ 2011 08 24, 11:18)
Turiu klausimėlių lankiusioms jogą  4u.gif
Gavau dovanų čekį, labai norėčiau išbandyti. Sakykit, ką reikia turėti, kaip geriausia apsirengti nėštukių jogos užsiėmimuose?
*

man sake tureti sportine apranga, kad nevarzytu judesiu, vandens, minimum 40min pries joga nevalgyti, o po jos koki jogurto indeli ar pan tureti

kilimelius , uzklotus duoda (cia VLN, Udumbaroje)
Irunia
QUOTE(Adlim'a @ 2011 08 24, 11:18)
Turiu klausimėlių lankiusioms jogą  4u.gif
*

A tai ko nepasiskambini instruktorei? mirksiukas.gif tongue.gif
Adlim'a
Ačiū wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.