Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eglučių paradas!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Aurėja
EGLUČIŲ PARADAS

Kviečiame visus į „Eglučių paradą“! Tai dar vienas Kalėdinio fotokonkursų maratono siurprizas Jums: atsiųskite nuotrauką, kurioje būtinai turi būti papuošta Kalėdinė eglė ir bent vienas šeimos narys prie jos (gali būti ir jūsų mylimiausias augintinis). newyear.gif

Puoškite savo eglutes (kambaryje ar kieme), fotografuokite savo brangiausius šalia žaliaskarės ir laimėkite šaunių prizų!

Eglutės turi būti jau papuoštos ir savos (ne miesto eglės!).

Sugalvokite nuotraukai įdomų, originalų pavadinimą. Arba sukurkite sveikinimą artėjančių švenčių proga. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! va čia:

Nuotraukas konkursui pateikti galite 2006 12 14 - 2007 01 01.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2007 01 02– 2007 01 07.

Paraišką dalyvauti konkurse rasite čia: http://www.supermama.lt/foto

Supermamų eglučių paradas bus ne paradas, jei jame nesipuikuos ir jūsų eglė! bigsmile.gif

000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif
Rituxx
ar galima naudoti pfotoshopo elementus g.gif ar nuotrauka turi būti be jokių pagražinimų rolleyes.gif
Isila
o pernai metų galima? g.gif
Čili
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 14, 18:39)
ar galima naudoti pfotoshopo elementus  g.gif ar nuotrauka turi būti be jokių pagražinimų  rolleyes.gif
*

kai galima pagražinti, tai ir parašo prie konkurso aprašymo mirksiukas.gif
Rituxx
QUOTE(Čili @ 2006 12 14, 20:27)
kai galima pagražinti, tai ir parašo prie konkurso aprašymo mirksiukas.gif
*

tai taip suprantu kad kaip nufotkinai taip ir gali dėt tokią nuotrauką g.gif be jokių pakoregavimų rolleyes.gif
Čili
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 14, 19:31)
tai taip suprantu kad kaip nufotkinai taip ir gali dėt tokią nuotrauką  g.gif be jokių pakoregavimų  rolleyes.gif
*

tai raudonas akis gali nuimt lotuliukas.gif arba kraštines nukirpt ax.gif
Rituxx
QUOTE(Čili @ 2006 12 14, 20:36)
tai raudonas akis gali nuimt lotuliukas.gif arba kraštines nukirpt ax.gif
*

lotuliukas.gif viskas aišku tada lotuliukas.gif biggrin.gif
Čili labai norėčiau kad taip būtų kaip ir tavo avataro užraše unsure.gif nors gal ir anksti,bet ir visoms to palinkėsiu ax.gif
Rolandita
O tiks eglute,jai nesimatys visa?? g.gif
Aurėja
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 14, 18:39)
ar galima naudoti pfotoshopo elementus  g.gif ar nuotrauka turi būti be jokių pagražinimų  rolleyes.gif
*

ne, tik natūralios, nepadailintos nuotraukos tiks.

QUOTE(Isila @ 2006 12 14, 18:43)
o pernai metų galima?  g.gif
*

galima, nors konkursas truks ilgai, tad dar spėsit ir šių metų nuotraukų padaryt mirksiukas.gif tačiau galima ir pernai metų.

QUOTE(Rolandita @ 2006 12 14, 21:34)
O tiks eglute,jai nesimatys visa?? g.gif
*

žiūrint kiek ten jos matosi: jei tik labai mažas fragmentas, geriau paieškoti tinkamesnio kadro, o jei tiesiog netilpo i kadrą nuo kamieno apačios iki pat viršūnės - nieko tokio. Nepamirškime, kad šis konkursas skirtas žaliaskarių grožiui pademonstruoti ir šįkart kadre jos pačios svarbiausios 000059.gif
Isila
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 15, 09:24)

galima, nors konkursas truks ilgai, tad dar spėsit ir šių metų nuotraukų padaryt  mirksiukas.gif tačiau galima ir pernai metų.

*

šiemet mūsų eglutė bus maža, o pernai turėjom didelę blush2.gif
mutantė
Eisiu ir važiuosiu visur į svečius kur gražiausia bus eglė tas galės dižiuotis kad jo foto dedu į konkursą lotuliukas.gif , nes vaikas blizgučių bijo doh.gif namus nepuošiame (tik balionais)
mama22
as tai labai laukiu rytojaus, kai sesuo parves musu egle is mamos ir galesim ja papuost, o tada aisku nufotografuot ir idet i konkurseli wub.gif
Aurėja
QUOTE(mutantė @ 2006 12 16, 22:37)
nes vaikas blizgučių bijo doh.gif  namus nepuošiame (tik balionais)
*

beje, čia apie vaikų baimes (Kalėdų senelio ir visų kitų su Kalėdom susijusių atributų) šiandien publikuojamas straipsnis tituliniame supermama.lt puslapyje spausti čia:
sdr
kol kas man šita gražiausia ax.gif user posted image dar ir dėl to, kad matosi visa eglė rolleyes.gif
man šitam konkurse nespalvotos nuotraukos nepatinka ax.gif, nes nesimato eglės grožio unsure.gif
mama22
QUOTE(rds @ 2006 12 18, 10:16)
kol kas man šita gražiausia  ax.gif user posted image dar ir dėl to, kad matosi visa eglė  rolleyes.gif
man šitam konkurse nespalvotos nuotraukos nepatinka  ax.gif, nes nesimato eglės grožio  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man taip pat nuotrauka turetu but spalvota biggrin.gif
kristina-buziene
Taip,taip drinks_cheers.gif Ir eglute grazi ir pati mergaite grazuole wub.gif
mama22
pasipuosem ir mes jau savo eglute thumbup.gif man tai ji pati graziausia wub.gif ax.gif
Rustė
o man va šita labai jauki. smile.gif
gal nelabai kokybiška, bet tokia faina, taip vaikai su tokia nuostaba žiūri į tą eglutę! wub.gif
l.buz
Man šita graži 4u.gif Ir eglutė, ir vaikai wub.gif
lempecka
QUOTE(Rustė @ 2006 12 19, 11:42)
o man va šita labai jauki. smile.gif
gal nelabai kokybiška, bet tokia faina, taip vaikai su tokia nuostaba žiūri į tą eglutę! wub.gif
*

aha ir man sita grazi smile.gif
l.buz
QUOTE(lempecka @ 2006 12 19, 12:32)
aha ir man sita grazi  smile.gif
*

o man tai ne schmoll.gif Banalu... rolleyes.gif
Neringučia 777
QUOTE(l.buz @ 2006 12 19, 13:46)
o man tai ne  schmoll.gif  Banalu... rolleyes.gif
*

o kas yra banalu? ty nebanalu ? smile.gif
l.buz
QUOTE(GELALA @ 2006 12 19, 14:21)
o kas yra banalu? ty nebanalu ? smile.gif
*

Taip ir žinojau,kad paklaus tongue.gif biggrin.gif Taip pasakiau, nes man jau banalu atrodo tos nuotraukos, kur įjungia kažkokias lempas, ar pan. ir jau stebuklas tiesiog biggrin.gif Nežinau, čia man taip susišvietė lotuliukas.gif Bet šiaip iš esmės graži ta foto, bet...eglutės grožio nematau- matau lempučių šviesą unsure.gif
lempecka
gal ir banalu ,bet grazu tongue.gif
ziezirba1
mano nuomone, visos eglutes labai grazios...tik, kazkaip man labiau patinka naturalios, o ne dirbtines eglutes, nors kiek ziuriu, tose nuotraukose, kurios man patiko, kaip tik dirbtinos eglutes rolleyes.gif na, svarbiausia konkursas ir egles grazumas, o dirbtine ji ar ne, visai nesvarbu ax.gif sekmes visiems dalyvaujantiems 4u.gif
lempecka
QUOTE(ziezirba1 @ 2006 12 19, 18:25)
mano nuomone, visos eglutes labai grazios...tik, kazkaip man labiau patinka naturalios, o ne dirbtines eglutes, nors kiek ziuriu, tose nuotraukose, kurios man patiko, kaip tik dirbtinos eglutes  rolleyes.gif  na, svarbiausia konkursas ir egles grazumas, o dirbtine ji ar ne, visai nesvarbu  ax.gif  sekmes visiems dalyvaujantiems  4u.gif
*

mamytes tausoja gamta rolleyes.gif
nes
Mano 2 metu zuikiui eglute su deganciom lemputem yra didziausias stebuklas thumb_yello.gif . O dar jei mirksinciom.......... sokiai.gif victory.gif
mama22
maniskis vakar zaisla nutrauke ir suspaude rankuteje blink.gif gerai kad spejau atimt ir nesusipjauste rankutes ar i burnyte neisikiso unsure.gif butu visai gerai, jei jis nors siek tiek tos egles bijotu ax.gif o dabar beveik istisai sedi prie egles, ziuri i lemputes ir bando uz kokio zaisliuko nutvert doh.gif
lempecka
as tai sy kart pasirupinau egles ir vaiko saugumu biggrin.gif ,pakabinom ta egle beveik palubej biggrin.gif
kristina-buziene
Bet ziuriu visai kazkaip nedaugeja nuotraukuciu prie grazuoliu eglaiciu ax.gif ..
Ar cia taip paciu skarotoju stoka???..Ar dar tik mamytes ruosiasi puosti??? mastau.gif
mama22
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 20, 19:47)
Bet ziuriu visai kazkaip nedaugeja nuotraukuciu prie grazuoliu eglaiciu  ax.gif ..
      Ar cia taip paciu skarotoju stoka???..Ar dar tik mamytes ruosiasi puosti???  mastau.gif
*

gal dar nepapuostos ax.gif mes pvz jau pasipuosem bet dar vis nenufotkinom, nes neturim fotoaparato blush2.gif su tel bandziau, bet be vaiko doh.gif
jėga
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 20, 18:47)
Bet ziuriu visai kazkaip nedaugeja nuotraukuciu prie grazuoliu eglaiciu  ax.gif ..
      Ar cia taip paciu skarotoju stoka???..Ar dar tik mamytes ruosiasi puosti???  mastau.gif
*

Pagal senąsias tradicijas, Kalėdų eglutė puošiama Kūčių vakarą... ax.gif
nes
QUOTE(jėga @ 2006 12 20, 23:28)
Pagal senąsias tradicijas, Kalėdų eglutė puošiama Kūčių vakarą... ax.gif
*

Ir pas mus.
kristina-buziene
Dabar galvoju kokio stiliaus butu geriau deti nuotraukute g.gif ...Ar,kad matytusi visas egles grozis???..Ar siaip butu grazi nuotraukute su dalim eglutes??? g.gif

Aurėja
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 21, 16:52)
Dabar galvoju kokio stiliaus butu geriau deti nuotraukute  g.gif  ...Ar,kad matytusi visas egles grozis???..Ar siaip butu grazi nuotraukute su dalim eglutes??? g.gif
*

konkurso idėja - kalėdinių/naujametinių eglučių grožis ir jų puošimo "mados", žodžiu tai tikrų tikriausias eglučių paradas, todėl jos ir yra kur kas svarbesnės nuotraukose už šalia stovinčius mirksiukas.gif
Aurėja

i 
savaitgalį ir Švenčių dienomis, gruodžio  23-26 d. nuotraukos nebus tvirtinamos, tačiau gruodžio 27 d. (trečiadienį) visos tinkamos konkursui nuotraukos bus atrinktos ir patvirtintos. Tad nesijaudinkite, jog kurį laiką matysite jas kategorijoje "Nepatvirtintos".
Linksmų ir jaukių Jums Švenčių!
Samanta
Man kolkas gražiausia ir šilčiausia ši nuotraukytė 4u.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9790
kristina-buziene
Miela biggrin.gif ,bet visgi kazko tokio truksta manyciau.... rolleyes.gif rolleyes.gif
Isila
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 22, 14:34)
Miela biggrin.gif ,bet visgi kazko tokio truksta manyciau.... rolleyes.gif  rolleyes.gif
*

per mažai eglutės, per daug vaiko mirksiukas.gif
Stebukle
Man sita kolkas graziausia wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9899
LAILA
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 24, 13:54)

MAN IRGI thumbup.gif biggrin.gif
Zosytė
o as kazkaip dar nematau uz ka balsuoti,kazkaip nera isskirtines kazkokios
Stebukle
QUOTE(Grazke @ 2006 12 26, 21:39)
o as kazkaip dar nematau uz ka balsuoti,kazkaip nera isskirtines kazkokios
*

manau po svenciu atsiras dar rolleyes.gif
TOTEMA
O aš radau ..... 4u.gif
Medona
Man sitas
eilerastis " krutas" bigsmile.gif itariu baltosios eiles mastau.gif hihihi.gif
jėga
Daugumoj nuotraukų dominuoja vaikų paradas, bet ne eglučių... wink.gif
Stebukle
QUOTE(jėga @ 2006 12 27, 16:59)
Daugumoj nuotraukų dominuoja vaikų paradas, bet ne eglučių... wink.gif
*

drinks_cheers.gif bet konkursas egluciu paradas g.gif
Kutuliukas
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 14, 17:15)
EGLUČIŲ PARADAS
Kviečiame visus į „Eglučių paradą“!   Tai dar vienas Kalėdinio fotokonkursų maratono siurprizas Jums: atsiųskite nuotrauką, kurioje būtinai turi būti papuošta Kalėdinė eglė ir bent vienas šeimos narys prie jos (gali būti ir jūsų mylimiausias augintinis).   newyear.gif
*

konkurso ne tik pavadinimą skaityt reiktų...
Stebukle
QUOTE(Patieška @ 2006 12 27, 21:00)
konkurso ne tik pavadinimą skaityt reiktų...
*

jei cia man taikyta, tai as ir skaitau ir perskaitau, kad egluciu paradas ir seimos narys prie eglutes, o ne eglute prie seimos nario. t.y. pagrindinis akcentas eglute, bet ne seimos narys mirksiukas.gif (jauciu jei dirbciau, buciau bjauri ir negailestinga mokytoja)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.