Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eglučių paradas!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Vilika
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 04, 15:45)
vat ir man  lyg ir graži ta nuotrauka, bet vaikutis taip nepatogiai guli unsure.gif schmoll.gif
*

Ko gi nepadarysi dėl gero kardo mirksiukas.gif Kartais ir nepatogiai pagulėti tenka unsure.gif Juk neilgam....Manau vaikiukas labai neprieštaravo, nes atrodo visai patenkintas jis tam krepšy. Man ta nuotrauka labai graži, tik nelabai įdomi, nes labai jau matyta. Man atrodo jau keliuose konkursuose dalyvavo nuotraukos iš tos dienos fotosesijos. Bent jau vieną tai tikrai atsimenu, kur tas pats vaikiukas tame pačiame krepšyje guli, tik be eglutės ax.gif Na bet fotosesija tai pavykusi atrodo thumbup.gif Aš ir pati mėgstu tokias namines fotosesijas daryti, tik dabar mano panelė didelė, tai dažnai nesutinka pozuoti:D Tai reikia laukti, kada mano modeliui nuotaika gera užeis, o tada ir pati paprašo, kad fotografuočiau wub.gif
I.C.T.
Ir aš jau pioneer.gif atlikau pareigą.

Galit mėtyt pomidorais pomidorai2.gif , bet kadangi gražių buvo labai daug, tai balsavau už pažįstamus, mielas nuotraukytes ir remdamasi kitais baisiai subjektyviais kriterijais wink_3.gif

O čia nusistovėjusi tradicija ar taisyklė tokia, kad prasidėjus balsavimui nuotraukyčių aptarimas nebevyksta? unsure.gif
Droo
prabalsuota jau 4u.gif
Stebukle
QUOTE(Austinėja @ 2007 01 05, 14:38)

O čia nusistovėjusi tradicija ar taisyklė tokia, kad prasidėjus balsavimui nuotraukyčių aptarimas nebevyksta?  unsure.gif
*

VISOS ISSISEME SU SAVO KOMENTARAIS lotuliukas.gif
Neglaite
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 04, 14:56)
thumbup.gif  thumbup.gif
as ne i tema... pas tave trynukai? bigsmile.gif
*

nea, pametinukai smile.gif
*dzūkė*
Prabalsavau.Man patiko nuotraukos tamsiame vakaro fone,tie vaikučiai tikrai laukia stebuklo,netgi atrodo,kad jų širdelės dažniau tuksi...
ausrella
prateskite konkursa, tikiu, kad daugiau pavelavusiu atsiras smile.gif
*dzūkė*
QUOTE(ausrella @ 2007 01 06, 21:12)
prateskite konkursa, tikiu, kad daugiau pavelavusiu atsiras smile.gif
*

Ar kas pavėlavo ?g.gif mastau.gif
Stebukle
sveikinimai nugaletojams 4u.gif aciu kas uz mus balsavot wub.gif mano favorite 4 vietoj verysad.gif
Sapokliaka
Labai aciu balsavusiems uz mano maze 4u.gif
Netiketa ir labai malonu blush2.gif blush2.gif
alio-nka
QUOTE(Patieška @ 2006 12 28, 11:26)
biggrin.gif būtų labai įdomu sulaukti būtent tamstos (na ir kitų PRIE teorijos šalininkių ) komentarų mano nuotraukos atžvilgiu pasibaigus konkursui ar ji, jūsų objektyvia nuomone, į temą biggrin.gif
*

nepik neradau, o gal nikas kitoks, o mano favorite 2-a verysad.gif , bet tikrai verta first.gif , sveikinimai, nuotrauka tikrai super clap_1.gif ,ir egle ir ideja ir vaikiukas salia, toks PRIE, bet toks reiksmingas...
kajote
Sveikinimai nugaletojams 4u.gif ir dekojam balsavusiems uz mus 4u.gif
she
oj geras, ziuriu mes kokioj aukstoj vietoj thumbup.gif
aciu balsavusioms drinks_cheers.gif
4u.gif sveikinimai nugaletojoms 4u.gif
kristina-buziene
Sveikinam ir mes prizininkus aciuks.gif
Mums tai pat labai patiko first.gif vietos nugaletoja...... drinks_cheers.gif
SAUNUS konkurselis ....!!!!
Karmon
Aciu balsavusiems uz musu nuotrauka aciuks.gif mums tai buvo daugiau nei netiketa biggrin.gif
Kutuliukas
QUOTE(alio-nka @ 2007 01 07, 01:02)
nepik neradau, o gal nikas kitoks,
*

ne kitoks, tiesiog jos nėra smile.gif na teisybės dėlei buvo va šita. 4u.gif
Aurėja
SVEIKINAME KONKURSO NUGALĖTOJUS!

first.gif "Eglučių parado" priekyje - pati gražiausia žaliaskarė, šalia kurios "Tupi mažas angelėlis paslaptingą Kūčių naktį..."

user posted image

Sveikiname Nomiką, laimėjus I-ąją vietą bei firminį supermama.lt prizą!

second.gif II-ąją vietą eglučių parade laimėjo eglės nuotrauka "Na aš jau miegu miegu...
Tik kur tas Senelis taip ilgai užtruko?"

user posted image

Sveikiname, californiagirl, laimėjus firminį supermama.lt prizą!

third.gif III-ąją vietą eglučių parade laimėjo nuotrauka "Rado mane krepšyje
Po Kalėdine egle smile.gif "

user posted image

Sveikiname, Sapokliaka, jūs laimėjote firminį supermama.lt prizą!

! Prizus atsiimti reikėtų per 3 mėn. nuo laimėjimo !

Ačiū visiems konkurso dalyviams!!!
alles
sveikinu nugalėtojas thumbup.gif atspėjau visas tris laimėtojas bigsmile.gif

labai džiaugiuos, kad ir mūsų "kūdikėlis" taip aukštai užkopė thumbup.gif biggrin.gif nors fotkint dar nilabai nilabai gaunasi (naujas fotikas), bet idėja pasiteisino užtat, labai smagu, ačiū visiems ir visoms, kas mus balsais apdovanojo 4u.gif biggrin.gif
Mažulėlė
ačiū visiems, balsavusiems už mus 4u.gif tikrai netikėta ir labai malonu 4u.gif

sveikinimai laimėtojoms ploja.gif ploja.gif ploja.gif
v*i*j*a
Sveikinam nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tikrai labai grazios nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rituxx
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif thumbup.gif Didelis ačiū kas už mus balsavo aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
c-girl
Dekui visiems 4u.gif Labai malonu rolleyes.gif Sveikiname Sapokliaka ir Nomika su prizinemis vietomis thumbup.gif , ir spaudziam desine 4u.gif Nuotraukytes tikrai grazios wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif

Ruste, kaip zadeta, jei nori prizas tavo mirksiukas.gif
Rustė
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 07, 17:49)
Ruste, kaip zadeta, jei nori prizas tavo mirksiukas.gif
*

ačiū, kaip nors apseisiu. mirksiukas.gif

paprasčiausiai čia mano paskutinis pasisakymas šitoje temoje.
nesivarginsiu daugiau rašyti čia.nematau reikalo schmoll.gif
Keith
Prie sveikinimų pridedu ir aš. Sveikinu ne tik laimėtojas, bet ir visas dalyves. Nuotraukos labai šiltos ir šventiškos 4u.gif
Uliuliuska
O mes negavom nei vieno balselio doh.gif verysad.gif

Dideliausi sveikinimai nugaletojoms smile.gif
grange
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 01 07, 20:41)
O mes negavom nei vieno balselio doh.gif  verysad.gif

4u.gif kitą kartą pasiseks, neliūdėkit, čia tik konkursas...
meja34
o mes gavom ,du balsus, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nesitikejau nei vieno bigsmile.gif
aciu kas balsavot drinks_cheers.gif
awiux
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 01 07, 21:41)
O mes negavom nei vieno balselio doh.gif  verysad.gif

Dideliausi sveikinimai nugaletojoms smile.gif
*

neliūdėkit,juk bus dar tų konkursų 4u.gif
šaunuolei,kad iš vis dalyvavot...ne kaip mes blush2.gif
*PM*
Sveikinimai nugaletojoms!!!Ir balsavimu ziuriu beveik neapsirinkau, dvi prizines vietas atspejau ax.gif Na bet ir grazios tos nuotraukytes istikruju thumbup.gif

Californiagirl net nemaniau kad ta tavoji nuotrauka!!! bigsmile.gif tikrai labai graziai nufotografuota, balsuodama net mintis buvo tokia, ar tik nebus sita foto is interneto istraukta doh.gif blush2.gif o pasirodo ji buvo tavo doh.gif thumbup.gif mirksiukas.gif na jau tu man atleisk uz tokias mintis blush-anim-cl.gif good.gif Dar karteli sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kristina-buziene
Labai idomu koks bus sekantis konkurselis?? mastau.gif ...Ir kada?..... ax.gif ax.gif
Gal kas pasufleruos? biggrin.gif
LOCKETS
Labai labai šaunu, kad konkursą laimėjo mūsų favoritė wub.gif
Californiangirl foto irgi thumbup.gif atspėjau biggrin.gif

ir labai ačiū toms, kas atidavė balselius už mūsų foto oro_buckis.gif
v*i*j*a
jau paskelbtas naujas konkurselis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
c-girl
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 08, 12:10)
Californiangirl foto irgi thumbup.gif atspėjau biggrin.gif
*

Tik kaip tu atspejai nesuprantu... g.gif vaiko veidelio praktsikai nesimato normaliai. Specialiai rinkau foto kur ne visi mano dzigitai ir vaiko veidelis neaiskiai matosi doh.gif
Kita kart nors pirsteliu nebadyk kur kas...nono.gif 4u.gif
laurechka
Labas ax.gif Sorry jei ka izeidziau, bet nei as pirma, nei as paskutine sitaip padarius esu. Tik del to, kad viena skyrelio mamyte tiesuole (respect) parase cia, is visko gavosi didziausias burbulas. Aciu, kad pasalinot nuotrauka. O kalbos, kad as cia dziaugiuos surinkus tiek balsu ir t.t. ... Nesididziuoju savo poelgiu, bet ir nezadu cia teisintis. Yra kaip yra blush2.gif Sekmes nugaletojoms ir visoms, kurios cia diskutavot (ir graziai, ir nelabai....).... END OF STORY 4u.gif 4u.gif 4u.gif
LOCKETS
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 08, 17:05)
Tik kaip tu atspejai nesuprantu... g.gif vaiko veidelio praktsikai nesimato normaliai. Specialiai rinkau foto kur ne visi mano dzigitai ir vaiko veidelis neaiskiai matosi doh.gif
*

tavo stilius 4u.gif
skonis, kokybė ir vaikutis gražus biggrin.gif

tylėsiu kaip žemė kitą kartą 4u.gif
sorriukas, kad taip šįkart gavosi 4u.gif
jūsų labai gražios foto thumbup.gif
v*i*j*a
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 08, 17:05)
*

pirmiausiai i akis krenta nuotrauku kokybe mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
idejos-pacios paciausios thumbup.gif
Issirenki graziausia ir idomiausia foto ir beveik aisku,kad ji tavo biggrin.gif thumbup.gif wub.gif tongue.gif
boruzzze
bigsmile.gif dvi tikrai atspejau! tixliau mano nuomone sutapo su daugeliu kitu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.