Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eglučių paradas!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Kutuliukas
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 27, 20:10)
seimos narys prie eglutes, o ne eglute prie seimos nario.
*

Jo... tokio tikslumo reikalaujančio konkurso matyt dar nebuvo lotuliukas.gif ar aš prie eglės ar eglė prie manęs... laugh.gif
Čia kaip turėtų atrodyt - eglė stambiu planu, o žmogus kamputy toks vos matomas - na kad būtų žmogus prie eglės, o ne eglė prie žmogaus (na šeimos nario)? lotuliukas.gif O jei abu normaliai matos tai čia kas PRIE ko? unsure.gif
Nors dėl to "prie" biggrin.gif man rods apskritai visi ten prie eglutės, nes eglutė nevaikšto kad prie kažko atsistotų ar pritūptų. Tik tas PRIE biggrin.gif esmės mano galva visiškai nekeičia.
l.buz
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 22, 10:44)
konkurso idėja - kalėdinių/naujametinių eglučių grožis ir jų puošimo "mados", žodžiu tai tikrų tikriausias eglučių paradas, todėl jos ir yra kur kas svarbesnės nuotraukose  už šalia stovinčius  mirksiukas.gif
*

Manau, kad šiame konkurse eglutės grožis svarbiausia ax.gif
Stebukle
QUOTE(Patieška @ 2006 12 27, 21:17)
Jo... tokio tikslumo reikalaujančio konkurso matyt dar nebuvo  lotuliukas.gif ar aš prie eglės ar eglė prie manęs... laugh.gif
Čia kaip turėtų atrodyt - eglė stambiu planu, o žmogus kamputy toks vos matomas - na kad būtų žmogus prie eglės, o ne eglė prie žmogaus (na šeimos nario)?  lotuliukas.gif O jei abu normaliai matos tai čia kas PRIE ko?  unsure.gif
Nors dėl to "prie" biggrin.gif man rods apskritai visi ten prie eglutės, nes eglutė nevaikšto kad prie kažko atsistotų ar pritūptų. Tik  tas PRIE biggrin.gif esmės mano galva visiškai nekeičia.
*

irnesakyk.gif
esme tame, kad pagrinda turi sudaryt eglute, o ne zmogus mirksiukas.gif o jei jie abu 1 plane viskas, ok. Bet cia Jus moderatores, Jums geriau zinot, kas prie ko SIAME konkurse. 4u.gif
Kutuliukas
QUOTE(l.buz @ 2006 12 27, 20:34)
Manau, kad šiame konkurse eglutės grožis svarbiausia  ax.gif
*

na o grožio samprata slidus dalykas lotuliukas.gif
jėga
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 27, 20:10)
jei cia man taikyta, tai as ir skaitau ir perskaitau, kad egluciu paradas ir seimos narys prie eglutes, o ne eglute prie seimos nario. t.y. pagrindinis akcentas eglute, bet ne seimos narys
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(Patieška @ 2006 12 27, 20:17)
Čia kaip turėtų atrodyt - eglė stambiu planu, o žmogus kamputy toks vos matomas - na kad būtų žmogus prie eglės, o ne eglė prie žmogaus (na šeimos nario)?  lotuliukas.gif O jei abu normaliai matos tai čia kas PRIE ko?
*

Nesvarbu kas prie ko. Esmė ta, kad konkursas vadinasi "Eglučių paradas". Tad ir norėtųsi, kad nuotraukoj visų pirma į akis kristų būtent eglės grožis (arba negrožis) tongue.gif mirksiukas.gif
O gal tu tą pavadinimą supranti kitaip g.gif
Kutuliukas
QUOTE(jėga @ 2006 12 27, 21:20)
O gal tu tą pavadinimą supranti kitaip g.gif
*

na aš visose matau eglutes gana aiškiai...gal kas su regėjimu man... mastau.gif Arba nesuvokiu ESMĖS lotuliukas.gif
alio-nka
QUOTE(Patieška @ 2006 12 27, 23:27)
na aš visose matau eglutes gana aiškiai...gal kas su regėjimu man... mastau.gif Arba  nesuvokiu ESMĖS  lotuliukas.gif
*

blush2.gif na manau jei EGLUČIU paradas, tai viso pirmo turi matitis visa eglutė, o ne pusantros šakos, ir eglutė turi but papošta, tureti kažkoki savo stiliu, nu kas čia neaišku doh.gif
Kutuliukas
QUOTE(alio-nka @ 2006 12 27, 22:59)
tai viso pirmo turi matitis visa eglutė, o ne pusantros šakos
*

kur parašyta kiek? Man pavyzdžiui gal dirbtinė eglutė išvis net ne eglutė, o žaislas tongue.gif beje, kai kurios visos eglutės mažesnės už kitos šakelę wink.gif kai būna vaikučių nuotraukų konkursas gi kažkaip nešūkaujam, kad ne visas pilnai matos - kažkaip pakanka vaizdui susidaryt ir to kiek pateikia nuotraukos autorius...Čia ne pasinė ir ne konclagerio stovyklos nuotrauka, kad visur vienodai ir pagal vieną sukirpimą. wink.gif
alio-nka
QUOTE(Patieška @ 2006 12 28, 00:13)
kur parašyta kiek? Man pavyzdžiui gal dirbtinė eglutė išvis net ne eglutė, o žaislas tongue.gif beje, kai kurios visos eglutės mažesnės už kitos šakelę wink.gif  kai būna vaikučių nuotraukų konkursas gi kažkaip nešūkaujam, kad ne visas pilnai matos - kažkaip pakanka vaizdui susidaryt ir to kiek pateikia nuotraukos autorius...Čia ne pasinė ir ne konclagerio stovyklos nuotrauka, kad visur vienodai ir pagal vieną sukirpimą. wink.gif
*

manau su jumis diskutot beprasmiška, jus vis ven liksit teisi,nes tikriausia jusu pačios foto nevisai atitinka konkurso reikalavimus, sutinku yra labai gražiu foto, puikiu minčiu, deja jie neatitinka konkurso taisiklem, reikejo mamytems palaikit jos kitam kartui. Dar karteli pakartosiu- konkurso idėja - kalėdinių/naujametinių eglučių grožis ir jų puošimo "mados", žodžiu tai tikrų tikriausias eglučių paradas, todėl jos ir yra kur kas svarbesnės nuotraukose už šalia stovinčius , o mados jos tokios- vieniems patinka naturalus kailiai, o kiti gaili žverialius ir renkasi dirbtines, vieniem patinka mini kitems maksi, ne tame esmė - svarbu parodit savo stiliu, man asmeniškai labai patinka foto su dvynukais ir šakom vazojė, man suprantomas šios šeimos stilius eglučiu papošime, o patinka ar ne, butent šitas stilius, tai jau kiekvieno reikalas, o kiti vel bando parodit savo vaikučius, suprantu jie labai gražus, bet ši karta noresi pasigrožet eglutemis ir gal kitais metais ir savo eglė papošti kitaip...
kristina-buziene
Sita nuotraukute tokia labai,labai miela-gaila,kad eglutes mazai matos,bet wub.gif wub.gif wub.gif
Stebukle
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 28, 01:42)
Sita nuotraukute tokia labai,labai miela-gaila,kad eglutes mazai matos,bet  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

man irgi sita labai grazi ir miela, bet.... ne i tema schmoll.gif ir demesys ziurint i sia nuotrauka yra tikrai ne eglute schmoll.gif
kristina-buziene
Na taip-tu tikrai teisi... smile.gif Grazi,bet siek tiek ne i tema 4u.gif ......
Tiktu i koki nors konkurseli "kartu su mama"... biggrin.gif
c-girl
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 28, 00:51)
Na taip-tu tikrai teisi... smile.gif  Grazi,bet siek tiek ne i tema  4u.gif ......
  Tiktu i koki nors konkurseli "kartu su mama"... biggrin.gif
*

Arba jei butu konkursas tema "Kaledu rytas"(kaip tos foto pavadinimas), tada labai tiktu thumbup.gif Siaip man, irgi, ta nuotrauka krito i aki kaip pati graziausia nuotrauka siame konkurse wub.gif , bet i "egluciu parado" tema kazkaip nelabai pataikyta smile.gif
murzinyte
O jūs nemanot kad jei svarbi būtų TIK eglutė, tai konkurso sąlygos būtų - tik eglutė, be jokių vaikų, mamų ir tt. ?
Įtariu čia nebuvo nei vieno konkurso kur visos nuotraukytės būtų ne beryšio, ne į temą ir .t.t. doh.gif
Sapokliaka
Kadangi prisikabinti nera prie ko, tai prikibo prie visisko absurdo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Alionka, Jega ir pan. cia besireiskiancios... Jei jau norite kabinetis, tai bukit tokios malonios, pasukite savo galvas, turima fantazina ir sugalvokite rimta priezasti, o ne kazkokia nesamone - egle prie zmogaus, ar zmogus prie egles.. doh.gif doh.gif

Jus, moterys, tikrai neturite ka veikti...

ta nuotrauka, kur mama su vaiku dovanas ispakuoja, tikrai labai grazi wub.gif

Idomu butu suzinoti, kuri nuotrauka yra i tema, jei nors viena is viso yra... ?

Beje, jei jau moderatoriai idejo, tai vadinasi nuotrauka visgi atitinka tema mirksiukas.gif
Kutuliukas
QUOTE(alio-nka @ 2006 12 27, 23:38)
manau su jumis diskutot beprasmiška, jus vis ven liksit teisi,nes tikriausia jusu pačios foto nevisai atitinka konkurso reikalavimus
*

biggrin.gif būtų labai įdomu sulaukti būtent tamstos (na ir kitų PRIE teorijos šalininkių ) komentarų mano nuotraukos atžvilgiu pasibaigus konkursui ar ji, jūsų objektyvia nuomone, į temą biggrin.gif
Aurėja
Labai prašome aptarinėjant nuotraukas nesileisti į asmeniškumus. Ačiū.

Moderatorė
kristina-buziene
blink.gif blink.gif -dingo ta grazi nuotraukute su mamyte ir vaikuciu prie dovaneliu.....Norejau dar pasigrozeti,o jau neberadau.... cray.gif
raganele
dings ir daugiau, jei ir toliau bus apšauktos, kad ne eglės prie vaikų, o vaikai prie eglių ir t.t. Prašyčiau nenusišnekėti, čia gi MAMŲ forumas. Visos mes manom, kad gražiausias kalėdų, eglių ir viso ko papuošalas - mūsų vaikiukai, todėl nematau nieko nei keisto, nei netinkamo, kad konkurso nuotraukose šalia eglių tupi jie.
Kutuliukas
Ir jei jau nuotrauka patvirtinta, reiškia konkursui ji tinkama.
Rituxx
bandysim ir mes laimę rolleyes.gif laimėti tai neturiu vilties,bet svarbu gi dalyvauti thumbup.gif
jėga
Kažkas minėjo mano vardą... wink.gif Rodos niekur konkrečiai nepasisakiau nei PRIE, nei UŽ, nei ANT, nei PO... tongue.gif Juolab, nepaminėjau nei vienos nuotraukos, kuri man neįtiktų. Anot Aurėjos, nesileidau į asmeniškumus. Tad, nesikabinėkit pačios, nekaikurios personos wink.gif
Išreiškiau savo nuomonę, manau, kad tema tam ir atidaryta mirksiukas.gif
ŽuvelėNEauksinė
man sita labai grazi,tik tiek kad kokybe nekokia smile.gif
c-girl
Man sita kokia grazi wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Rustė
o man pačios gražiausios tos, kur išlaikytas balansas tarp eglutės ir vaiko.kada matosi abu pakankamai gerai, bet vienas kito neužgožia.

kolkas ypatingai gražios neradau, yra kelios neblogos ,va šitair dar šita .laukiu kada dar kokių naujų patvirtins rolleyes.gif
zaneta19
4u.gif
grange
man sita kol kas labiausiai... kitos gražios, bet per daug kažkodėl nežavėjo. na gal dar sita ir Si

unsure.gif kažkaip čia susidvigubino žinutės mano. unsure.gif
Stebukle
man tai mano graziausia hihihi.gif
saulevejas
Kokios grazios visu eglutes.. wub.gif..Gaila,kad mes dar neisigijom fotoparato,tai negalim ir savosios parodyti...... smile.gif
v*i*j*a
yra tikrai graziu nuotraukyciu thumbup.gif wub.gif
LOCKETS
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 28, 21:38)
man tai mano graziausia hihihi.gif
*

man irgi mūsų tongue.gif ax.gif
tikrai tai yra normalu, o kai kas tai tik ir ieško prie ko prisikabinti doh.gif
iš neturėjimo, ką veikti arba... irnesakyk.gif
jėga
QUOTE(grange @ 2006 12 28, 20:53)
man sita kol kas labiausiai... kitos gražios, bet pr daug nežavėjo. na gal dar  sita
*

Man irgi tos patinka smile.gif O dar šita wub.gif
O šiai vien už idėją balsą atiduočiau thumbup.gif lotuliukas.gif
LOCKETS
QUOTE(jėga @ 2006 12 29, 08:57)
Man irgi tos patinka smile.gif  O dar šita wub.gif
O šiai vien už idėją balsą atiduočiau thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

kažin ar ta pirmoji ne nuolatinės dalyvės kalifornijos mergytės tongue.gif
jėga
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 29, 13:55)
*

Jei kalbi apie californiagirl, tai kiek žinau, ji 3 berniukus turi tongue.gif
LOCKETS
QUOTE(jėga @ 2006 12 29, 13:59)
Jei kalbi apie californiagirl, tai kiek žinau, ji 3 berniukus turi tongue.gif
*

tai tu įsitikinus, kad šioj foto mergaitė? g.gif

pamatysim po konkurso mirksiukas.gif
vanesax
*

Čia tokia eglė namuose g.gif , bet foto vis tiek faina 4u.gif
jėga
*

QUOTE(Zanetux @ 2006 12 29, 14:01)
tai tu įsitikinus, kad šioj foto mergaitė? g.gif
*

Aš neįsitikinusi niekuo, bet mergytes tu pati paminėjai tongue.gif
saulevejas
QUOTE(vanesax @ 2006 12 29, 15:04)
Čia tokia eglė namuose  g.gif , bet foto vis tiek faina  4u.gif
*

As manau,kad si egle is kokios nors baldu imones... biggrin.gif
Aurėja
QUOTE(saulevejas @ 2006 12 29, 14:16)
As manau,kad si egle is kokios nors  baldu imones... biggrin.gif
*

Kad diskusija neišsiplėtotų be reikalo - ši didelė eglė vieno iš konkurso dalyvių atsiųstoje nuotraukoje yra puošta namuose, o ne kažkur kitur. Tad taisyklės nepažeistos.
LOCKETS
QUOTE(jėga @ 2006 12 29, 14:10)
Aš neįsitikinusi niekuo, bet mergytes tu pati paminėjai tongue.gif
*

aš taip sulietuvinau jos nicką 4u.gif
žinau, kad ji turi daug sūnelių wub.gif

QUOTE(Aurėja @ 2006 12 29, 14:27)
Kad diskusija neišsiplėtotų be reikalo - ši didelė eglė vieno iš konkurso dalyvių atsiųstoje nuotraukoje yra puošta namuose, o ne kažkur kitur. Tad taisyklės nepažeistos.
*

tai taip, bet ne Lietuvoje smile.gif
grange
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 29, 14:28)
tai taip, bet ne Lietuvoje smile.gif

g.gif o ko jau Lietuvoje ir namuose tokia eglė negali būti, nesuprantu??
LOCKETS
ai, aš tai nemėgstu labai ginčytis, tai geriau eisiu pažiūrėt nuotraukyčių wub.gif

o kuri kieno foto - bus matyti po konkurso wub.gif

Sėkmės dalyviams 4u.gif
v*i*j*a
kažin ar ta pirmoji ne nuolatinės dalyvės kalifornijos  tongue.gif
*

as ir taip pamaniau,man ta nuotraukyte pati paciausia is visu esanciu wub.gif wub.gif thumbup.gif
esu-mama
o as po svenciu turiu nauja grazia nuotraukyte... bet jau turbut nebegalima pakeist? g.gif
Rituxx
aš balsuosiu už paprastutes nuotraukytes smile.gif nes norisi kad ir kiti gautų po balsą o ne vieni ir tie patys susirinktų visus balsus 4u.gif
saulevejas
O man sita grazi 4u.gif
Mūsų didelė eglutė,
Ji labai,labai gražutė...
Šalia sėdi jos berniukas-
Toks gražutis ,kaip žaisliukas...

Ir sita smile.gif
Tupi mažas angelėlis paslaptingą Kūčių naktį...
Stebukle
QUOTE(vaidicita @ 2006 12 29, 20:00)
o as po svenciu turiu nauja grazia nuotraukyte... bet jau turbut nebegalima pakeist?  g.gif
*

gali, kol balsavimas neprasidejo. Rasyk AZ Aurejai 4u.gif
Rustė
o man tai labai nesmagu, kad laimi vis tos pačios mamos.

sutinku, gražios jų nuotraukos, bet toks jausmas, kad už jas balsuoja dėl to, kad pažįsta unsure.gif

man šita nuotrauka irigi labai paslaptinga ir graži.

pastebėjau, kad man favoritės tos, kur fotografuota tamsoje žibanti eglė rolleyes.gif
LAILA
user posted image
Sita labai wub.gif
Papildyta:
user posted image
Ir sita labai patiko, kazkokia kitokia smile.gif
Papildyta:
user posted image
Na ir sita irgi super thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
ir sita kazkokia netradicine 4u.gif
jau zinau kam balsus atiduot, bet manau, kad vel pritruks balsu doh.gif
Visuose nuotraukuose labai mieli vaikuciai, norisi atiduoti taskus tik leliukui, bet reikia gi ir i egle ziureti, ania g.gif
Stebukle
As jau 1 karta keiciau nuotrauka, jauciu kad dar keisiu doh.gif: kazkokia neapsisprendus pasidariau...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.