Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiku salis 2004
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
nuria
Sveikutes nestuke.gif , bukit geros patarkit.
Gal kas jau buvot pernai vykusioje parodoje Vaiku salis, ar ten buna prekiu naujagimiams ir svarbiausia, ar ten pigiau nei normaliai parduotuvese???

Ir is viso ar apsimoka ten eiti????
aurore
As ne nestuke.gif , bet atsakysiu. Parodoj buvau ir pernai, ir uzpernai, ir siemet busiu wink.gif Taigi, prekiu buna ir naujagimiams, ir mamos. Ar pigiau, nei parduotuvese, tai galbut tik siek tiek. Nors parodos metu reikia prasyt nuolaidu ir tikrai jos duodamos smile.gif Ar verta dalyvaut, priklauso nuo pacios, ko noresi nusipirkt, ir ka noresi pamatyt. Jei dar kas domina, klausk wink.gif
Daisy
as buvau pernai, tai del pigumo nezinau, bet gavau ivariu sauskelniu pavyzdziu, beto perkant jas dave kazkoki zaisliuka, mamau zurnalu buvo po lita mazylis, tavo vaikas berods uz dyka, na seni numeriai wink.gif
siaip patiko, jei bus kas veza siemet butinai vaziuosiu biggrin.gif
Zhuzi
Pernai, kai buvau nestuke, parodoj sulaukiau didelio demesio biggrin.gif Gavau dovanu Avent buteliuka ir kosyciu pavyzdeliu. Tai duodavo kiekvienai nestuke.gif thumbup.gif Buvo rubu nestukems su nuolaida, dalino nuoladu korteles.
Siemet eisim ziureti (gal ka ir pirkti) zaislu ir vaikisku rubeliu smile.gif
vzilma
O kada ir kur ta paroda?
murzinyte
Lapkricio 25 - 28 dienomis Vilniuje Litexpo parodu centre. smile.gif
Beje siemet berods 10-oji paroda - turetu buti ipatinga wink.gif
Skorpione
As pernai irgi buvau, tada dar ir nescia buvau biggrin.gif Dovanu gavau Avent buteliuka, kosyciu, zurnalikiuku, nuolaidu korteliu.Tai gi manau apsimoka eiti thumbup.gif .O drabuziu yra ir nescioms ir kudikiams , ir didesniems vaikuciams.Taip pat buvo vaikiskos trechnikos, baldu ir zaislu.
Siemet tikrai eisiu, nes jau zinau, ko noreciau savo mazylei nupirkt. biggrin.gif
manu
pernai buvau su 8 men maziuku - jokiu dovanu negavom, bet pirkom zaislu, kurie gaminami LT, bet skirti eksportui ir LT parduotuvese neparduodami.
siaip paroda nedidele, mane nuvyle ohmy.gif
murzinyte
QUOTE (manu @ 2004 10 27, 20:48)
pernai buvau su 8 men maziuku - jokiu dovanu negavom, bet pirkom zaislu, kurie gaminami LT, bet skirti eksportui ir LT parduotuvese neparduodami.
siaip paroda nedidele, mane nuvyle ohmy.gif

g.gif g.gif
Gal buvai paskutine diena?
miskouoga
pernai irgi buvau nestuke.gif , tai kaip ir kitos gavau Avent buteliuka, kosiu, arbatu megineliu. Bet paroda nebuvo labai didele. Pirkau Lugnes lovyte uz 220, o paskui paaiskejo, kad Gariunuose pigiau jas pardavineja sad.gif , o as dziaugiausi, galvojau-tiesiai is gamintojo, tai bus pigiausia unsure.gif
Daisy
dry.gif reiks man pagalve pasikist laugh.gif
kad dovanele duotu, nes pernai su 2.gif buvau is avnet nieko
NERINGUKAS
QUOTE (DAISY @ 2004 10 28, 09:26)
dry.gif reiks man pagalve pasikist  laugh.gif

Gal kad garantuotumėm daugiau dovanėlių tikrai pasiimkim ne tik savo 2.gif , bet ir pagalvėles įsikiškim, kad būtumėm panašios į nestuke.gif .

Man atrodo, kad toje parodoje, taip pat vyks ir Nuko organizuojamos ropliukų varžybos.KŪDIKIŲ VARŽYBOS

Gaila, kad mes jau vaikščiojam, tai sudalyvautumėm rolleyes.gif

Kaip manot, kurią dieną geriausia būtų eiti į parodą g.gif
murzinyte
Siaip Litexpo puslapyje berods yra visa parodos programa!! wink.gif
NERINGUKAS
QUOTE (murzinyte @ 2004 10 28, 11:11)
Siaip Litexpo puslapyje berods yra visa parodos programa!! wink.gif

Bet aš niekur nerandu, kiek kainuoja bilietai g.gif
Daisy
pernai po 3 buvo, bet dar buvo ir ziemos puokste (uz 3 lt dvi parodos)
Skorpione
Na paroda pernai tikrai buvo nedidele, puse parodos uzeme ziemos puokstes bei namams...O kaina buvo 6 Lt, tik studentams ir pensininkams uz 3 Lt ( 50% nuolaida). Tai kas norit pigiau papult, tai organizuokites pas draugus stud. pazymejimu laugh.gif !
O kadas eit, tai manau, gal pirma diena.
Bent kai as kazkada dirbau Litexpo Infobalt parodoje, tai pirmas dvi dienas daugiausia budavo ivairiu dovaneliu , tusinuku, kalendoriuku ir t.t., o paskutine diena , beveik tuscia...
Keberiokšt

Zurnalas "Tavo vaikas" paroos metu pristato siuos renginius:

Lapkričio 25 dieną 10 valandą ir 28 dieną 11 valandą Yamaha muzikos mokyklos mažųjų talentų koncertas. Atlikėjų amžius - nuo keturių mėnesių iki 7 metų.

Lapkričio 27 dieną 12 valandą

Tėvų – profesionalų mokykla. R.Šemetos nėščiųjų mokyklos ir klubo „Mama, tėtis ir aš“ pasirodymas: nėščiųjų joga, relaksacija, kūdikių lavinimas įsčiose, mažylių dinaminė mankšta.

Žurnalo „Tavo vaikas“ stende parodos metu jus konsultuos:

Kasdien nuo 11 iki 13 valandos nėštumo klausimais – akušeris ginekologas Romualdas Šemeta

Lapkričio 27, 28 dienomis nuo 13 iki 14 valandos –„Vaikų poliklinika jūsų namuose“ pediatrė

Stende veiks trejų metukų dailininkės Monikos Grašiūtės tapybos darbų paroda.
murzinyte
dar skyrelyje "naujienos" --> Nukas kviecia wink.gif
saltrune
tai gal ir verta nueit g.gif
vzilma
Panos, o kurios anksciau buvot, kaip ten su leliukais? Ar su vezimu galima pravaziuoti, ar juo reikia su savimi nesiotis??? na man pora valandu panesioti piju nera taip lengva... parasykit kas zinot.
lika
Praitais metais tikrai buvo maza paroda! Tikejausi kazko didesnio g.gif Galvoju kad eisiu i paroda be 2.gif , nes jis labai judrus, bet dar normaliai nevaiksto, tai tikrai negaleciau nieko normaliai paziureti! doh.gif Ir zmoniu ten visada buna daug...ir tvanku labai!
inuska
Nu va, jeigu tvanku ir mes eisime be maziaus 9musishkis nemegsta silumos0). Bet tada neduos dovanu. O gal tikrai bandyti su vezimu ir vaika isrenkti is visu kombinezonu?
Limcamca
Pernai nebuvo nieko gera. Bilietai po 6 lt., ir palyginus su tuo ka pamaciau, buvo per brangus wink.gif
Ija
Sakykit, kas pernai buvot, ar verta tiketis parodos metu nusipirkti auto kedute su nuolaida?! Ar ten jomis prekiauja?! Mane domintu Tindi rindi parduotuve?!
Tea
Abejoju ar Tindi Rindi bus toj parodoj. Pernai buvo tik Dominukas is tu vaikiskos technikos pardaveju.
Kadangi mes netoli gyvenam, tai for fun apsilankom beveik visose parodose. Pernai nieko gero nebuvo. "Mamos" zurnalas i mus visai neatkreipe demesio (nors nesiojomes 2 men. kudikeli) - todel ir neskaitom jo, o stai Tavo vaikas pasiule paimti zurnalu ne tik sau, bet ir draugams ir siaip siltai bendravo.
Dar buvo Nukas, Huggies, Libero, Avent, Didaktika - nuostabus lavinamieji zaislai ir dar kelios firmos.
Daisy
QUOTE (Tea @ 2004 11 02, 01:13)
Abejoju ar Tindi Rindi bus toj parodoj. Pernai buvo tik Dominukas is tu vaikiskos technikos pardaveju.
Kadangi mes netoli gyvenam, tai for fun apsilankom beveik visose parodose. Pernai nieko gero nebuvo. "Mamos" zurnalas i mus visai neatkreipe demesio (nors nesiojomes 2 men. kudikeli) - todel ir neskaitom jo, o stai Tavo vaikas pasiule paimti zurnalu ne tik sau, bet ir draugams ir siaip siltai bendravo.

vat man irgi tokia nuomone apie mamos zurnala, prie mazylio, prie TV maloniai tikrai pabuvom, beja prie mazylio po lita pirkau zurnalus, bet tas litas skirtas Nomedos akcijai, skarele dave.
o prie mamos zurnalo priejau su prenumertos kvitu, traukiau burtus, kazka laimejau ir viskas, jos nusisuko, nei labas nei atia, taip saltai, nors irgi turejau 4 men. kudiki wink.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (DAISY @ 2004 10 28, 09:26)
dry.gif reiks man pagalve pasikist laugh.gif

Aš pernai nestuke.gif buvau, bet dovanėlių negavau, turbūt nespėjau. Bet dėmesio netrūko tai tikrai rolleyes.gif Man patiko. Eisiu ir vėl thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1099378738[/mergetime]
Pernai nepastebėjau jokios grūsties, ar vaikučius vedatės su vežimėliais? Jei visos ten sueisim, tai jau neprasilenksim.. biggrin.gif Kaip elgtis? Palikti vaikutį namie?
olialia

QUOTE (vzilma @ 2004 10 30, 17:46)
Panos, o kurios anksciau buvot, kaip ten su leliukais? Ar su vezimu galima pravaziuoti, ar juo reikia su savimi nesiotis??? na man pora valandu panesioti piju nera taip lengva... parasykit kas zinot.

Galima drąsiai su vežimu keliauti po parodą, tik apsaugos reikia paprašyti, kad padėtų jį laiptais užsikelti wink.gif
Skorpione
Na siemet tai kiek supratau paroda bus centriniuose rumuose, nes pernai buvo salimai esanciame pastate, tai ir paroda pernai buvo nedidele sad.gif . Bet manau siemet turetu butu jau didesne paroda , juk vis del to jubuliejine ir centiniuose rumuose...
As tai ruosiuos su vaikuciu varyt .Apeisim paroda, gal gausim dovaneliu, o tada tveli issiusiu su mazyle pasivaiksciot i lauka arba namo , o pati eisiu i paskaitas, nes zada ten isklausius kursa duot dovaneliu, o ir siaip gal reikiamos informacijos gausiu.
Tafi
Mes irgi planuojam vaziuot i paroda, tik va nezinau kaip ten su vezimeliu.O rankose sunku butu nesioti visa laika, o ir neturiiu kas panesiotu. Tavo vaiko zurnale yra tokia saulyte, ja iskerpi ir gauni kojinytes zydras ar ruzavas.
GiedrUla
naujiausiam Tavo vaike?
meduliukas
Mes pernai buvom parodoj ir labai patiko, nors buvom paskutine diena, bet dovanu tikrai daug gavom: Avent gaivikli vasarai ant vaikucio odeles purskiama ir ne meginuka, o normalu gavom vien uz tai, kad ciulptukas ir buteliukas avent firmos pas vaika buvo, paskui toki norejau drauges lelei pirkt tai apie 24lt kainuoja blink.gif , net nustebau blink.gif kaina pamacius, nukas taip pat visokiu dovaneliu pridejo, nu zinoma, mes kosiu pirkom, nepamenu ka ten dave dar, bet labai patiko vaiku kosmetika "Tom and Jerry",gavom sampuna ir prausikli, tavo vaikas padovanojo dubeneli,sauksta,seilinuka ir ranksluostuka, mazylis irgi kazka, nu zodziu, visko nepamenu, bet vaikui demesio buvo net per daug wub.gif wub.gif wub.gif , o su vezimu puikiai pravaziavom visur, kur nepraleido - "sirena"jungem wink.gif .Paroda patiko, daug kas tikrai pigiau,ypac netradicines prekes, mankstai reikmenys, pampersai, koses,ir kitoks maistas.O apie mamos zurnala ne kokie prisiminimai - as ji prenumeruoju,tai su kvitu nuejau i loterija - pasijauciau lyg ismaldos prasyt atejus..... sad.gif nei laba diena, nei sypsenos nesulaukem, nors lelka labai bande pakalbint tetas blink.gif O del tvankumo patalpose, tai nieko tokio nepajutau, vaikuti nurengem, prie rubines buvo suolai, patogu pasiguldyt, rubus pasidejom, kad nesinesiot kartu ir puikiai visi trys laika praleidom, siemet tikrai vaziuosim - Vzilma, kada jus vaziuojat, mes 25d.
Daisy
QUOTE (Staarm @ 2004 11 02, 12:55)
Mes irgi planuojam vaziuot i paroda, tik va nezinau kaip ten su vezimeliu.O rankose sunku butu nesioti visa laika, o ir neturiiu kas panesiotu. Tavo vaiko zurnale yra tokia saulyte, ja iskerpi ir gauni kojinytes zydras ar ruzavas.

prasyciau placiau, nes as neturiu Tavo vaiko wink.gif
is kurio numerio g.gif
Tafi
QUOTE (DAISY @ 2004 11 02, 16:16)
prasyciau placiau, nes as neturiu Tavo vaiko wink.gif
is kurio numerio g.gif

Lapkricio men. numerije yra ta sauluti, izanginiame puslapyje
Arinva
QUOTE (GiedrUla @ 2004 11 02, 12:43)
naujiausiam Tavo vaike?

aha lapkricio menesio thumbup.gif g.gif
Kazimiera d'Artanjan
Kurią dieną ruošiatės važiuoti, mamos? Šeštadienį gal labai didelė grūstis bus? Bet šeštadienį man programa labiau patinka... g.gif
Tafi
As dar nenusprendia kada, gal penktadieni
inuska
Sestadieni tikrai programa idomesne.
SuperBaba
Tai taip ir nesupratau ar imanoma su vezimuku? g.gif
Skorpione
Na as tai planuoju su sport. vezimuku varyt.Vezimuke vaikutis jausis laisvai, nieks jo nestumdys, jei bus daug zmoniu, ir nesukais taip kaip ant ranku, o pravaziuot manau tikrai turetu buti imanoma.Bent pernai tai maciau, kad su vezimeliais vazinejo.
Pupsas
QUOTE (SuperBaba @ 2004 11 08, 22:43)
Tai taip ir nesupratau ar imanoma su vezimuku? g.gif

Mes vaziuosim su vezimu. Jei jau matysiu kad nepravaziuoju, iseisiu tongue.gif Bet ant ranku tikrai per sunku, o ir nieko nepasiziuresi, jei jos bus uzimtos wink.gif
SuperBaba
Tai vat ir as manau, kad ant ranku tikrai ne kas bus rolleyes.gif o dar kombinezonai visokie ir t.t. blink.gif Ikalbejot-varysiu su vezimuku clap.gif
inuska
Norejau paklausti buvusiuju pernai, ar visuose stenduose galima buvo isigyti norimas prekes (mane domintu Avent) ? Ar nuolaidos buvo?
Skorpione
Avent stendas pernai buvo ir turejo visa savo produkcija, o del nuolaidu, tai tikrai nepastebejau, nes buvau tada nescia nestuke.gif ir norejau purskiamo aliejuko nuo striju, tai kaina buvo tokia pati kaip ir Euro vaistinej, bet vaistineje dar kartais juk ir nuolaidos buna 15-25%, tai ir nepirkau. Bet uzpildziau anketa ir gavau Avent buteliuka 125 ml, o kas jau turi vaiku, tai kazka kito davinejo.
Zodziu prie stendo apsilankyt vistiek verta smile.gif . O gal jei ka perki , tai dar ka nors ir priedo duoda g.gif
inuska
Dada gerai. Nes mes norime jau nusipirkti magic cup, kad mokytusi gerti. Tai lauksime parodos.
Dzordza
QUOTE (SuperBaba @ 2004 11 10, 10:52)
Tai vat ir as manau, kad ant ranku tikrai ne kas bus rolleyes.gif o dar kombinezonai visokie ir t.t. blink.gif Ikalbejot-varysiu su vezimuku clap.gif

As galvoju i kengura isimest, nes jei nemiegos tai vezime nelabai islaikysiu smile.gif kombinezonus gi rubinej nurengsi smile.gif
Skorpione
QUOTE (inuska @ 2004 11 10, 10:27)
Dada gerai. Nes mes norime jau nusipirkti magic cup, kad mokytusi gerti. Tai lauksime parodos.

Ir as taip pat noriu nupirkt Avent buteliuka su rankenelem ir kad mokytusi gert. Nes dukryte dabar jau laiko pati buteliuka ir geria, bet vis dar per zinduka.
Žiogelis
Norėčiau paklausti tų, kurios jau buvo parodoj pernai. Labai mums reikėtų vilnonės vaikiškos anklodėlės. Gal teko matyti parodoj ko nors panašaus? Gal dar ir kainas prisimenat?
Varene
Na parodoj nepastebejau, ten kiek pamenu tai tik Bauer'is buvo su savo patalais... Bet antklodele vilnone ir pukine leliukui "Merkio" turim, labai liuks ir palyginti nebrangu (ypac firminej parduotuvej wink.gif ).
Mytė
QUOTE (murzinyte @ 2004 10 27, 21:27)
QUOTE (manu @ 2004 10 27, 20:48)
pernai buvau su 8 men maziuku  - jokiu dovanu negavom, bet pirkom zaislu, kurie gaminami LT, bet skirti eksportui ir LT parduotuvese neparduodami.
siaip paroda nedidele, mane  nuvyle  ohmy.gif

g.gif g.gif
Gal buvai paskutine diena?

Mane irgi nuvylė, tikėjausi tada daug daugiau visko, o ten buvo daugiau šlamšto mad.gif nei geru dalykų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.