Gal kas jau buvot pernai vykusioje parodoje Vaiku salis, ar ten buna prekiu naujagimiams ir svarbiausia, ar ten pigiau nei normaliai parduotuvese???
Ir is viso ar apsimoka ten eiti????
Sveikutes
Gal kas jau buvot pernai vykusioje parodoje Vaiku salis, ar ten buna prekiu naujagimiams ir svarbiausia, ar ten pigiau nei normaliai parduotuvese??? Ir is viso ar apsimoka ten eiti????
As ne
as buvau pernai, tai del pigumo nezinau, bet gavau ivariu sauskelniu pavyzdziu, beto perkant jas dave kazkoki zaisliuka, mamau zurnalu buvo po lita mazylis, tavo vaikas berods uz dyka, na seni numeriai
siaip patiko, jei bus kas veza siemet butinai vaziuosiu
Pernai, kai buvau nestuke, parodoj sulaukiau didelio demesio
Siemet eisim ziureti (gal ka ir pirkti) zaislu ir vaikisku rubeliu
O kada ir kur ta paroda?
Lapkricio 25 - 28 dienomis Vilniuje Litexpo parodu centre.
Beje siemet berods 10-oji paroda - turetu buti ipatinga
As pernai irgi buvau, tada dar ir nescia buvau
Siemet tikrai eisiu, nes jau zinau, ko noreciau savo mazylei nupirkt.
pernai buvau su 8 men maziuku - jokiu dovanu negavom, bet pirkom zaislu, kurie gaminami LT, bet skirti eksportui ir LT parduotuvese neparduodami.
siaip paroda nedidele, mane nuvyle
Gal buvai paskutine diena?
pernai irgi buvau
kad dovanele duotu, nes pernai su
Gal kad garantuotumėm daugiau dovanėlių tikrai pasiimkim ne tik savo Man atrodo, kad toje parodoje, taip pat vyks ir Nuko organizuojamos ropliukų varžybos.KŪDIKIŲ VARŽYBOS Gaila, kad mes jau vaikščiojam, tai sudalyvautumėm Kaip manot, kurią dieną geriausia būtų eiti į parodą
Siaip Litexpo puslapyje berods yra visa parodos programa!!
Bet aš niekur nerandu, kiek kainuoja bilietai
pernai po 3 buvo, bet dar buvo ir ziemos puokste (uz 3 lt dvi parodos)
Na paroda pernai tikrai buvo nedidele, puse parodos uzeme ziemos puokstes bei namams...O kaina buvo 6 Lt, tik studentams ir pensininkams uz 3 Lt ( 50% nuolaida). Tai kas norit pigiau papult, tai organizuokites pas draugus stud. pazymejimu
O kadas eit, tai manau, gal pirma diena. Bent kai as kazkada dirbau Litexpo Infobalt parodoje, tai pirmas dvi dienas daugiausia budavo ivairiu dovaneliu , tusinuku, kalendoriuku ir t.t., o paskutine diena , beveik tuscia... Zurnalas "Tavo vaikas" paroos metu pristato siuos renginius: Lapkričio 25 dieną 10 valandą ir 28 dieną 11 valandą Yamaha muzikos mokyklos mažųjų talentų koncertas. Atlikėjų amžius - nuo keturių mėnesių iki 7 metų. Lapkričio 27 dieną 12 valandą Tėvų profesionalų mokykla. R.Šemetos nėščiųjų mokyklos ir klubo Mama, tėtis ir aš pasirodymas: nėščiųjų joga, relaksacija, kūdikių lavinimas įsčiose, mažylių dinaminė mankšta. Žurnalo Tavo vaikas stende parodos metu jus konsultuos: Kasdien nuo 11 iki 13 valandos nėštumo klausimais akušeris ginekologas Romualdas Šemeta Lapkričio 27, 28 dienomis nuo 13 iki 14 valandos Vaikų poliklinika jūsų namuose pediatrė Stende veiks trejų metukų dailininkės Monikos Grašiūtės tapybos darbų paroda.
dar skyrelyje "naujienos" --> Nukas kviecia
tai gal ir verta nueit
Panos, o kurios anksciau buvot, kaip ten su leliukais? Ar su vezimu galima pravaziuoti, ar juo reikia su savimi nesiotis??? na man pora valandu panesioti piju nera taip lengva... parasykit kas zinot.
Praitais metais tikrai buvo maza paroda! Tikejausi kazko didesnio
Nu va, jeigu tvanku ir mes eisime be maziaus 9musishkis nemegsta silumos0). Bet tada neduos dovanu. O gal tikrai bandyti su vezimu ir vaika isrenkti is visu kombinezonu?
Pernai nebuvo nieko gera. Bilietai po 6 lt., ir palyginus su tuo ka pamaciau, buvo per brangus
Sakykit, kas pernai buvot, ar verta tiketis parodos metu nusipirkti auto kedute su nuolaida?! Ar ten jomis prekiauja?! Mane domintu Tindi rindi parduotuve?!
Abejoju ar Tindi Rindi bus toj parodoj. Pernai buvo tik Dominukas is tu vaikiskos technikos pardaveju.
Kadangi mes netoli gyvenam, tai for fun apsilankom beveik visose parodose. Pernai nieko gero nebuvo. "Mamos" zurnalas i mus visai neatkreipe demesio (nors nesiojomes 2 men. kudikeli) - todel ir neskaitom jo, o stai Tavo vaikas pasiule paimti zurnalu ne tik sau, bet ir draugams ir siaip siltai bendravo. Dar buvo Nukas, Huggies, Libero, Avent, Didaktika - nuostabus lavinamieji zaislai ir dar kelios firmos.
vat man irgi tokia nuomone apie mamos zurnala, prie mazylio, prie TV maloniai tikrai pabuvom, beja prie mazylio po lita pirkau zurnalus, bet tas litas skirtas Nomedos akcijai, skarele dave. o prie mamos zurnalo priejau su prenumertos kvitu, traukiau burtus, kazka laimejau ir viskas, jos nusisuko, nei labas nei atia, taip saltai, nors irgi turejau 4 men. kudiki
Aš pernai Papildyta @ [mergetime]1099378738[/mergetime] Pernai nepastebėjau jokios grūsties, ar vaikučius vedatės su vežimėliais? Jei visos ten sueisim, tai jau neprasilenksim..
Galima drąsiai su vežimu keliauti po parodą, tik apsaugos reikia paprašyti, kad padėtų jį laiptais užsikelti
Na siemet tai kiek supratau paroda bus centriniuose rumuose, nes pernai buvo salimai esanciame pastate, tai ir paroda pernai buvo nedidele
As tai ruosiuos su vaikuciu varyt .Apeisim paroda, gal gausim dovaneliu, o tada tveli issiusiu su mazyle pasivaiksciot i lauka arba namo , o pati eisiu i paskaitas, nes zada ten isklausius kursa duot dovaneliu, o ir siaip gal reikiamos informacijos gausiu.
Mes irgi planuojam vaziuot i paroda, tik va nezinau kaip ten su vezimeliu.O rankose sunku butu nesioti visa laika, o ir neturiiu kas panesiotu. Tavo vaiko zurnale yra tokia saulyte, ja iskerpi ir gauni kojinytes zydras ar ruzavas.
naujiausiam Tavo vaike?
Mes pernai buvom parodoj ir labai patiko, nors buvom paskutine diena, bet dovanu tikrai daug gavom: Avent gaivikli vasarai ant vaikucio odeles purskiama ir ne meginuka, o normalu gavom vien uz tai, kad ciulptukas ir buteliukas avent firmos pas vaika buvo, paskui toki norejau drauges lelei pirkt tai apie 24lt kainuoja
prasyciau placiau, nes as neturiu Tavo vaiko is kurio numerio
Lapkricio men. numerije yra ta sauluti, izanginiame puslapyje
aha lapkricio menesio
Kurią dieną ruošiatės važiuoti, mamos? Šeštadienį gal labai didelė grūstis bus? Bet šeštadienį man programa labiau patinka...
As dar nenusprendia kada, gal penktadieni
Sestadieni tikrai programa idomesne.
Tai taip ir nesupratau ar imanoma su vezimuku?
Na as tai planuoju su sport. vezimuku varyt.Vezimuke vaikutis jausis laisvai, nieks jo nestumdys, jei bus daug zmoniu, ir nesukais taip kaip ant ranku, o pravaziuot manau tikrai turetu buti imanoma.Bent pernai tai maciau, kad su vezimeliais vazinejo.
Mes vaziuosim su vezimu. Jei jau matysiu kad nepravaziuoju, iseisiu
Tai vat ir as manau, kad ant ranku tikrai ne kas bus
Norejau paklausti buvusiuju pernai, ar visuose stenduose galima buvo isigyti norimas prekes (mane domintu Avent) ? Ar nuolaidos buvo?
Avent stendas pernai buvo ir turejo visa savo produkcija, o del nuolaidu, tai tikrai nepastebejau, nes buvau tada nescia
Zodziu prie stendo apsilankyt vistiek verta
Dada gerai. Nes mes norime jau nusipirkti magic cup, kad mokytusi gerti. Tai lauksime parodos.
As galvoju i kengura isimest, nes jei nemiegos tai vezime nelabai islaikysiu
Ir as taip pat noriu nupirkt Avent buteliuka su rankenelem ir kad mokytusi gert. Nes dukryte dabar jau laiko pati buteliuka ir geria, bet vis dar per zinduka.
Norėčiau paklausti tų, kurios jau buvo parodoj pernai. Labai mums reikėtų vilnonės vaikiškos anklodėlės. Gal teko matyti parodoj ko nors panašaus? Gal dar ir kainas prisimenat?
Na parodoj nepastebejau, ten kiek pamenu tai tik Bauer'is buvo su savo patalais... Bet antklodele vilnone ir pukine leliukui "Merkio" turim, labai liuks ir palyginti nebrangu (ypac firminej parduotuvej
Mane irgi nuvylė, tikėjausi tada daug daugiau visko, o ten buvo daugiau šlamšto |