Amžina studentė
2004 11 26, 16:10
Tai va, grįžom ir mes iš "Vaikų šalies"  Nusikalėm nerealiai. O aš tiek prisiprekinau visko, kad nebepajėgiau panešt  Tai teko pabaigoj palikt vežimą su manta prie Supermamos stendo  Ir jei ne Aurėja, tai nebūtume sugebėję nulipt žemyn su visais pirkiniais ir vežimu  Nu tos mūsų Supermamos prie stendo (Supermama, Aurėja ir Auges) tai nerealiai šaunios Kas man labiausiai patiko parodoj, tai tos storais lapais knygutės  Yra visokių pasakų  Pripirkau Domui visokių
Gal ir kvailas klausimas, bet ar ten galima atsiskaityti banko kortele?
Amžina studentė
2004 11 26, 16:58
| QUOTE (Saire* @ 2004 11 26, 16:21) | | Gal ir kvailas klausimas, bet ar ten galima atsiskaityti banko kortele? |
Nebandžiau. Abejoju
SuperMama
2004 11 26, 22:44
| QUOTE | | Deja visai kazkaip nezinojau apie supermamos dovaneles, buvom prieje, bet nieko mum nepasake. |
Jurgitar, ar tikrai pasakėte, kad iš supermamos esate? Jei pasakėte, tai tikrai turėjo duoti, nes visiems mūsų nariams duodame, nepriklausomai nuo parašytų žinučių skaičiaus. | QUOTE | | Mielos mamos, parodoje "Tavo vaiko" stende zurnalai DALIJAMI DYKAI, o ne pardavinejami. Ir balionai, ir kalendoriukai. |
tikra tiesa  . Kaip tik perskaičiau tavo žinutę, pribėgau ir porą žurnaliukų prigriebiau ir kalendoriukus dar davė Meisy Amžina studentė ačiū  . Vėžimus galima palikti ir jei einate į viršų pamaitinti vaikiuką ar sauskelnių pakeisti. Jei kas iš mamų norės paruošti mišinuką ar košytę, kreipkites, nes turime arbatinuką. Be to yra Neptuno vandens stendas, ten galima gauti ir vandens.
nu vat man irgi klausimas iskilo ar galima kortele atsiskaityt (matyt seimos bruozas grynu nesinesiot, arne Saire*?  ) nu nemegstu grynu nesiotis nors nusauk  o kai pasiskaiciau tai speju kad pirkiniu bus  ypac artejant princeses gimtadieniui
SuperMama
2004 11 27, 11:01
Deja kortelem nelabai aqtrodo galima, pati turiu tkia yda visi pinigai kortelei  Auges
o rytoj iki keliu val paroda veiks?
Kazimiera d'Artanjan
2004 11 27, 13:19
| QUOTE (Zhiema @ 2004 11 27, 00:36) | | nu vat man irgi klausimas iskilo ar galima kortele atsiskaityt |
O bankomatas tik Snoro.
O as kazkaip dovaneles negavau. Bet per daug ir nepasigedau, nes radau tiek zaislu  Kiek benusinestum pinigeliu, visus ir isleistum  Patiko Unicef stendukas, "Tavo vaikas" nuvyle, labai nemandagiai kalbejo, ibruko viena zurnala ir nusisuko, beje pasake kad nemokamai tik vienas Nr. pasirinktinai, o jei as pvz. norejau daugiau nusipirkt po 1 Lt? Man ju zurnalas labiausiai patinka. Gaila neradau nei roguciu, nei dviratuku pasirinkimo, nei sportiniu vezimeliu. Tai tik zaislu pripirkau, labai patiko medine masinyte ir medinis mazas arkliukas, o as sau padariau atradima- zaislu parduotuve Rygos g. 1 (kaip stendas vadinasi nepamenu). Labai fainos italiskos kaladeles- minksto plastiko, kvepiancios, galima skalbimo masinoj plauti, dar konstruktoriai magnetuku pagrindu, maziui labai patiko lektuviukas su garsu ir "liapa". Gal dar si bei ta ryt nusipirksim, nes ruosiames dalyvauti kulinariniam konkurse
Keliu mamų atsiliepimus | QUOTE (INKOGNITO @ 2004 11 25, 20:31) | ... buvau parodoj , praslampinėjau dvi valandas Ataskaita: gavau Tavo Vaikas kojinytes ružavas ir nemokamai spalio menesio žurnalą (man reikėjo giminaitei vienai, nes ten aš su Gerdute), Mamos žurnalo kalendorių sieninį, Mažylio skarelę, Šnekėjau su SuperMama, gavau ženkliuką kurį dabar išsišiepusi nešiosiu , parašiau palinkėjimus, dar lankstinuką gavau SuperMamos ir balioną , taip pat Avent šaukštukus (jau išbandėm ), ir labai fainas Puzzles, susirenka iš jų kamuoliukas-žaisliukas ant eglutės, apvalus, kas mėgsta dėliones tai tikras lobis , ir labai orginali dovanėlė (mažiukas 12 lt kainuoja), dar pigiau nusipirkau Hiip uobuolių tyrelių ir pasiėmiau naują knygutę BIO ženklams rinkti ... |
| QUOTE (Liuduk @ 2004 11 26, 6:27) | ... dar parodoj patiko, kad Tavo vaika dalina namokamai, o mazyli ir Mamos zurnala parduoda po 1Lt be to nepamirskit iskirpti is Tavo vaiko saulute ir iskeiskit i labai fainas kojinaites. O jei neturit sio zurnalo, tai paimkit parodoj ir iskirpkit o siaip tikejausi, kad bus didesne paroda... |
Papildyta @ [mergetime]1101556420[/mergetime]
| QUOTE (Gerda @ 2004 11 26, 11:03) | ... atsizymejom parodoj. Vargina tokie dalykai tai nerealiai , bet vistiek rytoj dar karta eisiu , nes greiciausiai dalyvausim 11 val ropliuku varzybose. Turnyro organizatoriai sake ateit- butu paeme snd, bet per velai apsireiskiau ir spec marskinelu nebeliko.
Parodoj sutikom Vaela su vaeliukais - labai sauni seimynele ir tevelis tox nuotaikingas Susitikusios emem kaip visada bobos pliurpt, nu panasiai kaip per meetus Ir jei ne zyziantys vaikai, taip ir butume prapliurpe visa paroda
Su Pupsu nusipirkom Avent MAgic cup puodelius, taip pat tokius prisukamus zaislus- boruzeles, kurios pacios vazineja ir groja. Pabandziau namie ta zaisla, tai labai jau disovas pasirode (na ir kaina tokia- 15 lt, ner ko tiketis vaziuojancio kokybisko zaislo uz tokia kaina), be reikalo Pupsa sugundziau pirkt .,. sorry, pupsiuk.. Ta muzikele po kiek laiko pradeda uzsikirtinet ir labai saiziai groja. Bet kai neprisuktas, tai visai nieko, o ir Teodorui patinka, visa vakara su juo zaide Idomu, ar galima padaryt taip, kad panaikint ta baisia muzika ir jis vazinetu tyliai?
Taip pat apsiprekinom is sirdies tyrelemis .. Buvo pigiau nei pardej, tai paemiau visokiu vaisiniu, juk geriau nei apipurksti bananai. Buvom Hipp ir Semper stenduose. Tai Semper man patiko labiau, ir kazkaip pasitikejimo daugiau sukele, ir bobelkos aklai savo produkcijos negrudo. Be to, ju vaisiniu tyreliu sudetyje NERA cukraus. Paragavau abrikosu- skonis grynai kaip sutrinto abrikoso. O Hippas labai pirso savo produkcija . Buvo taip: ai, galvoju, pabandysiu savo nevalgiukui pasiulyt pabandyt kokia Hipp tyrele. Is degustacijos parinkom morku sultis, ir maitinau sauksteliu kaip kose. Ir ka gi, bicas valge kaip turi but! Tada Hipo bobos puole aiskint kaip as cia dabar vaika maitinu naminem kosem , kad neaisku, kas ten do bulve ar morka , o tipo ju produkcija tai viskas super duper ekologizuota, pasalinti visi alergenai ( o Sairei vat uzdraude valgyt.. ), jei jau morkytes, tai tik ankstyvosios, kur daugiau tokiu rasit, rusiuose gulejusios neturi tiek vitaminu. Nu zodziu, pudrino smegenis kaip reikiant, ir dar gyva pavyzdi- valganti Teodora rode.. Bet as atkirtau- neeaaa, nereikia man jusu bulviu, turiu mociutes uzauginta, bet va vaisines tyreles tai paimsiu.. Tada pradejo prist obuoliu , nifiga- yra savi, geriau slyva ar bananas.. Uztai sugalvojau tokia gudrybe- jei jau bias valge Hippo morku sultis, tai reikes man ju i kose imaisyt, gal pagerins skoni ir tada kapos berniukas? kA manot, ar galima pirktines sultis su namine kose maisyt? Tiesa, dar paklausem del tu 2 metu galiojimo. Tai cia atseit spec sandari pakuote, o konservantu tikrai nera.. Ir dar pradejo aiskint kaip kazkokia Ruta Marija, kuri gime labai neisnesiota, ant Hippo uzaugino, ir atseit kaip ja tas Hippas vos ne nuo mirties isgelbejo Nu propogandininkes kaip turi but ..... Buvo ir daugiau ispudziu, bet gal uztex, nedaskaitysit iki galo |
Papildyta @ [mergetime]1101556527[/mergetime]
| QUOTE (Vaela @ 2004 11 26, 11:05) | ... Na o šiaip apie visą parodą, tai nuomonė nekokia. Bent jau lyginant su pernai, tai man pasirodė visai prasta ... Labai nepatiko Hipp'o ir Avent bendravimas (nors naudojam tik jų soskytes, buteliukus bei puodukus), tiesa, Gerdai ir Pupsui sakė visai nieko. Tad gal kaip kam, bet mes su vyru tai nuėjom . Pasijautėm kalti, kad norim pirkt soskytes, ir šiaip, kad priėjom . Labai šiltai bendravo Supermamos stendas , tik kažkaip nesusipažinau normaliai, nes pradžioj buvau pasimetus, o vėliau nebuvo kaip vėl prieit.
...ten per 30min. nieko nenuveiksi. O šiaip jei neskubant, dar + namų parodą apeit, dar užkast kavinukėj, tai gali ir pritrūkt 4 val. Nors paroda nedidelė, bet kol su visai lialialia, o dar kokią supermamą sutiksi, tai ir išsižiosi, kad jau laikas važiuot . Tik, žinoma, pavargsi. .... |
| QUOTE (Pupsas @ 2004 11 26, 11:09) | ... Mes parodoj buvom nuo 2 iki 6, ir apejom tik vaiku sali Pavargau ir as, o dar reikalu turejom, tai grizom namo po 9 Gerda, o as boruzeles nepirkau Dominyka ikalbejo mane nupirkti ta drambliuka su kotu Visai prikolnas , bet Mykolui tai dzin, zaidzia su juo kaip ir su kitais po minute O del pigumo, tai pigiau, jei nerealu kieki visko perki, nes nuolaidos nedideles, o uza iejima juk reikejo susimoket, tai isdalinus ant pirktu prekiu, jos dar brangesnes isejo Cia is ekonomines puse, o is psichologines, aisku, kad pigiau, iejai ir pamirsau 8 lt ... Hipp atstove tai kaip puole irodinet kad ju tyreles be cukraus, sakau, tai paskaitykit etikete, o ji tada sako, ai susimaisiau. Nieko baisaus jeio susimaisai, tik labai kazko jos man nervingos pasirode ... |
| QUOTE (Agne @ 2004 11 27, 13:22) | padariau atradima- zaislu parduotuve Rygos g. 1 (kaip stendas vadinasi nepamenu). Labai fainos italiskos kaladeles- minksto plastiko, kvepiancios, galima skalbimo masinoj plauti, dar konstruktoriai magnetuku pagrindu, maziui labai patiko lektuviukas su garsu ir "liapa". Gal dar si bei ta ryt nusipirksim, nes ruosiames dalyvauti kulinariniam konkurse |
tas kaladeles tai as esu nupirkus ugnei pries kokias dvi savaites,nuvaziavom i limpopo ir labai susizavejau as tom kaladelem,deja,ugne ne  namie tik ispakavus biski pazaide,pakramte jas,ir viskas,dabar niekad daugiau ju ir nepasiima,na nebent tik pagrauzimui
| QUOTE (kendi @ 2004 11 27, 12:50) | | o rytoj iki keliu val paroda veiks? |
paskutinis renginys iki 16val. o kada uzsidaro?
meduliukas
2004 11 27, 17:21
"Tavo vaiko" stendas tikrai siais metais nuvyle  , jokio bendravimo, net nuo stalo pasitrauke, cia turbut,kad nereiketu duoti nemokamai zurnalu  As nezinojau,kad juos dalina  , keliu nr.neturejau, apziurinejau juos, bet nei puses zodzio ju atstove neburbtelejo.Tik su Semeta pabendravom, i mokyklele pakviete. Svarbiausia, kad gavom nauja "Mazylio" numeri, pripirkom visa glebi - spekit kodel
Matau Supermama prisijungus  Aciu uz sveikinimus, kaip sekasi, ar nepavargot jus ten mamytes beviliodamos
Amžina studentė
2004 11 27, 18:45
| QUOTE (kendi @ 2004 11 27, 16:23) | | paskutinis renginys iki 16val. o kada uzsidaro? |
Internete rašo, kad ryt dirba 10-17 val. Žadu dar apsilankyt, bo susigriebiau, kad galėčiau dar kai ką nupirkt
SuperMama
2004 11 27, 19:55
Ačiū visoms už tokius šaunius atsiliepimus.  Šiandien tikriausiai buvo intensyviausia diena  bendravimo prasme. Žmonių - minios palyginus su ketvirtadieniu. Tik apie 15-16 val lankytojų srautas sumažėjo. Gerai dar kad jokiu renginukų neorganizavome, buvome stende 5 ir visos kažką darė. Mums tai labai šauni paroda, nes tiek daug mūsų mamų pamatėme gyvai Rytoj nuo 10 kulinarinis šou su Maratu. Jei kas ruošiasi užsukti rytoj, prašome ir visus kviečiame.
mes irgi siandien buvom parodoj, kadangi ankstesniais metais nesu buvus, tai man visai patiko, aisku supermamos stendas labiausiai, o tie burbulai maze pralinksmino  , patiko visi stendai ir bendravimas, nezinau mane tenkino tas bendravimas ir su "tavo vaiku" ir su "mazyliu" supraskit daug zmoniu, juk neimsi labai su kiekvienu... ka klausi ta atsake, maloniai bendravo, pirkom mazei avent puodeli, hipo kelias tyreles nusipirkom, nes siaip duodam natural maistuka, jos ten daug darbo turejo, gal del to siek tiek pervargusios buvo, bet siaip viskas patiko
 ech, per ta surmuli net nepadekojau SuperMamai uz dovaneles  tai dabar sakau - ACIU  (cia mes pas jus sildemes tyreles  ) prifotkinau Taja su visokiais baibokais, o su mamytes visu gyvenimu, t.y. SM forumo stendu ir nepadariau nuotraukytes Aureja, nufotkink Tiesa, vaziuojant atgal vyrui pasakiau, kad va ta moteris yra ta SUPERMAMA - tai supyko kodel nepasakiau kai parodoj buvom, sake butu pakalbejes  ir pasiules riboti forumo lankymo valandas vardan seimos geroves Siaip nebuvom labai ilgai, nes vyreli matyt uzkniso grustis  Tajai labai patiko viskas, atiminejpo balionus is visu, vazinejo su dviraciais, masinom  bet neradom labai tinkamo... tik staliuka lavinamaji isigijom (tiksliau tuoj mums ji padovanos, mes tik issirinkom  ), nebuvo nei rubu, ni batu jokiu.... is tikruju mazoka...  as taip tikejausi panelytei gimtadieniui ka nupirkti.. pro daugeli stendu tik praejau.. ar nemaciau bet ir vaikiskos kosmetijkos pasirinkimas nedidelis...
Na ir aš pasidalinsiu parodos įspūdžiais.Proda prasta tik pasidarė priėjus prie kelių stendų,tai būtų "HIPP",o ypač prie TAVO VAIKAS.Tiek prie vieno,tiek prie kito niekas nekreipė į mus dėmesio.Na prie Hipp,tai po to dar priėjo ir pasiūlė savo pasalugas,bet prie "TAVO VAIKAS"  tai patykėkit-mums priėjus,net nusisuko.Aš dar bandžiau gražiai pasisveikint su šypsena ir pakalausiau:ar negalėčiau nusipirkti žurnalo?tai viena atsisuko ir papurtė galvą.Na,taip nemaloniai pasijutau  Vaizdas toks-ko čia nuo mūsų nori?Ne,taip neturėtų būti,man net dabar ranka nekils pirkti žurnalo... O,šiaip paroda lyg ir nieko,LAAAAAABAI MALONUS"SUPER MAMOS STENDAS",beje vienintėlis labai pakėlęs nuotaiką ir palikęs šiltus jausmus  Susipažinau su Vasara,labai malonu buvo pamatyti gyvai Tai gal tiek.Tikėsimės kitais metais ,kad nebus tokių stendų,kurie sugadins nuotaiką.
Pirma karta buvau vaikisku prekiu parodoje ir susidariau kiek dvejopa ispudi  . Kazkokiu ypatingu naujoviu tikrai nepastebejau, be to parodoje pasigedau daugelio "vedanciu" firmu. Prekes siek tiek pigesnes nei parduotuvese. Kalbejau su "Dominuku", tai sake, kad kai kurie vezimai 100lt pigesni. 'Atradau' rusiskus zaislus ir konstruktorius didesniems vaikams, jie man pasirode originalus, dar nematyti  . Nusipirkau siek tiek zaislu ir daugkartines maudymosi sauskelnes, kurios man pasirode tikrai neblogos (mokejau 26lt). Labai patiko Korlejos ziemine kepuryte ir salikas, uz tai mokejau apie 12lt. Bendrai paemus, tai toks ispudis, kad visko yra po truputi, bet nesijaute rimto prekiautoju ir gamintoju poziurio i sia paroda. Siap tai labai patiko atmosfera, daug vaiku, daug mamu, daug zaislu, siek tie dovanu  . Gerai, kad yra mamu kambarys, kur galima gauti Libero sauskelniu pasikeitimui ir ramiai pamaitinti  Idomi buvo reakcija vyro, kuris, manydamas, kad Mamu kambarys - tai parodos eilinis stendas, uzsuko i ji, ir pamates mus maitinancias, pasimete ir puole klausti priziuretojos, "o kur as cia papuoliau?"  Beje, netrukus po jo ten uzsuko ir dar vienas  Traukia juos ten kazkas...... Smagu buvo pamatyti ir Supermamietes ir ju stenda  Ir mes dabar turesim atpazinimo zenkliuka
saltrune
2004 11 27, 21:46
O man parodoj visai nepatiko  Na, šia išskyrus besišypsančias supermamas  Matyt nesugebu apsipirkt "ant smūgio" Tiesa, mažąjai nupirkau kelis žaisliukus, bet nepasakyčiau, kad iš euforojos, daugiau bandos jausmo pagauta, kad reik kažką nusipirkt. O vyresniąjai tai visai nieko neradau  Bet šiaip - parodo mažutė, žaislai tie patys kaip parduotuvėse
Sveikos, man parodoje visai patiko. Aciu supermamai uz zenkliuka, mano Rytis pamates jame kompiuteri pareiske "noru toko" Vat tokie dabar vaikai. Va pagaliau pamaciau auges ir supermama. Vasara irgi malonu buvo matyt. Aga kazkodel visada isivaizdavau kuda, ilga ir su akiniais  klydau
SuperBaba
2004 11 27, 22:56
O man patiko, labai patiko, jei tik galesiu ryt atvaziuosiu vel
ACIU SUPERMAMAI UZ ZENKLIUKA, BALIONELI, BUKLETELI IR SILTA PRIEMIMA
Upsiukas
2004 11 28, 00:03
Na, jei duoda supermamos zenkliukus, tai ryt tik del jo parodon atbildesiu
| QUOTE (Veda @ 2004 11 27, 21:07) | Smagu buvo pamatyti ir Supermamietes ir ju stenda Ir mes dabar turesim atpazinimo zenkliuka |
Na Supermamos stendukas superinis ir mamytes visos  . Aciu, kad esate
SuperBaba
2004 11 28, 00:16
| QUOTE (Upsiukas @ 2004 11 28, 01:04) | Na, jei duoda supermamos zenkliukus, tai ryt tik del jo parodon atbildesiu |
Slaptazodzio nepamirsk
Upsiukas
2004 11 28, 00:22
| QUOTE (SuperBaba @ 2004 11 28, 00:17) | Slaptazodzio nepamirsk |
o koks slaptazodis???kiekviena mama savo vaikui - super??
Linchia
2004 11 28, 00:30
informacijos prasme, tai naudinga, o siaip parodos nuotaika faina ir supermamos stendas saunus gaila, nepriejau paplepetk, tik vaikas nukove baliona, mes su vyru ziurejom, lovas, kopecias ir rasomus stalus, o vyrai, kaip zinia, ilgai neistveria, tai istempe mane gana speriai bet ta pacia proga, aciu supermamai ir kitos superinems mamoms uz tinklapi, tokia gera ideja, pastangas ir silta bendravima  ypac  periodu mamos kurios ne tik savo vaikams super, bet ir aplinkiniams, dvigubai super
labas naktis, mes irgi ka tik grizom is vilniaus. nu kad ir labai pavargusi, bet dziaugiuosi kad pamaciau supermamos stenda  tik va kazkaip labai pasimeciau, nu susijaudinau  tai vietoj slaptazodzio, kazkoks zodziu kratinys gavosi, o ir uz zenkliuka nepadekojau, nors labai dziaugiuosi kad ji gavau. labai aciu ir tikiuosi jis man atnes to ko labai laukiu gaila neatpazinau nei supermamos, nei kitu mamu, o ir pabendrauti gal norejosi, nu bet taip ko tai issigandau na kitais metais tureciau buti drasesne  , labai smagu buvo isvysti supermamos stenda, labai jau artima atrode
|
|