Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Juodaplaukes gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Juodaplauke
stai ir as prisiruosiau parasyti...kaip cia viska pateikti?...vienu zodziu...nuo pat pradzios ....
vasario 14...rytas....testas....teigiamas...asaros is laimes...sypsenos iki ausu...laimingos vyro akys...vakare kraujavimas....ligonine.....7dienos nezinios ar vaikelis gyvas...susitvarke...aciu Dievui ...9 menesiai nestumo...dar 3kartai ligonines su prielsaikiniu...keliasdesimt laseliniu su gynepraliu bei magniu....visas gyvenimas sukesi tik apie mano pilvuka ir jo mazaji gyventoja....39savaite...4.43 ryto pirmas saremis....supratau,kad ta diena atejo...pazadinau vyra,pradejom uzrasyneti,viskas kaip pagal laikrodi,kas 7min saremiai,man tada atrode,kad tokie stiprus,kad tuoj numirsiu...bet as tiesiog dar nezinojau,kas bus toliau...susiskambinau su savo daktare,liepe atvaziuoti...atsidarymas tik 3cm o saremiai reguliarus, pagulde mus i palata, vyras salia, bet daktare su kuria buvau susitarusi nudziugino,kad negales priimti gimdymo ir susitare kad mano vaikuti priims vedejas Jursenas...saremiai daresi vis stipresnis,jau dingo sypsena nuo veido...buvo sunku sneketi is skausmo...atejo daktaras 10.00 kaklas toks pat...sake ateis 11.00...atejo,kaklas toks pat, skausmai vis stipreja,kad jau nebematau nieko aplinkui ir negaliu sneketi..nuleido vandenys...supratau tik tada,kad reks gimdyti...dar 2valandos saremiu...buvau grieztai nusiteikusi pries epidura ir bet koki nuskausminima,kad mano vaikeliui nepakenktu...bet tas skausmas mane vare i kapus,pradejau prasyti vaistu,dave kazkokiu "narkotiku" 15 minuciu buvau kai papsvaigusi....po 2 val vel daktaro apziura,kaklas toks pat...supratau kad magnis ir gynepralis padare savo....pastate laseline su skatinamaisiais...skausmas...... skausmas...pradejau prasyti epiduro,neleido,nes veikla buvo labai nereguliari...jau nebegalejau sneketi,krete drebulys...galvojau tegu mane numarina,bet neistversiu...15.00atejo daktaras....sugebejau tik istarti:"as neistversiu" ir tik isgirdau jo atsakyma"as zinau kad tu istversi,as zinau"...
visa laika salia mano vyras,jis mano stiprybe,girdejau jo:"mazute kvepuok, tau ir musu suneliui reikia deguonies....kiekvienas saremis tik priartina ta akimirka kai musu sunus bus su mumis...kai pasauli sudrebins jo verksmas....tu tik kvepuok..." ir as kvepuodavau...su kiekvienu ikpevipu galvojau:"stai tau suneli deguonies, tu tik ten laikykis,o as viska istversiu".....16.00 atejo daktaras,kaklas atsidares bet nepakankamai,jo zodziai:" jei iki 17 nepagimdysi darysim cezari".....vyro rankos ir akys ...jo tikejimas i mane...negalejau apvilti nei vieno is savo vyru...nei to kuris salia,nei to kuris buvo pilvuke...pradejau stumti...skausmo nebejauciau...tik stumiau ir dariau,ka liepe daktaras...ikvepk-stumk-ikvepk stumk-padare viena kirpima....maziuko galvyte negalejo niekaip nusileisti tarp mano siauro dubens...16.42 staiga kaip kulka is manes "isleke" JIS....2sekundes tylos ir JO verksmas...vyro asaros akyse... o as tik sugebejau istarti:" suneli mano,as taip taves laukiau"...daugiau gyvenime ta akimirka niekas neberupejo...JIS jau cia,jis siame pasaulyje su mumis...po keliu minuciu man paguldeJI ant pilvo...mano pirmi zodziai buvo:"koks grozis...suneli labas...as tavo mamyte...as tave Dievinu..." maziukas gulejo placiai atmerktom akutem ir zvalgesi...veliau ji aprenge ir atidave teveliui,mane susiuvo,po 1min pagimdziau placenta....visi pagaliau isejo is palatos ir likom tik mes tryse...musu didziausias turtas salia mano krutines ir mylimiausias vyras...dabar mes turim savo pasauli...kur gyvenam tik mes tryse....kur vyrauja tik meile...
Leita
oi kaip grazu wub.gif
aukit sveikuciai ir grazuciai, lauksim susipazinimo bent jau per foto thumbup.gif

oi foto jau yra, o as nepastebejau blush-anim-cl.gif
saldainiukas leliukas 2.gif Ingniukas clap.gif
hereja
Jetus, kaip faina wub.gif
Sveikinu tave ir abu tavo vyrus!!! clap.gif
nerez
Labai grazi istorija wub.gif Bukit sveiki ir laimingi biggrin.gif
Vennera
Visada susijaudinu beskaitydama gimdymo istorijas wink.gif

Bukit ir aukit sveikai, ir laimingai wink.gif heart.gif
Aivariene
labai grazu, tiesiog net asaros istrysko...
aukit sveikuciai ir drutuciai wink.gif
Monica
Dabar kai laukiuosi, tai sujautrejau...
Susigraudinau darbe beskaitydama tokia grazia istorija...
Ir nuotraukytes l. grazios. Ir mamyte ir sunelis nuostabus smile.gif

Sekmes jums visiems wink.gif
Jauja
O kiek iškentėjai ... Šaunuolė thumbup.gif Linkėjimai Ignui nuo Mantės wink.gif
meska
Juodaplauke, sveikinam ir mes su suneliu tave ir tavo Ignuti! Bukit stipruciai ir linksmuciai!
Juodaplauke
labai labai aciu visom uz nuosirdzius sveikinimus. ir jum mes linkime to paties wub.gif
SANTA
Sveikinu ir aukit sveikuciai biggrin.gif
Ramunita
dar visai neseniai ziurinejau tavo vestuvines nuotraukas wink.gif kokia grazi istorija! o ir tu,bei tavo sunelis labai grazus! clap.gif
Juodaplauke

skausmas pasimirso ta pacia akimirka kai mano suneli pagulde man ant krutinties wub.gif

aciu uz palinkejimus wub.gif
Jo-ma-Jo
QUOTE (Juodaplauke @ 2004 10 27, 18:27)
...suneli labas...as tavo mamyte...as tave Dievinu..."

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Smaližė
wub.gif ....
Aukit sveikuciai, grazuciai.. Bukit laimingi.. heart.gif
Gymantė
wub.gif wub.gif wub.gif Kokia nuostabi istorija rolleyes.gif rolleyes.gif ... Apsiverkiau gala beskaitydama wub.gif wub.gif ...
Laimes ir daug daug meiles jusu graziai seimynai wub.gif !
Atėnė
Juodaplauke, labai nuosirdziai sveikinu smile.gif . Net negalejau patiketi, kai pamaciau tavo gimdymo istorija, nes pazistu tave is skyrelio ”Vestuves”. Sveikinu visu pirma tave uz stiprybe ir kantrybe. Belieka palinketi tik sveikatos visiems trims, nes kitko pas jus netruksta heart.gif thumbup.gif . Bukit laimingi!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. As irgi apsiverkiau.........
Keiti
Tokia paprasta, tikroviska istorija, bet tuo paciu labai griebianti uz sirdies wub.gif
Bukit laimingi!
Etina
Juodaplauke, nuosirdziai sveikinu susilaukus tokio stebuklo clap.gif clap.gif clap.gif
ringa
Juodaplauke, labai graži ir tikroviška istorija. Susijaudinau labai, nes atrodo, kad apie mane parašyta, juolab, kad mano sūnelis irgi gimęs spalio 8 d., tik prieš 6 metus biggrin.gif
Aukit stiprūs, sveiki, mylėkit ir saugokit vienas kitą wub.gif wub.gif wub.gif
Juodaplauke
aciu jums visom labai labai nuo visos musu seimineles wub.gif
smarki
dieve koks grozis clap_1.gif saunuole
burbuole
Ach, kokia grazi istorija.. wub.gif
Ir visada tokiu istoriju skaitymas baigiasi asarelem.. heart.gif
Aukit sveiki ir stiprus thumbup.gif
janko
labai jaudinanti istorija,susigraudinau........labai grazu smile.gif
Žmona
Kaip jaudinanciai nupasakota clap_1.gif , net ašarą nubraukiau nes gi taip gražiai apie vyrukus pas mane ten nestuke.gif irgi jis, tai taip artima wub.gif
Vėja
ech.......... wub.gif net apsiašarojau wub.gif ...........atrodo tik neseniai,,,pati,,,taip,,,, wub.gif
labai gražu wub.gif
sėkmės, sveikatos ,laimės ir meilės jūsų nuostabiai šeimynėlei wub.gif
Juodaplauke
aciu aciu dar karteli,stai guli dabar mano mazasis stebuklas irr zvalgosi,reikalauja mano demesio nors dabar puse penkiu ryto thumbup.gif nu bet ka padaryti,del tu nuostabiu jo akuciu diena nakti galiu nemiegoti wub.gif
Ba_Bochka
Nuoširdžiausi sveikinimai!
Džiaugiosi dėl tavęs ir tavo šeimos!
Sveikatos jums ir meilės wub.gif

P.S. Perskaičiusi pati labai vaikelio užsimaniau. Čia gi stebuklas, didžiausias džiaugsmas dviems mylintiems žmonėms
moda

heart.gif nepaprastai grazi seimynele wub.gif truxta zodziu tiesiog rolleyes.gif

siunciu laaaaaabaaai dyyyyydeli PA mazyliui: muuuaah heart.gif clap.gif
grange
doh.gif doh.gif net apsiverkiau doh.gif
MAMAM
Sveikinu, sauniai laikiaisi. thumbup.gif thumbup.gif Kai uzdeda mazaji angeleli ant krutines, iskart pasimirsta visi skausmai. Del tos nuostabios akimirkos verta kenteti. Aukit sveiki ir laimingi!
Betina
Labai gražu.. heart.gif heart.gif Meilė vaikams viską gali smile.gif
Rožytė
Sunkus Ignucio atejimas i si pasauli,lai simbolizuoja jam grazu ir lengva gyvenima wink.gif smile.gif
*Nendria*
na o ash kaip apsibliooooooviau....
Nuostabi istorija heart.gif Sveikinu Juodaplauke ir visa sheimynele
Juodaplauke
wub.gif aciu visom,as tiesiog rasiau is sirdies....tiesa pasakius,pati skaitydama savo pacios istorija kas kart susigraudinu doh.gif
hakerike
QUOTE(Juodaplauke @ 2004 12 13, 11:32)
wub.gif aciu visom,as tiesiog rasiau is sirdies....tiesa pasakius,pati skaitydama savo pacios istorija kas kart susigraudinu  doh.gif
*

...tikrai labi nuostabi istorija..jaudinanti doh.gif ..aukit didutes ir grazutes:)
remka
Juodaplauke,labai garzi,pilna meiles ir dziaugsmo istorija wub.gif
Lorenza
Nors pati gimdziau sunu beveik pries 10 metuku, bet paskaicius sia istorija apeme toks jausmas, kad skaitau savaja...nes viskas klostesi taip, kaip ir mano atveju....Skirtumas tik tas, kad savaite iki gimdymo kasdien gaudavau skatinancius, bet mano sunus i pasauli ateiti net nesiruose....Matyt, nusprende, kad kai ateis laikas, tada ir be vaistuku sugebes isvysti spalvotaji pasauli wub.gif
O stai dabar laukiuosi antrojo, bet kaip nekeista, gimdymo visai nebijau, nes iki siol pamenu ta jausma, kaip po tiek kanciu tau ant pilvo padeda kudiki, o vyro akyse ziba asaros...Vien del to neapsakomo jausmo verta gimdyti biggrin.gif Taip, kad tos mamyte, kurios skaitote sias istorijas ir dar nesate patyrusios gimdymo, nebijokite - fizini skausma visada pranoksta tas dziaugsmas ir pasitenkinimas, kuris ateina po sunkaus gimdymo smile.gif
sondrita
Dideles Jums sekmes, sveikatos ir didziules meiles. Te jusu pasaulis buna amzinas.
Juodaplauke
aciu dar karta uz nuosirdzius zodelius blush2.gif 4u.gif
ausrama
Juodaplauke labai gražus jūsų sunelis. thumbup.gif
Nuotraukos visos gražios.
istorija gimimo gražiai aprašyta.
Linkiu jums augti sveikiems ir tvirtiems. 4u.gif
patri
labai jaudinanti istorija wub.gif wub.gif wub.gif
kokie nuostabus,silti ir meilus mamytes istarti pimieji zodziai suneliui wub.gif wub.gif wub.gif
turbut ,mamyte,be galo myli savo Ignuti,kai tiek iskentejai per nestuma wub.gif wub.gif wub.gif

mes irgi jus mylime 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aukit sveikuciai bei bukit diduciai biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Juodaplauke
QUOTE(patri @ 2005 02 28, 01:10)
labai jaudinanti istorija wub.gif  wub.gif  wub.gif
kokie nuostabus,silti ir meilus mamytes istarti pimieji zodziai suneliui wub.gif  wub.gif  wub.gif
turbut ,mamyte,be galo myli savo Ignuti,kai tiek iskentejai per nestuma wub.gif  wub.gif  wub.gif

mes irgi jus mylime 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aukit sveikuciai bei bukit diduciai biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

aciu laaaaabai 4u.gif blush2.gif wub.gif
siaulietuke
Labai grazi istorija. 4u.gif
Juodaplaukė
perskaiciau savo pacios rasyta istorija ir susigraudinau doh.gif 4u.gif kaip seniai tai buvo 4u.gif
zuika235
Kaip grazu...
Sekmes jums 4u.gif
GudriLapė
thumbup.gif
juoduke:)
labai grazi istorija wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.