Juodaplauke
2004 10 27, 18:26
stai ir as prisiruosiau parasyti...kaip cia viska pateikti?...vienu zodziu...nuo pat pradzios .... vasario 14...rytas....testas....teigiamas...asaros is laimes...sypsenos iki ausu...laimingos vyro akys...vakare kraujavimas....ligonine.....7dienos nezinios ar vaikelis gyvas...susitvarke...aciu Dievui ...9 menesiai nestumo...dar 3kartai ligonines su prielsaikiniu...keliasdesimt laseliniu su gynepraliu bei magniu....visas gyvenimas sukesi tik apie mano pilvuka ir jo mazaji gyventoja....39savaite...4.43 ryto pirmas saremis....supratau,kad ta diena atejo...pazadinau vyra,pradejom uzrasyneti,viskas kaip pagal laikrodi,kas 7min saremiai,man tada atrode,kad tokie stiprus,kad tuoj numirsiu...bet as tiesiog dar nezinojau,kas bus toliau...susiskambinau su savo daktare,liepe atvaziuoti...atsidarymas tik 3cm o saremiai reguliarus, pagulde mus i palata, vyras salia, bet daktare su kuria buvau susitarusi nudziugino,kad negales priimti gimdymo ir susitare kad mano vaikuti priims vedejas Jursenas...saremiai daresi vis stipresnis,jau dingo sypsena nuo veido...buvo sunku sneketi is skausmo...atejo daktaras 10.00 kaklas toks pat...sake ateis 11.00...atejo,kaklas toks pat, skausmai vis stipreja,kad jau nebematau nieko aplinkui ir negaliu sneketi..nuleido vandenys...supratau tik tada,kad reks gimdyti...dar 2valandos saremiu...buvau grieztai nusiteikusi pries epidura ir bet koki nuskausminima,kad mano vaikeliui nepakenktu...bet tas skausmas mane vare i kapus,pradejau prasyti vaistu,dave kazkokiu "narkotiku" 15 minuciu buvau kai papsvaigusi....po 2 val vel daktaro apziura,kaklas toks pat...supratau kad magnis ir gynepralis padare savo....pastate laseline su skatinamaisiais...skausmas...... skausmas...pradejau prasyti epiduro,neleido,nes veikla buvo labai nereguliari...jau nebegalejau sneketi,krete drebulys...galvojau tegu mane numarina,bet neistversiu...15.00atejo daktaras....sugebejau tik istarti:"as neistversiu" ir tik isgirdau jo atsakyma"as zinau kad tu istversi,as zinau"... visa laika salia mano vyras,jis mano stiprybe,girdejau jo:"mazute kvepuok, tau ir musu suneliui reikia deguonies....kiekvienas saremis tik priartina ta akimirka kai musu sunus bus su mumis...kai pasauli sudrebins jo verksmas....tu tik kvepuok..." ir as kvepuodavau...su kiekvienu ikpevipu galvojau:"stai tau suneli deguonies, tu tik ten laikykis,o as viska istversiu".....16.00 atejo daktaras,kaklas atsidares bet nepakankamai,jo zodziai:" jei iki 17 nepagimdysi darysim cezari".....vyro rankos ir akys ...jo tikejimas i mane...negalejau apvilti nei vieno is savo vyru...nei to kuris salia,nei to kuris buvo pilvuke...pradejau stumti...skausmo nebejauciau...tik stumiau ir dariau,ka liepe daktaras...ikvepk-stumk-ikvepk stumk-padare viena kirpima....maziuko galvyte negalejo niekaip nusileisti tarp mano siauro dubens...16.42 staiga kaip kulka is manes "isleke" JIS....2sekundes tylos ir JO verksmas...vyro asaros akyse... o as tik sugebejau istarti:" suneli mano,as taip taves laukiau"...daugiau gyvenime ta akimirka niekas neberupejo...JIS jau cia,jis siame pasaulyje su mumis...po keliu minuciu man paguldeJI ant pilvo...mano pirmi zodziai buvo:"koks grozis...suneli labas...as tavo mamyte...as tave Dievinu..." maziukas gulejo placiai atmerktom akutem ir zvalgesi...veliau ji aprenge ir atidave teveliui,mane susiuvo,po 1min pagimdziau placenta....visi pagaliau isejo is palatos ir likom tik mes tryse...musu didziausias turtas salia mano krutines ir mylimiausias vyras...dabar mes turim savo pasauli...kur gyvenam tik mes tryse....kur vyrauja tik meile...
oi kaip grazu aukit sveikuciai ir grazuciai, lauksim susipazinimo bent jau per foto  oi foto jau yra, o as nepastebejau  saldainiukas leliukas  Ingniukas
Jetus, kaip faina Sveikinu tave ir abu tavo vyrus!!!
Labai grazi istorija  Bukit sveiki ir laimingi
Vennera
2004 10 27, 22:31
Visada susijaudinu beskaitydama gimdymo istorijas Bukit ir aukit sveikai, ir laimingai
Aivariene
2004 10 28, 07:26
labai grazu, tiesiog net asaros istrysko... aukit sveikuciai ir drutuciai
Dabar kai laukiuosi, tai sujautrejau... Susigraudinau darbe beskaitydama tokia grazia istorija... Ir nuotraukytes l. grazios. Ir mamyte ir sunelis nuostabus Sekmes jums visiems
O kiek iškentėjai ... Šaunuolė  Linkėjimai Ignui nuo Mantės
Juodaplauke, sveikinam ir mes su suneliu tave ir tavo Ignuti! Bukit stipruciai ir linksmuciai!
Juodaplauke
2004 10 28, 11:26
labai labai aciu visom uz nuosirdzius sveikinimus. ir jum mes linkime to paties
Sveikinu ir aukit sveikuciai
Ramunita
2004 10 30, 22:04
dar visai neseniai ziurinejau tavo vestuvines nuotraukas  kokia grazi istorija! o ir tu,bei tavo sunelis labai grazus!
Juodaplauke
2004 11 01, 11:07
skausmas pasimirso ta pacia akimirka kai mano suneli pagulde man ant krutinties aciu uz palinkejimus
Jo-ma-Jo
2004 11 02, 14:03
| QUOTE (Juodaplauke @ 2004 10 27, 18:27) | | ...suneli labas...as tavo mamyte...as tave Dievinu..." |
Smaližė
2004 11 02, 18:47
 .... Aukit sveikuciai, grazuciai.. Bukit laimingi..
Gymantė
2004 11 02, 21:06
Juodaplauke, labai nuosirdziai sveikinu  . Net negalejau patiketi, kai pamaciau tavo gimdymo istorija, nes pazistu tave is skyrelio Vestuves. Sveikinu visu pirma tave uz stiprybe ir kantrybe. Belieka palinketi tik sveikatos visiems trims, nes kitko pas jus netruksta  . Bukit laimingi!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. As irgi apsiverkiau.........
Tokia paprasta, tikroviska istorija, bet tuo paciu labai griebianti uz sirdies Bukit laimingi!
Juodaplauke, nuosirdziai sveikinu susilaukus tokio stebuklo
Juodaplauke
2004 11 03, 15:53
aciu jums visom labai labai nuo visos musu seimineles
dieve koks grozis  saunuole
burbuole
2004 11 03, 19:05
Ach, kokia grazi istorija.. Ir visada tokiu istoriju skaitymas baigiasi asarelem.. Aukit sveiki ir stiprus
labai jaudinanti istorija,susigraudinau........labai grazu
Kaip jaudinanciai nupasakota  , net ašarą nubraukiau nes gi taip gražiai apie vyrukus pas mane ten  irgi jis, tai taip artima
ech..........  net apsiašarojau  ...........atrodo tik neseniai,,,pati,,,taip,,,, labai gražu sėkmės, sveikatos ,laimės ir meilės jūsų nuostabiai šeimynėlei
Juodaplauke
2004 11 15, 04:20
aciu aciu dar karteli,stai guli dabar mano mazasis stebuklas irr zvalgosi,reikalauja mano demesio nors dabar puse penkiu ryto  nu bet ka padaryti,del tu nuostabiu jo akuciu diena nakti galiu nemiegoti
Ba_Bochka
2004 11 16, 10:37
Nuoširdžiausi sveikinimai! Džiaugiosi dėl tavęs ir tavo šeimos! Sveikatos jums ir meilės P.S. Perskaičiusi pati labai vaikelio užsimaniau. Čia gi stebuklas, didžiausias džiaugsmas dviems mylintiems žmonėms
Sveikinu, sauniai laikiaisi.  Kai uzdeda mazaji angeleli ant krutines, iskart pasimirsta visi skausmai. Del tos nuostabios akimirkos verta kenteti. Aukit sveiki ir laimingi!
Labai gražu..  Meilė vaikams viską gali
Sunkus Ignucio atejimas i si pasauli,lai simbolizuoja jam grazu ir lengva gyvenima
*Nendria*
2004 12 12, 14:15
na o ash kaip apsibliooooooviau.... Nuostabi istorija  Sveikinu Juodaplauke ir visa sheimynele
Juodaplauke
2004 12 13, 11:31
 aciu visom,as tiesiog rasiau is sirdies....tiesa pasakius,pati skaitydama savo pacios istorija kas kart susigraudinu
hakerike
2005 01 21, 20:22
QUOTE(Juodaplauke @ 2004 12 13, 11:32)  aciu visom,as tiesiog rasiau is sirdies....tiesa pasakius,pati skaitydama savo pacios istorija kas kart susigraudinu  ...tikrai labi nuostabi istorija..jaudinanti  ..aukit didutes ir grazutes:)
Juodaplauke,labai garzi,pilna meiles ir dziaugsmo istorija
Lorenza
2005 01 25, 13:06
Nors pati gimdziau sunu beveik pries 10 metuku, bet paskaicius sia istorija apeme toks jausmas, kad skaitau savaja...nes viskas klostesi taip, kaip ir mano atveju....Skirtumas tik tas, kad savaite iki gimdymo kasdien gaudavau skatinancius, bet mano sunus i pasauli ateiti net nesiruose....Matyt, nusprende, kad kai ateis laikas, tada ir be vaistuku sugebes isvysti spalvotaji pasauli O stai dabar laukiuosi antrojo, bet kaip nekeista, gimdymo visai nebijau, nes iki siol pamenu ta jausma, kaip po tiek kanciu tau ant pilvo padeda kudiki, o vyro akyse ziba asaros...Vien del to neapsakomo jausmo verta gimdyti  Taip, kad tos mamyte, kurios skaitote sias istorijas ir dar nesate patyrusios gimdymo, nebijokite - fizini skausma visada pranoksta tas dziaugsmas ir pasitenkinimas, kuris ateina po sunkaus gimdymo
sondrita
2005 01 25, 15:16
Dideles Jums sekmes, sveikatos ir didziules meiles. Te jusu pasaulis buna amzinas.
Juodaplauke
2005 01 26, 12:06
aciu dar karta uz nuosirdzius zodelius
ausrama
2005 02 26, 20:47
Juodaplauke labai gražus jūsų sunelis. Nuotraukos visos gražios. istorija gimimo gražiai aprašyta. Linkiu jums augti sveikiems ir tvirtiems.
Juodaplauke
2005 02 28, 09:38
QUOTE(patri @ 2005 02 28, 01:10) aciu laaaaabai
siaulietuke
2007 10 31, 17:28
Labai grazi istorija.
Juodaplaukė
2008 08 13, 20:03
perskaiciau savo pacios rasyta istorija ir susigraudinau  kaip seniai tai buvo
zuika235
2008 08 14, 08:31
Kaip grazu... Sekmes jums