Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nauji santykiai po skyrybų
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4
Antanas
Jeigu jus issiskyrete arba jus paliko, kaip atleidote, paleidote kita zmogu, ypac jeigu norejote su juo buti.
Ar greitai pradejote kitus santykius?
Ingakalnis
Manau naivu manyti,kad mylint zmogu galima greitai pradeti naujus santykius. Nesvarbu issiskyrus ar pan.. zmogaus gali salia nebebuti o jausmai tai lieka... Po labai netiketo issiskirimo su buvusiu, labai sudetinga buvo isileisti i sirdi nauja zmogu.
Del paleidimo - paleidau is karto, nera reikalo laikyti jeigu jauti kad nebetrauki. O atleisti - tai tas pats kas pamirsti,atrodo jau viskas,bet sutikus vis tik jauciasi nuoskauda kaip koks mazolis smile.gif dabar kai turiu seima, vaika - kita gyvenima- galiu sakyti kad tai skaudi praeitis, kuriai uzgyti reikejo laiko ir daug veiklos.
gekoniuke
QUOTE(Antanas @ 2006 12 17, 01:38)
Jeigu jus issiskyrete arba jus paliko, kaip atleidote, paleidote kita zmogu, ypac jeigu norejote su juo buti.
*

Po 5metų.
monikam
manes tai nieks neklause, paeme ir isejo ir paliko su suduzusia sirdim verysad.gif o saves su kitu zmogum dar niekaip neisivaizduoju, tam reikes daug laiko.
Wovere
Na manau, jei zmogui pradedi neberupeti, tai jis tikrai nebeklaus nieko ims ir iseis. Manau dar blogiau, kai tampo nervus ir sveikata gadina del nieko, nes nieko seniai nejaucia, tik gaila palikti, o del ko tai priezastis neaiski.
Vit.Ka
*

O taip....skaudi tema....nžn....labai norėjau, kad išsilaikytų mūsų santuoka, dariau viską, kad tik būtų geriau.... bet geriau nebuvo, nes ėmiau sirgti...verkiau daug....bet vieną gražią dieną atsibundi ir supranti- kiek galima? ar galop būsi laiminga šitiek prisikentėjusi? ar vaikas yra laimingas matydamas visą tą mėšlą? Tiesiog neištvėriau ir pati pasiūliau skirtis...ir dėl to nesigailiu...esu mylima ir laiminga su kitu žmogumi, o mano vaikas pagaliau gavo tai ką ir turėjo gauti-tetuką, kuris negaili jam dėmėsio tiek, kiek trokšta maža vaiko širdelė...žodžiu-nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.... drinks_cheers.gif
AgnePagne
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2006 12 19, 23:18)
O taip....skaudi tema....nžn....labai norėjau, kad išsilaikytų mūsų santuoka, dariau viską, kad tik būtų geriau.... bet geriau nebuvo, nes ėmiau sirgti...verkiau daug....bet vieną gražią dieną atsibundi ir supranti- kiek galima? ar galop būsi laiminga šitiek prisikentėjusi? ar vaikas yra laimingas matydamas visą tą mėšlą? Tiesiog neištvėriau ir pati pasiūliau  skirtis...ir dėl to nesigailiu...esu mylima ir laiminga su kitu žmogumi, o mano vaikas pagaliau gavo tai ką ir turėjo gauti-tetuką, kuris negaili jam dėmėsio tiek, kiek trokšta maža vaiko širdelė...žodžiu-nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.... drinks_cheers.gif
*

Jetau, Karnisauskiene, kaip smagu tokia tavo istorija skaityti. Kad tik daugiau tokiu laimingu likimu butu wub.gif thumbup.gif Sekmes jums saunuoliai. hi.gif
brangute
Aš nežinau, kiek metų reikia, kad užmegsti naujus santykius...Man-labai daug. Ne tik reikia, kad skausmas praeitų -man jis jau senų seniausia praėjęs. Taip kažkaip reikia vėl į pradinę padėtį grįžt. įsimylėt galima, bet va, kaip su tuo santykių tvirtumu būtų -nežinau
*Fortūna*
O man atrodo, kad tai absoliučiai nepriklauso nuo laiko... Jis aplamai reliatyvus smile.gif Ir gebėjimas sukurti naujus santykius priklauso tik nuo to, ar sutiktasis yra tavo žmogus.
rasike
Sako:Laikas-geriausiai gydo žaizdas,bet kartais Tavo žmogus gali imti ir atsirasti ir nemanau,kad tada galvot,kaip elgtis.. tai gali pasakyti tik tavo širdis.. ir jausmai žmogui
ritutele
QUOTE(rasike @ 2007 01 03, 10:42)
Sako:Laikas-geriausiai gydo žaizdas,bet kartais Tavo žmogus gali imti ir atsirasti ir nemanau,kad tada galvot,kaip elgtis.. tai gali pasakyti tik tavo širdis.. ir jausmai žmogui
*

Visiskai sutinku.Tavo zmogus pagal visatos desni atsiranda visada laiku, o pagal musu-kada maziausiai to tikiesi
brangute
O man tas tavo ne tavo apskritai kažkoks netikras. Įsimyli -atrodo tavo:) Išsiskiri, pasirodo nei nepanašus į tavo. Man rodos, su daug kuo gali būti laimigas -tik reikia jausmų, abipusio supratimo ir geranoriškumo būti kartu
rena
QUOTE(Antanas @ 2006 12 17, 00:38)
*

po puses metu

QUOTE(Nashle @ 2007 01 03, 09:39)
O man atrodo, kad tai absoliučiai nepriklauso nuo laiko... Jis aplamai reliatyvus smile.gif Ir gebėjimas sukurti naujus santykius priklauso tik nuo to, ar sutiktasis yra tavo žmogus.
*

drinks_cheers.gif
mama_gulbe
as savo zmogu sutikau netiketai ir dabar esame kartu - esu laiminga wub.gif
Medinis
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 01 04, 11:53)
as savo zmogu sutikau netiketai ir dabar esame kartu - esu laiminga wub.gif

Arnutis - ne dabartinio jūsų vyro vaikas?
Sūrelis
Man atrodo, kad kitu santykiu tikrai greitai nepradesi, jei mylejai ta zmogu, su kuriuo teko issiskirti del vienokiu ar kitokiu piezasciu. Nes jausmas juk nepraeina taip greitai.
Kazkada girdejau sakant, kiek laiko mylejai, dar tiek pat laiko reikes tai meilei ir pamirsti.
Langoza
QUOTE(Sūrelis @ 2007 01 04, 13:08)
Kazkada girdejau sakant, kiek laiko mylejai,  dar tiek pat laiko reikes tai meilei ir pamirsti.
*

esu skaicius kad puse laiko... nors manau, toks skaiciavimas yra gryna nesamone
rena
QUOTE(Sūrelis @ 2007 01 04, 12:08)
Man atrodo, kad kitu santykiu tikrai greitai nepradesi, jei mylejai ta zmogu, su kuriuo teko issiskirti del vienokiu ar kitokiu piezasciu. Nes jausmas juk nepraeina taip greitai.
Kazkada girdejau sakant, kiek laiko mylejai,  dar tiek pat laiko reikes tai meilei ir pamirsti.
*

as manau, meile greitai praeina, kai sutinki kita meile mastau.gif
Vit.Ka
QUOTE(AgnePagne @ 2006 12 31, 19:57)
Jetau, Karnisauskiene, kaip smagu tokia tavo istorija skaityti. Kad tik daugiau tokiu laimingu likimu butu  wub.gif  thumbup.gif Sekmes jums saunuoliai.  hi.gif
*

Agne Pagne, ačiū tau pastebėjimą- visą tai laikau iki šiol Kalėdų stebuklų, nors iki jų dar tada buvo tolokai thumbup.gif wub.gif
mama_gulbe
QUOTE(Medinis @ 2007 01 04, 12:58)
Arnutis - ne dabartinio jūsų vyro vaikas?
*

ne nedabartinio
Arnutis mano leliukas, o dabartinis mano draugas mokosi gyventi tryse tongue.gif
rena
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 01 11, 12:47)
ne nedabartinio
Arnutis mano leliukas, o dabartinis mano draugas mokosi gyventi tryse  tongue.gif
*

tikiuosi jums pavyks thumbup.gif
tuliaa
As naujus santykius pradejau kazkur po metų mano mazajai buvo 8 men ax.gif na kolkas viskas gerai thumbup.gif ax.gif
wit
kadangi skyrybu iniciatore buvau as,laiko nereikejo.naujus santykius pradejau kazkur po menesio. zinoma, jei esi paliekamas, turetu buti kur kas sunkiau patiketi kitu zmogumi....
rena
QUOTE(wit @ 2007 01 11, 15:21)
kadangi skyrybu iniciatore buvau as,laiko nereikejo.naujus santykius pradejau kazkur po menesio. zinoma, jei esi paliekamas, turetu buti kur kas sunkiau patiketi kitu zmogumi....
*

drinks_cheers.gif as irgi savo ex'a isvijau, tai ir laksciau i pasimatymus, juk reikejo atsilakstyt uz prarasta laika blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Langoza
nu blyn, a kada as pradesiu naujus santykius g.gif senatvej ? doh.gif
rena
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 16:38)
nu blyn, a kada as pradesiu naujus santykius g.gif senatvej ? doh.gif
*

irnesakyk.gif dar pavaiksciok po pasimatymus bigsmile.gif
Langoza
QUOTE(rena @ 2007 01 11, 17:43)
irnesakyk.gif dar pavaiksciok po paimatymus  bigsmile.gif
*

tai kad nieks nekviecia verysad.gif
rena
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 16:49)
tai kad nieks nekviecia  verysad.gif
*

kaip ne blink.gif
o tie visokie diedukai is parduotuviu bigsmile.gif
Langoza
QUOTE(rena @ 2007 01 11, 17:57)
kaip ne blink.gif
o tie visokie diedukai is parduotuviu bigsmile.gif
*

irnesakyk.gif cia nesiskaito schmoll.gif
rena
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 16:59)
irnesakyk.gif cia nesiskaito  schmoll.gif
*

Palauk ateis pavasaris, kai atbunda visa gamta, tai ir tavo kavalieriai atsibus bigsmile.gif
Langoza
QUOTE(rena @ 2007 01 11, 18:06)
Palauk ateis pavasaris, kai atbunda visa gamta, tai ir tavo kavalieriai atsibus bigsmile.gif
*

eh... kad tavo zodziai pati zinai kur skristu ax.gif
rena
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 17:11)
eh... kad tavo zodziai pati zinai kur skristu  ax.gif
*

irnesakyk.gif nuskris nuskris
nitta
*

Mano pirmoji santuoka buvo tokia: šeši pirmieji santuokos metai buvo bandymas ir gražiuoju, ir piktuoju, ir gydytojų pagalba išgydyti vyrą nuo alkoholio ir smurto protrūkių, ir dar 2 metai gyvenant neapykantoje. Po to jau pabėgau. Todėl nenuostabu, kad buvau išsiilgusi normalių, šiltų santykių. Antrąjį vyrą sutikau po 3 mėn. po pabėgimo nuo pirmo. Ir labai tuo džiaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ištekėjau už antro po pusantrų metų draugystės. Tiesa, iki vestuvių dar metus pagyvenom kartu ax.gif
Darijana:)
QUOTE(Sūrelis @ 2007 01 04, 14:08)
*

Nebegazdinkit manes doh.gif nejau dabar teks 9 metus man kankintis doh.gif
munce111
sveikutes,

na o as issiskyrisu tik tada, kai pati supratau, ko as noriu is tikruju savo gyvenime...mano ex-alkoholikas ir dar turi psichiniu sutrikimu... tai tik dziaugiuosi is tokiu nasru istrukus...kai pagalvoju apie tuos sunkius, pilnus skausmo metus...tai sirdis dreba ir asaros is akiu varva...maniau, kad niekas manes tokios nusitasiusios nebenores...nei draugauti, nei bendrauti...maniau, kad as neidomi...bet ir tuose vargeliuose sugebejau baigti mokslus, auginau vaikuti, dirbau ir net i mane kaikas atkreipe demesi ir norejo draugauti...ir net buvo vasara metas, kai turejau pasirinkti...pati buvau labai nustebus...pasirodo ne tokia as ir bjauti...

o del santykiu...tai patikekit, kai pajauti siluma ir supratima is kito zmogau ir kai tu jauti ir aiskiai jauti, kad tai ka jis sako yra tiesa, kad jis tave tikrai supranta ir pasiruoses su tavim atlaikyt ir net ta varginanti skyrybu procesa...na ka gali pasakyt.....STEBUKLAS...SAPNAS...MAN TAIP NEGALI BUTI...AS NEVERTA...NENORIU PABUSTI IS SIO SAPNO...AS VIS TUKSTANCIUS KARTU KLAUSIU...O MAN VIS SAKO TAIP TIKRAI...IR ISIVAIZDUOJAT..AS VIS TIEK NEGALIU PATIKET..
ANT KIEK NUVARO TOS VISOS BEDOS..KAD NEGALI PATIKET TIKROVE
Anandita
nu man labai baisu pradėti bet kokius naujus santykius, kadangi parazitas vyrelis labai įskaudino, o jį aš tikrai mylėjua ir santuoką visai būdais dar bandžiau gelbėti, deja vyras pasirinko laisvesnį gyvenimą.... tai dabar visiškai nebepasitikiu vyrais schmoll.gif ir kai koks pristoja man iškart atrodo, kad jis parazitas blush2.gif
rednex
QUOTE(Anandita @ 2007 02 20, 14:21)
nu man labai baisu pradėti bet kokius naujus santykius, kadangi parazitas vyrelis labai įskaudino, o jį aš tikrai mylėjua ir santuoką visai būdais dar bandžiau gelbėti, deja vyras pasirinko laisvesnį gyvenimą.... tai dabar visiškai nebepasitikiu vyrais schmoll.gif  ir kai koks pristoja man iškart atrodo, kad jis parazitas  blush2.gif
*

Oi kaip suprantu Tave... As po skyrybu lygiai taip pat jauciausi ir niekaip nesuprantu, kaip imanoma po pvz 6 men vel isimylet.. As tris metus net i vyru puse ziuret negalejau, visi atrode degradai idiotai, tik ir norintys isnaudoti.. Po to pradejau vaikscioti i pasimatymus - nepadejo, nepasitikejimas vyrais sugriautas visiskai verysad.gif manau per daug norejau santuoka issaugot, per daug leidau save sugniuzdyti, kad veliau labai sunku i santykius ziureti sveiku protu rolleyes.gif
Jau kuris laikas susitikineju su draugu, kuris padejo pakeisti poziuri i tarpusavio santykius, kad nera taip beviltiska ir kad esu verta demesio bei meiles tongue.gif Apie santuoka dar toli grazu kalbeti, bet pazanga yra ax.gif Gal jau pagaliau esu pasiruosus naujai meilei?
P.S. Po skyrybu viena - jau 6 metai 4u.gif
Shater
As tai susirgau liga,kuri vadinasi MAN SLYKSTUS VYRAI LIETUVIAI,tikiuosi pasveikti,bet bijau,kad uztruks... doctor.gif
mikke
QUOTE(Shater @ 2007 02 21, 17:02)
As tai susirgau liga,kuri vadinasi MAN SLYKSTUS VYRAI LIETUVIAI,tikiuosi pasveikti,bet bijau,kad uztruks... doctor.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne tu viena cia sita liga sergi lotuliukas.gif
Shater
drinks_cheers.gif
Shater
QUOTE(Ryto Aušra @ 2007 02 21, 18:05)
O kodel butent lietuviai?  ax.gif
*

Todel,kad su jais turejau viskokiu svarbiu reikalu ir likau pasislykstejusi.Negana to,viska suverciau lietuviskai vyru auklejimo kulturai ir po siai dienai manau,kad esu neispasakytai teisi! nail.gif
Domuks
QUOTE(Shater @ 2007 02 21, 18:57)
Todel,kad su jais turejau viskokiu svarbiu reikalu ir likau pasislykstejusi.Negana to,viska suverciau lietuviskai vyru auklejimo kulturai ir po siai dienai manau,kad esu neispasakytai teisi! nail.gif
*

o su užsieniečiais ir visokių reikalų turėjai,kad taip lengvai sprendi apie visus lietuvius g.gif
Shater
Turejau reikalu ir su jais,nes daug keliauju ir keliausiu,tai galiu atsakingai pareiksti,kad taip,lietuviai pralaimi sausai.
diinka
QUOTE(Shater @ 2007 02 21, 19:57)
*

gal tu sutikai ne tuos zmones?
aš manau kad visur visokių yr
Shater
As irgi maniau...dabar nebemanau,nes Lietuvoje normalaus vyro ir vingiu jono santykis-1:100, deja,kitur jis-1:10.
mikke
QUOTE(Shater @ 2007 02 22, 12:00)
As irgi maniau...dabar nebemanau,nes Lietuvoje normalaus vyro ir vingiu jono santykis-1:100, deja,kitur jis-1:10.
*

Nu, tai tu dar esi pakankamai geros nuomones apie lietuviskuosius vingiu jonus rolleyes.gif as duociau ne daugiau kaip 1:1000 4u.gif
Shater
Vaaaaaaaaaa,aciu aciu,as irgi galvojau,kad atsiras cia net tiek neduodanciu rolleyes.gif
Langoza
na, mergaites, jei jau pradejom reikst nuomone, kas geriau lietuviai ar uzseniniai, tai as esu uz uzseninius. bet velgi, ir ten ne visi tokie jau cacos lelios kaip daugelis lietuvaiciu isivaizduoja. dar priklauso, is kur tas uzseninis vyriokas. nors pasitaiko ir Lietuvoj ne visai jau beviltisku vingiu jonu. taip kad, 100% teigt kad lietuviai yra visiskai beviltiski, nieko verti as nedrisciau schmoll.gif

siaip yra keliata saliu, kurios, mano nuomone, isvis vyru atzvilgiu yra beviltiskos. ir tikrai Lietuvos vyrai nera beviltiskiausi ax.gif nors jei taip ir toliau, tai visko gali but. galim ir sitoj sriti but pirmutiniai hihihi.gif
diinka
QUOTE(Shater @ 2007 02 22, 13:00)
*

O kur tavo patriotizmas protest.gif lithuania.gif
Papildyta:
QUOTE(mikke @ 2007 02 22, 13:04)
Nu, tai tu dar esi pakankamai geros nuomones apie lietuviskuosius vingiu jonus rolleyes.gif as duociau ne daugiau kaip 1:1000 4u.gif
*

ir tau tas pats tik dvigubai kur tavo patriotizmas protest.gif protest.gif lithuania.gif lithuania.gif
Shater
As ligonis,mano patriotizmas isgaraves,vietoj jo kruva pretenziju i tokias vertybes kaip padorumas, pagarba, partneriskumas ir t.t. fool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.