Jeigu jus issiskyrete arba jus paliko, kaip atleidote, paleidote kita zmogu, ypac jeigu norejote su juo buti.
Ar greitai pradejote kitus santykius?
Jeigu jus issiskyrete arba jus paliko, kaip atleidote, paleidote kita zmogu, ypac jeigu norejote su juo buti.
Ar greitai pradejote kitus santykius?
Manau naivu manyti,kad mylint zmogu galima greitai pradeti naujus santykius. Nesvarbu issiskyrus ar pan.. zmogaus gali salia nebebuti o jausmai tai lieka... Po labai netiketo issiskirimo su buvusiu, labai sudetinga buvo isileisti i sirdi nauja zmogu.
Del paleidimo - paleidau is karto, nera reikalo laikyti jeigu jauti kad nebetrauki. O atleisti - tai tas pats kas pamirsti,atrodo jau viskas,bet sutikus vis tik jauciasi nuoskauda kaip koks mazolis
manes tai nieks neklause, paeme ir isejo ir paliko su suduzusia sirdim
Na manau, jei zmogui pradedi neberupeti, tai jis tikrai nebeklaus nieko ims ir iseis. Manau dar blogiau, kai tampo nervus ir sveikata gadina del nieko, nes nieko seniai nejaucia, tik gaila palikti, o del ko tai priezastis neaiski.
QUOTE(Antanas @ 2006 12 17, 01:38) Jeigu jus issiskyrete arba jus paliko, kaip atleidote, paleidote kita zmogu, ypac jeigu norejote su juo buti. Ar greitai pradejote kitus santykius? O taip....skaudi tema....nžn....labai norėjau, kad išsilaikytų mūsų santuoka, dariau viską, kad tik būtų geriau.... bet geriau nebuvo, nes ėmiau sirgti...verkiau daug....bet vieną gražią dieną atsibundi ir supranti- kiek galima? ar galop būsi laiminga šitiek prisikentėjusi? ar vaikas yra laimingas matydamas visą tą mėšlą? Tiesiog neištvėriau ir pati pasiūliau skirtis...ir dėl to nesigailiu...esu mylima ir laiminga su kitu žmogumi, o mano vaikas pagaliau gavo tai ką ir turėjo gauti-tetuką, kuris negaili jam dėmėsio tiek, kiek trokšta maža vaiko širdelė...žodžiu-nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.... QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2006 12 19, 23:18) O taip....skaudi tema....nžn....labai norėjau, kad išsilaikytų mūsų santuoka, dariau viską, kad tik būtų geriau.... bet geriau nebuvo, nes ėmiau sirgti...verkiau daug....bet vieną gražią dieną atsibundi ir supranti- kiek galima? ar galop būsi laiminga šitiek prisikentėjusi? ar vaikas yra laimingas matydamas visą tą mėšlą? Tiesiog neištvėriau ir pati pasiūliau skirtis...ir dėl to nesigailiu...esu mylima ir laiminga su kitu žmogumi, o mano vaikas pagaliau gavo tai ką ir turėjo gauti-tetuką, kuris negaili jam dėmėsio tiek, kiek trokšta maža vaiko širdelė...žodžiu-nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.... Jetau, Karnisauskiene, kaip smagu tokia tavo istorija skaityti. Kad tik daugiau tokiu laimingu likimu butu
Aš nežinau, kiek metų reikia, kad užmegsti naujus santykius...Man-labai daug. Ne tik reikia, kad skausmas praeitų -man jis jau senų seniausia praėjęs. Taip kažkaip reikia vėl į pradinę padėtį grįžt. įsimylėt galima, bet va, kaip su tuo santykių tvirtumu būtų -nežinau
O man atrodo, kad tai absoliučiai nepriklauso nuo laiko... Jis aplamai reliatyvus
Sako:Laikas-geriausiai gydo žaizdas,bet kartais Tavo žmogus gali imti ir atsirasti ir nemanau,kad tada galvot,kaip elgtis.. tai gali pasakyti tik tavo širdis.. ir jausmai žmogui
QUOTE(rasike @ 2007 01 03, 10:42) Sako:Laikas-geriausiai gydo žaizdas,bet kartais Tavo žmogus gali imti ir atsirasti ir nemanau,kad tada galvot,kaip elgtis.. tai gali pasakyti tik tavo širdis.. ir jausmai žmogui Visiskai sutinku.Tavo zmogus pagal visatos desni atsiranda visada laiku, o pagal musu-kada maziausiai to tikiesi
O man tas tavo ne tavo apskritai kažkoks netikras. Įsimyli -atrodo tavo:) Išsiskiri, pasirodo nei nepanašus į tavo. Man rodos, su daug kuo gali būti laimigas -tik reikia jausmų, abipusio supratimo ir geranoriškumo būti kartu
as savo zmogu sutikau netiketai ir dabar esame kartu - esu laiminga
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 01 04, 11:53) as savo zmogu sutikau netiketai ir dabar esame kartu - esu laiminga Arnutis - ne dabartinio jūsų vyro vaikas?
Man atrodo, kad kitu santykiu tikrai greitai nepradesi, jei mylejai ta zmogu, su kuriuo teko issiskirti del vienokiu ar kitokiu piezasciu. Nes jausmas juk nepraeina taip greitai.
Kazkada girdejau sakant, kiek laiko mylejai, dar tiek pat laiko reikes tai meilei ir pamirsti. QUOTE(Sūrelis @ 2007 01 04, 12:08) Man atrodo, kad kitu santykiu tikrai greitai nepradesi, jei mylejai ta zmogu, su kuriuo teko issiskirti del vienokiu ar kitokiu piezasciu. Nes jausmas juk nepraeina taip greitai. Kazkada girdejau sakant, kiek laiko mylejai, dar tiek pat laiko reikes tai meilei ir pamirsti. as manau, meile greitai praeina, kai sutinki kita meile
As naujus santykius pradejau kazkur po metų mano mazajai buvo 8 men
kadangi skyrybu iniciatore buvau as,laiko nereikejo.naujus santykius pradejau kazkur po menesio. zinoma, jei esi paliekamas, turetu buti kur kas sunkiau patiketi kitu zmogumi....
QUOTE(wit @ 2007 01 11, 15:21) kadangi skyrybu iniciatore buvau as,laiko nereikejo.naujus santykius pradejau kazkur po menesio. zinoma, jei esi paliekamas, turetu buti kur kas sunkiau patiketi kitu zmogumi....
nu blyn, a kada as pradesiu naujus santykius
QUOTE(Antanas @ 2006 12 17, 01:38) Mano pirmoji santuoka buvo tokia: šeši pirmieji santuokos metai buvo bandymas ir gražiuoju, ir piktuoju, ir gydytojų pagalba išgydyti vyrą nuo alkoholio ir smurto protrūkių, ir dar 2 metai gyvenant neapykantoje. Po to jau pabėgau. Todėl nenuostabu, kad buvau išsiilgusi normalių, šiltų santykių. Antrąjį vyrą sutikau po 3 mėn. po pabėgimo nuo pirmo. Ir labai tuo džiaugiuosi QUOTE(Sūrelis @ 2007 01 04, 14:08) Man atrodo, kad kitu santykiu tikrai greitai nepradesi, jei mylejai ta zmogu, su kuriuo teko issiskirti del vienokiu ar kitokiu piezasciu. Nes jausmas juk nepraeina taip greitai. Kazkada girdejau sakant, kiek laiko mylejai, dar tiek pat laiko reikes tai meilei ir pamirsti. Nebegazdinkit manes
sveikutes,
na o as issiskyrisu tik tada, kai pati supratau, ko as noriu is tikruju savo gyvenime...mano ex-alkoholikas ir dar turi psichiniu sutrikimu... tai tik dziaugiuosi is tokiu nasru istrukus...kai pagalvoju apie tuos sunkius, pilnus skausmo metus...tai sirdis dreba ir asaros is akiu varva...maniau, kad niekas manes tokios nusitasiusios nebenores...nei draugauti, nei bendrauti...maniau, kad as neidomi...bet ir tuose vargeliuose sugebejau baigti mokslus, auginau vaikuti, dirbau ir net i mane kaikas atkreipe demesi ir norejo draugauti...ir net buvo vasara metas, kai turejau pasirinkti...pati buvau labai nustebus...pasirodo ne tokia as ir bjauti... o del santykiu...tai patikekit, kai pajauti siluma ir supratima is kito zmogau ir kai tu jauti ir aiskiai jauti, kad tai ka jis sako yra tiesa, kad jis tave tikrai supranta ir pasiruoses su tavim atlaikyt ir net ta varginanti skyrybu procesa...na ka gali pasakyt.....STEBUKLAS...SAPNAS...MAN TAIP NEGALI BUTI...AS NEVERTA...NENORIU PABUSTI IS SIO SAPNO...AS VIS TUKSTANCIUS KARTU KLAUSIU...O MAN VIS SAKO TAIP TIKRAI...IR ISIVAIZDUOJAT..AS VIS TIEK NEGALIU PATIKET.. ANT KIEK NUVARO TOS VISOS BEDOS..KAD NEGALI PATIKET TIKROVE
nu man labai baisu pradėti bet kokius naujus santykius, kadangi parazitas vyrelis labai įskaudino, o jį aš tikrai mylėjua ir santuoką visai būdais dar bandžiau gelbėti, deja vyras pasirinko laisvesnį gyvenimą.... tai dabar visiškai nebepasitikiu vyrais
QUOTE(Anandita @ 2007 02 20, 14:21) nu man labai baisu pradėti bet kokius naujus santykius, kadangi parazitas vyrelis labai įskaudino, o jį aš tikrai mylėjua ir santuoką visai būdais dar bandžiau gelbėti, deja vyras pasirinko laisvesnį gyvenimą.... tai dabar visiškai nebepasitikiu vyrais Oi kaip suprantu Tave... As po skyrybu lygiai taip pat jauciausi ir niekaip nesuprantu, kaip imanoma po pvz 6 men vel isimylet.. As tris metus net i vyru puse ziuret negalejau, visi atrode degradai idiotai, tik ir norintys isnaudoti.. Po to pradejau vaikscioti i pasimatymus - nepadejo, nepasitikejimas vyrais sugriautas visiskai Jau kuris laikas susitikineju su draugu, kuris padejo pakeisti poziuri i tarpusavio santykius, kad nera taip beviltiska ir kad esu verta demesio bei meiles P.S. Po skyrybu viena - jau 6 metai
As tai susirgau liga,kuri vadinasi MAN SLYKSTUS VYRAI LIETUVIAI,tikiuosi pasveikti,bet bijau,kad uztruks...
QUOTE(Shater @ 2007 02 21, 18:57) Todel,kad su jais turejau viskokiu svarbiu reikalu ir likau pasislykstejusi.Negana to,viska suverciau lietuviskai vyru auklejimo kulturai ir po siai dienai manau,kad esu neispasakytai teisi! o su užsieniečiais ir visokių reikalų turėjai,kad taip lengvai sprendi apie visus lietuvius
Turejau reikalu ir su jais,nes daug keliauju ir keliausiu,tai galiu atsakingai pareiksti,kad taip,lietuviai pralaimi sausai.
As irgi maniau...dabar nebemanau,nes Lietuvoje normalaus vyro ir vingiu jono santykis-1:100, deja,kitur jis-1:10.
Vaaaaaaaaaa,aciu aciu,as irgi galvojau,kad atsiras cia net tiek neduodanciu
na, mergaites, jei jau pradejom reikst nuomone, kas geriau lietuviai ar uzseniniai, tai as esu uz uzseninius. bet velgi, ir ten ne visi tokie jau cacos lelios kaip daugelis lietuvaiciu isivaizduoja. dar priklauso, is kur tas uzseninis vyriokas. nors pasitaiko ir Lietuvoj ne visai jau beviltisku vingiu jonu. taip kad, 100% teigt kad lietuviai yra visiskai beviltiski, nieko verti as nedrisciau
siaip yra keliata saliu, kurios, mano nuomone, isvis vyru atzvilgiu yra beviltiskos. ir tikrai Lietuvos vyrai nera beviltiskiausi QUOTE(Shater @ 2007 02 22, 13:00) As irgi maniau...dabar nebemanau,nes Lietuvoje normalaus vyro ir vingiu jono santykis-1:100, deja,kitur jis-1:10. O kur tavo patriotizmas Papildyta: QUOTE(mikke @ 2007 02 22, 13:04) Nu, tai tu dar esi pakankamai geros nuomones apie lietuviskuosius vingiu jonus ir tau tas pats tik dvigubai kur tavo patriotizmas
As ligonis,mano patriotizmas isgaraves,vietoj jo kruva pretenziju i tokias vertybes kaip padorumas, pagarba, partneriskumas ir t.t.
|