sweikos nesciukes ir mamuliukai.
kadangi budama nescia skaitynedavau “gimdymo istorijas“,tad jauciu pareiga papasakoti (ypac busimoms mamytems) ir musu gimimo istorija!pradziu pradzia tai buvo (kaip ir daugelio jusu)begalinis noras tureti kudikeli!ir kai jis po metu bandymu uzgime-labai sutrikau,nes kaip ir jau NEBESITIKEJAU...kaip suprantate buvome be galo laimingi.laukeme savo meiliuko,svajojome,pirkome kraiteli,lankeme paskaiteles,svietemes is knygu kol pagaliau atejo laikas susitykimui su juo

o buvo taip:
nuenu uzsimiegojus i tuoleta(nakti,kaip ir daugelis nesciukiu)-n“taji- karta,ziuriu,kazkaip isskyru padaugeje..ka as ,kvailute zinau,isidejau pak...,ir ramia sazine -atgal i lova...miegot.ryte,mano mielasis -i darba.na o as,namu (kaip visada)ruosa uzsiimineti-niam niam gaminti,kambariu ciustinti ir skalbiniu dziauti..ir visai neidomu kad isskyru vis daugeja..as sau susitvarkau ir toliau i trasa

sveisti kampu....sau su mama pasiskambinu,plepame ir lyg tarp kitko uzsimenu kad kazkaip tu velnio isskyru pagausejo(as mat isivaizdavau kad nestumo pabaigoje ,tai labai normalu).o ji man pataria nuvaziuot i ligonine del viso pikto..pas daktara ...hm...nesamones galvoju cia man patarineja

...bet,visdelto paskambinu vyrui pasakyt naujienu....nu sakau,tu nesijaudik bet man mama(

)patare pas daktara pasitikrint nuvaziuot...bet,sakau, tu nei jaudinkis,nei skubek...vakare,kai grysi po darbu galesim del viso pikto palekt iki ligonines...nu ir palekem..tik siaip ant bajerio(susiskaiciavom laika kiek cia uztruxim kelyje ir visur kitur kai jau tikroji diena issaus)..izengem i ligonine...uztrukom lygiai valanda!!!na sulauke savo eiles ,nuejom pas gydytoja...o jis ,ponas-pietauja.sesele temperatura pamatavo,paklause kuo skundziames irrrrrrrrrrrr liepe palaukti laukiamajam kol gydytojas papietaus

...nu ir laukiam....sulaukem...pasitikrinam(ir kadangi mes ne ltv.gyvenam,tai jie savo kalba“kurios jie galvoja kad as nesuprantu“ sako mano vyrui “as viska girdziu ir suprantu“) plyses vandens maisas,sveikiname 24-48 val.laikotarpyje turesit kudiki...VELNIAI RAUTU....ne ne ne...nu jau cia jus gudragalviai uz mane nusprendet kada man gimdyti....

galit sakyt ka norit,bet as negimdau,ir siandien ne gim dy siu!!!!isvaike mus i laukiamaji,laukti...kol neigaliuju vezima m a n atves....sakau nu jau to tik ir betruko,dangau auksciausias as i ta vezima nesesiu,as juk ne gimdau!!!!!nu bet po ilgu diskusiju ir kivircu po to kai i mus suziuro puse i priimamaji atejusiu zmoniu,nusileidau

tebunie...taip atsiduriau palatoj,kartu su musulmone....laukti....nespejau apsivilkti naktiniu nubego vandenis,prasidejau skausmeliai,o po to ir skausmai...(musulmonés vyras melstis pradejo,mano vyras -juoktis““nes situacija patikekit juokinga“ o as ji ramynt kad manes nejuokintu...nes man skuada!!!!!!!!!)taip po kokio pusvalandzio buvau isvezta i paruosiamaji,o ten pakentejus ir padejavus,dar nuvemus po kokiu 3 valandu nuvezta gimdyti....ten dar geras pusvalandukas ,keli stumtelejimai laiku ,begales mano sypsenu(ateinanti sesele sako“ziurekit ji gimdo,verkia ir dar sypsosi“),keli vyro padrasinimai...ir mazasis musu erikutis atsigule man ant pilvo...toks juodzkiukas,storuliukas,didziausiais zandukais ir dangaus melio akutem verksniukas....labai supykes matyt buvo kad islysti reikejo is tokios siltos aplinkos ....tai reke 2 valandas non stop...ko tik su naujuoju tetciu nedarem.....ir tik po to kai prisiglaude prie siltos mano krutines -nurimo ir uzmigo....
linkiu jums visoms tokio gimdymo kaip manasis ir tokiu padauziuku kaip manasis meiliukas....
akimirkos kai isvydom savo kudiki neimanoma pamirsti...kiekviena syki spaudziu asara prisiminus ... gaila kad ji tolia trumpa....
stiprybes