Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko garderobas: 1-3m vaiko
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
*rutuliukas*
Mano vyrukui beveik jau 3 metukai, tad garderoba turi nemaza lotuliukas.gif uztektu 2 vaikus aprenti mirksiukas.gif
Tuja2
Daug drabuziu dovanotu, atiduotu ir t.t. Bet kuo didesnis vaikas, tuo tokiu drabuziu procentas mazeja. Perku tada, kada prireikia. Mums Nr.1 bodziukai ir pedkelnes, po to marskinukai ir liemene. Nes su megstiniu per karsta, o liemene pats tas. Kelnes ir pan naudojamos einant kur nors i svecius. Namuose be ju patogiau. Bet manau, kad viskas keisis paaugus.
Nestyte
Man tai priimtiniausias apatinis rubelis-bodziukas.Super daiktas ir nugaryte visada uzdengta ir pilvukui silta,aisku vasara maziau naudojam smile.gif
Uliuliuska
O mes namie vaikstom su maikute ilgom rankovem ir pedkelniais. Bodi buvo gerai iki kokiu 9 men, kol dar nesiojom sauskelnes, po to tapo nepatogu sodinti ant puoduko. Su triusikeliais paprasciau.
I lauka turim N kelniu ir stiukiu, atskiru kombinezonu.
pamaiva-22
QUOTE(citybird @ 2006 03 29, 22:08)
Kuo rengiate savo metinukus- trimetukus? Kaip žinome, tokio amžiaus mažyliai aktyviai mokosi valgyti, lauke tyrinėja aplinką, todėl ir rūbelių reikia nemažai, o ir papuošti  norisi. Kaip rengiate vaikiukus namie, kaip puošiatės eidami į svečius ir pan.? Kokie rūbeliai praktiški? Kiek jų turite?  Sezoniniai mažylių rūbai: ar perkate 1-am, ar 2-iem sezonams? Ir visa kita Jūsų patirtis...
*

lauko rubus protingiau pirkti'ant isaugimo',tarkime kombinezona.bet batukai turi buti nelabai per dideli,jei vaikas jau vaiksto.aisku,kai vaikui metukai,o jis tik vezime sedi,tai gal vaiksciojimui tai ir nnepakenks,bet ir nieko doro is to,salta truputi.nebent dar ten kazko primuturiuoti lotuliukas.gif
namie rengiame atiduotais rubeliais,nepriklausomai nuo to kokio jie naujumo,grazumo ir pan,paskalbti rubai tai visdelto ne nauji,ne tokie gal net madingi ir ispudingi.o labai i iseiga tai ir batukus su kaspiniukais,ir suknytes pustas dedames-tikrai pasipuosiame wub.gif siaip praktiskiausia man pedkelnes,bodikas ir sagstomas ar uztraukiamas bliuzonas,bei ortopedines basutes namuose.butinai su uzkulniu,daug lipuko,kad patogu uzdeti ir nuimti butu ir,kad kojyte kvepuotu
Gegas
kol nebuvo salta labiausiai megom kombinzoliukus: kelnytes su sleikutem. nebaisu, kad nugaryte susals. dabar vesiau, tai isigijom nemazai pedkelniu.
siaip megstu vientisus kombinzonus laukui ir miegui sliauztus.
kadangi tokio dydzio sunku nusipirkti, kartais siuvames biggrin.gif
Kipsiuke
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 02 12, 14:24)
kol nebuvo salta labiausiai megom kombinzoliukus: kelnytes su sleikutem. nebaisu, kad nugaryte susals. dabar vesiau, tai isigijom nemazai pedkelniu.
siaip megstu vientisus kombinzonus laukui ir miegui sliauztus.
kadangi tokio dydzio sunku nusipirkti, kartais siuvames  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Cekavauskiene
Mano mazylis irgi daugiau drabuziuku turi nei tetis lotuliukas.gif Bet ju ir reikia-i lopseli,i lauka,po namus,i svecius.....Man visada keista,kai ateina vaikuciai i parka ir negali dukti-mamyte neleido issitepti blink.gif Tai mamu protas neaprengti vaiko tinkamai i parka.Paskui tie vaikuciai ziuri liudnom akytem i dukstancius,smeliuke zaidziancius vaikus-jiems ir norisi kept smelio bandutes.Stengiuosi vaika i lauka aprengti taip,kad galetu purvintis,jaustusi patogiai.Namie kartais reikia perrengti kelis kartus-tai apsipila,tai kose issitepa,sysiu padaro...Tokio amziaus vaikiukai gi patys nori buti savarankiski,viska daryti ,imti ir avariju neisvengsi.Mes irgi turejom sponsoriu,kuris savo rubelius isaugtus atidave-ir labai tuo dziaugiames.Namuose viskas gerai,svarbu svaru.Stengiuosi daug ka nupirkti per ispardavimus,kartais ir dydziu didesnius,jei rubelis patinka biggrin.gif
anastazas
o mums bodžiukai - smėlinukai niekada nebuvo patogu.... mergytės liemuo ilgas. Mes apatines bliuskytes rengiam.
oxygen
Šeip mums bodžiai buvo gerai kai mažesnis buvo...dabar jau 1,6 tai ir ant puodo dažnaiu eina, tai per daug operaciju reikia. tai as tiesiog neužsegu. O jie pravercia kai einam i lauka. Ziema naudojam su ilgom rankovem thumbup.gif
dlambliukas
Mes tai nešiojame viską: bodžiukus, maikutes, golfiukus, gietrutes, kelnytes, kombinezonus thumbup.gif . Mano kačiukas turi rūbų daugiau nei aš ir vyras kartu sudėjus thumbup.gif .Žiemą mums labai patogūs bodžiukai, bet vasarą tik su maikutėmis ax.gif Šiu metų laiku rengiamės svogūno principu, taip patogiau, jei sukaista, galima ka nors nurengti ax.gif
deizi
Sveikos, gal galit parasyti koks rubelio dydis atitinka vaiko amziu, pvz. 54-60d. iki 3 men. 70d. apytiksliai 6 men. ir taip toliau. Nelabai isivaizduoju kokio amziaus vaikai nesioja rubeliu dydzius. Noriu papirkti rubeliu ateiciai, tam tikram sezonui.
Aciu.
Žana B
QUOTE(deizi @ 2007 03 02, 21:45)
Sveikos, gal galit parasyti koks rubelio dydis atitinka vaiko amziu, pvz. 54-60d. iki 3 men. 70d. apytiksliai 6 men. ir taip toliau. Nelabai isivaizduoju kokio amziaus vaikai nesioja rubeliu dydzius. Noriu papirkti rubeliu ateiciai, tam tikram sezonui.
Aciu.
*

nu mums dabar metai tai nesiojam drabuzus 92-98, cia negali nuspet kaip vaikas auga 4u.gif
ATIDE
Praitą vasarą dievino šlepetes (pležankes, kur per vieną pirštą ) doh.gif

mes irgi jas dievinam, net dabar jau po kambarius vaikšto doh.gif
Jucke
O maniske kadangi labai savarankiska ir pati pastaruoju metu garderoba sau dienai issirenka tai visko buna...Bet jei apie megiamiausius ir patogiausius rubelius - apatine maikyte, triusikeliai, pedkelnes ir kokia nors bliuskyte trikotazine. O rubeliu turi - daugiau nei mamos su teciu rubelius kartu paejums. doh.gif Aisku, cia labai gelbeja itin geros kokybes is kriksto dukros paveldeti isaugtiniai rubeliai. Iseigai rubelius paprastai perku internetu ar uzsienyje ka grazaus pamatom. O kartais 'perliuku' atrandu vokiskose Tom Phillips parduotuvese smile.gif

youste
As is Thomas philips bodziuku vasarai nusipirkau ir dabar gailiuosi, nes jau beveik 4 menesiai, kai nenaudojam - vaiksto ant puodo, tai nepatogu, bet sunaudosiu i miesta vaziuojant arba vasarai kaip pyzamyte. Siaip labai patogu maikytes, pedkelnes arba kelnytes ir susagstomas dzemperis - labai nemegsta per galva apvelkamu. na, dar triusikelius neseniai pradejau mauti - man atrodo, kad nesmagu kazkaip vaikui su vienom kelnytem. Kol pampersa nesiojo, tai bodziukus tik ir rengdavau - nugaryte kad neissiplikintu.
Margarita 25
Mes tai drabuželiu labai daug turim, tai nusiperkam, dar atiduoda teta nes panašaus amžiaus vaikiuka turi. Namie tai paprastai rengiu, na kai einam i svečius tai gražiau nei namie apsirengiam. Man tai labai boby patinka visalaik uzdedu, ir nugara nebuna plika.
DaliaG
Mums bodžiukai tai irgi labai reikalingi - juos nešiojam nuo 3 mėn. ir dar turbūt ilgai nešiosim - nes nugarytė niekada nebūna plika ir šiaip pampersą prilaiko thumbup.gif Aišku vasarą bandysim su puodu dažniau bendraut (nes iki šiol paniškai jo nenorim), tai reiks turbūt su maikutėm draugaut smile.gif Nuo rugsėjo iki šiol dar su ilgom rankovytėm nešiojam, o vasarą pereisim prie trumpų 4u.gif
Taip pat labai geras dalykas yra pėdkelnės - uždedi bodį, pėdkelnes ir laksto sau, jei vėsiau, tai bliuzoniuką dar, retais atvejais ir treningutį ar kelnytes smile.gif Ir pampersą keičiant - greitai nusiima ir užsideda smile.gif
Aprile
Kol laukiausi tokią silpnybę jaučiau šliauštukams, nepraidavau pro juos 4u.gif Bet nepasitvirtino schmoll.gif dažnai reikdavo perrenginėti nepatogu man jie būdavo. Dėdavau kelnytes ir bliuskytęs tokias užsegamas. Vyras vis sakydavo, kad nespės visų panešioti, nes išaugs. Nuo tryjų mėnesiu maždaug pradėjau dėti bodžiukus, tad iki šiol dar nešiojam thumbup.gif Namuose geriausia: bodžiukas, pedkelnytės, kai vėsiau bliuzoniukas, labiau mėgstam per priekį užsegamus ir turim daug kelnyčių, treningiukų. Dar namie patinka dėvėti kelnytes su petnešėlėm. Žinoma namuose dėvim truputi paprastesnius blush2.gif ta prasme jie labiau nuskalbti, nes dažnai reikia perenginėti apsipila išsitepa bevalgant. Gal keistai nuskambės, bet nemėgstu aš jam dėti seilinuko. 4u.gif O einant į svečius išsirėdinam lotuliukas.gif Tad rūbelių doh.gif Bet labai thumbup.gif kai plauni tai pilną balkoną lotuliukas.gif tad taupumo sumetimais g.gif gal ir 4u.gif O šeip manau kad ne rūbas žmogų puošią wub.gif
Magnifique
QUOTE(deizi @ 2007 03 02, 21:45)
Aciu.
*

Priklauso nuo vaikucio...berniukai didesni,mergaites mazesnes.

2 metuku mergyte nesioja kazkur 98cm-110cm drabuzelius.
Festa
Musu garderobas neapseina be bodziu, petkelniu, maikuciu, golfuku, kelnyciu. Tai pagrindinis asortimentas, aisku vasarai turime ir sukneliu, sijonu, sortuku smile.gif
Ingulik
[quote=helli,2006 03 30, 16:20]
Mums nepakeičiamiausias rūbelis - bodžiukas (glaustinukas): prilaiko pampersiuką, neišsipeša. Namie dienai ant bodžiuko rengiamės arba kombinezoną (kelnytes su petnešėlėmis) arba plonas medvilnines kelnytes (namie visada karšta), ansamblį užbaigia biggrin.gif storesnės medvilninės kojinytės su ABS. Nakčiai irgi dėvime bodžiuką ir šliaužtinukus - maniškė absoliučiai netoleruoja būti apklota, gali nors visą naktį šokinėti ir ją klostyti, iš karto nusikloja nors tu ką, taigi su šliausžtinukais labai patogu, nereikia papildomai kojinyčiu mautu, nėra jokių gumų kurios spaustų.

musu situacija panasi 4u.gif Labai patinka bodziukai butent ziema. Grit vasara, tai gal bus ne taip aktualu ir devesim paprastas maikutes.

Dar mano panelei labai patinka kelnes (kaip ir mamai 4u.gif ) Turim kruva sportiniu kelniu, dzinsiuku. Pradejom anksti vaiksciuoti, tai kol normaliai ismoksta eiti doh.gif
Nu ir kaip visiems panelems, nupirkau keleta sukneliu vasarai wub.gif Turim kruva maikuciu .

Pirkdama drabužėlius labiausiai kreipiu dėmesį į sudėti: apatinius rūbelius renkuosi tik 100 proc. medvilnės, o ir kitus - arba grynai medvilninius arba tik labai mažai sintetikos turinčius.

thumbup.gif
Gilute
Pasirodo ne tik mano vienos zuikos spinta nuo rubu luzta... As vis grauziu save, kad per daug perku, o kur der seneliu pridovanoti. Kai kuriuos tik po karta kita uzsideda, ypac grazesnes sukneles, juk su jomis po namus neveiksciosi. Man negaila pinigeliu mazyles drabuzeliams, bet problema atsiranda, kai ji juos isauga ir reikia kazkur visa ta kruva padeti...
Carevna
Va va didžiausia bėda kur viską padėti, mūsų leliaus drabužių pilni stalčiai ir pilnos lovos , didžiausius maišus atidavėm draugam, bet žiūri kad nelabai ir sumažėjo matyt vėl teks reviziją daryt ir vėl draugus apkraut biggrin.gif jų lelius jau beldžiasi tai jiem prireiks, o geriausi drabužiai tamsios spalvos kad iš lauko einant namo pririnktų dėmių nesimatytų biggrin.gif
Zana4
QUOTE(garbaniukee @ 2006 12 18, 10:24)
dar norejau paklausti, ar vis dar nesiojate bodžius, ar paprastas maikutes?

ir kaip dažnai atnaujinate vaikučio garderobą? ar kai pastebite, kad ko nors trūksta? ar tiesiog reguliariai vis ka nors gražaus radę nuperkate?
*

bodziuku jau seniai nebedevim, nes vaikstom be pamperio tai kazkaip nepatogu numauti kelnias, nusegti dar bodika ...
o del pirkimo, perku reguliariai, is neturejimo ka veikt gal lotuliukas.gif kai tik suzinau kad nauja colekcija UCB pardei, lekiu kaip isprotejusi thumbup.gif
braskute_v
QUOTE(garbaniukee @ 2006 12 18, 11:24)

ir kaip dažnai atnaujinate vaikučio garderobą? ar kai pastebite, kad ko nors trūksta? ar tiesiog reguliariai vis ka nors gražaus radę nuperkate?
*

Šiaip daugumą drabužėlių gaunam dovanų ir tikrai visus nešiojam thumbup.gif Kadangi einam į lopšiuką, tai persirengti tenka po kelis kartus per dieną, taigi mums drabužėlų nebūna per daug, tik lyginimosi mamai daug tongue.gif O bodžiukus nustojom nešioti, kai tik pradėjom naudotis puoduku rolleyes.gif
*rutuliukas*
QUOTE(garbaniukee @ 2006 12 18, 11:24)

*

kas menesi atnaujinam garderoba wub.gif
T.A.K.
As kai pamatau kazka idomaus savo vaikui tai ir imu. Na niekaip negaliu atsispirt, nors pries gimstant mazylei sakiau kad nebusiu stupid.gif nepirksiu tiek daug. Bet
neatlaikiau biggrin.gif
raganiuketuke
Sweikos mergytes-mamytes,kadangi turiu daug ko nespejome panesioti,gal Jumis sudomins?Uzsukite i mano parasiuka ir pasizvalgykite wub.gif Labai atsiprasau,kad Jus trukdau wub.gif
electra23
QUOTE(T.A.K. @ 2007 09 20, 14:02)
As kai pamatau kazka idomaus savo vaikui tai ir imu. Na niekaip negaliu atsispirt, nors pries gimstant mazylei sakiau kad nebusiu stupid.gif  nepirksiu  tiek daug. Bet
neatlaikiau  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man tas pats blush2.gif Drabuziu kruvos,zinau,kad tiek tikrai nereikia doh.gif Jau sau prisizadu tiek nepirkti,bet kai nueinu i parduotuve visi pasizadejimai sau kazkur dingsta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
zana33
QUOTE(electra23 @ 2009 06 30, 18:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man tas pats blush2.gif Drabuziu kruvos,zinau,kad tiek tikrai nereikia doh.gif Jau sau prisizadu tiek nepirkti,bet kai nueinu i parduotuve visi pasizadejimai sau kazkur dingsta blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O isivaizduokit kiek pas mus tu rubu! doh.gif lotuliukas.gif Jei i tema,tai metinukui geriausi rubeliai bodziukai,maikutes,minkstos,patogios kelnytes.
mamulka10
QUOTE(T.A.K. @ 2007 09 20, 12:02)
As kai pamatau kazka idomaus savo vaikui tai ir imu. Na niekaip negaliu atsispirt, nors pries gimstant mazylei sakiau kad nebusiu stupid.gif  nepirksiu  tiek daug. Bet
neatlaikiau  biggrin.gif
*

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(zana33 @ 2009 07 01, 01:34)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif O isivaizduokit kiek pas mus tu rubu! doh.gif  lotuliukas.gif Jei i tema,tai metinukui geriausi rubeliai bodziukai,maikutes,minkstos,patogios kelnytes.
*

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

del rubeliu metinukui pritariu kad geriausi bodziukai, kelnytes minkstesnes, kepurytes wub.gif

pas mus kai 2 berniukai tai visas garerobas kelnes, sortai , majkes , megztukai - bliuzonai , mergytes tai galima puosti begale graziais rubeliai wub.gif wub.gif
rasele1972
Kas savaite kazka nuperku,pamatau ka grazaus ir perku ax.gif Daug nespeja sunesioti,bet siaip,i diena kokius tris kart tikrai perengiu,tai nesiojasi tie rubai rolleyes.gif
vitalija.vilke
Kiekvieną dieną rengiu bodžiukais, maikutėmis, kelnytėmis arba minkštais džinsiukais ir mėgstinuku jei šalčiau. Turim kelis kostiumelius šventėm, o daugiau nelabai ir reik, nes greit išauga.
raptor
Nu tikrai tie vaiku rubeliu pirkimai tikra manija, kai neturejau vaikucio nesupratau, dabar nieko sau neperku,o prie kompo kasdien sedziu ir tik narsau po vaikiskus rubelius,mieste irgi daznai aplankau vaiku parduotuves, i uzsieny islekus irgi puolu i vaikiskus skyrius,siaubas kaip kokia maniake doh.gif
Kai pasakau draugem,kurios neturi vaiku,kiek isleidziu ant zaislu,rubeliu,sako isprotejus,bet ,kad vis norisi ir norisi pirkti mirksiukas.gif
Nors tikrai atrodo ,gal tiek ir nereiketu tu rubeliu,bet man jie greitai atsibosta,vis norisi nauju. Mano mazei dar dvieju metuku nera,ir dar antra greitai gims,tai visi pinigeliai tik ant ju ir isbegs wacko.gif
m@muk@s
Drabužėliams gražiems ir aš atsispirt negaliu blush2.gif Sau nieko, vaikui - viską ir daugiau nei reikia doh.gif
Na o garderobas būtų: kelnės/džinsai, šortai, bodžiai (keli užsilikę dar geri), maikės trumpom/ilgom rankovėm, golfukai, marškinukų pora, bliuzoniukai, liemenės (kambary ir į lauką), pėdkelnės... ai va, dar švarką turim ax.gif
dolly`
kazkaip atrodo,kad stengiuosi nepirkalioti ko nereikia,bet ziu ziemai jau 6megstiniai pupso spintoj biggrin.gif turim kelniu-dzinai,pora siaip kelniu pasiltintu,treningiukas,miegojimo kelnes,bodziai,liemene,marskinukai(kuriu nesidedam visai),golfai.... dzemperiai...
Arnytė
biggrin.gif Maniakės visos mamos.Aš ir negaliu atsispirti neužėjus į vaikiškų rūbų pardę.O kai prie pc tai ir naršau internetinėse parduotuvėse arba vaikiškų rūbų skyreliuose ax.gif save jau mažiau palepiname,bet vaikui,viską ir dar kartą viską
eiksau
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 14:57)
biggrin.gif Maniakės visos mamos.Aš ir negaliu atsispirti neužėjus į vaikiškų rūbų pardę.O kai prie pc tai ir naršau internetinėse parduotuvėse arba vaikiškų rūbų skyreliuose  ax.gif save jau mažiau palepiname,bet vaikui,viską ir dar kartą viską
*

as ne maniake biggrin.gif einu i parduotuve tada,kai pamatau,kad kazko truksta,susinesiojo,isaugo. cool.gif pas maniski rubu tikrai nera daug - turi tiek,kad as galiu neskalbti kokias 4 dienas, o penkta diena viska sumetu i skalbimo masina ,nes matau,kad sestai dienai nelabai kas bus lotuliukas.gif kazkaip nematau prasmes pirkti kalnus rubu cool.gif ir ne del pinigu trukumo, o todel,kad vaikas isauga ,o paskui nera kur tu rubu deti- ismesti gaila, kaupti-nera vietos ,pardavineti tingiu doh.gif
jarulia
mes visos norim puosti savo vaikucius ir tai : darom biggrin.gif
Dinushka
QUOTE(eiksau @ 2010 09 07, 18:14)
as ne maniake  biggrin.gif  einu i parduotuve tada,kai pamatau,kad kazko truksta,susinesiojo,isaugo.  cool.gif  pas maniski rubu tikrai nera daug - turi tiek,kad as galiu neskalbti kokias 4 dienas, o  penkta diena viska sumetu i skalbimo masina ,nes matau,kad sestai dienai nelabai kas bus  lotuliukas.gif  kazkaip nematau prasmes pirkti kalnus rubu  cool.gif  ir ne del pinigu trukumo, o todel,kad vaikas isauga ,o paskui nera kur tu rubu deti- ismesti gaila, kaupti-nera vietos ,pardavineti tingiu  doh.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Treciadiene
Aš daugiausia perku pėdkelnes ir golfukus žiemai, o vasarai marškinėlius be rankovyčių ir šortus, šituos drabužius visada sunešioja o kitus pagal poreikį, nes mano vaiko bet kuo neaprengsi....
marina86
Mano mergytei 1.3 metu, namie dazniausiai laksto su pedkelnem ir bodziu, jei salta ant virsaus megztuka ar palaidine uzmaunu. I lauka ar svecius man labiausiai patinka rengt timpom + tunika, arba suknele+pedkelnes. Vasara maikute + sortukai/sijonas arba suknele.
gegne2
Daugiausia pedkelnes, virsutines bliukutes, golfai. Kai ant puoduko mokinames tai kokybiski triusikeliai (nes labai daznai plaunami)
Joliuke
Pasirodo ne aš viena pamišusi ant vaiko rūbelių. KAIp mes juokaudami sakome, mūsų dukrytė turi daugiau rūbelių nei mūsų su vyru bendrai sudėjus. Ir niekaip negaliu atsispirti. doh.gif PRIKLAUSOMYBĖ negydoma jokiais vaistais doh.gif lotuliukas.gif
bilekokia
Man irgi vis kyla noras pirkti vaikiškus rūbus, reikia nereikia...
O šiaip patarčiau mamoms nerealiai gerą dalyką vasarai - lietaus kelnes (Lindex ar HM). Gali vaikas varyt per lietų, balas,purvą (maniškė net įgriuvus į purviną balą buvo) - viskas nuvarva kaip vanduo nuo žasies. Rengiu ant paprastų sportinių kelnių, nereikia kitų lauko rūbų. thumbup.gif
erikiuxxx

QUOTE(eiksau @ 2010 09 07, 17:14)
as ne maniake  biggrin.gif  einu i parduotuve tada,kai pamatau,kad kazko truksta,susinesiojo,isaugo.  cool.gif  pas maniski rubu tikrai nera daug - turi tiek,kad as galiu neskalbti kokias 4 dienas, o  penkta diena viska sumetu i skalbimo masina ,nes matau,kad sestai dienai nelabai kas bus  lotuliukas.gif  kazkaip nematau prasmes pirkti kalnus rubu  cool.gif  ir ne del pinigu trukumo, o todel,kad vaikas isauga ,o paskui nera kur tu rubu deti- ismesti gaila, kaupti-nera vietos ,pardavineti tingiu  doh.gif
*

nebutina mesti, galit kam nors padovanuoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 13:57)
biggrin.gif Maniakės visos mamos.Aš ir negaliu atsispirti neužėjus į vaikiškų rūbų pardę.O kai prie pc tai ir naršau internetinėse parduotuvėse arba vaikiškų rūbų skyreliuose  ax.gif save jau mažiau palepiname,bet vaikui,viską ir dar kartą viską
*

drinks_cheers.gif
Oj, kiek pas mane tu vaikisku rubu doh.gif kad jau i spintas netelpa blush2.gif
vis norisi kasko naujo bigsmile.gif
luli
Rubeliu turim daug,vieni skirti i darzeli,kiti po namus,kadangi namuose silta,tai dukrute buna su maikute ilgom rankovem,pedkelnem,ir sijonuku,i lauka pasivaikscioti kiti rubeliai,juos daugiausiai ir sudevim,nes nedraudziu dukrytei laipiot,ciuozinet,po balas lakstyt,tai ir gryztam visos murzinos smile.gif ,na ir turim rubeliu skirtu pasipuosimui.Siuo metu dazniausiai susidevi pedkelnes ir maikutes .Mano nuomone,kad mergaitem reikia daugiau rubeliu nei berniukam.
Joliuke
QUOTE(eiksau @ 2010 09 07, 17:14)
kazkaip nematau prasmes pirkti kalnus rubu  cool.gif  ir ne del pinigu trukumo, o todel,kad vaikas isauga ,o paskui nera kur tu rubu deti- ismesti gaila, kaupti-nera vietos ,pardavineti tingiu  doh.gif
*

Mažiukai tai labai greitai išauga, bet vyresni jau ne taip greit. Bent jau mes ir metus atnešiojam. O per metus tai ir suaugusių rūbas gali atsibosti ar nusidėvėti tad reikia jį keisti g.gif
tigrin
Maniškė irgi daug drabužių turi. Vieni namie, kiti išeiginiai. Būna anyta arba mano mama vis kažką nuperka. Aš ir negaliu atsispirt gražiam rūbeliui 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.