Mano vyrukui beveik jau 3 metukai, tad garderoba turi nemaza
Daug drabuziu dovanotu, atiduotu ir t.t. Bet kuo didesnis vaikas, tuo tokiu drabuziu procentas mazeja. Perku tada, kada prireikia. Mums Nr.1 bodziukai ir pedkelnes, po to marskinukai ir liemene. Nes su megstiniu per karsta, o liemene pats tas. Kelnes ir pan naudojamos einant kur nors i svecius. Namuose be ju patogiau. Bet manau, kad viskas keisis paaugus.
Man tai priimtiniausias apatinis rubelis-bodziukas.Super daiktas ir nugaryte visada uzdengta ir pilvukui silta,aisku vasara maziau naudojam
O mes namie vaikstom su maikute ilgom rankovem ir pedkelniais. Bodi buvo gerai iki kokiu 9 men, kol dar nesiojom sauskelnes, po to tapo nepatogu sodinti ant puoduko. Su triusikeliais paprasciau.
I lauka turim N kelniu ir stiukiu, atskiru kombinezonu. QUOTE(citybird @ 2006 03 29, 22:08) Kuo rengiate savo metinukus- trimetukus? Kaip žinome, tokio amžiaus mažyliai aktyviai mokosi valgyti, lauke tyrinėja aplinką, todėl ir rūbelių reikia nemažai, o ir papuošti norisi. Kaip rengiate vaikiukus namie, kaip puošiatės eidami į svečius ir pan.? Kokie rūbeliai praktiški? Kiek jų turite? Sezoniniai mažylių rūbai: ar perkate 1-am, ar 2-iem sezonams? Ir visa kita Jūsų patirtis... lauko rubus protingiau pirkti'ant isaugimo',tarkime kombinezona.bet batukai turi buti nelabai per dideli,jei vaikas jau vaiksto.aisku,kai vaikui metukai,o jis tik vezime sedi,tai gal vaiksciojimui tai ir nnepakenks,bet ir nieko doro is to,salta truputi.nebent dar ten kazko primuturiuoti namie rengiame atiduotais rubeliais,nepriklausomai nuo to kokio jie naujumo,grazumo ir pan,paskalbti rubai tai visdelto ne nauji,ne tokie gal net madingi ir ispudingi.o labai i iseiga tai ir batukus su kaspiniukais,ir suknytes pustas dedames-tikrai pasipuosiame
kol nebuvo salta labiausiai megom kombinzoliukus: kelnytes su sleikutem. nebaisu, kad nugaryte susals. dabar vesiau, tai isigijom nemazai pedkelniu.
siaip megstu vientisus kombinzonus laukui ir miegui sliauztus. kadangi tokio dydzio sunku nusipirkti, kartais siuvames QUOTE(Laurencija2 @ 2007 02 12, 14:24) kol nebuvo salta labiausiai megom kombinzoliukus: kelnytes su sleikutem. nebaisu, kad nugaryte susals. dabar vesiau, tai isigijom nemazai pedkelniu. siaip megstu vientisus kombinzonus laukui ir miegui sliauztus. kadangi tokio dydzio sunku nusipirkti, kartais siuvames
Mano mazylis irgi daugiau drabuziuku turi nei tetis
o mums bodžiukai - smėlinukai niekada nebuvo patogu.... mergytės liemuo ilgas. Mes apatines bliuskytes rengiam.
Šeip mums bodžiai buvo gerai kai mažesnis buvo...dabar jau 1,6 tai ir ant puodo dažnaiu eina, tai per daug operaciju reikia. tai as tiesiog neužsegu. O jie pravercia kai einam i lauka. Ziema naudojam su ilgom rankovem
Mes tai nešiojame viską: bodžiukus, maikutes, golfiukus, gietrutes, kelnytes, kombinezonus
Sveikos, gal galit parasyti koks rubelio dydis atitinka vaiko amziu, pvz. 54-60d. iki 3 men. 70d. apytiksliai 6 men. ir taip toliau. Nelabai isivaizduoju kokio amziaus vaikai nesioja rubeliu dydzius. Noriu papirkti rubeliu ateiciai, tam tikram sezonui.
Aciu. QUOTE(deizi @ 2007 03 02, 21:45) Sveikos, gal galit parasyti koks rubelio dydis atitinka vaiko amziu, pvz. 54-60d. iki 3 men. 70d. apytiksliai 6 men. ir taip toliau. Nelabai isivaizduoju kokio amziaus vaikai nesioja rubeliu dydzius. Noriu papirkti rubeliu ateiciai, tam tikram sezonui. Aciu. nu mums dabar metai tai nesiojam drabuzus 92-98, cia negali nuspet kaip vaikas auga
Praitą vasarą dievino šlepetes (pležankes, kur per vieną pirštą )
mes irgi jas dievinam, net dabar jau po kambarius vaikšto
O maniske kadangi labai savarankiska ir pati pastaruoju metu garderoba sau dienai issirenka tai visko buna...Bet jei apie megiamiausius ir patogiausius rubelius - apatine maikyte, triusikeliai, pedkelnes ir kokia nors bliuskyte trikotazine. O rubeliu turi - daugiau nei mamos su teciu rubelius kartu paejums.
As is Thomas philips bodziuku vasarai nusipirkau ir dabar gailiuosi, nes jau beveik 4 menesiai, kai nenaudojam - vaiksto ant puodo, tai nepatogu, bet sunaudosiu i miesta vaziuojant arba vasarai kaip pyzamyte. Siaip labai patogu maikytes, pedkelnes arba kelnytes ir susagstomas dzemperis - labai nemegsta per galva apvelkamu. na, dar triusikelius neseniai pradejau mauti - man atrodo, kad nesmagu kazkaip vaikui su vienom kelnytem. Kol pampersa nesiojo, tai bodziukus tik ir rengdavau - nugaryte kad neissiplikintu.
Mes tai drabuželiu labai daug turim, tai nusiperkam, dar atiduoda teta nes panašaus amžiaus vaikiuka turi. Namie tai paprastai rengiu, na kai einam i svečius tai gražiau nei namie apsirengiam. Man tai labai boby patinka visalaik uzdedu, ir nugara nebuna plika.
Mums bodžiukai tai irgi labai reikalingi - juos nešiojam nuo 3 mėn. ir dar turbūt ilgai nešiosim - nes nugarytė niekada nebūna plika ir šiaip pampersą prilaiko
Taip pat labai geras dalykas yra pėdkelnės - uždedi bodį, pėdkelnes ir laksto sau, jei vėsiau, tai bliuzoniuką dar, retais atvejais ir treningutį ar kelnytes
Kol laukiausi tokią silpnybę jaučiau šliauštukams, nepraidavau pro juos
QUOTE(deizi @ 2007 03 02, 21:45) Sveikos, gal galit parasyti koks rubelio dydis atitinka vaiko amziu, pvz. 54-60d. iki 3 men. 70d. apytiksliai 6 men. ir taip toliau. Nelabai isivaizduoju kokio amziaus vaikai nesioja rubeliu dydzius. Noriu papirkti rubeliu ateiciai, tam tikram sezonui. Aciu. Priklauso nuo vaikucio...berniukai didesni,mergaites mazesnes. 2 metuku mergyte nesioja kazkur 98cm-110cm drabuzelius.
Musu garderobas neapseina be bodziu, petkelniu, maikuciu, golfuku, kelnyciu. Tai pagrindinis asortimentas, aisku vasarai turime ir sukneliu, sijonu, sortuku
[quote=helli,2006 03 30, 16:20]
Mums nepakeičiamiausias rūbelis - bodžiukas (glaustinukas): prilaiko pampersiuką, neišsipeša. Namie dienai ant bodžiuko rengiamės arba kombinezoną (kelnytes su petnešėlėmis) arba plonas medvilnines kelnytes (namie visada karšta), ansamblį užbaigia musu situacija panasi Dar mano panelei labai patinka kelnes (kaip ir mamai Nu ir kaip visiems panelems, nupirkau keleta sukneliu vasarai Pirkdama drabužėlius labiausiai kreipiu dėmesį į sudėti: apatinius rūbelius renkuosi tik 100 proc. medvilnės, o ir kitus - arba grynai medvilninius arba tik labai mažai sintetikos turinčius.
Pasirodo ne tik mano vienos zuikos spinta nuo rubu luzta... As vis grauziu save, kad per daug perku, o kur der seneliu pridovanoti. Kai kuriuos tik po karta kita uzsideda, ypac grazesnes sukneles, juk su jomis po namus neveiksciosi. Man negaila pinigeliu mazyles drabuzeliams, bet problema atsiranda, kai ji juos isauga ir reikia kazkur visa ta kruva padeti...
Va va didžiausia bėda kur viską padėti, mūsų leliaus drabužių pilni stalčiai ir pilnos lovos , didžiausius maišus atidavėm draugam, bet žiūri kad nelabai ir sumažėjo matyt vėl teks reviziją daryt ir vėl draugus apkraut
QUOTE(garbaniukee @ 2006 12 18, 10:24) dar norejau paklausti, ar vis dar nesiojate bodžius, ar paprastas maikutes? ir kaip dažnai atnaujinate vaikučio garderobą? ar kai pastebite, kad ko nors trūksta? ar tiesiog reguliariai vis ka nors gražaus radę nuperkate? bodziuku jau seniai nebedevim, nes vaikstom be pamperio tai kazkaip nepatogu numauti kelnias, nusegti dar bodika ... o del pirkimo, perku reguliariai, is neturejimo ka veikt gal QUOTE(garbaniukee @ 2006 12 18, 11:24) dar norejau paklausti, ar vis dar nesiojate bodžius, ar paprastas maikutes? ir kaip dažnai atnaujinate vaikučio garderobą? ar kai pastebite, kad ko nors trūksta? ar tiesiog reguliariai vis ka nors gražaus radę nuperkate? Šiaip daugumą drabužėlių gaunam dovanų ir tikrai visus nešiojam
As kai pamatau kazka idomaus savo vaikui tai ir imu. Na niekaip negaliu atsispirt, nors pries gimstant mazylei sakiau kad nebusiu
neatlaikiau
Sweikos mergytes-mamytes,kadangi turiu daug ko nespejome panesioti,gal Jumis sudomins?Uzsukite i mano parasiuka ir pasizvalgykite
QUOTE(T.A.K. @ 2007 09 20, 14:02) As kai pamatau kazka idomaus savo vaikui tai ir imu. Na niekaip negaliu atsispirt, nors pries gimstant mazylei sakiau kad nebusiu neatlaikiau QUOTE(electra23 @ 2009 06 30, 18:14) QUOTE(T.A.K. @ 2007 09 20, 12:02) As kai pamatau kazka idomaus savo vaikui tai ir imu. Na niekaip negaliu atsispirt, nors pries gimstant mazylei sakiau kad nebusiu neatlaikiau Papildyta: QUOTE(zana33 @ 2009 07 01, 01:34) del rubeliu metinukui pritariu kad geriausi bodziukai, kelnytes minkstesnes, kepurytes pas mus kai 2 berniukai tai visas garerobas kelnes, sortai , majkes , megztukai - bliuzonai , mergytes tai galima puosti begale graziais rubeliai
Kas savaite kazka nuperku,pamatau ka grazaus ir perku
Kiekvieną dieną rengiu bodžiukais, maikutėmis, kelnytėmis arba minkštais džinsiukais ir mėgstinuku jei šalčiau. Turim kelis kostiumelius šventėm, o daugiau nelabai ir reik, nes greit išauga.
Nu tikrai tie vaiku rubeliu pirkimai tikra manija, kai neturejau vaikucio nesupratau, dabar nieko sau neperku,o prie kompo kasdien sedziu ir tik narsau po vaikiskus rubelius,mieste irgi daznai aplankau vaiku parduotuves, i uzsieny islekus irgi puolu i vaikiskus skyrius,siaubas kaip kokia maniake
Kai pasakau draugem,kurios neturi vaiku,kiek isleidziu ant zaislu,rubeliu,sako isprotejus,bet ,kad vis norisi ir norisi pirkti Nors tikrai atrodo ,gal tiek ir nereiketu tu rubeliu,bet man jie greitai atsibosta,vis norisi nauju. Mano mazei dar dvieju metuku nera,ir dar antra greitai gims,tai visi pinigeliai tik ant ju ir isbegs
Drabužėliams gražiems ir aš atsispirt negaliu
Na o garderobas būtų: kelnės/džinsai, šortai, bodžiai (keli užsilikę dar geri), maikės trumpom/ilgom rankovėm, golfukai, marškinukų pora, bliuzoniukai, liemenės (kambary ir į lauką), pėdkelnės... ai va, dar švarką turim
kazkaip atrodo,kad stengiuosi nepirkalioti ko nereikia,bet ziu ziemai jau 6megstiniai pupso spintoj
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 14:57) as ne maniake
mes visos norim puosti savo vaikucius ir tai : darom
QUOTE(eiksau @ 2010 09 07, 18:14) as ne maniake
Aš daugiausia perku pėdkelnes ir golfukus žiemai, o vasarai marškinėlius be rankovyčių ir šortus, šituos drabužius visada sunešioja o kitus pagal poreikį, nes mano vaiko bet kuo neaprengsi....
Mano mergytei 1.3 metu, namie dazniausiai laksto su pedkelnem ir bodziu, jei salta ant virsaus megztuka ar palaidine uzmaunu. I lauka ar svecius man labiausiai patinka rengt timpom + tunika, arba suknele+pedkelnes. Vasara maikute + sortukai/sijonas arba suknele.
Daugiausia pedkelnes, virsutines bliukutes, golfai. Kai ant puoduko mokinames tai kokybiski triusikeliai (nes labai daznai plaunami)
Pasirodo ne aš viena pamišusi ant vaiko rūbelių. KAIp mes juokaudami sakome, mūsų dukrytė turi daugiau rūbelių nei mūsų su vyru bendrai sudėjus. Ir niekaip negaliu atsispirti.
Man irgi vis kyla noras pirkti vaikiškus rūbus, reikia nereikia...
O šiaip patarčiau mamoms nerealiai gerą dalyką vasarai - lietaus kelnes (Lindex ar HM). Gali vaikas varyt per lietų, balas,purvą (maniškė net įgriuvus į purviną balą buvo) - viskas nuvarva kaip vanduo nuo žasies. Rengiu ant paprastų sportinių kelnių, nereikia kitų lauko rūbų. QUOTE(eiksau @ 2010 09 07, 17:14) as ne maniake nebutina mesti, galit kam nors padovanuoti Papildyta: QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 13:57) Oj, kiek pas mane tu vaikisku rubu vis norisi kasko naujo
Rubeliu turim daug,vieni skirti i darzeli,kiti po namus,kadangi namuose silta,tai dukrute buna su maikute ilgom rankovem,pedkelnem,ir sijonuku,i lauka pasivaikscioti kiti rubeliai,juos daugiausiai ir sudevim,nes nedraudziu dukrytei laipiot,ciuozinet,po balas lakstyt,tai ir gryztam visos murzinos
QUOTE(eiksau @ 2010 09 07, 17:14) kazkaip nematau prasmes pirkti kalnus rubu Mažiukai tai labai greitai išauga, bet vyresni jau ne taip greit. Bent jau mes ir metus atnešiojam. O per metus tai ir suaugusių rūbas gali atsibosti ar nusidėvėti tad reikia jį keisti
Maniškė irgi daug drabužių turi. Vieni namie, kiti išeiginiai. Būna anyta arba mano mama vis kažką nuperka. Aš ir negaliu atsispirt gražiam rūbeliui
|