Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimtadienis darželyje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
svetima
Zinau, kad kazkur buvo panasi tema, bet kai reikia, tai ir nerandu.. sad.gif
Ka jus nesat per vaiko gimtadieni darzelyje..Mus ispejo, kad torto negalima, tai pirksiu sakoti, o dar ka-saldainiu, sulciu?
Ar "priklauso" dar kokiu pribumbasu-balionu ar pan. nesti?

Gal dar ir aukletojai nesat ta proga koki "laukneseli" wink.gif

Busiu dekinga visoms atsakiusioms, nes labai neturiu talento tokiu renginiu organizavime  tongue.gif
Elena
AuraS, pas mus viska galima neštis, ka tik nori wink.gif
Nešiau torta, aišku prie torto žvakes, nešaiu saldainių, sulčių, vaisių. Vaikam nešiau kepureles... na tokios gimtadienio..Auklėtojai bonke šampo.Atrodo vsio... Bet vaikas liko labai patenkintas, surengė koncertą, piešinelių maišą atnešė.. ;D
fragma

..Auklėtojai bonke šampo.Atrodo vsio... Bet vaikas liko labai patenkintas, surengė koncertą, piešinelių maišą atnešė.. ;D

O kam aukletojai sampanas?  ??? ??? ??? Apakusi  ;D
Manau saldainiai irgi nebutina. Gali buti alergisku vaiku ar tokiu, kuriems saldumynai ribojami.
Elena

O kam aukletojai sampanas?  ??? ??? ??? Apakusi  ;D
Manau saldainiai irgi nebutina. Gali buti alergisku vaiku ar tokiu, kuriems saldumynai ribojami.

Šampas kam...aš galvoju tam kad išgerti ji :smile.gif
O kas liečia saldainius, ta pati galima pasakyti ir apie tortą, ir apie vaisius, ir apie sultys...bet manau auklėtojos informuotos ko kokiam vaikui negalima...tai ka dabar nieko nenešti.. ???
Jurga
isivaizduoju, kodel neleidzia torto nesti. Juk darzeli atsako uz maitinima jame - o jeigu tortas bus pasenes ar pan. ir kuris nors nuo jo susirgs...  :o Pabandykite isivaizduoti save susirgusio vaiko tevu vietoj, arba kad ir aukletoju vietoj... >:(

Is tikruju as ir pati nezinau, ka nesciau per vaiko gimtadieni. Gal kokiu neutraliu skanumynu (kurie nekelia dazniausiai alergijos). Gal tai butu kukuruzai, bananai, kokios nors sultys ir pan.
Beje, nezinau, kaip su laiku pas tave, Ausra, bet galima graziai idaryti vaisius (obuolius, bananus...) ir tai butu paprasta, nebrangu, o vaikams - grazu  ;D

Dar labai gera ideja su kepurytemis ir balionais - vaikai tures uzsiemima, o tai svarbiausia gimtadienyje!

Del aukletoju vaisinimo, tai neturiu nuomones, man tai nuo situacijos priklausytu. jei labai patiktu man ta aukletoja, gal ir padovanociau jai ka nors... ???
fragma
Isivaizduoju, prideta ant stalo sokolado ir isakyta kokiems trims vaikams jo neliesti. Gal ir nieko... Yra tevu kurie isvis vaikams jokiu saldainiu neduoda. Manau su siuolaikine pasiula galima normalesniu gardesiu atnesti, galu gale ta pati sakoti vietoj neaiskaus torto.

Dovana aukletojai vaiko gimimo dienos proga - nu gal irgi nieko proga  ;D

Noa
Sunku gincytis del to sampo aukletojai - bet as tai nesdavau. Vis tiek gi papildomas bardakas, reikia giir aukletojai pasirelaksuot smile.gif
O siaip tai man regis neutraliausia butu - sakotis, dar kokiu vaisiu (juolab kad ruduo smile.gif ) - ir liuks! Dar balionu galima. Tada ir nesubankrutuoji, ir daugumai itinki, ir svente gaunasi... smile.gif
une
Isivaizduoju, prideta ant stalo sokolado ir isakyta kokiems trims vaikams jo neliesti. Gal ir nieko... Yra tevu kurie isvis vaikams jokiu saldainiu neduoda. Manau su siuolaikine pasiula galima normalesniu gardesiu atnesti, galu gale ta pati sakoti vietoj neaiskaus torto.

Dovana aukletojai vaiko gimimo dienos proga - nu gal irgi nieko proga  ;D

klausyk, fragma, nebe pirmoj temoj tik kritikuoji, bet nieko nepasiulai... tai gal rasyk apie tuos NORMALESNIUS gardesius. juk apie tai AuraS ir klausia...

o del tu visu alergiju, tai as pries "baliuka" mokytoju pasiklausiau ka patartu atsinest, kad joms maziau paskui terliones su tvarkymais butu ir ar sokaladui nera alergisku vaiku.
vienas is gardesiu ,kuriuos nesiau, buvo vafliukai kepti , susukti,kaip ledams (nemoku paaiskinti) ir pridejau pauksciu pieno . vaikams laaaaabai patiko. na bet cia paciai daug terliones.
sekmes. ir butinai parasyk kaip ejosi. smile.gif
#Mia#
Mes nesdavom torta, vaisiu, sulciu, aukletojai kavos ar sampo. Didesnei dar svilpukus galima ( kur issivinioja), o kepureles dare su aukletoja, tik popieriaus nunesiau, o tas kurio gimtadienis gavo karuna.
Aisku, jei torto negalima gali nupirkti sezamo su medum ir padaryti koki kalna, ar kokiu ale rytietisku saldumynu. O sakoti tai pirk kur labai plonas ir daug ragiuku, kaifas lauzyt (svarbiausiai kai nieks nemato).
fragma

klausyk, fragma, nebe pirmoj temoj tik kritikuoji, bet nieko nepasiulai... tai gal rasyk apie tuos NORMALESNIUS gardesius. juk apie tai AuraS ir klausia...

Uuups, atsiprašau, miela Une, kad pakritikavau, nežinojau, kad jums alergija kritikai.
Sakai, nieko nepasiūlau? Tai siūlau prie šampano dar pridėti gabalėlį muilo, kad lengviau būtų auklėtojoms i ne kai kurią vietą sulįsti.
Degutė
Dar, jei laiko yra, galima grupėje organizuoti kokią atrakciją - pvz. ant virvės priraišioti čiupa-čiupsų ar kokių kitokių saldainių ir vaikams užrištomis akimis leisti nusiskinti. Nors maniškis po tokio kito vaiko gimtadienio pareiškė - aš tai per savo gimtadienį visiems vaikams duosiu po čiupsą ir nereikės užrištom akim jo ieškoti  ;D
svetima
Tai va, pasakysiu, ka nupirkau galu gale..Pasitariau su aukletoja dar pries tai..Taigi: sakotis, saldainiu, vaisu truputis, sulciu, balionu,zvakuciu,serveteliu sventiniu...
Dar plius nupirkau aukletojai-kavos ir saldainiu, bet net nezinau, ar priims-bandysiu ibrukt kaip nors wink.gif
Laisvė
Antradienio naktį vaikui staiga pakilo temperatūra. Visą rytą nesikėlė iš lovos, nieko nenorėjo, tik miegoti. Iškviesta gydytoja nustebo pamačiusi tokią mieguistą dukterį ir paklausė, ar ji nebus ko užsivalgiusi. Buvo atlikti skubūs šlapimo tyrimai ir ištartas tas baisus žodis "Acetonas". Pasirodo, pirmadienį darželyje buvo švenčiamas gimtadienis. Buvo diiiidelis tortas, kurį valgė ir prieš pietus, ir po pietų, ir pavakary (beje, grupėje šaldytuvo nėra). O kas pasakys, tas pirmadienį valgytas tortas kada keptas ir kokio riebumo buvo...
Manau, spės tie mūsų mažiai "prisibaliavoti". Tegu pirma išmoksta pasveikinti, gražų žodį pasakyti, atviruką nupiešti.
Kuzia
Griezciausiai draudziama per vaiku gimtadienius atsinesti namu gamybos torta. Drauge mano aukletoja, tai sake visus tevelius ispeja is anksto. Netgi parduotuviniai tortai nelabai gerai, bet cia jau mazesne beda. O geriausia butu is tikro sakotis.
nikvik
Labas, as tokia minti noriu issakyti- nevisu vaiku vienoda finansine situacija, ir ar mnemanot, kad vienam vaikui svenciant gimtadieni su tortais, vaisiais, saldaisniais, balionais, ir kitais pribambasiais, kiti vaikai, kuriu tevai negali sau tokios prabangos leisti, jausis nuskriausti???? Ypac vyresnese grupese, kur daug ka supranta... As tai nesu nebrangiu saldainiuku ledinuku, tiek kad viskeims po keletas uztektu, ir tiek! ir niekad nebuvo jokiu problemu- ir dainele sudainuoja vaikuciai, ir karuna nupiesia, cia nuo aukletojos priklauso biggrin.gif
Cia mano nuomone, aisku:))), galite ir nesutikti. O svente namuose surengiam, su balionais ir draugais thumbup.gif Ir tortu clap.gif
Board
Mums gimtadienis atsiejo palyginus pigiai: tortas ir du tinginio nedideli pyragai, vaisine arbata. Viskas. Aukletojos is anksto perspejo kad nenestume riebiu tortu, geriausia be kremo, ir isitikint ar sviezias. Zvakuciu turejo grupej, serveteliu irgi. Reikejo kad tevai dalyvautu, bet kadangi abu dirbom, tai nedalyvavom nei vienas sad.gif . Bet vaikui ri taip smagu buvo, gavo dovanu is vaiku - piesinukus, is aukletoju megzta nykstuka-antpirsti. clap_1.gif
miegelis
Vakar per gimtadienį mano mažius susirgo, šiandien pasiėmėm darželiui užsakytą tortą, kažkaip neveši į darželį be vaiko g.gif , teks patiems suvalgyti. Įdomu kaip tokiais atvejais darote, ar atkėlinėjate vaiko gimtadienį?
ultraviolet
Aš tai neperkelinėčiau gimtadienio darželyje huh.gif Niekas neužsakynėjot kokį klouną į darželį per gimtadienį?ar verta? g.gif
Strazdute
Labas mamytės ir darželinukai clap.gif clap.gif
Na pagaliau mano vyresnėliui artėja 3-sis gimtadienis, o jis lanko darželį. Tai vat ir klausiu jūsų ar jūs rengėte kokį gimtadienį savo 3-mečiams darželiuose? Jei taip, kokias vaišes pirkote? Ar auklėtojai kokį šampaniuką reiktų g.gif Ar nebūtų iš mano pusės per drąsu nunešti balionų (kad ji juos prisipustų) ir fotoaparatą (kad pafotkintų) g.gif g.gif rolleyes.gif
Na patyrusios tai-ką -pasakysit smile.gif
kendi
Dukra labai laukia gimtadieniu darzelyje. Tada visi vaikai padaro po koki darbeli-dovanele, sveikina, dainuoja "su gimimo diena"...
akletoja pati pasiule atnesti fotoaparata, o balionus jau pripustus nesesi is namu.
Vaisems visi tevai nutare nesti sakocius ar skruzdelynus, sausainius, saldainius, o ne tortus ir pyragaicius, kad nuo kremo neapsinuodytu.Atsigerti sulciu.
Mes aukletojom nesam kavos ir saldainiu su likeriu, bet zinau, kad kiti tevai atnesa ir sampano.
lysaaja
Mano pypliui kai buvo 3 metai, nesiau sausainiuku, saldainiu ir sulciu, aukletojai saldainiu dezute ir kavos. Fotika irgi nunesiau, mielai sutiko pafotkinti. Labai patenkintas mazius buvo, mat aukletoja buvo padariusi toki medali ant kaklo pakabinama, ir karuna, sake tada "as karalaitis" laugh.gif O kad tortu negalima nest, mus dar is anksto perspejo, tai apskritai draudzia darzelio taisykles.

o del nuotraukyciu tai tikrai neprasovem pro sali, labai fainos gavosi, kaip musu "karalaitis" sedi ant "sosto", o kiti kleckai aplink ji soka, kaip su tuo kreslu aukletojos ji 3 kartus kilnojo ir pan. Buvo tikrai smagu paziuret, nes mes ten gi nedalyvavom. thumbup.gif
Snega
Rasau kaip mama ir kaip aukletoja smile.gif , gal bus idomu kaip mes svenciam gimtadienius... smile.gif
Is manu vaiku teveliai atnesa tortuka, sausainiu ar kt. saldumynu ir sulciu....(kiti dar atnesa popieriniu kepuryciu visiems vaikams) Tai mes dainuojam "su gimimo diena", padovanojam balionu ir karuna....Tada vaisinames... thumbup.gif
O apie dovanas aukletojai.....Nezinau, dirbu jau metai, bet nebuvo, kad kas nestu dovanas mums...o uz ka? g.gif Kad svente vaikui padaro? g.gif Juk toks darbas.......Nu nezinau, o gal mes aukletojos prastos, kad nieks nenesa... g.gif biggrin.gif
Strazdute
Nee, aš turėjau omeny kavos, saldainių biggrin.gif Įdomu, kokio amžiaus vaikiučiai tavo grupėj g.gif Maniškiui 3 m., svarsčiau visą savaitę, o galiausiai nusprendžiau, kad geriau namie vaikui šventę padarysiu thumbup.gif Juolab tikrasis tik ryt, o priedo šian auklėtoja budi, su kuria mes susibarėm rolleyes.gif
Laisvė
Prieš mėnesį maniškė darželyje šventė gimtadienį. Pati rinkosi nešti vaikučiams ne tortą ar šakotį, o daug čiulpinukų. Žinau, kad pakako visiems vaikams dviem dienom. Įvertinau, kad turėtų kartu vaišintis ir auklėtoja, bet čiulpinukais... Jai nunešiau saldainių dėželę, nedidelę, tiesiog simboliškai, ir dėželę kavos. Vaikučiai mano dukrai padovanojo savo piešinukus, auklėtoja uždėjo karūną, visi dainavo sveikinimo dainelę, berniukai kartu su šeimininkute pakilojo. Fotoaparato nenešiau, nes auklėtoja visada visus vaikus (kaip ir kitus grupės ar darželio renginius) fotografuoja.
Strazdute
Faina jūsų aiklėtoja, abejoju ar mūsiškė surengtų vaikams gimtadienius ar sveikinimus sad.gif
Rigedora
na pasisakysiu ir aš, nes vat ką tik atšventėm savo 4metus darželyje thumbup.gif Mūsų grupė geros pradžios-vaikai nuo 2,5m iki 4,5m maždaug... tai jau per susirinkimą tėvų auklėtojos pasiūlė tokį šventimą (anksčiau tai darė su ankstesne laida)-apie jubiliato gimtadienį paskelbiama prieš dvi dienas, kad spėtų visi tėvai pamatyti. Tai tokis plakatas-sveikinimas nuo auklėtojų ir kartu įspėjimas, kad tą ar tą dieną bus švenčiamas gimtadienis tokio ir tokio vaiko -dieną susiderina su jubiliato tėvais-pvz mes šventėm porą dienų vėliau... Tą dieną aš nešiau tortą, saldainių, 3l negazuoto gėrimo... tik pamiršau žvakutes ir fejerverkus ant torto namie ( doh.gif vėpla ) Taip pat nunešiau ir fotiką-tai auklėtoja padarė visos dienos fotoreportažą, ne tik gimtadeinio šventės thumbup.gif O kiekvienas vaikas atsineša po dovanėlę iki 5lt vertės-taip sutarėm per susirinkimą... Įsivaizduokit kokį vaizdą pamačiau nuėjusi pasiimti vaiko-trys maišai dovanų thumbup.gif clap.gif o jau laimės kiek... doh.gif biggrin.gif Jie ten švenčia, sveikina visi, linki.... vaikai net dovanėles patys neša, net tėvams nepatiki biggrin.gif saugo iki šventės... nu labai fainai... gal kam ir atrodo kam čia pirkinėti, bet jubiliatui šventė didelė gaunasi.. dovanas jis tik apžiūri ir kantriai laukia vakaro, kada galės namie išpakuoti... thumbup.gif ir nepatikėsit-bet kantriai sulaukia-vis atbėga pasitikrinti į rūbinę ar jo maišai tebestovi su dovanom ir vėl laukia wink.gif thumbup.gif
Snega
Gera ideja su tuo plakatu thumbup.gif thumbup.gif Vaikas tikrai pasijunta labai svarbus thumbup.gif thumbup.gif
lyra
Mano trimetis - penkiametis švenčia taip: Nunešame tortą, žvakučių vaisių ir atsigerti. Taigi, čia bus vaišės. Auklėtojos daro jubiliato karūną, vaikai piešia piešinius dovanų, vėliau eina į salę ir sukaktuvininkui suruošia koncertą - vakarėlį su žaidimais ir šokiais (Muzikos pamokėlės metu). Balionų ir fotoaparatai nedraudžaimi, vėliau pasidžiaugiame puikiomis nuotraukomis. thumbup.gif
lotta
QUOTE(Rigedora @ 2004 11 08, 13:25)
na pasisakysiu ir aš, nes vat ką tik atšventėm savo 4metus darželyje  thumbup.gif Mūsų grupė geros pradžios-vaikai nuo 2,5m iki 4,5m maždaug... tai jau per susirinkimą tėvų auklėtojos pasiūlė tokį šventimą (anksčiau tai darė su ankstesne laida)-apie jubiliato gimtadienį paskelbiama prieš dvi dienas, kad spėtų visi tėvai pamatyti. Tai tokis plakatas-sveikinimas nuo auklėtojų ir kartu įspėjimas, kad tą ar tą dieną bus švenčiamas gimtadienis tokio ir tokio vaiko -dieną susiderina su jubiliato tėvais-pvz mes šventėm porą dienų vėliau... Tą dieną aš nešiau tortą, saldainių, 3l negazuoto gėrimo... tik pamiršau žvakutes ir fejerverkus ant torto namie (  doh.gif  vėpla ) Taip pat nunešiau ir fotiką-tai auklėtoja padarė visos dienos fotoreportažą, ne tik gimtadeinio šventės  thumbup.gif O kiekvienas vaikas atsineša po dovanėlę iki 5lt vertės-taip sutarėm per susirinkimą...  Įsivaizduokit kokį vaizdą pamačiau nuėjusi pasiimti vaiko-trys maišai dovanų  thumbup.gif  clap.gif o jau laimės kiek...  doh.gif  biggrin.gif Jie ten švenčia, sveikina visi, linki.... vaikai net dovanėles patys neša, net tėvams nepatiki  biggrin.gif saugo iki šventės... nu labai fainai... gal kam ir atrodo kam čia pirkinėti, bet jubiliatui šventė didelė gaunasi.. dovanas jis tik apžiūri ir kantriai laukia vakaro, kada galės namie išpakuoti...  thumbup.gif ir nepatikėsit-bet kantriai sulaukia-vis atbėga pasitikrinti į rūbinę ar jo maišai tebestovi su dovanom ir vėl laukia  wink.gif  thumbup.gif
*

thumbup.gif Super sventimas thumbup.gif

Reiks gal ir mums savo darzelyje toki varianta pasiulyti, nes uz savaites jau pradesim ji lankyti ax.gif
Dykuma5
Pas mus darželyje jubiliatas atsineša tortą, saldainių, sulčių [viskas priklauso nuo tėvų, kiti sausainių atsineša, žodžiu, vaišių]
Paskui vaikai pripiešia piešinių jubiliatui, karūną uždeda, dainuoja, šoka, kilnoja, paskui visi vaišinasi. Auklėtoja padaro popierinį medalį.
Na, duodi fotiką, tai šventę įamžina. birthday.gif birthday.gif birthday.gif
juoduke
Grupėje, kuria šiais metais pradėjo lankyti mažylis, tai per susirinkimą auklėtoja pasakė taip ,kad jokių ten tortų ar pyragų, gėrimų ir t.t.,pasakė kad nėra laiko su vaikais švęsti gimtadienius,užtenka tik saldainių, atseit vaikučiai pasivaišins ir tiek, na papasakojo kaip jie šventė anksčiau: viskas vyksta po pietų miego, visi vaikučiai susėda į ratuką, išdalina jiems saldainukus,kiekvienas vaikas palinki ką nors gimtadienio proga,susivalgo saldainius, ir viskas eina toliau žaisti.Man atrodo visai neįdomų.Praeitais metais kai ėjo į lopšelį, tai taip ten atšventė, vaikas dar ilgai prisiminė,buvo ir tortas ir daug kitų vaišių.gal čia nuo auklėtojų priklauso?
Ytė
RYT MŪSŲ MERGINAI JAU 3 STUKTELS.MUMS AUKLĖTOJA SAKĖ, KAD GALIMA TORTĄ ATSINEŠTI IR ARBATĖLĖS ARBA SULČIŲ g.gif PADUOSIM FOTIKĄ IR LAUKSIM VAIZDŲ lotuliukas.gif
Wildberry
O kokių saldainių geriausia nupirkti 2-3metų vaikams? g.gif
makalaika
na ir mano mergina sves pirmadieni savo 2metu gimtadieni darzelyje 4u.gif buvau nugirdusi kaip aukletoja snekejo su kito vaiko mamyte pries jo gimtadieni tai sake jokio torto nepirkt ir jokiu gazuotu gerimu, tai ir as taip darysiu kaip dauguma... nupirksiu sakoti, vaisiu, sulciu, del balionu dar neapsisprendziau ax.gif o fotoaparata musu grupe turi savo tai pafotkina aukletojos, tikiuosi sios sventes nepamirs iamzinti blush2.gif papasakosiu kaip pavyko svente tongue.gif
makalaika
na stai mes jau po svente 4u.gif
kaip ir minejau nupirkau sakoti kadangi arteja velykos tai radom jau papuosti su visciukais, tai visai i tema buvo mirksiukas.gif , sultys+ vynuoges+obuoliai thumbup.gif dar idejom kepureles ir balionu prigriebe is namu, tai svente praejo super... grupeje jie vaisinosi visi aukletoja su vaikais kelnojo, nuotraukos thumbup.gif , ir grizo is darzelio mergina su karuna ir pilna ispudziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aureja25
jei kas nori paivairinti vaikucio gimtadienio svente darzelyje, tuomet uzsukite i www.personazai.lt
svytejimas ezero dugne
Kaip įdomu, kad dabar kelia tokias dideles šventes ir netgi tėvus kviečia bigsmile.gif

Aš tai iš tarybinio darželio, kurį pati lankiau, neprisimenu net tų švenčių- gal kad mano gimt. vasarą, tai nei mokykloj nei darželį netekdavo švęsti verysad.gif - o iš kitų vaikų gimtadienių darželyje, atsimenu tik žvakutes ant stalo, tokiose keistose geležinėse lėkštutėse, ir po vieną prie kiekvieno vaiko, o ne ant torto- ar kažkaip panašiai bigsmile.gif Ir dar lygtai kokie pyragėliai būdavo- torto kažkaip neprisimenu- ir visa tai, kažkaip, ar prie pietų stalo būdavo, ar po pietų miego- vienu žodžiu atskiro didelio baliuko su kepurėlėmis ir balionais nebūdavo kaip tai... O kad kas kviestų tėvus doh.gif - čia jau grynai šių laikų mada- tada nebūdavo tėvų tikrai...
Basic
Manau reikia švesti gimtadieni, bet apie tai pakalbeti su auklėtoja, ka geriau atbešti, ko galima o ko nelabai galima. Ten pradžioj apie šampana raše tai aš kategoriškai pieš.
Semile
pas mus darzeli yra skelbimu lentoj pakabintas visas sarasas kas kaip ir kur turi but , ir parsyta kad torto ir limonado negalima nest vaikams 4u.gif belaugdama direktores viska perskaiciau tongue.gif
Basic
O o aš nepastebėjau gal ir pas mus taip yra.. reikes pasidometi
Semile
QUOTE(Basic @ 2008 08 30, 09:39)
O o aš nepastebėjau gal ir pas mus taip yra.. reikes pasidometi
*

pas mus yra iskabinta ten kur direktores kab. buhalterija visi istatymai , ir kita papidoma info susijus su darzeliu 4u.gif
JM
QUOTE(juoduke @ 2007 12 22, 13:52)
Grupėje, kuria šiais metais pradėjo lankyti mažylis, tai per susirinkimą auklėtoja pasakė taip ,kad jokių ten tortų ar pyragų, gėrimų ir t.t.,pasakė kad nėra laiko su vaikais švęsti gimtadienius
*

Isimintinai pasvesti uztenka valandos laiko,nemanau,kad tokia jau itempta dienotvarke ir jos pazeisti negalima,kad pasvesti vaiko gimtadienio cool.gif
Basic
Pilnai sutinku, manau auklėtojos paprasčiausiai nenori.
JM
QUOTE(Basic @ 2008 08 31, 07:11)
Pilnai sutinku, manau auklėtojos paprasčiausiai nenori.
*

drinks_cheers.gif juk svarbiausia yra pats vaikas
jurga1985
mamytes kokius skanestus nesat i darzeli, kai buna jusu vaiko gimtadienis?gal ka atskirai aukletojoms nesat? g.gif
muminukas
šiaip jau nieko negalima pagal higienos normas cool.gif
iš anksto atsiklausus auklėtojų, kokios grupės tradicijos, galbūt leis atsinešti paprasčiausių sausainių, paprasčiausio gėrimo (gali būti sultims alergiškų vaikų), na, žvakutes tikrai galima atsinešti, nes jas galima kad ir į duonytę susmeigti. dėl papuošimų irgi reik atsiklausti - ar balionų, ar kepurėlių visiems vaikams.
o visokie tortai tai tabu schmoll.gif ne, nebent gal kokį namų gamybos želė.
Nireglina
Mano dičkio darželyje leidžia atnešti šakotį, sausainių, kokių nors vaisių, sulčių, saldainių. Neleidžiami saldumynai su kremu.
Greitai mano sūnaus gimtadienis. Nunešiu vaišių vaikams ir ko nors auklėtojoms. Gal šampano g.gif
mercedes
Tortai grieštai draudžiami.Nešu sultis,vaisius,pagaminu tinginį,spurgų,o auklėtojoms šokoladas ir kava...
jurga1985
QUOTE(mercedes @ 2009 02 05, 16:30)
Tortai grieštai draudžiami.Nešu sultis,vaisius,pagaminu tinginį,spurgų,o auklėtojoms šokoladas ir kava...
*

o kokias sultys? g.gif
muminukas
QUOTE(jurga1985 @ 2009 02 05, 17:07)
o kokias sultys? g.gif
*

gal tokias mažiausiai galinčias alergizuoti mastau.gif obuolių ar bananų. o mes nešėme negazuotos šaltos arbatos smile.gif bet tikrai nereikia persistengti - 1. ir vaikiukas (tai ir visa grupė) dar maži, 2. juk gimtadienis bus ir namie, ar ne mirksiukas.gif o darželyje tiesiog simboliškai paminėes smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.