Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Floristikos kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3
lengvute
ar kas lankėt, ar tik dėl savęs, ar po to ir aktualaus darbelio ieškojot?
Aš turiu spalvų suvokimą, skonį, daug idėjų, fantazijos, pati nuolat pasiskaitau, peržiūrinėju žurnalus, ir pati darau kompozicijas (sau) , rašau apie jas biggrin.gif, bet manau, kad dar trūksta kiek techninių žinių kaip sakant, žadu po Naujųjų kur nors palankyt pradžiai dėl savęs, o vėliau gal ir padirbėt su gėlėm, kompozicijom, kažkur buvau radus anksčiau skelbimą, tai buvo paskaitos šeštadieniais 1 mėn., atrodo, bet kainavo 1000 lt. blink.gif , tačiau sakė, kad ten su potencialiais darbdaviais galimybė užmegzt kontaktus, ką manot, ką man patartumėt g.gif ?
renax
Jei planuoji savo versla turet verta ir kursus ir daugiau praeit ,jei kazkam dirbt tada jau pasvarstyt reiktu . Kadangi patirties turiu galiu pasakyt mokslai brangus ,knygos dar brangesnes bet ka mokesi ant peciu nenesiosi .
lengvute
o kur patartum kreiptis dėl kursų g.gif ?Verslas-irgi realu wink.gif , bet pradžiai reikia padirbt nuo 0 toj sferoj, manau, suprast kas ir kaip, visus niuansus, o toliau žiūrėsim, bus arba hobis, arba tolimesnė perspektyva wink.gif
ricija
vaje, vaje kaip smagu kad dar kazkas su perspektyva ziuri i sita specialybe.
na vilniuje gal ir yra naudos g.gif
butu arciau as tos praktikos nemokamai pasiulyciau laugh.gif
milabra
Aš lankiau Kaune, Rigvedoj, 2 kursus atlankiau. Pačiais kursais ir žiniom patenkinta nerealiai, išmokau pamatyti tai, ko anksčiau nepastebėdavau....Nereikia sukti galvos, ką rudenėlio šventei pagaminti, kaip auklėtojai su kalėdinėm puokštėm įsiteikti biggrin.gif Vienas du ir sumeistrauji. Ir aikčioja, ir giria visi, ajajaiiii... O anksčiau net nebūčiau pagalvojusi, kad iš tokių atsiprašant gamtos liekanų galima tokį grožį sukurti.
Aš lankiau dėl savo malonumo, tikrai neplanuoju nei dirbti nei verslą daryti. Bet turguj jau manęs su gėlėm neišduria biggrin.gif Išmaigau ir išvartau visas ir dar pretenzijas pareiškiu smartass.gif
Mokėjau už abejus kursus po 300 Lt. Dar reikėjo pirkti savo įrankius (bet tai gerai, nes jie gi lieka pačiai, o ir ūkyje praverčia), savo gėles, savo žaliavą. Kai ko duodavo aišku, bet vistiek laikui bėgant savo susiperki, nes namie knebinėjies.
Jei sugalvosit kuri lankyti, labai rekomenduoju lankyti vasarą, kai daug gėlių ir jos pigios. Nes šiuo metu - grynas bankrotas būtų. blink.gif
O dėl darbo g.gif Nu neteko man girdėti, kad būtų pasiūlę kam, o gal tiesiog nepasidomėjau huh.gif
Aga
Oi kaip noreciau tokiu kursu, esu tik paskaitas floristikos isklausius wink.gif O ir dirbti visai noreciau toje srityje, tik va drauge dirba tai juodas darbas ten su gelkem, ypaz ziema, kaip reik su vandeniu dirbti, rankytem ne pyragai....
vedita
Butu idomu isklausyt nuomone lankiusiu kursus Vilniuje 4u.gif
kamilyte
Aha, aš irgi patyliukais noriu gilintis į floristiką ax.gif laukiu vilniečių pasisakymų.
vedita
Sveikutes , liudna kad nieks neatsiliepia is lankiusiu siuos kursus, noriu paklausti , radau UAB GINEIDA ( cia Vilniuje) rengia floristikos kursus nuo vasario 15d. , gal kas lanket , kokie atsiliepimai 4u.gif
loretaltl
sveikos....
ar galt parasyt tiksliau apie kaune vykstancius apmokymus...ar jie duoda koki diploma ar nieko......
kaip pas juos uzsiregistruot..... 4u.gif
luju
atsidaryk jų puslapį rigveda.lt 4u.gif
loretaltl
QUOTE(luju @ 2006 02 22, 18:23)
atsidaryk jų puslapį rigveda.lt 4u.gif
*

aciukas...didelis..... bandziau ieskot vakar bet neradau.....
tik ten gaila kad kainu nera kursu....bet jei tiek kiek anksciau sake ....tai thumbup.gif
Gritė
Katik skambinausi i Rigvedą. Kiekvienos pakopos kaina 350Lt. Mane domina apželdinimo kursai. Gal kuri tokius lankėte? Būtų įdomu sužinoti, ar yra Kaune kurnors kitur tokie.
Beje floristikos kainuoja tiekpat smile.gif
Tichė
Labas, zinute toms, kas nori kursu!!! Pati baigiau viena pakopa kaune rigvedoj - destytoja nereali! Tikrai daug suzinojau. Sumaniau, kad vasara reiktu pratesti (gi gelytes pigios tongue.gif ) Bet pasirodo, kad floriste is tos firmos isejo. visa info apie ja: www.floravida.lt. Tad jei kas susidomejot, rimtai rekomenduoju. Skambinausi pati, tai pasirodo, kad dar ir seminarus skaitys 4u.gif
jurgelizz
QUOTE(Tichė @ 2006 05 19, 17:21)
Labas, zinute toms, kas nori kursu!!! Pati baigiau viena pakopa kaune rigvedoj - destytoja nereali! Tikrai daug suzinojau. Sumaniau, kad vasara reiktu pratesti (gi gelytes pigios tongue.gif ) Bet pasirodo, kad floriste is tos firmos isejo. visa info apie ja: www.floravida.lt.  Tad jei kas susidomejot, rimtai rekomenduoju. Skambinausi pati, tai pasirodo, kad dar ir seminarus skaitys  4u.gif
*

paskaiciau,kad Kaunas,o Vilniuje yra kursai,seminarai(floravida)
as baigus Rigvedos kursus g.gif
Tichė
QUOTE(jurgelizz @ 2006 05 23, 09:59)
paskaiciau,kad Kaunas,o Vilniuje yra kursai,seminarai(floravida)
as baigus Rigvedos kursus g.gif
*

nesupratau klausimo.... blink.gif jeigu klausi apie destytoja is floravidos, tai ji tik kaune desto.
rulle
Aš lankiau Vilniuje,Rigvedoje floristų kursus, man patiko. Gavau juos užsiregistravusidarbo biržoje. Trukmė- 3 mėn. Va, tik su darbu sunkiau, priima tik su patirtim, mažai moka. Išmoko technikos, bet kad daryti gražias kompozicijas, reikia būti prie meno. Geriausia vis tik atsidaryti savo saloną, bet konkurencija didelė.
ledine
ir as noreciau tokiu geru kursu wub.gif
Redi
Kaune Rigvedos floristikos kursai tikra nesaamone, bent jau buvo pries kelis metus. pinigai ismesti i bala sad.gif
Redi
o del floristes darbo ar specialybes tai apibudinciau taip :1. daugiausia dirba jaunos merginos neturincios seimu nes darbo valandos ilgos, savaitgaliai ir svenciu dienos- pagrindines darbo dienos, atlyginimai mazi 2. arba siektiek vyresnes neturincios kitos iseites ir visiskai nemokancios dirbti kito darbo 3. ypatingos geliu myletojos, kurioms nesvarbu nei ilgos darbo valandos, nei mazi atlyginimai

o grozio tai ten ne tiek jau daug kiek mato pirkejai, istikruju tai baisus siuklynas, vasara dvokentys vandenys, kuriuos vos speji keisti, issipi..... klijantai, sutinusios kojos ir tt., o pliusai : yra nemaza dalis super zmoniu dirbanciu sitoj spec., yra daug puikiu klijantu
ifigenija
Labai fainai man atrodo Redi aprašė floristikės darbo specifiką -- nei pagražino, nei visiškai iškeikė tongue.gif Bet visdėlto -- vėl iškeliu šią temą į viršų -- gal kas lanko Gineidos ar Rigvedos kursus -- norėtusi daugiau atsiliepimų -- ar naudingi, įdomūs? Ir dar klausimėlis: žinau, kad floristės tikrai daug neuždirba, bet vistik kiek yra tas nedaug (pvz., jei dirbi ne turguj, o Florisima, Gėlės studija ir pan. tipo parduotuvėje)?
Labai dėkui. 4u.gif
Redi
as galiu tik apie Kauna parasyti
ifigenija
QUOTE(Redi @ 2006 10 02, 10:23)
as galiu tik apie Kauna parasyti
*

Na vienoje iš panasių parduotuvių (Vilniuje) atlyginimas 1000 Lt į rankas. Pusė velnio. Bet kaip supratau viršvalandžiai gręsia nuolatos schmoll.gif
Redi
kiek zinau tai Kaune atlyginimai truputi mazesni nei Vilniuje, del virsvalandziu nelabai ju buna, bet darbo valandos kur be dirbtum floriste labai ilgos apie 12val.

Na vienoje iš panasių parduotuvių (Vilniuje) atlyginimas 1000 Lt į rankas. Pusė velnio. Bet kaip supratau viršvalandžiai gręsia nuolato

o cia kiek dienu per men reikia dirbti?
ifigenija
QUOTE(Redi @ 2006 10 03, 13:45)
kiek zinau tai Kaune atlyginimai truputi mazesni nei Vilniuje, del virsvalandziu nelabai ju buna, bet darbo valandos kur be dirbtum floriste labai ilgos apie 12val.
o cia kiek dienu per men reikia dirbti?
*

Penkios dienos po lygtai 9 val. plius kas antras šeštadienis kažkiek. Būtų normalu jei tos penkios dienos būtų atitinkamai trumpesnės, bet nepanašu g.gif Na bet vistik užsirašiau į Gineidos kursus, pabandysiu pasimokyti, o po to žiūrėsiu (nes florisčių kaip pastebiu vis ieško ...), Šiuo metu esu be darbo, o ši sritis labai traukia (net ir įvertinus tavo išvardintus trūkumus) doh.gif
Redi
linkiu dideles sekmes ir rasti gera darba 4u.gif

parasyk veliau kaip sekasi kursuose 4u.gif
ifigenija
Gineidos floristikos kursai Vilniuj deja visiškas šlamštas verysad.gif : dėstytoja labai puikiai riša puokštes pati, bet dėsto labai prastai. Sumokėta 350 lt, o nesuprasta ir neišmokta praktiškai nieko (aišku gal pasakytų, kad aš negabi, bet man atrodo ne vien mano gabumai čia kalti).
Laaabai gaila.
frederica
Nezinau kaip Vilniuje,bet Kaune kursai tikrai buvo l.geri.Tiesa sakant tai buvo pries 5metus(cia turiu galvoje kursus is darbo birzos). Juos pabaigus reealiai gali savo versla kurt. Pasidomekit gal dar tebevyksta,o del darbo... tai tikrai nesunku surasti.Tik jau nera jis toks grazus ir lengvas kaip gali pasirodyt. Ir jei eisit kur i skyriu kur prekybos centruose tai darbo valandos tikrai ilgos ir be iseiginiu,tiesa kiek zinau ten darbas kas antra savaite. p.s Vilniuje,Fabijoniskiu2 (IKI) ir dabar iesko floristes.
ifigenija
QUOTE(frederica @ 2006 11 18, 13:32)
Nezinau kaip Vilniuje,bet Kaune kursai tikrai buvo l.geri.Tiesa sakant tai buvo pries 5metus(cia turiu galvoje kursus is darbo birzos). Juos pabaigus reealiai gali savo versla kurt. Pasidomekit gal dar tebevyksta,o del darbo... tai tikrai nesunku surasti.Tik jau nera jis toks grazus ir lengvas kaip gali pasirodyt. Ir jei eisit kur i skyriu kur prekybos centruose tai darbo valandos tikrai ilgos ir be iseiginiu,tiesa kiek zinau ten darbas kas antra savaite.  p.s  Vilniuje,Fabijoniskiu2 (IKI) ir dabar iesko floristes.
*

Kiek žinau darbo birža organizuoja ilgesnius kursus -- o čia tik 40 valandų (akademinių doh.gif ) ir tikrai jau savo verslo organizavimu nekvepia schmoll.gif . O darbo birža organizuoja tik bedarbiams -- jei esi vaiko priežiūros atostogose ir dar nedrįsti taip lengva ranka atsisakyti senojo darbo -- tai negali į juos pretenduoti ...
boruzzze
as lankiau florstikos kursus kaune rigvedoje, ir man destytoja vida laaaaaaabai patiko!net neznojau kad ji isejo is tos firmos... o pagal sia sriti nedirbu, mat mokaus visai kitoje sferoje, o mane visada traukdavo geles, puokstes.... tad labai dziaugiuos kad juos baigiau... jau keli metai kaip per kaledas visada dovanoju savo darytas puoksteles, seses, pusbrolio vestuvems galejau parodyti ka moku... o nekalbu apie kitas atsitiktines progas... aisku dirbti pagal sia sriti butu sunku, taciau del malonumo baigti siuos kursu buvo tikrai verta! mirksiukas.gif
Klementina
QUOTE(boruzzze @ 2007 01 08, 20:32)
as lankiau florstikos kursus kaune rigvedoje, ir man destytoja vida laaaaaaabai patiko!net neznojau kad ji isejo is tos firmos...
*

As zinau. Domejausi kazkada cia anskciau floristikos kursais ir fotografijos. Ta destytoja VIDA dabar turi savo mokykla. Yra jos psl nete: www.floravida.lt
Kazkur sitam forume anksciau jau buvo apie tai parasyta.
Reikia jai skambintis ir tartis.
Mano viena pazistama praejusia vasara pas ja lanke. Sake kursai nerealus !!! Su destytoja Vida draugem beveik tapo, net Kaledoms leke pas ja kazko pasiklaust - nieko, viska isaiskino, padejo, neisvare ir neliepe is naujo i kursus eit lotuliukas.gif

Verslo tai nemoke, bet ji ir ejo i floristikos kursus, o ne i verslo.
Kokie jau cia kursai pades versla daryt? Neisivaziduoju.

Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2006 05 28, 11:20)
Aš lankiau Vilniuje,Rigvedoje floristų kursus, man patiko.
*

Kiek cia iskaiciau, tai rigveda Kaune, o ta gera destytoja Vida ten jau nebedirba ir nera tu kursu ten, o jei yra, tai neaisku kas desto.
Vilniuje Gineida yra.
Kazka sumaisei berasydama.
Klementina
Suzinojau pavarde: Vida Šaltienė, tai per google ismeta nemazai informacijos apie ja. Siaip ji kauniete, kursai Kaune, bet , pasirodo, daugelyje miestu Lietuvoj ji kursus veda. Matyt, daugeliui patinka, nes geri kursai pas ja
Beigbeder
Kas moketes floristikos pas Vida Šaltienę ne Kaune? Kokiuose miestuose ji be Kauno dar veda ?
rulle

Kiek cia iskaiciau, tai rigveda Kaune, o ta gera destytoja Vida ten jau nebedirba ir nera tu kursu ten, o jei yra, tai neaisku kas desto.
Vilniuje Gineida yra.
Kazka sumaisei berasydama.
*

[/quote]
Taip,dabar Gineida,bet kai lankiau kursus 2002 m.,pavadinimas buvo Rigveda smile.gif
ramute53
Atradau,kad Vida ves kursus Kaune,dabar renka grupę.
Jei ką domina paieškokite Floravida,aš tai ten visko atradau-ir kursam beveik užsirašiau mirksiukas.gif
boruzzze
QUOTE(ramute53 @ 2007 01 27, 09:37)
Jei ką domina paieškokite Floravida,aš tai ten visko atradau-ir kursam beveik  užsirašiau mirksiukas.gif
*

SEKMES! 4u.gif TIKIUOSI IR TAU PATIX mirksiukas.gif
sidabrineplastake
QUOTE(boruzzze @ 2007 01 27, 12:37)
SEKMES! 4u.gif  TIKIUOSI IR TAU PATIX  mirksiukas.gif
*

Kazin ar toie kursai vyksta SIAULIUOSE? g.gif NORECIAU IR AS!
boruzzze
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 01 31, 19:39)
Kazin ar toie kursai vyksta SIAULIUOSE? g.gif NORECIAU IR AS!
*

gal pabandyk pasiskambinti... ax.gif
ifigenija
Gal kas žino kur galėčiau mokytis apželdinimo (galiu mokėti ir brangiau, įdomus būtų individualus mokymas). Nes Gineidoj jau mokytis nebenoriu, nes lankiau floristikos kursus -- nelabai patiko.
Čia Vilniuj.
Žydrė
QUOTE(ramute53 @ 2007 01 27, 11:37)
Jei ką domina paieškokite Floravida,aš tai ten visko atradau-ir kursam beveik  užsirašiau mirksiukas.gif
*

Aš irgi nemažai girdėjau apie dėtytoją Vidą Šaltienę. Mano sesė mokėsi, paskui jos dukra. Tik sesė mokėsi dar Rigvedoje, o jos dukra jau Vidos mokykloje, ar firmoje, nžn, kaip pasakyti. Kaip supratau, tai dabar dar geriau pas ją mokintis, nes ten Toj Rigvedoj administratorės ir makaronų prikabindavo, ir šiaip.
Eisiu ir aš, tik labiau į pavasarį, dabar laiko neturiu.
O sesės dovanotom puokštėm biggrin.gif , džiaugiuos nerealiai.
TUSINA
yra Klaipedoj super kursai. Juos organizuoja S.Kaminskas thumbup.gif
idile
gal galima placiau apie kursus klaipedoj? kur?kaip susiekt? ar patiko? kokia kaina? blush2.gif
mariox35
sveikos merginos.as ka tik baigiau pirma etapa pas vidute kaune.labai patiko,tik toli buvo vazinet.kas zinot ka daugiau apie kursus klaipedoje?
idile
QUOTE(mariox35 @ 2007 04 06, 11:51)
sveikos merginos.as ka tik baigiau pirma etapa pas vidute kaune.labai patiko,tik toli buvo vazinet.kas zinot ka daugiau apie kursus klaipedoje?
*

as taip pat vis dar laukiu ziniu del kursu klaipedoje wub.gif
TUSINA
QUOTE(idile @ 2007 04 10, 21:49)
as taip pat vis dar laukiu ziniu del kursu klaipedoje  wub.gif
*

per du metus buvo 8 savites kursu. Kiekviena savite vis kita tema: gedulo, vestuviu ir t.t...Savaite kainavo 800 lt+pragyyvenimas. Kursus vede ir Kaminskas ir Zubovas is Maskvos.
Jei juos baigsit darbas 100% garantuotas.

Dar kursus veda E.Sudeikiene. Sakyciau jie Anyksciuose buna. Jie zymiai pigesni. Galiu jos numeri idet ir pasidomet tiksliai kaip ir kada jie vyksta. Bet jei neklystu jie apie 300-500 lt kainuoja (viena tema).
felish
lankiau ginejdoj....mokejau apie 400Lt..bet negaliu sakyt kad labaj patenkinta....musu iskart klause..ar taj darom savo malonumuj...ar atejtyje siesim su darbu....tej dauguma mokesi tik sejp....

deste moteris kuri turejo savo geliu parduotuve tad gana is arti galejom susipazinti su tokiu versliuku....ir jis tikraj nepasirode labaj pelningas...geliu kajnos dideles...uzdarbis nekoks...galima sakyt nieko jaj ir nelikdavo...ajsku...kas prasimusa taj gal ir nieko...pagrinde vestuves ir visokie renginiai labaj pelningi..bet iki ju prisikast rejk
TUSINA
QUOTE(felish @ 2007 05 16, 21:59)
lankiau ginejdoj....mokejau apie 400Lt..bet negaliu sakyt kad labaj patenkinta....musu iskart klause..ar taj darom savo malonumuj...ar atejtyje siesim su darbu....tej dauguma mokesi tik sejp....

*

planuoju Gineidoj apzeldinima pasimokint, bet suabejojau ar verta. Gal nieko naujo neismoksiu...
Gal kuri mokinotes to?
Beigbeder
Gal yra zinanciu apie floristikos kursus Kaune? Kurioj vietoj vyksta Vidos Šaltienės? Gal kuri baiget jos kursus?
ramute53
Baigiau dvi pakopas pas Vidą 4u.gif .Labai patiko ir kaip dėstytoja ir kaip žmogus.Labai dvasinga ,šilta,subtiliai jaučianti daugelį dalykų,jos rankomis prakalbintos gėlės tampa visai kitokios...Aš išmokau aplinką matyti kitaip bigsmile.gif
Jeigu domina floristika labai patarčiau.O ją surasti tereikia susiradus floravida.

Beigbeder
QUOTE(ramute53 @ 2007 07 09, 18:54)
Baigiau dvi pakopas pas Vidą 4u.gif .Labai patiko ir kaip dėstytoja ir kaip žmogus.Labai dvasinga ,šilta,subtiliai jaučianti daugelį dalykų,jos rankomis prakalbintos  gėlės tampa visai kitokios...Aš išmokau aplinką matyti kitaip bigsmile.gif
  Jeigu domina floristika labai patarčiau.O ją surasti tereikia susiradus floravida.
*

floravida.lt - radau 4u.gif

Labai aciu Jums !
O kiek , kaip sakote, pakopu galima mokytis? Tokias visai "bemoksles" priima ar reikia jau kazka moket?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.