Aš turiu spalvų suvokimą, skonį, daug idėjų, fantazijos, pati nuolat pasiskaitau, peržiūrinėju žurnalus, ir pati darau kompozicijas (sau) , rašau apie jas
ar kas lankėt, ar tik dėl savęs, ar po to ir aktualaus darbelio ieškojot?
Aš turiu spalvų suvokimą, skonį, daug idėjų, fantazijos, pati nuolat pasiskaitau, peržiūrinėju žurnalus, ir pati darau kompozicijas (sau) , rašau apie jas
Jei planuoji savo versla turet verta ir kursus ir daugiau praeit ,jei kazkam dirbt tada jau pasvarstyt reiktu . Kadangi patirties turiu galiu pasakyt mokslai brangus ,knygos dar brangesnes bet ka mokesi ant peciu nenesiosi .
o kur patartum kreiptis dėl kursų
vaje, vaje kaip smagu kad dar kazkas su perspektyva ziuri i sita specialybe.
na vilniuje gal ir yra naudos butu arciau as tos praktikos nemokamai pasiulyciau
Aš lankiau Kaune, Rigvedoj, 2 kursus atlankiau. Pačiais kursais ir žiniom patenkinta nerealiai, išmokau pamatyti tai, ko anksčiau nepastebėdavau....Nereikia sukti galvos, ką rudenėlio šventei pagaminti, kaip auklėtojai su kalėdinėm puokštėm įsiteikti
Aš lankiau dėl savo malonumo, tikrai neplanuoju nei dirbti nei verslą daryti. Bet turguj jau manęs su gėlėm neišduria Mokėjau už abejus kursus po 300 Lt. Dar reikėjo pirkti savo įrankius (bet tai gerai, nes jie gi lieka pačiai, o ir ūkyje praverčia), savo gėles, savo žaliavą. Kai ko duodavo aišku, bet vistiek laikui bėgant savo susiperki, nes namie knebinėjies. Jei sugalvosit kuri lankyti, labai rekomenduoju lankyti vasarą, kai daug gėlių ir jos pigios. Nes šiuo metu - grynas bankrotas būtų. O dėl darbo
Oi kaip noreciau tokiu kursu, esu tik paskaitas floristikos isklausius
Butu idomu isklausyt nuomone lankiusiu kursus Vilniuje
Aha, aš irgi patyliukais noriu gilintis į floristiką
Sveikutes , liudna kad nieks neatsiliepia is lankiusiu siuos kursus, noriu paklausti , radau UAB GINEIDA ( cia Vilniuje) rengia floristikos kursus nuo vasario 15d. , gal kas lanket , kokie atsiliepimai
sveikos....
ar galt parasyt tiksliau apie kaune vykstancius apmokymus...ar jie duoda koki diploma ar nieko...... kaip pas juos uzsiregistruot.....
atsidaryk jų puslapį rigveda.lt
Katik skambinausi i Rigvedą. Kiekvienos pakopos kaina 350Lt. Mane domina apželdinimo kursai. Gal kuri tokius lankėte? Būtų įdomu sužinoti, ar yra Kaune kurnors kitur tokie.
Beje floristikos kainuoja tiekpat
Labas, zinute toms, kas nori kursu!!! Pati baigiau viena pakopa kaune rigvedoj - destytoja nereali! Tikrai daug suzinojau. Sumaniau, kad vasara reiktu pratesti (gi gelytes pigios
QUOTE(Tichė @ 2006 05 19, 17:21) Labas, zinute toms, kas nori kursu!!! Pati baigiau viena pakopa kaune rigvedoj - destytoja nereali! Tikrai daug suzinojau. Sumaniau, kad vasara reiktu pratesti (gi gelytes pigios paskaiciau,kad Kaunas,o Vilniuje yra kursai,seminarai(floravida) as baigus Rigvedos kursus
Aš lankiau Vilniuje,Rigvedoje floristų kursus, man patiko. Gavau juos užsiregistravusidarbo biržoje. Trukmė- 3 mėn. Va, tik su darbu sunkiau, priima tik su patirtim, mažai moka. Išmoko technikos, bet kad daryti gražias kompozicijas, reikia būti prie meno. Geriausia vis tik atsidaryti savo saloną, bet konkurencija didelė.
ir as noreciau tokiu geru kursu
Kaune Rigvedos floristikos kursai tikra nesaamone, bent jau buvo pries kelis metus. pinigai ismesti i bala
o del floristes darbo ar specialybes tai apibudinciau taip :1. daugiausia dirba jaunos merginos neturincios seimu nes darbo valandos ilgos, savaitgaliai ir svenciu dienos- pagrindines darbo dienos, atlyginimai mazi 2. arba siektiek vyresnes neturincios kitos iseites ir visiskai nemokancios dirbti kito darbo 3. ypatingos geliu myletojos, kurioms nesvarbu nei ilgos darbo valandos, nei mazi atlyginimai
o grozio tai ten ne tiek jau daug kiek mato pirkejai, istikruju tai baisus siuklynas, vasara dvokentys vandenys, kuriuos vos speji keisti, issipi..... klijantai, sutinusios kojos ir tt., o pliusai : yra nemaza dalis super zmoniu dirbanciu sitoj spec., yra daug puikiu klijantu
Labai fainai man atrodo Redi aprašė floristikės darbo specifiką -- nei pagražino, nei visiškai iškeikė
Labai dėkui.
as galiu tik apie Kauna parasyti
kiek zinau tai Kaune atlyginimai truputi mazesni nei Vilniuje, del virsvalandziu nelabai ju buna, bet darbo valandos kur be dirbtum floriste labai ilgos apie 12val.
QUOTE Na vienoje iš panasių parduotuvių (Vilniuje) atlyginimas 1000 Lt į rankas. Pusė velnio. Bet kaip supratau viršvalandžiai gręsia nuolato o cia kiek dienu per men reikia dirbti? QUOTE(Redi @ 2006 10 03, 13:45) kiek zinau tai Kaune atlyginimai truputi mazesni nei Vilniuje, del virsvalandziu nelabai ju buna, bet darbo valandos kur be dirbtum floriste labai ilgos apie 12val. o cia kiek dienu per men reikia dirbti? Penkios dienos po lygtai 9 val. plius kas antras šeštadienis kažkiek. Būtų normalu jei tos penkios dienos būtų atitinkamai trumpesnės, bet nepanašu
linkiu dideles sekmes ir rasti gera darba
parasyk veliau kaip sekasi kursuose
Gineidos floristikos kursai Vilniuj deja visiškas šlamštas
Laaabai gaila.
Nezinau kaip Vilniuje,bet Kaune kursai tikrai buvo l.geri.Tiesa sakant tai buvo pries 5metus(cia turiu galvoje kursus is darbo birzos). Juos pabaigus reealiai gali savo versla kurt. Pasidomekit gal dar tebevyksta,o del darbo... tai tikrai nesunku surasti.Tik jau nera jis toks grazus ir lengvas kaip gali pasirodyt. Ir jei eisit kur i skyriu kur prekybos centruose tai darbo valandos tikrai ilgos ir be iseiginiu,tiesa kiek zinau ten darbas kas antra savaite. p.s Vilniuje,Fabijoniskiu2 (IKI) ir dabar iesko floristes.
QUOTE(frederica @ 2006 11 18, 13:32) Nezinau kaip Vilniuje,bet Kaune kursai tikrai buvo l.geri.Tiesa sakant tai buvo pries 5metus(cia turiu galvoje kursus is darbo birzos). Juos pabaigus reealiai gali savo versla kurt. Pasidomekit gal dar tebevyksta,o del darbo... tai tikrai nesunku surasti.Tik jau nera jis toks grazus ir lengvas kaip gali pasirodyt. Ir jei eisit kur i skyriu kur prekybos centruose tai darbo valandos tikrai ilgos ir be iseiginiu,tiesa kiek zinau ten darbas kas antra savaite. p.s Vilniuje,Fabijoniskiu2 (IKI) ir dabar iesko floristes. Kiek žinau darbo birža organizuoja ilgesnius kursus -- o čia tik 40 valandų (akademinių
as lankiau florstikos kursus kaune rigvedoje, ir man destytoja vida laaaaaaabai patiko!net neznojau kad ji isejo is tos firmos... o pagal sia sriti nedirbu, mat mokaus visai kitoje sferoje, o mane visada traukdavo geles, puokstes.... tad labai dziaugiuos kad juos baigiau... jau keli metai kaip per kaledas visada dovanoju savo darytas puoksteles, seses, pusbrolio vestuvems galejau parodyti ka moku... o nekalbu apie kitas atsitiktines progas... aisku dirbti pagal sia sriti butu sunku, taciau del malonumo baigti siuos kursu buvo tikrai verta!
QUOTE(boruzzze @ 2007 01 08, 20:32) as lankiau florstikos kursus kaune rigvedoje, ir man destytoja vida laaaaaaabai patiko!net neznojau kad ji isejo is tos firmos... As zinau. Domejausi kazkada cia anskciau floristikos kursais ir fotografijos. Ta destytoja VIDA dabar turi savo mokykla. Yra jos psl nete: www.floravida.lt Kazkur sitam forume anksciau jau buvo apie tai parasyta. Reikia jai skambintis ir tartis. Mano viena pazistama praejusia vasara pas ja lanke. Sake kursai nerealus !!! Su destytoja Vida draugem beveik tapo, net Kaledoms leke pas ja kazko pasiklaust - nieko, viska isaiskino, padejo, neisvare ir neliepe is naujo i kursus eit Verslo tai nemoke, bet ji ir ejo i floristikos kursus, o ne i verslo. Kokie jau cia kursai pades versla daryt? Neisivaziduoju. Papildyta: QUOTE(rulle @ 2006 05 28, 11:20) Kiek cia iskaiciau, tai rigveda Kaune, o ta gera destytoja Vida ten jau nebedirba ir nera tu kursu ten, o jei yra, tai neaisku kas desto. Vilniuje Gineida yra. Kazka sumaisei berasydama.
Suzinojau pavarde: Vida Šaltienė, tai per google ismeta nemazai informacijos apie ja. Siaip ji kauniete, kursai Kaune, bet , pasirodo, daugelyje miestu Lietuvoj ji kursus veda. Matyt, daugeliui patinka, nes geri kursai pas ja
Kas moketes floristikos pas Vida Šaltienę ne Kaune? Kokiuose miestuose ji be Kauno dar veda ?
Atradau,kad Vida ves kursus Kaune,dabar renka grupę.
Jei ką domina paieškokite Floravida,aš tai ten visko atradau-ir kursam beveik užsirašiau
Gal kas žino kur galėčiau mokytis apželdinimo (galiu mokėti ir brangiau, įdomus būtų individualus mokymas). Nes Gineidoj jau mokytis nebenoriu, nes lankiau floristikos kursus -- nelabai patiko.
Čia Vilniuj. QUOTE(ramute53 @ 2007 01 27, 11:37) Atradau,kad Vida ves kursus Kaune,dabar renka grupę. Jei ką domina paieškokite Floravida,aš tai ten visko atradau-ir kursam beveik užsirašiau Aš irgi nemažai girdėjau apie dėtytoją Vidą Šaltienę. Mano sesė mokėsi, paskui jos dukra. Tik sesė mokėsi dar Rigvedoje, o jos dukra jau Vidos mokykloje, ar firmoje, nžn, kaip pasakyti. Kaip supratau, tai dabar dar geriau pas ją mokintis, nes ten Toj Rigvedoj administratorės ir makaronų prikabindavo, ir šiaip. Eisiu ir aš, tik labiau į pavasarį, dabar laiko neturiu. O sesės dovanotom puokštėm
yra Klaipedoj super kursai. Juos organizuoja S.Kaminskas
gal galima placiau apie kursus klaipedoj? kur?kaip susiekt? ar patiko? kokia kaina?
sveikos merginos.as ka tik baigiau pirma etapa pas vidute kaune.labai patiko,tik toli buvo vazinet.kas zinot ka daugiau apie kursus klaipedoje?
QUOTE(idile @ 2007 04 10, 21:49) per du metus buvo 8 savites kursu. Kiekviena savite vis kita tema: gedulo, vestuviu ir t.t...Savaite kainavo 800 lt+pragyyvenimas. Kursus vede ir Kaminskas ir Zubovas is Maskvos. Jei juos baigsit darbas 100% garantuotas. Dar kursus veda E.Sudeikiene. Sakyciau jie Anyksciuose buna. Jie zymiai pigesni. Galiu jos numeri idet ir pasidomet tiksliai kaip ir kada jie vyksta. Bet jei neklystu jie apie 300-500 lt kainuoja (viena tema).
lankiau ginejdoj....mokejau apie 400Lt..bet negaliu sakyt kad labaj patenkinta....musu iskart klause..ar taj darom savo malonumuj...ar atejtyje siesim su darbu....tej dauguma mokesi tik sejp....
deste moteris kuri turejo savo geliu parduotuve tad gana is arti galejom susipazinti su tokiu versliuku....ir jis tikraj nepasirode labaj pelningas...geliu kajnos dideles...uzdarbis nekoks...galima sakyt nieko jaj ir nelikdavo...ajsku...kas prasimusa taj gal ir nieko...pagrinde vestuves ir visokie renginiai labaj pelningi..bet iki ju prisikast rejk QUOTE(felish @ 2007 05 16, 21:59) lankiau ginejdoj....mokejau apie 400Lt..bet negaliu sakyt kad labaj patenkinta....musu iskart klause..ar taj darom savo malonumuj...ar atejtyje siesim su darbu....tej dauguma mokesi tik sejp.... planuoju Gineidoj apzeldinima pasimokint, bet suabejojau ar verta. Gal nieko naujo neismoksiu... Gal kuri mokinotes to?
Gal yra zinanciu apie floristikos kursus Kaune? Kurioj vietoj vyksta Vidos Šaltienės? Gal kuri baiget jos kursus?
Baigiau dvi pakopas pas Vidą
Jeigu domina floristika labai patarčiau.O ją surasti tereikia susiradus floravida. QUOTE(ramute53 @ 2007 07 09, 18:54) Baigiau dvi pakopas pas Vidą Jeigu domina floristika labai patarčiau.O ją surasti tereikia susiradus floravida. floravida.lt - radau Labai aciu Jums ! O kiek , kaip sakote, pakopu galima mokytis? Tokias visai "bemoksles" priima ar reikia jau kazka moket? |