Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pinigai valdo mus ar mes pinigus?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3
lengvute
kokios mintys rolleyes.gif ?
Čiauškutė
Siaip tai as jais naudojuos g.gif nors kitu prognozem turejau ispuikt , uzriest nosi ir nifiga - ne visu samone uzpildo $$$ laugh.gif galiu daugiau padet savo pensininkams tevams , kuo daugiau turiu tuo daugiau sugebu isleist bis.gif
Tik kai kurie pazistami nuvyle , o ta prasme kai "atsistojom ant koju " , pradejo klestet verslas ...oi kaip baisiai reikalingi pasidarem tongue.gif tik as izvelgiau ju keslus ir prisiminiau - kai man reikejo paskolos visi abejingai gulejo ant savo pinigu , o kai man viskas thumbup.gif tada jau draugas laugh.gif
Rasma
Pinigai manęs nevaldo ir aš jų nesuvaldau smile.gif Bandau išlaikyt, bet neklauso, greit dingsta ir tiek tematei juos laugh.gif
Dėl manęs, tai kvailas žmonijos išradimas smile.gif
Paloma
aišku, kvailas thumbup.gif geriau jau natūriniai mainai: tu man sviesto, aš tau kiaušinių wink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif O šiaip tai banali tiesa, kad pasaulį valdo pinigai, žmonės nieko geriau nesugalvojo. sad.gif
klajune
hm. Aš tos nuomonės, kad pinigai yra uždirbamas dalykas- dėl jų neverta eiti iš proto ir pernelyg sureikšminti. Jokie kraštutinumai nėra gerai.
Blogiausia, kad musyse( smile.gif ) beveik viską galima nupirkti sad.gif
Saga
galima graziai diskutuoti, kad pinigai nereiksminga, kad tai uzdirbama ir t.t. ......taip tai uzdirbama ir netgi dirbama del ju wink.gif .........

pinigai reiskia geresni ir laisvesni gyvenima.... didesnes galimybes, saugumo jausma ir t.t. ...... taigi..... argi tai taip nereiksminga.... wink.gif ...... aisku sudetinga zmonems kai pinigai tampa ju gyvenimo tikslu, kai niekas aplinkui nebeegzistuoja...... bet cia jau krastutinumas......

Paloma
QUOTE (klajune @ 2004 10 28, 13:28)
hm. Aš tos nuomonės, kad pinigai yra uždirbamas dalykas- dėl jų neverta eiti iš proto ir pernelyg sureikšminti. Jokie kraštutinumai nėra gerai.
Blogiausia, kad musyse( smile.gif ) beveik viską galima nupirkti sad.gif

ne tik musyse, bet ir visam pasaulėlyje rolleyes.gif
Paloma
QUOTE (Saga @ 2004 10 28, 13:38)
galima graziai diskutuoti, kad pinigai nereiksminga, kad tai uzdirbama ir t.t. ......taip tai uzdirbama ir netgi dirbama del ju wink.gif .........

pinigai reiskia geresni ir laisvesni gyvenima.... didesnes galimybes, saugumo jausma ir t.t. ...... taigi..... argi tai taip nereiksminga.... wink.gif ...... aisku sudetinga zmonems kai pinigai tampa ju gyvenimo tikslu, kai niekas aplinkui nebeegzistuoja...... bet cia jau krastutinumas......

tai nieks ir nesako, kad nereikšmingi, atvirkščiai - viskas perkama ir parduodama ir visur tas pats - turėsi pinigų, galėsi laisvai jaustis visam pasaulyje - ubagų niekas nemėgsta ir nelaukia... rolleyes.gif
Ba_Bochka
Mane valdo pinigai ir dar kaip sad.gif
Iš 7 savo savaitės dienų aš parduodu 58 valandas (tai bus apie 2.4 paros). Per metus 2842 val. ( tai butu beveik 4 men).
Labai daug ką dariau, darau ir darysiu tam, kad galėčiau dirbti man patinkantį ir gerai apmokamą darbą (arba bent jau gerai apmokamą smile.gif ). Mokiausi, studijavau, studijuoju ir dirbu, vėliau prasidės kursai ir t.t. ir pan. O kartais taip norisi sustoti, bet nebegaliu sustoti (gal kada nors mane dekretas išgelbės, tai tada nors pailsėsiu smile.gif ).
Aš esu pinigų manjakė laugh.gif
Angel*ina
Na as prisipazistu, kad kolkas pinigeliai valdo mane sad.gif Stengiuosi tvarkyti savo biudzeta kaip imanau, bet visvien kas menesi skolinuosi is tevu (aisku, skola dazniausiai nusiraso, bet man nuo to nelengviau). Nesuprantu g.gif Sakau sau, kad is dalies lengvabudiskai elgiuosi del to, kad zinau, kad prireikus bet kada galesiu pasiskolinti (is tevu). Vat zinociau, kad nera galimybes pasiskolinti, tai tektu suktis su tiek kiek turiu. O tiesa ta, kad kiek beuzdirbsi - bus mazai! As tuom netikejau, kol pati neisitikinau. Uzdirbu beveik dvigubai kiek uzdirbdavau praeitame darbe, bet gyvenu nuo algos iki algos (ir net skolinuosi) lygiai taip pat! Koks cia nenormalus desnis? Taciau palyginus, kiek sau leidziu dabar ir anksciau - dabar daug daugiau. Isigijau auto (visos susije islaidos), sporto klubas, garderobas pasikeite, dirbu centre, daug parduotuviu aplinku, pagundu. Atrodo visos islaidos yra BUTINOS, pramogoms per men skiriu gal tik 50 Lt (kinas, tusai kavinese), bet visvien kazkaip man tie galai nesueina g.gif . Bet gyvenu ir mokausi biggrin.gif .
mami
jie mus................... tongue.gif unsure.gif
Jakaterina
Bet tikrai, kaip išmokti taupumo? Gerai jei dar iš tėvų galima skolintis. Aš irgi uždirbu palyginus nemažai, bet kaip jų nėra (pinigų), taip nėra. Girdėjau, kad yra kažkokie psikologijos kursai, kurie oadeda susivokti ir susitvarkyti su savo pinigine.
mamulia
QUOTE (Jakaterina @ 2004 10 30, 19:27)
Bet tikrai, kaip išmokti taupumo? Gerai jei dar iš tėvų galima skolintis. Aš irgi uždirbu palyginus nemažai, bet kaip jų nėra (pinigų), taip nėra. Girdėjau, kad yra kažkokie psikologijos kursai, kurie oadeda susivokti ir susitvarkyti su savo pinigine.

susimoki uz kursus ir ramu, nebereik sukt galvos del pinigines laugh.gif
Šiaurė

Все зависит от человека g.gif Я могу сказать точно g.gif
Keberiokšt
Kol pinigu yra mazai, mes juos valdome, kai ju yra daug, tada jie valdo mus.
$
QUOTE (Nedurna @ 2004 10 31, 14:47)

čia aukso žodžiai,gryna teisybė.

žmonės labai keičiasi,kai iš paprasto žmogelio staigiai praturtėja (pvz gauna palikimą). mūsų giminėj yra toks žmogus,apie kurį net nemalonu kalbėti,bet gavęs pinigus nuo visų nusisuko,su niekuo nebendrauja,kad tik neduok dieve kas nors pinigų nepaprašytų,bet niekas to nė nesiruošia daryti wink.gif o jam taip atrodo... nusisuko nuo savo brolių,šeimos,nuo visų...nieko nebeturi,o ir niekas su juo irgi bendrauti tiesiog nebenori... tiesiog jį užvaldė pinigai,ir jis liko vienui vienas... nežinau kaip bus jam senatvėjė,dabar jam apie 50,bet manau bus liūdna,bet taip jam ir reikia.

o man asmeniškai pinigai yra svarbus dalykas,net labai,galiu būt drąsiai priskiriama prie žmonių materialistų,bet nesu nei taupi,nei "skriaga" tiesiog man pinigai gyvenime labai svarbūs,man patinka gyventi gerai,patinka mėgautis materialiais dalykais,ar už pinigus perkamomis pramogomis,man patinka gyventi dėl savęs ir aišku šeimos,o tam,kad galima būtų tai sau leisti,reikia mani mani...
nors nesu nuo jų priklausoma,ir aišku nepatiktų jeigu jie mane valdytų.protingas žmogus pinigus valdo,o kvailį ir tuščią žmogų valdo pinigai....
geriau nebūt nuo jų priklausomam,tegu geriau pinigai mum priklauso cool.gif
Cigale
Kol pinigu mazai, as valdau smile.gif . Nors nelabai ka ir nuvaldysi - moket vaiko pinigus taupiai isleist, kai susimyli vyras ir isskiria kiek nors, mazdaug 70% kisu i juoda dezute, o pacios pajamos nulines (tik naturine tatu ir seneliu parama, o kartais babkes). Tai va, mano darbas - valdyt ta dezute, kad pavasari galeciau varyt i Prancuzija. O tada vel toks pats ratas del tokio paties tikslo cool.gif . Taigi kol kas as padeties seimininke smile.gif
avei
O man patinka pinigai. Kuo daugiau jų turiu , tuo geriau jaučiuosi. wub.gif Tik labai gaila, kad visiškai nemoku su jais elgtis, per dvi savaites sugebu išleisti visą savo algą (o ji tikrai ne maža), ir kai vyras klausia kur pinigai, aš tikrai nuoširdžiai nežinau kur aš viską išvaisčiau. blink.gif
$
QUOTE (avei @ 2004 10 31, 17:56)
ir kai vyras klausia kur pinigai, aš tikrai nuoširdžiai nežinau kur aš viską išvaisčiau. blink.gif

o nebandei niekad sąrašiuką vesti,viską viską ką perki,net bet kokią smulkmeną už keletą litų.
jei nebandei-pabandyk,pamatysi kiek tokių smulkmenų susidarys ir kokia jų bendra suma blink.gif gal tuomet galėsi savo išlaidas kontruoliuoti,ir pamatysi,kad tos prekės kur pirkadavai visiškai nėra būtinos...
aš bandžiau,ir tikrai po mėnesio kai pasižiūrėjau kiek nereikalingų daiktų buvau pripirkusi,kurių visiškai galima buvo ir nepirkti...
gal būt tai padės nors šiek tiek sutaupyti...
klajune
QUOTE ($kristina$ @ 2004 10 31, 17:36)
o nebandei niekad sąrašiuką vesti,viską viską ką perki,net bet kokią smulkmeną už keletą litų.
jei nebandei-pabandyk,pamatysi kiek tokių smulkmenų susidarys ir kokia jų bendra suma blink.gif gal tuomet galėsi savo išlaidas kontruoliuoti,ir pamatysi,kad tos prekės kur pirkadavai visiškai nėra būtinos...
aš bandžiau,ir tikrai po mėnesio kai pasižiūrėjau kiek nereikalingų daiktų buvau pripirkusi,kurių visiškai galima buvo ir nepirkti...

Aš šitą būdą bandžiau: ištempiau dvi savaites. Yra nereikalingų dalykų, bet ne taip paprasta jų atsisakyt smile.gif Ypač kai nuotaika nekokia ar sezoninė depresija gresia... O šiaip tai pats registravimas šiek tiek kontroliavo: va vakar tiek išleidau, jau šiandien reiktų susilaikyt, nes paprastai susigriebiu kai pinigai jau prie pabaigos smile.gif Dar mačiau cd "šeimos biudžetas" ar pan., sakau gal tą išbandyt.
avei
Reikės pabandyti raštytis ką ir kur išleidžiu. Gal tikrai padės pataupyti smile.gif
Noa
QUOTE (Nedurna @ 2004 10 31, 14:47)

... o kai ju nera visai, uzeina laisve irgi nirvana biggrin.gif

Jeigu tuoj pat negausiu algos, man greit taip ir atsitiks laugh.gif laugh.gif laugh.gif
nikvik
Partarciau paskaityti seimos biudzeto ekspertes (ilnaius banko). www.vb.lt yra nemazai protingu patarimu, kaip gi tuon savo pinigus valdyti.
undine
Nedurnos zodziai-tikra tiesa laugh.gif ,prie gero gyvenimo labai greit priprantama,bet atprast blink.gif dvigubai sunkiau sekasi doh.gif .Mano vyras per pavasary,vasara labai gerai uzdirba,na galim tikrai daug ka sau leist,bet va kai ateina ziema doh.gif ,yra nesezonas ,taip vadinasi pas vyra darbe laugh.gif ,tai tada jau turim pataupyt litukus,o kai esi pripratus juos svaistyt taip sunku buna blink.gif laugh.gif .
Mes esam is tu zmoniu,kurie nuvare i praduotuve pieno,iseina su dviem maisais doh.gif laugh.gif ir namie ziuri kad to nereikejo ir ano,akys mato tuo metu ir reikia tongue.gif . tikrai noreciau ismokt taupyt pinigus,rasymas man asmeniskai tikrai nepades,ir kas is to kad as susirasysiu kiek isleidau,man sazines tikrai nepaveiks,tik va gal pamatysiu kur isleidau juos,nes kartais buna,atrodo nieko nepirkau,o babkiu ner doh.gif
Cigale
Man atrodo, kad taupyt yra paprasta rolleyes.gif , nors vyras mane laiko islaidzia, bet tai nereiskia, kad as viska paleidziu, ka gaunu tongue.gif . Jei neiseina, galima :
*sumele tam tikram terminui i banka padet;
*kiekviena menesi kazkiek mamai ar patikimam zmogui duot "pasaugot" ir priverst pazadet, kad i jokius jusu maldavimus atiduot nereaguos;
*kaip mamulia pataria, uzmoket uz kursus;
*nusipirkt issimoketinai kelione;
*rinkt cekius ir parodyt vyrui - tada jis pats "prikirps" laugh.gif ;
*tusintis mazesnese vietelese, kur alus 3,5Lt, o ne 5Lt arba "ikalt" pries einant i kluba, kad nereiktu uz buteli dvigubai moket;
*istot mokytis;
*kai kyla pagunda islaidaut, sedet internete, nors visus galus niezetu (man tai geriausiai padeda wink.gif ). Jei yra galimybe, sedet iki megstamos parduotuves uzdarymo.
rudaake
nuo zmogaus charakterio priklauso.turiu pazistama,kuriam gyvenimas sunkiai sekesi,dabar rado gera darba,uzdirba tiek kad zmonai dirbt nereikia.turi vaika.bet pats pasikele labai,kartais neina bendros kalbos rast.labai jau jam viskas paprasta atrodo.
dzudi
QUOTE ($kristina$ @ 2004 10 31, 17:36)

Vedame su vyru toki sarasiuka. rolleyes.gif Surasome viska iki menkiausios smulkmenos... Kazkiek padeda... Taip stebedami savo iskaidas, mano mob. tel. plana pakeiteme kortele, apribojome kasdieninius vazinejimus i darba masina, vyro pietus kavineje pakeiteme laukneseliais, susisukome taupesnes lemputes, pradejau gaminti daugiau namie ir t.t. ir pan. Bet tai padeda tik KAZKIEK. Kartais TAIP igrista tas nesibaigiantis skaiciavimas, pastovus saves suvarzymas - "negalim to, negalim ano, nes...." Tada kaip duodam, kaip paislaidaujam (Pvz. leidziam sau nueiti i gera koncerta, paskui gerai pasedeti kavineje.... ar po algos prisiperkam visokiu delikatesu...arba isvykstam kur nors tai jau leidziam sau paislaidauti ir i kaire ir desne... tongue.gif ) Ech... kaip tada gera leisti pinigus....

dainele
Sunku, kai ner' pinigu ir negali nusipirkti norimo daiko, bet dar sunkiau yra kai tie pinigai "kishene" drasko, ju yra, bet nera nei laiko, nei galimybiu ju isleisti... Ka tada daryti?? g.gif ( Cia tik mazhas senmerges pastebejimas: vaiku nera, vyro nera, batu ir skuduru uztektinai, ne normaliu baru nei normaliu vietu islaidauti siuo metu nera arba nera tam laiko. Gauni pinigus ir galvoji: "O kam man jie? Vis tiek ner kur isleisti"... tai ir kisu i "pagalve", gal kada prisireiks, jei nenuvertes... laugh.gif )
Freja
Dainele, i pagalve nekisk, siugzdes kai vartysies laugh.gif laugh.gif Geriau del i saskaita ir augink arba investuok kur. wink.gif

As siaip valdau pinigus (bent jau taip manau), bet buna protrukiai kai jie mane uzvaldo- kisenes drasko, prasosi isleidziami. doh.gif
Jaudita
Labutis! Seip pagalvojus tai megstu as paislaidauti tongue.gif , bet jei reikia taupyti kazkam, tai nei cento nepaimsiu, nes zinau, kad jei truputi isleisiu, tai niekad nenusipirksiu ko noriu! Dabar taupom ant vestuviu, tai as nei lito is slaptos vieteles neemu, o manasis, tai megsta kesinti, nes masina genda, tai vis prireikia tai 50 lt, tai 100 lt is "ten" tipo pasiskolinti, bet ziuriu skolos vis negrazina, tai jau mane erzina biggrin.gif , nes labai perdetai ziuriu, kad viskas tik taupytusi, o ne i islaidas eitu!
Nieko sau
Nors ir sena tema, bet man aktuali blink.gif
Pinigai mane valdo, as nemoku su jais elgtis. Esu visiskai netaupi, gyvenu nuo algos iki algos, kartais ir skolintis tenka blush2.gif
Man malonumas yra pinigus leisti- negaila nei vieno isleisto lito (aciu Dievui mano vyras mano priesingybe). Svarbiausia, kad as juos isleidziu ant visokiausiu sudniekiu schmoll.gif
Cia jau kaip liga g.gif . Daznai sau pazadu, kad nuo rytojaus prasideda taupymo sezonas; deja..as greit savo pazadus uzmirstu sad.gif
Kaip sustoti? Kaip ismokti taupyti?
pjer
as labai noriu ismokti valdyti juos. kol kas dazniausiai jie mane. o taip noriu pasitaupyti, visada ju uztektinai tureti, taciau pas mane istirpsta..
bet man l. patinka vyro posakis: tas jegas kurias skiri taupymui, geriau skirti didesniam uzdirbimui thumbup.gif
gal kas kokiu patarimu superiniu turi kaip gi daugint?
Brazile
Esme tame, kad reikia neisleisti visu uzdirbamu pinigu, o dali islaikyti. Sita principa pavertus iprociu, galima gyventi geriau. Ir tai net ne taupymas ax.gif
Nieko sau
QUOTE(Brazile @ 2005 03 14, 13:37)
Esme tame, kad reikia neisleisti visu uzdirbamu pinigu, o dali islaikyti. Sita principa pavertus iprociu, galima gyventi geriau. Ir tai net ne taupymas ax.gif
*

O kaip tai padaryti? cry.gif
KAROLE2000
Pinigai ateina ir iseina, iseina, ir iseina... cry.gif
Šiaurė
QUOTE(Arvira @ 2004 10 28, 13:59)
Siaip tai as jais naudojuos  g.gif nors kitu prognozem turejau ispuikt , uzriest nosi ir nifiga - ne visu samone uzpildo $$$ laugh.gif  galiu daugiau padet savo pensininkams tevams , kuo daugiau turiu tuo daugiau sugebu isleist bis.gif
Tik kai kurie pazistami nuvyle , o ta prasme kai "atsistojom ant koju " , pradejo klestet verslas ...oi kaip baisiai reikalingi pasidarem tongue.gif tik as izvelgiau ju keslus ir prisiminiau - kai man reikejo paskolos visi abejingai gulejo ant savo pinigu , o kai man viskas  thumbup.gif tada jau draugas laugh.gif
*

У меня все так же g.gif
Faina
Pinigų reikia tiek, kad jų užtektų. O tas užtektų, tai pagal kiekvieno norus, galimybes, gyvenimo filosofiją, tikslus ir t.t.
Vudis
manau, kad pinigai valdo ne tik mus, bet ir visa pasauli. smile.gif gaila, bet taip jau yra....
Mumm
QUOTE(Faina @ 2005 05 09, 10:40)
Pinigų reikia tiek, kad jų užtektų. O tas užtektų, tai pagal kiekvieno norus, galimybes, gyvenimo filosofiją, tikslus ir t.t.
*

o tie norai turi tendencija vis dideti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Susiena
Mano giliu įsitikinimu, pinigai yra tik žmonių sugalvota priemonė gyventi patogiau, linksmiau, šilčiau, naudingiau, greičiau ir dar visaip -iau..., suteikia daugiau galimybių pasiekti savo trokštamų tikslų. Laikyti pinigus gyvenimo prasme yra niekinga ir žema. Tai žemina patį žmogų. Žinau, kaip yra nemalonu ir sunku, kai jų trūksta. Bet tai tikrai nepriteikia gyvenimui džiaugsmo ir laimės. Tik patogumo. Labai gaila, kad šiuo metu ištikrųjų pasaulis ne kyla aukštyn, o ritasi žemyn. Nes vyrauja tendencija apie žmogų spręsti pagal jo turtą, valdomus pinigus. Mano nuomone, pinigai neapsprendžia žmogaus savybių, pačio žmogiškumo. Aš pati stengiuosi gyventi ir viską vertinti ne pagal pinigus ar kainą, bet pagal protą, sąžiningumą, tvarkingumą, elementarų žmogiškumą, estetiškumą, mandagumą ir pan. Taip sakant, stengiuosi pati valdyti savo pinigus. smile.gif Ir tikrai niekam nesiūlau būti pinigų vergais. mirksiukas.gif
Faina
QUOTE(Varvara @ 2005 05 10, 12:09)
o tie norai turi tendencija vis dideti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Todėl mes ir žmonės, kad vis norim tobulėti ir judėti į priekį.
Mumm
QUOTE(Faina @ 2005 05 10, 15:49)
Todėl mes ir žmonės, kad vis norim tobulėti ir judėti į priekį.
*

T.y. uzdirbti dar daugiau pinigu wink.gif biggrin.gif
lanaa
tpiu tpiu tpiu musu pinigai nevaldo. jie tik yra priemone palengvinti buity.kaip ir ju niekada nebuna per daug, nes atitinkamai auga ir poreikiai
Meida X
QUOTE(lanaa @ 2005 05 18, 00:45)
tpiu tpiu tpiu musu pinigai nevaldo. jie tik yra priemone palengvinti buity.kaip ir ju niekada nebuna per daug, nes atitinkamai auga ir poreikiai
*

Pritariu šiai nuomonei drinks_cheers.gif
Paloma
QUOTE(Susiena @ 2005 05 10, 12:58)
Mano giliu įsitikinimu, pinigai yra tik žmonių sugalvota priemonė gyventi patogiau, linksmiau, šilčiau, naudingiau, greičiau ir dar visaip -iau..., suteikia daugiau galimybių pasiekti savo trokštamų tikslų. Laikyti pinigus gyvenimo prasme yra niekinga ir žema. Tai žemina patį žmogų.
*

Iš esmės sutinku su Susiena. drinks_cheers.gif
tie tikslai dažniausiai būna įteigti reklamos sukelto vartojimo bumo. Atrodo, kad nusipirkus tą ar aną daiktą laimės bus pilnos kelnės. Bet dažniausiai taip nėra ir žmogus vėl pasiduoda iliuzijai, kad kai turės dar daugiau, bus geriau. Ir taip pasaka be galo. To vidinio Tuštumos Drakono niekaip neįmanoma pasotinti... Manau, jei žmogus turės laiko sau, pamąstymams, išgyvenimams, tuo pačiu, susikurdamas vidinę pilnatvę, jis neįsitrauks į beprasmišką vartojimo sukūrį ir nesileis valdomas pinigų. Visa bėda, kad įsitraukęs į "pinigų darymo" procesą žmogus dažniausiai nebeturi laiko nei refleksijai, nei gyvenimui "savo malonumui".
Tai ką čia išdėsčiau, išbandžiau savo kailiu - buvo ir finansinės duobės, ir pakilimai, bet dabar nusprendžiau, kad man užtenka tokio pinigų kiekio, kurį turiu ir daugiau dėl jų nesiplėšysiu. doh.gif
taiptaip
QUOTE(lanaa @ 2005 05 18, 01:45)
*

Aš pritariu šiai nuomonei ir nenorėčiau, kad mane valdytų pinigai, šiaip stengiuosi pati juos valdyti ir valdyti taip , kad turimų pinigų užtektų rolleyes.gif
Lu-ma
QUOTE(lengvute @ 2004 10 28, 10:43)
kokios mintys  rolleyes.gif ?
*

kol pinigai maži mes juo valdom, na o kai ju daug, tada tikrai jie valdo viską
Atlante
Visgi pinigai valdo pasauli, kaip bebutu gaila.
Na o mes galime ismokti protingai jais disponuoti, tai galima pasakyti ir valdyti mirksiukas.gif
Taciau zmones silpni... tad manau to reikia ismokti biggrin.gif
Dileta
Pinigai mus valdo, kai jų per mažai arba per daug.
kristuciukas
QUOTE(Dileta @ 2005 07 20, 12:07)
Pinigai mus valdo, kai jų per mažai arba per daug.
*

O kur tas aukso vidurelis? g.gif
Taip ir supiesi zmogus visa gyvenima kaip ant svarstykliu: tai aukstyn, tai zemyn. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.