Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akcija "Daugiau saulės, daugiau šviesos"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
SuperMama
Visą mėnesį vyksiančios akcijos "Daugiau saulės, daugiau šviesos" metu LTV žiūrovai patys išrinks dešimt Lietuvos šviesuolių, pasižymėjusių savo kilniais darbais, originaliomis idėjomis ar geromis iniciatyvomis. Akciją lapkričio mėn. pabaigoje vainikuos koncertas.

Supermamos klubo mamos jau beveik metus lanko Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namus. Dėkodama už paramą ir gerumą, kūdikių namų direktorė pasiūlė mamas nominuoti LTV akcijoje Daugiau saulės, daugiau šviesos". Supermamos klubo mamas nominacijai pristato laida "Žmonės kaip Žmonės".

Mamytės bus pristatytos Lapkričio 1d. 19.40 laidoje "Žmonės kaip žmonės". Laidos vedėja Gabija Vitkevičiūtė

Kviečiame visas www.supermama.lt lankytojas balsuoti už šias mamas trumpuoju numeriu 1669. Galima skambinti arba rašyti sms. Mamyčių numeris 21.

Išsamiau apie šių mamyčių labdaringą veiklą čia

Jei norite prisijungti prie veiklos:
užeikite čia.
Ambro
O kas toje laidoje dalyvaus?
Etina
QUOTE (viksrelis @ 2004 10 28, 14:44)
O kas toje laidoje dalyvaus?

Mamulia maciau yra, dar yra kelios mamos is "2003 varasinuku" temos. daugiau nieko nepazinau rolleyes.gif
Libra
QUOTE (Sfinxute @ 2004 10 28, 15:15)
Mamulia maciau yra, dar yra kelios mamos is "2003 varasinuku" temos. daugiau nieko nepazinau rolleyes.gif

O kur tu matei?
ultraviolet
Dėl tokio reikalo,tai balsuosiu būtinai clap_1.gif
Chicony
Tikrai reikes balsuoti.
Rasma
Aš buvau, alų midų gėriau..per barzdą varvėjo, burnoj neturėjau..todėl pasakysiu laugh.gif
Jus mus galėjote matyti laidos anonse smile.gif
Anonso "kūrime" dalyvavo: 9 grupės kūdikėliai ir mamos: MaRima, Renax, Mamulia, Rasma, Murzinytė, Motina, dar viena mamytė su dukrele..o jetau..nežinau kas ji blush-anim-cl.gif na lyg ir 9 -ios buvom..na ką pamiršau prisipažinkit savanoriškai g.gif g.gif
Laidos filmavime dalyvavo: 3 ir 9 grupės mažyliai bei mamos: Renax, Mamulia, Rasma, Murzinyte, Silvijak ir dar viena mano draugė - ne forumietė wink.gif
va, dabar galite žiūrėti ir spėti..kuri yra kuri laugh.gif
Chicony
QUOTE (Rasma @ 2004 10 28, 15:19)
Aš buvau, alų midų gėriau..per barzdą varvėjo, burnoj neturėjau..todėl pasakysiu laugh.gif
Jus mus galėjote matyti laidos anonse smile.gif
Anonso "kūrime" dalyvavo: 9 grupės kūdikėliai ir mamos: MaRima, Renax, Mamulia, Rasma, Murzinytė, Motina, dar viena mamytė su dukrele..o jetau..nežinau kas ji blush-anim-cl.gif na lyg ir 9 -ios buvom..na ką pamiršau prisipažinkit savanoriškai g.gif g.gif
Laidos filmavime dalyvavo: 3 ir 9 grupės mažyliai bei mamos: Renax, Mamulia, Rasma, Murzinyte, Silvijak ir dar viena mano draugė - ne forumietė wink.gif
va, dabar galite žiūrėti ir spėti..kuri yra kuri laugh.gif

Oi kaip cekava pasidare. Isduokit nors kuri kaip apsirengus bus biggrin.gif g.gif
Libra
Rasma, aprasyk save, nenoriu taves praziopsoti wink.gif
Rasma
Nuo baltumo pažaliavus ir siaubo kupinomis akimis, paralyžuotomis mintimis, nežinia ką bekalbanti, su ką tik pavalgusio vaikinuko iš 3 grupės suformuota šukuosena - būsiu aš smile.gif laugh.gif
Beje, ĮSPĖJU - NEDRĮSKITE JUOKTIS smile.gif O tai man asmeniškai ir taip jau :gėda

Atvažiavau iš darbo atsiprašius anksčiau, "kaip stoviu"..jau nereik rašyt net, iš tolo pažinsit... laugh.gif
Chicony
QUOTE (Rasma @ 2004 10 28, 15:27)
Nuo baltumo pažaliavus ir siaubo kupinomis akimis, paralyžuotomis mintimis, nežinia ką bekalbanti, su ką tik pavalgusio vaikinuko iš 3 grupės suformuota šukuosena - būsiu aš smile.gif laugh.gif
Beje, ĮSPĖJU - NEDRĮSKITE JUOKTIS smile.gif O tai man asmeniškai ir taip jau :gėda

Atvažiavau iš darbo atsiprašius anksčiau, "kaip stoviu"..jau nereik rašyt net, iš tolo pažinsit... laugh.gif

Tai manai labai aiskiai apibudinai doh.gif Subalamutinai visai rolleyes.gif Bet reikes ziuret kokia ten sukuosena bus biggrin.gif
Libra
QUOTE (Rasma @ 2004 10 28, 16:27)

biggrin.gif biggrin.gif
Rasma, as rimtai klausiu mad.gif Nu blyn, as gi visas apziurinesiu ir nepagausiu laidos esmes.
Rasma
Kai pasitraukiau iš tos vietos kur filmavo, tai pamačiau ne tik šukuoseną, bet ir tai, kad vaikinukas koja man po iškirptę makalavo smile.gif . O šukuosena gera, tik prieš jungiant kamerą mažylis girebė už kuokšto plaukų ir tampyt į visas puses laugh.gif Kol atėmiau ir aišku nebesusišukavau thumbup.gif
silvijak
galit speti kas cia matosi

http://www.lrt.lt/sites/saule/news.php?str...09072&id=209192
Kuzia
Mačiau ir pažinau Mamulią clap.gif clap.gif
liince
Man tai atrodo,kad ten ne Mamulia g.gif
nere
Aš manyčiau kad viena iš jų Renax g.gif
murzinyte
Ot intrigele paskleidem laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Board
O as zinau kas pirmam plane stovi tongue.gif , bet nesakysiu, lai buna intriga thumbup.gif , ir antram plane zinau clap_1.gif
Ir manau kad vaikas ant primos mamytes ranku aprengtas mano mazosios sliauztais, kaip malonu pasidare blush-anim-cl.gif
Rasma
Tas vaikiukas, kuris ant pirmam plane stovinčios mamytės rankų yra Rimukas iš 9 grupės. Jam 5 mėnesiai, baisus linksmuolis laugh.gif Neįtikėtinai geros nuotaikos, net kvykia pakalbintas, o kaip kėdutėje iš džiaugsmo šokinėja clap.gif
SuperMama
Tik vat pavadinimas "Internetinės mamos", geriau jau būtų "Internetinės supermamos" biggrin.gif
murzinyte
QUOTE (SuperMama @ 2004 10 28, 19:01)
Tik vat pavadinimas "Internetinės mamos", geriau jau būtų "Internetinės supermamos" biggrin.gif

Laidoje bus paaiskinta kodel internetines ir pakviesta jungtis prie supermama.com wink.gif clap.gif clap.gif
Raseliote
Ar yra koks nors budas internetu balsuoti?
Mielai prabalsuociau! biggrin.gif
Kuzia
QUOTE (liince @ 2004 10 28, 17:32)
Man tai atrodo,kad ten ne Mamulia g.gif

Aš mamulia per tv maciau biggrin.gif
*mamyte*
Kaip gaila , kad negaliu pamatyti Supermamyciu per tv sad.gif
murzinyte
QUOTE (Raseliote @ 2004 10 28, 20:18)
Ar yra koks nors budas internetu balsuoti?
Mielai prabalsuociau! biggrin.gif

Nemanau kad internetu imanoma. Arba skambutis, arba SMS. Ziurejau LRT puslapyje - apie interneta nieko g.gif

Beje
SUPERMAMA, DIDELIS ACIU UZ AGITACIJA!!!!

P.S. Beje jei gausime apdovanojima ( koks jis bebutu ) skirsime ji tiems patiems kudikiu namams! taigi verta pasistengti wink.gif
SuperMama
Įdomu ar nuo surinktų SMS sumos atiteks kažkiek vaikučiams?
Tada tuo labiau reikėtų visoms prabalsuoti smile.gif
Strazdute
Nu mamkos jūs tikrai SUPER thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif wub.gif wub.gif Žiūrėsim, balsuosim ir heart.gif būsim su jumis clap.gif
anna
Būtinai būtinai prabalsuosim clap.gif
Labai gerai,kad parašėt,o tai kai aš to teliko beveik nežiūriu,tai nieko ir nežinau unsure.gif
Tikimės laimėjimo thumbup.gif
ir išvis thumbup.gif kad mamos užsiima tokia veikla,aš net nežinojau nieko.. doh.gif
mamulia
Aciu, Supermama wub.gif

Aciu Jums visoms! wub.gif
Jicky
Saunuoles musu SUPERMAMOS wub.gif heart.gif heart.gif !!! Butinai balsuosiu !!! user posted image Ir manau, kad palaikymo komanda bus didele user posted image laugh.gif
Beje, ar dar galima bus jus pamatyti per TV? Ar dar rodys jus kokioj laidoj? Ar tik per anonsus?
silvijak
rodus pirmadieni 2004 11 01 19:40 ji nesuklydau laiko, laida Zmones kaip zmones
Rasma
Mus rodys (anonsą rodė spalio 25 d., po laidos apie Daivą Bartkevičienę, kuri įsteigusi organizaciją gydytojai "Už gyvybę") wink.gif:
Lapkričio 1 d. (Pirmadienį), LTV laidoje "Žmonės kaip žmonės", 19.40 val.
ENIGMA
NU JUS SAUNUOLES, BUTINAI BALSUOSIIU IR TIKIUOSI, KAD JUS LAIMESIT... biggrin.gif wub.gif
Papildyta @ [mergetime]1099035716[/mergetime]
O TEN TIK LAIDOS METU REIKS BALSUOTI AR VISA MENESI, NES REZULTATAI LYG LAPKRICIO GALE, BUKIT GEROS APSVIESKITE, KAD NEPRAZIOPSOTI... g.gif
murzinyte
BALSUOTI GALIMA BET KADA IKI PAT AKCIJOS PABAIGOS.
LAPKRICIO GALE BUS FINALAS ,KURIAME PASKELBS IR APDOVANOS LAIMETOJUS. IS VISO 10 - SKIRTINGOSE NOMINACIJOSE.
MUSU NOMINACIJA - "ZMONES NUO KURIU SVIESU" thumbup.gif
silvijak
as jau kokius 3 kartus pabalsavau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir visus agituoju
ENIGMA
TEN 1669 NUMERIU SMS SIUSTI SU NR. 21.... thumbup.gif

NU KA VARAU AGITUOTI SAVO SKYRELIO MAMAS... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kiparise
Na tikrai saunuoles jus , mamos! thumbup.gif Jau prabalsavau.. TIk vat kad tokia diena rodys, tai jauciu nebus laiko paziuret. O gal zinot, ar kartos ta laida ir kada?.. wink.gif
murzinyte
laidos kartojimas bus
LAPKRICIO 4 D. (KETVIRTADIENI) 11:50
murzinyte
JAU YRA ATGARSIAI!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
PAMACIUS PER ANONSA NIKA KURI AS LAIKAU ANT RANKU, VIENA MOTERIS PANORO ISIVAIKINTI DVYNUKUS - NIKA IR ANDREJA!!!!
mamulia
puiku, linkiu, kad noras neisblestu thumbup.gif
Jicky
QUOTE (murzinyte @ 2004 10 30, 19:11)
PAMACIUS PER ANONSA NIKA KURI AS LAIKAU ANT RANKU, VIENA MOTERIS PANORO ISIVAIKINTI DVYNUKUS - NIKA IR ANDREJA!!!!

Kaip saunu thumbup.gif
Daugiau tokiu zmoniu ir kuo maziau paliktu ir nelaimingu vaiku!!! wub.gif
godaiva
QUOTE (murzinyte @ 2004 10 30, 20:11)

oi, kaip saunu, dziaugiames uz siuos mazylius.
clap.gif
butinai ziuresim laida, ir butinai balsuosim
Papildyta @ [mergetime]1099302051[/mergetime]
mes jau prabalsavom wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1099302209[/mergetime]
nieko nebesuprantu,
siuo numeriu 1669 issiunciau sms su ir uzrasiau numeri 21

tad gavau atsakyma:
"ka reiskia sis skaicius?jus gal ne ten pataikete?"

ka darau ne taip?
Kiulimi
Mes irgi jau prabalsavom thumbup.gif
murzinyte
QUOTE (godaiva @ 2004 11 01, 12:38)

Papildyta @ [mergetime]1099302209[[b]*murzinyte rgetime] [/b]
nieko nebesuprantu,
siuo numeriu 1669 issiunciau sms su ir uzrasiau numeri 21

tad gavau atsakyma:
"ka reiskia sis skaicius?jus gal ne ten pataikete?"

ka darau ne taip?

Keista, man issiuntus "21" numeriu 1669 atraso - aciu , jusu balsas uzregistruotas
godaiva
na siaip ne taip prabalsavau clap.gif
net tris kartus wink.gif
jei visos aktyviai balsuosim tai gal supermamytes ir gaus nominacija thumbup.gif
langana
O man vat kyla klausimas. Jei iš to paties numerio kelis kartus balsuosiu, ar visus balsus užregistruos?
Ingelė
Aš irgi būtinai balsuosiu. O vat į vaikų namus bijočiau eit, nes žinau, kad tada ramybė visiems laikams prarsčiau. jau užtenka, kad per TV panačius kokis "triukus" tėvai su vaikais išdarinėsja, mintyse žemę su dangum maišau. Man tų vaikiukų taip gaila...
$
aš dabar žiūriu šią laidą,bet nieko panašaus į mūsų mamas nerodo unsure.gif gal ką ne taip supratau ar praleidau,bet aiškiai parašyta lapkr.1diena 19,40....

jau viskas tvarkoj,pamačiau,reikėjo tik šiek tiek kantrybės
dalyvavusios mamos tikrai šaunuolės,mažai tokių žmonių,labai...

beje,jei ten ta kur aš galvoju buvo rasma,tai man asmeniškai be galo matyta,tik niekaip neprisimenu kur...
nere
Jūs šaunuolės MAMOS. Žiūrėjau į Jus ir džiaugiausi, kad yra tokių žmonių smile.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.