godaiva
2004 11 01, 20:27
saunuoles mamos, man irgi ne karta buvo mintis kilusi aplankyti Klaipedos vaiku namus, tik kad as negaleciau , vis "bliauciau" va kad ir sia laida ziurejau ir asaras sluosciau. na negaliu as ramiai. bet koks tas Nikutis grazutis, linkiu kad kuo greiciau rastu MAMA
Čiauškutė
2004 11 01, 20:36
Jus mamos SUPER  Tikrai jus labai saunios, kad randat laiko ir lankot tuos mazucius vaikucius P.S. Tos mamytes su akinukais nepazinau... Gal isduosit, kas ji?
| QUOTE (godaiva @ 2004 11 01, 20:28) | saunuoles mamos, man irgi ne karta buvo mintis kilusi aplankyti Klaipedos vaiku namus, tik kad as negaleciau , vis "bliauciau" va kad ir sia laida ziurejau ir asaras sluosciau. na negaliu as ramiai. |
Godaiva man tas pats...Žiūrėjau ir verkiau...
Na ir aš iš tų, kur braukė ašaras per jūsų siužetą. Oi, mamužėlės, lenkiu galvą prieš jūsų dideles širdis ir gražius norus
mamulia
2004 11 01, 20:39
su akinukais murzinyte  su dryzuota juodai balta bliuzele rasma  su bordo bliuze-renax
O mamulia, tai ta, kuri tiek gražiai ir prasmingai kalbėjo su tokia gražuole garbane ant rankų Viskas buvo labai labai gražu. Nors aš į save žiūrėjau kritiškai, bet šiaip, laida man patiko..ką beslėpsi, verkiau ir aš..ir tada, filmavimo metu verkiau, žiūrėdama į Viktoriją. Gerai, kad neužfiksavo to silpnumo..
murzinyte
2004 11 02, 10:03
Aciu mamytes jums uz palaikyma ir grazius zodzius Man tai reportazas labai patiko - labai graziai viska sumontavo Gaila, kad iskirpo kur as ant superstos ivaikinimo sistemos varyt pradejau... O vat mano mama tai apsiverke
mamulia
2004 11 02, 10:09
Aciu visoms uz gerus zodzius
kregždutė
2004 11 02, 10:33
Žiūrėjau ir galvojau, juk taip gražiai rodo - neverksiu. Bet gale vistiek neišlaikiau ir apsižliumbiau  Kokie gražūs vaikučiai, taip šypsosi. Nesuprantu, kodėl tokių fainučių nepasiima nauji tėveliai. Gal kaip sako murzinytė, kalta supersta įvaikinimo sistema, nelabai išmanau tų niuansų. Bet jei taip yra - tai košmaras jei vaikiukai priversti būti be namų vien dėl to kad kalti kažkokie popieriai. O jūs mamos tikros mamos, ne vien saviems, bet svetimiems  Ne vien žliumbiu, bet ir balsuoju.
tvardziausi, kad neapsiverkti, bet kai dukra nesuprato kodel tie vaikuciai teveliu neturi ir pradejau aiskinti, tai apsizliumbiau, o paskui ir dukra verke nesuprasdama, kodel kiti teveliai savo vaikuciu nemyli...nemaniau, kad ji tokia jautri
uzklydusi
2004 11 02, 13:23
o man tokia siluma uzliejo sirdi kai vaikiukas uzmigo ant renax ranku  dar plati vaikiuko sypsena sugraudino  ir as balsuoju uz 21 nr
Balsuoju, balsuoju. Bet vakar ziuredama laida, dar karta isitikinau, kad kol kas nesu pasiruosus vaziuoti lankyti vaikuciu, nors labai labai noriu. Verkiau visa laida, taip gaila buvo ir apmaudu, kad tokie nuostabus kudikeliai negali pajusti mamytes silumos. Saunuoles mamos, kad jums uztenka stiprybes atsilaikyti pries tas sypsenas ir akis.
Ilonėlė
2004 11 03, 12:26
pa_radize
2004 11 03, 13:02
nu sakes...ziurejau ir blioviau.buvo labai smagu matyti,kaip maos glaudzia tuos kudikelius,bet kartu labai liudna,kad atsiranda tokiu,kurie tuos fainuolius pameta.mano mazoji lakste kambary,tai i ja paziurejus dar labiau apsiblioviau.o ji pati,nors dar visai maza,bet pazino,kad per tv rodo kudikelius.tokius pat,su kokiais kartais susitinka.tai priejus prie tv tiese rankutes i ekrana ir kazka sake... saunuoles,mamytes.butinai uz jus balsuosiu.ir dar vyra priversiu ir visa seimyna
As irgi is tu bliovikiu, bliovem abi su dukra apsikabinusios, man visa diena asaros akyse. Zaviuosi Jusu stiprybe  Vaikuciu grozis, tos bedantes (ir dantytos) sypsenytes, protingos akutes  Gal kada nors ir as galesiu be asaru priglausti toki mazuli  SAUNUOLES JUS
mamulia
2004 11 04, 22:15
siandien kartojo.
miskouoga
2004 11 04, 22:36
| QUOTE (mamulia @ 2004 11 04, 23:16) | | siandien kartojo. |
Na, mes irgi abi su dukra žiūrėjome tą laidą sulaikusios kvėpavimą. Ir verkėme susikabinusios, ypač kai Direktorė ieškojo Mikučiui šeimos... O paskui ilgai kalbėjome. Apie viską: apie vaikučius, kuriems Likimas nedavė šeimos ir mamytės, apie atjautą ir gerumą, apie sunkias ligas, prikaustančias net visai mažus vaikučius prie patalo, apie senukus, nesulaukiančius anūkų meilės. Ir supratau, jog Mamytės iš Supermamos padarė milžinišką darbą - jos pasiekė namus ir širdis ir tų, kurie nesinaudoja internetu. Taigi dabar pats laikas imtis veiksmo ir man. Jau tą patį vakarą su dukra aptarėme, ką mes galėtume padaryti, kad tokių vaikučių akytės šypsotųsi. Mažutė pati, niekieno neraginama, nusprendė pasidalyti savo žaislais ir knygutėmis. Kalbėdamos ir pasitardamos sutvarkėme žaislų lentyną ir surinkome du maišus žaislų - puikių pliušinukų - su kuriais dukra nežaidė nuo pat jų gavimo arba nebežaidžia, nes didžiuojasi esanti didelė - penkiametė. Pririnkome ir drabužėlių. Viską trečiadienį nuvežėme į "Caritą". Vakar pririnkau krūvą knygų, kurias šiandien padovanosime miesto bibliotekai. Be to, mažutė pasiryžo iš savo sutaupytų pinigučių (sakė, dviračio dabar nereikia, o iki vasaros vėl sutaupys) nori nupirkti dovanytes dviems neįgaliems vaikučiams ir, pati parašiusi laiškučius, juos pasveikinti Kalėdų proga. Taigi veikime, Mamytės, visos, kad aplinkui tikrai būtų "daugiau saulės, daugiau šilumos".
Kažin , ar yra čia klaipėdiečių kurios galėtų padaryti ką nors panašaus. Aišku, Giruliai tolokai, tačiau miesto transportas važiuoja normaliai. Aš tai būčiau pirmoji būrelyje jei toks susidarytų.
http://www.lrt.lt/new/tv/shows.php?id=6839...158&grid=683966 paspaudziat nuoruoda ,poto pakrastyje laidos inete spaudziat lapkricio 1 d ir ziurite
murzinyte
2004 11 06, 09:33
Kurioj vietoj "lapkricio 1"?? As tik siandienos data radau...
Jei sedi i ekrana desiniam sone po pilka antraste laidos inete .
miskouoga
2004 11 06, 21:00
Ka tik paziurejau kartojima per 2-tra Lietuvos TV kanala. As zinojau, kad negaleciau eiti i kudikiu namus, o dabar dar karta isitikinau. Sugebeciau tik verkti ir kitoms nuotaika gadinciau. Zaviosi mamulia ir jos stiprybe. Kal kada nors pasirysiu...
murzinyte
2004 11 08, 12:11
O kur vyks tas koncertas? Kaip tik pasiemiau atostogas noreciau pasiziuret jeigu galima
murzinyte
2004 11 08, 18:06
| QUOTE (Auges @ 2004 11 08, 14:43) | O kur vyks tas koncertas? Kaip tik pasiemiau atostogas noreciau pasiziuret jeigu galima |
Man atrodo ,kad ten tik nominuotus kvies... Bet bus transliacija
mamulia
2004 11 08, 19:28
Nominuotus... As nesijauciu verta ten atstovaut VISU JUSU. Manau turetu pakviesti visas  o ne tas, kurias parode per TV.... beje, mane jau gatvej uzkalbina del tos nominacijos....
murzinyte
2004 11 08, 21:35
Geras... mam, tu musu gviazda O jei rimtai tai visos prisidedancios ( o ju yra tikrai daug) tikros gviazdos!!! Man irgi siek tiek kvaila kad musu tiek daug, o pasirodys vos 4-6...
Sekmes jums atstovaujant visas mus Ir butinai ziuresim transliacija
Aš apie jokius koncertus nieko nežinau ir tiesą pasakius, jau darosi nebeskalsu..Tiek to savęs parodymo..
| QUOTE (Rasma @ 2004 11 09, 15:00) | Aš apie jokius koncertus nieko nežinau ir tiesą pasakius, jau darosi nebeskalsu..Tiek to savęs parodymo.. |
kaip nezinai?  tai ka, nedalyvausi?
Na, jei nekvies- tai nedalyvausiu, savaime suprantama..o jei kvies, tai irgi negaliu žadėt..nei kada vyks neaišku..gal manęs iš darbo neleis  O iš darbo strimgalviais lėkt, kaip į ankstesnius filmavimus nebenoriu, pati į žmogų nepanaši...plaukai susitaršę, prie galvos prilipę, drabužiai sujaukti, tas beprotės žvilgsnis, kol dar darbais ir paliktais rūpesčiais gyva  Sakau, aš tai tikrai nieko nežinau.
Ir Guste
2004 11 09, 18:52
Saunuoles jus! Paziurejau internete, pazliumbiau  O po to i darba pas moteriskes asarotom akim Na, dalyvavimas televizoriuj irgi tam tikra kancia, bet juk del kilnaus tikslo!
mamulia
2004 11 09, 20:52
Tiesa sakant, tai juk nieks dar musu nekviete  gal ir nekvies ;D
| QUOTE (mamulia @ 2004 11 09, 21:53) | Tiesa sakant, tai juk nieks dar musu nekviete gal ir nekvies ;D |
Nu tik nesakykit kad jau apdovanojimai isdalinti
murzinyte
2004 11 10, 18:23
| QUOTE (mamulia @ 2004 11 09, 21:53) | Tiesa sakant, tai juk nieks dar musu nekviete gal ir nekvies ;D |
Būtų net ir geriau...
mamulia
2004 11 11, 08:48
| QUOTE (Libra @ 2004 11 10, 09:06) | Nu tik nesakykit kad jau apdovanojimai isdalinti |
NE  cia lapkricio gale bus tik
| QUOTE (Rasma @ 2004 11 09, 14:13) | Na, jei nekvies- tai nedalyvausiu, savaime suprantama..o jei kvies, tai irgi negaliu žadėt..nei kada vyks neaišku..gal manęs iš darbo neleis O iš darbo strimgalviais lėkt, kaip į ankstesnius filmavimus nebenoriu, pati į žmogų nepanaši...plaukai susitaršę, prie galvos prilipę, drabužiai sujaukti, tas beprotės žvilgsnis, kol dar darbais ir paliktais rūpesčiais gyva Sakau, aš tai tikrai nieko nežinau. |
Rasma> tu save perdaug kritiskai vertini. Aisku, nuotraukose ir filmukuose dazniausiai pastebime savo trukumus, o kiti atrodo zmones kaip zmones. Bet pasakytum, kad kaimynas telike geriau atrodo, kazin ar ir jis taip manytu, sakytu, tu tai gerai pasirodei, o vat as.... Zodziu visos mamos pasirode labai siltos ir geros, o sukuosenos ar makijazo trukumus tik jos pacios gali pastebeti. Ziurovam svarbus ju poelgis
mamulia
2004 11 11, 09:21
| QUOTE (viva @ 2004 11 11, 09:10) | Ziurovam svarbus ju poelgis |
ko gero  nes tai pirmas kartas kai ziuredama i save per TV nezliumbiau "na kodel as tokia stora"
Ne, ne tai kad nuvertinau save, bet tiesiog pati abiejų filmavimų metu blogai jaučiausi..ir vien dėl to, kad laikas vogtas iš darbo, viskas kaip koks blaškymąsis..rodos ką tik sėdėjai darbo kėdėje, o dabar jau kūdikėlį laikai..visas toks susitaršęs išoriškai, ir susitaršęs viduje
*mamyte*
2004 11 11, 21:53
| QUOTE (Ir Guste @ 2004 11 09, 18:53) | Saunuoles jus! Paziurejau internete, pazliumbiau O po to i darba pas moteriskes asarotom akim Na, dalyvavimas televizoriuj irgi tam tikra kancia, bet juk del kilnaus tikslo! |
O ka galima paziuret internete?  Nes Lietuvos TV neturiu galimybes ziuret  .
murzinyte
2004 11 12, 10:46
| QUOTE (*mamyte* @ 2004 11 11, 22:54) | | QUOTE (Ir Guste @ 2004 11 09, 18:53) | Saunuoles jus! Paziurejau internete, pazliumbiau O po to i darba pas moteriskes asarotom akim Na, dalyvavimas televizoriuj irgi tam tikra kancia, bet juk del kilnaus tikslo! |
O ka galima paziuret internete?  Nes Lietuvos TV neturiu galimybes ziuret  . |
Galima Susirask 19:43 "Žmonės kaip žmonės", paspausk ir žiūrėk į sveikatą Laida "Žmonės kaip žmonės"
Tai va sian vaziuoju pasimti pakvietimu ,2 asmenys gales eiti . Deja personalo darbuotuojai vaiku namu ne ( paklausiau nes man atrode butu saziningiausia jas leist ) . Bus 23 d 19 val ,tai nereiskia kad mes esame nominuotos . Visi bus ir nominantus vietoje paskelbs . Kaip supratau kalbu irgi nelabai bus .Smulkmenas pranesiu kai atvaziuosiu
Na va viskas ir taip parasyta , tik tas kad kvieciamos tik 2 ir viskas telieka nusprest kas vaziuos .
Mielos, Mamos, tiesiog nusprendžiau pacituoti iš laikraščio: "Lietuvos "Motina Terese" tituluojama E. Mildažytė džiaudėsi, kad žiūrovai aktyviai renka labiausiai nusipelniusius šviesuolius. Favorite laikoma "Žmonės kaip žmonės" herojė D.Bartkevičienė, kuri atsisakė daryti abortus. DAUG BALSŲ SURINKO TOS PAČIOS LAIDOS NOMINACIJAI SIŪLOMOS " INTERNETINĖS MAMOS", KURIOS ,TURĖDAMOS SAVO VAIKŲ, EINA Į VAIKŲ NAMUS GLOBOTI SVETIMŲ." Pridursiu tik tiek , kad kiek bus surinkta balsų - pamatysim, tačiau jūsų atliekamas darbas jau gavo didžiausią apdovanojimą - tai tos, laidoje matytos, nepakartojamos, nuostabios mažylių šypsenėlės jums, mielos mamytės. Žaviuosi jumis
raganiuke86
2004 11 16, 09:24
butinai paziuresiu,su galimibe dalyvausiu.
*Bambolina*
2004 11 16, 11:16
mamulia
2004 11 18, 17:09
Nors balsavimas dar nesibaige, preliminariais, neoficialiais duomenimis daugiau uz mus skambuciu surinko kitas nominantas. Bet mes parodem Lietuvai tuos vaikucius  Manau, misija ivykdeme
|
|