Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek daugiausia svorio esate numetusi?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3
mergytia
4u.gif thumbup.gif ar dietos jus vejkia?idomu kiek kam pavyko numesti ju pagalba smile.gif
liuuka
9 dienas laikiausi Vaikules dietos, numeciau 9 kg, paskui dar isbandziau sveikesne dieta ir per apytiksliai menesi susigrazinau iki nestumo tureta svori.
T.y. pradejau laikytis dieos sverdama 72 kg, dabar svoris 55 kg.
Na aisku, kad taip greit numetus svori yra truputi problemu su oda, bet kaip mano masazuotoja sako:nera nieko, ko neimanoma per pora savaiciu masazo proceduru sutvarkyti.
Asarele
QUOTE(liuuka @ 2006 12 18, 18:11)
9 dienas laikiausi Vaikules dietos, numeciau 9 kg, paskui dar isbandziau sveikesne dieta ir per apytiksliai menesi susigrazinau iki nestumo tureta svori.
Na aisku,  kad taip greit numetus svori yra truputi problemu su oda, bet kaip mano masazuotoja sako:nera nieko, ko neimanoma per pora savaiciu masazo proceduru sutvarkyti.
*

per 9 dienas 9 kg blink.gif Oda, plaukai, nagai nenukentejo? g.gif juk organizmui didžiulis šokas turetu buti..
Thierry
QUOTE(liuuka @ 2006 12 18, 17:11)
Na aisku,  kad taip greit numetus svori yra truputi problemu su oda, bet kaip mano masazuotoja sako:nera nieko, ko neimanoma per pora savaiciu masazo proceduru sutvarkyti.
*

O kokios kitos laikeisi?
Utiuitiutė
Tikriausia Mergytia nesupyks, bet truputį paredagavau apklausą- žinau, kad "Sporto ir dietų" skyrelyje tikrai yra įspūdigesnių rezultatų nei minus 10 thumbup.gif
Atrodo, aš būsiu pirmoji sunkiasvorė- šiai dienai nuridenta 30kg. (su keliais gramais, todėl balsavau už priešpaskutinį atsakymą) ax.gif
Arinva
jau -18kg ( jau greitai bus 2 metai nuo starto tik kad su pertraukom) 4u.gif bet čia ne tik dietų pagalba ( dietos, kcal skaičiavimas ) dabar bandau išmokti tvarkingai valgyti todėl toliau skaičiuoju kcal ir pagrindinį maisto kiekį stengiuosi suvalgyti pirmoje dienos pusėje o ne vakare ax.gif
Nolina
Per penkis menesius 9 kg ir dar tiek pat laukia smile.gif. skaiciuoju kalorijas ir mokausi sveikai maitintis wink.gif
AGFA
..per 1 mėn. 10kg...maitinausi pagal Badikova.....bet kai "padėjau" tą valgiaraštį grįžo visi kg ir dar su chebra... doh.gif
mergytia
QUOTE(Hestija @ 2006 12 19, 01:43)
Tikriausia Mergytia nesupyks, bet truputį paredagavau apklausą- žinau, kad "Sporto ir dietų" skyrelyje tikrai yra įspūdigesnių rezultatų nei minus 10  thumbup.gif
Atrodo, aš būsiu pirmoji sunkiasvorė- šiai dienai nuridenta 30kg. (su keliais gramais, todėl balsavau už priešpaskutinį atsakymą)  ax.gif
*

4u.gif nesupyksiu... tik kazkaip man atrode kad dietu pagalba neimanoma tiek numesti thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Kaput
as numeciau 3kg, per tris savaites .
atsisakiau saldumynu, valgiau vien virta maista t.y. tik makaronus smile.gif)))
kadangi esu normalaus sudejimo man labai patiko rezultatai, nes buvau liekna:) tik man atrodo po truputi grizta tie mano kilogramiukai sad.gif(((
Mamaitukas
As per pusantro menesio numeciau 12.5 kg. Bet dar ne pabaiga! Laikausi tokios ir dietos, kuria cia (del josios principu) peike - dariausi maisto netoleravimo testa. Atsisakiau tikrai ne mazai produktu. Bet turiu meniu tikrai daug vaisiu, darzoviu ir zuvies. Pirma savaite buvo ypac tragiska, o dabar jau pripratau ir manau, kad (jei dievas duos rolleyes.gif ) stengsiuos taip ir toliau maitintis. Taigi, manau, kad man tinka toks posakis - valgau ir liekneju thumbup.gif
Kaput
QUOTE(Mamaitukas @ 2006 12 19, 23:35)
As per pusantro menesio numeciau 12.5 kg. Bet dar ne pabaiga! Laikausi tokios ir dietos, kuria cia (del josios principu) peike - dariausi maisto netoleravimo testa. Atsisakiau tikrai ne mazai produktu. Bet turiu meniu tikrai daug vaisiu, darzoviu ir zuvies. Pirma savaite buvo ypac tragiska, o dabar jau pripratau ir manau, kad (jei dievas duos rolleyes.gif ) stengsiuos taip ir toliau maitintis. Taigi, manau, kad man tinka toks posakis - valgau ir liekneju thumbup.gif
*

kokia cia dieta? blush2.gif
Mamaitukas
Na, manau, kad dietos nebutinai turi buti - valgau labai mazai arba is viso nevalgau. Esme yra tame, kad man padare tyrima (buvo paimtas kraujas is venos) ir pagal ji nustate, kurie maisto produktai man tinka, kurie ne. Kai pradejau nebevalgyt tu produktu, kurie mano organizmui netinka - svoris ir pradejo kristi. Zinoma, ten dar yra kiekvieno produkto ar patiekalo gramai ir kiekis, kuriu turiu laikytis. Bet, tiesa pasakius, dabar man jau tu kiekiu net kartais buna per daug. Svarbu dar ir tai, kad man viduriu nebepucia ir atsirado labai daug jegu... rolleyes.gif rolleyes.gif
Kaput
QUOTE(Mamaitukas @ 2006 12 20, 11:18)
Na, manau, kad dietos nebutinai turi buti - valgau labai mazai arba is viso nevalgau. Esme yra tame, kad man padare tyrima (buvo paimtas kraujas is venos) ir pagal ji nustate, kurie maisto produktai man tinka, kurie ne. Kai pradejau nebevalgyt tu produktu, kurie mano organizmui netinka - svoris ir pradejo kristi. Zinoma, ten dar yra kiekvieno produkto ar patiekalo gramai ir kiekis, kuriu turiu laikytis. Bet, tiesa pasakius, dabar man jau tu kiekiu net kartais buna per daug. Svarbu dar ir tai, kad man viduriu nebepucia ir atsirado labai daug jegu... rolleyes.gif  rolleyes.gif
*

siaip mano drauge irgi pagal kraujo grupes maitinosi smile.gif pradejo kusti, bet atrodo jai kuo toliau tuo labiau negana buvo to nukritusio svorio.. galiausiai susirgo anoreksija ir greiciausiai mirs, jei taip ir toliau. nes i psichologa nesikreipia ir atrodo , kad artimiesiems taip pat dzin blink.gif o draugiu aisku neklauso, gal jai atrodo, kad mes pavydim blink.gif
kaip bebutu vistiek del idomumo noreciau paziuret ka man galima valgyt ko ne smile.gif
nes bent jau kiek skaiciau zurnale pagal tai ka galiu valgyt isvis nieko nevalgyciau, nes tu produktu tiesiog netoleruoja mano organizmas ax.gif
mergytia
QUOTE(Mamaitukas @ 2006 12 20, 03:05)
*

4u.gif thumbup.gif shaunuole...laikykis biggrin.gif
Merisier
Numeciau 11kg. Neberyju vakarais, atsisakiau pieno (nuo jo pucia pilva) ir kiaulienos (apsunkstu)
Sumazinau porcijas
Skaiciavau kalorijas
Dabar valgau tiesiog sveikiau plius sportuoju
Numeciau sitai per metus, bet tikiu,kad nebegris jie 4u.gif
Mamaitukas
QUOTE(mergytia @ 2006 12 20, 15:04)
4u.gif  thumbup.gif shaunuole...laikykis  biggrin.gif
*

Aciu uz palaikyma 4u.gif
liuuka
QUOTE(RuBy^ @ 2006 12 18, 20:22)
O kokios kitos laikeisi?
*

Šios dietos trukmė – 2 savaitės. Dietos metu galima gerti paprastą arba mineralinį (negazuotą) vandenį. Nurodytus produktus reikia padalinti keturiems maitinimams. Pusryčiai apie 7-9 val., pietūs – 12-13 val., popiečiai 15-16 val., vakarienė – ne vėliau 18 val.

Intensyvi dieta nors ir griežta, bet efektyvi. Teigiami rezultatai neverčia savęs ilgai laukti. Jei suprasite, kad ši dieta jums tinka – neskubėkite vėl jos kartoti, palaukite 3-4 mėnesius.

Pirmoji savaitė

Pirmadienis

3 kiaušiniai arba 5 vidutinio dydžio bulvės. Visas šis maistas turi būti padalintas keturiems kartams – pusryčiams, pietums, pavakariams ir vakareinei (ne vėliau 18 valandos). Gerti galima tik negazuotą vandenį, paprastą arba mineralinį.

Antradienis

100 g varškės su neriebia grietine, 200 – 250 ml kefyro arba rūgpienio, vanduo.

Trečiadienis

2 nedideli obuoliai, 0,5 l kefyro, 1 l vaisių sulčių.

Ketvirtadienis

400 g virtos jautienos arba vištienos, nesaldi arbata.

Penktadienis

1 l mineralinio vandens, 0,5 kg obuolių arba kriaušių. Jei nusprendėte lieknėti žiemą, tai vietoj šviežių vaisių galima naudoti džiovintus vaisius, kurie turi būti užplikomi verdančiu vandeniu.

Šeštadienis

300 ml kefyro, pieno arba rūgpienio, 3 virtos bulvės.

Sekmadienis

0,5 l kefyro ir mineralinis vanduo.

Antroji savaitė

Pirmadienis

200 g virtos jautienos, 1 kiaušinis, 2 nedideli pomidorai, vanduo arba mineralinis vanduo.

Antradienis

2 obuoliai, 100 g virtos jautienos, pomidorų ir agurkų salotos su augaliniu aliejumi, nesaldi arbata (galima naudoti sachariną arba kitą cukraus pakaitalą).

Trečiadienis

100 g virtos jautienos, 70 g ruginės duonos, 2 obuoliai arba kriaušės.

Ketvirtadienis

2 kiaušiniai, 100 g virtos jautienos, 150 g ruginės duonos, vanduo.

Penktadienis

0,5 l kefyro, 3 virtos bulvės, obuoliai (ne daugiau 700 g).

Šeštadienis

300 g virtos vištienos, 2 vidutinio dydžio agurkai, 2 kiaušiniai, arbata.

Sekmadienis

Mineralinis vanduo, 4 virtos bulvės, 2 obuoliai.

krenta beveik po puse kg (kartais ir daugiau) per diena
mergytia
QUOTE(Arinva @ 2006 12 19, 01:57)
jau -18kg ( jau greitai bus 2 metai nuo starto tik kad su pertraukom)  4u.gif  bet čia ne tik dietų pagalba ( dietos, kcal skaičiavimas ) dabar bandau išmokti tvarkingai valgyti todėl toliau skaičiuoju kcal  ir pagrindinį maisto kiekį stengiuosi suvalgyti pirmoje dienos pusėje o ne vakare  ax.gif
*

sportuoji? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(liuuka @ 2006 12 20, 19:49)
Šios dietos trukmė – 2 savaitės. Dietos metu galima gerti paprastą arba mineralinį (negazuotą) vandenį. Nurodytus produktus reikia padalinti keturiems maitinimams. Pusryčiai apie 7-9 val., pietūs – 12-13 val., popiečiai 15-16 val., vakarienė – ne vėliau 18 val.
*

negaleciau tokios dietos lajkytis...labaj jau mazai valgyt...paskuij butu persivalgymo priepoliai verysad.gif
ligetna
Daugiausia buvau numetusi 14 kg. Sveriau tada 67kg.Kelis metus neaugo svoris.Po to svoris vis augo.Laikiausi dietu.Po kiekvienos dietos numesdavau po 5-8 kg.Jie sugryzdavo ir dar atnesdavo po kelis kg balasto... schmoll.gif
mergytia
QUOTE(ligetna @ 2006 12 22, 01:10)
Daugiausia buvau numetusi 14 kg. Sveriau tada 67kg.Kelis metus neaugo svoris.Po to svoris vis augo.Laikiausi dietu.Po kiekvienos dietos numesdavau po 5-8 kg.Jie sugryzdavo ir dar atnesdavo po kelis kg balasto... schmoll.gif
*

4u.gif taj gal paskuij pradejai lb daug valgyt arba dietos labaj nusekindavo organizma verysad.gif
Bitch_Intriguer
Na aš tai per mėnėsį numečiau 20 kg. Nuo 75 iki 55 kg. svoris negrįžo. O dietos tai laikiausi beveik bado dietos. tuomet buvau 15 metų kažkur. pradėjus valgyti normaliai svoris dar krito apie mėnėsį - dar priedo 4 kilai nukritę buvo.
oda atrodė baisiai galiu pasakyti, bet atsistatė per pusmetį beveik. Na iki šiol valgau viską ir nemažai, bet svoris laikosi panašus. daugiau 58 kg nepakyla. Tai žiemą būna kažkur 57 - 58 kg mano svoris. o vasarą kartais ir mažiau 50 (vasaromis dirbdavau UK ūkiuose) biggrin.gif
Bet šiaip nepatariu laikytis tokios dietos. Na valgiau viską, bet leidau suvartoti per dieną ne daugiau 500kcal. Tai galima sakyti buvo bado dieta su tokiu kalorijų suvartojimo kiekiu doh.gif Po to dar plaukai pradėjo slinkti, nagai lūžti, kraujas suprastėjęs buvo.. Bet pradėjus maitintis normaliai atsitatė - tik svoris nesugrįžo. Manau todėl kad skrandis sumažėjo ir jau po dietos nebegalėjau taip ryti kaip rijau anksčiau.
mergytia
QUOTE(Simulcika @ 2006 12 29, 23:55)
Na aš tai per mėnėsį numečiau 20 kg. Nuo 75 iki 55 kg. svoris negrįžo. O dietos tai laikiausi beveik bado dietos. tuomet buvau 15 metų kažkur. pradėjus valgyti normaliai svoris dar krito apie mėnėsį - dar priedo 4 kilai nukritę buvo.
oda atrodė baisiai galiu pasakyti, bet atsistatė per pusmetį beveik. Na iki šiol valgau viską ir nemažai, bet svoris laikosi panašus. daugiau 58 kg nepakyla. Tai žiemą būna kažkur 57 - 58 kg mano svoris. o vasarą kartais ir mažiau 50 (vasaromis dirbdavau UK ūkiuose)  biggrin.gif
Bet šiaip nepatariu laikytis tokios dietos. Na valgiau viską, bet leidau suvartoti per dieną ne daugiau 500kcal. Tai galima sakyti buvo bado dieta su tokiu kalorijų suvartojimo kiekiu  doh.gif Po to dar plaukai pradėjo slinkti, nagai lūžti, kraujas suprastėjęs buvo.. Bet pradėjus maitintis normaliai atsitatė - tik svoris nesugrįžo. Manau todėl kad skrandis sumažėjo ir jau po dietos nebegalėjau taip ryti kaip rijau anksčiau.
*

siaubas verysad.gif unsure.gif doh.gif
Dalilė
Šiuo metu laikausi Chazano dietos. Laikausi tik dietos, nesportuoju. Per tris mėnesius numečiau 18 kg thumbup.gif Dar noriu 19 numest ax.gif
juanita
skaiciuodama kalorijas numeciau 39, o tada atsileidau, nes pastojau smile.gif
liuuka
QUOTE(juanita @ 2007 01 07, 21:37)
skaiciuodama kalorijas numeciau 39, o tada atsileidau, nes pastojau  smile.gif
*

bet pastojus daktarai tikrai nepataria valgyti uz du, anot ginekologes nesciai moteriai reikia per diena tik 200 kcal daugiau ne iprastai ji valge. o tai tikrai labai nepadidina maisto kiekio.
deja bet dauguma per nestuma kemsa kiek tik nori ir ko nori, o po to tenka ilgai (katrais ir visa gyvenima) kankintis del antsvorio.
Stebukle
Numeciau per 2 menesius 18Kg. aisku, dabar juos susigrazinau, nes nestumas, pinavertis maitinimasis, bet.... grysiu vel prie tos dietos ir bandysiu -30kg tikrai atsikratyt, o jei daugiau nukris.. tai lai krenta irnesakyk.gif
godule
na mane jau tas kalorijų skaičiavimas irgi l. gundo blush2.gif
tas kur upelyje gyvena
As tai daugiausiai buvau numetusi 13kg per kazkur 2men rolleyes.gif , bet dar norisi numest kokius 8kg tik kad lb jau nesigauna vis rytoj ir rytoj blush2.gif
gekoniuke
Kažkur 14kg. apytiksliai per 4metus. ir jau daugmaž 7 metai kaip jie nė nebando gryžt.Receptas: daugiau daržovių ir valgyt už vieną.
mergytia
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 13, 20:53)
Kažkur 14kg. apytiksliai per 4metus. ir jau daugmaž 7 metai kaip jie nė nebando gryžt.Receptas: daugiau daržovių ir valgyt už vieną.
*

taj aisq kai valgaj svejkai ir svoris letai krenta ir organizmas nestresuoja del prarasto svorio smile.gif shaunuole thumbup.gif
Papooga
Per pusantrų metų 11kg, baltyminė dieta, panaši į Atkinso tik be ketozės smile.gif
nanainis
Per 1mėn.1sav. apie 14 kg, prieš tai per 6mėn.-3kg (viskas vyko prieš -+2m)
Dabar per 1mėn.1sav.-7kg (po gimgymo šoktelėjo svoris, bet krenta sunkiau nei prieš porą metų, nes tada nuo 78kg krito, o dabar nuo 67kg ax.gif )
mama_x2
QUOTE(Arinva @ 2006 12 18, 21:27)
jau -18kg ( jau greitai bus 2 metai nuo starto tik kad su pertraukom)  4u.gif  bet čia ne tik dietų pagalba ( dietos, kcal skaičiavimas ) dabar bandau išmokti tvarkingai valgyti todėl toliau skaičiuoju kcal  ir pagrindinį maisto kiekį stengiuosi suvalgyti pirmoje dienos pusėje o ne vakare  ax.gif
*

oj, paskaiciau ir susimasciau - balsavau kad 8 kg max numeciau - pirmas rimtas dietinimasis buvo...o jau daba per metus laiko 12 kg numesta, bet i ta tarpa ir vaika pasigimdyt spejau lotuliukas.gif
menesi iki pastojimo numeciau 8 kg, tada - nestumas su +14 kg ir jau daba sugrazinau ir numeciau 4 kg smile.gif bet tu kur priaugus buvau virs savo to svorio pries metus (nu kur priaugau del nestumo) neskaiciuoju. taip kad kraitis - minus 12 + maziukas vaikiukas per metus (net nepilnus, be menesio)
Papildyta:
QUOTE(liuuka @ 2007 01 09, 18:02)
bet pastojus daktarai tikrai nepataria valgyti uz du, anot ginekologes nesciai moteriai reikia per diena tik 200 kcal daugiau ne iprastai ji valge. o tai tikrai labai nepadidina maisto kiekio.
deja bet dauguma per nestuma kemsa kiek tik nori ir ko nori, o po to tenka ilgai (katrais ir visa gyvenima) kankintis del antsvorio.
*

as per nestuma edziau kai kiaule, visa ta laika ruosdama save tam, kad po gimdymo pamaitinsiu kazkiek ir susitvarkysiu - baigsis riebalu edimas smile.gif ir pavyko wink.gif
drakosa
Daugiausia esu numetus per 1.5 mėn. 15 kg.
Jokių dietų - vien nervai... verysad.gif blink.gif + dar darbas buvo po 14 val.
Grįžo man tie kilai kai grįžau į Lietuvą ir pradėjau dirbti sėdimą darbą. verysad.gif , t.y. per 2 metus.
dabar jau taip laukiu, kai baigsiu maitinti savo lėlytę ir labai noriu susigrąžinti tą svorį, kuris buvo numetus 15kg., nes tuomet jaučiausi geriausiai ir lengviausiai. bigsmile.gif
mergytia
QUOTE(drakosa @ 2007 02 07, 22:05)
Daugiausia esu numetus per 1.5 mėn. 15 kg.
Jokių dietų - vien nervai... verysad.gif  blink.gif + dar darbas buvo po 14 val.
Grįžo man tie kilai kai grįžau į Lietuvą ir pradėjau dirbti sėdimą darbą. verysad.gif , t.y. per 2 metus.
dabar jau taip laukiu, kai baigsiu maitinti savo lėlytę ir labai noriu susigrąžinti tą svorį, kuris buvo numetus 15kg., nes tuomet jaučiausi geriausiai ir lengviausiai. bigsmile.gif
*

nju joa kai nervai ten valgyt nesinori... doh.gif
dietininke69
biggrin.gif clap.gif thumbup.gif dietu laikiausi ir 10 kg numeciau nors visai nesportavau fitness3.gif fitness4.gif
Anna-Mariab
QUOTE(Dalilė @ 2006 12 30, 18:22)
Šiuo metu laikausi Chazano dietos. Laikausi tik dietos, nesportuoju. Per tris mėnesius numečiau 18 kg  thumbup.gif Dar noriu 19 numest  ax.gif
*

o kas cia per dieta? g.gif

Papildyta:
QUOTE(liuuka @ 2007 01 09, 19:02)
*

Tikra teisybe.As nestumo metu priaugau 30 kg. blush2.gif Ir viskas del to, kad rijau be saiko ka norejau...Dabar vargstu su dietom doh.gif Dar liko 10 kg numesti,bet kaip tycia svoris nustojo krites. verysad.gif
Linushi
Intensyviai sportuojant ir laikantis savo nustatytos dietos (kiausiniai, koses, darzoves, vaisiai, kartais mesa ir zuvis), per menesi atsikraciau 10kg...kilai ataugo po geru metu sedejimo namie ir nieko neveikimo...siuo metu laikausi dietos ir sportuoju, per 2 menesius atsikraciau 4kg...kazkaip nervai ima kad nelabai krenta...na bet ranku nenuleisiu, turiu pasiekt savo norimo svorio...smile.gif sekmes merginos...smile.gif
tuti1
As per keturis men.atsikraciau 30kg.gal siektiek daugiau nukrito tiksliai jau nepamenu nes dietos laikiausi jau pries gerus 6 metus ir per tuos metus gryzo 5kg.dabar bandau atsikratyti ju ir dar papildomai numesti dar 5kg. blink.gif
organizatore
esu numetus 6kg...praeita vasara man visad krinta svoris,nes pasikeicia gyvenimo budas ax.gif
Vėtružė
Ui....... unsure.gif Atsakiau, paskui tik susigraibiau, kad čia dietų pagalba kiek kas numetė.......... Aš buvau numetus apie 15 kg bet sportuodama.........
kriro
4u.gif O AS BUVAU NUMETUS 17 KG. RUGSEJI SVERIAU 75, O LAPKRICIO 15 9 PER SAVO GIMTADIENI) JAU TIK58 KG. BUVO LIKE. DU KARTUS PER SAVAITE BEGDAVAU LABAI LENGVA KROSIUKA , BET TIK TAIP, KAD NEUZDUSCIAU IR KROSAS TRUKTU APIE 40 MIN. KADANGI BUVAU STUDENTE IR DIRBAU, MANO SPORTAS BUVO VAKARAIS, O PINIGELIU NETUREJAU, TAI VALGIAU KUDA MAISTA: RYZIUS, KEPTAS BULVES IR MAKARONAS 9 NA DAR KARTAIS LASIAKAIS KAS NORS PAVAISINDAVO) biggrin.gif BET PASKUI PATI ISSIGANDAU KAD BAISIAI KUDA ATRODZIAU , NES MANO UGIS 178 CM. TADA, JAU PRADEJAU NORMALIAI VALGYT, O IR GYVENT LENGVIAU PASIDARE biggrin.gif
DABAR VEL KUDINUOSI NES VASARA ARTEJA, TAIGI PER SAVAITE NUMECIAU 2.8 KG:) , TAIGI NUO 75 PAJUDEJAU ZEMYN IR IKI 68 JAU NEBE DAUG TRUKSTA blush2.gif
Papildyta:
4u.gif O AS BUVAU NUMETUS 17 KG. RUGSEJI SVERIAU 75, O LAPKRICIO 15 9 PER SAVO GIMTADIENI) JAU TIK58 KG. BUVO LIKE. DU KARTUS PER SAVAITE BEGDAVAU LABAI LENGVA KROSIUKA , BET TIK TAIP, KAD NEUZDUSCIAU IR KROSAS TRUKTU APIE 40 MIN. KADANGI BUVAU STUDENTE IR DIRBAU, MANO SPORTAS BUVO VAKARAIS, O PINIGELIU NETUREJAU, TAI VALGIAU KUDA MAISTA: RYZIUS, KEPTAS BULVES IR MAKARONAS 9 NA DAR KARTAIS LASIAKAIS KAS NORS PAVAISINDAVO) biggrin.gif BET PASKUI PATI ISSIGANDAU KAD BAISIAI KUDA ATRODZIAU , NES MANO UGIS 178 CM. TADA, JAU PRADEJAU NORMALIAI VALGYT, O IR GYVENT LENGVIAU PASIDARE biggrin.gif
DABAR VEL KUDINUOSI NES VASARA ARTEJA, TAIGI PER SAVAITE NUMECIAU 2.8 KG:) , TAIGI NUO 75 PAJUDEJAU ZEMYN IR IKI 68 JAU NEBE DAUG TRUKSTA blush2.gif
mergytia
QUOTE(kriro @ 2007 03 20, 18:05)
4u.gif  O AS BUVAU NUMETUS 17 KG. RUGSEJI SVERIAU 75,  O LAPKRICIO 15 9 PER SAVO GIMTADIENI) JAU TIK58 KG. BUVO LIKE.  DU KARTUS PER SAVAITE BEGDAVAU LABAI LENGVA KROSIUKA , BET TIK TAIP, KAD NEUZDUSCIAU IR KROSAS TRUKTU APIE 40 MIN. KADANGI BUVAU STUDENTE IR DIRBAU, MANO SPORTAS BUVO VAKARAIS, O PINIGELIU NETUREJAU, TAI VALGIAU KUDA MAISTA: RYZIUS, KEPTAS BULVES IR MAKARONAS 9 NA DAR KARTAIS LASIAKAIS KAS NORS PAVAISINDAVO) biggrin.gif  BET PASKUI PATI ISSIGANDAU KAD BAISIAI KUDA ATRODZIAU , NES MANO UGIS 178 CM. TADA, JAU PRADEJAU NORMALIAI VALGYT, O IR GYVENT LENGVIAU PASIDARE biggrin.gif
ZEMYN IR IKI 68 JAU NEBE DAUG TRUKSTA blush2.gif
*

kaip rju cia taip greitai numetai per savaite vos ne 3 kg? g.gif unsure.gif
GUTA
QUOTE(mergytia @ 2007 03 20, 15:10)
kaip rju cia taip greitai numetai per savaite vos ne 3 kg?  g.gif  unsure.gif
*

AHA, IR MAN ĮDOMU, KAIP PER SAVAITĘ NUKRITO TIE 2,8KG.
kriro
nu va, galiu papasakot, per savaite suvalgiau tik tris riekeles juodos duonos, 1 virta bulve, bet kemsu darzoviu salotas. kad namie nenervuotu, tai, na mano dienotvarke:
6.10 - kava be cukraus ( jei nori su medum) ir dvi, trys riekeles surio fermentinio ( nedideles).
7.10 - io parduotuve prie darbo ir 4 mazi indeliai skirtingu salotu be majonezo ar grietines( svieziu kopustu, piemenu, burokeliu ir pan).
9.00 pirmas salotu indelio valgymas
11.00 antras salotu indelio valgymas+kava be cukraUS arba zalia arbata be cukraus
14.00 kitas indelis
16 dar vienas
( zinoma, jei taip daznai norisi valgyt, man tai norisi)
19,10 - namuose mazas dubenelis namines sriubos be grietines.

jei valgant salotas uzsimanau mesos, tai tada labai plona riekele atsipjaunu, arba sukeru maza kotletuka, bet tuomet nevalgau salotu.
dar, jei norisi, suvalgau apelsina ar morka.
jkauciuosi soti, beveik laiminga ir dar - lengvesne. Manau taip patempsiu iki velyku ax.gif
paziuresiu koks rezultatas bus. Tiesa, nu man kartais norisi suraus ko nors - tada sukertu 8 sudytus zemes riesutus, o jei saldaus - puse arbatiniop saukstelio medaus. biggrin.gif
saves nekankinu, bet..
priviriau savo megstamiausiu cepelinu ir zinot, visai as ju nenoriu, net paziuret negaliu, o vyras ibruko kasneli, tai visa vakara blogai jauciausi, jis dziaugiasi kad jam dabar daugiau lieka, o as dziaugiuosi, kad pati susigalvojau ir man kol kas visai gerai sekasi. Taigi, jei kam nors tinka mano pasakojimas - prasom naudokites, tik produktus rinkites pacios. tokia ta mano istorija. Rytoj sversiuosi, nes namie neturiu svarstykliu, darbe tik , tada parasysiu kaip cia m,an toliau sekasi 4u.gif
Amry
hm...
o as mazdaug per tris men numeciau 9 kg...
ne tiek jau daug...
bet kai as specialiai dietos nesilaikiau, tai buvo maloni staigmena, kai zulipau ant svarstykliu smile.gif
dabar tai skaiciuoju kalorijas... su 1000 tai sunkiai apsieinu, tai 1500 per diena (na ne visada tai saziningai pavyksta)... tai per men triju kg neber jau ax.gif
kriro
QUOTE(Amry @ 2007 03 22, 17:07)
hm...
o as mazdaug per tris men numeciau 9 kg...
ne tiek jau daug...
bet kai as specialiai dietos nesilaikiau, tai buvo maloni staigmena, kai zulipau ant svarstykliu  smile.gif
dabar tai skaiciuoju kalorijas... su 1000 tai sunkiai apsieinu, tai 1500 per diena (na ne visada tai saziningai pavyksta)... tai per men triju kg neber jau  ax.gif
*

4u.gif saunuole, nes as irgi jokiu specialiu dietu nesilaikau, tik tos, kuria pati sau susigalvojau. O dietu turiu begale ir ivairiausiu, keleta zurnalu vien tik su dietom, ivairiausiu iskarpu apie dietas, tik pati geriauia mano dieta ax.gif
dziaugiuosi kad tau puikiai sekasi. bigsmile.gif
mergytia
QUOTE(kriro @ 2007 03 21, 20:04)
nu va, galiu papasakot, per savaite suvalgiau tik tris riekeles juodos duonos, 1 virta bulve, bet kemsu darzoviu salotas. kad namie nenervuotu, tai, na mano dienotvarke:
6.10 - kava be cukraus ( jei nori su medum) ir dvi, trys riekeles surio fermentinio ( nedideles).
7.10 - io parduotuve prie darbo ir 4 mazi indeliai skirtingu salotu be majonezo ar grietines( svieziu kopustu, piemenu, burokeliu ir pan).
9.00 pirmas salotu indelio valgymas
11.00 antras salotu indelio valgymas+kava be cukraUS arba zalia arbata be cukraus
14.00 kitas indelis
16 dar vienas
( zinoma, jei taip daznai norisi valgyt, man tai norisi)
19,10 - namuose mazas dubenelis namines sriubos be grietines.

jei valgant salotas uzsimanau mesos, tai tada labai plona riekele atsipjaunu, arba sukeru maza kotletuka, bet tuomet nevalgau salotu.
dar, jei norisi, suvalgau apelsina ar morka.
jkauciuosi soti, beveik laiminga ir dar - lengvesne. Manau taip patempsiu iki velyku ax.gif
paziuresiu koks rezultatas bus. Tiesa, nu man kartais norisi suraus ko nors - tada sukertu 8 sudytus zemes riesutus, o jei saldaus - puse arbatiniop saukstelio medaus.  biggrin.gif
saves nekankinu, bet..
priviriau savo megstamiausiu cepelinu ir zinot, visai as ju nenoriu, net paziuret negaliu, o vyras  ibruko kasneli, tai visa vakara blogai jauciausi, jis dziaugiasi kad jam dabar daugiau lieka,  o as dziaugiuosi, kad pati susigalvojau ir  man kol kas visai gerai sekasi. Taigi, jei kam nors tinka mano pasakojimas - prasom naudokites, tik produktus rinkites pacios. tokia ta mano istorija. Rytoj sversiuosi, nes namie neturiu svarstykliu, darbe tik , tada parasysiu kaip cia m,an toliau sekasi 4u.gif
*

dekuij uzh patarimus o tos salotos su aliejum ar tik paprasti kobustai ir burokeliai...? g.gif
kriro
QUOTE(mergytia @ 2007 03 26, 20:31)
dekuij uzh patarimus o tos salotos su aliejum ar tik paprasti kobustai ir burokeliai...?  g.gif
*

su aliejum, juk vis tiek to riebalo norisi., kai labai uzsimanau jau dabar ir su majonezu nusiprku, pikantisku salotu, bet kad nebetelpa visas indelis ant kartro:) ko gero susitrauke mano skrandis, todel jau ir sriubos valgyt pradejau, bet be grietines ir siaip visko vel po truputi, tik nemnaisau. Taigi, stengiausi stengiausi ir liko numesti 1 kg:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.