mergytia
2007 03 29, 13:53
QUOTE(kriro @ 2007 03 29, 14:31) su aliejum, juk vis tiek to riebalo norisi., kai labai uzsimanau jau dabar ir su majonezu nusiprku, pikantisku salotu, bet kad nebetelpa visas indelis ant kartro:) ko gero susitrauke mano skrandis, todel jau ir sriubos valgyt pradejau, bet be grietines ir siaip visko vel po truputi, tik nemnaisau. Taigi, stengiausi stengiausi ir liko numesti 1 kg:) a kiek nori svert?
gedrimaite
2007 05 18, 13:57
saunuoles jus mergaites  tiek visos stengiates. as seniau buvau pris dietas, bet ziuriu, kad cia nieko baisaus tai ir as prisidedu prie jusu. noriu numesti kokius 10 kg. tikiuosiu turesiu tiek kantrybes. linkiu jum visom sekmes atsikratant savo nereikalingu kilogramiuku!!!
QUOTE(mergytia @ 2006 12 18, 16:51) Veikia veikia.Aš pagal Mieliauskienės dietą skaičiuodama kalorijas buvau numetusi 7 kg.
PRIPSYTE
2007 05 23, 20:04
QUOTE(Veronika @ 2007 05 22, 19:23) Veikia veikia.Aš pagal Mieliauskienės dietą skaičiuodama kalorijas buvau numetusi 7 kg.  labas kas čia par dieta?? parašyk jeigu gali. įdomu
Viliana
2007 05 30, 14:10
as buvau numetusi per 4 men apie 30 kg, kai i univera istojau ir nuo mamos atsiplesiau, kuri mane pastoviai maitino  laikiausi savo dietos, labai nesveikos, po dietos 3 metus svoris kito +-3kg kol nepastojau, tada priaugau 20 kg, bet pagimdzius 6 netekau, bet....per iproti kuri gavau budama nescia priaugau per 2 metus 25 kg, dabar lekneju pagal normalia diejeta, jau svoris po mazu krenta, bet as pasieksiu savo
inqusiux
2007 05 30, 23:13
as kazkada bandziau kopustu sriubos dieta  taip sriubinaus gal puse menesio,pirmom savaitem visai nieko buvo,o po to...net kvapo pakest kopustu nebegalejau  pabego kazkur 4 kg.(sportuot nesportavau,darbas buvo judrus)
Martynos mama
2007 08 09, 09:25
Na o as, pries pirmaji pastojima per 3 menesius buvau numetusi 7 kg. Esme buvo ta, jog valgiau viska, bet po puse porcijos. Neatsisakiau nei torto, nei cepelinu... Tiesa, dar vakarais padarydavau po 30 atsilenkimu. Bet va dabar, truksta valios
Greipfrukte
2007 08 12, 10:21
Kaip jums visoms puikiai sekasi! As tai pernai be baisingu pastangu atsikraciau apie 8 kg. Labai norejau, tai turbut ir tirpo. Dar ir sanatorijoj "pasilepinau" anticeliulitinej savaitej  Kai save myleti pradejau, dar biskutis nukrito Dabar vis kaupiuosi save pamilti ir numesti likusius 5 kg  Kazkaip sunkiai sekasi... Uztat mano mamyte is noro nustebinti teveli numete 35 kg (per metus, skaiciuodama kalorijas)... Tiesa, per 8 metus ataugo daugiau nei puse
aš su 90 dienu maisto derinimo dieta numečiau 17 kg ir esu patenkinta, pagerėjo sveikatėlė
As per 9men. po gimdymo numeciau 15kg. Tai yra 9men. valgiau ka norejau, ir 9 men. lieknejau, kankinausi  Nesilaikiau spec. dietos, tiesiog atsisakiau duonos produktu, makaronu, desros, saldumynu, bulviu. Nevalgiau po 18val., bet jei labai norejau valgyti, tai sukramtydavau sauja riesutu. Eidavau po 10 dienu i menesi i masazus (pilvo+sonu; koju). Masazai man labai padejo  Nedziugina manes vienas dalykas - krutines visai neliko
organizatore
2008 01 29, 15:47
per pusmetu numeciau 12 kg, puse is ju - besilaikydama 90 dienu maisto derinimo dietos, kita puse ir toliau derindama maista, velai nevalgydama ir darydama iskrovas karta savaitej
Jop, numečiau, savaiminių stresų pagalba apie 7 kg
net_nzn
2008 02 18, 10:05
Pasigirsiu ir as savo rezultatais - per nepilnus tris menesius apie 20 kg istirpo. Rodos nieko ispudingo nedariau: nustojau vartoti cukru ir jo gaunu neent su kokiais savo kepiniais, kuriu ir taip nedaug buna, nebevalgau baltos duonos, nors jos ir taip ne per daugiausiai duoninej gulejo, pradejau daugiau judeti, nebegeriu parduotuviniu - tetrapakiniu sulciu bei vaisvandeniu. na rodos apribojimu daugiau kaip ir nebuvo. Mmm, tiesa pradejau kalbetis su savo pilvuku  - ty pamatai ka valgomo atrodo lyg ir norisi bet tada paklausi pilvuko ar jis tikrai to nori ir supratau, kad didzioji maisto dalis, kuria suvartodavau, tai budavo tik akiu uzgaida: skaniai atrodo, saldu ir tt. Taip laikiausi gana ilgai, kokius 3m ir su svoriu bedu nebuvo. Tik dabar kai prasidejo daugiau sedima veikla bei gyvenimo papratimai kiek pakito puse svorio jau grizo :S . Bet pasizadu rimtai susiimti ir figuryte susigrazinti. PS tik niekam nesakykit apie toki mano nusiteikima , nes bendradarbiai, draugai ir kaimynai mane uzmus, o ne jus. Visiems atrodo, kad as ir taip kuda (del to kalta tinkamai parinkta apranga, kuri issryskina pliusus ir slepia defektus), nors as pati ziuredama i save veidrodyje matau, kad taip nera ir mazas gelbejimosi ratas yra ir pilvukas apvalainas o ka apie pagurkli kalbeti. Realiai iki pilnos laimes 9 kg bereikia.
organizatore
2008 02 20, 12:39
jau 13 kg nuridenau
kle0patra
2008 02 21, 08:36
Mano rekordas per dvi savaites palikau 8kilogramus  ir dar karta kai laikiausi dietos 11kilogramu per menesi
omoroka 38
2008 02 23, 15:17
QUOTE(Ciocia Polia @ 2006 12 18, 22:13) Tikriausia Mergytia nesupyks, bet truputį paredagavau apklausą- žinau, kad "Sporto ir dietų" skyrelyje tikrai yra įspūdigesnių rezultatų nei minus 10 Atrodo, aš būsiu pirmoji sunkiasvorė- šiai dienai nuridenta 30kg. (su keliais gramais, todėl balsavau už priešpaskutinį atsakymą)  O aš per 8,5 mėnesio numečiau 40 kg besilaikydama Chazano dietos. Nuo visų kitų rezultatas buvo laikinas ir svoris su kaupu grįždavo. Tikiuosi šį kartą taip neatsitiks, nes jau žinau kas darosi su organizmu po dietos ir kaip tai suvaldyti. Taip gavosi, kad suvaldyti svorį , kad jis nekiltų išmokau anksčiau negu numesti. Žiūrėsim kaip seksis šį kartą. Balsavau už paskutinį punktą
na as per 1,5 menesio numeciau 16 kg be dietu, per stresus. Atrodziau kaip skeletas  . Drabuzius pirkau vaiku parduotuvese. Jauciausi klaikiai :verysad:Dabar jau panasi i zmogu ir tuo labai dziaugiuosi
QUOTE(Godute @ 2008 02 23, 14:47) Mano rekordas per dvi savaites palikau 8kilogramus  ir dar karta kai laikiausi dietos 11kilogramu per menesi  gal galima issamiau kaip tau pavyko?
Aš praeitais metais vasarį svėriau 117kg (ūgis 164cm), o šiuo metu 80kg  . Per klubus, liemenį sumažėjau 28 cm  Kadangi visi rūbai man kaip palapinės, o svoris negryžo, tai pats laikas pavasarį atsinaujinti savo garderobą Liko dar gerą desėtką numesti  .. Anksčiau kiek pati bandydavau kudintis, tai nieko nepavykdavo, vis gryždavo su kaupu, todėl kreipiausi į dietologę Kauno Natūralaus gydymo centre www.ngc.lt , kur man surašė valandas kada ir ką valgyti, kada ir kiek skysčių naudoti ir t.t. Ir žinote, SUVEIKĖ  NEBADAUJANT IR NEATSISAKANT ŠOKOLADO Gal yra daugiau žmonių, kurie ten kreipėsi?? Įdomu, ar jiems svoris negryžo?
Endži,viskas slypi matematikoje  skaičiavau kalorijas...pasirinkau minimalią kalorijų norma, tai yra jei gerai prisimenu 800kcal per parą...na ir valgiau viską,viską...šokoladus,bandeles,tortus  ir būtinai sau leisdavau vieną kartą per savaitę ar dvi prisikimšti tiek kiek noriu.o antrą kartą nieko neskaičiavau tiesiog valgiau tik virtą žuvį,obuoliukus ir agurkėlius  o po dviejų savaičių 8 kilogramų kaip nebūta  tiesa, pasirenkat tokią minimalią kalorijų normą parai,labai sunku atsilaikyti pirmas 3-4 dienas neprisivalgius...
Aš taip pat pasidarau šventę, , už visą prakentėtą savaitę apdovanoju save savaitgalį, suvalgau ką skanaus Bet, merginos, iš tikrųjų tai baisi kančia tos dietos. Tuo labiau, kad kaip durnas būni, tik ir galvoji, kad ko čia nesuvalgius perdaug, o jei taip atsitinka, paskui l. sąžinė graužia ir, neduok dieve, jei svarstyklės jau rodo prieaugį, tuomet iš viso depresija puola ir nesinori gyventi..
mergytia
2008 03 04, 23:25
QUOTE(gabe60 @ 2008 03 04, 12:54) Aš taip pat pasidarau šventę, , už visą prakentėtą savaitę apdovanoju save savaitgalį, suvalgau ką skanaus Bet, merginos, iš tikrųjų tai baisi kančia tos dietos. Tuo labiau, kad kaip durnas būni, tik ir galvoji, kad ko čia nesuvalgius perdaug, o jei taip atsitinka, paskui l. sąžinė graužia ir, neduok dieve, jei svarstyklės jau rodo prieaugį, tuomet iš viso depresija puola ir nesinori gyventi..  cia tai tiesa,  ishpradziu laikysiuos laikysiuos viskas gerai bus numesiu tuos kg, bet paskuij kai jau pilvukas prededa marshus grot tai ir begi kur pasmaliziaut kur tau pasmaliziaut - pavalgyt
tai va, merginos, pasigyriau, o svoris man pradeda gryžti kosminiu pagreičiu  , nors ir laikausi visu gydytojos nurodymų  , gelbėjimo ratai vyniojasi ant pilvo  . Aš galvoju, kad cia dėl kankinamos nemigos ir nuolatinių stresų  namuose..
cookiller
2008 05 27, 18:55
QUOTE(gabe60 @ 2008 03 17, 13:31) tai va, merginos, pasigyriau, o svoris man pradeda gryžti kosminiu pagreičiu  , nors ir laikausi visu gydytojos nurodymų  , gelbėjimo ratai vyniojasi ant pilvo  . Aš galvoju, kad cia dėl kankinamos nemigos ir nuolatinių stresų  namuose.. Oi, baisu  , kad tuos lašiakus galima būtų kam nors padovanoti  , pvz. toms, kurioms niekaip nepavyksta sustorėti kad ir kiek kemša  . Aš daugiausiai esu numetusi 22kg per 2.5 mėnesio.
QUOTE(cookiller @ 2008 05 27, 21:25) Aš daugiausiai esu numetusi 22kg per 2.5 mėnesio.  oho ho, čia tai bent
Daugiausiai svoris buvo nukritęs 18kg. per 3-4mėn.
turiu pasakyti, kad be sporto nė viena dieta nebus veiksminga... gal ir nukris, bet ar ilgam? nebent visą gyvenimą su ta dieta ir gyventi.
Smilga222
2008 06 09, 12:00
organizmo neapgausi,laikaisi dietos,jei pusbadziu gyveni,tai pajaucia,ir po to dar pora kg prideda,vdrug dar sugalvosi laikytis,kad atsargu butu  as tai bevale,db bandau grikiu dieta,bet jauciu po jos vel pradesiu kirst visoki s... galetu negrizt tie kg  padovanociau juos vyrui
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 09, 14:30) galetu negrizt tie kg  padovanociau juos vyrui  o man net nėra kam padovanoti, maniškis ir taip pūzą užsiauginęs kaip 9 mėnesyje vaikšto
luara.l
2008 06 14, 11:12
Sveikos, gal galit padėti niekaip neatkapstau kokiais puodeliais reikia matuoti. Parašyta puodelis, puse puodelio, o tai kokio dydžio
angulyte
2008 06 15, 11:00
QUOTE(AGFA @ 2006 12 19, 09:44) ..per 1 mėn. 10kg...maitinausi pagal Badikova.....bet kai "padėjau" tą valgiaraštį grįžo visi kg ir dar su chebra...  O aš pagal Badikovą numečiau 32 kg po pirmojo vaiko. Na tiksliau su Badikova 18 kg, o paskui pati derindama maistą, nevalgydama sumuštinių, bulvių, rytais pabėgiodama numečiau likusius
Karjeriste
2008 06 15, 14:26
QUOTE(luara.l @ 2008 06 14, 13:12) Sveikos, gal galit padėti niekaip neatkapstau kokiais puodeliais reikia matuoti. Parašyta puodelis, puse puodelio, o tai kokio dydžio  puodelis tai yra 250ml jei neklystu, tai bus tas kur dabar dazniausiai naudojamas arbatoms.. http://www.multidora.lt/img/prod/p1429.jpg
luara.l
2008 06 15, 18:20
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 15, 15:26) puodelis tai yra 250ml jei neklystu, tai bus tas kur dabar dazniausiai naudojamas arbatoms.. http://www.multidora.lt/img/prod/p1429.jpg  ačiū
KisMiau
2008 06 16, 08:47
Prieš keturis metus 10 kg per dvi savaites  . Lengvai laikiausi japoniškos dietos ir gėriau žolelių miltukus, kuriuos pasiūlė parduotuvėje pardavėja. Svoris krito labai lengvai  . Įsivaizdavau, kad nuo dietos. Kartais pamausdavo kepenis, bet maniau kad nuo kavos, kurios geriu daug . Ir tik visai neseniai aišsiaiškinau, kad tos žolės yra toksiškos. Svoris krenta, nes organizmas bando valytis . Dabar vėl reiktų palengvėti 10 kg, bet tų žolių nebenoriu nors dar turiu  .
mergytia
2008 07 14, 15:32
QUOTE(KisMiau @ 2008 06 16, 08:47) Prieš keturis metus 10 kg per dvi savaites  . Lengvai laikiausi japoniškos dietos ir gėriau žolelių miltukus, kuriuos pasiūlė parduotuvėje pardavėja. Svoris krito labai lengvai  . Įsivaizdavau, kad nuo dietos. Kartais pamausdavo kepenis, bet maniau kad nuo kavos, kurios geriu daug . Ir tik visai neseniai aišsiaiškinau, kad tos žolės yra toksiškos. Svoris krenta, nes organizmas bando valytis . Dabar vėl reiktų palengvėti 10 kg, bet tų žolių nebenoriu nors dar turiu  . Siaubas, is kur gavai tu miltuku ir kas juos rekomendavo? ant kryziau ji
DeeLady
2008 10 25, 20:58
-8kg [ugis 178, svoris nuo 73 nukrites buvo iki 65] per maziau nei menesi.. Kaip matot kazkokio labai ansvorio neturejau, bet vistiek labai daug nukrito.. O dieta tai ziauri - beprotiskas uzimtumas  Buvo tiek daug darbu[darbas, mokslai, studentu atstovybe] ir tt, kad.. nebuvo kada valgyt. Budavo dienu kai vakare atsisedu ir galvoju - valgiau siandien ar ne. Bet baisiausia buvo, kad ir tada nebuvau patenkinta savo svoriu ir kunu. Apsileidau, kai isimylejau..pradzioj keleta menesiu svoris ejo dar zemyn po truputi[na zinot kai isimyli...  ne pyragai galvoje], bet aisq atsiradus meilei apmazejo visa veikla ir.. pradejau valgyt  Paskutinius 2metus kovoju toje riboje tarp 68 ir 74
JaneDoe
2008 10 26, 10:20
as tai turiu bloga iproti labai svertis kiekviena diena  kai as ant dietos, jei pasmaliziauju dar ko nors nubegu pasisvert ir jei rodo nors kilogramiuku daugiau- viskas!  prasideda depresija ir pradedi mastyt kaip dabar ta maista iskrapstyt is pilvo... kyla ivairiausiu minciu, bet susilaikau nuo ju darymo (pacios suprantat apie ka  ) tada ir stresuoju ir is to streso dar einu prisivalgyt. As durne isikaliau i galva, kad jei uzstresuoju tai kas gali padet skanus, riebus maistas  bet kai nestresuoju tai ir galvoju vis apie maista...Uzburtas ratas  Bet dabar jau antra diena stengiuosi iskentet daug nevalgius. Vakar arbata, vanduo, 3 jogurtai ekologiski ir be riebalu, vienas obuoliukas (ups, pamirsau, kad suvalgiau viena kregzdutes saldaini, bet gerai kad daugiau nesusigundziau  ) ir nuejau rami miegot. Siandien pusryciams avizines kosytes 150 g ir daugiau nevalgysiu, nebent koki obuoliuka  Bet is tikro, man net dabar atrodo, kad per daug privalgiau  gal tai del to, kad kai dietinies dietinies ir nenumeti to svorio tai apninka tokios mintys, kad kuo maziau - tuo geriau  Oi pamirsau atsakyt i tema...kazkada buvau numetus 2 kg ir jau buvau laiminga, cia per kelias dienas  o siaip noreciau numesti 3-4 kg ir jau jausciaus labai puikiai
mergytia
2008 10 29, 17:54
QUOTE(JaneDoe @ 2008 10 26, 10:20) as tai turiu bloga iproti labai svertis kiekviena diena  kai as ant dietos, jei pasmaliziauju dar ko nors nubegu pasisvert ir jei rodo nors kilogramiuku daugiau- viskas!  prasideda depresija ir pradedi mastyt kaip dabar ta maista iskrapstyt is pilvo... kyla ivairiausiu minciu, bet susilaikau nuo ju darymo (pacios suprantat apie ka  ) tada ir stresuoju ir is to streso dar einu prisivalgyt. As durne isikaliau i galva, kad jei uzstresuoju tai kas gali padet skanus, riebus maistas  bet kai nestresuoju tai ir galvoju vis apie maista...Uzburtas ratas  Bet dabar jau antra diena stengiuosi iskentet daug nevalgius. Vakar arbata, vanduo, 3 jogurtai ekologiski ir be riebalu, vienas obuoliukas (ups, pamirsau, kad suvalgiau viena kregzdutes saldaini, bet gerai kad daugiau nesusigundziau  ) ir nuejau rami miegot. Siandien pusryciams avizines kosytes 150 g ir daugiau nevalgysiu, nebent koki obuoliuka  Bet is tikro, man net dabar atrodo, kad per daug privalgiau  gal tai del to, kad kai dietinies dietinies ir nenumeti to svorio tai apninka tokios mintys, kad kuo maziau - tuo geriau  Oi pamirsau atsakyt i tema...kazkada buvau numetus 2 kg ir jau buvau laiminga, cia per kelias dienas  o siaip noreciau numesti 3-4 kg ir jau jausciaus labai puikiai  oij kaip negerai darai, anksciau ar veliau vistiek prisirysi (nepyk kad taip sakau, bet tai tiesa) as pati prisivalgydavau ir sakydavau viskas nuo rytojaus nevalgysiu kol pasieksiu norima svori ir vistiek prisivalgydavau, svaigo galva ir t.t. galiu patart geriausia varijanta : taip darau as  valgyt daznai ir po nedaug  greiteja medziagu apykaita pusryciai: baltyminis kokteilis priespeciai: 2 kiausiniu baltymai/10 migdolu/90gr tunu savo sultyse pietus:salotos/sriuba/darzoviu troskinys/ zuvis (mesos nevalgau) pavakariai: 2 kiausiniu baltymai/10 migdolu/90gr tunu savo sultyse vakariene: baltyminis kokteilis/ 100gr liesos varskes su uogiene (kai norisi skanaus, ir jauti, kad tuoj susukciausi)  negalima jokiu padazu, bulviu, pieno, vaisiu (tik darzoves), miltiniu gaminiu, reiketu vengti kepto maisto, geriau virtas troskintas. jautiesi soti ir pavalgiusi  beto sportuoju tai tikrai jauciasi rezultatas, valgyti reikia kas tris valandas  vos atsikelus stikline silto vandens (gerai zarnynui) ir per diena reikia isgerti 2l skysciu
eglincia
2008 11 02, 18:18
per metus ,neskubedama,su ataugimais neturiu 17kg,dar noriu atsikratyt kokiu 15
organizatore
2008 11 03, 09:58
per metus pameciau 14 kg
plateau
2008 11 05, 15:51
Per 2 men beveik 15 kg, truputi pusbadziu, bet po dietos pradejau sveikai maitintis ir kilogramai negrizo, bet tu 2 menesiu nenoreciau daugiau niekada pakartoti.
Panele:)
2008 11 17, 21:20
Per puse metu numeciau 10kg. Uzteko vienos koleges uzuominos, kad pasitaisiau per vasara ir tada susiemiau  . Valgydavau dazniai, bet po nedaug, atsisakiau bulviu, porcijas sumazinau per puse, salotas valgydavau be duonos, po sesiu nieko nevalgydavau. Taip svoris nukrito ir laikosi kazkur jau apie 5 metus. Aisku buna plius keli kg., bet tada susigriebiu nevalgau vakarais. Bet tos taisykles pakartoti "valgyti daznai ir po nedaug" jau nebeiseina. Net nezinau kodel
QUOTE(Panele:) @ 2008 11 17, 22:20) Per puse metu numeciau 10kg. Uzteko vienos koleges uzuominos, kad pasitaisiau per vasara ir tada susiemiau  . Valgydavau dazniai, bet po nedaug, atsisakiau bulviu, porcijas sumazinau per puse, salotas valgydavau be duonos, po sesiu nieko nevalgydavau. Taip svoris nukrito ir laikosi kazkur jau apie 5 metus. Aisku buna plius keli kg., bet tada susigriebiu nevalgau vakarais. Bet tos taisykles pakartoti "valgyti daznai ir po nedaug" jau nebeiseina. Net nezinau kodel  Tokie komentarai kaip "pasitaisei" ziauriai skamba visada.Tai skatina susiimti.
mergytia
2008 12 01, 09:57
QUOTE(Skine @ 2008 11 17, 23:00) Tokie komentarai kaip "pasitaisei" ziauriai skamba visada.Tai skatina susiimti. mane labiausiai veikia mb zodziai "maze o tau kelnes neverzia?" iskart kosmaras
celesta
2008 12 01, 10:02
prieš gerą dešimtmetį buvau davedus save iki 43 kg, stresas savo darbą padarė  atrodžiau klaikiai, jaučiausi dar klaikiau, prireikė gydytojų pagalbos, kad atsigaučiau dabar svoris stabilus 48-50 kg
mergytia
2008 12 01, 10:06
QUOTE(celesta @ 2008 12 01, 10:02) prieš gerą dešimtmetį buvau davedus save iki 43 kg, stresas savo darbą padarė  atrodžiau klaikiai, jaučiausi dar klaikiau, prireikė gydytojų pagalbos, kad atsigaučiau dabar svoris stabilus 48-50 kg ugis?
celesta
2008 12 01, 10:29
QUOTE(mergytia @ 2008 12 01, 11:06) 165 cm
celesta
2008 12 01, 11:00
vis tik apsigavau pati su savo numestu svoriu, pavarčiau senus užrašus ir pasirodo tesvėriau tada 38 kg, bet tai jau buvo riba, kai turėjau pasirinkti - gyvent ar mirt  pasirinkau gyvenimą - kreipiausi pas medikus, sunkus ir ilgas buvo mano sveikimas, bet...susitvarkė asmeninis gyvenimas ir atsigavau...po to 2 metus neturėjau mėnesinių, gydžiausi vėl, per stebuklą pavyko sutvarkyti ir tai  po 7 metų pastojau ir laimingai pagimdžiau didžiausią savo turtą -dukrytę net didžiausiam savo priešui nelinkėčiau patirti tai, ką išgyvenau tuomet...
mergytia
2008 12 08, 20:18
QUOTE(celesta @ 2008 12 01, 11:00) vis tik apsigavau pati su savo numestu svoriu, pavarčiau senus užrašus ir pasirodo tesvėriau tada 38 kg, bet tai jau buvo riba, kai turėjau pasirinkti - gyvent ar mirt  pasirinkau gyvenimą - kreipiausi pas medikus, sunkus ir ilgas buvo mano sveikimas, bet...susitvarkė asmeninis gyvenimas ir atsigavau...po to 2 metus neturėjau mėnesinių, gydžiausi vėl, per stebuklą pavyko sutvarkyti ir tai  po 7 metų pastojau ir laimingai pagimdžiau didžiausią savo turtą -dukrytę net didžiausiam savo priešui nelinkėčiau patirti tai, ką išgyvenau tuomet... vaje, siaubas
|
|