Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų vaikai tvarkingai rašo?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Graž*Kia
Mano kairiarankis rašo baisiai blink.gif raidės plačios,o skaičiai netelpa į langelius schmoll.gif O aš visiška dešiniarankė net parodyt jam negaliu. Labai skuba rašydamas,laaabai tikiuosi,kad dar pramoks smile.gif
maziux2
mano dukra tai tvarkingai rašo...aš neturiu priekaištų...O Tau Graž*Kia pasakysiu vieną dalyką...aš bent jau taip manau, kad tavo vaikas tikrai pradės rašyti tvarkingai taip visada būna thumbup.gif
sidabrineplastake
AS DZIAUGIUOSI DUKRIUKAS RASO GRAZIAI LABAI thumbup.gif NET DALYVAVO KANKURSE! PO ATASTOGU PASKELBS ,KAM KAIP SEKES RASYT DAILYRASCIU tongue.gif
ringa
Maniškis antrokas rašo netvarkingai, bet gražiau nei prieš metus. Tuo ir džiaugiuosi smile.gif
maziux2
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 02 20, 23:30)
AS DZIAUGIUOSI DUKRIUKAS RASO GRAZIAI LABAI thumbup.gif NET DALYVAVO KANKURSE! PO ATASTOGU PASKELBS ,KAM KAIP SEKES RASYT DAILYRASCIU tongue.gif
*

o dar ir tokie koknkursai yra???pirmą kartą girdžiu...pas ją mokykloje tokių konkursų nėra
una-art
QUOTE(maziux2 @ 2007 02 21, 18:55)
o dar ir tokie koknkursai yra???pirmą kartą girdžiu...pas ją mokykloje tokių konkursų nėra
*

Galiu tik pasidžiaugti . turiu dailyraščio konkurso 2-os vietos laimėtoją.
Papildyta:
QUOTE(una-art @ 2007 02 22, 01:23)
Galiu tik  pasidžiaugti . turiu dailyraščio konkurso 2-os vietos laimėtoją.
*

dabar mano dailyraštininkas ketvirtokas . Per visus tuos metus buvo vieną kart toks konkursas.Kiekviena klasė išleido po kelis mokinukus į tą konkursėlį ir jie rašė dailyraštį. 3-oj klasėj vieną pusmetį dailyraštis buvo PRIVALOMI namų darbai.Po nustatytą skaičių sakinių kas dieną. Kaip pamokų ruošimas!
p jolanta
Mano mazius, nors penktokas, bet raso klaikiai doh.gif
ko tik as nedariau blink.gif ir dailyrascius bandem rasyt, ir piesti daugiau...kol mokytoja nepasake "nurimkit mamyte, jusu vaikai ruosiami ne rasyti ranka, o dirbti kompiuteriu blink.gif ir nereiks jiems rankelem raideliu keverzot, o svarbiausia, kad gerai su klaviatura dirbtu" nuo tada nustojau vaika terorizuot doh.gif
dabar raso taip, kad pats kartais neperskaito, o as bandau atspeti, kas ten parasyta thumbup.gif
austulis
maniškis trečiokas,rašo tragiškai. doh.gif
torasama
Mano pirmokėlis kairiarankis, raso įskaitomai, bet labai mėgsta "kepti blynus", verysad.gif , piešti ten kur nedera doh.gif , ir t.t. Bet manau dar išmoks tvarkos mirksiukas.gif .
Filia
Maniškė laaaabai negražiai rašo. Na bet ką daryt - tevėliai irgi negražiau g.gif doh.gif Nėra kaip vaikui per daug moralus skaityti.
Gitatuka
4u.gif Maniske graziai raso, tvarkingai. Pirmoje klaseje, tai labai graziai buvo lygiai, lygiai. Dabar pasikeite rastas truputi, nes ir raides mazesnes ir greiciau reikia rasyti. Bet teplioniu niekada nesurasi rolleyes.gif
tablete
QUOTE(Gitatuka @ 2007 05 14, 13:25)
4u.gif Maniske graziai raso, tvarkingai. Pirmoje klaseje, tai labai graziai buvo lygiai, lygiai. Dabar pasikeite rastas truputi, nes ir raides mazesnes ir greiciau reikia rasyti. Bet teplioniu niekada nesurasi rolleyes.gif
*

Jums gerai verysad.gif
siaubute
Dukra rašo -"vištos koja"-pasistengus išeina visai dailiai rašyti

Sūnus "sulaužyta vištos koja" net pats neperskaito kartais- o jei stengiasi dailyraščiu perrašinėti gaunasi tada vistiek "vištos koja", bet nesulaužyta biggrin.gif .

Ir pati pamenu, kai mokyklos laikus , kai tekdavo perrašinėti ištisus sąsiuvinius dailyraščiu.
tablete
QUOTE(siaubute @ 2007 05 28, 11:06)
Dukra rašo -"vištos koja"-pasistengus išeina visai dailiai rašyti

Sūnus "sulaužyta vištos koja" net pats neperskaito kartais- o jei stengiasi dailyraščiu perrašinėti gaunasi tada vistiek "vištos koja", bet nesulaužyta biggrin.gif .

Ir pati pamenu, kai mokyklos laikus , kai tekdavo perrašinėti ištisus sąsiuvinius dailyraščiu.
*

Kai sūnus buvo gal pirmokas ar antrokas, jiems buvo dailyraščio pamokos, tad rašo visai neblogai (ypač kai pasistengia), o vat dukters (į mokyklą pradėjo eiti 2 metais vėliau už brolį) mokytoja vienais metais (ar pusmetį, jau net nepamenu), dailyraščio pamokas vedė tik po to, kai aš pati pasiūliau ir nemaža dalis tėvų tam pritarė... Kai pasakiau, kad man nepatinka, kaip maniškė rašo, ir kad jeigu pradinėse klasėse niekas neprivers išmokti gražiai rašyti, vėliau to išmokyti bus neįmanoma, nustebusios mokytojos atsakymas buvo: "kad jūsiškė dar labai gražiai rašo, nematėt, kaip kitų sąsiuviniai atrodo" blink.gif Žodžiu, kažką papasakojo apie egzistuojančias skirtingas nuomones dėl dailyraščio reikalingumo, bet kurį laiką tos pamoko vyko. Kadangi tai tikrai nebuvo pirma klasė, tai kažkokio didelio efekto ir nepastebėjau - kaip rašė mikroskopinėm raidėm, taip ir rašo doh.gif blush2.gif
Aušr
QUOTE(tablete @ 2007 05 30, 00:34)
Kai sūnus buvo gal pirmokas ar antrokas, jiems buvo dailyraščio pamokos, tad rašo visai neblogai (ypač kai pasistengia), o vat dukters (į mokyklą pradėjo eiti 2 metais vėliau už brolį) mokytoja vienais metais (ar pusmetį, jau net nepamenu), dailyraščio pamokas vedė tik po to, kai aš pati pasiūliau ir nemaža dalis tėvų tam pritarė... Kai pasakiau, kad man nepatinka, kaip maniškė rašo, ir kad jeigu pradinėse klasėse niekas neprivers išmokti gražiai rašyti, vėliau to išmokyti bus neįmanoma, nustebusios mokytojos atsakymas buvo: "kad jūsiškė dar labai gražiai rašo, nematėt, kaip kitų sąsiuviniai atrodo"  blink.gif Žodžiu, kažką papasakojo apie egzistuojančias skirtingas nuomones dėl dailyraščio reikalingumo, bet kurį laiką tos pamoko vyko. Kadangi tai tikrai nebuvo pirma klasė, tai kažkokio didelio efekto ir nepastebėjau - kaip rašė mikroskopinėm raidėm, taip ir rašo  doh.gif  blush2.gif
*

Papildyta:
QUOTE(Aušr @ 2007 06 03, 19:58)

*

rašo dabar gana tvarkingai. Anksčiau raštas buvo baisus... Mano rašysena gana daili, mergaitei vis parodydavau ją kaip pavyzdį.
cvietocek
Mano pirmokė rašo, kaip su svetima ranka. Raidės nesiekia linijų, netaisyklingos. Aš ją namie baru, liepiu parašyt tol, kol bus gražiai, o ji man sako, kad ,,mokytoja man nieko nesako". verysad.gif
Edvinytė
Mano jau ketvirtokas,bet jau rašo doh.gif
Skuba,viena raidė didesnė,kita mažesnė,kartais net pats neperskaito ką parašė cray.gif
Ir visai dėl to nepergyvena verysad.gif
Karolina27
vyresnele tai raso tvarkingai dabar, jau eis i 4 klase, tai tos problemos praeity, o pradzioj tai ta trejeta rasydavo i kita puse ir kol ismokem normaliai rasyt tai vargom vargom doh.gif
zirzale
Maniškis antrokas irgi negražiai rašė. Nupirkau knygine pratybas "Dailyraštis" ir dabar "treniruojasi". Pažanga matosi. rolleyes.gif
krissste
MANO DUKRA RASO schmoll.gif KREIVAI SLEIVAI, NORS KAI NESKUBA IR PASISTENGIA TAI TIKRAI thumbup.gif , BET TAI RETAI BUNA.
edva
Dukra raso nuo pirmos klases tvarkingai,teplioniu ir pribraukymu buna labai mazai. Agant keiciasi rastas ,bet tvarkingumas isliko thumbup.gif thumbup.gif
d-oncek
As nekreipiu demesio i rasta-svarbu klaidu nedaro thumbup.gif
Loretoidas
Manoji pirmoje klaseje labai dailiai rase, antroje rastas suprastejo. Dziaugiuosi, kad bent klaidu nedaro... rolleyes.gif
ČIČI
QUOTE(krissste @ 2007 07 21, 13:52)
MANO DUKRA RASO  schmoll.gif  KREIVAI SLEIVAI, NORS KAI NESKUBA IR PASISTENGIA TAI TIKRAI thumbup.gif , BET TAI RETAI BUNA.
*

Manasis taip pat blink.gif
Papildyta:
QUOTE(zirzale @ 2007 06 20, 14:12)
Maniškis antrokas irgi negražiai rašė. Nupirkau knygine pratybas "Dailyraštis" ir dabar "treniruojasi". Pažanga matosi.  rolleyes.gif
*

idomu ar trecioje klaseje dar bus naudinga? g.gif
Justutis
Aš gražiai rašiau kažkada tačiau dabar paskutinėse klasėse, kai tempai tokie, reikia viską greitai rašyti, tai savo raštą įskaitau tik aš ir mokytojai lotuliukas.gif Nors ir gerai, niekas nusirašinėti negali bigsmile.gif
ČIČI
QUOTE(Been_gone @ 2007 09 01, 12:50)
Aš gražiai rašiau kažkada tačiau dabar paskutinėse klasėse, kai tempai tokie, reikia viską greitai rašyti, tai savo raštą įskaitau tik aš ir mokytojai lotuliukas.gif Nors ir gerai, niekas nusirašinėti negali bigsmile.gif
*

Todel, gydytoju rasto niekas ir neperskaito lotuliukas.gif jie juk taip ilgai greitai raso g.gif
Nomedute26
Sveiki,cia as nauja smile.gif Turiu dukrele beveik 8 metuku,jau i antra klase.Bet vis pykciai del ruosimo pamoku ir tvarkingumo. g.gif Kai nedirbu stengiuosi jai padeti ,bet kai manes ner teciui sako,kad nieko nesupranta ir pradeda verkt net neskaitydama uzduotes,argumentuodama ,kad nieko nesupranta schmoll.gif Gal turit kokiu metodu mums padet,kad vaikui butu malonumas pamokas ruost???? mirksiukas.gif
ČIČI
QUOTE(Nomedute26 @ 2007 09 06, 23:49)
Sveiki,cia as nauja smile.gif Turiu dukrele beveik 8 metuku,jau i antra klase.Bet vis pykciai del ruosimo pamoku ir tvarkingumo. g.gif  Kai nedirbu stengiuosi jai padeti ,bet kai manes ner teciui sako,kad nieko nesupranta ir pradeda verkt net neskaitydama uzduotes,argumentuodama ,kad nieko nesupranta  schmoll.gif  Gal turit kokiu metodu mums padet,kad vaikui butu malonumas pamokas ruost????  mirksiukas.gif
*

Mums yra buve panasiai - tiesiog kuriam laikui palikdavau viena paverkt, bet iseidama pasakydavau, kad pamokas vis tiek reikes paruosti, todel turi susikaupti ir skaityti kas uzduota pats. Na, nezinau ar tai gera "metodika", bet man suveike g.gif
Zvaigzdziuke

nu jau maniškė penktokė kaip baisiai rašo wacko.gif
Mokytojai ir tie liepia raštą iššifruot doh.gif visa į tėvą doh.gif
tiek, kad mokosi labai gerai , tai taip smarkiai prie jos nepriekabiauju cool.gif
torasama
Kai susikaupia tai rašo tvarkingai, bet jei jau ima kažkur skubėti, tai ir raštas paskui "lekia" doh.gif
Nataliukas
Pas mus su tuo reikalu BEDA doh.gif vista su koja turbut tvarkingiau raso biggrin.gif mokytojai uz bardaka raso mazesnius pazymius verysad.gif Nors siaip mokosi labai gerai, tai as per daug i galva neimu
Jurlin
maniskio tvarka lygi 0, sasiuviniuose nesuprasi kas parasyta, pritepliota, kampai nutriuse doh.gif gal kad pirmokas, bet speju nelabai kas pasikeis ir ateityje doh.gif
ČIČI
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 18, 01:36)
maniskio tvarka lygi 0, sasiuviniuose nesuprasi kas parasyta, pritepliota, kampai nutriuse  doh.gif  gal kad pirmokas, bet speju nelabai kas pasikeis ir ateityje  doh.gif
*

Pasitaisys, bent truputį tai tikrai. Dėl užlankstytų kampų pas mus dar nelabai, bet kai parašo tvarkingiau, visada giriame ir jam labai tai patinka mirksiukas.gif
G-M
Na mano devintokui tai tokie dalykai kaip paišymas į sąsiuvinio galą jau praėjo ax.gif Bet va raštelis jo doh.gif O dar jis kairiarankis tai pradžioj vargo buvo dėl to kad rašė į kitą pusę doh.gif dabar kai reikia skubėt jo rašto aš praktiškai nebeįskaitau , bet ne visi ir mano raštą įskaito tongue.gif
Egle22
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 28, 13:20)
nu jau maniškė penktokė kaip baisiai rašo  wacko.gif 
Mokytojai ir tie liepia raštą iššifruot  doh.gif  visa į tėvą doh.gif
tiek, kad mokosi labai gerai , tai taip smarkiai prie jos nepriekabiauju  cool.gif
*

Mano dukra irgi siaubingai raso. Pati nevisada suprantu ka prirase. Bet - kaip ir taviske - mokosi puikiai.

Nieko nesakau del rasto. Nemanau, kad dailyrastis yra labai svarbi mokslo/lavinimo dalis. As ir pati baisiai rasiau - net i pionierius del rasto paskutine prieme unsure.gif Ir dabar nesuskaitomai rasau. Tikrai del to neverkiu - gyvenime mano kreivazones man nepakenke thumbup.gif
sandrilt
šiais metais jau trečiokas, tai galiu pasakyt, kad jau tvarkingai rašo, bet kiek teko kariaut dėl to , tai siaubas doh.gif .Tik tiek mano vaikui buvo kančia, kad negali pasakyt, kad ir tu baisiai rašai, nes pas mane visada viskas tvarkingai surašoma ax.gif
krissste
KAI ATSIVERCIU SASIUVINI TAI SILPNA PASIDARO unsure.gif .RASO BAISIAI NEGRAZIAI, NORS DAUG KARTU PERRASO BET RASTAS NEGRAZEJA doh.gif
ČIČI
QUOTE(krissste @ 2008 02 20, 22:35)
KAI ATSIVERCIU SASIUVINI TAI SILPNA PASIDARO unsure.gif .RASO BAISIAI NEGRAZIAI, NORS DAUG KARTU PERRASO BET RASTAS NEGRAZEJA doh.gif
*

ai, aš irgi negražiai rašiau, bet univerą baigiau mirksiukas.gif
Pangasija
QUOTE(ČIČI @ 2008 02 21, 11:10)
ai, aš irgi negražiai rašiau, bet univerą baigiau  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
man pradinėse klasėse mokytoja pranašavo medikės karjerą dėl siaubingo rašto
karoliukas
Maniske kaip kada,kai pasistengia grazei paraso,kai tingi tai neduok dieve,raides sleivos kreivos doh.gif .
*Vasaros lietus*
manosios raštas kaip gydytojo lotuliukas.gif turbūt į močiutę, nes ta būdama medikė savo pačios rašto kartais neįskaitydavo lotuliukas.gif
Adietka
Pas maniškį irgi baisu doh.gif Pradinėse klasėse per Gimtadienį visi vaikai linkėdavo gražiau rašyti wink.gif Na pas mane nebuvo taip baisu sąsiuviniuose, šiek tiek gražiau tik wink.gif
Semile
netvarkingai schmoll.gif barames abu,o jis sako mokytoja nieko nesako svarbu be klaidu doh.gif
rairona
Mano vaikas irgi rašo siaubingai. Dėl kreivų raidžių per dauk nepergyvenu svarbiausiai teisingai, bet kad kartais neatsirenku kas parašyta braukia perbraukia dar kokį klecką uždeda viskas susilieja vienu žodžiu siaubas. Mokytoja sakė, kad pirmokėliam užtenka po3sasvinius į metus. mes jau sunaudojom po 8. Ką daryt kaip jam išaiškyt, kad sasiuviniai turi būti tvarkingi? doh.gif
jievyte
visos rashtysenos grazhios smile.gif
dar idomiau, kai nestandartine rashysena
ČIČI
QUOTE(jievyte @ 2008 03 08, 14:16)
visos rashtysenos grazhios smile.gif
dar idomiau, kai nestandartine rashysena
*

Aha, o ypac kleckuota
pukute m
Maniskio tai rasysena dar puse velnio,bet klaidu klaidu doh.gif
Profit
Maniškė rašo be klaidų, bet tragiškai. Vos pati gali įskaityti savo raštą. lens.gif
agle
mažoji kairiarankė , tai rašo klaikiai , bet nėra ko norėti , nes mano raštas irgi ne iš gražiųjų ax.gif klaidų irgi daug daro ypač lietuvių kalboje blush2.gif
ZYLĖ7
Sunaus sasiuviniu mociutei nerodyciau lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.