Mano kairiarankis rašo baisiai
mano dukra tai tvarkingai rašo...aš neturiu priekaištų...O Tau Graž*Kia pasakysiu vieną dalyką...aš bent jau taip manau, kad tavo vaikas tikrai pradės rašyti tvarkingai taip visada būna
AS DZIAUGIUOSI DUKRIUKAS RASO GRAZIAI LABAI
Maniškis antrokas rašo netvarkingai, bet gražiau nei prieš metus. Tuo ir džiaugiuosi
QUOTE(maziux2 @ 2007 02 21, 18:55) Galiu tik pasidžiaugti . turiu dailyraščio konkurso 2-os vietos laimėtoją. Papildyta: QUOTE(una-art @ 2007 02 22, 01:23) dabar mano dailyraštininkas ketvirtokas . Per visus tuos metus buvo vieną kart toks konkursas.Kiekviena klasė išleido po kelis mokinukus į tą konkursėlį ir jie rašė dailyraštį. 3-oj klasėj vieną pusmetį dailyraštis buvo PRIVALOMI namų darbai.Po nustatytą skaičių sakinių kas dieną. Kaip pamokų ruošimas!
Mano mazius, nors penktokas, bet raso klaikiai
ko tik as nedariau dabar raso taip, kad pats kartais neperskaito, o as bandau atspeti, kas ten parasyta
maniškis trečiokas,rašo tragiškai.
Mano pirmokėlis kairiarankis, raso įskaitomai, bet labai mėgsta "kepti blynus",
Maniškė laaaabai negražiai rašo. Na bet ką daryt - tevėliai irgi negražiau
Dukra rašo -"vištos koja"-pasistengus išeina visai dailiai rašyti
Sūnus "sulaužyta vištos koja" net pats neperskaito kartais- o jei stengiasi dailyraščiu perrašinėti gaunasi tada vistiek "vištos koja", bet nesulaužyta Ir pati pamenu, kai mokyklos laikus , kai tekdavo perrašinėti ištisus sąsiuvinius dailyraščiu. QUOTE(siaubute @ 2007 05 28, 11:06) Dukra rašo -"vištos koja"-pasistengus išeina visai dailiai rašyti Sūnus "sulaužyta vištos koja" net pats neperskaito kartais- o jei stengiasi dailyraščiu perrašinėti gaunasi tada vistiek "vištos koja", bet nesulaužyta Ir pati pamenu, kai mokyklos laikus , kai tekdavo perrašinėti ištisus sąsiuvinius dailyraščiu. Kai sūnus buvo gal pirmokas ar antrokas, jiems buvo dailyraščio pamokos, tad rašo visai neblogai (ypač kai pasistengia), o vat dukters (į mokyklą pradėjo eiti 2 metais vėliau už brolį) mokytoja vienais metais (ar pusmetį, jau net nepamenu), dailyraščio pamokas vedė tik po to, kai aš pati pasiūliau ir nemaža dalis tėvų tam pritarė... Kai pasakiau, kad man nepatinka, kaip maniškė rašo, ir kad jeigu pradinėse klasėse niekas neprivers išmokti gražiai rašyti, vėliau to išmokyti bus neįmanoma, nustebusios mokytojos atsakymas buvo: "kad jūsiškė dar labai gražiai rašo, nematėt, kaip kitų sąsiuviniai atrodo" QUOTE(tablete @ 2007 05 30, 00:34) Kai sūnus buvo gal pirmokas ar antrokas, jiems buvo dailyraščio pamokos, tad rašo visai neblogai (ypač kai pasistengia), o vat dukters (į mokyklą pradėjo eiti 2 metais vėliau už brolį) mokytoja vienais metais (ar pusmetį, jau net nepamenu), dailyraščio pamokas vedė tik po to, kai aš pati pasiūliau ir nemaža dalis tėvų tam pritarė... Kai pasakiau, kad man nepatinka, kaip maniškė rašo, ir kad jeigu pradinėse klasėse niekas neprivers išmokti gražiai rašyti, vėliau to išmokyti bus neįmanoma, nustebusios mokytojos atsakymas buvo: "kad jūsiškė dar labai gražiai rašo, nematėt, kaip kitų sąsiuviniai atrodo" Papildyta: QUOTE(Aušr @ 2007 06 03, 19:58) rašo dabar gana tvarkingai. Anksčiau raštas buvo baisus... Mano rašysena gana daili, mergaitei vis parodydavau ją kaip pavyzdį.
Mano pirmokė rašo, kaip su svetima ranka. Raidės nesiekia linijų, netaisyklingos. Aš ją namie baru, liepiu parašyt tol, kol bus gražiai, o ji man sako, kad ,,mokytoja man nieko nesako".
Mano jau ketvirtokas,bet jau rašo
Skuba,viena raidė didesnė,kita mažesnė,kartais net pats neperskaito ką parašė Ir visai dėl to nepergyvena
vyresnele tai raso tvarkingai dabar, jau eis i 4 klase, tai tos problemos praeity, o pradzioj tai ta trejeta rasydavo i kita puse ir kol ismokem normaliai rasyt tai vargom vargom
Maniškis antrokas irgi negražiai rašė. Nupirkau knygine pratybas "Dailyraštis" ir dabar "treniruojasi". Pažanga matosi.
MANO DUKRA RASO
Dukra raso nuo pirmos klases tvarkingai,teplioniu ir pribraukymu buna labai mazai. Agant keiciasi rastas ,bet tvarkingumas isliko
As nekreipiu demesio i rasta-svarbu klaidu nedaro
Manoji pirmoje klaseje labai dailiai rase, antroje rastas suprastejo. Dziaugiuosi, kad bent klaidu nedaro...
QUOTE(krissste @ 2007 07 21, 13:52) Manasis taip pat Papildyta: QUOTE(zirzale @ 2007 06 20, 14:12) Maniškis antrokas irgi negražiai rašė. Nupirkau knygine pratybas "Dailyraštis" ir dabar "treniruojasi". Pažanga matosi. idomu ar trecioje klaseje dar bus naudinga?
Aš gražiai rašiau kažkada tačiau dabar paskutinėse klasėse, kai tempai tokie, reikia viską greitai rašyti, tai savo raštą įskaitau tik aš ir mokytojai
QUOTE(Been_gone @ 2007 09 01, 12:50) Aš gražiai rašiau kažkada tačiau dabar paskutinėse klasėse, kai tempai tokie, reikia viską greitai rašyti, tai savo raštą įskaitau tik aš ir mokytojai Todel, gydytoju rasto niekas ir neperskaito
Sveiki,cia as nauja
QUOTE(Nomedute26 @ 2007 09 06, 23:49) Sveiki,cia as nauja Mums yra buve panasiai - tiesiog kuriam laikui palikdavau viena paverkt, bet iseidama pasakydavau, kad pamokas vis tiek reikes paruosti, todel turi susikaupti ir skaityti kas uzduota pats. Na, nezinau ar tai gera "metodika", bet man suveike nu jau maniškė penktokė kaip baisiai rašo Mokytojai ir tie liepia raštą iššifruot tiek, kad mokosi labai gerai , tai taip smarkiai prie jos nepriekabiauju
Kai susikaupia tai rašo tvarkingai, bet jei jau ima kažkur skubėti, tai ir raštas paskui "lekia"
Pas mus su tuo reikalu BEDA
maniskio tvarka lygi 0, sasiuviniuose nesuprasi kas parasyta, pritepliota, kampai nutriuse
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 18, 01:36) maniskio tvarka lygi 0, sasiuviniuose nesuprasi kas parasyta, pritepliota, kampai nutriuse Pasitaisys, bent truputį tai tikrai. Dėl užlankstytų kampų pas mus dar nelabai, bet kai parašo tvarkingiau, visada giriame ir jam labai tai patinka
Na mano devintokui tai tokie dalykai kaip paišymas į sąsiuvinio galą jau praėjo
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 28, 13:20) nu jau maniškė penktokė kaip baisiai rašo Mokytojai ir tie liepia raštą iššifruot tiek, kad mokosi labai gerai , tai taip smarkiai prie jos nepriekabiauju Mano dukra irgi siaubingai raso. Pati nevisada suprantu ka prirase. Bet - kaip ir taviske - mokosi puikiai. Nieko nesakau del rasto. Nemanau, kad dailyrastis yra labai svarbi mokslo/lavinimo dalis. As ir pati baisiai rasiau - net i pionierius del rasto paskutine prieme
šiais metais jau trečiokas, tai galiu pasakyt, kad jau tvarkingai rašo, bet kiek teko kariaut dėl to , tai siaubas
KAI ATSIVERCIU SASIUVINI TAI SILPNA PASIDARO
Maniske kaip kada,kai pasistengia grazei paraso,kai tingi tai neduok dieve,raides sleivos kreivos
manosios raštas kaip gydytojo
Pas maniškį irgi baisu
netvarkingai
Mano vaikas irgi rašo siaubingai. Dėl kreivų raidžių per dauk nepergyvenu svarbiausiai teisingai, bet kad kartais neatsirenku kas parašyta braukia perbraukia dar kokį klecką uždeda viskas susilieja vienu žodžiu siaubas. Mokytoja sakė, kad pirmokėliam užtenka po3sasvinius į metus. mes jau sunaudojom po 8. Ką daryt kaip jam išaiškyt, kad sasiuviniai turi būti tvarkingi?
visos rashtysenos grazhios
dar idomiau, kai nestandartine rashysena
Maniskio tai rasysena dar puse velnio,bet klaidu klaidu
Maniškė rašo be klaidų, bet tragiškai. Vos pati gali įskaityti savo raštą.
mažoji kairiarankė , tai rašo klaikiai , bet nėra ko norėti , nes mano raštas irgi ne iš gražiųjų
Sunaus sasiuviniu mociutei nerodyciau
|