Musu dukrytei buvo mazdaug 1.6 m, kai paragavo majonezo
Stengiuosi neduoti
Nesam dar ragave.Jauciu ir nepatiktu.Geriau sviestas ar grietyne.
Kiek maciau pazystamu 2 metuku mergaite virta kiausini labai skaniai valge su sviestu
Net nebandėm, ir nežinočiau, kur tą majonezą 'įkomponuoti'
QUOTE(inga77 @ 2008 01 26, 15:00) o aš vietoj majonezo su kiaušiniu duodu grietinės, ir labai skaniai valgo. Ir nesprangu. Labai skanu supjaustyt kiaušinį, pomidoriuką ir įdėti grietinės, krapų. Mažius labai mėgsta tokius pusryčius. Šiaip majonezo neduodu. Jei darom mišrainę, dalinu porcijas suaugusiems ir vaikui atskirai. Suaugusiems maišau su majonezu, sūnui- su alyvuogių aliejum.
Pati beveik jo nevalgau, tai ir vaikai nepriprato valgyti.
Vyresnė 6 metų dukra jo visiškai nevalgo, jei pamato kokias salotas su majonezu, tai iškart atsisako, nors jos bendraamžiai kerta lietuvišką mišrainę. O 1,5 dar net neragavo ir manau, kad dar ilgai neduosiu. Kai į darželį nueis, tada galės valgyti su virtu kiaušiniu ten, jei tik norės.
Majonezo paragavo neseniai kartu su misraine ir labai patiko ,buvo gardu...Bet nenoreciau ,kad tai butu daznai,nes nera sveika.
Neduodu ir manau iki 3 metu vaikui majonezas kaip ir kecupas nepatartinas, nes sudetyje yra acto. Kam dirginti maza skranduka?
Mums 2m ir 2men., o kadangi maniske megsta balta ir ryziu- krabu misraines, tai majonezo ragauja kartu su jom, bet suvalgo tai nedaug, nedraudziu siek tiek paragauti
Mūsų mažutei beveik trys metukai, ji dar nėra ragavusi majonezo.
kartais su misraine paragauja
Neduodu, nes tinkamos sudeties nemaciau dar ne vieno. Nebent pati pagaminciau, bet nemanau, kad toks jau tai naudingas produktas, kad gaisciau jam laika..
Ragavom su mišrainėm
su misrainem ragavom, bet nepasakyciau kad jam patiko, kartais nuo dangtelio palaizo ar ikisa pirstuka,
Ne, manau dar labai anksti...
dar neragavom ir tikiuosi neparagaus artimiausiu laiku....
Ragavom šiek tiek, bet šiaip valgyt su kažkuo dar neduodu
O mano mažoji labai mėgsta majonezą su kiaušiniu. Visada pasiūlau vietoj majonezo grietinės, bet jei atsisako, duodu majonezą ir nematau tame nieko blogo. Manau, organizmas pats atsirenka, kas jam tinka. Žinoma, vaikui reikia paragaut visko su saiku.
ragavo su misrainem
Ragavom su misrainem...
maniske be majonezo nevalgo kiausinu, tai ir duodu
QUOTE(supergaga @ 2010 01 10, 19:28) mano taip pat neragavusi ir tuoj 3 metukai... visiskai jokio padazo nemegsta, grietine ir tai labai retai Ko gero neina i darzeli
neduodu, bet jeigu yra mišrainėje, jo neišimsi gi. mažoji tai 1,7jau yra gavusi su mišraine, o didžioji tai ne , jai greit bus keturi
Patys retai valgom, tai ir vaikas neragavęs
Majonezo tikrai dar nera ragavusi
sveikos
Mūsų dukrytė valgo tą patį kaip ir mes. o majoneza mes naudojam daug kur: ir mėsytę marinuojam, ir mišraines darom. visa vaikystę kabindavau majonezą šaukštais na atrodo dar gyva ir dabar jį labai labai mėgstu. Mažajai taip prie kiaušionio duodu truputi majonezo, o be pomidoru padazo dešrelės nevalgo, nuo pat mažens ji mėgsta valgyti aštriai, tiik va jau aš tą aštruma darau pagal jos amžių, daug ka dar sumaisau su grietine kad būtų švelniau. Ir kiek mamų tiek nuomonių bus apie sveiką vaiko mitybą
sveiki.
mes majonezo esame ragavę, ir toliau ragaujam max kartą per savaitę su kiaušinuku
Tuoj bus du metukai, bet dar neragavo
Manasis majonezo dar neragavęs, permažas.
Manoji yra ragavus kai kartu su MB valgo .Tai jei padažas koks su majonežu ar kažkas tokio . Mes aplamai padažu mėgėjai tai man jai neduot sunku ypač kai mato ,kad pats dediesi. Bet stegiuosi duoti kokybiškesnį ar savo pagaminta bet kokį produktą. Gal kuri žinote naminio majonezo receptuką?
QUOTE(Evelinčikas @ 2010 04 26, 10:51) Manoji yra ragavus kai kartu su MB valgo .Tai jei padažas koks su majonežu ar kažkas tokio . Mes aplamai padažu mėgėjai tai man jai neduot sunku ypač kai mato ,kad pats dediesi. Bet stegiuosi duoti kokybiškesnį ar savo pagaminta bet kokį produktą. Gal kuri žinote naminio majonezo receptuką? Šitoj temoj yra majonezo receptų. Tik į majonezą dedasi žali kiaušiniai, tai mažam vaikui gal nelabai tinkamas dalykas, salmonelioze gali apsikrėsti
Maniškė 2,5 metų majonezą šaukštais valgyti galėtų, taip jai skanu...bet, aišku, niekas tiek neduoda, duodu šaukštelį, tai net laižosi nuo skanumo..
As su majonezu neskubesiu. Jei pati kur paragaus, tai nedrausiu, bet specialiai nesiulysiu valgyt
Majonezo geriau vengti, kaip ir keciupo. Mano mazoji buvo majonezo 1.5 metuku uzvalgiusi, tai viska isveme. Tai be 6 metuku sakiau neduosiu.
Nelabai daug, bet daviau, ypac su virtu kiausiniu jai patinka
MANISKE VALGO TIK SU SALTIENA
specialiai majonezo i jos maista nekraunu, bet su misraine yra ragavusi
Virta kiausini valgo tik su majonezu. Nematau cia nieko blogo.
nemanau kad majonezas yra super didele blogybe - juk ir gaminamas is kiausiniu, aliejaus, garstyciu ir tt. tik tiek kad riebus. pati neduodu kol kas bet jei paragaus ir jai patiks, tj tegu kartais ir jame liezuvi pamirko, juk nevalgys saukstais
Paragauja mano mažasis majonezo kai valgo salotas
girdėjau vaikams jis nesveika vartoti,tai gerai,kad maniškis net nusipurto pamates majonezą
yra ragavusi tik su salotomis, vieno kaip priedo ar padazo - ne. Suspes veliau, jei patiks.
neragavom dar ir nesiulysiu kuri laika....
Su kiausiniu virtu valgo, nematau nieko blogo, su kepta zuvim kartais...Valgom tik Helmans mes patys
neskubu ir as jo duot, nebent kada pasirysiu pati jo pasigaminti
paragauja tik su misrainem
spicialiai tai neduodu, bet su balta misraine tai ragavus
Specialiai neduodu,bet su balta misraine ar zirneliais skanauja ir matosi,kad maniskiui labai patinka
|