Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškės: Raktelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
aleksandra221
sveikos mamos nesuprantu jeigu kaz kas nepatinka, jauciat, kad vaikui bolgai, kodel nenueinat pas vedeja, galim susitarti eiti kartu, dviesia, tryse, nes man irgi neramu del Natasos, noreciau pasikalbeti su vedeja.
as Manto mama 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aleksandra221 @ 2011 03 14, 14:14)
sveikos mamos nesuprantu jeigu kaz kas nepatinka, jauciat, kad vaikui bolgai, kodel nenueinat pas vedeja, galim susitarti eiti kartu, dviesia, tryse, nes man irgi neramu del Natasos, noreciau pasikalbeti su vedeja.
as Manto mama 4u.gif
*

grupa Misata 4u.gif
Olkin
Sveikos!
O man nepatinka, kad visa ziema vaikai neejo i lauka. Ar cia tik man del to neramu? Visus tenkina tas dalykas, kad kiemas nebuvo isvalytas ir nei karto vaikai neejo i lauka? Gal zinote, ar tie ejimai i lauka yra privalomi darzeliuose?
Crazy mama
QUOTE(Olkin @ 2011 03 15, 09:05)
Sveikos!
O man nepatinka, kad visa ziema vaikai neejo i lauka. Ar cia tik man del to neramu? Visus tenkina tas dalykas, kad kiemas nebuvo isvalytas ir nei karto vaikai neejo i lauka? Gal zinote, ar tie ejimai i lauka yra privalomi darzeliuose?
*

Sveikutes, taip ejimai i lauka yra privalomi, iki tam tikros oro temperaturos tiksliai nezinau blush2.gif
Bet Jus pagalvokite pakol aukletoja visus vaikus atrengs, abziures tai jau pirmi bus susile.O ir lauke kokia gali buti prieziura, aukletoja viena o vaiku 14.
As esu pries pasivaiksciuojimus i lauka ziema darzelyje.Viena vaika pati vos suziuriu, tai sniega ima tai dar ka nors, o ka jau kalbeti kai ju daug.
O be to mes patys turetume daugiau laiko skyrti savo vaikams, o pasivaiksciuojimas butu vienas is tokiu budu. smile.gif
Olkin
QUOTE(Crazy mama @ 2011 03 17, 19:24)
Sveikutes, taip ejimai i lauka yra privalomi, iki tam tikros oro temperaturos tiksliai nezinau blush2.gif
Bet Jus pagalvokite pakol aukletoja visus vaikus atrengs, abziures tai jau pirmi bus susile.O ir lauke kokia gali buti prieziura, aukletoja viena o vaiku 14.
As esu pries pasivaiksciuojimus i lauka ziema darzelyje.Viena vaika pati vos suziuriu, tai sniega ima tai dar ka nors, o ka jau kalbeti kai ju daug.
O be to mes patys turetume daugiau laiko skyrti savo vaikams, o pasivaiksciuojimas butu vienas is tokiu budu. smile.gif
*

O as uz pasivaiksciojimus lauke. Susitvarkyti su 14 vaiku man ir uzdaroje patalpoje butu nelengva, bet toks aukletoju darbas... O del laiko skyrimo... Na tai ziema po darzelio jau tamsoka eiti i lauka ir daug salciau, nei jei tai daryti diena. Ir kazkaip kituose darzeliuose su vaikais susitvarko... Bet pas mus net jei ir noretu aukletojos iseiti i lauka, tai negaletu, nes kiemai nevalomi...
Crazy mama
QUOTE(Olkin @ 2011 03 18, 09:22)
O as uz pasivaiksciojimus lauke. Susitvarkyti su 14 vaiku man ir uzdaroje patalpoje butu nelengva, bet toks aukletoju darbas... O del laiko skyrimo... Na tai ziema po darzelio jau tamsoka eiti i lauka ir daug salciau, nei jei tai daryti diena. Ir kazkaip kituose darzeliuose su vaikais susitvarko... Bet pas mus net jei ir noretu aukletojos iseiti i lauka, tai negaletu, nes kiemai nevalomi...
*

Bet mamytes sniegas cia nekliutis,bele noro yra ir jegu.Taigi patys vaikuciai gali atsinesti is namu kastuvus, kastuvelius ir iskasti sau mazus keliukus,nes kiek zinau visose darzeliuose truksta kiemsargiu -valytojo etatu ir nieks uz dyka neis valyti sniega.Nebent patys teveliai galetu parodyti iniciatyva is sudaryti talka, manau darzelio administracija tik uz teveliu norus ir pagalba smile.gif
*Lenuliuke*
QUOTE(Crazy mama @ 2011 03 17, 20:24)
*

Sveiki 4u.gif visu pirma,aukletoja ne viena,yra auklyte,kuri gali/turi padeti! Be to yra ne vienas apsirengimo budas,darant tai dviese,pvz. viena rengia,kita laukia/pasitinka lauke ax.gif O pgl Jus ir vasara "nereiktu" eiti i lauka,nes juk kaip gi vargses aukletojos suziures visus vaikus doh.gif biggrin.gif vietoj sniego bus smelis ir tt.
Crazy mama
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2011 03 19, 19:26)
Sveiki  4u.gif  visu pirma,aukletoja ne viena,yra auklyte,kuri gali/turi padeti! Be to yra ne vienas apsirengimo budas,darant tai dviese,pvz. viena rengia,kita laukia/pasitinka lauke ax.gif  O pgl Jus ir vasara "nereiktu" eiti i lauka,nes juk kaip gi vargses aukletojos suziures visus vaikus  doh.gif  biggrin.gif  vietoj sniego bus smelis ir tt.
*

Sveikutes 4u.gif
Deja Jus blogai mane supratote, sniegas cia ne prieko, as esu pries, nes fiziskai prizureti ziema vaikus yra zimiai sunkiau.Pagalvokite, kiek viena is Jusu uztrunkate kol aprengete, savo vaika. g.gif O kai grupeje ju yra 14, taip sutinku teoriskai galima, bet fiziskai ne.
Vasara yra visiskai kitai, rubeliai lengvi, vaikai, gali patys apsirengti, o aukletoja tik padeda abziuri.
O jeigu Jus, turite kazkokiu nepasitenkinimu, del lauko, kodel nekalbate tuo klausimu tiesiai su aukletoja, manau galima visada surasti bendra sprendima, visos aukletojos yra geranoriskai nusiteikusios, padeti, tiek mums tiek musu vaikams mirksiukas.gif
Taigi sekmes 4u.gif
Olkin
QUOTE(Crazy mama @ 2011 03 20, 22:46)
Sveikutes 4u.gif
Deja Jus blogai mane supratote, sniegas cia ne prieko, as esu pries, nes fiziskai prizureti ziema vaikus yra zimiai sunkiau.Pagalvokite, kiek viena is Jusu uztrunkate kol aprengete, savo vaika. g.gif O kai grupeje ju yra 14, taip sutinku teoriskai galima, bet fiziskai ne.
Vasara yra visiskai kitai, rubeliai lengvi, vaikai, gali patys apsirengti, o aukletoja tik padeda abziuri.
O jeigu Jus, turite kazkokiu nepasitenkinimu, del lauko, kodel nekalbate tuo klausimu tiesiai su aukletoja, manau galima visada surasti bendra sprendima, visos aukletojos yra geranoriskai nusiteikusios, padeti, tiek mums tiek musu vaikams mirksiukas.gif
Taigi sekmes 4u.gif
*

As nenorejau uzpulti aukletojos ir paklausiau, ar veda i lauka. Ji man atsake, kad veda. Sakau, tai ka jus ten veikiat, nes juk kiemas neisvalytas. Man atsake. kad apeina rata aplink darzeli. Nepatikajau... Tai jie net nesako, kad neeina i lauka... Nepraso tevu, kad padetu isvalyti kiema...
Todel ir nusprendziau cia paklausti, ar cia tik man atrodo, kad nevedami vaikai i lauka, ir ar tik man tai nepatinka. Kol kas isgirdau 2 nuomones. Dekoju.
Crazy mama
QUOTE(Olkin @ 2011 03 21, 09:09)
As nenorejau uzpulti aukletojos ir paklausiau, ar veda i lauka. Ji man atsake, kad veda. Sakau, tai ka jus ten veikiat, nes juk kiemas neisvalytas. Man atsake. kad apeina rata aplink darzeli. Nepatikajau... Tai jie net nesako, kad neeina i lauka... Nepraso tevu, kad padetu isvalyti kiema...
Todel ir nusprendziau cia paklausti, ar cia tik man atrodo, kad nevedami vaikai i lauka, ir ar tik man tai nepatinka. Kol kas isgirdau 2 nuomones. Dekoju.
*

Na del aukletojos pasakymo, tai net keista pasidare,kodel, sako kad veda.Nes kiek zinau, daugelio grupiu tai tikrai vaikai nera vedami i lauka. g.gif
tafuti
Na nezinau. Mes lanko si darzeli tik kaciuku grupe, tai dukrele daznai sako kad buvo lauke. Zema tai tikrai neeidavo kai buvo salciai, bet dabar vos ne kiekviena diena.
juliok80
sveikos! norejau suzinoti, kada formuojasi grupes? mano dukrytei dabar 1.3 metai., gyvenam Pilaitej. noriu uzrasyt i si darzeli, nes toks jausmas kad Pilaitej nepateksim...ar ne per velu?
Olkin
QUOTE(juliok80 @ 2011 04 05, 23:05)
sveikos! norejau suzinoti, kada formuojasi grupes? mano dukrytei dabar 1.3 metai., gyvenam Pilaitej. noriu uzrasyt i si darzeli, nes toks jausmas kad Pilaitej nepateksim...ar ne per velu?
*

Nueikite pas direktore. Tada suzinosite, ar galimybe patekti nuo rugsejo.
*jolantab*
Man irgi nepatiko, kad vaikai prasėdėjo visą žiemą grupėse, nors buvo ir žiemą gražių saulėtų dienų. Dabar, kai orai kiek atšilo nuo praeitos savaitės pradėjo eiti kartą per dieną į lauką. Nežinau, ar kažkas iš tėvų pasisakė, ar kas... Nes auklėtojo teisinosi, kad dar per maži eiti, tai per didelės balos ar dar kažkas...
Julija.saule
QUOTE(*jolantab* @ 2011 04 13, 20:57)
Man irgi nepatiko, kad vaikai prasėdėjo visą žiemą grupėse, nors buvo ir žiemą gražių saulėtų dienų. Dabar, kai orai kiek atšilo nuo praeitos savaitės pradėjo eiti kartą per dieną į lauką. Nežinau, ar kažkas iš tėvų pasisakė, ar kas... Nes auklėtojo teisinosi, kad dar per maži eiti, tai per didelės balos ar dar kažkas...
*

o cia kurioje grupeje? man tai irgi aktualu
Sashuska
*

Sveika! Mes irgi pilaitej gyvenam ir siandien uzsirasem i sita darzeli, mum 1.2 metai, as noriu leist nuo kitu metu pradzios, bet man pasake kad jau mes patenkam greiciausiai tik nuo kito rugsejo ... verysad.gif nes dabar per mazi esam sita rugseji eiti...
Olkin
QUOTE(Sashuska @ 2011 05 11, 19:18)
Sveika! Mes irgi pilaitej gyvenam ir siandien uzsirasem i sita darzeli, mum 1.2 metai, as noriu leist nuo kitu metu pradzios, bet man pasake kad jau mes patenkam greiciausiai tik nuo kito rugsejo ...  verysad.gif nes dabar per mazi esam sita rugseji eiti...
*

Taip. I si darzeli priima nuo 1.5 metuku. Galite tartis, kad priimtu pvz. nuo sausio. Bet cia reikia su direktore tartis.
Sashuska
QUOTE(Olkin @ 2011 05 12, 08:19)
Taip. I si darzeli priima nuo 1.5 metuku. Galite tartis, kad priimtu pvz. nuo sausio. Bet cia reikia su direktore tartis.
*

Tai as taip ir parasiau prasyma, kad nuo sausio priimtu, bet sake sansu labai mazai, nes grupes formuojamos nuo rugsejo ir laisvos vietos tikrai nelaikys mum sad.gif
lulk@
QUOTE(*jolantab* @ 2010 12 16, 22:59)
Toks laikas nurodytas tik ant duru, bet is tikruju darbo laikas yra kitos. Mums per susirinkima sake, kad aukletojos pradeda darba nuo 7.15 ir baigia 17.15. Dar minejo, kad yra prailginta grupe, bet jos darbo valandu nezinau.  g.gif
*

cia paprastos grupes taip dirba, o butent budincioji ir dibra nuo 6 iki 19. vasara tik laikas pasikeicia.

QUOTE(Olkin @ 2011 03 15, 09:05)
Sveikos!
*

musu grupe tikrai ejo, bet as visai pries tos ejimus i lauka ziema. o privalomi yra tie pasivaiksciojimai. nuo kazkokios temperaturos 2 kartus per diena. siaip istatymose yra parasyta.

QUOTE(Crazy mama @ 2011 03 17, 19:24)

*

drinks_cheers.gif o dar ziema baisiai slidu...

QUOTE(Crazy mama @ 2011 03 20, 22:46)

O jeigu Jus, turite kazkokiu nepasitenkinimu, del lauko, kodel nekalbate tuo klausimu tiesiai su aukletoja, manau galima visada surasti bendra sprendima, visos aukletojos yra geranoriskai nusiteikusios, padeti, tiek mums tiek musu vaikams
*

drinks_cheers.gif

*

labai priklauso nuo to, i kokia grupe norit patenkt (rusu ar lenku). nes kiek zinau i rusu dar vietu buvo, o i lenku - ne.

QUOTE(Olkin @ 2011 05 12, 08:19)
*

teoriskai nuo 1,5 metuku, bet realiai nuo 2 smile.gif o geriau pradet eit nuo rugsejo, o paskuj pasirgt iki sausio thumbup.gif
Sashuska
QUOTE(lulk@ @ 2011 05 26, 15:48)
teoriskai nuo 1,5 metuku, bet realiai nuo 2 smile.gif o geriau pradet eit nuo rugsejo, o paskuj pasirgt iki sausio  thumbup.gif
*

Cia tai geras variantas ... o kai sergi, vistiek reikia moket uz darzeli?
Ingolia
Zdrastvuite,segodnia my toze zapisalis v vas sadik biggrin.gif pervyi den poidiom 29 avgusta v gruppu Мышата.Ocen ponravilas direktor,prijatnaja milaja zenscina 4u.gif teritorija sadika uhozena,ustonavlivajut novye kaceli construction.gif ,syn daze nehotel uhodit s ploscadki doh.gif V nutri steny ukraseny razlicnypi rabotami detisek,fotografijami s prazdnikov kak syniska govarit "tatata"(krosata).V obscem pokasto dovolna,a kak potom budet posmotrim. smile.gif
lulk@
QUOTE(Sashuska @ 2011 05 26, 16:20)
Cia tai geras variantas ... o kai sergi, vistiek reikia moket uz darzeli?
*

reikia moket, bet jei turit nuo gydytojo lapuka, tai ten nelabai daug, priklauso nuo dienu skaiciaus. berods po 1,5lt per diena.

QUOTE(Ingolia @ 2011 05 26, 23:39)
Zdrastvuite,segodnia my toze zapisalis v vas sadik biggrin.gif pervyi den poidiom 29 avgusta v gruppu Мышата.Ocen ponravilas direktor,prijatnaja milaja zenscina 4u.gif teritorija sadika uhozena,ustonavlivajut novye kaceli construction.gif ,syn daze nehotel uhodit s ploscadki  doh.gif  V nutri steny ukraseny razlicnypi rabotami detisek,fotografijami s prazdnikov kak syniska govarit "tatata"(krosata).V obscem pokasto dovolna,a kak potom budet posmotrim. smile.gif
*

my poseshchaem sadik uzhe bolshe 3 let i do six por v vostorge smile.gif
tafuti
[quote=lulk@,2011 05 28, 08:37]
reikia moket, bet jei turit nuo gydytojo lapuka, tai ten nelabai daug, priklauso nuo dienu skaiciaus. berods po 1,5lt per diena.

Na reikia moketi ne 1.5 Lt per dieno, o 2.5 Lt
lulk@
[quote=tafuti,2011 05 29, 12:49]
[quote=lulk@,2011 05 28, 08:37]
Na reikia moketi ne 1.5 Lt per dieno, o 2.5 Lt
*

[/quote]

gali but smile.gif as skaiciu niekad neprisimenu ax.gif
Reika
cia normalu,kad vaikai per lietu dabar laksto su maikem? aukletojos nematyti,bet gal isleido nes nepastebejo lietaus pro langa...bet kazkaip man nekaip atrodo,ypac,kai lauke vesu.
Cia Raktelyje,mano langai i jo puse
Editaroma
QUOTE(Reika @ 2011 09 01, 11:11)
cia normalu,kad vaikai per lietu dabar laksto su maikem? aukletojos nematyti,bet gal isleido nes nepastebejo lietaus pro langa...bet kazkaip man nekaip atrodo,ypac,kai lauke vesu.
Cia Raktelyje,mano langai i jo puse
*

cia kokie, maziukai? maniskis siandien isejo is namu su striukyte ir vyras primine aukletojoms, kad vaikas lauke butu su striuke... g.gif
Reika
nepasakyciau ,kad maziukai kokiu 5m,bet po kokiu 15min pradejo sleptis pavesinese.siaip keistai pasirode man.Bet tik viena grupe ten buvo,nes nedaug vaiku
Editaroma
QUOTE(Reika @ 2011 09 01, 16:44)
nepasakyciau ,kad maziukai kokiu 5m,bet po kokiu 15min pradejo sleptis pavesinese.siaip keistai pasirode man.Bet tik viena grupe ten buvo,nes nedaug vaiku
*

oi, o as jau issigandau, kad ten maziukai po lietum ir dar vieni laksto...maziuku gal aukletojos nepalieka be prieziuros, jei tik suzinociau, kad tokie dalykai vyksta, reiktu kalbetis su aukletojomis, o jei tai nepadetu- su vadovybe. Jus ten dazniau per langa pasizvalgykite, ar nelaksto pusnuogiai vaikiukai 4u.gif
Reika
musu darzelis kitur,bet mes tik dabar pradesim eiti,tai kazkaip nejauku pasidare .
Realiai aukletoja gal sedejo pavesineje,nes kas ten tupi as nematau gi,bet man nelabai noretusi,kad rudeni vaikai per lietu lakstytu,vieni su maikutem,kiti su megstukais.
Dabar toks metas,kai viena diena karsta,kita jau salta.
Editaroma
QUOTE(Reika @ 2011 09 01, 17:16)
musu darzelis kitur,bet mes tik dabar pradesim eiti,tai kazkaip nejauku pasidare .
Realiai aukletoja gal sedejo pavesineje,nes kas ten tupi as nematau gi,bet man nelabai noretusi,kad rudeni vaikai per lietu lakstytu,vieni su maikutem,kiti su megstukais.
Dabar toks metas,kai viena diena karsta,kita jau salta.
*

as kaip supratau, kad ka palieki spintuteje ta jie ir uzdeda, gal savavaliskai iki maikuciu nenurengia?? as siandien vyrui specialiai pasakiau, kad ispetu del aprangos, be striukes jokiu budu! jei reikes - dar karta pakartosime;nesupras - reiks pyktis.
Reika
siaip asmeniskai siais metais laaabai graziai darzeli papuose,nauja iranga...gaila kiti darzeliai nykus
Editaroma
QUOTE(Reika @ 2011 09 01, 17:26)
siaip asmeniskai siais metais laaabai graziai darzeli papuose,nauja iranga...gaila kiti darzeliai nykus
*

o taip, darzelis siaip labai smagus, direktore maloni, aukletojos irgi nieko blogo negaliu pasakyti, aisku mes neilgai lankome, gal dar islys "uogytes"; tiesa, darzeliui renka po 200 lt remontui, jei esi skyres 2 proc., tada nereikia (nuo siandien dienos vaikas eina i tas suremontuotas patalpas, vyras sake, kad salygos puikios, viskas nauja, zaislai ir t.t.), dar nesu macius nauju patalpu po remonto, savaite teko lankytis kitam korpuse.
dianczik
Mes jau metus laiko lankom si darzeli ir esam labai patenkinti. Remontui davem tik kai pradejom lankyti darzeli, daugiau joku renkliavu nebuvo. O auklytes galiu tik pagrti.
Niutella
mes irgi pradejome lankyti si darzeli, einam i nykstuku grupe smile.gif kolkas viskas tinka ir patinka, ziuresime kaip toliau seksis ax.gif
Editaroma
QUOTE(Niutella @ 2011 09 27, 12:51)
mes irgi pradejome lankyti si darzeli, einam i nykstuku grupe smile.gif kolkas viskas tinka ir patinka, ziuresime kaip toliau seksis ax.gif
*

Mes irgi "Nykstukai" biggrin.gif
aleksandra221
superinis darzelis, mes einam 2 metus, dabar Lapiuku grupej , negalim atsidziaugtis kaip ten faina, Noreciau asmeniskai padekot visoms auklems mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
iwoniux
Sveiki, gal kas atsakys, sitame darzelyje tik rusu ir lenku grupes ar yra ir lietuviu grupes? blush2.gif
Sashuska
QUOTE(iwoniux @ 2012 02 08, 17:12)
Sveiki, gal kas atsakys, sitame darzelyje tik rusu ir lenku grupes ar yra ir lietuviu grupes?  blush2.gif
*

Sveika,
tik rusu ir lenku grupes ...
lormil
Mes nuo rugsejo pradesim lankyti si darzeli thumbup.gif ,esu labai patenkinta kad mus prieme,nors esam is kito rajono.Savo rajone turim du darzelis ir ne i viena ne papuolem. smile.gif
alionna
QUOTE(lormil @ 2012 05 18, 20:34)
Mes nuo rugsejo pradesim lankyti si darzeli thumbup.gif ,esu labai patenkinta kad mus prieme,nors esam is kito rajono.Savo rajone turim du darzelis ir ne i viena ne papuolem. smile.gif
*

Sveika, o jus i kuria rusu ar lenku grupe eisit. I lopselinuku grupe? Gal is Pileites esat?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.