Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškės: Raktelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
Crazy mama
Sveikos mamytes galyte buti drasios vesdamos i sita darzeli savo atzalas,kuriame dirba tikri profesionalai zinantis savo darba ir ji kokybiskai atliekantis. 4u.gif
Mano du brangiausi zmones lanko si darzeli.;
Tos aukletojos su kuriomis teko susidurti musu atzalom buvo tiesiog SUPer zemai lenkiames pries jas ir nuosirdziai dekojame.;Aciu jusms kad esate biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lukrecja
Labutis mirksiukas.gif gal kas galite parašyti tel numerį darželio Raktelis mano mergytei 6 menėsiai įdomu ar didelės ten eilės į lenkų grupės? gal žinote g.gif tai bučiau dekinga už informacija thumbup.gif
Crazy mama
Eiles tai manau kaip ir visose darzeliose. Tu nueik ir uzsirasyk pas direktore, tikrai manau kad bus vietu dar.O skambint neverta nebent suzinoti direktores darbo laika, tu paziurek darzeliu sarasuose turetu buti telefonas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy mama @ 2009 03 26, 14:25)
Sveikos mamytes galyte buti drasios vesdamos i sita darzeli savo atzalas,kuriame dirba tikri profesionalai zinantis savo darba ir ji kokybiskai atliekantis. 4u.gif
Mano du brangiausi zmones lanko si darzeli.;
Tos aukletojos su kuriomis teko susidurti musu atzalom buvo tiesiog SUPer zemai lenkiames pries jas ir nuosirdziai dekojame.;Aciu jusms kad esate biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

suradau netycia
. P. Kavoliuko g. 12, tel. 245 1745a telefona siunciu tau 4u.gif
lukrecja
QUOTE(Crazy mama @ 2009 03 31, 17:55)
Eiles tai manau kaip ir visose darzeliose. Tu nueik ir uzsirasyk pas direktore, tikrai manau kad bus vietu dar.O skambint neverta nebent suzinoti direktores darbo laika, tu paziurek darzeliu sarasuose turetu buti telefonas smile.gif
Papildyta:
suradau netycia
. P. Kavoliuko g. 12, tel. 245 1745a telefona siunciu tau  4u.gif
*

Labai aciu 4u.gif
Crazy mama
Prasom mes cia ir esame tam kad padeti vieni kitiems 4u.gif tongue.gif
dianczik
Sveikos mamytes,

Gyvenam karoliniskese ir kaip tik dabar ieskom darzelio savo auksui. Tai gal kas parasytu daugiau apie si darzeli. Kokie bureliai? ar daznai vyksta kokie koncertai? Nuo kokio amziaus priima?
Crazy mama
Prima jeigu berods nuo 1 metuku biggrin.gif Ira daug ivairiu bureliu sokiu, anglu,daile ir t.t.;
O koncertus aukletojus surengia nepamirstamus, net sirdi spaudzia kai pamatai kai vaikuciai graziai soka ir dainuoja 4u.gif
elvina44
Sveikos. Mes eisime nuo rugsejo 7d i lenku grupe. tik dar nezinau i kokia grupe pateksim ar i zuikuciu (1 aukstas) ar i kt grupe 2 aukste. eisim nuo 2 metuku. man kaip vedeja pasake kad siais metais sarasu nedare, nes daug kas nori pas viena aukletoja, pas kt mazai lanko...yra dvi aukletojos Jadvyga ir Irena. gal kas vede vaikucius ir zino kuri geresne?????????????? labai man rupi sis klausimas. nes musu dukriukas labai reikalauja sau daug demesio...nebezinau pas ka prasytis uzsirasytis..
Gal kas gali parasyti i AZ 4u.gif
busiu labai dekinga, nes skubiai reikia.. blush2.gif
elvina44
sveikos. nejaugi nieks neveda savo vaiku i si darzeli, ir nenori pasidalinti savo ispudziais su kitom mamytem 4u.gif
Bendraukime 4u.gif
Kucheriashka
QUOTE(elvina44 @ 2009 09 02, 16:07)
sveikos. nejaugi nieks neveda savo vaiku i si darzeli, ir nenori pasidalinti savo ispudziais su kitom mamytem 4u.gif
Bendraukime 4u.gif
*

Mes pardėjom lankyti šį darželį prieš tris dienas.Einam į rusų grupę. Tikrai kol kas esu patenkinta šiuo darželiu thumbup.gif Prieš tai lankėm savanorių prospekte darželį,tai man Raktelis daug labiau patinka. Auklėtojos daug viską papasakoja,tikrai draugiškai pasišnekučiuojam thumbup.gif Dukrytė visiškai nepajuto,kad perėjom į kitą darželį,reiškias viskas gerai. Nė karto neverkė ir visiškai labai gerai jaučiasi ten.
mergaiciute
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 04, 20:10)
Mes pardėjom lankyti šį darželį prieš tris dienas.Einam į rusų grupę. Tikrai kol kas esu patenkinta šiuo darželiu thumbup.gif Prieš tai lankėm savanorių prospekte darželį,tai man Raktelis daug labiau patinka. Auklėtojos daug viską papasakoja,tikrai draugiškai pasišnekučiuojam thumbup.gif Dukrytė visiškai nepajuto,kad perėjom į kitą darželį,reiškias viskas gerai. Nė karto neverkė ir visiškai labai gerai jaučiasi ten.
*

O kuria grupe jus lankot? Mes nuo ryt pradesim peliuku grupe lankyti, idomu kaip pavyks mums priprasti prie naujos aplinkos ir aukletojos unsure.gif g.gif
Kucheriashka
QUOTE(mergaiciute @ 2009 09 14, 00:21)
O kuria grupe jus lankot? Mes nuo ryt pradesim peliuku grupe lankyti, idomu kaip pavyks mums priprasti prie naujos aplinkos ir aukletojos  unsure.gif  g.gif
*

Ir mes "Peliukų" grupę lankom smile.gif
Lenuska03
QUOTE(elvina44 @ 2009 08 31, 23:13)
Sveikos. Mes eisime nuo rugsejo 7d i lenku grupe. tik dar nezinau i kokia grupe pateksim ar i zuikuciu (1 aukstas) ar i kt grupe 2 aukste. eisim nuo 2 metuku. man kaip vedeja pasake kad siais metais sarasu nedare, nes daug kas nori pas viena aukletoja, pas kt mazai lanko...yra dvi aukletojos Jadvyga ir Irena. gal kas vede vaikucius ir zino kuri geresne?????????????? labai man rupi sis klausimas. nes musu dukriukas labai reikalauja sau daug demesio...nebezinau pas ka prasytis uzsirasytis..
Gal kas gali parasyti i AZ 4u.gif
busiu labai dekinga, nes skubiai reikia.. blush2.gif
*

Mes lankem zuikuciu grupe, Jadviga thumbup.gif aukletoja. Musu vaikas su malonumu pasilikdavo darzely smile.gif O del Irenos niko negaliu pasakyti, siaip ten aukletojos visos geros 4u.gif
elvina44
QUOTE(Lenuska03 @ 2009 10 05, 13:30)
Mes lankem zuikuciu grupe, Jadviga  thumbup.gif  aukletoja. Musu vaikas su malonumu pasilikdavo darzely smile.gif O del Irenos niko negaliu pasakyti, siaip ten aukletojos visos geros  4u.gif
*

dekui kad atsaket. mes irgi einam i zuikucius pas jadvyga. musu panelyte irgi labai noriai eina pas ja drinks_cheers.gif
sweety123
Panos, kaip musu darzelyje su susirgimais g.gif Mes kol kas nelankome, nuo pirmadienio eisim, tai kazkaip baisoka unsure.gif
kareive
QUOTE(tafuti @ 2006 12 20, 01:24)
Laba diena Mamites,
Gal lankote darzeli "Raktelis' ar girdejote atsilepimu? Pasidalinkite. biggrin.gif
Aciu
*

Geras darzelis.
dianczik
Mes uzsirasem i si darzeli. Lankysim nuo rugsejo. Kolkas nezinom i kokia grupe pateksim.
Olkin
QUOTE(dianczik @ 2010 01 13, 23:41)
Mes uzsirasem i si darzeli. Lankysim nuo rugsejo. Kolkas nezinom i kokia grupe pateksim.
*

O kiek jums metuku?
dianczik
Mums vasario 13 buvo metai smile.gif
Olkin
QUOTE(dianczik @ 2010 03 02, 16:03)
Mums vasario 13 buvo metai smile.gif
*

O mums sake, kad tik nuo 2 metuku priima. g.gif Is pradziu sake, kad ir nuo pusantru priims, o kai atejome, tai sake anksciau nei 2 metai, na nebent menesi, nepriims...
Olkin
Mes nuo geguzes lankysime rusu maziuku grupe.
Be juokiu kysiu ir pazinciu. Uzsiraseme kai dukrai buvo 3 menesiai. Ir dabar tikrai nebuvo problemu del eiliu, ar priemimo laiko.
Sio klausimu sis darzelis puikus. Del kitu klausimu turesime nuomone, kai pradesime lankyti.
kareive
Girdejau, kad aukletoja Tatjana Lapieniene labai gera?
kiwi7
QUOTE(kareive @ 2010 05 14, 19:49)
Girdejau, kad aukletoja Tatjana Lapieniene labai gera?
*

Tatjana Lapieniene jau nebedirba.
lulk@
Lankom si darzeli nuo 1,5 metuku, tai viskas tiesiog super, pirma grupe buvo zaukuciu - Jadviga ir Ania superines buvo thumbup.gif mano maze iki siol ten nueina pasisveikint thumbup.gif dabar einam i boruzeliu grupe, dabartines aukletojos igi labai labai geros thumbup.gif
pliusas, kad galima lankyti ir vasara, nes neturetume kur vaiko palikt doh.gif
Gabriele1204
QUOTE(lulk@ @ 2010 08 17, 14:12)
Lankom si darzeli nuo 1,5 metuku, tai viskas tiesiog super, pirma grupe buvo zaukuciu - Jadviga ir Ania superines buvo thumbup.gif mano maze iki siol ten nueina pasisveikint  thumbup.gif dabar einam i boruzeliu grupe, dabartines aukletojos igi labai labai geros  thumbup.gif
pliusas, kad galima lankyti ir vasara, nes neturetume kur vaiko palikt  doh.gif
*

sveikos,
irgi lankysim si darzeli, tai Jadvyga ir Ania kartu dirba? pirmam aukste?
o kas antram, nykstuku grupeje? Irgi dvi?
Arsenijaus mama
Sveikos mamytes 4u.gif Ir mes šiandien pirmą kartą buvome "Raktelyje". Mano suneliui 2,5 m. Patekom į rūsų grupę "МЫШАТА". Šiandien palikome vienai valandai, kai grįžome mažius verkė net lauke girdėjosi cray.gif cray.gif cray.gif Bet čia yra ir mano kaltės. Labai retai jį palikdavome su svetimais. Gyminaičiu Lietuvoje neturim, tai ir buvo su mama visada doh.gif biggrin.gif
Bet šiaip man viskas patiko. Auklėtoja man pasirodė miela ir tvarkinga. Grupėje švaru, daug žaislu, daug vietos. Šiandien grupėje buvo tik 5 vaikučiai tai manau tikrai demesio jiem užtenka.
Ryt eisim ir paliksiu 2 valandom (jei pati zinoma ištversiu namuose tiek laiko) verysad.gif Skaitėm meniu šiai savaitei, porcijos pakankamai didelės. maitina 3 kartus per diena, bet duoda ir skanumynų. Buvo ir kriaušės ir glaistyti varškės sureliai, ir bandelės. Vakarėnėj tai varškės apkepas, tai blineliai... Pietums įvairios sriubos bei plovas, kotletai, žuvis, balandėliai...
Manau kelios savaitėlės ir priprasim, svarbiausia šiom dienom kad auklėtojai užtektu kantrybės. O visą kitą išmoksim. smile.gif
Beje šiandien mano vyras buvo tarp 4 gražuolių flirt.gif Jos visos mažesnės, bet neviena neverkė, gražiai visos žaidė.
Olkin
QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 09 06, 18:37)
Sveikos mamytes  4u.gif  Ir mes šiandien pirmą kartą buvome "Raktelyje". Mano suneliui 2,5 m. Patekom į rūsų grupę "МЫШАТА".  Šiandien palikome vienai valandai, kai grįžome mažius verkė net lauke girdėjosi  cray.gif  cray.gif  cray.gif  Bet čia yra ir mano kaltės. Labai retai jį palikdavome su svetimais. Gyminaičiu Lietuvoje neturim, tai ir buvo su mama visada  doh.gif  biggrin.gif
  Bet šiaip man viskas patiko. Auklėtoja  man pasirodė miela ir tvarkinga. Grupėje švaru, daug žaislu, daug vietos. Šiandien grupėje buvo tik 5 vaikučiai tai manau tikrai demesio jiem užtenka. 
  Ryt eisim ir paliksiu 2 valandom (jei pati zinoma ištversiu namuose tiek laiko)  verysad.gif  Skaitėm meniu šiai savaitei, porcijos pakankamai didelės. maitina 3 kartus per diena, bet duoda ir skanumynų. Buvo ir kriaušės ir glaistyti varškės sureliai, ir bandelės. Vakarėnėj tai varškės apkepas, tai blineliai... Pietums įvairios sriubos bei plovas, kotletai, žuvis, balandėliai...
  Manau kelios savaitėlės ir priprasim, svarbiausia šiom dienom kad auklėtojai užtektu kantrybės. O visą kitą išmoksim.  smile.gif
    Beje šiandien mano vyras buvo tarp 4 gražuolių  flirt.gif Jos visos mažesnės, bet neviena neverkė, gražiai visos žaidė.
*

Sveika!
Viena is tu grazuoliu buvo mano dukra smile.gif Jai 2 metai ir 3 menesiai smile.gif
Tikrai gera aukletoja. Jai uzteks kantrybes smile.gif Bet kaip greitai pripras tavo sunus, tai nuo sunaus priklauso pagrinde. Linkiu, kad sektusi! 4u.gif
zaqwe.
QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 09 06, 18:37)
Sveikos mamytes  4u.gif  Ir mes šiandien pirmą kartą buvome "Raktelyje". Mano suneliui 2,5 m. Patekom į rūsų grupę "МЫШАТА".  Šiandien palikome vienai valandai, kai grįžome mažius verkė net lauke girdėjosi  cray.gif  cray.gif  cray.gif  Bet čia yra ir mano kaltės. Labai retai jį palikdavome su svetimais. Gyminaičiu Lietuvoje neturim, tai ir buvo su mama visada  doh.gif  biggrin.gif
  Bet šiaip man viskas patiko. Auklėtoja  man pasirodė miela ir tvarkinga. Grupėje švaru, daug žaislu, daug vietos. Šiandien grupėje buvo tik 5 vaikučiai tai manau tikrai demesio jiem užtenka. 
  Ryt eisim ir paliksiu 2 valandom (jei pati zinoma ištversiu namuose tiek laiko)  verysad.gif  Skaitėm meniu šiai savaitei, porcijos pakankamai didelės. maitina 3 kartus per diena, bet duoda ir skanumynų. Buvo ir kriaušės ir glaistyti varškės sureliai, ir bandelės. Vakarėnėj tai varškės apkepas, tai blineliai... Pietums įvairios sriubos bei plovas, kotletai, žuvis, balandėliai...
  Manau kelios savaitėlės ir priprasim, svarbiausia šiom dienom kad auklėtojai užtektu kantrybės. O visą kitą išmoksim.  smile.gif
    Beje šiandien mano vyras buvo tarp 4 gražuolių  flirt.gif Jos visos mažesnės, bet neviena neverkė, gražiai visos žaidė.
*

QUOTE(Olkin @ 2010 09 07, 08:04)
Sveika!
Viena is tu grazuoliu buvo mano dukra smile.gif Jai 2 metai ir 3 menesiai smile.gif
Tikrai gera aukletoja. Jai uzteks kantrybes smile.gif Bet kaip greitai pripras tavo sunus, tai nuo sunaus priklauso pagrinde. Linkiu, kad sektusi!  4u.gif
*

Sveikos mamytes! 4u.gif Mano grazuole irgi eis nuo rytojaus i pelyciu grupe! Jai 1m 10 men. Pergyvenu kaip jai ten seksis g.gif
Olkin
QUOTE(zaqwe. @ 2010 09 14, 19:14)
Sveikos mamytes! 4u.gif  Mano grazuole irgi eis nuo rytojaus i pelyciu grupe! Jai 1m 10 men. Pergyvenu kaip jai ten seksis  g.gif
*

Sveika!
Daug kas priklauso nuo vaiko. Bet aukletojos geros! Linkiu, kad pirma savaite butu kuo ramesne! Bet pagal savo patirti zinau, kad pirma savaite ir tau ir tavo mergytei bus sudetingiausia. O po to jau kaip pasiseks!
zaqwe.
Olkin aciu uz palaikyma 4u.gif
Na ka buvom siandien pima karta! Mano princese man net ate nepasake nubego iskart pas vaikucius!!! Bet atejus po valandeles jos pasiimt, stovejo salia Arsenijaus ir kartu su juo verke! doh.gif Nu nieko galvoju apsipras ir bus viskas gerai thumbup.gif
Arsenijaus mama
Na va, vadinasi dabar mano Arsenjuska tures palikymo komanda doh.gif blush2.gif Mes jau lankom antra savaite, bet kai ateinam kiekviena ryta verkia verysad.gif Siandien pirma karta palikau miegoti, tai negaliu sau vietos rast. Nors kai grista namo pasakoja, kad teta gera, kad skaniai valgo. Ir kai ateinu pasiimt dazniausiai girdziu kaip visi zaidzia, apsiverkia jau kai mane pamato wub.gif
Linkiu Jums ir Jusu dukrytei sekmes! Tikiu kad susitiksim po keliu menesiu ir tada galesim visi pasijuokt prisimindamos tas pirmas darzelio dienas 4u.gif
Stiprybes!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Lenuliuke*
QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 09 15, 14:56)
Na va, vadinasi dabar mano Arsenjuska tures palikymo komanda  doh.gif  blush2.gif  Mes jau lankom antra savaite, bet kai ateinam kiekviena ryta verkia  verysad.gif  Siandien pirma karta palikau miegoti, tai negaliu sau vietos rast. Nors kai grista namo pasakoja, kad teta gera, kad skaniai valgo. Ir kai ateinu pasiimt dazniausiai girdziu kaip visi zaidzia, apsiverkia jau kai mane pamato  wub.gif
Linkiu Jums ir Jusu dukrytei sekmes! Tikiu kad susitiksim po keliu menesiu ir tada galesim visi  pasijuokt prisimindamos tas pirmas darzelio dienas  4u.gif
  Stiprybes!!!!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Sveikutes!
Prisijungiam ir mes prie "PELIUKU" grupes drinks_cheers.gif Mes pradejome lankyti geguzes men.,taciau vasara buvo galimybe nevesti,tai kad jau ir pamirsom apie darzeli.Teks prisiminti ax.gif kita pirmadieni vel bandysime is naujo pratintis.. doh.gif
zaqwe, mano dukryte pirmom dienom taip pat lb lengvai pasilikdavo..o po to jau suprato,kad ja palieka ir vis ilgesniam laikui.. Tai palikdavau ja su asarom ir kai ateidavau pasiimti,ji vel su asarom (susigraudindavo mane pamacius) verysad.gif wub.gif
Tai kad kantrybes,mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir mes kartu su Jumis 4u.gif 4u.gif
zaqwe.
Labau smagu kad musu daugeja! drinks_cheers.gif Aukletoja sake kad greitai bus tevu susirinkimas, tai manau greitai visos susipazinsim ir susibendrausim! thumbup.gif
zaqwe.
Sveiki! Noriu paklaust mamyciu, kurios vedzioja savo vaikucius i Pelyciu grupe! Pastebejau toki dalyka, kad penktadieni ir siandien mano dukrele kai atsiseda i masina, po darzelio, sako "Nana nana" i musha sau per rankas. Mes namuose tokio dalyko nepraktikuojam. Ir antras dalykas, kai pridaro i pampersa pradeda verkt ir rodyt i tualeta. Nors anksciau jinai galejo slapia vaiksciot ir jai buvo tas pats. Maniske nesneka delto negaliu normaliai nieko suzinot, o su aukletoja sneketis gal dar ansktoka. Gal as cia be pagrindo panikuoju. Tai noriu suzinot mamyciu nuomones, gal Jusu vaikai kazka panasaus pasakoja? g.gif
Olkin
QUOTE(zaqwe. @ 2010 09 20, 13:16)
Sveiki! Noriu paklaust mamyciu, kurios vedzioja savo vaikucius i Pelyciu grupe! Pastebejau toki dalyka, kad penktadieni ir siandien mano dukrele kai atsiseda i masina, po darzelio, sako "Nana nana" i musha sau per rankas. Mes namuose tokio dalyko nepraktikuojam. Ir antras dalykas, kai pridaro i pampersa pradeda verkt ir rodyt i tualeta. Nors anksciau jinai galejo slapia vaiksciot ir jai buvo tas pats. Maniske nesneka delto negaliu normaliai nieko suzinot, o su aukletoja sneketis gal dar ansktoka. Gal as cia be pagrindo panikuoju. Tai noriu suzinot mamyciu nuomones, gal Jusu vaikai kazka panasaus pasakoja?  g.gif
*

Na mes tokio dalyko nepastebejome...
*Lenuliuke*
QUOTE(zaqwe. @ 2010 09 20, 14:16)
Sveiki! Noriu paklaust mamyciu, kurios vedzioja savo vaikucius i Pelyciu grupe! Pastebejau toki dalyka, kad penktadieni ir siandien mano dukrele kai atsiseda i masina, po darzelio, sako "Nana nana" i musha sau per rankas. Mes namuose tokio dalyko nepraktikuojam. Ir antras dalykas, kai pridaro i pampersa pradeda verkt ir rodyt i tualeta. Nors anksciau jinai galejo slapia vaiksciot ir jai buvo tas pats. Maniske nesneka delto negaliu normaliai nieko suzinot, o su aukletoja sneketis gal dar ansktoka. Gal as cia be pagrindo panikuoju. Tai noriu suzinot mamyciu nuomones, gal Jusu vaikai kazka panasaus pasakoja?  g.gif
*

Zinokit,ir as siek tiek sunerimus..nes dukryte sian po darzelio vis sako "babach,bubuch" ir rodo ant galvytes,ir sako "niania" (ty lialia),tai ir nesuprantu ar cia kas is vaiku nugriuvo,ar kas ka musa.. g.gif Ryt reiks uzklausti..
O del tualeto ir verkimo.. gal jau dukryte nori ant puodo mirksiukas.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2010 09 20, 22:19)
Zinokit,ir as siek tiek sunerimus..nes dukryte sian po darzelio vis sako "babach,bubuch" ir rodo ant galvytes,ir sako "niania" (ty lialia),tai ir nesuprantu ar cia kas is vaiku nugriuvo,ar kas ka musa.. g.gif Ryt reiks uzklausti..
O del tualeto ir verkimo.. gal jau dukryte nori ant puodo  mirksiukas.gif  ax.gif
*

beje,Arsenijus ir mums buvo palaikymo komanda lotuliukas.gif verysad.gif su mano dukryte kartu verke,kai maniske atejo i darzeli apsiverkus unsure.gif
Arsenijaus mama
Oi mamytes, negasdinkit Jus manes verysad.gif Man irgi kartais atrodo, kad mano maziukas ne be reikalo taip smarkiai verkia kas ryta verysad.gif Bet kai paklausiu aukletojos ji atsako pastoviai, kad jis tesiog labai islepintas, kad kiti vaikai kuo puikiausiai grupeje jauciasi blink.gif Bet mano maziui kartais prasideda isterikos kai mes namuose vakarais garsiai pradedam kalbet apie darzeli verysad.gif Vis laukiame kad jis pripras, bet jau 3 savaite lankom ir jokiu pokyciu i gera verysad.gif Bet ir baisaus jis apie darzeli nieko nesako (sneka jau tikrai nemazai). Tik praso kad nevesciau, sako kad darzelyje blogai verysad.gif I klausima kas blogai neatsako, sako "NE-NE" ir viskas verysad.gif
Gal dar kas esate pastebeja ka nors? Gal zinote ar ilgai si aukletoja dirba darzelyje? Ir kur dirbo pries tai?
Olkin
QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 09 21, 22:10)
Oi mamytes, negasdinkit Jus manes  verysad.gif  Man irgi kartais atrodo, kad mano maziukas ne be reikalo taip smarkiai verkia kas ryta  verysad.gif Bet kai paklausiu aukletojos ji atsako pastoviai, kad jis tesiog labai islepintas, kad kiti vaikai kuo puikiausiai grupeje jauciasi  blink.gif  Bet mano maziui kartais prasideda isterikos kai mes namuose vakarais garsiai pradedam kalbet apie darzeli  verysad.gif Vis laukiame kad jis pripras, bet jau 3 savaite lankom ir jokiu pokyciu i gera verysad.gif Bet ir baisaus jis apie darzeli nieko nesako (sneka jau tikrai nemazai). Tik praso kad nevesciau, sako kad darzelyje blogai verysad.gif I klausima kas blogai neatsako, sako "NE-NE" ir viskas  verysad.gif
  Gal dar kas esate pastebeja ka nors? Gal zinote ar ilgai si aukletoja dirba darzelyje? Ir kur dirbo pries tai?
*

Sveiki,
kaip zinau tiotia Lionia tikrai jau ilgai dirba darzelyje. Ir esu girdejus tik gerus atsilepimus. Maniske tai labai greitai priprato. Bet ji labai aktyvus ir viskuo dominantis vaikas. Darzelyje jai patinka. Todel nemanau, kad cia aukletojos kaltos. Na gal darzelyje atsirado grieztumo daugiau nei namuose, bet maniskei tai tik i nauda. Bet viakai skirtingi. Gal jusiskis per jautriai reaguoja. Padarykite trumpesne savaite. Pvz. penktadieni neveskite. Pratinimas kartai tikrai ilgai uztrunka. Ir pabandykite pakalbeti su aukletojom. Tiotia Lionia tikrai visada ir pabendraus, ir patars.
Sekmes jums! 4u.gif
zaqwe.
Maniske su t.Lionia graziai labai sutaria, iseidama namo siuncia jai oro bucini lotuliukas.gif bet su t.Natasha doh.gif sakau ka tau ta teta daro o jinai vis kartoja nana nana ir per rankas dauzo! g.gif Namuose mes net nesakom zodzio "darzelis", nes vaikas irgi iskarto pradeda verkti verysad.gif ryte vaziuojam ir vis bendau jai aiskinti, kad zaisi su vaikuciais, skaniai pavalgysi bet jai tas pats, pamato darzeli ir prasideda... lotuliukas.gif
Arsenijaus mama
Musiskis jei mustu Ji tikrai pasakytu, abejoju kad ten vaikus skriaudzia suaugusieji. smile.gif O del Natasos tai irgi pastebejau kad kai ji rytais pasitinka mus tai Arsenijus eit su ja nenori. O kada t. Lionia pasitinka jis jai rankyte duoda ir eina. Siandien net pirma karta visai neverke. Bet darzelyje visada buna kad viena moteris labiau patinka vaikams nei kita blink.gif
Lenuska03
QUOTE(lulk@ @ 2010 08 17, 14:12)
Lankom si darzeli nuo 1,5 metuku, tai viskas tiesiog super, pirma grupe buvo zaukuciu - Jadviga ir Ania superines buvo thumbup.gif mano maze iki siol ten nueina pasisveikint  thumbup.gif dabar einam i boruzeliu grupe, dabartines aukletojos igi labai labai geros  thumbup.gif
pliusas, kad galima lankyti ir vasara, nes neturetume kur vaiko palikt  doh.gif
*

Sveikute 4u.gif

Musu vaikuciai matyt kartu eina smile.gif mes is zuikuciu..dabar irgi boruzeliu grupe lankom ax.gif
jurga99
laba diena
mielosios pasakykit nuo keliu ir iki keliu dirba jusu darzelis?ir iki keliu yra prailginta grupe?mes is medynelio ir dirba iki 17:20 o prailginta grupe tik iki 18:30,problema iskilo kad teveliai nespeja pasimti vaiku,kad musus darzelis trupai dirba,kie zinau dauguma darzeliu dirba et iki 20h.o kaip gi pas jus?
aciu ax.gif
Arsenijaus mama
Laba diena,
mielosios mamytės, noriu pasiteirauti, vakar auklėtoja pasakė kad darželyje bus naujametinis karnavalas. Sakė daryti zuikio kostiumą. Ir man kilo mintis apie dovanas. Mes auklėtojai dovanosime dovana? Jei taip ar dovaną pirksim bendrai? ar kiekvienas savo? Ar dovanosime Natasai? Lenai? kaip priimta sveikinti su Naujaisiais darželio darbuotojus? Mano vaikui tai pirmi Naujieji darželyje. Dėl to tiek daug klausymų blush2.gif smile.gif
tafuti
QUOTE(jurga99 @ 2010 09 23, 14:19)
laba diena
mielosios pasakykit nuo keliu ir iki keliu dirba jusu darzelis?ir iki keliu yra prailginta grupe?mes is medynelio ir dirba iki 17:20 o prailginta grupe tik iki 18:30,problema iskilo kad teveliai nespeja pasimti vaiku,kad musus darzelis trupai dirba,kie zinau dauguma darzeliu dirba et iki 20h.o kaip gi pas jus?
aciu  ax.gif
*

Raktelis dirba nuo 6 val. iki 19 val.
zaqwe.
QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 11 11, 12:07)
Laba diena,
mielosios mamytės, noriu pasiteirauti, vakar auklėtoja pasakė kad darželyje bus naujametinis karnavalas. Sakė daryti zuikio  kostiumą. Ir man kilo mintis apie dovanas. Mes auklėtojai dovanosime dovana? Jei taip ar dovaną pirksim bendrai? ar kiekvienas savo? Ar dovanosime Natasai? Lenai? kaip priimta sveikinti su Naujaisiais darželio darbuotojus? Mano vaikui tai pirmi Naujieji darželyje. Dėl to tiek daug klausymų  blush2.gif  smile.gif
*

Lena govorila shto skoro budet sobranie u teh kto vhodit v roditelskij komitet (nasciot novogo goda). Ja dumaju shto krasivee bilo bi podarit vospitatelnicam po odnomu obshemu podarku ot nashih detishek 4u.gif U nas toze eto pervij novij god v sadike lotuliukas.gif , mozet shto to predlozat mami kotorie uze imejut kakoj to opit v etom dele drinks_cheers.gif
Arsenijaus mama
Da, ja vas polnostju podderzivaju v tom cto podarok dolzen byt obscim. Jesli vam ne slozno, napisite pozalusta posle sobranija cto resili. Kakie podarki budem detvare pokupat, kogda budet utrenik, budim li delat sladkij stol i tak dalie smile.gif Ocen hocetsia ctob rebiatam prazdnik ponravilsia i zapomnilsia! 4u.gif biggrin.gif Zaranie SPASIBO. 4u.gif
zaqwe.
Mozet est kakie nibud novosti nasciot podarkov vospitatelnicam? 4u.gif
*jolantab*
QUOTE(tafuti @ 2010 11 16, 13:41)
Raktelis dirba nuo 6 val. iki 19 val.
*

Toks laikas nurodytas tik ant duru, bet is tikruju darbo laikas yra kitos. Mums per susirinkima sake, kad aukletojos pradeda darba nuo 7.15 ir baigia 17.15. Dar minejo, kad yra prailginta grupe, bet jos darbo valandu nezinau. g.gif
Arsenijaus mama
Mamytės sakykit prašau, ar palikinėjot vaikučius prailgintoj grupei? Kaip jie ten jaučiasi? Ką veikia? Labai nerimauju dėl to kaip vaikas reaguos kai kiti vaikučiai išeis namo, o jis eis į svetimą grupę verysad.gif
Editaroma
o jetau kaip cia tuscia bigsmile.gif negi nera vaikuciu, kurie lankys si darzeli nuo rugsejo menesio pvz.? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.