Mano du brangiausi zmones lanko si darzeli.;
Tos aukletojos su kuriomis teko susidurti musu atzalom buvo tiesiog SUPer zemai lenkiames pries jas ir nuosirdziai dekojame.;Aciu jusms kad esate
Sveikos mamytes galyte buti drasios vesdamos i sita darzeli savo atzalas,kuriame dirba tikri profesionalai zinantis savo darba ir ji kokybiskai atliekantis.
Mano du brangiausi zmones lanko si darzeli.; Tos aukletojos su kuriomis teko susidurti musu atzalom buvo tiesiog SUPer zemai lenkiames pries jas ir nuosirdziai dekojame.;Aciu jusms kad esate
Labutis
Eiles tai manau kaip ir visose darzeliose. Tu nueik ir uzsirasyk pas direktore, tikrai manau kad bus vietu dar.O skambint neverta nebent suzinoti direktores darbo laika, tu paziurek darzeliu sarasuose turetu buti telefonas
Papildyta: QUOTE(Crazy mama @ 2009 03 26, 14:25) Sveikos mamytes galyte buti drasios vesdamos i sita darzeli savo atzalas,kuriame dirba tikri profesionalai zinantis savo darba ir ji kokybiskai atliekantis. Mano du brangiausi zmones lanko si darzeli.; Tos aukletojos su kuriomis teko susidurti musu atzalom buvo tiesiog SUPer zemai lenkiames pries jas ir nuosirdziai dekojame.;Aciu jusms kad esate suradau netycia . P. Kavoliuko g. 12, tel. 245 1745a telefona siunciu tau QUOTE(Crazy mama @ 2009 03 31, 17:55) Eiles tai manau kaip ir visose darzeliose. Tu nueik ir uzsirasyk pas direktore, tikrai manau kad bus vietu dar.O skambint neverta nebent suzinoti direktores darbo laika, tu paziurek darzeliu sarasuose turetu buti telefonas Papildyta: suradau netycia . P. Kavoliuko g. 12, tel. 245 1745a telefona siunciu tau Labai aciu
Prasom mes cia ir esame tam kad padeti vieni kitiems
Sveikos mamytes,
Gyvenam karoliniskese ir kaip tik dabar ieskom darzelio savo auksui. Tai gal kas parasytu daugiau apie si darzeli. Kokie bureliai? ar daznai vyksta kokie koncertai? Nuo kokio amziaus priima?
Prima jeigu berods nuo 1 metuku
O koncertus aukletojus surengia nepamirstamus, net sirdi spaudzia kai pamatai kai vaikuciai graziai soka ir dainuoja
Sveikos. Mes eisime nuo rugsejo 7d i lenku grupe. tik dar nezinau i kokia grupe pateksim ar i zuikuciu (1 aukstas) ar i kt grupe 2 aukste. eisim nuo 2 metuku. man kaip vedeja pasake kad siais metais sarasu nedare, nes daug kas nori pas viena aukletoja, pas kt mazai lanko...yra dvi aukletojos Jadvyga ir Irena. gal kas vede vaikucius ir zino kuri geresne?????????????? labai man rupi sis klausimas. nes musu dukriukas labai reikalauja sau daug demesio...nebezinau pas ka prasytis uzsirasytis..
Gal kas gali parasyti i AZ busiu labai dekinga, nes skubiai reikia..
sveikos. nejaugi nieks neveda savo vaiku i si darzeli, ir nenori pasidalinti savo ispudziais su kitom mamytem
Bendraukime QUOTE(elvina44 @ 2009 09 02, 16:07) sveikos. nejaugi nieks neveda savo vaiku i si darzeli, ir nenori pasidalinti savo ispudziais su kitom mamytem Bendraukime Mes pardėjom lankyti šį darželį prieš tris dienas.Einam į rusų grupę. Tikrai kol kas esu patenkinta šiuo darželiu QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 04, 20:10) Mes pardėjom lankyti šį darželį prieš tris dienas.Einam į rusų grupę. Tikrai kol kas esu patenkinta šiuo darželiu O kuria grupe jus lankot? Mes nuo ryt pradesim peliuku grupe lankyti, idomu kaip pavyks mums priprasti prie naujos aplinkos ir aukletojos QUOTE(elvina44 @ 2009 08 31, 23:13) Sveikos. Mes eisime nuo rugsejo 7d i lenku grupe. tik dar nezinau i kokia grupe pateksim ar i zuikuciu (1 aukstas) ar i kt grupe 2 aukste. eisim nuo 2 metuku. man kaip vedeja pasake kad siais metais sarasu nedare, nes daug kas nori pas viena aukletoja, pas kt mazai lanko...yra dvi aukletojos Jadvyga ir Irena. gal kas vede vaikucius ir zino kuri geresne?????????????? labai man rupi sis klausimas. nes musu dukriukas labai reikalauja sau daug demesio...nebezinau pas ka prasytis uzsirasytis.. Gal kas gali parasyti i AZ busiu labai dekinga, nes skubiai reikia.. Mes lankem zuikuciu grupe, Jadviga
Panos, kaip musu darzelyje su susirgimais
Mes uzsirasem i si darzeli. Lankysim nuo rugsejo. Kolkas nezinom i kokia grupe pateksim.
Mums vasario 13 buvo metai
Mes nuo geguzes lankysime rusu maziuku grupe.
Be juokiu kysiu ir pazinciu. Uzsiraseme kai dukrai buvo 3 menesiai. Ir dabar tikrai nebuvo problemu del eiliu, ar priemimo laiko. Sio klausimu sis darzelis puikus. Del kitu klausimu turesime nuomone, kai pradesime lankyti.
Girdejau, kad aukletoja Tatjana Lapieniene labai gera?
Lankom si darzeli nuo 1,5 metuku, tai viskas tiesiog super, pirma grupe buvo zaukuciu - Jadviga ir Ania superines buvo
pliusas, kad galima lankyti ir vasara, nes neturetume kur vaiko palikt QUOTE(lulk@ @ 2010 08 17, 14:12) Lankom si darzeli nuo 1,5 metuku, tai viskas tiesiog super, pirma grupe buvo zaukuciu - Jadviga ir Ania superines buvo pliusas, kad galima lankyti ir vasara, nes neturetume kur vaiko palikt sveikos, irgi lankysim si darzeli, tai Jadvyga ir Ania kartu dirba? pirmam aukste? o kas antram, nykstuku grupeje? Irgi dvi?
Sveikos mamytes
Bet šiaip man viskas patiko. Auklėtoja man pasirodė miela ir tvarkinga. Grupėje švaru, daug žaislu, daug vietos. Šiandien grupėje buvo tik 5 vaikučiai tai manau tikrai demesio jiem užtenka. Ryt eisim ir paliksiu 2 valandom (jei pati zinoma ištversiu namuose tiek laiko) Manau kelios savaitėlės ir priprasim, svarbiausia šiom dienom kad auklėtojai užtektu kantrybės. O visą kitą išmoksim. Beje šiandien mano vyras buvo tarp 4 gražuolių QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 09 06, 18:37) Sveikos mamytes Bet šiaip man viskas patiko. Auklėtoja man pasirodė miela ir tvarkinga. Grupėje švaru, daug žaislu, daug vietos. Šiandien grupėje buvo tik 5 vaikučiai tai manau tikrai demesio jiem užtenka. Ryt eisim ir paliksiu 2 valandom (jei pati zinoma ištversiu namuose tiek laiko) Manau kelios savaitėlės ir priprasim, svarbiausia šiom dienom kad auklėtojai užtektu kantrybės. O visą kitą išmoksim. Beje šiandien mano vyras buvo tarp 4 gražuolių Sveika! Viena is tu grazuoliu buvo mano dukra Tikrai gera aukletoja. Jai uzteks kantrybes QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 09 06, 18:37) Sveikos mamytes Bet šiaip man viskas patiko. Auklėtoja man pasirodė miela ir tvarkinga. Grupėje švaru, daug žaislu, daug vietos. Šiandien grupėje buvo tik 5 vaikučiai tai manau tikrai demesio jiem užtenka. Ryt eisim ir paliksiu 2 valandom (jei pati zinoma ištversiu namuose tiek laiko) Manau kelios savaitėlės ir priprasim, svarbiausia šiom dienom kad auklėtojai užtektu kantrybės. O visą kitą išmoksim. Beje šiandien mano vyras buvo tarp 4 gražuolių QUOTE(Olkin @ 2010 09 07, 08:04) Sveika! Viena is tu grazuoliu buvo mano dukra Tikrai gera aukletoja. Jai uzteks kantrybes Sveikos mamytes! QUOTE(zaqwe. @ 2010 09 14, 19:14) Sveikos mamytes! Sveika! Daug kas priklauso nuo vaiko. Bet aukletojos geros! Linkiu, kad pirma savaite butu kuo ramesne! Bet pagal savo patirti zinau, kad pirma savaite ir tau ir tavo mergytei bus sudetingiausia. O po to jau kaip pasiseks!
Olkin aciu uz palaikyma
Na ka buvom siandien pima karta! Mano princese man net ate nepasake nubego iskart pas vaikucius!!! Bet atejus po valandeles jos pasiimt, stovejo salia Arsenijaus ir kartu su juo verke!
Na va, vadinasi dabar mano Arsenjuska tures palikymo komanda
Linkiu Jums ir Jusu dukrytei sekmes! Tikiu kad susitiksim po keliu menesiu ir tada galesim visi pasijuokt prisimindamos tas pirmas darzelio dienas Stiprybes!!!!!!! QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 09 15, 14:56) Na va, vadinasi dabar mano Arsenjuska tures palikymo komanda Linkiu Jums ir Jusu dukrytei sekmes! Tikiu kad susitiksim po keliu menesiu ir tada galesim visi pasijuokt prisimindamos tas pirmas darzelio dienas Stiprybes!!!!!!! Sveikutes! Prisijungiam ir mes prie "PELIUKU" grupes zaqwe, mano dukryte pirmom dienom taip pat lb lengvai pasilikdavo..o po to jau suprato,kad ja palieka ir vis ilgesniam laikui.. Tai palikdavau ja su asarom ir kai ateidavau pasiimti,ji vel su asarom (susigraudindavo mane pamacius) Tai kad kantrybes,mamytes
Labau smagu kad musu daugeja!
Sveiki! Noriu paklaust mamyciu, kurios vedzioja savo vaikucius i Pelyciu grupe! Pastebejau toki dalyka, kad penktadieni ir siandien mano dukrele kai atsiseda i masina, po darzelio, sako "Nana nana" i musha sau per rankas. Mes namuose tokio dalyko nepraktikuojam. Ir antras dalykas, kai pridaro i pampersa pradeda verkt ir rodyt i tualeta. Nors anksciau jinai galejo slapia vaiksciot ir jai buvo tas pats. Maniske nesneka delto negaliu normaliai nieko suzinot, o su aukletoja sneketis gal dar ansktoka. Gal as cia be pagrindo panikuoju. Tai noriu suzinot mamyciu nuomones, gal Jusu vaikai kazka panasaus pasakoja?
QUOTE(zaqwe. @ 2010 09 20, 13:16) Sveiki! Noriu paklaust mamyciu, kurios vedzioja savo vaikucius i Pelyciu grupe! Pastebejau toki dalyka, kad penktadieni ir siandien mano dukrele kai atsiseda i masina, po darzelio, sako "Nana nana" i musha sau per rankas. Mes namuose tokio dalyko nepraktikuojam. Ir antras dalykas, kai pridaro i pampersa pradeda verkt ir rodyt i tualeta. Nors anksciau jinai galejo slapia vaiksciot ir jai buvo tas pats. Maniske nesneka delto negaliu normaliai nieko suzinot, o su aukletoja sneketis gal dar ansktoka. Gal as cia be pagrindo panikuoju. Tai noriu suzinot mamyciu nuomones, gal Jusu vaikai kazka panasaus pasakoja? Na mes tokio dalyko nepastebejome... QUOTE(zaqwe. @ 2010 09 20, 14:16) Sveiki! Noriu paklaust mamyciu, kurios vedzioja savo vaikucius i Pelyciu grupe! Pastebejau toki dalyka, kad penktadieni ir siandien mano dukrele kai atsiseda i masina, po darzelio, sako "Nana nana" i musha sau per rankas. Mes namuose tokio dalyko nepraktikuojam. Ir antras dalykas, kai pridaro i pampersa pradeda verkt ir rodyt i tualeta. Nors anksciau jinai galejo slapia vaiksciot ir jai buvo tas pats. Maniske nesneka delto negaliu normaliai nieko suzinot, o su aukletoja sneketis gal dar ansktoka. Gal as cia be pagrindo panikuoju. Tai noriu suzinot mamyciu nuomones, gal Jusu vaikai kazka panasaus pasakoja? Zinokit,ir as siek tiek sunerimus..nes dukryte sian po darzelio vis sako "babach,bubuch" ir rodo ant galvytes,ir sako "niania" (ty lialia),tai ir nesuprantu ar cia kas is vaiku nugriuvo,ar kas ka musa.. O del tualeto ir verkimo.. gal jau dukryte nori ant puodo Papildyta: QUOTE(*Lenuliuke* @ 2010 09 20, 22:19) Zinokit,ir as siek tiek sunerimus..nes dukryte sian po darzelio vis sako "babach,bubuch" ir rodo ant galvytes,ir sako "niania" (ty lialia),tai ir nesuprantu ar cia kas is vaiku nugriuvo,ar kas ka musa.. O del tualeto ir verkimo.. gal jau dukryte nori ant puodo beje,Arsenijus ir mums buvo palaikymo komanda
Oi mamytes, negasdinkit Jus manes
Gal dar kas esate pastebeja ka nors? Gal zinote ar ilgai si aukletoja dirba darzelyje? Ir kur dirbo pries tai? QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 09 21, 22:10) Oi mamytes, negasdinkit Jus manes Gal dar kas esate pastebeja ka nors? Gal zinote ar ilgai si aukletoja dirba darzelyje? Ir kur dirbo pries tai? Sveiki, kaip zinau tiotia Lionia tikrai jau ilgai dirba darzelyje. Ir esu girdejus tik gerus atsilepimus. Maniske tai labai greitai priprato. Bet ji labai aktyvus ir viskuo dominantis vaikas. Darzelyje jai patinka. Todel nemanau, kad cia aukletojos kaltos. Na gal darzelyje atsirado grieztumo daugiau nei namuose, bet maniskei tai tik i nauda. Bet viakai skirtingi. Gal jusiskis per jautriai reaguoja. Padarykite trumpesne savaite. Pvz. penktadieni neveskite. Pratinimas kartai tikrai ilgai uztrunka. Ir pabandykite pakalbeti su aukletojom. Tiotia Lionia tikrai visada ir pabendraus, ir patars. Sekmes jums!
Maniske su t.Lionia graziai labai sutaria, iseidama namo siuncia jai oro bucini
Musiskis jei mustu Ji tikrai pasakytu, abejoju kad ten vaikus skriaudzia suaugusieji.
QUOTE(lulk@ @ 2010 08 17, 14:12) Lankom si darzeli nuo 1,5 metuku, tai viskas tiesiog super, pirma grupe buvo zaukuciu - Jadviga ir Ania superines buvo pliusas, kad galima lankyti ir vasara, nes neturetume kur vaiko palikt Sveikute Musu vaikuciai matyt kartu eina
laba diena
mielosios pasakykit nuo keliu ir iki keliu dirba jusu darzelis?ir iki keliu yra prailginta grupe?mes is medynelio ir dirba iki 17:20 o prailginta grupe tik iki 18:30,problema iskilo kad teveliai nespeja pasimti vaiku,kad musus darzelis trupai dirba,kie zinau dauguma darzeliu dirba et iki 20h.o kaip gi pas jus? aciu
Laba diena,
mielosios mamytės, noriu pasiteirauti, vakar auklėtoja pasakė kad darželyje bus naujametinis karnavalas. Sakė daryti zuikio kostiumą. Ir man kilo mintis apie dovanas. Mes auklėtojai dovanosime dovana? Jei taip ar dovaną pirksim bendrai? ar kiekvienas savo? Ar dovanosime Natasai? Lenai? kaip priimta sveikinti su Naujaisiais darželio darbuotojus? Mano vaikui tai pirmi Naujieji darželyje. Dėl to tiek daug klausymų QUOTE(jurga99 @ 2010 09 23, 14:19) laba diena mielosios pasakykit nuo keliu ir iki keliu dirba jusu darzelis?ir iki keliu yra prailginta grupe?mes is medynelio ir dirba iki 17:20 o prailginta grupe tik iki 18:30,problema iskilo kad teveliai nespeja pasimti vaiku,kad musus darzelis trupai dirba,kie zinau dauguma darzeliu dirba et iki 20h.o kaip gi pas jus? aciu Raktelis dirba nuo 6 val. iki 19 val. QUOTE(Arsenijaus mama @ 2010 11 11, 12:07) Laba diena, mielosios mamytės, noriu pasiteirauti, vakar auklėtoja pasakė kad darželyje bus naujametinis karnavalas. Sakė daryti zuikio kostiumą. Ir man kilo mintis apie dovanas. Mes auklėtojai dovanosime dovana? Jei taip ar dovaną pirksim bendrai? ar kiekvienas savo? Ar dovanosime Natasai? Lenai? kaip priimta sveikinti su Naujaisiais darželio darbuotojus? Mano vaikui tai pirmi Naujieji darželyje. Dėl to tiek daug klausymų Lena govorila shto skoro budet sobranie u teh kto vhodit v roditelskij komitet (nasciot novogo goda). Ja dumaju shto krasivee bilo bi podarit vospitatelnicam po odnomu obshemu podarku ot nashih detishek
Da, ja vas polnostju podderzivaju v tom cto podarok dolzen byt obscim. Jesli vam ne slozno, napisite pozalusta posle sobranija cto resili. Kakie podarki budem detvare pokupat, kogda budet utrenik, budim li delat sladkij stol i tak dalie
Mozet est kakie nibud novosti nasciot podarkov vospitatelnicam?
Mamytės sakykit prašau, ar palikinėjot vaikučius prailgintoj grupei? Kaip jie ten jaučiasi? Ką veikia? Labai nerimauju dėl to kaip vaikas reaguos kai kiti vaikučiai išeis namo, o jis eis į svetimą grupę
o jetau kaip cia tuscia
|