Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip šukuojat mergaites?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Alambra
Mano mažoji darželinukė turi plaukučius netrumpus, ir tokią ne visai ataugusią "grifką". Nu bet aš visiškai nebemoku jos šukuoti. Tie plaukai man slysta, ir vienintelį ką aš išgaunu tai uodegą. Ir prisegi grifką, kad į akis nekristų. Ir sklastymo nemoku lygiai padaryti... O atrodo lėles tai šukuodavau ir drauges vaikystėj... O kitos mergytės tokios supintos vaikšto, įvairiais raštais g.gif Jau turbtū apsispręsiu ir kirpsiu jai vėl grifką ir truopinsiu plaukus.
O kaip jūs šukuojat dukreles? Ar lengvai gaunasi? Kaip manot, geriau ilgi ar trumpesni plaukai?
milabra
Kai manosios grifka atauginėjo, aš jai priekyje pindavau lankelį eglute, tada susirenka visi plaukai. surišu šone, o paskui jau uodegą rišu ir tą "lankelį" įrišu kartu.
O eglute nesunku išmokti, pasipraktikuok ant Barbių wink.gif Ir sklastymą - imi plonas šukas ir brauki nuo kaktos link pakaušio laikydamasi vienos linijos. Sėkmės wink.gif
Heta
As tai megstu pakankint(taip vyras sako)savo mergyte,nors plaukuciai dar nera labai ilgi,bet prigalvoju visokiu budu,kad ir "eglute"supinu:padarau per viduri sklastyma,ir is vienos ir is kitos puses supinu ,o kartu ir grifkute prisipina.O,kad neisslystu plaukuciai,truputeli papurskiu vandeniu,ir gaunas liuks.
Dar pamegint gali vadinama"saulutes"pynima.Surisk virsugalvi ''bizite'',ir aplink apipink.Na nezinau ar kuom padejau? wink.gif biggrin.gif
12345678
Ir man aktuali tema smile.gif
O gal kokiu nors psl. internete yra, kad ir su nuotraukom?
Suaugusiu sukuosenu pavyzdziu tai pilna, tai gal ir mergaiciu yra? g.gif
Laisvė
Maniškės jau ilgos geltonos kasos. Ir gana storos. "Grifką", kirpėjos patarimu, jau priauginome, tik kartais nuo kasų vidurio tie galiukai ima neklausyti ir išlenda iš kaselių. Dažniausia šukuosena - dvi kasos. Rytais kiekviena minutė taupoma, tad eksperimentinėms šukuosenoms nėra laiko. O kai yra laiko - pana neleidžaia pešti plaukų. Tad ir turime gana nuobodžią šukuoseną. Kartais galvoju, kad gal ir nukirpti būtų visai nieko. Bet neleidžia. Draugės dukra - ilgakasė septintokė - šiemet mamai pareiškė: "Baigsiu muzikos mokyklą, jei leisi nusikirpti kasas". Manau, kad ir man vertėtų tas kasas kaip atsarginį variantą turėti...
Iva
"grifka" mes auginom taip - ugtelejusius plaukus tiesog surisdavau i pora uodegyciu, tik tie plaukai ir dar truputi ilgesniu, tada situ uodegeliu plaukus ir likusius i viena uodega ir pirmyn. Sitaip bent iki vakaro daugiau maziau neisdarkyti plaukai likdavo, nes visie tie segtukai laikydavosi maksimum valanda, jeigu ji labai gera uzsiemima turi ir ramiai zaidzia. Kadangi tokiu svenciu budavo ypac retai, na ir dabar tas pats, tai vienintele iseitis kuo geriau suristi. Dvi kasytes laikosi g.gif na gal kokias 2 valanda dabar, o anksciau irgi apie valanda. Cia as apie normalia isvaizda kalbu tongue.gif
dar vienas budas kaip sukuoju - tai eglute supinu dvi kasytes. Sitaip supinti galima tik su salyga kad pana sedes ir ziures multikus, nes ramai reikia pasedeti bent 5 minutes, todel tokia sukuosena irgi itin retai buna. na ir aisku dar viena sukuosena - kuodas+ kruva segtuku ir smeigtuku - cia kai i sportus eina- daznokai tenka, bet sedi su salyga- nesedesi- nesusukuosiu- neisi sportuot, visada suveikia thumbup.gif
kendi
rytais pries darzeli pynti neleigzia, nes tipo pesu, tai risu dvi uodegas, savaitgaliais, kai ziuri filmukus, galiu paeksperimentuoti wink.gif tada ir daug kasyciu pripinu ir eglute ir daug uodegyciu ir t.t. dar kartais grista is darzelio labai graziai supinta, viena aukletoja vis pasistengia smile.gif
Iva
kendi aha visai buvau pamirsusi apie daug kasyciu - superine sukuosena, tik su salyga kai multikai eina laugh.gif viena diena pasikankini, po to keleta dienu sukuot nereikia tongue.gif clap.gif visiems ramybe
Dina
QUOTE (Alambra @ 2004 10 29, 07:17)
Mano mažoji darželinukė turi plaukučius netrumpus, ir tokią ne visai ataugusią "grifką". Nu bet aš visiškai nebemoku jos šukuoti. Tie plaukai man slysta, ir vienintelį ką aš išgaunu tai uodegą. Ir prisegi grifką, kad į akis nekristų.

Kai mano dukrytei buvo 3 metai buvo panasi problema: as labai norejau atauginti jos kirpciukus, o ji labai nenotejo pasedeti vienoje vietoje ilgiau 1 minutes. Tada pasinaudojau vienos kirpejos patarimu: nusipirkau daaaug mazu spalvotu gumyciu (minkstu), ir priekyje padarydavau vainikeli siu gumyciu pagalba: sone surisu maza uodegyte, paskui prie tos uodegytes prijungdavau sruoga laisvu plauku ir t.t. Krypti, tankuma pasirinkdavau pagal nuotaika (mano ir dukros smile.gif). Ir kuo gumytes tankiau, ir kuo daugiau spalvu - tuo linksmiau. Dar su gumytemis darydavome tinkleli per visa galva. Na, kai gumytes sachmatine tvarka surenka plaukucius per visa pakausi, o pabaigdavau kokiomis 4-5 kasytemis. Bet tai jau sventine sukuosena, nes reikalauja daug laiko.

O per metus plaukai ataugo, tad gumytes beveik uzmirsome, o zaidziame su ivairiais "egluciu" variantais. Bet tai jau per ilgai papasakoti smile.gif Galiu pasikviesti i konsultacija smile.gif
Snega
O maniske dievina palaidus plaukus....Jos plaukuciai gana ilgi, grifka irgi bandom prisiauginti, bet kiekviena ryta pykstamesdel sukuosenos.....Jei issideru, kad plaukus surisim, tai aksesuarai netinka... smile.gif laugh.gif sad.gif .....Zodziu.....PANOS....
O siaip kiek ziuriu darzely tai populiariausia pas mus-paprastai suristos dvi uodegytes, na kartais sklastimas zigzaginis...Man tai visai grazu... smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1099167424[/mergetime]
Dina, saunus tavo pasiulymai thumbup.gif Reikes pabandyt smile.gif
*egle*
QUOTE (Iva @ 2004 10 30, 06:56)

na ir aisku dar viena sukuosena - kuodas+ kruva segtuku ir smeigtuku - cia kai i sportus eina- daznokai tenka, bet sedi su salyga- nesedesi- nesusukuosiu- neisi sportuot, visada suveikia thumbup.gif

mums sita sukuosena thumbup.gif thumbup.gif
tik mes kartais supenu KUODUKA is mazu kasyciu arba su suktu thumbup.gif o jei darau paprasta tai istraukiu pora sruogeliu wub.gif
dar maniskiai patinka kaip is priekio su jami dvi kasytes ir surisi gale o gale palaidi:D ir siaip kaip reikia puostis taI per daug nevarkstu,nes plaukucia stambiai garbanoti ir dar juodi wub.gif pablizginu ir thumbup.gif ,bet man labai patinka jei visokias suukuosenas daryti turim sukuosenu knygu pora thumbup.gif
o internetiniu puslapio ir man reiketu g.gif
12345678
Tai gal vis delto kas nors zino kokiu nors psl. internete kaip paneles sukuoti?
venddetta
as tai dar prisimenu kaip mane mama sukuodavo, kai buvau maza. ji visada visko man prigalvodavo. tai daug ka prisimenu ir kai tik randu koki nesusukuota vaika, tai visada prasau suku, sepecio, gumyciu, segtuku. pasisodinu vaika ir darau. kaip ir daugumai labai patinka visokie egluciu eksperimentai thumbup.gif ir kas keisciausia dar nebuvo vaiko, kuris manes neprisileistu. mamu tai neprisileidzia, nes jos pesa, o mane prisileidzia ir gali sedet kiek reikia, net didziausios nenuoramos rolleyes.gif o smagiausia buvo, kai druages dukryte ruosiau pirmai klasei, rugsejo pirmos sventei. nu jau tas vaikas tai visada zviegdavo kai ja sukuodavo, tai as net neprasydavau, kad leistu ja susukuoti. o vat tada rugsejo pirmai, tai as jai net regi stiliaus (kaip eglute) kasyciu DAUG is vakaro pripyniau, kad graziai garbanotusi plaukai, o ryte per viduri keleta kasyciu isleidau tik iki puses ir kazkoki as jai ten kuoda padariau su DIDELIU kaspinu, o kitas kasytes isleidau. nu atrode, kaip angeliukas thumbup.gif
o puslapiu nebandet ieskoti per google?per vazdus uzrasyt galit ka nors "girls hear" ir fotkiu duos...nu bus ir didesniu merginu, bet ir vaiku duos....google yra gerai, per ten visokiu nesamoniu galima rasti thumbup.gif
Ir Guste
O gal esate radę kokių puslapiukų su instrukcijomis, kaip tas kasytes pinti? Moku tik paprastas. Dar labai gelbsti lankelis (ir lankelis, atrodantis kaip kasytė), prisegamos kasytės.
Šiandien karalaitė išėjo į darželį su "bumbuziukais" - sruoga surišama mazgeliu, ir jį prilaikant iš visų pusių apvyniojama gumytė, galvelė gaunasi lyg su daug kupstukų, kuriuos galima formuoti prisegant sruogeles visas į vieną pusę ar skirtingas. Tiesiog vakar lėlių žurnaliuke pamatė tokią "kreivą" šukuoseną ir pareikalavo padaryti g.gif
Labai visąlaik nori kuodo (nes sesė šokius lanko), tik tas kuodas gaunasi toks, kad spygliai į visas puses kyšantys matosi lotuliukas.gif Kaip keturmetei, plaukai neblogi, bet kaip "gimnastei" - daryti kuodo nėra iš ko. Nors imk ir pridėk į tą "kuodo sietelį" ko papildomai smile.gif
<Kiss>
o pas mus su plaukais tiiiiiikras siaubas,6metai musu gustei,plaukuciai plonyciai,veliasi,vis nukirpdavau nes nenori ristis,bed daba auginam nes i mokykla rudeni tai nors viena biza eis surist,kiek snekinu surisu jai ir gumyciu daug ir saguciu,jei netinka saukia noriu palaidais ir viskas,nezinau ka daryt doh.gif
Donatuke
Mūsų šukuosenėlės irgi paprastos.. kasytės, uodegytės, sventinė eglutė... na kai didele proga buna sugofruoju su žnyplemis. bet gi nepiktnaudžiausi.. plaukui labai nesveika.. nors kai gofruoju, gali ir visa valanda ramiai sėdėti... žino kokia pati sau graži bus.. dabar tapati problema kaip daugumos cia mazu panelių.. norim atauginti kirpčiukus.. tik kad tie plaukai labai slidūs.. sagučių nelaiko.. tai sagutėms pirkti atskirą taupyklę jau turim.. bigsmile.gif
Ir Guste
Jei labai veliasi plaukučiai, pabandykite maudydami tik galiukus patepti balzamu. Mano vyresnioji (plaukai uzpakali dengia) turi purškiamą priemonę, kad plaukai nesiveltų. L'Oreal Kids balzamas nepaklusniems plaukams, padeda ir labai maloniai kvepia kriaušėmis. Tik mažoji užuodus irgi lekia sesės purškalo prašyti biggrin.gif
migliux
O mano mergina visai neleidžia rišti plaukų verysad.gif
Nežinau kaip įkalbėt g.gif
TIKESIU
Musu merginai uztenka prisiliesti prie plauku ir iskart rekia PESAAAA doh.gif sukuotis irgi tragedija schmoll.gif bet kai kur nors einam tai sakau tave fotografuosiu ax.gif tai pasedi truputi ramei,bet man tai neuztenka to laiko lotuliukas.gif tai labai sunkiai tenka ikalbinet kad kazka padaryti grazaus su jos plaukais doh.gif lotuliukas.gif
auklėtoja
o aš vieną kartą nuo direktorės beveik pylos gavau už tai kad mergaitėms po pietų miegelio šukuosenas darau...tokios ten ir šukuosenos...bet mėgstu ką nors "įmantresnio" nei uodegėlės, ar kaselės supinti...netiesiogiai barė, bet susirinkimo metu pareiškė...bet aš nei ginčijausi, nei ką pakeičiau...mielos mamos, pasakykite...negi tai yra blogai? verysad.gif
migliux
QUOTE(auklėtoja @ 2006 06 06, 20:12)
o aš vieną kartą nuo direktorės beveik pylos gavau už tai kad mergaitėms po pietų miegelio šukuosenas darau...tokios ten ir šukuosenos...bet mėgstu ką nors "įmantresnio" nei uodegėlės, ar kaselės supinti...netiesiogiai barė, bet susirinkimo metu pareiškė...bet aš nei ginčijausi, nei ką pakeičiau...mielos mamos, pasakykite...negi tai yra blogai?  verysad.gif
*

Ne, tikrai neblogai. Aš norėčiau kad mano mergaitę darželyje auklėtoja sušukuotų, surištų ar supintų plaukučius. Bet deja, taip nėra. Turbūt dėl to, kad pati Luka neleidžia jai plaukų rišti
Ir Guste
Mūsų mergytei niekas tokių gražių šukuosenų kaip auklėtojos ir nėra padarę 4u.gif Jau taip rankos "atkaltos" - gal kad po dešimt "ciopcių" kasdien tenka sušukuoti biggrin.gif
mamsik
Mano mažoji taippat sunkiai nusėdi ir vos leidžiasi šukuojama.Geriausiu atveju supinu į dvi kasytes. 4u.gif
rugiagėlė
QUOTE(mamsik @ 2006 06 16, 12:51)
Mano mažoji taippat sunkiai nusėdi ir vos leidžiasi šukuojama.Geriausiu atveju supinu į dvi kasytes. 4u.gif
*

mano dukrytė geriausiu atveju leidžiasi sušukuojama, o apie pynimus, šukuosenas tai tik mano vizijose visa tai. realybėje Ugnės pareiškimas: būsiu palaidais. doh.gif
Teo
maniskei jau 4 bet nemegsta sukuotis, o kai reikia nukirpti tai dar prasciau, i kirpykla neprikalbinam, tai vargais negalais abu su vyru nukerpam. doh.gif
Snega
QUOTE(auklėtoja @ 2006 06 06, 12:12)
o aš vieną kartą nuo direktorės beveik pylos gavau už tai kad mergaitėms po pietų miegelio šukuosenas darau...tokios ten ir šukuosenos...bet mėgstu ką nors "įmantresnio" nei uodegėlės, ar kaselės supinti...netiesiogiai barė, bet susirinkimo metu pareiškė...bet aš nei ginčijausi, nei ką pakeičiau...mielos mamos, pasakykite...negi tai yra blogai?  verysad.gif
*

doh.gif pati esu aukletoja,negaliu patiket,net minties niekad nekilo kad tai negerai....Juk ne chemini susukavima padarei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mes ne tik plaukucius sukuojam,bet neseniai ir tikra sukuosenu sou surengem smile.gif Ir mums grazu,ir tevam .o svarbiausia kokia atrakcija mazom princesem! wub.gif
Kutuliukas
Na aš ir nepykstu kai atgaunu gražiau nei mano pačios sušukuotus vaikus biggrin.gif
krika
kai aš dukrai buvau kirpčių nenukirpus, tai lindo į akis. o kad nelįstų aš segiojau su segtukais ir rišdavau dvi uodegytes. o iš daržo pasiimdavau su dviem "ragais". tai labiausiai siutindavo vyrą lotuliukas.gif
jovana
O man du "ragai" gražiau nei dvi "uodegytės" irnesakyk.gif flirt.gif
NERA
Man labai smagu, kai auklėtoja gražiai sušukuoja mano mergičką biggrin.gif Ryte suskaičiuota kiekviena minutė, todėl veiksmas vyksta greitai-2 kasytės, 2 uodegytės ar 1 kasytė , 1 uodegytė. Kai veda vyras, tai jis iš viso nepina.Duoda sagučius, o auklėtoja supina blush2.gif
allegro
Keista, kad atsiranda prieštaraujančių dėl vaikų šukavimo. Matyt tos mamos pavydi, kad auklėtojos sugeba gražiau sušukuot nei jos pačios lotuliukas.gif
kaisa
QUOTE(auklėtoja @ 2006 06 06, 21:12)
*

aš tai labai dėkinga aukletojoms kad sukuosenas daro thumbup.gif pasimokau is ju. Kažkokia nenormali direktorė fool.gif
O mūsų sventinė šukuosena:
surišu aukštai plaukus į arklio uodegą, tada po sruogą suku tarp pirštų ir delioju aplinkui uodegą.galim prisegt su žnyplytėm ar kuodinėm špilkom.
O nuo vėlimosi turim Avon purškiamą arbūzinį balzamą thumbup.gif kai šukuoju, paurškiu ir vsio
jomantukass
Savo keturmetei garbanei as tik prieki susegu saguciu, kad plaukai nelystu. anksciau buvau nukirpusi grifka, tai dabar auginu. Nes susigarbanoja ir baisiai negraziai atrodo. Kai surisu dvi kasytes, tai visas plauku grozis dingsta. Ji tokia garbane... Suristais plaukais atrodo kaip sulaizyta. doh.gif doh.gif doh.gif
Martynos mama
Mano didžiosios plaukučiai iki užpakalio. Nors man, kaip ir kitoms mamytėms, ypatingai laiko trūksta rytais, stengiamės vieną rytą pinti dvi kasytes, kitą - vieną viršugalvyje, trečią - supynus dvi kasytes surišti "baronkytes", įrišti gražesnį kaspiną ar segtuką ir t.t.
Tačiau turiu pasidžiaugti, kad auklėtojos darželyje padaro tokias šukuosenas, kad o-o-o... thumbup.gif bis.gif
O tėvelis irgi kartais rytais tingi šukuoti, tai auklėtojos tikrai pasistengia biggrin.gif
Burtininke
Dar kol buvau neištekėjus vis svajojau kaip pinsiu savo dukrai plaukučius wub.gif Ir mano svajonė išsipildė biggrin.gif Mano dukrytės ilgi plaukučiai ir kas svarbiausia leidžia man šukuot - eksperimentuot su savo plaukučiais thumbup.gif Žino, kad jei nori būt gražiai supinta teks pasėdėt ir 20 ir 40 min. biggrin.gif O šukuosenos dažniausiai būna eglutės variacijos smile.gif Būna taip, kad naktį sugalvoju šukuoseną, o ryte išbandau mirksiukas.gif Reiks pafotkint mūsų šukuosenas ir čia įdėt tongue.gif
Papildyta:
Gyvatėlė biggrin.gif
user posted image
Ir dar biggrin.gif
user posted image
user posted image
Siren@
QUOTE(Burtininke @ 2006 07 01, 22:23)
Dar kol buvau neištekėjus vis svajojau kaip pinsiu savo dukrai plaukučius  wub.gif Ir mano svajonė išsipildė  biggrin.gif Mano dukrytės ilgi plaukučiai ir kas svarbiausia leidžia man šukuot - eksperimentuot su savo plaukučiais  thumbup.gif Žino, kad jei nori būt gražiai supinta teks pasėdėt ir 20 ir 40 min.  biggrin.gif O šukuosenos dažniausiai būna eglutės variacijos  smile.gif Būna taip, kad naktį sugalvoju šukuoseną, o ryte išbandau  mirksiukas.gif Reiks pafotkint mūsų šukuosenas ir čia įdėt  tongue.gif
Papildyta:
Gyvatėlė  biggrin.gif
user posted image
Ir dar  biggrin.gif
user posted image
user posted image
*

KAIP grazu lotuliukas.gif smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
boruzhe
Vaje kaip aš pavydžiu tokio meistriškumo blush2.gif Mano dukrelės plaukučiai iki užpakaliuko, o surišti moku tik kaip ir jau ne viena rašė 2 kasytės arba 2 uodegytės, arba po 1 iš jų blush2.gif doh.gif O norėčiau kaip nors gražiau papuošti savo džiaugsmelį wub.gif Gerai, kad jos krikšto mama turi fantazijos ir sugebėjimų, taip pat ir auklėtojoms esu dėkinga 4u.gif Kartais taip supina jos plaukučius, kad aš ilgai stebiuosi kaip jos sugeba, o svarbiausia kaip maniškė tiek laiko išsėdi rami tongue.gif
Iš tiesų, tai leisti surišti plaukučius pradėjo leisti tik tada kai pradėjo eiti į darželį biggrin.gif Iki tol ir aišku dabar mėgstamiausia šukuosena PALAIDI thumbup.gif thumbup.gif
Reta
manishkei jau 4 metus, ir visus 4 metus ziauriai ja kankinau kol ismokinausi darytis jau ivairiu sukuosenu. Dabar dukreles megstamiausia "karunele" pinu eglute aplink visa galva, shone kasyte smile.gif rolleyes.gif
Mazulka5
Na ir grozis !!!Reiks pabandyti... 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Burtininke
QUOTE(Mazulka5 @ 2006 07 03, 15:56)
Na ir grozis !!!Reiks pabandyti... 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Reik tik abiems truputį kantrybės mirksiukas.gif
Laki
Maniškei 3.5 metų. Namuose vaikšto TIK su palaidais,
ne už ką neįkalbėsi šukuoseną padaryti. Taigi teko apkirpti Grifką, kad plaukai į akis nelįstų. O pas kirpėją eina su dideliu noru. Sėdi taip ramiai, kad net netikiu, kad čia mano dukrytė.
Į darželį einam su tokia šukuosena, kokia sukomanduos PANELĖ.
Dažniausiai buna uodegytės, kasytės ar viena iš jų.
Gražiausias šukuosenas daro auklėtoja thumbup.gif . Sugeba prisipinti įvairiausių eglučių, ir viskas padaryta taip lygiai, kad net pavydas ima tongue.gif
Dar vienas mano kirpėjos patarimas, jeigu plaukučiai biški garbanuojasi galiukus
galima patepti vaikišku muilu, t.y. pamuilintomis rankomis praeiti po garbanas.
Tada jie labai gražiai susisuka.
*JUTA*
QUOTE(Burtininke @ 2006 07 01, 21:23)
Gyvatėlė  biggrin.gif
user posted image
Ir dar  biggrin.gif
user posted image
user posted image
*

kaip grazu thumbup.gif
Burtininke
QUOTE(*JUTA* @ 2006 07 14, 09:16)
kaip grazu  thumbup.gif
*

Ačiū blush2.gif

Dar vienas eglutes variantas bigsmile.gif

user posted image
Lilajar
QUOTE(Čalykušu @ 2006 06 28, 09:30)
aš tai labai dėkinga aukletojoms kad sukuosenas daro thumbup.gif pasimokau is ju. Kažkokia nenormali direktorė fool.gif
O mūsų sventinė šukuosena:
surišu aukštai plaukus į arklio uodegą, tada po sruogą suku tarp pirštų ir delioju aplinkui uodegą.galim prisegt su žnyplytėm ar kuodinėm špilkom.
O nuo vėlimosi turim Avon purškiamą arbūzinį balzamą thumbup.gif kai šukuoju, paurškiu ir vsio
*

Maniske tai irgi nelabai megsta sukuotis. is ryto pries darza tai kasytes arba uodegytes. ir taip su laiku vos issisuku. savaitgali tai su palaidais vaikstom biggrin.gif O paskui koltunu nebeina issukuoti. gal galima ka daugiau apie ta balzama daugiau suzinoti. Dabar mano panele su teciu dvi savaites, tai jauciu, kad pravers kai grisiu g.gif
Ritulka
O as labai mėgstu pinti kasas, prisigalvoju ivairiausiu eglutės išraitymų tik gavau ilgokai laukti, kol galėjau pinti, nes dukrytei tik nuo 2 metukų pradėjo plaukai augti. Bet džiaugiuosi tuo kad plaukų šukavimas tiek jai tiek man yra pramoga, o dar jei kokį filmuką paleidžiam per televizorių tai visai galiu su ja ką noriu daryti bigsmile.gif
Ritulka
QUOTE(Burtininke @ 2006 07 01, 21:23)
Dar kol buvau neištekėjus vis svajojau kaip pinsiu savo dukrai plaukučius  wub.gif Ir mano svajonė išsipildė  biggrin.gif Mano dukrytės ilgi plaukučiai ir kas svarbiausia leidžia man šukuot - eksperimentuot su savo plaukučiais  thumbup.gif Žino, kad jei nori būt gražiai supinta teks pasėdėt ir 20 ir 40 min.  biggrin.gif O šukuosenos dažniausiai būna eglutės variacijos  smile.gif Būna taip, kad naktį sugalvoju šukuoseną, o ryte išbandau  mirksiukas.gif Reiks pafotkint mūsų šukuosenas ir čia įdėt  tongue.gif
Papildyta:
Gyvatėlė  biggrin.gif
user posted image
Ir dar  biggrin.gif
user posted image
user posted image
*

Tuo mes tikrai panašios, žiūriu ir šukuosenos nelabai skiriasi, tik tau labiau pasisekė, nes tavo dukrytės plaukučiai labai gražūs ir ilgi, o manoji sunkiai juos augina, bet pinti jau galiu.
Ritulka
user posted image
Va ir mano viena iš šukuosenų.
raganaa
Labai gražu kai auklėtojos darželyje mergaitėms sutvarko plaukus.Pas mažają grupėje viena auklėtoja labai gražiai suriša plaukučius,kita paprastai uodegytes,bet vistiek gerai kad vaikas vaikšto sušukuotas.Na o vyresniosios grupėje tai mergaitės po pietų miego vaikščiodavo kaip raganėlės lotuliukas.gif Todėl rytais stengdavausi stipriau supinti plaukučius pvz.eglute,tai vakare pasiimdavau ne tokią išsitaršiusią.Na vėliau ji pati išmoko susirišti uodegą.Su plaukučiais abi leidžia paeksperimentuoti biggrin.gif Man dar yra gražu surišti galvoje daug uodegyčių su įvairiaspalvėm gumytėm thumbup.gif
Papildyta:
Ritulka kaip tą paskutinę tu supini thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Burtininke
QUOTE(Ritulka @ 2006 07 21, 10:11)
user posted image
Va ir mano viena iš šukuosenų.
*

Super thumbup.gif Reiks pabandyt ir man mirksiukas.gif
Ritulka
QUOTE(raganaa @ 2006 07 21, 11:22)
Labai gražu kai auklėtojos darželyje mergaitėms sutvarko plaukus.Pas mažają grupėje viena auklėtoja labai gražiai suriša plaukučius,kita paprastai uodegytes,bet vistiek gerai kad vaikas vaikšto sušukuotas.Na o vyresniosios grupėje tai mergaitės po pietų miego vaikščiodavo kaip raganėlės lotuliukas.gif Todėl rytais stengdavausi stipriau supinti plaukučius pvz.eglute,tai vakare pasiimdavau ne tokią išsitaršiusią.Na vėliau ji pati išmoko susirišti uodegą.Su plaukučiais abi leidžia paeksperimentuoti biggrin.gif Man dar yra gražu surišti galvoje daug uodegyčių su įvairiaspalvėm gumytėm thumbup.gif
Papildyta:
Ritulka kaip tą paskutinę tu supini thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Nieko cia sudėtingo, i keturias dalis suskirstyk plaukus ir pink pusine eglute, pradedu nuo ten kur segtukai, ten ir gala pakavoju.Gal tik apatinę kilputę sudėtingiau, bet jei mergytė palaiko nuleidusi galvytę tai ir tai vargo nesukelia. Sėkmės.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.