balinta_kava
2004 10 29, 12:55
Sveiki, is anksto labai dekoju uz atsakyma... Gal keistai skambes mano klausimas siame forume, kur karaliauja grazios seimyneles, taciau tiesiog jauciu, kad man reikalinga pagalba. Trumpai ir paprastai- esu vedusio vyro meiluze. Aisku, nera paprasta. Idomu, kaip vertina tokius santykius psichologai? Kaip keiciasi jaunos merginos (siuo atveju mano) vidinis pasaulis del tokiu santykiu? Ar mano psichika traumuojama? Jauciu, kad mano asmenybeje vyksta daug pokyciu, gal galima nuspeti, kokie jie?
pavasare
2004 10 29, 16:55
Paskaitinek cia Jau buvo daug diskutuojama sia tema  Aisku, kiekvienas atvejis vis kitoks
labas, o tu pagalvojai kada , kaip to vyro zmona jaustusi viska suzinojus, nemanau kad tu noretum , kad tavo vyras meiluze turetu.
pavasare
2004 11 10, 20:10
| QUOTE (Angela @ 2004 11 10, 10:43) | labas, o tu pagalvojai kada , kaip to vyro zmona jaustusi viska suzinojus, nemanau kad tu noretum , kad tavo vyras meiluze turetu. |
Off topic: Angela, o kodel tu visose temose puoli tas, kurios myli vedusius?  Visokiu situaciju buna, visokiu seimu, zmonu, vyru bei meiluziu
gal del to kad pati nesijaucia saugi manau gyvenime visko yra buvo ir bus bet kokiu atveju norim to ar ne o asmenybe kad keiciasi tai yra gerai, butu blogiau jei nieko nevyktu ir kodel taip yra,kodel ta meile velnio nesta ir pamesta  bet myleti gerai, ir nebutinai tai turi buti pagal kazkieno nustatytas normas, svarbiausia kad ta meile nekenktu o tik darytu zmones geresniais
Niekada nesakyk niekada... Bet kažkokie moraliniai rėmai vis tiek egzistuoja, ar ne? Deja, bet visuomenėje dar ne visi santuoką laiko šventu dalyku, dviejų žmonių intymiu aukuru. Ir neretai taip elgiasi patys vedusieji...Ir greičiausiai todėl, kad dauguma per daug greitai ištaria tą lemtingąjį 'TAIP', užuot geriau įsiklausę į save, ar tikrai yra pasirengę būtent su ŠIUO žmogumi eiti per visus gyvenimo sunkumus, išbandymus, nelaimes ir laimes, ligas, skausmą ir džiaugsmą... Tai nėra lengva. NIEKAM. Todėl reik tūkstančius kartų gerai pasvarstyti prieš žengiant lemtingąjį žingsnį - prieš sujungiant dviejų žmonių gyvenimus į VIENĄ nedalomą visumą.
taip as esu pries tai- nes mano tevas mamai nezinant meiluziu turejo, o ji ji vieninteli visa gyvenima ir mylejo, o vat kaip ja iskaudino. Dauguma tu panu kurios miega su zenotais nori tu santykiu tik laikinai, po to kita susiras , arba susikurs seima, o isardo kita seima vien tik delto , kad uzsigeide to vyro. Jei vyras vedes tai kaip galima su juo miegoti, jei visi ta darytu jokiu santuoku nebutu, visi tik miegotu su kuo tik uzsimanius. O, save gerbianti pana nesileis i tokius santykius.
jei mamkos nu jus duodat, juk zmogus atejo pagalbos, nes matomai paciai tokia situacija nelabai, bet nezino kas vyksta. As visada pries tokius santykius tik diskusija nevietoj moterys, cia reik i kita tema varyti, o ne konsultacijose...
Tai, kas dabar vyksta Tavo gyvenime gali peraugti į tai,kad, kai būsi ištekėjusi, gali būti sunku dėl nepasitikėjimo ir pastovi baimė būti išduotai...Privalai suimti save į rankas. Pabandyk susitikinėti su laisvais vyrais.
|
|