Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar turėtų Moterys nusileisti Vyrams?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Hmmm...
Nusileisti Vyrams? O gal VYRAMS bigsmile.gif žinoma, kad verta... netgi būtina notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Ir jokiu būdu nepriekaištauti dėl nieko nono.gif Negrįžta visą naktį namo? Padaryti pusryčius, nes tikriausiai visą naktį dirbo - ir jokiu būdu nepriekaištauti nono.gif Kiekvieną vakarą su draugais gurkšnoja alų, valkiojasi po kavines, klubus? Užjausti ir suprasti, kad taip sunkiai dirbančiam Vyrui būtina pailsėti console.gif Nepadeda namie? Išmėto purvinas kojines? Nesusiplauna indų? Tai ne vyriški darbai, geriau jau pati viską padarysiu good.gif Ir dar tyliai, kad netrukdyčiau TV žiūrėti ok.gif Neparneša namo pinigų? Na ir kas, matyt kitur išleido, svarbesnių reikalų turėjo, nieko tokio - aš pati uždirbsiu 4u.gif Ir t.t. ir pan.... žinoma, kad verta 4u.gif
Tfu, nesąmonė... Ką reiškia nusileisti? Pasišnekėti, rasti kompromisą (abiems priimtiną), susitarti - suprantu, nu bet nusileisti doh.gif schmoll.gif Bent jau ta prasme, kaip aš suprantu šitą terminą tai schmoll.gif
Tetis2005
QUOTE(Ievius @ 2006 03 07, 12:22)
Nusileisti Vyrams? O gal VYRAMS bigsmile.gif žinoma, kad verta... netgi būtina notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif Ir jokiu būdu nepriekaištauti dėl nieko nono.gif Negrįžta visą naktį namo? Padaryti pusryčius, nes tikriausiai visą naktį dirbo - ir jokiu būdu nepriekaištauti nono.gif Kiekvieną vakarą su draugais gurkšnoja alų, valkiojasi po kavines, klubus? Užjausti ir suprasti, kad taip sunkiai dirbančiam Vyrui būtina pailsėti console.gif Nepadeda namie? Išmėto purvinas kojines? Nesusiplauna indų? Tai ne vyriški darbai, geriau jau pati viską padarysiu good.gif Ir dar tyliai, kad netrukdyčiau TV žiūrėti  ok.gif Neparneša namo pinigų? Na ir kas, matyt kitur išleido, svarbesnių reikalų turėjo, nieko tokio - aš pati uždirbsiu 4u.gif Ir t.t. ir pan.... žinoma, kad verta 4u.gif
Tfu, nesąmonė... Ką reiškia nusileisti? Pasišnekėti, rasti kompromisą (abiems priimtiną), susitarti - suprantu, nu bet nusileisti doh.gif  schmoll.gif Bent jau ta prasme, kaip aš suprantu šitą terminą tai schmoll.gif
*

Sarkastiska mamuze.
Rasma
Kai myli, tai nesunku suprasti ir labai nesunku nusileisti smile.gif
Vertinu vyrus. Moterys turėtų ne tik vien reikalauti, bet ir leisti vyrams būti vyrais, t.y. būti protingomis ir nusileisti smile.gif Aikštingumu laimėti nieko negalima, bet va moterišku gudrumu galima įveikti kiekvieną rolleyes.gif
Yo-yo
Ar turėtų Moterys nusileisti Vyrams?

Martynai, skelbdamas temą tokiu pavadinimu,rizikuoji būti apšauktas mačo.
Net nupurto kai pradeda kas aiškintis apie moters vietą ant svieto.
Jėzusmarija! Nu neturiu aš tų kiaušinių, tai ką? Tupėt man daba po šluota ir galvą pelenais barstytis?
Uno
Moterys turėtų ne tik vien reikalauti, bet ir leisti vyrams būti vyrais, t.y. būti protingomis ir nusileisti  Aikštingumu laimėti nieko negalima, bet va moterišku gudrumu galima įveikti kiekvieną

Nu neturiu as to vadinamojo moterisko gudrumo g.gif (vyras daznai juokauja: nu negi man dabar tave mokyti, kaip mane apgaudineti? biggrin.gif ).
Gal todel man tai siek tiek asocijuojasi su gudrumu neigiama prasme (suktumu kazkokiu). Gal kas paaiskintumet savo "moterisko gudrumo" samprata ir kokiais atvejais jis pateisinamas?
Papildyta:
oi, atrodo truputi ne tam puslapy issiziojau doh.gif blush-anim-cl.gif
Hmmm...
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 08, 10:04)
Sarkastiska mamuze.
*

Na kur jau ax.gif Labai nuolanki aš 4u.gif Tik pamiršau pridėti, kad "vyrams paskutinės pastraipos neskaityti", mat tema ne tam skyrely buvo paskelbta mirksiukas.gif

Būčiau ideali moteris, a ne bigsmile.gif nail.gif

QUOTE(Rasma @ 2006 03 08, 11:03)
Kai myli, tai nesunku suprasti ir labai nesunku nusileisti smile.gif
Vertinu vyrus. Moterys turėtų ne tik vien reikalauti, bet ir leisti vyrams būti vyrais, t.y. būti protingomis ir nusileisti smile.gif Aikštingumu laimėti nieko negalima, bet va moterišku gudrumu galima įveikti kiekvieną rolleyes.gif
*

Vyrus vertinu, leidžiu jiems būti vyrais, bet negi turiu jiems leisti ant galvos lipti g.gif Ir gudrumo prireikia, bet ne nusileisdama, o eidama į tam tikrus kompromisus sau nepalankias situacijas pakreipiu naudinga kryptim...

Nors vėlgi terminas "nusileisti" man turi tik neigiamą prasmę, todėl ir nematau nieko gudraus tame, kad moteris nusileidžia Vyrui (oi, atsiprašau, blush2.gif VYRUI)
Rasma
Man žodis nusileisti, t.y. ir yra žodis nusileisti...Sakykime, leisti vyrui kažką daryti, kam šiaip nenorėtum pritarti rolleyes.gif Pats žodis man jokio negatyvizmo neturi ..neigiamas prasmes mes patys žodžiams primetame..priklausomai nuo ambicijų kiekio smile.gif
O moteriškas gudrumas ir yra tame, kad vyrui kartais reikia pasijusti VYRU..Tegu ir ne visai pelnytai mirksiukas.gif Be to vienąkart nusileidus, kažką nutylėjus, neišprovokavus pasiginčijimų galima ateičiai tiek malonių iš vyro pusės sau sulaukti biggrin.gif
Aš pvz. nesuprantu kas tai yra "lipa ant galvos" blush2.gif
rrr?
g.gif ar nusileisti vyrams? g.gif

APIE VYRUS

Vyrai- kaip kava: patys geriausi - karsti, stiprus ir neleidzia
uzmigti visa nakti
- kaip prekybos agentai: negalima tiketi nei vienu ju zodziu;
- kaip kompiuteriai: juos sunku suprasti ir jie amzinai turi problemu
su atmintim;
- kaip kopijavimo aparatai: tinka tik reprodukcijai ir niekam daugiau;
- kaip saskaitos banke: be pinigu nereikalingi niekam;
- kaip sniegas: nezinai, kada bus, kiek bus centimetru ir kiek ilgai
prasilaikys;
- kaip padeveti automobiliai: nebrangus, bet visiskai nepatikimi;
- kaip makiazas: niekad neislieka pakankamai ilgai;
- kaip horoskopai: visada pataria, kaip elgtis, ir; kaip taisykle, klysta;
- kaip oras: neimanoma pakeisti;
- kaip mini sijonai: tik uzsiziopsok, ir jie tuoj pat apnuogins tavo kojas;
- kaip valstybes tarnautojai: paprasius ka nors padaryti, jie visada
atranda svarbesniu darbu, o is tikruju nieko!
- kaip parkavimosi vietos: geriausios jau uzimtos, o laisvos
nepatogios arba per mazos;
- kaip zoliapjoves: sunkiai uzvedamos, skleidzia nemalonu kvapa ir
daznai nedirba;
- kaip plaustai: be problemu plaukia pasroviui, kad tik nereiketu
ideti pastangu (arba, kaip alternatyva, nevaldomi);
- kaip traktoriai: ipilus bet kokio spiritinio skyscio, dirba toliau;
- kaip gydytojai: niekad nesuprasi, ka jie nori pasakyti;
- kaip vaistai: nemalonu su jais tureti reikalu, bet jie butini;
- kaip sunys: jei ju neisauklesi, jie lakstys po namus ir visur ters;
- kaip direktoriai: nieko nemoka padaryti, bet viskas turi dirbti idealiai;
- kaip laiskanesiai: beldziasi i visas duris tikedamiesi, kad kas nors
atidarys;
- kaip inzinieriai: teoriskai jiems viskas dirba, bet praktiskai
pirmas pasitaikes santechnikas viska padaro daug geriau;
- kaip advokatai: kuo juos bekaltintum , jie visada randa kruvas pasiteisinimu;
- kaip spermatozoidai: tik vienas is milijono gali buti tinkamas;
- kaip mikrobanges: ikaista per 15 sek;
- kaip delfinai: sako, kad yra protingi, taciau niekas dar to neirode;
- kaip veziai: viskas pas juos gerai, isskyrus galva;
- kaip reklama: viskas, kas jose sakoma, kelia abejones;
- kaip obligacijos: reikia daug laiko, kad jos "sunoktu";
- kaip mikseriai: jis tau reikalingas, bet tiksliai nezinai kam;
- kaip sraiges: raguoti, seileti, sliauzioja....ir tuo paciu mano, kad
tai JU namai;
- kaip debesys: kai jie nuplaukia, galima tiketis grazesnes dienos;
- kaip arkliai: jei gerai ikinkysi, gali jais vazineti ilgus metus;
- kaip kukuruzu spragesiai: malsina alki, bet trumpam;
- kaip naujagimiai: is pradziu jie idomus, bet po to uzsiknisi,
tvarkydama tai, ka jie pridirba;
- kaip pasto zenklai: jei gerai palaizysi, sunkiai beatplesi.

Nors moteris apie vyrus negali pasakyti beveik nieko gero, bet kompromisu galima ieskoti visada... mirksiukas.gif

P.S. tikiuosi neizeidziau stipriosios lyties atstovu biggrin.gif
Hmmm...
QUOTE(Rasma @ 2006 03 08, 19:34)
Man žodis nusileisti, t.y. ir yra žodis nusileisti...Sakykime, leisti vyrui kažką daryti, kam šiaip nenorėtum pritarti  rolleyes.gif  Pats žodis man jokio negatyvizmo neturi ..neigiamas prasmes mes patys žodžiams primetame..priklausomai nuo ambicijų kiekio smile.gif
O moteriškas gudrumas ir yra tame, kad vyrui kartais reikia pasijusti VYRU..Tegu ir ne visai pelnytai mirksiukas.gif  Be to vienąkart nusileidus, kažką nutylėjus, neišprovokavus pasiginčijimų galima ateičiai tiek malonių iš vyro pusės sau sulaukti biggrin.gif
Aš pvz. nesuprantu kas tai yra "lipa ant galvos" blush2.gif
*

Matyt šitam žodžiui esu primetusi daug neigiamų prasmių, kadangi jis man asocijuojasi būtent su "lipimu ant galvos" mirksiukas.gif O šitos frazės reikšmę man atspindi mano pirmasis postas šioje temoje mirksiukas.gif be paskutinės pastraipos ax.gif

P.S.: kol kas dar niekada neprovokavau "pasiginčijimų", tiesiog nepriimtinas toks bendravimo būdas unsure.gif Gal dar per mažai gyvenimiškos patirties šiuo klausimu (gyvenam kartu dar tik pora metų, "žalios" draugystės laiko neskaičiuojant) g.gif O ir vyras pas mane kol kas "auksinis", matyt įsimylėjimo fazė dar nesibaigė lotuliukas.gif mirksiukas.gif
krootas
kaškaip vaikiškai jus čia kalbat doh.gif
Hmmm...
QUOTE(krootas @ 2006 03 08, 20:26)
kaškaip vaikiškai jus čia kalbat  doh.gif
*

Tai kad toks protingas, prašom pamokyti, mus, nieko nesuprantančius vaikučius 4u.gif
krootas
QUOTE(Ievius @ 2006 03 08, 23:36)
Tai kad toks protingas, prašom pamokyti, mus, nieko nesuprantančius vaikučius 4u.gif
*

Tai kad jus nevaikuciai o moteris, tai man atrodo kad tiesiog reiktu nesiticioti is vyru ir viskas, juk jus nuostabios 4u.gif
pipima
kas per kvailas klausimas blink.gif ?Prie ko čia moteris turi nusileisti vyrui blink.gif ?Pagal atitinkamas aplinkybes vieną kartą tenka nusileisti vienam,kitą kartą kitam.Tai ir yra šeima.Kompromisai.O ne nuolankumas.Manau,ne daugelis tokios žmonos aplamai norėtų,o jei tokią turėtų,tai ne labai vertintų.Kiekvienas turi žinoti savo vertę ir pirmiausiai gerbti save.Tai jei atsakyti tiesiai į tavo klausimą kaip tu jį uždavei,tai sakyčiau kategoriškai NE schmoll.gif
saldute
kiekvienas suprantam nusileidima kitaip. teisingai sakot, reikia vyra paveikti gudrumu, o jis lai mano kad tai savotiskas nusileidimas.
mastau taip, bet pas mane seimoje buvo viskas kitaisp. kalbu butuoju laiku, nes dabar gyvenam atskirai.taip, nepabijosiu to zodzio nusileidinejau: galvojau reikia jam pabuti su draugais, tai tas pabuvimas nuo grizimo vidurnakti uzsitese iki 6 - 8 val ryto, o kartais iki paros (as ji nervuodavau, tai jis geriau su draugais, - ne daznai, bet ...). pirma karta kai radau prezervatyva kiseneje, patikejau jo pasdakojimu kad is draugo pasieme mums (mes naudojame toki apsisaugojima), bet be sito karto buvo dar trys (paskutinis k perpilde kantrybes taure). kai radau merginu sms (siaip nelandzioju, bet kazkas ta karta pastumejo) - isdirbo i suns dienas. kai nakti pati savo ausim girdejau pokalbi, ryte paklausus su kuo kalbejo sake kad su draugu, o man vel (antra k per tris metus) paziurejus isitikinau kad skamb mergina (4.20 ryte) tai sulaukiau net 3 variantu kas skambino: nuo draugo zmonos, iki pasakymo" nenusisnekek prisisapnavai". ir dar: einam i baliu ar kluba, as parlekdavau gana anksti, kad mama isleisti (apie 1), o jis atbudavo iki galo, ir jei draugai (pavadinkim gerieji) neparvesdavo tai uztrukdavo dar iki paryciu, o ryte atsikeles nesuprasdavo ko pykstu. pusryciai ir visa kita privalomas dalykas, net kai sunus budavo mazas keldavo mane anksti kad padaryciau pusrycius(maitindavau nakti 2-3 k).taip, viska dariau, ka imanoma ir ko ne visai. pirmus men apipirkdavo, o paskui vaikas su kedeute vienoje rankoje, krepsys su maistu kitoje. kol viena d kaimynas pasiteiravo o kur mano vyras. tai va nusileidau nes maniau kad mane uz tai vertins ir myles, o is tikruju uzlipo ant galvos. ir kai dabar vardan vaiko normaliai bendrauju, tai vakar pasake kad jau pavaidinai, uztenka, kai grisiu, noreciau rasti tave su sunumi namie. bandau kazkiek pati save gerbti tai jis sako kad esu primokinta savo draugiu(aisku, vartoja kitokius zodelius).
draugs
Jo moterys ir kur jūs tokių vyrų randate ?
O šiaip tas tai tiesa , kad jeigu žmogus pats saves negerbs , tai nelabai sulauks to ir iš kitų.
Tetis2005
Diskusija beprasmiska. Galiu pasakyti - pasaulyje vienos tiesos niekada nebuvo, nera ir niekada nebus. As busius teisus ir sakydamas, kad moteris turi nusileisti, ir sakydamas, kad moteris neturis nusileisti, ir sakydamas, kad moteris turi buti lygi su vyru. Ir galiausia nieko nenustebinsiu sakydamas bet kokia siu teiginiu kombinacija.
Habibi
labai gera taisykle visiems, as ja vadovaujuosi:

nesvarbu ar tau tarp koju skylute ar pakabukas kazkoks - tas nieko visiskai nereiskia ir nesprendzia. mes visi ZMONES. DARYK TAI, KA NORI, KAD DARYTU TAVO ANTRA PUSE!!!

vilkis i kabakus - bet vilksis ir tavo antra puse,
negrizk nakti, bet nei pypt tada jei negris ir ji,
jei gali tu - vadinasi gali ir ji. kiekvienam po lygiai.

isvis tokie vyriski postai - nusileisti......
kam? pries ka? kad pasujustu vyru? aaaaa.......darymas to ko nenori kad darytu tavo mylimas zmogus tai yra TAPIMAS TIKRU VYRU....o gal pakalbekim apie pasijutima moterimis?

kvaila....mane visada nervuoja tokie marazmai - praeito amziaus liekanos apie vyriskuma ir jo aukstesni statusa zmonijoje....baikit...dar smarkiai reiketu permastyti kas silpnoji lytis siame amziuje. kalbu ne fiziskai. kaip naturalu kai labai vyriskas vyras pasijutes itin vyrisku ir nieztinciu galu eina, taip sakant - nes gamta taip jau ji sutvere, ieskoti skyluciu ir itvirtinti savo vyriskuma prarades bet kokia morale ar atsakomybe del tu kuriuos palieka. o jei moterys taip lengvai - sast vaikus vyriokui ir panios pas kita? o ka? vyrai tai gali? moteys irgi gali - tik jos taip dazniausiai nesielgia ir neiesko pasiteisinimu savo poelgiams tokiems. ka reiskia nusileisti? nusileiskim ten kur vyras nori - tai jis velniai zino ko dar uzsimanys.

o dabar uzmetyki akmenim. bet nera vyru ir moteru - yra tik zmones, kuriems po lygiai,arba kaip sauksi taip atsilieps. kaip paprasta.
Tetis2005
QUOTE(Habibi @ 2006 03 09, 09:57)

DARYK TAI, KA NORI, KAD DARYTU TAVO ANTRA PUSE!!!

*

O taip!!! Tavo zodziai Dievui i ausi!
Galioja viskam, nuo pirkiniu parduotuveje iki meiluzio lovos!
Yo-yo
g.gif kodėl temos autorius neaktyvus?
Tetis2005
QUOTE(Yo-yo @ 2006 03 10, 10:21)
g.gif kodėl temos autorius neaktyvus?
*

Nes visi sudirbo tema, zmogus subtiliai jaucia moters "nusileidima" o cia isverte lygtais jis zmona verge izaura darytu.
Komandosas
labas Habibi,
puslapio sitoms feministinems nuomonems isreiksti nesumaisei g.gif
Visi lygumai baigiasi, kai prieinama prie iprastiniu gyvenimisku nieku verysad.gif panesti namo DIDELI Maximos (Norfos, Rimi, etc) maiseli
uzvesti masina kai lauke -25
ir tt ir pan

QUOTE(Habibi @ 2006 03 09, 08:57)

nesvarbu ar tau tarp koju skylute ar pakabukas kazkoks - tas nieko visiskai nereiskia ir nesprendzia. mes visi ZMONES. DARYK TAI, KA NORI, KAD DARYTU TAVO ANTRA PUSE!!!

vilkis i kabakus - bet vilksis ir tavo antra puse,
negrizk nakti, bet nei pypt tada jei negris ir ji,
jei gali tu - vadinasi gali ir ji. kiekvienam po lygiai.

isvis tokie vyriski postai - nusileisti......
kam? pries ka? kad pasujustu vyru? aaaaa.......darymas to ko nenori kad darytu tavo mylimas zmogus tai yra TAPIMAS TIKRU VYRU....o gal pakalbekim apie pasijutima moterimis?

kvaila....mane visada nervuoja tokie marazmai - praeito amziaus liekanos apie vyriskuma ir jo aukstesni statusa zmonijoje....baikit...dar smarkiai reiketu permastyti kas silpnoji lytis siame amziuje. kalbu ne fiziskai. kaip naturalu kai labai vyriskas vyras pasijutes itin vyrisku ir nieztinciu galu eina, taip sakant - nes gamta taip jau ji sutvere, ieskoti skyluciu ir itvirtinti savo vyriskuma prarades bet kokia morale ar atsakomybe del tu kuriuos palieka. o jei moterys taip lengvai - sast vaikus vyriokui ir panios pas kita? o ka? vyrai tai gali? moteys irgi gali - tik jos taip dazniausiai nesielgia  ir neiesko pasiteisinimu savo poelgiams tokiems. ka reiskia nusileisti? nusileiskim ten kur vyras nori - tai jis velniai zino ko dar uzsimanys.

o dabar uzmetyki akmenim. bet nera vyru ir moteru - yra tik zmones, kuriems po lygiai,arba kaip sauksi taip atsilieps. kaip paprasta.
*

Hmmm...
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 13, 16:04)
labas Habibi,
puslapio sitoms feministinems nuomonems isreiksti nesumaisei g.gif
Visi lygumai baigiasi, kai prieinama prie iprastiniu gyvenimisku nieku verysad.gif  panesti namo DIDELI Maximos (Norfos, Rimi, etc) maiseli
uzvesti masina kai lauke -25
ir tt ir pan
*

Nu aš ne Habibi, bet....
Visų pirma, šita tema buvo užvesta visai kitame skyrelyje, tik ją čia moderatoriai perkėlė mirksiukas.gif todėl ir moteriškių pasisakymų daug bigsmile.gif
Antra, jei ką, tai tavo cituojamam poste buvo pabrėžta, kad kalba neina apie tai, kuris fiziškai stipresnis mirksiukas.gif Nors jei apie tavo duotus pavyzdžius tai... parsinešu aš namo tą didelį maišą, dar ir sūnų ant pečių užsimetusi, ir mašiną užsivedu prie -25 (net ir akumuliatorių pakrautą prireikus nusinešu bigsmile.gif ) taip kad nėra jau tie darbai tokie neįveikiami schmoll.gif Čia panašiai jei moterys pradėtų aiškinti, kad vyrai prastesni todėl, kad vaikų negali išnešioti ir pagimdyti doh.gif
rosenda
[

QUOTE(saldute @ 2006 03 09, 01:02)
kiekvienas suprantam nusileidima kitaip. teisingai sakot, reikia vyra paveikti gudrumu, o jis lai mano kad tai savotiskas nusileidimas.
mastau taip, bet pas mane seimoje buvo viskas kitaisp. kalbu butuoju laiku, nes dabar gyvenam atskirai.taip, nepabijosiu to zodzio nusileidinejau: galvojau reikia jam pabuti su draugais, tai tas pabuvimas nuo grizimo vidurnakti uzsitese iki 6 - 8 val ryto, o kartais iki paros (as ji nervuodavau, tai jis geriau su draugais, - ne daznai, bet ...). pirma karta kai radau prezervatyva kiseneje, patikejau jo pasdakojimu kad is draugo pasieme mums (mes naudojame toki apsisaugojima), bet be sito karto  buvo dar trys (paskutinis k perpilde kantrybes taure). kai radau merginu sms (siaip nelandzioju, bet kazkas ta karta pastumejo) - isdirbo i suns dienas. kai nakti pati savo ausim girdejau pokalbi, ryte paklausus su kuo kalbejo sake kad su draugu, o man vel (antra k per tris metus) paziurejus isitikinau kad skamb mergina (4.20 ryte) tai sulaukiau net 3 variantu kas skambino: nuo draugo zmonos, iki pasakymo" nenusisnekek prisisapnavai".  ir dar: einam i baliu ar kluba, as parlekdavau gana anksti, kad mama isleisti (apie 1), o jis atbudavo iki galo, ir jei draugai (pavadinkim gerieji) neparvesdavo tai uztrukdavo dar iki paryciu, o ryte atsikeles nesuprasdavo ko pykstu. pusryciai ir visa kita privalomas dalykas, net kai sunus budavo mazas keldavo mane anksti kad padaryciau pusrycius(maitindavau nakti 2-3 k).taip, viska dariau, ka imanoma ir ko ne visai. pirmus men apipirkdavo, o paskui vaikas su kedeute vienoje rankoje, krepsys su maistu kitoje. kol viena d kaimynas pasiteiravo o kur mano vyras. tai va nusileidau nes maniau kad mane uz tai vertins ir myles, o is tikruju uzlipo ant galvos. ir kai dabar vardan vaiko normaliai bendrauju, tai vakar pasake kad jau pavaidinai, uztenka, kai grisiu, noreciau rasti tave su sunumi namie. bandau kazkiek pati save gerbti tai jis sako kad esu primokinta savo draugiu(aisku, vartoja kitokius zodelius).
*

blink.gif Sadute,bek tu kuo greičiau nuo jo doh.gif ,tiksliau nebegrįžk niekada.O priešpaskutinis sakinys tavo(tiksliau jo),užmuša VISKA.
rupestelis
QUOTE(Martynas @ 2004 10 29, 18:25)
blink.gif Ar verta moteriai nusileisti Vyrams?(Kartais) Ir kodel reiktu ir nereiktu? blink.gif
*

Verta verta biggrin.gif ypač kai siūlo kailinius už 9 500 vietoj 10 000 arba mersą 2005 vietoj 2006 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Oi na ir prisisvajojau čia aš blush2.gif 4u.gif Atleiskit 4u.gif
Tetis2005
QUOTE(rupestelis @ 2006 03 23, 15:44)
Verta verta biggrin.gif  ypač kai siūlo kailinius už 9 500 vietoj 10 000 arba mersą 2005 vietoj 2006 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Oi na ir prisisvajojau čia aš blush2.gif  4u.gif Atleiskit 4u.gif
*

Stipru.
dowilia
o gal vyrai turetu moterims nusileisti? Nes nuotaiku svyravimai ir pms laikotarpis istinka mus, moteris lotuliukas.gif
Tetis2005
QUOTE(dowilia @ 2006 03 25, 16:32)
o gal vyrai turetu moterims nusileisti? Nes nuotaiku svyravimai ir pms laikotarpis istinka mus, moteris lotuliukas.gif
*

Nusileisti ar nenusileisti cia kiekvieno asmeninis reikalas. Geriausia kai tu nusileidimu buna 50% is vienos puses ir 50% is kitos, tada dovana atsidekoji uz antros puses dovana. Buna kartais kad jeigu kazko nepadarai, paskui labai jau bjauru dusioje, nu ir se tau, tas tavo noras kaip tik kertasi su antros puses noru. Jei seima yra seima o ne darbas, tai is meiles ta kita puse ima ir leidzia, ko siaip neleistu. Tada jau isiskaiciuoja i bendra katila ir leidusiai pusei buna kazkoks pamaloninimas, zinant kad uz gera geru gausi. Vien kaip ozkai isirezus "ne ir viskas" nieko jokia moteris nepasieks.
URAGANASS
Nelabai suprantu ka reiskia nusileisti ?
Kaip kolega raso "Buna kartais kad jeigu kazko nepadarai, paskui labai jau bjauru dusioje"tai kur cia nusileidimas Na nepadariau siandien ko? neišviriau barsciu ? Tai kaip cia buk gera mano zm ir nusileisk nepyk ant manes taip turetu buti?
Arba kolega raso "zinant kad uz gera geru gausi" tai vel mastau negi taip daznai buna kad vienas ar kitas sutuoktinis buna blogi ir tipo uz bloga blogu uz gera geru?
Man tai labai idomu kokie konfliktai buvna seimose ,kad reik nusileisti vienas kitam o netoleruoti vienas kito?
Gal reik tema uzvest?
Tetis2005
QUOTE(URAGANASS @ 2006 03 27, 15:43)
Arba kolega raso "zinant kad uz gera geru gausi" tai vel mastau negi taip daznai buna kad vienas ar kitas sutuoktinis buna blogi ir tipo uz bloga blogu uz gera geru?
Man tai labai idomu kokie konfliktai buvna seimose ,kad reik nusileisti vienas kitam o netoleruoti vienas kito?
*

Tai as cia turiu omeny NE KONFLIKTINES situacijas. Nes konflikte niekas nenusileidineja. Ir turiu omeny situacijas ne tas, kada kitas sutuoktinis neatlieka savo isipareigojimu. As noriu pasakyti, kad nusileidimas yra tokiu atveju, kai sakysim, tu nerealiai nori i zvejyba, o tavo zmona susigalvojus i akropoli su draugem. Nu ir susitarus jau, o tu i ta zvejyba taip nerealiai nori, nu o ji taip nemegsta kai tu i zvejyba isvarai, bet sakysim, tu ja isleidi su draugem, nusileidi ta prasme, nes ji jau susitarus konkreciai o tu tik siaip nori. Na tai kita diena jau tavo zmona prieina ir sako: nu vat, isleidai mane i akropoli, aciu tau, tikras vyras, nu nekenciu kai i zvejyba isvaziuoji, nes visa laika girtas grizti, nu bet varyk, varyk i zvejyba brangusis, noriu kad ir tu pasitusintum kaip zmogus.

Va as taip nusileidima ir "gera uz geru" isivaizduoju. Konfliktines situacijos ir bloga uz bloga cia ne prie ko.
URAGANASS
Manau jei vienas kita gerbi ir nejauti nuosavybes jausmo tai jokiu dideliu problemu seimoje neiskyla.
sachar
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 28, 07:13)
Tai as cia turiu omeny NE KONFLIKTINES situacijas. Nes konflikte niekas nenusileidineja.  Ir turiu omeny situacijas ne tas, kada kitas sutuoktinis neatlieka savo isipareigojimu. As noriu pasakyti, kad nusileidimas yra tokiu atveju, kai sakysim, tu nerealiai nori i zvejyba, o tavo zmona susigalvojus i akropoli su draugem. Nu ir susitarus jau, o tu i ta zvejyba taip nerealiai nori, nu o ji taip nemegsta kai tu i zvejyba isvarai, bet sakysim, tu ja isleidi su draugem, nusileidi ta prasme, nes ji jau susitarus konkreciai o tu tik siaip nori. Na tai kita diena jau tavo zmona prieina ir sako: nu vat, isleidai mane i akropoli, aciu tau, tikras vyras, nu nekenciu kai i zvejyba isvaziuoji, nes visa laika girtas grizti, nu bet varyk, varyk i zvejyba brangusis, noriu kad ir tu pasitusintum kaip zmogus.

Va as taip nusileidima ir "gera uz geru" isivaizduoju. Konfliktines situacijos ir bloga uz bloga cia ne prie ko.
*

O as manisu nusileidinejimas tai kazkas kita g.gif pvz. vietos to kad supykt ir pradet triuksma kelt del kokiu nors smulkmenu ar kazkokio netikusio elgesio, ramiai pasakyti ir pasistengt paieskot kompromisa o tik po to triuksmaut rolleyes.gif (na cia todel kad as labai jau karstai reaguoju i viska ir draugas vis praso kad kartais taip neskubeciau ir pameginciau ramiai isprest iskilusia beda) na bet jei nusileidinejimas reiskia tai ka isvardino Tetis2005 tai man patinka toks apibrezimas labiau thumbup.gif
rupestelis
QUOTE(URAGANASS @ 2006 03 27, 14:43)
Kaip kolega raso "Buna kartais kad jeigu kazko nepadarai, paskui labai jau bjauru dusioje"tai kur cia nusileidimas Na nepadariau siandien ko? neišviriau barsciu ? Tai kaip cia buk gera mano zm ir nusileisk nepyk ant manes taip turetu buti?
Gal reik tema uzvest?
*

Šaunuolis URAGANAS thumbup.gif aš irgi likau nesupratusi, ką reiškia už gerą geru atsilygint ?blink.gif Kažkokia nesąmonė, o gal čia mano blondinės smegenėlės neišneša tokių dalykų? biggrin.gif
Mano manymu reikia stengtis suprasti ir, kaip rašei, toleruoti vienas kitą. Na pavyzdžiui grįžo vakar maniškis nenupirkęs žadėto hamgerio( 4-mečio hamburgeris) ir vėlai, prieš tai jau norėjau apiburbėti, bet kai grįžo, tai pajutau, kad meilė stipresnė wub.gif na ir nebeburbėjau mirksiukas.gif Na taip pat panašiai reikia ir dėl svarbių dalykų nesipykti drinks_cheers.gif Na nieko nepadarysi, skiriasi moterys nuo vyrų bet jei norim gyventi su jais/jomis, turim būtent ne atleisti, ne gerą už gerą gauti, o būtent toleruoti thumbup.gif drinks_cheers.gif ir mylėti:wub:
Liufas
QUOTE(saldute @ 2006 03 09, 02:02)
mastau taip, bet pas mane seimoje buvo viskas kitaisp. kalbu butuoju laiku, nes dabar gyvenam atskirai.taip, nepabijosiu to zodzio nusileidinejau: galvojau reikia jam pabuti su draugais, tai tas pabuvimas nuo grizimo vidurnakti uzsitese iki 6 - 8 val ryto, o kartais iki paros (as ji nervuodavau, tai jis geriau su draugais, - ne daznai, bet ...). pirma karta kai radau prezervatyva kiseneje, patikejau jo pasdakojimu kad is draugo pasieme mums (mes naudojame toki apsisaugojima), bet be sito karto  buvo dar trys (paskutinis k perpilde kantrybes taure). kai radau merginu sms (siaip nelandzioju, bet kazkas ta karta pastumejo) - isdirbo i suns dienas. kai nakti pati savo ausim girdejau pokalbi, ryte paklausus su kuo kalbejo sake kad su draugu, o man vel (antra k per tris metus) paziurejus isitikinau kad skamb mergina (4.20 ryte) tai sulaukiau net 3 variantu kas skambino: nuo draugo zmonos, iki pasakymo" nenusisnekek prisisapnavai".  ir dar: einam i baliu ar kluba, as parlekdavau gana anksti, kad mama isleisti (apie 1), o jis atbudavo iki galo, ir jei draugai (pavadinkim gerieji) neparvesdavo tai uztrukdavo dar iki paryciu, o ryte atsikeles nesuprasdavo ko pykstu. pusryciai ir visa kita privalomas dalykas, net kai sunus budavo mazas keldavo mane anksti kad padaryciau pusrycius(maitindavau nakti 2-3 k).taip, viska dariau, ka imanoma ir ko ne visai. pirmus men apipirkdavo, o paskui vaikas su kedeute vienoje rankoje, krepsys su maistu kitoje. kol viena d kaimynas pasiteiravo o kur mano vyras. tai va nusileidau nes maniau kad mane uz tai vertins ir myles, o is tikruju uzlipo ant galvos. ir kai dabar vardan vaiko normaliai bendrauju, tai vakar pasake kad jau pavaidinai, uztenka, kai grisiu, noreciau rasti tave su sunumi namie. bandau kazkiek pati save gerbti tai jis sako kad esu primokinta savo draugiu(aisku, vartoja kitokius zodelius).
*

As budamas vyru, tokio tavo eks veiksmu nesuprantu. Megstu ir as pasvesti, padugti, paselti, bet... Bet viskam yra ribos. As tau sakau atsakingai JIS TAVES NEMYLI schmoll.gif . Visko buna, visko pasitaiko, bet kai tampa tai kasdienybe, tai nusikaltimas seimai. Buk stipri showoff.gif thumbup.gif
xenu
Nereiktu nei vienam, nei kitam nusileisti, o tiesiog parodyti kita dalyko puse...
Keiti
Pas mus nėra vieno, kuris nuolat nusileidinėtų. Tiesiog atitinkamai pagal situaciją: vieną kartą vienas jaučiasi labiau teisus ir bando įrodyti savo teisybę, kitą kartą - kitas. O šiaip jeigu nėra noro ginčytis ar diskutuoti, paprasčiausiai pasakome vienas kitam, kad esame pavargę ir diskusiją geriau atidėti nei pyktis vien tik dėl to, kad esame suirzę. Gyvenimas šeimoje - tai nuolatinis kompromisų ieškojimas, nes esame jauni, ambicingi ir užsispyrę žmonės.
*Elmyra*
Turiu prisipažinti blush2.gif esu ožkytė blush2.gif labai retai nusileidžiu, man atrodo, kad esu teisi, beveik visada cool.gif net kai po ilgo laiko apgalvoju ir suprantu, kad nebuvau 100 proc. teisi, sunkiai tai pripažįstu, čia mano toks charakteris matyt. Savo draugui nusileidžiu tik tuomet, kai manau, kad ir jis padarys ta pati kita karta, tai yra nusileis... 4u.gif
gagrate
Visada reikia ieskoti kompromiso,kas bebutu smile.gif
Doole
turetu abu buti vienas kitam pakantesni,o nusileisti turetu pagal situacija
laureta
Na ir kas per tema Ar moteris privalo nusileisti vyrui? Man iskyla klausimas. O KODEL moteris privalo nusileisti vyrui? Dauguma moteru pataikauja ir nuolaidziauja vyrams, o vyrai tuo naudojasi. Reikia gerbti vienas kita. Apie privaluma nusileisti vyrui negali buti ir kalbos. Nemanau, kad reiketu vyrui ir ant galvos uzsikarti. Tai irgi labai blogai.
Paul@
Sako duok durniui kelia lotuliukas.gif bet as elgiuosi pagal situacija ax.gif
Mrs Freken Bok
pati pirma sunkiai nusileidziu ax.gif dazniausiai ieskom kompromiso ax.gif biggrin.gif
emsi
Tai kas čia taip mano, kad moteris turi nusileisti vyrui? Tai jei kartu gyveni tai ir ie6kai kompromiso, situacijos, kuri abiem būtų palanki. O nusileidinėt pastoviai tai jau yra kažkurio dominavimas, o taip neturėtų būti, bent teoriškai biggrin.gif
+333+
Mamos ir Tėčiai wub.gif

SM mamos skyrelyje "Paremkime vaikus" jau paskelbė Kalėdines akcijas. Vieną onkologinams ligoniukams (žiūrėti čia), kitą - remtinoms šeimoms (žiūrėti čia). Vien tik onkologinių ligoniukų būna apie 40 vaikų, remtinose šeimose auga po 2-4 vaikus. Visi jie, kaip ir mes, laukia Kalėdų Senelio.

Gal Jūsų tarpe yra norinčių padėti Kalėdų Seneliui aplankyti šituos vaikus? Gal kas galite prisidėti nedideliu lašeliu, kuris patekęs į mūsų visų sukurtą jūrą, padarys stebuklus? Mamos, nelikite abejingos wub.gif

Pinigėliai renkami į atskiras sąskaitėles. Visiems norintiems sąskaitėlės bus išsiųstos per a.ž., tik rašydami a.ž. pasakykite kam norite paaukoti. Arba užsukite į "Paremkime vaikus" skyrelį.

Juk reikia tiek nedaug, kad Kalėdos būtų stebuklingos group.gif

+333+

Droo
nusileisti reikia rolleyes.gif maziau galwos skausmo thumbup.gif bet, aisku, ne wisada schmoll.gif
Paradoksualė
koki nusileist blink.gif dar ko...jei as teisi-niekada schmoll.gif gali stacias apsidirbt-manes neiveiks schmoll.gif esu uzsispyrus ir principinga...esu tokia ir man gerai...jei jam tai nepatiks-iseis,niekas nelaiko 4u.gif
M & G
Kad negali būti formuluojama taip vienareikšmiškai "ar moteris turi nusileisti vyrui" g.gif Tada mano atsakymas bus NE. Bet poroje abu turi vadovautis kompromisais ir nusileisti tas, kuris tuo metu yra neteisus. smile.gif
Finna
Nusileisti turi abu, vieną kartą vienas, kitą kartą- kitas, priklauso nuo to, kas neteisus mirksiukas.gif
andreja
schmoll.gif Kompromisai...Be jų nei žingsnio.Blogiau būna,kai abi pusės mano esančios teisios.Tada mes arba kovojame garsiai,įrodinėdami savo tiesą,arba,dar blogiau,vykst tyli kova. unsure.gif Nusileidžia tas,...kuriam baigiasi kantrybė. 4u.gif
klopedija
vikcius,2006 09 20, 09:30
Sako duok durniui kelia lotuliukas.gif

Sako: "Duok durniui kelią, vistiek neras". lotuliukas.gif
Viesulas
Aisku kad moteris turi nusileisti vyrui, manau moteris turi klausyti vyro ir gerbti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.