Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Makaronai.
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
SIEMENS
Nuo kada galima duot vaikui makaronu. Kokie geriau? g.gif
SIEMENS
Tai ka, nieks neduoda makaronu? g.gif
Nemarioji
Mano leliui greit 7 men.neseniai dariau kose su makaroniukais mazais-kazkodel nevalge schmoll.gif .Jokiu isberimu nebuvo po makaronu davimo...
*Caras*
Sveikos. Mano vaikinui tuo 10mėn, bet tik prieš kelias dienas paragavo makaronų. Taip jis mano virto valgio nevalgė, tai maitinosi Hipp tyrelėm visom. O kai išviriau makaronus tai taip skaniai valgė, kad žiūrėt gražu buvo. biggrin.gif
PONIUTE
Mano sūnelis labai mėksta makaroniukus. rolleyes.gif Mes nuo dešimties mėnesiu juos valgome. essen.gif
Mazius_
Dominykui tuoj sueis 9mėn. po kelių dienų ir ragausim makaronus thumbup.gif (p.s. dabar žuvį ragaujam, tai laukiam ar nebus bėrimų).
Liutas2006
Maniskiui 10 men, makaronus pradejo pries menesi valgyt, labai patinka thumbup.gif
EDCKA
Maniskei po savaites bus 9men.mes irgi ragavom makaronu koses viriau su mesyte,bet nelabai jai patiko verysad.gif
JURDEIMA
Sveikutes, as savo mazajam kleckui makaronu pirma karta daviau 7men. Ju buvau idejusi i darzoviu kose, tai labai skaniai valge. Dabar kartais darau su vistiena, bulvemis ir morkomis, tada dar idedu ir makaronu. Nu nezinau, atrodo jokios reakcijos nebuvo g.gif
saule97
O kaip ruošiat makaronus? Sutrinat blenderiu ar smulkius verdate?
DaliaG
Aš tai daviau gal kokių 8 mėnesių, perku tuos smulkučius, išverdu, sumalu su blenderiu ir sumaišau su mėsyte, morka arba įdedu truputį svieto, sūrio ir sumalu smile.gif
Valgom puikiai 4u.gif
Ledas
Makaronus galima duoti nuo 8men.
As tai isverdu ir stambesniu ir po viena duodu, valgo thumbup.gif
Tuja2
O kokios firmos makaronus duodat? Ir as planuoju pradeti.
rugiagėlė
QUOTE(Tuja2 @ 2007 01 17, 14:22)
O kokios firmos makaronus duodat? Ir as planuoju pradeti.
*

Prisiminiau vieną receptuką, kai Ugnei buvo kokie 8-9 mėn. laaaabai mėgo tokį patiekalą: išvirdavau smulkių makaronų, įdėdavau karštus virtus makaronus į dubenėlį ir užpildavau juos Hippo tyrele ,,makaronai su pomidorais" (berods nuo 4 mėn.). Gaudavosi makaronai su padažu ir iš karto galima maitinti, nes nei per karšta nei per šaltą. pabandykite biggrin.gif
Tuja2
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 01 17, 15:47)
Prisiminiau vieną receptuką, kai Ugnei buvo kokie 8-9 mėn. laaaabai mėgo tokį patiekalą: išvirdavau smulkių makaronų, įdėdavau karštus virtus makaronus į dubenėlį ir užpildavau juos Hippo tyrele ,,makaronai su pomidorais" (berods nuo 4 mėn.). Gaudavosi makaronai su padažu ir iš karto galima maitinti, nes nei per karšta nei per šaltą. pabandykite  biggrin.gif
*

Aciu. Pabandysiu.
pukela
ir 2-am ir 3-am pradejau duoti makarus kai jau patys is mano lekstes pradejo imti, vaikai patys daug maz pasirenka ka jiems galima valgyti
Limour
Kartą pabandžiau išvirt paprasčiausius makaronus iš ekologiškų produktų lentynos, juos sumaliau su mėsyte ir daržovėm. Urtei patiko, bet po MP dalį atpylė - turbūt skrandžiui buvo šiek tiek per sunku. Jai tada buvo nepilni 8 mėn.
astisius
O aš saviškiui dar nedavus makaronų. Bet reiks jau kada pabandyt
Langoza
mamytes, a tai jus su blenderiu tuos makaronus sutrinat? g.gif

reiks savaitgali ir mums pabandyt ax.gif
Mozure
Nusipirkau tokiu mazulyciu kaip gelytes, tai ju netryniau jis jau sukramto kazkiek. Dariau su darzovem, tai jas pertriniau. Dar pieneliu paskaninau, tai labai noriai suvalge. biggrin.gif
Isila
aš duodavau tų pačių smulkiausių makaronų. Tai lapnodavo, vos spėdavau šaukštą kišt. Ir dabar tas pats - tik pmato, kad valgys makaronus, tai laksto aplink su šakutė klykaudamas, kad greičiau duočiau lotuliukas.gif
laurytė26
mano mergytei 9 mėn. bet dar nėra ragavus makaronų nei žuvies.Žiūriu vaikučiai neblogai valgo reiks tada ir mums jau pratintis prie makaronų ,bus pasiįvairinimui meniu rolleyes.gif
Langoza
nu va, mes irgi jau ragavom svtgali thumbup.gif siand vel kazka su makaroncikais mastau rolleyes.gif
gal ka skanaus pasiulytumet su mesyte kad butu ax.gif
Ju'
Išviriau pieniškos makaronų žvaigždučių košės. Pirmą šaukštelį nurijo, antrą šiaip taip, trečią pradėjo žiaugčiot, atrijo ir baigta, daugiau neįkiši. Bet tuos, kur spėjo pridrabstyt ant savo stalo pradėjo rankiot ir kišt į burną. Aš tų makaronų dar jai ant stalo padrabsčiau, ir ką - pusę valandos turėjo ką veikt po visą stalą juos medžiodama ir pirštais, ir burna... lotuliukas.gif Vaizdelis - griūk iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet pavalgė tongue.gif
Margita
Mes irgi jau bandėm valgyt makaronus tongue.gif .Viriau su kalakutiena,mažoji valgė labai skaniai thumbup.gif ,ir atrodo,kad nebėrė .
BlueFlower
o man gydytoja patarė ik metų neduoti makaronu g.gif

user posted image

user posted image
Nemarioji
mes jau bandem makaroniuku,bet mazajai geriau bulve thumbup.gif
jurgutemaza
gyvenam vokietijoj, tai čia yra tyrelių nuo šešių mėn su makaronais, jau bandėm ir mažylei labai patiko, net geriau nei bulvės biggrin.gif
inga-uk
mums jau devyni menesiukai, bet makaronu dar nevalgem, nes kiek zinau jie nera labai vertingi, kaip ir manu kose, schmoll.gif todel dar kol kas nevalgom, bet kai pradesim valgyt tai irgi jie bus ne dazni musu meniu sveciai ax.gif
Penktadienio_mamyte
Manam berniukui tuoj 10 menesiuku, bet jau nuo 8 menesiuko karta i savaite duodu virtus vermishelius su vorta mesyte, juos su blenderiu sumalu, idedu sviestuko, ir skaniai sulenda i pilvuka:)
Basic
8mėn paragavo makaronu pirkom ekologiškus, darem su mėsyte valge labai patiko.
Aphanizomenone
maniskei makaronai tai kaip rusiska juoda ikra.... net dreba ir skleidzia keistus garsus is laimes doh.gif cia buvo kokios 3 dienos, kai tik makaronus valge, virtus vandeny, be nieko. i dar tinka tik spageciai arba spirales formos doh.gif su kiekvienu makaronu butinai pasisneka, numyluoja, nubuciuoja ir i burna.
Laiminga_saule
Mes jau irgi valgom makaronus. I savaite koki karta duodu, bet labai megsta, tikrai daug suvalgo thumbup.gif Vakar kaip tik su virtu brokoliu daviau, tai sukirto kokius 200-300g.be jokio vargo bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.