Что вы думаете о детях Индиго  И как с этим бороться Papildyta @ [mergetime]1099090879[/mergetime] Дети-индиго - это мальчишки и девчонки, показывающие новый и необычный набор психологических качеств, обнаруживающие поведенческие паттерны, никогда не упоминавшиеся прежде. Данный паттерн - исключительно необычная особенность, призывающая родителей и учителей изменить их отношение и принципы воспитания этих малышей, чтобы помочь им в достижении баланса и гармонии в жизни, и в предотвращении фрустрирующих ситуаций. 1. Можем ли мы считать действительностью эволюцию, происходящую с нашими детьми сегодня? 2. Действительно ли эти дети находчевее, чем были мы в их возрасте? 3. Как получается, что многие из наших детей сегодня кажутся "чудиками образовательной системы"? 4. Почему столько талантливейших детей имеют сегодня диагноз "синдром дефицита внимания" (ADD)? 5. Действительно ли найдена реальная альтернатива риталину? На протяжении всей своей работы, они, все вместе (доктора, педагоги, психологи и др.), вносят замечательные идеи, проливающие свет на феномен детей-индиго. Эти дети действительно особенные, об этом говорит высокий процент всех детей, рожденных сегодня по всему миру. Они приходят "зная" кто они такие - поэтому мы должны их принять и признать, возрадоваться их исключительным качествам и вести в мир с заботой и любовью.
Ответьте  кто знает
Sever, gi buvo tokia pat tema, tai ten visi issisnekeje jau http://www.supermama.com/InvisionBoard/ind...?showtopic=3027Ar tu cia psichologes komentaro lauki?
valentinalt
2008 03 21, 10:17
Sveikos, mamytes,
Tikiu, kad kiekviena is Jusu esate girdejusi ar skaiciusi apie Indigo vaikus. Galbut net pacios seimoje turite tokiu vaikuciu. As rasau knyga apie Indigo vaikus. remiuosi tikromis istorijomis. lankau tokius vaikus ir bendrauju su jais. Buciau dekinga, jei parasytumete savo istorija, su kokiais sunkumais susiduriate ir kuom jie Jus nustebima ir pan. Galite rasyti man tiesiai i el.pasta. walentinalt@gmail.com
Alchemie
2008 03 21, 21:29
Valentinalt, manau, kada dabar labai daug indigo vaiku, reiktu tiesiog palyginti siu laiku pirmoku lase ir musu laiku pirmokus. Ju elgesio struktura visai kitokia, interesai kitokie.
Gaila, nieko nesupratau rusiskai
inadastra
2008 04 02, 09:09
manau dabar vaikai visi"indigo"  juk jie bet kokio amžiaus tokie protingi, palyginus su mūsų laikais, tai mes žiopliukai.Kaip viena bobutė sakė man, atsimenu net išsigandau, tada dar siutom lauke su vaiku, kalbėjom, ji sėdėjo ant suoliuko žiūrėjo žiūrėjo ir tokiu baisiu balsu tokia susimąsčius sako:"oi , ateina indigo vaikai- jie kitokie, pasikeis pasaulis, bus pasaulio pabaiga" tai mane tada taip blogai nuteikė, aišku pasidomėjau kas čia tokio  supratau, kad dalis tiesos tame yra-vaikai tikrai dabar kitokie, daugiau charizmatiškesni
QUOTE(inadastra @ 2008 04 02, 09:09) manau dabar vaikai visi"indigo"  juk jie bet kokio amžiaus tokie protingi, palyginus su mūsų laikais, tai mes žiopliukai.Kaip viena bobutė sakė man, atsimenu net išsigandau, tada dar siutom lauke su vaiku, kalbėjom, ji sėdėjo ant suoliuko žiūrėjo žiūrėjo ir tokiu baisiu balsu tokia susimąsčius sako:"oi , ateina indigo vaikai- jie kitokie, pasikeis pasaulis, bus pasaulio pabaiga" tai mane tada taip blogai nuteikė, aišku pasidomėjau kas čia tokio  supratau, kad dalis tiesos tame yra-vaikai tikrai dabar kitokie, daugiau charizmatiškesni Gal kiekvienos kartos vaikai yra kitoki, nei tos kurios buvo anksciau. Va ir indigo. Keturmeciai dabar prie pc sedi, kas pries koki 20 metu butu siaubu siaubas. Laikas keiciasi vaikai keiciasi.
QUOTE(valentinalt @ 2008 03 21, 11:17) Sveikos, mamytes, Tikiu, kad kiekviena is Jusu esate girdejusi ar skaiciusi apie Indigo vaikus. Galbut net pacios seimoje turite tokiu vaikuciu. As rasau knyga apie Indigo vaikus. remiuosi tikromis istorijomis. lankau tokius vaikus ir bendrauju su jais. Buciau dekinga, jei parasytumete savo istorija, su kokiais sunkumais susiduriate ir kuom jie Jus nustebima ir pan. Galite rasyti man tiesiai i el.pasta. walentinalt@gmail.com Sakykit, o jūs rašote knygą asmenine iniciatyva, ar tai koks mokslinis darbas ar pan? na tiesiopg įdomu, kokio pobūdžio tai darbas. Ir kokiais kriterijais jūs vadovaujatės atrinkdama "tikras istorijas"? kaip ir kur, ir pagal ką?? jūs randat tokių vaikų? Iš anksto ačiū už atsakymą
|
|