Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Batutai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4
Gada
Sveikos mamytes. Gal kas naudojat batuta namuose? Kaip jis? Ar verta pirkti?
kristuciukas
labukas,

mano vaikuciai turi namuose batuta. Minusas tas, kad bent jau tas, kuri mes turime (90cmx90cm) yra smarkiai itemptas pagrindas ant kurio sokinejama, tad tokiems lengviems vaikams tiesiog truksta svorio doh.gif . Jie sokineja, bet tas sokinejimas gaunasi kaip ant labai kieto ciuzinio blink.gif Tad is pradziu entuziazmo daug thumbup.gif bigsmile.gif , bet jis labai greitai isblesta schmoll.gif . Laukiam kol paaugs ir pasunkes mirksiukas.gif
Niurzga
Turejom. Sokinejo neilgai, o paskui ant jo ir po juo susikrove zaislus. kai galutinai atsibodo isvezem i soda. Ten vaziuojam tik vasara ir tik savaitgaliais tai pasiilgsta batuto ir mielai pasokineja. Tai jei turit soda ar nuosava nama manau turetu praversti. Beje, labai smagu ant jo pasokineti ir man su vyru biggrin.gif (po viena aisku)
Gada
O kur jus pirkot? Nes kiek mes zvalgemes niekur nepastebejom.
kristuciukas
Mes tai "Thomas Philips" parduotuveje pirkom, bet kazkada ir "Senukuose" maciau smile.gif
Gada
Dekui clap_1.gif . Reiks kokią dienikę nulėkti ir apsižvalgyti
Gada
Radome keleta net gi!!!! Bet... as noreciau, kad butu su apsauga. Kazin tokiu ar yra? g.gif
Velniukė
QUOTE(Gada @ 2006 12 29, 23:51)
Radome keleta net gi!!!! Bet... as noreciau, kad butu su apsauga. Kazin tokiu ar yra?  g.gif
*

Su apsauga maciau tik labai dideli blush2.gif Tik nepamenu kokioj parduotuveje,berots TomasFilips g.gif arti 600 kainavo ax.gif
Gada
Buvom Tomas Philips. Pardaveja pareiske, kad tik vasara tokie buna. O idomu koks tas dydis yra?. Mes mazdaug 2*2 m galetume sau leisti.
Paieskos tesiasi toliau.... biggrin.gif
v*i*j*a
turim toki daikta,bet pas mus jis didelis ir su apsaugom,stovi vasara kieme biggrin.gif
labai fainas daiktas thumbup.gif patinka ir vaikams ir mums patiems ax.gif
pirkom gariunuose 4u.gif
knielita
Buvo drauge paskolinusi, jos vaikui rekomendavo gydytoja del kojyciu ir raumenu tonusiuko. Daiktas thumbup.gif Buciau perpirkusi, bet nebuvo vietos jam, nes gyvenom 1 kambario bute thumbup.gif Vaikas kasdien sokinejo, nebereiko lovu lotuliukas.gif, as irgi pasokinedavau lotuliukas.gif Pradzioje galvojau, kad mazas nesaugus, vaikas iskris, bet to nepasitaike. Nei virto tas batutas nei vaikas krito. O daiktas tikrai superinis, vaikas islieja energija, pasportuoja thumbup.gif
Gada
Aš vis bijau pirkti be apsaugos, nes mažajai bus greit tik 1,5m. O jie tokie neaukšti, nuo žemės iki pusės metro? Aš tik tokius mačiau. O jūs kokio dydžio panašiai turėjot?
Mūsiškė irgi mėgsta lovas pakankinti biggrin.gif
zuikispuikis
QUOTE(vijja @ 2007 01 07, 17:46)
turim toki daikta,bet pas mus jis didelis ir su apsaugom,stovi vasara kieme biggrin.gif
labai fainas daiktas thumbup.gif  patinka ir vaikams ir mums patiems ax.gif
pirkom gariunuose 4u.gif
*

sakykit o kiek gariunuose toks daiktas kainuoja, ir kaip suu ismatavimais
dekui 4u.gif
v*i*j*a
QUOTE(Gada @ 2007 01 11, 13:09)
Aš vis bijau pirkti be apsaugos, nes mažajai bus greit tik 1,5m.  O jie tokie neaukšti, nuo žemės iki pusės metro? Aš tik tokius mačiau. O jūs kokio dydžio panašiai turėjot?
Mūsiškė irgi mėgsta lovas pakankinti  biggrin.gif
*

pas mus toks kaip papludimiuose stovi,tik skersmuo mazesnis 4u.gif
o aukstis nuo zemes tai tikrai didesnis,gal koks 1 metras g.gif

QUOTE(zuikispuikis @ 2007 01 12, 19:59)
sakykit o kiek gariunuose toks daiktas kainuoja, ir kaip suu ismatavimais
dekui 4u.gif
*

jei gerai pamenu,tai kaina svyruoja nuo batuto skersmens dydzio rolleyes.gif
pvz. 2m.-200lt.
2.5m.-250lt.
3m.-300lt.
kazkaip panasiai taip mirksiukas.gif i dydziu tai buvo kokiu tik nori,tik reikia palaukt,kad is sandelio atveztu,nes i turgu gi visu nesusives smile.gif
emanacija
QUOTE(kristuciukas @ 2006 12 27, 15:20)
labukas,

mano vaikuciai turi namuose batuta. Minusas tas, kad bent jau tas, kuri mes turime (90cmx90cm) yra smarkiai itemptas pagrindas ant kurio sokinejama, tad tokiems lengviems vaikams tiesiog truksta svorio doh.gif . Jie sokineja, bet tas sokinejimas gaunasi kaip ant labai kieto ciuzinio blink.gif  Tad is pradziu entuziazmo daug thumbup.gif  bigsmile.gif , bet jis labai greitai isblesta schmoll.gif . Laukiam kol paaugs ir pasunkes  mirksiukas.gif
*

Mes irgi tokį turim, vaikams tikrai dar trūksta svorio doh.gif Labai jau kietas. Vyresnėlis naudoja vietoj mašinų aikštelės, o mažoji šokinėja!!! Dar vaikščiot nemokėjo, tai keturiom užlipdavo ir atsiklaupus siūbuodavo biggrin.gif
ajja
mes uzsisakem batuta dovanau 1 metu gimtadieniui. Sveciai gerai pasokinejo, o jubiliatas dar veliau supras ta smaguma
fiesta2
mano pusesere pirko vaikams, tokio dydzio kaip papludimy, jau trys metai jis pas juos, sokineja ir mazi ir dideli, net dede usilipa, nors sveria virs simto kg, ir vaikams jis neatsibosta, mums irgi pramoga, kaip nuvaziuojam i kaima, na vaikai jau dvieju metuku neiskrenta is jo ir be apsaugu, nes jis labi didelis
lauksna
ir mano dukružei labai patinka, sunku nuvaryti nuo jo smile.gif be to, koordinacija vaiko lavėja bešokinėjant 4u.gif
Soul
Šokinėjom pas draugus ant batuto didžiulio, na gal 5x5 m. Maniškis prasiskėlė lūpą, draugo mergaitė nikstelėjo koją, o giminaitė susitrenkė nugarą. Aišku to šokinėjimo normaliu nepavadinsi- darė mirtinas kilpas ir salto blush2.gif ir dar iš laistymo žarnos laistėsi tuo pat metu doh.gif . Bet šiaip smagus dalykėlis thumbup.gif .
Limcamca
Tas tiesa, su juo vaikas gali labai stipriai ir negrįžtamai susižaloti. Esu mačiusi, kaip Šiauliuose berniukas stuburą susilaužė.
Niekada neleidžiu vaikui ant jo šokinėti schmoll.gif blush2.gif
agules
O as manau kitai vasarai nupirkti, kad lauke kaime sokineti galetu. Kol kas kencia sofos smile.gif
Auksesmama
Na musiske gavo 2-ojo gimtadienio proga batuta,tai labai patiko.Vasara nesdavom i kiema,o ziema ,tai namuose.Dbar jau kaip ir pabodes,tai stovi garaze,kartas nuo karto parsinesam i namus mirksiukas.gif
cutka
Ieskau pripuciamos aiksteles sokinejimui, tik kad nebutu didele. Kazin yra tokiu? pvz. 1.5x1.5m g.gif
Thomas Philipps yra zaisti ir sokineti skirtas pilies formos zaislas, bet kad ismatavimai per dideli. Na zodziu, gal kas patars kur ieskoti, senukuose nieko nera schmoll.gif

kadulina
QUOTE(cutka @ 2008 03 27, 17:51)
Ieskau pripuciamos aiksteles sokinejimui, tik kad nebutu didele. Kazin yra tokiu? pvz. 1.5x1.5m  g.gif
Thomas Philipps yra zaisti ir sokineti skirtas pilies formos zaislas, bet kad ismatavimai per dideli. Na zodziu, gal kas patars kur ieskoti, senukuose nieko nera  schmoll.gif

*

Laba, smile.gif

bandykit ieskoti skelbimu svetaineje www.skelbiu.lt svetaines nereklamuoju, tiesiog maciau, jog yra parduodantys. Reikia pasekti skelbimukus, gal pasiseks, sekmes smile.gif
cutka
jau turim, sokinejam,negalim atsidziaugti thumbup.gif
jurka*
Mes tai Zaislu planetoj pirkom, virs 100 lt, nedidelis toks ir be apsaugu, bet vaikas nei nusiverte, nei apsiverte, bet verta pirkti del to, kad maziau lovas kankina
Auksesmama
QUOTE(jurka* @ 2008 04 08, 17:34)
Mes tai Zaislu planetoj pirkom, virs 100 lt, nedidelis toks ir be apsaugu, bet vaikas nei nusiverte, nei apsiverte, bet verta pirkti del to, kad maziau lovas kankina
*

pas mus tiriausiai toks pats,bet manoji pora menesiu sokinejo ir stai dabar jau garaze stovi doh.gif bet kartas nuo karto isnesam ax.gif
jurgituku
Turim ir mes didelį batutą, kol kas mažylis laukia vasaros, o tėveliai iki to laiko šokinėja biggrin.gif Labai smagu ir linksma visiems thumbup.gif

Beje neleisti vaikui šokinėti iš tiesų neverta, juk bet kur galima nukristi ir susižeisti, o jei šokinės vienas ant batuto ir neišdarinės jokių ''fintų'' tai nieko ir neatsitiks, o tik sveikesnis bus smile.gif

Ir didelis perspėjimas visoms mamytėms, turinčioms didelius batutus su apsaugomis:
NELEISKITE VAIKAMS AR SUAUGUSIEMS ŠOKINĖTI APSIRENGUS DŽEMPERĮ AR STRIUKYTĘ SU KAPIŠONU!
Pernai vasarą Norvegijoje darant ant batuto salto, vaiko kapišonas užsikabino už apsaugos ir taip per kelias akimirkas vaikutis pasikorė verysad.gif
Abute
QUOTE(jurgituku @ 2008 04 10, 00:30)
Turim ir mes didelį batutą, kol kas mažylis laukia vasaros, o tėveliai iki to laiko šokinėja  biggrin.gif Labai smagu ir linksma visiems  thumbup.gif

Beje neleisti vaikui šokinėti iš tiesų neverta, juk bet kur galima nukristi ir susižeisti, o jei šokinės vienas ant batuto ir neišdarinės jokių ''fintų'' tai nieko ir neatsitiks, o tik sveikesnis bus  smile.gif

Ir didelis perspėjimas visoms mamytėms, turinčioms didelius batutus su apsaugomis:
NELEISKITE VAIKAMS AR SUAUGUSIEMS ŠOKINĖTI APSIRENGUS DŽEMPERĮ AR STRIUKYTĘ SU KAPIŠONU!
Pernai vasarą Norvegijoje darant ant batuto salto, vaiko kapišonas užsikabino už apsaugos ir taip per kelias akimirkas vaikutis pasikorė  verysad.gif
*

cia tai ne juokai unsure.gif , manau gerai batutai vaikams smagu
NASA
Išduokit paslapti kur pirkote ir kiek mokėjote?
cutka
baigesi dziaugsmas, neisivaizduoju kaip, bet jau eina oras verysad.gif
renax
QUOTE(cutka @ 2008 04 16, 11:25)
baigesi dziaugsmas, neisivaizduoju kaip, bet jau eina oras  verysad.gif
*

Tengi guma matyt pradure , nieko baisaus svarbu rast skylute per kur ,jie gi guminiai , o vaikai lieka vaikais .
Kačia
Mane irgi domina pripuciama sokinejimo aikstele, nes l. jau lovos kencia doh.gif Man reiketu tokios, kad tilptu ir atlaikitu mano abu berniukus biggrin.gif
I ka reikia atkreipti demesi jas renkantis mirksiukas.gif
Gal kas matete ju pirkti g.gif
olgunia_2006
Mergaites, o kur Jus perkate batutus? Zaislu planeta, Thomas Philips? O gal dar ka nors parekomenduosite?
olgunia_2006
Buvau siandien Yske, tai buvo 3m batutas su apsauga, kainavo 699 lt blink.gif
olgunia_2006
Mergaites, atsakykit kas zino, ar butinai apsauga batutui, nes man viena pazistama pasake, kad ir be apsaugos visai gerai vaikai sokineja. Saugu ta prasme.
LAIMINGA MAMA
sveikos 4u.gif gal kuri susidomesit,parduodam batuta 4m skersmens su apsaugom,kopetelem uzsilipimui kaina 1500lt naujas
olgunia_2006
As su info, gal kam prireiks wink.gif
Batutai su apsauga YSKE dabar tik 399 Lt. O Thomas Philipse 345 lt. Batutai po 3 metrai, dideli smile.gif
justina_r
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 05 24, 11:47)
Mergaites, atsakykit kas zino, ar butinai apsauga batutui, nes man viena pazistama pasake, kad ir be apsaugos visai gerai vaikai sokineja. Saugu ta prasme.
*

asmeniskai man apsauga butu butina g.gif nes kai vaikai pradeda saltukus visokius daryti besokinedami, tai visko gali buti paskui doh.gif
auduse
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 05 01, 19:59)
Buvau siandien Yske, tai buvo 3m batutas su apsauga, kainavo 699 lt  blink.gif
*

vat butent toki mes ir turim thumbup.gif duodames visi doh.gif ir mes ir vaikai ,auksta apsauga thumbup.gif as net maze ten laikau desimties menesiu , kaip maniezas jis jai smile.gif uzsegu apsauga ir niekur vaikas nedingsta thumbup.gif o kaina tai tikrai normali , seniau kai ziurejau tai tokie po 1200 lt kainavo , o vat jei tokio dydzio 300 lt kainuotu tai tikrai bijociau pirkt ax.gif
jurgituku
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 05 24, 11:47)
*

Aišku, vaikai gerai šokinėja, kol nieko neatsitiko. Bet juk gali atsitikti, iškristi ar užgriūti ant rėmo. O mes juk norime, kad visi vaikų žaidimai būtų kuo saugesni, todėl aš manau, kad apsaugos yra būtinos.
olgunia_2006
Mergaites, o kaip su batutu ziema? Ar taip ir palikot kieme?
carlabella
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 06 13, 09:56)
Mergaites, o kaip su batutu ziema? Ar taip ir palikot kieme?
*

Galima uzdengti, bet pas mus visi nukabina ta medziaga, o ziema kiemuose stovi tik remai...
Beje, pas mus batutai stovo beveik kiekviename kieme, kur yra vaiku.. 4 m kaina apie 1500NOK su apsauginiu tinklu (dalinam is 2,3)
kaimynas pasakojo, kad kai pries kokius 5 metus batutai cia labai ispopuliarejo, ir dar nebuvo jokiu apsaugu, - ligoninese padaugejo vaikuciu, todel buvo sukurtas apsauginis tinklas...
nezinau, ka daryt. Noriu nupirkti batuta savo krikstadukrai.. Ar geriau prikti Norgej, ar Lietuvoj pigiau butu? g.gif
Erkac
QUOTE(auduse @ 2008 06 11, 20:11)
vat butent toki mes ir turim  thumbup.gif  duodames visi  doh.gif ir mes ir vaikai ,auksta apsauga  thumbup.gif as net maze ten laikau desimties menesiu , kaip maniezas jis jai  smile.gif uzsegu apsauga ir niekur vaikas nedingsta  thumbup.gif
*

thumbup.gif daiktas, ne tik pramoga vaikams, bet ir sveika thumbup.gif
Kiwija
thumbup.gif . Mes jau seniai turim - pramoga vaikams ir mums mirksiukas.gif .
cola
ech as ir vis pasvajoju apie batuta, ale mazo pirkt nesinori, Senukuose maciau toki truputuka didesni, bet ta apsauga taip suejusi i vidu (tinklas), kad atrodo isvis vietos nelieka sokinet

pasvajoju apie dideli, bet mano vyras kas vakara tvarko kiema, tai jauciu nores sudedinet ir batuta doh.gif
o ji tikriausiai kai jau pastatai tai ilgam (neprideliosi juk kas vakara)... biggrin.gif

vaikams jauciu smagumelis rolleyes.gif
*visterija*
schmoll.gif pagalvojau kad geriau plastikine žaidimų aikštele lauke , nes ta pripučiama manau tik pinigų švaistymas , nes prakiūra tai greičiau nei norisi g.gif
Rututule
drinks_cheers.gif as tai irgi manau, kad tie, taip vadinami batutai yra praktiskiau g.gif
Limcamca
QUOTE(Kačia @ 2008 04 19, 13:24)
Mane irgi domina pripuciama sokinejimo aikstele, nes l. jau lovos kencia doh.gif Man reiketu tokios, kad tilptu ir atlaikitu mano abu berniukus biggrin.gif
I ka reikia atkreipti demesi jas renkantis mirksiukas.gif
Gal kas matete ju pirkti  g.gif
*

Man atrodo, geriau tramplyną rinktis. Jų būna ir mažesnių, ir didesnių ir su įsikibimais, ir su aptvarais.
Didesnis sportas atrodo,nei tos pripučiamos aikštelės g.gif
prekestolen
Mes nupirkom dabar naują batutą, atvežtą iš Vokietijos,3.8 metro pločio, su visu apsauginiu tinklu. Kainavo 500 Lt. 4u.gif
Žinau, kad dabar , kai nesezonas, juos ten išparduoda labai pigiai.

QUOTE(cola @ 2008 08 05, 08:56)
ech as ir vis pasvajoju apie batuta, ale mazo pirkt nesinori, Senukuose maciau toki truputuka didesni, bet ta apsauga taip suejusi i vidu (tinklas), kad atrodo isvis vietos nelieka sokinet

pasvajoju apie dideli, bet mano vyras kas vakara tvarko kiema, tai jauciu nores sudedinet ir batuta  doh.gif
o ji tikriausiai kai jau pastatai tai ilgam (neprideliosi juk kas vakara)... biggrin.gif

vaikams jauciu smagumelis  rolleyes.gif
*

Jei dar ieškote, žinau kur yra didelis, virš 4 metrų pločio batutas. Tik be tinklo. Naujas, supakuotas, vežtas iš Vokietijos. mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.