Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sintija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
amileta
gal zinot jos reiksme?
Vilsen
vardu reikšmes galima pažiūrėti www.day.lt
bet dabar kažko tas puslapiukas nepasikrauna,gal vėliau pabandykit 4u.gif
rytoj
Mdaaa, dar vienas vardas, puikiai tinkantis muiliniams serialams. Cintia - portugaliskas variantas nuo Cynthia (tariama Sintija), kuris yra kiles is graikisko vardo Kynthia, reiskiancio "moteris is Kynthos".
http://www.behindthename.com/php/view.php?name=cynthia
Cia placiau raso.

Nelabai man toks vardas. Yra grazesniu.
Langoza
dar vienas muilo operu gerbeju vardas hihihi.gif
nieko ypatingas ir nieko grazaus schmoll.gif
Špoka
Visai negražus verysad.gif
nauja_mamyte
Gal ir nieko, bet ne lietuviukui vaikui, manau smile.gif
muminukas
man nepatinka. nes dar ir ta rašytoja Laura Sintija Č. nepatinka. čia jau asociacijos prasideda.
Lakūdra
visai nepatinka man ax.gif
Meka Pinavija
Man irgi nelabai blush2.gif
kamileh
Man taip pat negražus
micietta
schmoll.gif schmoll.gif negrazus
Bittersweet
man visai negrazus schmoll.gif
Hermion@
O man visai nieko 4u.gif Beje, Sintija - senovės graikų Mėnulio deivė.
Kribuk
Man gražus šis vardas, Sintija gražiai ir skamba. Man asocijuojasi su švelnumu...
Zarazza
QUOTE(Jovvita @ 2006 12 27, 10:02)
O man visai nieko  4u.gif  Beje, Sintija - senovės graikų Mėnulio deivė.
*

Senovės graikų mėnulio deivė - Selenė arba Selena mirksiukas.gif
vai2
schmoll.gif nedėčiau savo vaikui 4u.gif
Isila
oi ne, nepatinka schmoll.gif negražus
Lung
Vardas gal ir gražus, bet savo vietoje. Na man jis Lietuvoje netinka....
Emerencija
Jau kazkada minejau, kad man patinka tokie "serialietiski-meksikietiski" vardai thumbup.gif
o sitas vardukas primena kazkada rodyta (gal ir dabar rodo) filmuka "Pramustgalviai" ten mergaites lele buvo vardu Sintija, dar tada isiminiau si varda wub.gif
Isila
QUOTE(išprotėjusi @ 2006 12 27, 16:29)
Jau kazkada minejau, kad man patinka tokie "serialietiski-meksikietiski" vardai  thumbup.gif 
o sitas vardukas primena kazkada rodyta (gal ir dabar rodo) filmuka "Pramustgalviai" ten mergaites lele buvo vardu Sintija, dar tada isiminiau si varda  wub.gif
*

iš Pramuštgalvių prisimenu tik Andželiką drinks_cheers.gif
Emerencija
QUOTE(Isila @ 2006 12 27, 16:37)
iš Pramuštgalvių prisimenu tik Andželiką  drinks_cheers.gif
*

Tai Andzelikos lele ir buvo vardu Sintija tongue.gif
Simple girl
Man nepatinka saldūs vardai, va tokie kaip Sintija, Milena, Džiuljeta ir t.t.
grange
Nepatinka toks vardelis... schmoll.gif
*Dule*
Man irgi negražus schmoll.gif
Hermion@
QUOTE(Raduga @ 2006 12 27, 10:35)
Senovės graikų mėnulio deivė - Selenė arba Selena  mirksiukas.gif
*

Artemis - matai, kaip būna - dvi skirtingos nuomonės, ir abi teisingos smile.gif

Aš tik nesugalvoju, kaip mažybiškai Sintiją vadinti...
Astee
Tokius vardus kaip Sintija, Selija - megsta zydai rolleyes.gif
Amica
Pazistu ispane mergaite vardu Sintija. Kadangi esu pripratusi prie sio vardo, tad jis man grazus. Taciau mergaitei lietuvei, gyvenanciai Lietuvoje, toks vardas nezinau ar tiktu g.gif
Nieko sau
Labai negražus cool.gif
Polijana
o man grazus ir siltas vardas.taip tai is to filmuko,ta lele ir buvo vardu Sintija, thumbup.gif
muminukas
QUOTE(Amica @ 2006 12 29, 02:25)
Pazistu ispane mergaite vardu Sintija. Kadangi esu pripratusi prie sio vardo, tad jis man grazus. Taciau mergaitei lietuvei, gyvenanciai Lietuvoje, toks vardas nezinau ar tiktu  g.gif
*

šiaip ausies nerėžia kaip kokia Amanda, bet man vis tiek šiaip sau dėl jau minėtos priežasties: asmeninių antipatijų, ir tiek.
ViShy
man negrazus schmoll.gif
Hebe
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif negrazu schmoll.gif
*GAILĖ*
Skamba labai seriališkai, netinka Lietuvoj.
villia
QUOTE(ingalp @ 2006 12 30, 12:38)
Skamba labai seriališkai, netinka Lietuvoj.
*

Sutinku biggrin.gif
dzindzilia
Man patinka skambūs vardai. O Sintija - nelabai gražus.
zaRAza
QUOTE(*lavista* @ 2006 12 27, 21:34)
Tokius vardus kaip Sintija, Selija - megsta zydai  rolleyes.gif
*

o cia ka turetu reikst? naciste tu? smile.gif

Siaip, kai rinkom mergaitei varda, buvom ji itrauke i graziu sarasa. ir dabar man grazus. Kaip ir dauguma vardu su -ija. Ir dzin kad kazkam su serialais asocijuojasi. Vis ne kokia Marija Gvadelupe.
isola
negražus ax.gif , bet čia tik mano nuomonė
Polijana
QUOTE(zaRAza @ 2006 12 30, 20:38)
o cia ka turetu reikst? naciste tu? smile.gif

Siaip, kai rinkom mergaitei varda, buvom ji itrauke i graziu sarasa. ir dabar man grazus. Kaip ir dauguma vardu su -ija. Ir dzin kad kazkam su serialais asocijuojasi. Vis ne kokia Marija Gvadelupe.
*

pritariu,aplinkiniu nuomones manau maziausiai reiktu paisyti,vienai grazu,kitai ne,na ir gerai... thumbup.gif 4u.gif
grange
Sintija.... ir norisi pridėti galą dar iš 4 vardų, kaip iš Ispaniškų serijos vardų cool.gif schmoll.gif
gerule
SINTIJA?dar negirdejau tokio,girdejau tik SINDIJA cia is filmuko lele kazkokia taip pavadinta buvo...a gal ir neblogas vardelis smile.gif
muminukas
QUOTE(gerule @ 2007 01 02, 19:51)
SINTIJA?dar negirdejau tokio,girdejau tik SINDIJA cia is filmuko lele kazkokia taip pavadinta buvo...a gal ir neblogas vardelis smile.gif
*

blogai girdėjai hihihi.gif Andželikos lėlė Sintija mirksiukas.gif
Sinuhe
QUOTE(grange @ 2006 12 30, 23:37)
Sintija.... ir norisi pridėti galą dar iš 4 vardų, kaip iš Ispaniškų serijos vardų  cool.gif  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif negi nėra normalių vardų mastau.gif
Isila
QUOTE(Sinuhe @ 2007 01 03, 11:40)
drinks_cheers.gif negi nėra normalių vardų mastau.gif
*

šiais laikais vaidinti vaikus normaliais vardais ne lygis new_russian.gif
Europiete
QUOTE(rytoj @ 2006 12 26, 13:42)
Mdaaa, dar vienas vardas, puikiai tinkantis muiliniams serialams. Cintia - portugaliskas variantas nuo Cynthia (tariama Sintija), kuris yra kiles is graikisko vardo Kynthia, reiskiancio "moteris is Kynthos".
http://www.behindthename.com/php/view.php?name=cynthia
Cia placiau raso.
Nelabai man toks vardas. Yra grazesniu.
*

Na man angliskai Cynthia zymiai geriau skamba, nei lietuviskai... user posted image Nors kazkaip man vis asocijuojasi su serialo "Seksas ir miestas" ("Sex and the City") aktore Cynthia Nixon, kuri raudonplauke Miranda vaidino... user posted image
Siracusa
serialinis vardas tongue.gif
Tafi
O man labai grazus vardas, ir ner ko paisyt tu nuomoniu, kurios bijo ka zmones pasakys ir pagalvos. Kas ziuri serialus tam asocijuojasi, kas ne, tai ne. Jei pas mane mergyte butu buvus, butu gavus si varda, pazystu kelias merginas siuo vardu, visos patenkintos. Mano vardas taip pat ne lietuviskas, ir siai dienai tik dekoju mamai, kad nepavadino kokia laura, kristina, ruta ir pan. Mano aplinkoje mano vardas niekam neuzkliuvo, nei vaiko vardas. Manau vaikas bus patenkintas vardu. Plius nepavadinau vaiko kaip dabar populiaru nei Vilniumi, nei Kaunu, nei Ežeru ar ar kokiu braistu.

Buvo cia istorija kaip mergina ,lyg bozena, galvojo apie vardo keitima, bet koks skirtumas kai pazysti zmogu tau tas vardas tiek nerupi kiek pats zmogus jei jis idomus ar svarbus.

Juk susipazinusios su gan patraukliu vyriskiu nebegat i sona del vardo, nors ir koks keistas pasirodo, su laiku net ir vardas pats graziausias patampa, tad ...
Spindulėlis
QUOTE(muminukas @ 2007 01 02, 21:37)
blogai girdėjai hihihi.gif Andželikos lėlė Sintija  mirksiukas.gif
*

man pirma asociacija irgi tokia iškilo hihihi.gif
melana
nekoks vardas kažkaip Lietuvoj man jis neįsipaišo tongue.gif
Gwettul
Nesupykit, bet vardas schmoll.gif
DijaDeima
O man grazus tongue.gif Mano dukrytes vardas Sintija wub.gif Ir dukryte grazi ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.