gal zinot jos reiksme?
vardu reikšmes galima pažiūrėti www.day.lt
bet dabar kažko tas puslapiukas nepasikrauna,gal vėliau pabandykit
Mdaaa, dar vienas vardas, puikiai tinkantis muiliniams serialams. Cintia - portugaliskas variantas nuo Cynthia (tariama Sintija), kuris yra kiles is graikisko vardo Kynthia, reiskiancio "moteris is Kynthos".
http://www.behindthename.com/php/view.php?name=cynthia Cia placiau raso. Nelabai man toks vardas. Yra grazesniu.
dar vienas muilo operu gerbeju vardas
nieko ypatingas ir nieko grazaus
Visai negražus
Gal ir nieko, bet ne lietuviukui vaikui, manau
man nepatinka. nes dar ir ta rašytoja Laura Sintija Č. nepatinka. čia jau asociacijos prasideda.
visai nepatinka man
Man irgi nelabai
Man taip pat negražus
man visai negrazus
O man visai nieko
Man gražus šis vardas, Sintija gražiai ir skamba. Man asocijuojasi su švelnumu...
oi ne, nepatinka
Vardas gal ir gražus, bet savo vietoje. Na man jis Lietuvoje netinka....
Jau kazkada minejau, kad man patinka tokie "serialietiski-meksikietiski" vardai
o sitas vardukas primena kazkada rodyta (gal ir dabar rodo) filmuka "Pramustgalviai" ten mergaites lele buvo vardu Sintija, dar tada isiminiau si varda QUOTE(išprotėjusi @ 2006 12 27, 16:29) Jau kazkada minejau, kad man patinka tokie "serialietiski-meksikietiski" vardai o sitas vardukas primena kazkada rodyta (gal ir dabar rodo) filmuka "Pramustgalviai" ten mergaites lele buvo vardu Sintija, dar tada isiminiau si varda iš Pramuštgalvių prisimenu tik Andželiką
Man nepatinka saldūs vardai, va tokie kaip Sintija, Milena, Džiuljeta ir t.t.
Nepatinka toks vardelis...
Man irgi negražus
QUOTE(Raduga @ 2006 12 27, 10:35) Artemis - matai, kaip būna - dvi skirtingos nuomonės, ir abi teisingos Aš tik nesugalvoju, kaip mažybiškai Sintiją vadinti...
Tokius vardus kaip Sintija, Selija - megsta zydai
Pazistu ispane mergaite vardu Sintija. Kadangi esu pripratusi prie sio vardo, tad jis man grazus. Taciau mergaitei lietuvei, gyvenanciai Lietuvoje, toks vardas nezinau ar tiktu
Labai negražus
o man grazus ir siltas vardas.taip tai is to filmuko,ta lele ir buvo vardu Sintija,
QUOTE(Amica @ 2006 12 29, 02:25) Pazistu ispane mergaite vardu Sintija. Kadangi esu pripratusi prie sio vardo, tad jis man grazus. Taciau mergaitei lietuvei, gyvenanciai Lietuvoje, toks vardas nezinau ar tiktu šiaip ausies nerėžia kaip kokia Amanda, bet man vis tiek šiaip sau dėl jau minėtos priežasties: asmeninių antipatijų, ir tiek.
man negrazus
Skamba labai seriališkai, netinka Lietuvoj.
Man patinka skambūs vardai. O Sintija - nelabai gražus.
QUOTE(*lavista* @ 2006 12 27, 21:34) o cia ka turetu reikst? naciste tu? Siaip, kai rinkom mergaitei varda, buvom ji itrauke i graziu sarasa. ir dabar man grazus. Kaip ir dauguma vardu su -ija. Ir dzin kad kazkam su serialais asocijuojasi. Vis ne kokia Marija Gvadelupe.
negražus
QUOTE(zaRAza @ 2006 12 30, 20:38) o cia ka turetu reikst? naciste tu? Siaip, kai rinkom mergaitei varda, buvom ji itrauke i graziu sarasa. ir dabar man grazus. Kaip ir dauguma vardu su -ija. Ir dzin kad kazkam su serialais asocijuojasi. Vis ne kokia Marija Gvadelupe. pritariu,aplinkiniu nuomones manau maziausiai reiktu paisyti,vienai grazu,kitai ne,na ir gerai...
Sintija.... ir norisi pridėti galą dar iš 4 vardų, kaip iš Ispaniškų serijos vardų
SINTIJA?dar negirdejau tokio,girdejau tik SINDIJA cia is filmuko lele kazkokia taip pavadinta buvo...a gal ir neblogas vardelis
QUOTE(rytoj @ 2006 12 26, 13:42) Mdaaa, dar vienas vardas, puikiai tinkantis muiliniams serialams. Cintia - portugaliskas variantas nuo Cynthia (tariama Sintija), kuris yra kiles is graikisko vardo Kynthia, reiskiancio "moteris is Kynthos". http://www.behindthename.com/php/view.php?name=cynthia Cia placiau raso. Nelabai man toks vardas. Yra grazesniu. Na man angliskai Cynthia zymiai geriau skamba, nei lietuviskai... Nors kazkaip man vis asocijuojasi su serialo "Seksas ir miestas" ("Sex and the City") aktore Cynthia Nixon, kuri raudonplauke Miranda vaidino...
serialinis vardas
O man labai grazus vardas, ir ner ko paisyt tu nuomoniu, kurios bijo ka zmones pasakys ir pagalvos. Kas ziuri serialus tam asocijuojasi, kas ne, tai ne. Jei pas mane mergyte butu buvus, butu gavus si varda, pazystu kelias merginas siuo vardu, visos patenkintos. Mano vardas taip pat ne lietuviskas, ir siai dienai tik dekoju mamai, kad nepavadino kokia laura, kristina, ruta ir pan. Mano aplinkoje mano vardas niekam neuzkliuvo, nei vaiko vardas. Manau vaikas bus patenkintas vardu. Plius nepavadinau vaiko kaip dabar populiaru nei Vilniumi, nei Kaunu, nei Ežeru ar ar kokiu braistu.
Buvo cia istorija kaip mergina ,lyg bozena, galvojo apie vardo keitima, bet koks skirtumas kai pazysti zmogu tau tas vardas tiek nerupi kiek pats zmogus jei jis idomus ar svarbus. Juk susipazinusios su gan patraukliu vyriskiu nebegat i sona del vardo, nors ir koks keistas pasirodo, su laiku net ir vardas pats graziausias patampa, tad ...
nekoks vardas kažkaip Lietuvoj man jis neįsipaišo
Nesupykit, bet vardas
O man grazus
|