Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sintija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
rona
Visai gražus smile.gif
Darling
Man nelabai,kažkoks užsienietiškas g.gif
Miglota
schmoll.gif

kazkodel is karto iskyla vaizdas tos leles is "Pramustgalviu" su pusiau skusta galva...
Giedrė
[quote=Eveline,2007 01 14, 21:32]
Man nelabai,kažkoks užsienietiškas g.gif
*

[/quot

O kas tame blogo,kad kaip ir uzsienietiskas ?
Svarbu,kad vardas graziai skamba smile.gif
Papildyta:
[quote=Miglota,2007 01 15, 04:48]schmoll.gif

kazkodel is karto iskyla vaizdas tos leles is "Pramustgalviu" su pusiau skusta galva...
*

[/quote]

Tos leles vardas Sindija smile.gif
lijanka
grazus smile.gif
danule
man tai thumbup.gif vardas,savo dukrai toki varda ir noreciau duot! mes gi europieciai tai jau turetumem priprast prie tokiu vardu! mano nuomone toks vardas grazesnis,nei tie vardai vasaris,gruodis,liepa,ar vasare! bet cia tik mano nuomone!
Žanetyte
pamenu multiko heroje sintija, bet siaip man vardas grazus wub.gif wub.gif mirksiukas.gif
Aliondra
QUOTE(danule @ 2007 08 24, 22:32)
man tai  thumbup.gif vardas,savo dukrai toki varda ir noreciau duot! mes gi europieciai tai jau turetumem priprast prie tokiu vardu! mano nuomone toks vardas grazesnis,nei tie vardai vasaris,gruodis,liepa,ar vasare! bet cia tik mano nuomone!
*

Nematau reikalo priprasti prie kitose Europos šalyse paplitusių vardų. Tai, kad įstojom į Europos sąjungą nereiškia, kad turim savo vardus mesti per tvorą ir pradėti graibstyti iš kitur. Be to čia manau amerikietiškas vardas (šiaurės ar pietų Amerikos - koks skirtumas vistiek ne Europa). tegu europiečiai skolinasi lietuviškus vardus, mes ir taip esam prisirinkę tokių, kad kartais gėda klausytis. Sintija - čia man tas pats kas Candy-Candy, buvo toks multikas kažkada.
danule
QUOTE(Aliondra @ 2007 08 25, 12:37)
Nematau reikalo priprasti prie kitose Europos šalyse paplitusių vardų. Tai, kad įstojom į Europos sąjungą nereiškia, kad turim savo vardus mesti per tvorą ir pradėti graibstyti iš kitur. Be to čia manau amerikietiškas vardas (šiaurės ar pietų Amerikos - koks skirtumas vistiek ne Europa). tegu europiečiai skolinasi lietuviškus vardus, mes ir taip esam prisirinkę tokių, kad kartais gėda klausytis. Sintija - čia man tas pats kas Candy-Candy, buvo toks multikas kažkada.
*

as manau,kad cia europietiskas vardas,nes europoj jis labai populiarus! manau jej lietuvoj butu daug graziu vardu,tai manau,kad pasiskolintu ir uzsienieciai,bet ka cia kalbet kai patis lietuviai kartais neissirenka g.gif bet kaip sakoma kiek zmoniu tiek ir nuomoniu 4u.gif
MaršuA
nieko gero, man Sintija negrazu... schmoll.gif
loja5
QUOTE(rytoj @ 2006 12 26, 15:42)
Mdaaa, dar vienas vardas, puikiai tinkantis muiliniams serialams. Cintia - portugaliskas variantas nuo Cynthia (tariama Sintija), kuris yra kiles is graikisko vardo Kynthia, reiskiancio "moteris is Kynthos".
http://www.behindthename.com/php/view.php?name=cynthia
Cia placiau raso.

Nelabai man toks vardas. Yra grazesniu.
*

Na visu pirma, muilo operos yra paskutiniu keleriu metu tendencija, nemanau kad sis vardas yra kazkaip su jomis susijes. Antra, ar daug esi girdejusi tokiu vardu LT? Asmeniskai as pazistu tik viena Sintija, na ji man labiau Laura nei Sintija, jei supranti apie ka as mirksiukas.gif
miig
QUOTE(leliux @ 2006 12 26, 15:45)
dar vienas muilo operu gerbeju vardas  hihihi.gif
nieko ypatingas ir nieko  grazaus  schmoll.gif
*

hihihi.gif hihihi.gif drinks_cheers.gif
helena
Ir man nepatiko schmoll.gif
indre-g.
Man labai grazus vardas ir retas, nors muilo operu neziuriu
burrbuliukas
man tai schmoll.gif
Kristukui
Turiu drauge, vardu Sintija, na, ji ispane, tai rasosi Cintia... Siaip Ispanijoj tai normalus, paprastas vardas, neturintis nieko bendro su muilo operom...
insi
nesuprantu kodėl nepatinkant vardui iškart vaidenasi muilo operos g.gif man tai labai gražus vardas, nors ir nelietuviškas. be to, pasak day.lt, tai graikų mėnulio deivės vardas ax.gif
NoAngel
Lietuviškom aplinkybėm labai jau barbiškas vardas.... blush-anim-cl.gif2
helena
QUOTE(Mega13 @ 2007 11 04, 13:35)
Lietuviškom aplinkybėm labai jau barbiškas vardas.... blush-anim-cl.gif2
*

Panašiai pagalvojau drinks_cheers.gif
ore|gano
Na gal ne pats blogiausias variantas smile.gif . Kai pripranti, tai ir visai nieko. g.gif Tiktu poroje su kokiu deranciu vardu, ta prasme čia taikau dvigubiems vardams rolleyes.gif
Gilberta
Kažkaip neskamba schmoll.gif
Supervyre
QUOTE(oregano @ 2007 11 04, 16:04)
Na gal ne pats blogiausias variantas  smile.gif . Kai pripranti, tai ir visai nieko.  g.gif Tiktu poroje su kokiu deranciu vardu, ta prasme čia taikau dvigubiems vardams  rolleyes.gif
*

Mes dukrai davem varda, tiesiog SINDI.
Ka as zinau, greiciausiai ne Lietuvoj gyvens, o uzsieny sis vardas l.gerai praeina, kai reikia verslo reikalais bendraut su jais. Nebereikia transkripuoti paraidziui, visi supranta thumbup.gif
shara
Man nepatinka schmoll.gif , bet vardas siaip normalus smile.gif
Valetta
man irgi nelabai sis vardas(per daug saldus toks, kaip importine bambonke biggrin.gif ) smile.gif bet jei kam patinka, tai kodel gi ne smile.gif
kukuruze7
man visai fainas vardas cool.gif
***Žaltvykslė
Skamba maloniai,bet absoliučiai svetimas..Niekada neduočiau.
lauriecka
Nemanau, kad Sintija is muilo operu schmoll.gif bent jau neteko girdeti..kiek zmoniu tiek ir nuomoniu 4u.gif mano dukrytes vardas Sintija, atrode retas, idomus, negirdetas vardas, o dabar jau ir tu Sintiju laaabai padaugejo biggrin.gif
samsam
Na manau reiktu priprasti prie tokio vardo ir butu normalus vardas. Bet o kaip mazybiniai vadint? g.gif O sutrumpintai?.... Sinte butu... doh.gif
Supervyre
QUOTE(samsam @ 2009 10 04, 21:33)
Na manau reiktu priprasti prie tokio vardo ir butu normalus vardas. Bet o kaip mazybiniai vadint? g.gif O sutrumpintai?.... Sinte butu... doh.gif
*

Mes vadiname Sindžiukas, Sinduliukas (kaip spinduliukas), Sindute (taip vadina močiute).
Tikras vardas pase SINDI - kilęs iš tos pačios Sintijos.
Vertimai - "graikų mėnulio deivė, gimusi ant Sinajaus kalno" ir antras princesės Dianos vardas.
Kita dukra - tiesiog Deivė. bigsmile.gif thumbup.gif be konkurencijos vyresnei.
ing13
Gal ir nieko , taciau as niekada tokio savo mergytei neduociau smile.gif
Candela
QUOTE(Supervyre @ 2009 10 05, 15:56)
Mes vadiname Sindžiukas, Sinduliukas (kaip spinduliukas), Sindute (taip vadina močiute).
Vertimai - "graikų mėnulio deivė, gimusi ant Sinajaus kalno" ir antras princesės Dianos vardas.
Kita dukra - tiesiog Deivė.  bigsmile.gif  thumbup.gif  be konkurencijos vyresnei.
*

Sindi?O Dieve... doh.gif doh.gif
Arvena
Man Sintija yar iš Samantų , Estelų, ir kitų YPATINGAI nepriimtinų vardu kategorijos...

QUOTE(Supervyre @ 2009 10 05, 14:56)
Kita dukra - tiesiog Deivė.  bigsmile.gif  thumbup.gif  be konkurencijos vyresnei.
*

Jos vardas DEIVĖ, ar čia perkeltine prasme? blink.gif
Realybe
QUOTE(Supervyre @ 2009 10 05, 14:56)
*

..... doh.gif Truksta zodziu.. Nepatinka man tokie vardai ir niekada nepatiks,kazkoks lindimas uzsienieciams i su... unsure.gif
Papildyta:
Man Sintija yar iš Samantų , Estelų, ir kitų YPATINGAI nepriimtinų vardu kategorijos... thumbup.gif drinks_cheers.gif
*Anila*
Sintija g.gif pazistu viena panele Sintija smile.gif vardas,kaip vardas ax.gif bet as dukrytei tokio nenoreciau blush-anim-cl.gif
Ricina
QUOTE(Lolita123 @ 2009 10 05, 20:44)
..... doh.gif  Truksta zodziu..  Nepatinka  man tokie vardai ir niekada nepatiks,kazkoks lindimas uzsienieciams i su... unsure.gif
Papildyta:
Man Sintija yar iš Samantų , Estelų, ir kitų YPATINGAI nepriimtinų vardu kategorijos... thumbup.gif drinks_cheers.gif
*

Normalūs tie vardai - tiek Sindi, tiek Deivė. Tiesiog priklauso nuo žmogaus požiūrio - jei esi užsikonservavęs "ant" lietuviškų vardų, kiti atrodys nepriimtini ir tiek. Ir tai nėra lindimas užsieniečiams į .... schmoll.gif kodėl neišrinkti vaikui vardo, jei jis rau patinka?
Žinau dar vieną mergaitę, lietuvė, jos vardas Nicolle Anna. smile.gif
Lekker Kontje
Sintiju ilna latvijoj
Dziurgita:)
Sintija negrazus vardas, nelietuviskas cool.gif
Ramziukė
Labai gražus vardas thumbup.gif ir visai ne meksikiečių serialinis. Dukrytę pavadinau Sintija. Pradžioj aplinkiniams gal sunkiau buvo priprast, bet po kiek laiko visi džiaugėsi, kad būtent tokį vardą išrinkom wub.gif
QUOTE(Hermion@ @ 2006 12 27, 22:14)
Aš tik nesugalvoju, kaip mažybiškai Sintiją vadinti...
*

Daug galvoti nereikia, - Sintutė wub.gif
Lantaja
Turiu pusseserę latvijoj vardu Sintija. Nei ten nei čia man jis neskamba, berišybė kažkokia blink.gif
dezira
kaip sintetika,na pagalvokite dar gerai g.gif
renatulka
QUOTE(DijaDeima @ 2007 01 12, 19:20)
O man grazus tongue.gif Mano dukrytes vardas Sintija wub.gif Ir dukryte grazi ax.gif
*

QUOTE(lauriecka @ 2009 10 04, 15:59)
  mano dukrytes vardas Sintija, atrode retas, idomus, negirdetas vardas, o dabar jau ir tu Sintiju laaabai padaugejo  biggrin.gif
*

Grazus vardas wub.gif Mano dukryte taipogi Sintija wub.gif padykus, simpatiska mergaite!!!
barbora666
Neblogas tas vardas, tik kad ne lietuviškas schmoll.gif
l'eau
nesąmonė lietuvei
alincikita
man visai grazus ax.gif
Supervyre
QUOTE(Arvena @ 2009 10 05, 16:49)
Jos vardas DEIVĖ, ar čia perkeltine prasme?  blink.gif
*

Vardas pase.
Papildyta:
QUOTE(Melynziede @ 2009 10 06, 07:47)
Normalūs tie vardai - tiek Sindi, tiek Deivė. Tiesiog priklauso nuo žmogaus požiūrio - jei esi užsikonservavęs "ant" lietuviškų vardų, kiti atrodys nepriimtini ir tiek. Ir tai nėra lindimas užsieniečiams į ....  schmoll.gif kodėl neišrinkti vaikui vardo, jei jis rau patinka?
Žinau dar vieną mergaitę, lietuvė, jos vardas Nicolle Anna.  smile.gif
*

Aš irgi pažįstu mergaitę, vardu Nikolė. Nerealus vardas, nereali mergytė.
Tokių vaikų (jai dabar 8m.), net ir suaugusių su žiburiu reiktų paieškoti. Ne vardas puošia žmogų, bet žmogus suteikia reikšmę vardui.
Jeigu vaikui išdėlioja korteles pasirinkimus: "Pažaisti kompu", "Paskaityti knygą", "Nueiti i kiną", "padukti su draugėmis", "aplankyti vienišą senelę". Pasirinko paskutinį variantą laisva valia. Ir dar realiai argumentavo savo pasirinkimą. bigsmile.gif
Vygta
negražus schmoll.gif
Soy
Negrazus, o cia kazkieno pasiulytas mazybinis Sintute isvis siaubingai skamba unsure.gif
magvita
Na man gal ir nelabai jis grazus schmoll.gif bet jei kazkam jis patinka tai as tik uz tai kad taip pavadintu dukryte 4u.gif kiekviena mama nori tik tai kas graziausia vaikuciams duoti 4u.gif
Anouska
schmoll.gif
Sin City
QUOTE(magvita @ 2010 03 20, 12:53)
Na man gal ir nelabai jis grazus  schmoll.gif  bet jei kazkam jis patinka tai as tik uz tai kad taip pavadintu dukryte  4u.gif  kiekviena mama nori tik tai kas graziausia vaikuciams duoti  4u.gif
*

Jeigu taip būtų, nebūtų vaikų pavadintų Aštonais, Ešlėm, Šanelėm, Kevinais ir pan. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.