Visai gražus
Man nelabai,kažkoks užsienietiškas
kazkodel is karto iskyla vaizdas tos leles is "Pramustgalviu" su pusiau skusta galva...
[quote=Eveline,2007 01 14, 21:32]
Man nelabai,kažkoks užsienietiškas [/quot O kas tame blogo,kad kaip ir uzsienietiskas ? Svarbu,kad vardas graziai skamba Papildyta: [quote=Miglota,2007 01 15, 04:48] kazkodel is karto iskyla vaizdas tos leles is "Pramustgalviu" su pusiau skusta galva... [/quote] Tos leles vardas Sindija
grazus
man tai
pamenu multiko heroje sintija, bet siaip man vardas grazus
QUOTE(danule @ 2007 08 24, 22:32) man tai Nematau reikalo priprasti prie kitose Europos šalyse paplitusių vardų. Tai, kad įstojom į Europos sąjungą nereiškia, kad turim savo vardus mesti per tvorą ir pradėti graibstyti iš kitur. Be to čia manau amerikietiškas vardas (šiaurės ar pietų Amerikos - koks skirtumas vistiek ne Europa). tegu europiečiai skolinasi lietuviškus vardus, mes ir taip esam prisirinkę tokių, kad kartais gėda klausytis. Sintija - čia man tas pats kas Candy-Candy, buvo toks multikas kažkada. QUOTE(Aliondra @ 2007 08 25, 12:37) Nematau reikalo priprasti prie kitose Europos šalyse paplitusių vardų. Tai, kad įstojom į Europos sąjungą nereiškia, kad turim savo vardus mesti per tvorą ir pradėti graibstyti iš kitur. Be to čia manau amerikietiškas vardas (šiaurės ar pietų Amerikos - koks skirtumas vistiek ne Europa). tegu europiečiai skolinasi lietuviškus vardus, mes ir taip esam prisirinkę tokių, kad kartais gėda klausytis. Sintija - čia man tas pats kas Candy-Candy, buvo toks multikas kažkada. as manau,kad cia europietiskas vardas,nes europoj jis labai populiarus! manau jej lietuvoj butu daug graziu vardu,tai manau,kad pasiskolintu ir uzsienieciai,bet ka cia kalbet kai patis lietuviai kartais neissirenka
nieko gero, man Sintija negrazu...
QUOTE(rytoj @ 2006 12 26, 15:42) Mdaaa, dar vienas vardas, puikiai tinkantis muiliniams serialams. Cintia - portugaliskas variantas nuo Cynthia (tariama Sintija), kuris yra kiles is graikisko vardo Kynthia, reiskiancio "moteris is Kynthos". http://www.behindthename.com/php/view.php?name=cynthia Cia placiau raso. Nelabai man toks vardas. Yra grazesniu. Na visu pirma, muilo operos yra paskutiniu keleriu metu tendencija, nemanau kad sis vardas yra kazkaip su jomis susijes. Antra, ar daug esi girdejusi tokiu vardu LT? Asmeniskai as pazistu tik viena Sintija, na ji man labiau Laura nei Sintija, jei supranti apie ka as
Ir man nepatiko
Man labai grazus vardas ir retas, nors muilo operu neziuriu
man tai
Turiu drauge, vardu Sintija, na, ji ispane, tai rasosi Cintia... Siaip Ispanijoj tai normalus, paprastas vardas, neturintis nieko bendro su muilo operom...
nesuprantu kodėl nepatinkant vardui iškart vaidenasi muilo operos
Lietuviškom aplinkybėm labai jau barbiškas vardas....
Na gal ne pats blogiausias variantas
Kažkaip neskamba
QUOTE(oregano @ 2007 11 04, 16:04) Na gal ne pats blogiausias variantas Mes dukrai davem varda, tiesiog SINDI. Ka as zinau, greiciausiai ne Lietuvoj gyvens, o uzsieny sis vardas l.gerai praeina, kai reikia verslo reikalais bendraut su jais. Nebereikia transkripuoti paraidziui, visi supranta
Man nepatinka
man irgi nelabai sis vardas(per daug saldus toks, kaip importine bambonke
man visai fainas vardas
Skamba maloniai,bet absoliučiai svetimas..Niekada neduočiau.
Nemanau, kad Sintija is muilo operu
Na manau reiktu priprasti prie tokio vardo ir butu normalus vardas. Bet o kaip mazybiniai vadint?
QUOTE(samsam @ 2009 10 04, 21:33) Na manau reiktu priprasti prie tokio vardo ir butu normalus vardas. Bet o kaip mazybiniai vadint? Mes vadiname Sindžiukas, Sinduliukas (kaip spinduliukas), Sindute (taip vadina močiute). Tikras vardas pase SINDI - kilęs iš tos pačios Sintijos. Vertimai - "graikų mėnulio deivė, gimusi ant Sinajaus kalno" ir antras princesės Dianos vardas. Kita dukra - tiesiog Deivė.
Gal ir nieko , taciau as niekada tokio savo mergytei neduociau
QUOTE(Supervyre @ 2009 10 05, 15:56) Mes vadiname Sindžiukas, Sinduliukas (kaip spinduliukas), Sindute (taip vadina močiute). Tikras vardas pase SINDI - kilęs iš tos pačios Sintijos. Vertimai - "graikų mėnulio deivė, gimusi ant Sinajaus kalno" ir antras princesės Dianos vardas. Kita dukra - tiesiog Deivė. Sindi?O Dieve... QUOTE(Supervyre @ 2009 10 05, 14:56) Mes vadiname Sindžiukas, Sinduliukas (kaip spinduliukas), Sindute (taip vadina močiute). Tikras vardas pase SINDI - kilęs iš tos pačios Sintijos. Vertimai - "graikų mėnulio deivė, gimusi ant Sinajaus kalno" ir antras princesės Dianos vardas. Kita dukra - tiesiog Deivė. ..... Papildyta: Man Sintija yar iš Samantų , Estelų, ir kitų YPATINGAI nepriimtinų vardu kategorijos...
Sintija
QUOTE(Lolita123 @ 2009 10 05, 20:44) ..... Papildyta: Man Sintija yar iš Samantų , Estelų, ir kitų YPATINGAI nepriimtinų vardu kategorijos... Normalūs tie vardai - tiek Sindi, tiek Deivė. Tiesiog priklauso nuo žmogaus požiūrio - jei esi užsikonservavęs "ant" lietuviškų vardų, kiti atrodys nepriimtini ir tiek. Ir tai nėra lindimas užsieniečiams į .... Žinau dar vieną mergaitę, lietuvė, jos vardas Nicolle Anna.
Sintiju ilna latvijoj
Sintija negrazus vardas, nelietuviskas
Labai gražus vardas
QUOTE(Hermion@ @ 2006 12 27, 22:14) Daug galvoti nereikia, - Sintutė
Turiu pusseserę latvijoj vardu Sintija. Nei ten nei čia man jis neskamba, berišybė kažkokia
kaip sintetika,na pagalvokite dar gerai
QUOTE(DijaDeima @ 2007 01 12, 19:20) QUOTE(lauriecka @ 2009 10 04, 15:59) mano dukrytes vardas Sintija, atrode retas, idomus, negirdetas vardas, o dabar jau ir tu Sintiju laaabai padaugejo Grazus vardas
Neblogas tas vardas, tik kad ne lietuviškas
nesąmonė lietuvei
man visai grazus
QUOTE(Arvena @ 2009 10 05, 16:49) Vardas pase. Papildyta: QUOTE(Melynziede @ 2009 10 06, 07:47) Normalūs tie vardai - tiek Sindi, tiek Deivė. Tiesiog priklauso nuo žmogaus požiūrio - jei esi užsikonservavęs "ant" lietuviškų vardų, kiti atrodys nepriimtini ir tiek. Ir tai nėra lindimas užsieniečiams į .... Žinau dar vieną mergaitę, lietuvė, jos vardas Nicolle Anna. Aš irgi pažįstu mergaitę, vardu Nikolė. Nerealus vardas, nereali mergytė. Tokių vaikų (jai dabar 8m.), net ir suaugusių su žiburiu reiktų paieškoti. Ne vardas puošia žmogų, bet žmogus suteikia reikšmę vardui. Jeigu vaikui išdėlioja korteles pasirinkimus: "Pažaisti kompu", "Paskaityti knygą", "Nueiti i kiną", "padukti su draugėmis", "aplankyti vienišą senelę". Pasirinko paskutinį variantą laisva valia. Ir dar realiai argumentavo savo pasirinkimą.
negražus
Negrazus, o cia kazkieno pasiulytas mazybinis Sintute isvis siaubingai skamba
Na man gal ir nelabai jis grazus
|