Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eiguliai: l/d "Naminukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
dianabulanoviene
laba kas nors lanko katineliu grupe ax.gif kaip aukletojos Viktorija ir Marija gal kas jau lanke pas jas 4u.gif
auksiste
Laba mamytes 4u.gif ,mano mergyte pradejo lankyti Eziuku grupe. Tai labai patenkinta,jau nuo antros dienos pasiliko pietu miegui, nors namie uzmigdydavau su triuksmu blink.gif . Grizta ir laukia kitos dienos kada eis i darzeli thumbup.gif
populi
QUOTE(auksiste @ 2010 10 06, 13:42)
Laba mamytes 4u.gif ,mano mergyte pradejo lankyti Eziuku grupe. Tai labai patenkinta,jau nuo antros dienos pasiliko pietu miegui, nors namie uzmigdydavau su triuksmu blink.gif . Grizta ir laukia kitos dienos kada eis i darzeli thumbup.gif
*

o kaip smagu thumbup.gif
mums taip lengva nebuvo, bet ir ja 4u.gif u pradedam priprasti
auksiste
QUOTE(populi @ 2010 10 06, 15:37)
o kaip smagu  thumbup.gif
mums taip lengva nebuvo, bet ir ja 4u.gif u pradedam priprasti
*

Kai mano didziajai buvo 2 m, tai mum ir taip smagiai nebuvo-stresavo iki drebejimo, verke, pradejo daryt ir kakuti ir sysiu i lova, nors siaip buvo pamirstas reikalas, sirgo ir sirgo matyt nuo streso verysad.gif . Tad neilgai pakankinus pasisamdziau aukle. O dabar 4m visai kaip kitas vaikas zingsniuoja i darza su sypsena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kicule @ 2010 09 28, 21:22)
auksite,  mes  ir  nuo spalio pradžios  4u.gif
eis dukrytės pirma karta, o jus jau lankėt ? rolleyes.gif
*

oi labai atsiprasau,kazkaip praleidau jusu zinute blush2.gif . Jo jau einam, kaip tik kitai mamytei rasiau kad kol kas puikiai sekasi thumbup.gif ir koks liudnas bandymas buvo pries 2m verysad.gif .
Darysiu snd gryba gi tai rudenelio sventei doh.gif
O kaip sekasi jums?
kicule
auksiste, labai džiūgu wub.gif mes ka-kur nuo kitos savaitės pasirodysim, užsitese šiek tiek mūsų kraustymasis... O dar vis nerimauju kaip gi mano dukrytėm seksis... Taip smagu skaityti gerus atsilepymus thumbup.gif 4u.gif
populi, Jus taip pat ežiuku grupeje? Smagu 4u.gif
ORRANŽINĖ
Sveikos mamytės, mano viduriniukas taip pat lanko ,,Ežiukus" . Mes pripratom dėka gerų auklėtojų, aš labai ramiai palieku vaiką nes žinau kad viskas bus gerai.
populi
QUOTE(kicule @ 2010 10 07, 14:38)

populi[/color], Jus taip pat ežiuku grupeje? Smagu  4u.gif
*

ne mes einam į viščiukų grupe mes dar mažiukai 4u.gif biggrin.gif
auksiste
QUOTE(kicule @ 2010 10 07, 15:38)
auksiste, labai džiūgu  wub.gif mes ka-kur nuo kitos savaitės pasirodysim, užsitese šiek tiek mūsų kraustymasis... O  dar vis nerimauju kaip gi mano dukrytėm seksis... Taip smagu skaityti gerus atsilepymus  thumbup.gif  4u.gif
populi, Jus taip pat ežiuku grupeje? Smagu  4u.gif
*

laba,ar jau lankote darzeli? nes dukryte 1,5sav sirguliavo ir snd pirma d po ligos buvo.As jaI sakiau bus nauju mergaiciu, o ji sako kad tik berniukas naujas blush2.gif laukia ji kompanijos, nes ten lovos keliu aukstu ir ji miega viena, kitas aukstas tuscias-tai sako man nesmagu ax.gif
prisijungusimama
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook.com/pages/Renkuosi-nes...163394117014179
kicule
QUOTE(auksiste @ 2010 10 21, 22:47)
laba,ar jau lankote darzeli? nes dukryte 1,5sav sirguliavo ir snd pirma d po ligos buvo.As jaI sakiau bus nauju mergaiciu, o ji sako kad tik berniukas naujas blush2.gif  laukia ji kompanijos, nes ten lovos keliu aukstu ir ji miega viena, kitas aukstas tuscias-tai sako man nesmagu ax.gif
*

Labukas 4u.gif Taip eina mano mažule.
Kokio amžiaus dukryte?
auksiste
QUOTE(kicule @ 2010 11 07, 21:29)
Labukas  4u.gif  Taip eina  mano mažule.
Kokio amžiaus dukryte?
*

laba 4u.gif , 4m dukrytei. mes vel sergam verysad.gif
kicule
O koks vardas? Mes su kažkokia mergyte kuri dabar serga dalynames spintele, nes maniškiai kol kas nera ax.gif

Sveikite greičiau 4u.gif
auksiste
QUOTE(kicule @ 2010 11 10, 18:36)
O  koks vardas? Mes su kažkokia mergyte kuri dabar serga dalynames spintele, nes  maniškiai  kol kas  nera ax.gif

Sveikite greičiau  4u.gif
*

dekui uz palinkejimus 4u.gif Maja
kicule
Reikia ta pati Maja 4u.gif
kicule
QUOTE(Buriuke @ 2010 03 20, 13:30)
sveikos mamos

mes norim pereiti į šįtą darželį. Mažoji būtų meškučių grupėj, o didžkis lyg 5 grupėj, varlytė ant durų pakabinta, auklėtoja Alma (čia priešmokyklinė grupė).
Norėčiau jūsų nuomonių  4u.gif

*

Ar sunelis "Varliuku" grupe lanko? bigsmile.gif
Mano vyresnioji lnko šia grupe, esu labai patenkinta 4u.gif Auklėtojos, šeimininkutė labai ptinka. 4u.gif
Buriuke
QUOTE(kicule @ 2011 02 06, 22:59)
Ar sunelis "Varliuku" grupe lanko?  bigsmile.gif
Mano vyresnioji lanko  šia grupe, esu labai patenkinta 4u.gif Auklėtojos, šeimininkutė labai ptinka. 4u.gif
*

taip mirksiukas.gif
populi
Kažkaip mažai pokalbių apie šį darželį g.gif Ar niekas neturi ką pasisakyti ar mažai lankančių. Kiap maitinimas Jums šiame darželyje? Man vis atrodo kad vakarieni duoda labai mažai g.gif o ir vaikas iš darželio pareina kaip išbadėjęs unsure.gif
auksiste
QUOTE(populi @ 2011 04 07, 13:45)
Kažkaip mažai pokalbių apie šį darželį  g.gif  Ar niekas neturi ką pasisakyti ar mažai lankančių. Kiap maitinimas Jums šiame darželyje? Man vis atrodo kad vakarieni duoda labai mažai  g.gif  o ir vaikas iš darželio pareina kaip išbadėjęs  unsure.gif
*

4u.gif Manoji lanko meskuciu grupe,tiesa l. daznai serga verysad.gif , bet tiek ji tiek as esame labai patenkintos grupe. Aukletojos superines thumbup.gif . Del maisto negaliu skustis, kartais sako, kad buvo labai skanu ir kad as paprasyciau recepto seimininkiu lotuliukas.gif , kartais sako, kad nepatiko. Bet taip gi ir namie buna... Kad alkana grizta tikrai nepasakyciau ax.gif
kicule
QUOTE(populi @ 2011 04 07, 13:45)
Kažkaip mažai pokalbių apie šį darželį  g.gif  Ar niekas neturi ką pasisakyti ar mažai lankančių. Kiap maitinimas Jums šiame darželyje? Man vis atrodo kad vakarieni duoda labai mažai  g.gif  o ir vaikas iš darželio pareina kaip išbadėjęs  unsure.gif
*

Maniškės dažnai vakarais paprašo valgyti po darželio, matyt režimas daro savo. Namie savaitgaliais kol prikalbini kad reikia pavalgyti, o po darželio viskas thumbup.gif Manau ir tai kad anksčiau keliasi, diena ilgesne turi įtakos rolleyes.gif
populi
QUOTE(kicule @ 2011 05 02, 11:36)
Maniškės dažnai vakarais paprašo valgyti po darželio, matyt režimas daro savo. Namie savaitgaliais kol prikalbini kad reikia pavalgyti, o po darželio viskas  thumbup.gif  Manau ir tai kad anksčiau keliasi, diena ilgesne turi įtakos  rolleyes.gif
*

Mes keliames visada tuo pačiu metu, t.y pats visada prieš septynis atsikelia tai manau dėl to neturėtų būti skirtumo ir mane gasdina kad po darželio jis būna žiauriai alkanas t.y. einam namo o jis prašo : niam niam.

Pastaruoju metu maniškis labai pradėjo bijoti darželio, o jau buvo apsipratęs verysad.gif
Vieną naktį net verkė per sapnus kad "nenoriu į darželį" ir temperatūra tada sukilo iki 38, o kitą dieną temperatūros ar kitų sirgimo požymių nebebuvo. Baisu man kas ten atsitiko kad taip nenori jis į tą darželį. unsure.gif
auksiste
QUOTE(populi @ 2011 05 02, 13:37)
Mes keliames visada tuo pačiu metu, t.y pats visada prieš septynis atsikelia tai manau dėl to neturėtų būti skirtumo ir mane gasdina kad po darželio jis būna žiauriai alkanas t.y. einam namo o jis prašo : niam niam.

Pastaruoju metu maniškis labai pradėjo bijoti darželio, o jau buvo apsipratęs  verysad.gif
Vieną naktį net verkė per sapnus kad "nenoriu į darželį" ir temperatūra tada sukilo iki 38, o kitą dieną temperatūros ar kitų sirgimo požymių nebebuvo. Baisu man kas ten atsitiko kad taip nenori jis į tą darželį.  unsure.gif
*

Maniskei ta baime buvo vienu metu atsiradus dar kai jai buvo 2m. Buvo viskas lyg ir liuks, bet kai pradejo vienas berniukas mustis(tiesiog prikibo, matyt mate , kad mergaite bijo), tai ir tiek sustresavo, kad iki drebejimu ir pan, tuomet teko daryt pertrauka-tiesiog samdziaus aukle... verysad.gif
Buriuke
Kicule, tai tavo Livija lanko Varliukų grupę, o Lėja meškučių? biggrin.gif

Auklėtoja Alma šiandien sakė, kad Livijai vėjaraupiai smile.gif Mes ką tik grįžom po vėjaraupių, tai dar vaikinukui žalia spalva nenusiplovus smile.gif o mažoji mano susirgo sekmad vėjaraupiais smile.gif O mano mažė meškučių grupėj

Papildyta:
QUOTE(auksiste @ 2011 04 18, 21:24)
4u.gif Manoji lanko meskuciu grupe,tiesa l. daznai serga verysad.gif , bet tiek ji tiek as esame labai patenkintos grupe. Aukletojos superines thumbup.gif . Del maisto negaliu skustis, kartais sako, kad buvo labai skanu ir kad as paprasyciau recepto seimininkiu  lotuliukas.gif  , kartais sako, kad nepatiko. Bet taip gi ir namie buna... Kad  alkana grizta tikrai nepasakyciau ax.gif
*

aš irgi labai patenkinta auklėtojomis šitos grupės thumbup.gif
populi
QUOTE(auksiste @ 2011 05 02, 18:38)
Maniskei ta baime buvo vienu metu atsiradus dar kai jai buvo 2m. Buvo viskas lyg ir liuks, bet kai pradejo vienas berniukas mustis(tiesiog prikibo, matyt mate , kad mergaite bijo), tai ir tiek sustresavo, kad iki drebejimu ir pan, tuomet teko daryt pertrauka-tiesiog samdziaus aukle... verysad.gif
*

vat ir aš manau kad kažkas ne taip, kad gal gauna kailį nuo kokio vaiko ar auklėtojos. Auklėtojų klausiau tai jos sako viskas gerai ir tiek verysad.gif
kicule
QUOTE(Buriuke @ 2011 05 03, 14:55)
Kicule, tai tavo Livija lanko Varliukų grupę, o Lėja meškučių? biggrin.gif

Auklėtoja Alma šiandien sakė, kad Livijai vėjaraupiai smile.gif Mes ką tik grįžom po vėjaraupių, tai dar vaikinukui žalia spalva nenusiplovus smile.gif o mažoji mano susirgo sekmad vėjaraupiais smile.gif O mano mažė meškučių grupėj

Papildyta:
aš irgi labai patenkinta auklėtojomis šitos grupės  thumbup.gif
*

Livija sake kad vienas draugas iš grupės buvo gryžės po ligos su taškiukais biggrin.gif
Mažoji "Ežiuku" grupe lanko.
Po kiek laiko tavo mažoji susirgo?
Buriuke
QUOTE(kicule @ 2011 05 05, 16:29)
Livija sake kad vienas draugas iš grupės buvo gryžės po ligos su taškiukais  biggrin.gif
Mažoji "Ežiuku" grupe lanko.
Po kiek laiko tavo mažoji susirgo?
*

tai čia mes su taškiukais, nes sunkiai nusiplauna. Dar dabar kai kur matosi smile.gif mažoji susirgo lygiai po 14 dienų smile.gif
Ornellitta
del vakarienes.. smile.gif manau, kad vakarienes kiekis ten normalus. JUolab tai net ne vakariene, o pavakariai. Juk jie juos valgo pries 16 val. beveik iskarto po pietu miego. Kai pries pietu miega buna valge pietus.

Vakariene reikia vaikui duoti namie smile.gif o jei jus pasiimate 17-18 val. jie jau buna issilakste, issiduke ir zinoma, kad jau nori normalios vakarienes, nes gave tik pavakarius.

O dar vaikas vaikui nelygu, jei putlesnis, labiau linkes valgyti, tai ir nori. Ten vakariene be jokiu mesyciu, lengvas maistelis.
populi
Seniai be rasiau. Cia as vis rasiau del aitinimo kad vaikas nepavalgo tai truputi ten aiskinomes su direktore ir spec. tarnybomis tai rado trukumu maitinime ir tvarkoje darzelio. Bet labai zadejo pasitaisyti kiek maciau kazkiek maistas pakito i gera tai sakau gal vis del to neveltui pajudinau as ten juos blush2.gif
Kaip sakant kai nieks nesidomi, neklausia tai ir darbuotojai per daug atsipalaiduoja... Ten darzeli su maisto nesimu namo yra problemu, kadangi gyvenu nuo mazens sitam rajone tai visi vieni kitus pazista tai girdisi kalbu visokiu, bet nelabai zinu kokiu priemoniu imtis. Uzsiminiu direktoriai bet ji aisku viska neigia... na kitaip ir nebus be jos zinios niekas nevyksta sad.gif

Mes pereisim pas didesnius pas aukletja Elvyra kaip grupe vadinasi dar nezinau, bet kita savaite susipazinsim. GHal kas kokiu atsiliepimu? Nes tik viena radau, tiesa gera..

Mes lankem 1 grupe, tai auketojos Vida ir Audra, bendravom normaliai, viskas su jom gerai, Audra su vaikais nemazi uzsiima, Vid gal kiek maziau, bet is jos daugiau sulukdavau informacijos. Man itin patiko auklyte Ramute tikrai siltas zmogus, bent jau kiek man teko matyti ja ir stebeti tai tikrai geras ispudis. Nuosirdi tokia. 4u.gif
daivele69
Geresnės auklėtojos už Elvyrą nerasit- jei kalbame apie Pelėdžiukų grupę, puiki pedagogė, tikrai myli vaikus, žodžiu puikus žmogus 4u.gif bigsmile.gif . Mano dukra lanko šią grupę ir labai patenkinta
populi
QUOTE(daivele69 @ 2012 01 13, 09:26)
Geresnės auklėtojos už Elvyrą nerasit- jei kalbame apie Pelėdžiukų grupę, puiki pedagogė, tikrai myli vaikus, žodžiu puikus žmogus 4u.gif  bigsmile.gif . Mano dukra lanko šią grupę ir labai patenkinta
*

thumbup.gif

malonu girdėti nors kas nors atsiliepė biggrin.gif kol kas man lyg patinka, beyt pora tokiu momentu buvo ka dnelabai patiko g.gif na, bet dar neturiu nuomonės..
Kilina
QUOTE(populi @ 2012 01 13, 16:25)
thumbup.gif

malonu girdėti nors kas nors atsiliepė  biggrin.gif kol kas man lyg patinka, beyt pora tokiu momentu buvo ka dnelabai patiko  g.gif  na, bet dar neturiu nuomonės..
*

Populi,man susidarė toks įspūdis,kad ieškot kažkokių priekabių.Taip galima ir prie baltos sienos priskabint smile.gif .O aukletoja Elvyra yra puiki aukletoja ir žmogus ,kuris dirba su šitiek vaikų ir uždirba ne kažinkiek,tai tik gerbt reikia ir padėt visokiais būdais,o ne ieškoti sliekų.O dėl maitinimo,jeigu vaikas valgė vakarienę ketvirtą valandą,tai visai natūralu,kad parėjęs namo nori valgyti,vaikas ne kupranugaris,jo neužkrausi keliom dienom biggrin.gif Tai tiek.
populi
QUOTE(Kilina @ 2012 01 20, 10:46)
Populi,man susidarė toks įspūdis,kad ieškot kažkokių priekabių.Taip galima ir prie baltos sienos priskabint smile.gif .O aukletoja Elvyra yra puiki aukletoja ir žmogus ,kuris dirba su šitiek vaikų ir uždirba ne kažinkiek,tai tik gerbt reikia ir padėt visokiais būdais,o ne ieškoti sliekų.O dėl maitinimo,jeigu vaikas valgė vakarienę ketvirtą valandą,tai visai natūralu,kad parėjęs namo nori valgyti,vaikas ne kupranugaris,jo neužkrausi keliom dienom biggrin.gif Tai tiek.
*

Aišku, kad ieškau (matyt dėl to, kad dirbu sunkiai ir mažai uždirbu biggrin.gif , nes čis kaip suprantu priežastis kažkokia 4u.gif ).
O šiaip gal neieškau, bet kas susiję su mano vaiku esu mama liūtė, ir neduok D jam bent plaukas nukris ar dar kas negerai bus dėl kažkieno blogai atlikto darbo ar aplaidumo, tada jau būsiu kaip uraganas ir nurausiu stogus. O kol nenukrito tai tiesiog stebiu ir maloniai bendrauja ax.gif O informacijos rinkimas ar dalinimasis taip pat nemanau, kad yra kažkoks blogis.

O jus Kilina, esat tiesio drauge ar irgi vaikus ten vedat? Jei taip tai ga;l pasidalinsite ka ismoko, kaip sekesi ir kaip padedate aukletojai? Viskas labai idomu.
Kilina
QUOTE(populi @ 2012 01 20, 12:38)
Aišku, kad ieškau (matyt dėl to, kad dirbu sunkiai ir mažai uždirbu  biggrin.gif , nes čis kaip suprantu priežastis kažkokia  4u.gif ).
O šiaip gal neieškau, bet kas susiję su mano vaiku esu mama liūtė, ir neduok D jam bent plaukas nukris ar dar kas negerai bus dėl kažkieno blogai atlikto darbo ar aplaidumo, tada jau būsiu kaip uraganas ir nurausiu sidaineliųr togus. O kol nenukrito tai tiesiog stebiu ir maloniai bendrauja ax.gif O informacijos rinkimas ar dalinimasis taip pat nemanau, kad yra kažkoks blogis.

O jus Kilina, esat tiesio drauge ar irgi vaikus ten vedat? Jei taip tai ga;l pasidalinsite ka ismoko, kaip sekesi ir kaip padedate aukletojai? Viskas labai idomu.
*

Kaip nekeista aš irgi esu mama-Liūtė,tik gal daugiau su protu į viską žiūriu,o ne karštligiškai ieškau kas blogai smile.gif ,jeigu susirinks tokių dvidešimt mamų-liūčių,tai ką daryti auklėtojai?manot,kad jūsų vaikas išskirtinis, žinokit tikrai ne ir gaus auklėtojos dėmesio lygiai tiek, kiek ir kiti.O auklėtoja dirba tikrai gerai,vaikai išmoko ir daug eileraštukų ir dainelių ir skaičiukų.Aišku mes viską namie kartojomės ir kartu dainuodavom ir skaičiavom,todėl dabar neturim bėdų su mokslais .O paskui pateko pas auklėtoją Zitą.Čia išviso galiu pasakyti tik didelį ačiū,nes vaikai įprato mokytis.
Mano vaikai jau senai nebe darželyje,bet prisiminus tuos laikus,labai šilta ir gera pasidaro 4u.gif Linkiu jums į viską žiūrėti pozityviai,daugiau gerumo matyti aplinkui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
populi
QUOTE(Kilina @ 2012 01 21, 10:03)
Kaip nekeista aš irgi esu mama-Liūtė,tik gal daugiau su protu į viską žiūriu,o ne karštligiškai ieškau kas blogai smile.gif ,jeigu susirinks tokių dvidešimt mamų-liūčių,tai ką daryti auklėtojai?manot,kad jūsų vaikas išskirtinis, žinokit tikrai ne ir gaus auklėtojos dėmesio lygiai tiek, kiek ir kiti.O auklėtoja dirba tikrai gerai,vaikai išmoko ir daug eileraštukų ir dainelių ir skaičiukų.Aišku mes viską namie kartojomės ir kartu dainuodavom ir skaičiavom,todėl dabar neturim bėdų su mokslais .O paskui pateko pas auklėtoją Zitą.Čia išviso galiu pasakyti tik didelį ačiū,nes vaikai įprato mokytis.
Mano vaikai jau senai nebe darželyje,bet prisiminus tuos laikus,labai šilta ir gera pasidaro 4u.gif Linkiu jums į viską žiūrėti pozityviai,daugiau gerumo matyti aplinkui. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Aciu, kad pasidalinote savo mintimis ir patirtimi. Tik niekaip nesupratau, kodel Jums atrodo, kad as ieskau priekabiu. Kad klausiu nuomones, atsiliepimu, kd duomiuosi su kuo mano vaikas praleis beveik visa diena? Nes vienintelis ka pasakiau, kad dar neturiu nuomones ir vienas aukletojos pasisakimas nepatiko? Nu nepatiko man tas pasisakymas ir tiek... O nuomones neturejau, nes dar buvo tik pirmos dienos toje grupeje..
Dabar jau antra savaite, ir matau ka vaikas ismoko. Tai esu patenkinta ir matau, kad tobuleja daugiau ir greiciau nei lopselyje. Patinka, kad parodo vaiko darbelius, ko nebudavo lopselyje. Ir vien tai, kad vaikas pagaliau neverkia eidamas i darzeli daug ka pasako (i lopsiuka ejom daugiau kaip metus, bet taip visada ir verkem) ir tai, kad rytais dar vis tikslinasi: "ar eisim pas didelius vaikus?" Manau irgi reiskia, kad vaikui patinka sioje grupeje thumbup.gif Tai jau nuomone beveik susidariau. Bet visada malonu isgirsti ir kitas nuomones. 4u.gif
sigma192
Žinote populi, Aš taip pat tame pačiame rajone augau ir nieko blogo apie šį darželį negirdėjau, ir aš lankiau Naminuką ir mano vaikai lanko. Ir nieko blogo negaliu apie jį pasakyti, geri pedagogai, gera atmosfera, auklėtoja Elvyra taip pat labai gera ir gerai išmoko vaikus, ir aš augau su ja ir mano vaikas. o jei jums nepatiko koks nors pasakymas, tai jus supraskit,kad nėra lengva dirbti tokį darbą.
Sakote sunkiai dirbate,kad uzdibtumėte pinigus, bet Jūs tikriausiai nesuprantate, kad toks darbs kokį dirba darželių auklėtojos ir jų padėjojos bei visi kiti darbuotojai nėra lengvas. jei jums tik atrodo,kad žmonės sėdi ir nieko neveikia, tai gal jus padirbkite tokį darbą, tada manau nesakysite,kad sunkiai dirbote. Aš nieko prieš neturiu kai auklėtoja ką nors kaip jus sakėt pasako ne taip, nes aš bandau suprasti,kad ir joms sunku, kadangi stengiuosi suprasti ir darbuotojus, tai ir man priekabių nėra ko ieškoti, o ir vaikas laimingas eina į darželį. Dar priklauso kaip vaikus nuteikia tėveliai prieš einant į darželį. Manau visada geriau pirma suprasti viską kaip reikiant,o ne iškarto pulti .
Di_anele
labas mamytes. nuo rudens pradedam lankyti lopseli. turiu dar pasirinkima zaroje, bet nezinau...norejau paklausti kokios nuomones apie lopseli?kokia grupe geresne, auksletojos kaip? ar reikia eiti is anskto paciai uzsirasyti vaika i kazkakia grupe ar kur papuls ten?aciu lb. 4u.gif
Mildosikas
QUOTE(Di_anele @ 2012 04 27, 13:38)
labas mamytes. nuo rudens pradedam lankyti lopseli. turiu dar pasirinkima zaroje, bet nezinau...norejau paklausti kokios nuomones apie lopseli?kokia grupe geresne, auksletojos kaip? ar reikia eiti is anskto paciai uzsirasyti vaika i kazkakia grupe ar kur papuls ten?aciu lb. 4u.gif
*

Man pries kelis metus nesove i galva megint paciai isrinkt vaikui grupe. Papuole i "Visciuku", tai visi likom patenkinti. Ir aukletojom, ir auklyte smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.