Pasiskaičiau įvairių nuomonių apie auklėtojas iš įvairių grupių
Labutis
Pasiskaičiau įvairių nuomonių apie auklėtojas iš įvairių grupių QUOTE(braskute_v @ 2008 06 30, 14:35) Labutis Pasiskaičiau įvairių nuomonių apie auklėtojas iš įvairių grupių nežinau tiksliai bet mano kaimynės mergytė lanke grupė "baubą" kiškučiai per du metus vaikas užsidare taip kad reikėjo psichologu išsikišimo, o pervedus į grupė kačiukai vaikas pražydo ant akių, kaimynė giria ten dirbanti personalą. bet savo nuomonės neturiu neteko tos grupės stebėt , bet manau ten visos neblogos yra QUOTE(Lera @ 2008 06 30, 16:51) nežinau tiksliai bet mano kaimynės mergytė lanke grupė "baubą" kiškučiai per du metus vaikas užsidare taip kad reikėjo psichologu išsikišimo, o pervedus į grupė kačiukai vaikas pražydo ant akių, kaimynė giria ten dirbanti personalą. bet savo nuomonės neturiu neteko tos grupės stebėt , bet manau ten visos neblogos yra
O kaip grupe Bezdzioniukai?
Mes nuo Rugsejo ten keliausim.
Labutis
Noriu pasidžiaugti, kad mano mergaitei labai patinka šiame darželyje QUOTE(braskute_v @ 2008 07 22, 15:59) Labutis Noriu pasidžiaugti, kad mano mergaitei labai patinka šiame darželyje smagu girdėti tokias naujienas
Labutis,
mes norim uzsirasyti i si darzeli, uztai ir ikisau cia nosi pasidometi Sorry Lera tik nesupyk, bet kazkaip man tu cia idomiai vis giri, giri ta darza, bet beveik kiekvienam savo poste pavarai, ant tos "kiskuciu" grupes QUOTE(Kulverstuke @ 2008 09 04, 12:34) Sorry Lera tik nesupyk, bet kazkaip man tu cia idomiai vis giri, giri ta darza, bet beveik kiekvienam savo poste pavarai, ant tos "kiskuciu" grupes ne o gal jums visai patiks kai neturėsit su kuo palygint QUOTE(Kulverstuke @ 2008 09 04, 12:34) Labutis, mes norim uzsirasyti i si darzeli, uztai ir ikisau cia nosi pasidometi Sorry Lera tik nesupyk, bet kazkaip man tu cia idomiai vis giri, giri ta darza, bet beveik kiekvienam savo poste pavarai, ant tos "kiskuciu" grupes QUOTE(Buratino motina @ 2008 03 23, 21:00) mes ejom i kiskucius, mum patiko, bet vienai mamai nepatinka ten. dabar einame i bezdzioniukus, labai aukletojos dirba su vaikuciais. Mano dukryte lanke kaciuku grupe tai viskas buvo ok, o kaip pervede i bezdzioniukus tai prasidejo kosmaras aukletojos Birutes deka. Del jos ejau ir pas direktore bet tas jokios naudos nedave. dabar jau 3 metai kaip lankom kita darzeli tai dukrai buna bausme kaip pasakau kad neleisiu i darzeli QUOTE(kristuks1982 @ 2008 09 19, 13:15) Mano dukryte lanke kaciuku grupe tai viskas buvo ok, o kaip pervede i bezdzioniukus tai prasidejo kosmaras aukletojos Birutes deka. Del jos ejau ir pas direktore bet tas jokios naudos nedave. dabar jau 3 metai kaip lankom kita darzeli tai dukrai buna bausme kaip pasakau kad neleisiu i darzeli oho kaip , nežinau nieko apie šita grupė , o kuom bloga buvo auklėtoja kad net teko keist darželį? kažkada kaimynė vedę savo mergaite ten tai nieko blogo nesake, tiesa nedaug jie ten keliavo po keliu mėnesių išsikraustė r tuo pačių butą pakeite . QUOTE(Lera @ 2008 09 20, 22:43) oho kaip , nežinau nieko apie šita grupė , o kuom bloga buvo auklėtoja kad net teko keist darželį? kažkada kaimynė vedę savo mergaite ten tai nieko blogo nesake, tiesa nedaug jie ten keliavo po keliu mėnesių išsikraustė r tuo pačių butą pakeite . Dukra vis pradejo nenoret eiti i darzeli, kaip reikedavo palikt pradedavo verk ir prasyt kad cia tik nepalikciau, o as aisku i darba reikedavo eit ir tekdavo palikt. Aukletoja niekad neateidavo pakalbint ar nuramint. Namuose pasidare labai uzdara. Ir viena diena nuvedus kazkaip nusprendziau uz duru pastovet palaukt kol dukra nustos verkus. Tik uzdarius duris aukletoja birute atejo i rubine ir pradejo rekt ant mano dukros kad nustotu staugus nes vel uzdarys i virtuvele ir ten viena gales rekti. Tai po to kaip issiaiskinau ji buvo jau ne karta nubausta ir ten uzdaryta. Pakalbejau su direktore tai ji nesutiko perkelt i kita grupe liepe likti toj pacioj atseit ji pakalbes su birute ir pan. Dar direktore bande paaiskint kad tuo metu birute turejo asmeniniu rupesciu tai gal del to nesusilaike ir issiliejo. Po to kuri laika dar ejom bet aukletoja is vis net neateidavo pasisveikint ar ka nors paaiskint. Buvo labai didele itampa. Kadangi i kita grupe musu neperkele tai mes issejom i kita darzeli. Pirma sav dukra ejo su baime bet po to net savaitgaliais prasydavo kad vesk mane i darzeli tai tada asaru budavo namuose kad darzelis savaitgaliais nedirba. Dabar jau paskutiniai metai ten ir dar iki siol eina su dziaugsmu. bezdzioniuku grupej as manau kad birute atsirenka simpatija ir antipatijas nes mano buvus kaimyne vede taippat pas ja ir buvo patenkinti. Sekmes jums tikiuosi nei ant vieno vaikucio ji daugisau taip neuzsises kaip ant maniskes.
mano vaikutis irgi pradejo nuo rugsejo lankyt sita darzeli.daug buvau girdejus apie ji, o ir pirmagimis lanke cia pat. ejom i ta pacia grupe, nes mums ten tikrai patiko, neturejom jokiu nusiskundimu.ir aukletojos ir auklyte tikrai ne reksnes, o ir vaikucius pasitinka jau rubinelej, ir apie viska papasakoja,visada isklauso,. visada vaikai noriai eina. ir dabar priprato labai gerai ir greitai, tikrai maniau bus sunkiau. mityba pagerejusi, nei buvo pirmajam lankant darzeli,langai irgi pakeisti,tikiuosi bus silciau.siaip viskas man tikrai gerai atrodo,apie kitas grupes negaliu nieko pasakyti, bet savaja kol kas labai patenkinta.
QUOTE(kristuks1982 @ 2008 09 22, 11:26) vaje vargšas vaikas, liūdna.. jau įsivaizduoju stovi tokia mažytė sau viena rūbinei baisu nejauku o vietoj to kad kažkas nuramintu paguostu atlekia ir apstaugia dar QUOTE(Lera @ 2008 09 24, 10:20) vaje vargšas vaikas, liūdna.. jau įsivaizduoju stovi tokia mažytė sau viena rūbinei baisu nejauku o vietoj to kad kažkas nuramintu paguostu atlekia ir apstaugia dar I kokia mokykla eisim dar nenusprendem bet turbut i Kupreviciaus nes mes dabar einam i salia sios mokyklos esanti darzeli.
sveikos mamytes, mes irgi pradejom eiti idarzeli bet net nezinau kokia cia grupe lopselis 2 grupe, auklytes Danute, Viktorija ir seimininke Jurate gal kas nors ka nors galite parasyti apie auklytes, nes maniske nenori kategoriskai eiti i darza?
[quote=amideja,2008 09 25, 14:05]
sveikos mamytes, mes irgi pradejom eiti idarzeli bet net nezinau kokia cia grupe lopselis 2 grupe, auklytes Danute, Viktorija ir seimininke Jurate gal kas nors ka nors galite parasyti apie auklytes, nes maniske nenori kategoriskai eiti i darza? [/quo Mes pries 4 metus lankem sia grupe tai patiko. Labai nustabi aukletoja Viktorija
na dabar nuo pradziu paskaiciau, pasirodo musu grupe yra ta garsioji "kaciuku" grupe
Papildyta: Idomu kokio amziaus auklytes 1 lopselio grupej? QUOTE(amideja @ 2008 09 25, 15:14) na dabar nuo pradziu paskaiciau, pasirodo musu grupe yra ta garsioji "kaciuku" grupe Papildyta: Idomu kokio amziaus auklytes 1 lopselio grupej? jeigu kalbam apie ta pačia tai ji mūsų kaimynė švelniai tariant ji man truputuka ne pilnos psichikos , ne tik darželi bet ir matau ją kieme nepatinka ji man nors tu ką QUOTE(amideja @ 2008 09 25, 15:14) na dabar nuo pradziu paskaiciau, pasirodo musu grupe yra ta garsioji "kaciuku" grupe Papildyta: Idomu kokio amziaus auklytes 1 lopselio grupej? kad deje kiskuciu grupej kitos aukletojos...
nu jo matau kad is musu darzelio mazai mamu cia uzeina
QUOTE(amideja @ 2008 09 25, 14:14) na dabar nuo pradziu paskaiciau, pasirodo musu grupe yra ta garsioji "kaciuku" grupe Papildyta: Idomu kokio amziaus auklytes 1 lopselio grupej? 1 lopselinuku grupej tai super aukletojos, amzius ju nu viena tai kokia 50 ne daugiau, kita irgi panasiai, abiem apie tiek, zodziu mano mamos amziaus abi . tokios netgi pakankamai jaunatviskos ir labai mielos, ypac aukletoja Vida, nors ir antroji labai faina. Ir auklyte faina. Visuomet pasitinka visus vaikus, verkiancius ramina, zodziu jos ten kaip su savo vaikais, ir teko ir uz duru pastovet belaukiant, bet negirdejau jokiu negrazumu, jei ir pasako kazka tai taip motiniskai, net jei ir griezciau. Mano vaikas nors ir paverkslena ishsiskirdamas, bet atejusi randu linksma zaidzianti. Tiesiog nenori ishsiskirsti, ne visuomet vaikai verkia todel, kad darzelyje blogai, tieisog su mama geriau...
Pareikšiu ir aš savo nuomonę. Šitas darželis yra super. Čia lankė abu mano vaikai, patys gražiausi prisiminimai apie auklėtojas bei direktorę. Labai nustebau paskaičiusi komentarus apie auklėtoją Birutę. Tai viena šilčiausių ir pedagogiškiausių asmenybių. Tikrai labai supratinga, visada turinti savo nuomonę ir galinti patarti mteris. Mes mamos kartais nusimanome labiau savo darbo sferose, o pedagogo patarimas kas liečia vaikus dar niekam nepamaišė. Tai va, auklėtoja Birutė būtent tokia kuri visada patars ir tikrai teisingai. O be to ji tikrai daug dirba su vaikais, labai juos prižiūri į lauką nė vieno neišves neaptikrinus ir nepažiūrėjus ar viskas užsegta, užrišta, žiemą pirštinėlės visų sudžiautos...na žodžiu tai tikrai puiki pedagogė.
kaip jus norit,taip kalbekit apie auklėtojas, bet as, augindama antrą vaiką, niekaip neįsivaizduoju, kaip jis būdamas lopšelinio amžiaus gali neverkti tik atskirtas nuo mamos.Bet kuris vaikiukas pradėjęs lankyti lopšiuką visada, manau,verkia kol pripranta prie naujo žmogaus. Ir tikrai nemanau, kad laikys direktorė vaikų nemylinčias auklėtojas, gal vaikams kaip ir mums - vieni žmonės labiau patinka, kiti mažiau.Manau, kad dar turim džiaugtis, jog yra tokie darželiai ir tokie žmonės, kurie sugeba prižiūrėti ir dar kažką išmokinti dvidešimt vaikų.Man asmeniškai tai nervai neatlaikytų ir stogas nuvažiuotų.
sutinku su Lera, ngali visos buti geros taip ir nera. Darau isvadas is to ka matau, savo vaika tikrai pazystu dirbu jau nuo pavasario, problemos kad ka tik atskirta nuo mamos pas mus nera ir jau tuo labiau niekada nebuvo problemu bendraujant su kitais, o cia vaikas net zaisti neeina kai pamato auklyte Danute ir visai kitaip buna kai palieku su Viktorija. Negaliu sneket kategoriskai, nes tikrai dar mazai ta darzeli lankom, bet as irgi nenoriu laukti kol mano vaikas bus kazkaip psichiskai paveiktas, uzsidarys savyje ar dar velnias zino kas, jeigu vaikas man skubdziasi kad su vaikais zaisti patinka bet su auklyte draugauti nenori...
kai sekasi naminukams daržiuke?
Gerai,
Labas mamytes,
Vis skaitau jusu pasisakymus forume nutariau ir as parasyti pasidalyti savo mintimis. Mano mazoji pradejo tai pat sais metais lankyti lopseli -darzeli "naminukas"Esame labai patenkinti siuo darzeliu ir grupe mes lankom ''visciuku" grupe dirba tikrai nuostabios aukletojos ir seimininke.Adaptavosi musu mazoji labai greitai prie darzelio nebuvo nei asaru, nei sunkiu isiskyrimu su teveliais QUOTE(lyle @ 2008 11 13, 11:32) Labas mamytes, Vis skaitau jusu pasisakymus forume nutariau ir as parasyti pasidalyti savo mintimis. Mano mazoji pradejo tai pat sais metais lankyti lopseli -darzeli "naminukas"Esame labai patenkinti siuo darzeliu ir grupe mes lankom ''visciuku" grupe dirba tikrai nuostabios aukletojos ir seimininke.Adaptavosi musu mazoji labai greitai prie darzelio nebuvo nei asaru, nei sunkiu isiskyrimu su teveliais Net geriau pasidaro, kai tokius postus paskaitai Mes eisim tik nuo rugsejo i si lopseli-darzeli.
Mes ir i visciuku gruope einam, jau metus laiko. Galiu patvritinti siuos zodzius, ten tikrai smagu
Biski baisu be tnuo sausio keliausim i kita grupe vyresniu, idomu kaip ten seksis... Gal kokiu geru atsiliepimu apie bezdzioniuku grupe ?
Bezdzioniuku grupe - liuks!
Sveikos. Mes 2 metus buvome bezdzioniukuose. zemai lenkiuosi prieš Birute, Daiva ir Nina. Visada liksiu joms skolinga uz tai, kad jos su mano vaiku buvo 8 val per diena, o as tik 4. o tos valandos praleistos darzelyje buvo tikrai labai kokybiskos.kaip mano vaikas patobulejo, kiek visko ismoko, nei vieno keiksmazodzio negirdejau, jis dar pats mane pamokina kaip reikia elgtis. jis ismoko raides ten, skaicius, zodziu mum labai pasiseke kad lankeme si darzeli, visom aukletojom esu patenkinta, ir kiskuciuose buvome metus, normalios tos aukletojos, man kaip tik ju visu gaila, kiek sveikatos ir kantrybes reikia tureti su tiek vaiku dirbti, o kiek jos uzdirba, baisu
labas mamytes, mes irgi pradejome lankyti kaciuku grype nesenai, labai esam patenkintas vaikas su noru eina ten nera problemu palikt ne nepaigenda tik kad va apsirgom truputi tai db vel kuri laika negalim eit
mum ir patiko auklytes labai geros
sveikos mamytes.,mes lankom katineliu grupe.,galiu pasakyti auklyte Viktorija tai super,geresnio zmogaus nebuvau sutikusi,maniskis tiesiog nenori eiti is darzelio kai ji dirba.,aisku ir patirtis daro savo...ir seimininkute lb gera moteris,tokio ramaus budo,matosi kad kiekvienas vaikas jai mielas.,,bet nieko gero negaliu pasakyti apie pakeistaja aukletoja,mano vaikas tik ja pamato ir po siai dienai verkia, nenori eiti i grupe,pati maciau kaip ji grubiai elgesi su mano vaiku,jau du menesiai,bet niekas nesikeicia...
viskas, nebesusitvarkau viena su savo aukseliais, reik pagalbos. pasiskaichiau chia mamules jusu atsiliepimus ir nusprendzhiau. ryte skambinsiu naminuko vedejai.. gal ir mano vyresnele priims.. taip noreciau, ir sesute mano ten lanke, visai gerai buvo, vasara einam i shi darzheli sheip i smelio dezhe pazhaist, labai patinka, sutvarkyta, ir aukletojos graziai vaikiukus prizhiuri atrodo, o ir arti namu.. Gal sitaip ir bus geriau, nes su mokslais visai nusivazhiavau perpaskutini semestra.. dukrytes vis kariauja tarpusavy, nei man laiko namuchius patvarkyt, nei prie mokslu prisest, tik ir zhiuriu kad viena ish kitos knyguchiu neatiminetu ar kaladelem nesimetytu... Manau laikas mum su kolektyvu pradet draugaut, nes manishke svetimu zhmoniu nelabai megsta, tai laikas ugdyt socialinius igudzhius pradet.. BET KAIPASH BIJAU ja ishleist
Jei su tokiu nusiteikimu, tai tada tikrai bus sunku. Vaikai jaucia mamu baimes, sitaip bijodama ishsiskirti su vaiku, jam perduosit sita baime, ir aplamai gyvenime ishsiskyrimai neisvengiami, taip kad geriau pasirupinti gera tokiu ishsiskyrimu patirtimi is anksto
Ir kai sako kad vaikai verkia nenori eiti i darzeli, daznai buna paciu mamu issaukta Sekmes ! Sveikos "katinėlių" mamytės Norėčiau pasidalint nuomonėm, kaip Jūsų vaikučiams sekasi eit į šią grupę. Mes jau lankom ją kelis mėnesius, neblogai pripratom. Tik va, apie vieną auklėtoją nebežinau, ką ir galvot atsiliepkit, gal turit kokių patyrimų gerų ar nelabai..
tai reikėtu tiesiog su ta auklėtoja pakalbėt ir paklaust kame reikalas , kodėl vaikas į ją taip reaguoja ,nieko nebūna be priežasties.
Taigi, kai dirba auklėtoja Viktorija, tai vaikas laimingas bėga į grupę, o kai tik supranta, kad bus kita - iškart atsiranda baimė.. O ši auklėtoja vis mane bara, kam graudinu vaiką, atseit, kai veda tėvelis, taip nebūna. Iš tikrųjų tai tas pats
Kas einate i Bezdzioniukus? ka manote apie antraja aukletoje ? Ne birute o su kuodu ...
Kiek žinau, tai auklėtoja su kuodu iš ''beždžioniukų'' gr dirba ir ''kačiukų''gr, bet yra dar viena, kur jau seniai nematyt, bet sakė lyg serga ir greit bus, tai ta stambesnė mačiau su ''boružėlių'' gr vaikais lauke buvo, matyt toj gr dirba. gal yra mamyčių kurių vaikučiai tas grupes lanko, parašykit kaip su jomis sekasi vaikučiams.
ta stambesne tai man pasirode faina, ir birute faina bezdzioniukuose, o ta su kuodu tai ka zinau, kazkokia isverstaskure, kiek ateini girdi kad su vaikais kazkaip ne taip sneka, tik iejus tonas pasikeicia...
Tai ta ''su kuodu'' ir bus viena iš mūsų auklėtojų..nieko gero apie ją vis dar negaliu pasakyt. Kelnias visas šlapias parsinešam po jos darbo dienos. Niekam ji nepatinka (vaikam ypač), bet dirba ji ir tiek. o mes vedam vaikus ten ir tiek. ir kas pasikeičia? negi pradėsim skundus nešt šiais krizės laikais? Tik silpna daros sužinojus, kad ji dar su vyresniais dirba....tikrai priežastis galvot apie kitą daržą..
QUOTE(juodake @ 2009 04 02, 08:26) Tai ta ''su kuodu'' ir bus viena iš mūsų auklėtojų..nieko gero apie ją vis dar negaliu pasakyt. Kelnias visas šlapias parsinešam po jos darbo dienos. Niekam ji nepatinka (vaikam ypač), bet dirba ji ir tiek. o mes vedam vaikus ten ir tiek. ir kas pasikeičia? negi pradėsim skundus nešt šiais krizės laikais? Tik silpna daros sužinojus, kad ji dar su vyresniais dirba....tikrai priežastis galvot apie kitą daržą.. Va va mano irgi po jos prisimyzes buna, isvis kiek esu girdejusi kaip sneka su vaikais kokiu tonu...o paskui tipo gerute..nu zodziu slyksti ji man ir viskas.
Bet kenčia tai mūsų vaikai!!!! Argi tai grūdinimasis gyvenimui, kai toks mažiukas nesijaučia saugus?
Sakiau, tarsiuos su psichologe, kaip mes, tėvai, turėtume elgtis, nes praėjęs laikas nesugrįš... manau, grupių keitimas vaikui taip pat yra stresas...
Perskaičiau,ir žado netekau.Auklėtoja ta su kuodu.Ta auklėtoja turi vardą , gal jūs neturite laiko susipažinti su žmogum kuriam paliekate savo brangiausią turtą.Mano dukrą ir sūnų augino ta su kuodu LINA žemai jai lenkiuos ir jos kolegiai Julijai ir šeimininkute Vilei,o dabar ir kaiminkos sūnelis lanko , ir viskas gera. Tikiu šventai , kad viskas priklauso nuo tėvų nuteikimo, paruošimo vaikui einant į darželį,gal net pasitikėjimu. Tėvai turi klausti ,kaip sekasi, kas nesiseka ,o ne laukt kol auklėtoja teiksi prieiti ir pasakoti Ne viskas vaikui gali patikti, sutinku.Šeimoje vaikas pasirenka mamą arba tėtį su kuriuo mieliau bendrauja
Aš negirdėjau,kad rėktų ant vaikų, bet, kad ir būtų pakęltas tonas aš nebūčiau pykusi visada žinojau,kad dėl vaikų saugumo .Myli vaikus tai tikrai aišku ,pdirbėkiti Jūs su tie vaikučių aš neištverdavau grupėje 20 min .Vaikai visada užsiėmę,ir šventėse ,deklamuodavo dainuodavo .Visada lauke ir namo nenorėdavo.Nori, visada rasi prie ko prikibti,bet gal su savo vaiku geriau pažaisti, pasaką paskaityti, negu kitą purvais drabstyti. Žiurėkit ,kad nesugrįžtų kad nors Jums ir Jūsų vaikams Nebijokite darželį visos auklėtojos dirbo del mano vaikų ,aš dabar džiaugiuosi ir suprantu kad gerai kad keičia grupes ir auklėtojas ,mano vaikai išmoko bendrauti nebijoti naujos aplinkos, žmonių, juos labai gerai paruošė mokyklai . DIDELIS AČIŪ, kad |