labas visiems,kaip norisi į pirti,nuvažiuoti ir atsigaivinti,tik va visa problema kad nežinau kada galima po cezario pirties malonumams džiaugties.busiu labai dėkinga visiems kas ką nors protingo patars
Na jei i vonia tik po 6 savaiciu galima, tai i pirti net nezinau kada...
nesupratau
man irgi dare cezari, i pirti ejau kazkur po 7-8 sav.
uups, jei eini i pirti normaliai pasiparint, tai randas daugiau ismirksta nei vonioj ar baseine (o i vonia galima prisileisti ir svaraus vandens
pirtys, vonia ,baseinai ir t.t. rekomenduojama ne ankcciau kaip po 6 sav
Mielosios, pasipasakokite, kada po gimdymo leidote sau pasimėgauti karštos vonios malonumais? Ne dušu, bet pagulinėjimu karštoje vonioje su visokiais ten aliejais ir pan. Aš tiesiog iki ašarų pasiilgau šito jausmo, nes iki nėštumo man tai buvo vienas didžiausių malonumų. Dabar po gimdymo jau praėjo mėnuo, pas gydytoją dar nebuvau ir nežinau, galima jau ar ne. Tiesa, jau beveik nebekraujuoju tik truputi teplioja retkarčiais. Patarkite, prašau
Hm.. as tai po 5 savaiciu. tikrai po gimdymo labai truko sito malonumo
QUOTE(GutisV @ 2006 01 05, 15:36) Mielosios, pasipasakokite, kada po gimdymo leidote sau pasimėgauti karštos vonios malonumais? Ne dušu, bet pagulinėjimu karštoje vonioje su visokiais ten aliejais ir pan. Aš tiesiog iki ašarų pasiilgau šito jausmo, nes iki nėštumo man tai buvo vienas didžiausių malonumų. Dabar po gimdymo jau praėjo mėnuo, pas gydytoją dar nebuvau ir nežinau, galima jau ar ne. Tiesa, jau beveik nebekraujuoju tik truputi teplioja retkarčiais. Patarkite, prašau aš irgi po gimdymo labai norėjau normaliai nusiprausti, pasilepinti vonioj
as po 3 sav. maudziausi,bet be alieju,putu,o su laseliu kalio permanganato. jau nebekraujavau,bet kazkokios nenormalios isskyros dar buvo.
QUOTE(jurgga @ 2006 01 27, 10:38) as po 3 sav. maudziausi,bet be alieju,putu,o su laseliu kalio permanganato. jau nebekraujavau,bet kazkokios nenormalios isskyros dar buvo. Ir aš taip dariau
Atvirai pasakius, as laukiau, kol visiskai nieko nebeskaudes (ten, kur buvo kirpta) ir kai nekraujuosiu. O jau tada atsiemiau, nes irgi miriau is noro pasimegauti vonia.
aš pasilepinau praėjus 2 mėn. po gimdymo. Oi kokia laimė buvo
as kankinausi kankinausi ir nejau i karsta vonia tik po dusu,nors nekenciu po dusu,man visa gyvenima karsta vonia yra
Praejus 5 savaitem po gimdymo,dar tepliojo ir gan nemazai,bet mano nelaimei makstyje atsirado votis
laba,nepatikesit,as pliuskenaus didelej vonioj is kart po gimdymo!nes cia anglijoj iprasta.gimdymo palata turi atskira kambareli kur yra wc,gimdymo vonia,kriaukle.is kart kai pagimdziau man prileido vonia,pries tai paklause ar nori paguleti vonioj,as sutikau,tai buvo malonumas po skausmu
nu ziaurei neplysau,tik 3 iplisimai buvo,sukabino 3 siulem ir viskas.
Maudytis reikia tada, kai viskas sugyja ir nustoja kraujuoti
Aš po gimdymo gal porą savaičių palaukiau ir leidau sau malonumą pagulėt karštoj vonioj, tik be jokių druskų ar putų. Nors ir buvo kirpta, bet nieko.
As tai esu labai megeja vonioj panardyt,tai man buvo baisi kancia kai pradejau lauktis ir gydytoja patare geriau maudytis po dusu kad kokia infekcija netycia neisimestu....
Gydytoja man patarė, kad tada kai ir galima turėti lytinių santykių, t.y. po 6 savaičių.
Sveikos, gal zinot kada galima i soliariuma po cezario pjuvio, jei nemaitini MP?
Jei tik nori, tai man rodos, jau ir eik. Tik pjūvį tai pridenk rankšluosčiu, ir taip visą gyvenimą. Randams negalima "matyti" nei soliariumo, nei aktyvios saulės..
QUOTE(nikola @ 2006 05 01, 17:31) Randai, apgamai yra padidintos rizikos zona soliariume kaitinti. Paklauskit savo odos gydytojo, onkologo ar ginekologo. Manau, kad nereiketu lyginti rando ant rankos su randu ant pilvo, nes jeigu kas, tai pilvo randas piktybes giliau i pilve esancius organus. Uuuuuuuu, kaip baisu
Sveikos. Norejau paklausti, o kada galima pradeti eiti i soliariuma pagimdzius? Ir ar galima eiti, jei maitini krutimi?
Aš ėjau po 2 savaičių, pjūvio nedengiau. Kolkas vaikštau sėkmingai ir toliau, nieko bloga nepasidarė.
Na aš išsimaudžiau po 3 savaičių, nors dar truputį tepliojo, bet pasirodžiau savo ginekologui, kuris leido ir maudytis ir baseiną lankyt ir netgi meile užsiimti jei pati to noriu
O man ir po dušu maudytis buvo labai gera. Kraujavau ilgokai, tai į vonę pagulėti įlindau gal tik po gerų 2 mėn.
AS tai kai baigiau kraujuoti, ti ir sokau pasipliuskenti
Oi mergynos kaip as laukiu to pagulejimo karstoje vonioje ir dar su kokia taure skanaus gerimuko
kaip gerai,kad radau tokia tema, tuoj bus du menesiai kaip pagimdziau, bet vonioj dar nesimaudziau, kazko labai bijau. Bet dabar tai kai ikrisiu tai tik paryciais islipsiu.
Maudytis vonioje, ežere ar šiaip kokiame nors vandens telkinyje galima kai baigiasi visos išskyros ir kraujavimai po gimdymo, t.y. maždaug po 2 mėnesių
as tai nestumo metu maudydavaus
Aš ir nėštumo metu gulėdavau vonioje po valandą, tik nekarštoje - pasimatuodavau vaikišku termometru kad butų iki 37 laipsnių ir po gimdymo tik nustojus kraujuoti vėl pluškenausi bet vėlgi nekarštoje. tik vieną kartą panėrus ir papulius ilgesniam laikui pradėjo bėgti pienukas, todėl dabar jų nebenardinu
as kai pagimdziau savo turteli, palaikiau ji, daviau papuli paciulpti siek tiek, po to sesute laliuka paeeme apziurejo ir padave vyrui
as mirkau vonioj jau po 5 savaicikiu,kai nustojo isskyros begt ir menesines baiges
Man maudynes vonioje - tikra palaima. jau nuo 8 menesio nestumo del gresiancio prieslaikinio gimdymo gydytoja uzdraude maudynes...pagimdzius tiesiog kancia buvo maudytis po dusu, ne atsipalaiduodavau, o suirzdavau. galu gale neistveriau ir paskambinau akuserei, pas kuria gimdziau. buvo praeje lygiai 3 savaites po gimdymo, jau nebekraujavau, nors dar buvo like siulu tarpvietej. tai akusere sake galiu drasiai pliuskentis, tik patare isilasint permanganato arba ko nors dezinfekuojancio (as permanganato neturejau, tai isipyliau lakisiu zoles nuoviro). liepe, kad vanduo nebutu karstas. ir tikrai labai smagiai pamirkau
visą nėštumą mėgavausi tuo malonumu. Po gimdymo vėl norėjosi greičiau vonion... Nors nustojau kraujuoti po 2sav ir 3 d, bet į vonią įlindau tik po 8 sav. Labai jau atsargi buvau
Kai baigiau kraujuoti, tai iškart įlindau į karštą vonią
Nustojau kraujuot ir tada jau pradejau maudytis.Daktariukas sake,svarbu kad siulytes uzgije butu,ir galima viska daryt
Po gimdymo praėjo beveik 3 savaitės.Būtų įdomu sužinoti kada galima pradėti eiti į soliariumą.Gimdžiau natūraliai.Vaikelį maitinu pati.
Manau reitu tartis su gydytojais,bet jei vaikuti pati maitini abejoju ar pritars
Gal kuriam laikui soliariuma ismainyk i savaiminio idegio kremus arba purskiama idegi.
man tai ner tas soliariumas pirmos butinybes dalykas ir per nestuma ir iki dabar neinu - na gal ir nieko, bet vistiek spinduliai.. o siaip pasitark su gydytoju, manau. gal po truputi ir galima, su saiku
QUOTE(Malena @ 2006 11 06, 12:43) Manau reitu tartis su gydytojais,bet jei vaikuti pati maitini abejoju ar pritars Gal kuriam laikui soliariuma ismainyk i savaiminio idegio kremus arba purskiama idegi. Mano veida labai šviesus atrodo visąlaik kad sergu. QUOTE(kristukass @ 2006 11 06, 13:39) Mano veida labai šviesus atrodo visąlaik kad sergu. Na pas mane irgi panasu,veidas baltas ir spuogeliai puola,bet nuo spuogeliu yra ir kitu priemoniu. QUOTE(kristukass @ 2006 11 06, 13:39) Mano veida labai šviesus atrodo visąlaik kad sergu. Kristuk zinok nusipirk Guerlain teracotos geli, nu sakes, stebuklas kazkoks QUOTE(sima77 @ 2006 11 06, 21:42) Kristuk zinok nusipirk Guerlain teracotos geli, nu sakes, stebuklas kazkoks o kiek jis kainuoja? as turiu egipto zeme tai irgi kai noriu but idegus tai ir vaikstau idegus |