Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
geltonkase
labas visiems,kaip norisi į pirti,nuvažiuoti ir atsigaivinti,tik va visa problema kad nežinau kada galima po cezario pirties malonumams džiaugties.busiu labai dėkinga visiems kas ką nors protingo patars biggrin.gif
Upsiukas
Na jei i vonia tik po 6 savaiciu galima, tai i pirti net nezinau kada... g.gif as irgi jau noreciau i pirti nulekt, nes visi garinasi, o as priepirtyje arbatas geriu, jau uzkniso laugh.gif
uups
nesupratau blink.gif kodel negalima? Taigi pirtis- ne vonia ir ne baseinas, rando (ir kitu vietu) nemirkai valanda murzinam vandenyj. Jei i dusha po keliu valandu galima tai kodel i pirti po keliu savaiciu ne? g.gif Beje, as i vonia su gydytoju palaiminimu lipau jau pirma savaite wink.gif
Koste
man irgi dare cezari, i pirti ejau kazkur po 7-8 sav.

uups, jei eini i pirti normaliai pasiparint, tai randas daugiau ismirksta nei vonioj ar baseine (o i vonia galima prisileisti ir svaraus vandens laugh.gif )
iruciux
pirtys, vonia ,baseinai ir t.t. rekomenduojama ne ankcciau kaip po 6 sav
GutisV
Mielosios, pasipasakokite, kada po gimdymo leidote sau pasimėgauti karštos vonios malonumais? Ne dušu, bet pagulinėjimu karštoje vonioje su visokiais ten aliejais ir pan. Aš tiesiog iki ašarų pasiilgau šito jausmo, nes iki nėštumo man tai buvo vienas didžiausių malonumų. Dabar po gimdymo jau praėjo mėnuo, pas gydytoją dar nebuvau ir nežinau, galima jau ar ne. Tiesa, jau beveik nebekraujuoju tik truputi teplioja retkarčiais. Patarkite, prašau g.gif
Siracusa
Hm.. as tai po 5 savaiciu. tikrai po gimdymo labai truko sito malonumo wub.gif tai jau kai ilindau, tao mirkau ilgai as toj vonioj su daug putu biggrin.gif gal palauk, ko visai nustos terliot mirksiukas.gif
*Lina*
QUOTE(GutisV @ 2006 01 05, 15:36)
Mielosios, pasipasakokite, kada po gimdymo leidote sau pasimėgauti karštos vonios malonumais? Ne dušu, bet pagulinėjimu karštoje vonioje su visokiais ten aliejais ir pan. Aš tiesiog iki ašarų pasiilgau šito jausmo, nes iki nėštumo man tai buvo vienas didžiausių malonumų. Dabar po gimdymo jau praėjo mėnuo, pas gydytoją dar nebuvau ir nežinau, galima jau ar ne. Tiesa, jau beveik nebekraujuoju tik truputi teplioja retkarčiais. Patarkite, prašau g.gif
*

aš irgi po gimdymo labai norėjau normaliai nusiprausti, pasilepinti vonioj blush2.gif šito malonumo teko ilgai laukti,kol nustojau kraujuoti,o laukiau beveik du mėnesius doh.gif patariu palaukti kol visai nustosi kraujuoti 4u.gif
jurgga
as po 3 sav. maudziausi,bet be alieju,putu,o su laseliu kalio permanganato. jau nebekraujavau,bet kazkokios nenormalios isskyros dar buvo.
ramunių mergaitė
QUOTE(jurgga @ 2006 01 27, 10:38)
as po 3 sav. maudziausi,bet be alieju,putu,o su laseliu kalio permanganato. jau nebekraujavau,bet kazkokios nenormalios isskyros dar buvo.
*

Ir aš taip dariau smile.gif Manau tik karštam vandenį jau galima pagulinėti, bet su aliejais, putomis gal dar ankstoka, gimda dar nesusitraukusi, kad nesudirgintų, kokia infekcija neįsimestų schmoll.gif .
Grytute
Atvirai pasakius, as laukiau, kol visiskai nieko nebeskaudes (ten, kur buvo kirpta) ir kai nekraujuosiu. O jau tada atsiemiau, nes irgi miriau is noro pasimegauti vonia. ax.gif
Isila
aš pasilepinau praėjus 2 mėn. po gimdymo. Oi kokia laimė buvo wub.gif
Vilsen
as kankinausi kankinausi ir nejau i karsta vonia tik po dusu,nors nekenciu po dusu,man visa gyvenima karsta vonia yra thumbup.gif bet po savaites spjoviau i tas kalbas,kad jokiu budu negalima ir pasilepinau karstoj vonioj thumbup.gif
jausminta
Praejus 5 savaitem po gimdymo,dar tepliojo ir gan nemazai,bet mano nelaimei makstyje atsirado votis sad.gif ,siaubingas jausmas,pirma vaistas kuri pasiule gydytojas, buvo karsta vonia,todel man neteko ilgai kankintis,ir nieko baisaus cia
orinta
laba,nepatikesit,as pliuskenaus didelej vonioj is kart po gimdymo!nes cia anglijoj iprasta.gimdymo palata turi atskira kambareli kur yra wc,gimdymo vonia,kriaukle.is kart kai pagimdziau man prileido vonia,pries tai paklause ar nori paguleti vonioj,as sutikau,tai buvo malonumas po skausmu thumbup.gif
orinta
nu ziaurei neplysau,tik 3 iplisimai buvo,sukabino 3 siulem ir viskas. smile.gif bet skaudejo gal menesi schmoll.gif
Chanson
Maudytis reikia tada, kai viskas sugyja ir nustoja kraujuoti
Luana
Aš po gimdymo gal porą savaičių palaukiau ir leidau sau malonumą pagulėt karštoj vonioj, tik be jokių druskų ar putų. Nors ir buvo kirpta, bet nieko.
ireba
As tai esu labai megeja vonioj panardyt,tai man buvo baisi kancia kai pradejau lauktis ir gydytoja patare geriau maudytis po dusu kad kokia infekcija netycia neisimestu.... blink.gif Nu tai ir kankinausi visa nestuma... g.gif Jau kai pagimdziau tai dienas skaiciavau kada lysiu i vonia...Po 6 savaiciu nuejau pas gydytoja apziurai,ji pasake kad viskas tvarkoj,kad galiu jau ir maudytis,ir myletis,tai tada gryzus atsimenu kai kritau i vonia....Tai vanduo atsalo,kito prisipilu ir taip mirkau....mirkau..... thumbup.gif
saldainia
Gydytoja man patarė, kad tada kai ir galima turėti lytinių santykių, t.y. po 6 savaičių.
nikola
Sveikos, gal zinot kada galima i soliariuma po cezario pjuvio, jei nemaitini MP?
naitas
Jei tik nori, tai man rodos, jau ir eik. Tik pjūvį tai pridenk rankšluosčiu, ir taip visą gyvenimą. Randams negalima "matyti" nei soliariumo, nei aktyvios saulės..
nikola
QUOTE(naitas @ 2006 05 01, 15:03)
Jei tik nori, tai man rodos, jau ir eik. Tik pjūvį tai pridenk rankšluosčiu, ir taip visą gyvenimą. Randams negalima "matyti" nei soliariumo, nei aktyvios saulės..
*

pirma karta girdziu kad negalima randams matyti saules blink.gif
Meida
QUOTE(nikola @ 2006 05 01, 16:31)
pirma karta girdziu kad negalima randams matyti saules  blink.gif
*

As irgi unsure.gif Tai jei pas mane vaikystej ranka operuota,tai ka- uzsidengt randa i lauka einant? O jei daugiau randu? tai apsidangstai tvarsciais ir niekur nesirodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
naitas
QUOTE(nikola @ 2006 05 01, 17:31)
*

Randai, apgamai yra padidintos rizikos zona soliariume kaitinti. Paklauskit savo odos gydytojo, onkologo ar ginekologo. Manau, kad nereiketu lyginti rando ant rankos su randu ant pilvo, nes jeigu kas, tai pilvo randas piktybes giliau i pilve esancius organus. Uuuuuuuu, kaip baisu doh.gif
Zavinga
Sveikos. Norejau paklausti, o kada galima pradeti eiti i soliariuma pagimdzius? Ir ar galima eiti, jei maitini krutimi?
Topotuna
QUOTE(nikola @ 2006 05 01, 17:31)
*

Randams saulės negalima "matyti" metus laiko, kitaip jie ir liks ryškūs, raudoni. O maždaug per metus jie pasidaro odos spalvos ir jiems tada nei saulė, nei soliarimai nebaisūs ir neturi reikšmės.
agnee
QUOTE(Zavinga @ 2006 05 02, 15:25)
Sveikos. Norejau paklausti, o kada galima pradeti eiti i soliariuma pagimdzius? Ir ar galima eiti, jei maitini krutimi?
*

man po cezario praejo 2 su puse menesio, maitinu pati, ir gydytoja leido eiti i soleriuma tik reik pridengti pjuvi. ir ne per daznai. smile.gif
inore
Aš ėjau po 2 savaičių, pjūvio nedengiau. Kolkas vaikštau sėkmingai ir toliau, nieko bloga nepasidarė. ax.gif
sjurgita
Na aš išsimaudžiau po 3 savaičių, nors dar truputį tepliojo, bet pasirodžiau savo ginekologui, kuris leido ir maudytis ir baseiną lankyt ir netgi meile užsiimti jei pati to noriu blush2.gif Meile atidėjom truputuką vėlesniam laikui o vonia buvo iškart tą vakarą. bigsmile.gif
*CACA*
O man ir po dušu maudytis buvo labai gera. Kraujavau ilgokai, tai į vonę pagulėti įlindau gal tik po gerų 2 mėn.
rena
AS tai kai baigiau kraujuoti, ti ir sokau pasipliuskenti bigsmile.gif
nataliux
Oi mergynos kaip as laukiu to pagulejimo karstoje vonioje ir dar su kokia taure skanaus gerimuko yu.gif Tik labai nustebau ir nusivyliau, kad ir po gimdymo dar gan ilgai reikia laukti unsure.gif
Moncele
kaip gerai,kad radau tokia tema, tuoj bus du menesiai kaip pagimdziau, bet vonioj dar nesimaudziau, kazko labai bijau. Bet dabar tai kai ikrisiu tai tik paryciais islipsiu.
Letaa
Maudytis vonioje, ežere ar šiaip kokiame nors vandens telkinyje galima kai baigiasi visos išskyros ir kraujavimai po gimdymo, t.y. maždaug po 2 mėnesių rolleyes.gif nebent pas ką nors užtrunka trumpiau... ax.gif
džiaugsmelis
as tai nestumo metu maudydavaus ax.gif tik va dabar beveik 2 men nedristu. nes buvo ne tik isorinis plysimas
lauma
Aš ir nėštumo metu gulėdavau vonioje po valandą, tik nekarštoje - pasimatuodavau vaikišku termometru kad butų iki 37 laipsnių ir po gimdymo tik nustojus kraujuoti vėl pluškenausi bet vėlgi nekarštoje. tik vieną kartą panėrus ir papulius ilgesniam laikui pradėjo bėgti pienukas, todėl dabar jų nebenardinu
BooMe
as kai pagimdziau savo turteli, palaikiau ji, daviau papuli paciulpti siek tiek, po to sesute laliuka paeeme apziurejo ir padave vyrui biggrin.gif o man prileido vonia ir liepe issimaudyti ir atsipalaiduoti thumbup.gif
giedree_grey
as mirkau vonioj jau po 5 savaicikiu,kai nustojo isskyros begt ir menesines baiges biggrin.gif
birstep
Man maudynes vonioje - tikra palaima. jau nuo 8 menesio nestumo del gresiancio prieslaikinio gimdymo gydytoja uzdraude maudynes...pagimdzius tiesiog kancia buvo maudytis po dusu, ne atsipalaiduodavau, o suirzdavau. galu gale neistveriau ir paskambinau akuserei, pas kuria gimdziau. buvo praeje lygiai 3 savaites po gimdymo, jau nebekraujavau, nors dar buvo like siulu tarpvietej. tai akusere sake galiu drasiai pliuskentis, tik patare isilasint permanganato arba ko nors dezinfekuojancio (as permanganato neturejau, tai isipyliau lakisiu zoles nuoviro). liepe, kad vanduo nebutu karstas. ir tikrai labai smagiai pamirkau thumbup.gif
Nikaja
visą nėštumą mėgavausi tuo malonumu. Po gimdymo vėl norėjosi greičiau vonion... Nors nustojau kraujuoti po 2sav ir 3 d, bet į vonią įlindau tik po 8 sav. Labai jau atsargi buvau doh.gif
Meka Pinavija
Kai baigiau kraujuoti, tai iškart įlindau į karštą vonią lotuliukas.gif
REBECA
Nustojau kraujuot ir tada jau pradejau maudytis.Daktariukas sake,svarbu kad siulytes uzgije butu,ir galima viska daryt mirksiukas.gif
kristukass
Po gimdymo praėjo beveik 3 savaitės.Būtų įdomu sužinoti kada galima pradėti eiti į soliariumą.Gimdžiau natūraliai.Vaikelį maitinu pati. 4u.gif O gal galima nors veidą ir dekolte zoną pasidegint? g.gif Tai va.Laukiu komentarų, plepaliukų šioje temoje... mirksiukas.gif
Malena
Manau reitu tartis su gydytojais,bet jei vaikuti pati maitini abejoju ar pritars g.gif
Gal kuriam laikui soliariuma ismainyk i savaiminio idegio kremus arba purskiama idegi.
Dasha
man tai ner tas soliariumas pirmos butinybes dalykas ir per nestuma ir iki dabar neinu - na gal ir nieko, bet vistiek spinduliai.. o siaip pasitark su gydytoju, manau. gal po truputi ir galima, su saiku smile.gif
kristukass
QUOTE(Malena @ 2006 11 06, 12:43)
Manau reitu tartis su gydytojais,bet jei vaikuti pati maitini abejoju ar pritars g.gif
Gal kuriam laikui soliariuma ismainyk i savaiminio idegio kremus arba purskiama idegi.
*

Mano veida labai šviesus atrodo visąlaik kad sergu. verysad.gif Ir dar kankina tie nelemti spuogeliai, taip pat laibai pas mane išsiplėtę veido poros.O soliariumas truputį tokią veido būklę pagerina. blush2.gif
Malena
QUOTE(kristukass @ 2006 11 06, 13:39)
Mano veida labai šviesus atrodo visąlaik kad sergu. verysad.gif Ir dar kankina tie nelemti spuogeliai, taip pat laibai pas mane išsiplėtę veido poros.O soliariumas truputį tokią veido būklę pagerina. blush2.gif
*

Na pas mane irgi panasu,veidas baltas ir spuogeliai puola,bet nuo spuogeliu yra ir kitu priemoniu.
Shopaholic
QUOTE(kristukass @ 2006 11 06, 13:39)
*

Kristuk zinok nusipirk Guerlain teracotos geli, nu sakes, stebuklas kazkoks bigsmile.gif bent jau man, uzkietejusiai soliariumininkei doh.gif dabar negaliu degintis, tai be teracotos ne is vietos bigsmile.gif
Malena
QUOTE(sima77 @ 2006 11 06, 21:42)
Kristuk zinok nusipirk Guerlain teracotos geli, nu sakes, stebuklas kazkoks bigsmile.gif bent jau man, uzkietejusiai soliariumininkei doh.gif dabar negaliu degintis, tai be teracotos ne is vietos bigsmile.gif
*

o kiek jis kainuoja?
as turiu egipto zeme tai irgi kai noriu but idegus tai ir vaikstau idegus biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.