Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bijau pernešiojimo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3
pupainga
Sveikos smile.gif
As pries du metus gimdziau dukryte, kuri buvo pernesiota dvi savaites. Nieko baisaus manau tas pernesiojimas, tik reikia pasitikrinti. Kazkaip pati tiksliai nepasiskaiciavau savaičių, gydytojais mat pasitikėjau, tai neemiau į galvą. Tik dabar kai pagalvoju, galėjo ir kitaip baigtis, nes niekas netikrino ir nežiūrėjo. Blogybė ir ta, kad per paskutines savaites lelius paauga bent 200g per savaite, tai sunkiau gimdyti smile.gif Sekmės 4u.gif
-Aiva-
Mano pupa ir gi gimė 41 sav. Nemanau, kad reikia pergyventi, svarbu tikrintis pas gydytoją mirksiukas.gif Kai gimė Vaiva, tai jokių pernešiojimo požymių nebuvo (pgal Apgar skalę gavom 9/10 balų) Manau ir gyd. dar gali dėl datos apsirikti, taip kad nepergivenkit mergytės ir sėmingų susitikimų su jūsų stebūkliukais wub.gif mirksiukas.gif
nep
QUOTE(jolituze @ 2007 03 09, 14:38)
As tai bijau gasdinti nekantriai belaukiancias leliu mamytes,bet papasakosiu savo istorija.Mano terminas buvo rugsejo 21.Pagal echoskopa 29diena.Taciau mano brangevybe sugalvojo i pasauli ateiti per tevelio gimtadieni:spalio 6.Del gimdymo buvau susitarus su gydytoja,tai ji mane pastoviai seke.Spalio 2 ji mane visa ismaige ir t.t zodziu bande spartint gimdyma.Bet manoji buvo tinginuke.Kai uzejo saremiai atvaziavome i gimdymo namus,bet veikla nebuvo labai greita.Tai Daktare nuleido man vandenis.Jie buvo zali ir jau su mekonijum(vaikucio kakiuku).Tai reiskia kad leliu pernesiojau nemazai.O kai tik ji uzgime neisleido nei garselio.Buvo pridususi.Be galo isigandau,bet laimei viskas baigesi laimingai.Dabar turiu sveika ir druta mergyte.Jau po visko man viena akusere sake,kad geriau jau pagimdyt savaite iki termino,nei po jo.Visom mamytem linkiu daug stiprybes sutinkant savo angelelius:D
*

O man siandien jau reiktu lyg ir gimdyti, bet jokiu labai ryskiu pokyciu nejauciu...Ir as girdejau, kad geriau anksciau, negu veliau pagimdyti. Man daktare sake, kad leidziama pernesioti tik keturias dienas, tad jei nieko nera po 4d. guldo ligoninen ir skatina. Beja mekonijus vandenyse gali buti netik nuo pernesiojimo.
Valerija
Ašsūnų prnešiojau 17dienu, bet gimė sveikut sveikutėlis, net nepanašu, kad buvo pernešiotas, net vandevys geri buvo.
O dukrą pernešiojau savaitę irgi buvo viskas gerai - jokių spec. požymių, kad būtu pernešiota.

O ko tik nebandžiau norėdama suskatinti gimdymą... ir smileysex.gif tomis pozomis bandėme ir vonioje karštoje dažnau gulėjau, net ricinos gėriau fool.gif , bet tik kol vandenų nenuleido tol nelindo. doh.gif biggrin.gif
Adatuke
Pernešiojau 10 dienų. Ilgiau neleido, skatino. Nepadėjo nei langų valymas, nei vyras ax.gif Laimė, kad vandenys nebuvo žali, tik gimdymo namuose kai tik kuri sesutė išrengdavo dukrytę pirmas klausimas būdavo "pernešiota?" O gimė mažutė 2805 gr.
reida
Kiek zinau dvi savaites pernesioti yra nnormalu. As irgi pernesiojau savaite laiko. Vandenys buvo skaidrusir normoje, bet jau virkstele buvo viena karta apsisukusi aplink kakla ir karkalus trauke. Tai tokios pasekmes pernesiojimo buvo. O siaip viskas gerai.
Lapyna
Aš antrą dukrą pernešiojau apie 2 savaites, bet jokios baimės nebuvo, nes gydytojai labai ramiai reagavo. Viskas buvo gerai, mergaitė gimė nesunkiai ir gavo 10/10 pagal apgar. Tik nagai buvo baisiai ilgi ir susivynioję į ritinukus bei odos penki papildomi sluoksniai. hihihi.gif
Dabar jau irgi tempiu po termino... Kol kas nebaisu, bet nuo kitos savaitės gydytojai grasinasi nuolatinėmis apžiūromis ir skatinimu. Tai jau nenorėčiau...
Lapyna
Aš taip sėdžiu ir galvoju: o KODĖL kai kada procesas neužsiveda laiku? Ko trūksta: hormonų, atsipalaidavimo? Gal tai paveldimas polinkis?
Gal kam teko girdėti?
Vaikštau jau 13-ą dieną po termino, rytoj vakare važiuosiu skatinimui. Nesuprantu, kas su manimi ne taip, kad negaliu pradėti gimdyti pati...
pincius
na pirmas nestumas uzsitese 9 dienas...dabr vel esu nescia,man 36 sav. su trupuciu...vel galvoju ar nebus taip jog neskubes listi...neramu,nes nelabai norisi tu skatinamuju,kurie sukelia nezmoniskus skausmus doh.gif man irgi tokiu minciu nuo ko tai priklauso g.gif bet visi taip sako,kad vaikas ateina jam skirtu laiku...
viskas gerai,bet tada kai lauki negana to,kad pats sienom laipioji is nekantrumo,tai dar artimieji ir draugai lesa smegenis kalusinedami lotuliukas.gif
bafi
ligoninėj man sakė, kad nuo termono praėjus savaitei jau nebelaukti ilgiau 4u.gif nes savaitė dar nėra pernešiojimas, mano pastojimo data buvo vėlesnė nei manėm ir gimė lelius kaip priklauso, 17 žadėjo, 23 gimė, pagal pastojimą 23d tiksli.bet jau 22 dieną į ligoninę grieštai sakė gulti, ir matys kas bus, bet man naktį iš to strioko sarėmiai prasidėjo ir pagimdžiau kitą dieną.

manau viskas gerai, tik nereikėtų laukti ilgiau nei savaitė 4u.gif
inetum
sveikos mums terminas buvo liepos 28 o vis dar va sedziu prei kompiuteriu su dideliu arbuzu vietoje pilvo nestuke.gif tai stengiuosi negalvoti akd kazkas negerai nes mano vabaliuaks taip duodasi pilve kad tikrai nemanau kad jam taip blogai ten mano pilvelyje. biggrin.gif na po aptikrinimo liepe ateiti po savaites tai jai nesulauksiu svo stebuklelio tai eisim vel rodytis. visos raso apie kaklelio suminkstejima prasidaryma o manes nei karto netikrino tai va ir surpsk tuos daktarus blink.gif verysad.gif na bet svarbiausia nesijaudinti manau tai air laukiam su vyreliu to savo vabaliuko.
laizanika
As pernesiojau 3 d. Jau buvau gavusi siuntima i ligonine kai sueis savaite pernesiojimui, bet neprireike - prasidejo gimdymas. Gydytoja sake, kad pagal visus gydytoju reikalavimus i ligonine guldo pernesiojus savaite, o skatina tik pernesiojus dvi. Mums buvo viskas ciki, namuose nubego vandenys, jie buvo skaidrus, tik va kai gimem rankytes ir kojytes buvo labai rauksletos ir nagiukai ilgi lotuliukas.gif
palmal
Aš pernešiojau pagal gydytoją 3 dienas, pagal mane 1. Bet vistiek nerimauju dėl leliuko. Jis ramesnis, mažiau juda. Nors gydytoja sakė kad viskas gerai ir liepė ateiti po savaitės. Nežinau ar tiek išlauksiu. Tikriausiai eisiu į ligoninę anksčiau. o gal prasidės ir taip? Labai laukiu. Sakė kad pernešioti 10 d. normalu.
Vijone
man pirma teko nesioti ilgiau po termino net 12 dienu, bet tada buvau jauna, naivi ir visiskai pasitikejau medikais. Tiesiog siaip buvo nusibodes tas laukimas, o kur dar aplinkiniu spaudimas doh.gif Si nestuke.gif labai nenoreciau, kad panasiai pasikartotu, nes dabar su pernesiojimu daugiau baimiu prisikaupe, turbut paranoja issivystytu, kad kazkas negerai...
Lavazza
As savo panele pernesiojau lygiai dvi savaites, prisigalvojusi buvau visko doh.gif paskutine savaite gulejau pataloginiam, nes nei saremiu buvo, nei jokiu artejancio gimdymo pozymiu... Galiu paskayti, kad mane ligoninje tyre visas tuntas daktaru, aparatura moderini ir t.t ir pan. Bet.. padare echoskopa, tyre virksteles kraujota ir man paake, kad mano vaikas nedavalges, nedageres, nupiepes, gims kokiu 2kg, ne daugiau (mao pilvas visai nedidelis buvo, o svorio per nestuma visai nepriaugau). Kai perkele i gimdykla, nusprende nuleisti vandenis ir suleisti skatinamuosius, man is streso, vandenys ir taip nubego ax.gif o va skatinamuju prireike, bet buvau tokiam soke, kad galvojau, kad ir vaikas nesveikas ir visokios baisios mintys lindo i galva blush2.gif o va atejo akusere, paciupinejo pilva ir sako 3kg 300g.! jus ka juoaujat? man ka tik paaiskino, kad tik 2kg ta nusisypsojo ir tiek, po 14val. gimes veikute grazute meryte, kuri svere...3310g...va jum technologijos, pries zmogiskaja patirti biggrin.gif
Visas ilgiau nesiojancias savo leliukus galiu tik padrasinti, ziurekit kaip pacios jauciates ir kaip jusu leliukai juda! Nesijaudinkit del nieku ir megaukites paskutiniais pilvo gyventojo sokiais thumbup.gif
indriuska
tai nebuna daznai
Lazdu_Dama
Dar iki termino 10 dieneliu, bet turiu kazkokia pernesiojimo baime doh.gif meldziuosi, kad viskas prasidetu laiku ir naturaliai 4u.gif
dezma
Man jau virs termino dvi dienos, truputi jaudinuos,bet laukiu zenklo, is maziuko mirksiukas.gif
giedryte
Mane ir kazkokia baime kausto, geriau jau anksciau nei veliau....
Lazdu_Dama
QUOTE(giedryte @ 2010 03 08, 17:16)
Mane ir kazkokia baime kausto, geriau jau anksciau nei veliau....
*

drinks_cheers.gif pritariu! Man terminas kovo 14.. siandien buvau pas gine, tai ji pagal kekleli ir kitus pozymius sako, jog be 17-18 dienos tikrai nieko nebus.. verysad.gif bet dar streso ivare, jog laabai atidziai reikia viska stebeti.. judesiukus kelis kart per diena, savo spaudima, tinima ir t.t. doh.gif tikiuosi viskas prasides anksciau ir naturaliai 4u.gif
PUPA13
Penesiojau 8d.Ir kokia istorija buvo,aisku kai suejo terminas kas diena vazinejau i GN ir ten klause tonus ir visa kita.Paskui viena ryta keliantis is lovos nubego vandenys(bent as tai maniau).Nuvaziavome i GN ir nieko,pagulde i palata ir visa para stebejo,lauke kol prasides naturaliai.Nesulauke naturalumo skatino ir po pietu pagimdziau sunu.O kai norejo gimdykloje nuleisti vandenis tai ju ten nebebuvo.Gime vaikutis priduses ir matyti,kad ne kas,nes iskarto isnese.Gerai kad gerai baigesi,auga sveikas ir saunus vyrukas.Dabar nerizikuociau ir tiek nelaukciau.
Lazdu_Dama
QUOTE(PUPA13 @ 2010 03 12, 17:18)
Penesiojau 8d.Ir kokia istorija buvo,aisku kai suejo terminas kas diena vazinejau i GN ir ten klause tonus ir visa kita.Paskui viena ryta keliantis is lovos nubego vandenys(bent as tai maniau).Nuvaziavome i GN ir nieko,pagulde i palata ir visa para stebejo,lauke kol prasides naturaliai.Nesulauke naturalumo skatino ir po pietu pagimdziau sunu.O kai norejo gimdykloje nuleisti vandenis tai ju ten nebebuvo.Gime vaikutis priduses ir matyti,kad ne kas,nes iskarto isnese.Gerai kad gerai baigesi,auga sveikas ir saunus vyrukas.Dabar nerizikuociau ir tiek nelaukciau.
*

Linkejimai jums 4u.gif dziaugiuosi, jog viskas gerai baigesi thumbup.gif
Nemazai zinau tookiu nelabai linksmu istoriju susijusiu su pernesiojimu, tai bijau kaip nezinau kas verysad.gif
jji
Sveikos mergynos, man terminas buvo kovo 11 d., bet siandien jau 15 ir nieko verysad.gif , niekad negalvojau kad taip gali gautis. Dar pries pat termina galvojau kaip cia viska suspet, tvarkiausi namus, skalbiau, galvojau kad reikia viska paruost, bet jau dabar kazkokia tai apatija prasidejo, ypac vakare pradedu stresuot, kazkaip liudna pasidaro, kad vel diena pradejo ir nieko doh.gif . O liudniausia, kad vyras buvo pasiemes atostogu, galvojom kad kartu gimdysim, bet deja ryt baigsis atostogos ir jisai turi isvaziuot, nes dirba kitoje valstybeje.. o juk cia pirmas vaikelis unsure.gif . Ir dar tas pastovus skambinejimas giminiu ir draugu ar nepagimdei, jau net prie skypo neprisijungiu kad tik nepradetu klausinet ax.gif ..na ryt pas gydytoja ziuresim, ka pasakys. Visom istvermes ir kantrybes, kas laukia savo vaikelio, kad neprailgtu 4u.gif
Mikutė
as pernešiojau 1sav. 41 sav. skatino gimdymą, darė cezari bet čia jau kitą istorija. tai žinau ka reiškai skambinėjimas ir klausimai ar dar ne jau doh.gif bet nieko gims tas lelius kada jam geriau bus
Martusik
QUOTE(Mikutė @ 2010 03 20, 14:02)
as pernešiojau 1sav. 41 sav. skatino gimdymą, darė cezari bet čia jau kitą istorija. tai žinau ka reiškai skambinėjimas ir klausimai ar dar ne jau doh.gif  bet nieko gims tas lelius kada jam geriau bus
*

na, pas mane drauge kai buvo nescia.. ir gi negalejo ne kaip pagimdyt.. pernesiojo, tai gydytoja ja nusiunte i ligonine, ten jai suleido vaistus skatinancius gimdima ir ji pagimde sveika mergaite..
Meskute5
Manau pernesioja, nes gydytojai blogai apskaiciuoja termina, juk jie skaiciuoja nuo pirmos menesiniu dienos, o realiai tai nzino kada tas vaisius buvo uzmegstas, taigi as isvis nesijaudnau, pernesiojau, nei zali vandenys buvo nei ka, kai reikejo - ir atejo i pasauli 4u.gif
elenuxus
Su pirmaja labai bijojau pernesioti, tai matyt is to strioko pagimdziau anksciau..Gydytojai stebejosi, sake tau dar nesioti ir nesioti reikejo... blink.gif Si karta vel bijau...o dar tiek laiko...jau galvoju ka reikes daryti termino diena, jei nieko nevyks...eiti pas gydytoja, ruostis ar dar ka... doh.gif
saldutea
man terminas buvo balandzio 18, o mano mergina vis dar pilvelyje doh.gif . kai buvau pas gydytoja pora dienu pries termina, tai sake, kad dar savaite nesiosiu verysad.gif taip ir yra... ir niekas del to neskatina ir neguldo i ligonine, jei bent savaite nepernesioji, o jau kai pernesioji, 41 savaite guldo i ligonine, bet jei leliukui viskas gerai ir vandenys ne zali, tai dar leidzia palaukti, bet daugiau nei 42 savaiciu niekas nelaukia ir tada jau krapsto kaip iseina blush2.gif
triusiene
Na va o man terminas butent siandien... ir jau visa nestuma bijojau pernesioti ir kaip matau tai teks padaryti.. ir dar kas bjauriausia visas nestumas labai sunku, gresiantys ir pan.... o dabar pats galas isvis jeu net nerviskai veikia... Nes visi klausineja tai kaip cia dar neturi ir pan... gal zinote esate susidurusios ar daktarai jei jau buna nestumo 41 savaite ir viskas vaikeliui gerai, ar jie skatina gimdyma jei pati nori?
-Alice-
man terminas gegužės 10 d., bet jau dabar į galvą lenda įkyrios mintys apie pernešiojimą g.gif Kodėl lendą? Ogi lelius pilve aktyvus, bet va gimda dar kol kas jokių "netikrųjų" ar parengiamųjų sąrėmių neparodė visą nėštumo laiką. Va todėl ir mąstau, kad, matomai, teks po termino pasinervuoti verysad.gif
Gegužės 4 d. eisiu pas savo ginę, reiks aptarti visus tuos reikalus, jei iki termino nepagimdysiu nestuke.gif
jordan
na,mums dar lako yra,bet kazkaip galvoju jei jau matysiu,kad mazyle nesiruosia pasirodyt,tai reiks eit kabint uzuolaidas visuose kambariuose ir laiptais palaipiot lotuliukas.gif lotuliukas.gif net klinikose kai gulejau sake,kurios jau pernesioja,tai liepia tais laiptais greit pasilaipiot ir pagimdo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
triusiene
QUOTE(jordan @ 2010 04 30, 19:25)
na,mums dar lako yra,bet kazkaip galvoju jei jau matysiu,kad mazyle nesiruosia pasirodyt,tai reiks eit kabint uzuolaidas visuose kambariuose ir laiptais palaipiot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif net klinikose kai gulejau sake,kurios jau pernesioja,tai liepia tais laiptais greit pasilaipiot ir pagimdo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

as jau nuo pirmadienio laiptais po 5 kart per diena pabegiojo iki 5 auksto... ir dar vis nk sad.gif manes jau tuoj kojos nebepanes help.gif bijau.gif
Radastra
O kaip manot, kas geriau - islaukti 42 sav., ar klausyti gydytojos ir gimdyti nuleidziant vandenis pernesiojus 10 dienu? Jauciu kaip per "smegenis" vaziuoja, niekad nemaniau, kad man taip gali nutikti sad.gif(((
gelytean
as ir negalvojau kad galiu uztempti, nes pirma vaikuti pagimdziau anksciau, tai mislijau ir dabar taip bus ax.gif bet viskas atvirksciai doh.gif bijau to skatinimo, o cezario isvis fear.gif kazi kaip cia pasibaigs viskas g.gif
Radastra
QUOTE(gelytean @ 2010 05 04, 14:20)
as ir negalvojau kad galiu uztempti, nes pirma vaikuti pagimdziau anksciau, tai mislijau ir dabar taip bus ax.gif  bet viskas atvirksciai doh.gif  bijau to skatinimo, o cezario isvis fear.gif kazi kaip cia pasibaigs viskas g.gif
*

O kur ruosiesi gimdyti gelytean? Kas tave priziuri? Dar daug kas priklauso manau ir nuo kaklelio veiklos..
-Alice-
QUOTE(Radastra @ 2010 05 04, 13:06)
O kaip manot, kas geriau - islaukti 42 sav., ar klausyti gydytojos ir gimdyti nuleidziant vandenis pernesiojus 10 dienu? Jauciu kaip per "smegenis" vaziuoja, niekad nemaniau, kad man taip gali nutikti sad.gif(((
*

aš paklausyčiau geriau gydytojos 4u.gif
juk gydytoja geriau žino g.gif
Daiva41
Sveikos 4u.gif
Man trečią leliuką reikėjo gimdyti pagal echoskopa 22 vasario, pagal gydytojus 28 vasario, o pagimdžiau 3 kovą, nes leliukui patiko pilvuke ir jis net nebandė iš jo krapštytis. doh.gif
Gydytoja patarė skatinti ir iššaukti gimdymą.
Bijojau, bet paklausiau gydytojos. 4u.gif
Martusik
Man dabar 32 savaitele nestuke.gif bet jau galvoju apie pernesiojima, labai nenoreciau, kad man ir mano mazam angeliukui taip atsitiktu.. Ir kaip girdejau geriau jau truputi anksciau pagimdyti nei pernesioti.. smile.gif
oracle
QUOTE(Martusik @ 2010 05 06, 14:16)
Man dabar 32 savaitele  nestuke.gif  bet jau galvoju apie pernesiojima, labai nenoreciau, kad man ir mano mazam angeliukui taip atsitiktu.. Ir kaip girdejau geriau jau truputi anksciau pagimdyti nei pernesioti..  smile.gif
*

Galjau nuo kokios 38 savaites reikia aktyvesne veikla uzsiimineti, kad veliau pernesiojimu nebutu ... g.gif
Martusik
As turejau sekmadieni, 27 d jau gimdyti. Labai bijojau pernesiojimo, bet sian suzinojau, kad vaikelis net nesiruosia gimti, t.y gimda nesiruosia. Tai jei bijote pernesioti, zinokite, kad svarbiausia kad gine ziuretu vaikeli. Man pasake, kad vaikelis sveikas ir laiko dar turiu. Pasake liepos 2 ateit pas ja ir nusius i ligonine, jei iki to nepagimdysiu. Paziurejo pgl vaikelio didi, pgl vaisiaus vandenis.. tai laiko tikrai dar turiu. Jei vandenis varskingi tai yra, kad nepernesioji, o jei tie vandenys jau svarus tai reiskia, kad pernesioji... kaz kaip taip.. 4u.gif
Robi
Pas mane prognozuojamas didelis vaikas doh.gif , todėl norėčiau anksčiau išsilukštenti, kitaip bus sunku gimdyti. Ir kuo čia užsiimti, kad veiksmas greičiau vyktų... g.gif
maukis2
QUOTE(Robi @ 2010 06 24, 12:12)
Pas mane prognozuojamas didelis vaikas  doh.gif , todėl norėčiau anksčiau išsilukštenti, kitaip bus sunku gimdyti. Ir kuo čia užsiimti, kad veiksmas greičiau vyktų... g.gif
*

man toks jausmas, kad mazo maziukas gims pernesiotas, bet cia dar neaisku..pernesiojimo ne tai, kad bijau, bet nlb noriu pernesiot schmoll.gif
o anksciau pagimdyti niekas nepades, nei karsta vonia, nei smileysex.gif su vyru nei kazkokie arbuzai, ananasai ar dar kokie vaisiai..kai vaikelis nuspres gimti tada ir gims(neskaitant medicinos isikisimo) smile.gif
Robi
QUOTE(maukis2 @ 2010 06 24, 13:24)
man toks jausmas, kad mazo maziukas gims pernesiotas, bet cia dar neaisku..pernesiojimo ne tai, kad bijau, bet nlb noriu pernesiot schmoll.gif
o anksciau pagimdyti niekas nepades, nei karsta vonia, nei  smileysex.gif  su vyru nei kazkokie arbuzai, ananasai ar dar kokie vaisiai..kai vaikelis nuspres gimti tada ir gims(neskaitant medicinos isikisimo) smile.gif
*

Joooo. Tu teisi. Aš vieną vaiką pernešiojaus savaitę, per kurią ko tik nedariau - ir baldus tampiau, ir daržus ravėjau... PAsitempiau tik raumenis, kuriuos baisiai skaudėjo, o vaikas atėjo tada, kada reikia...
js.
as irgi ko tik nedariau nuo 38 sav,kad tik nepernesiot-ir langus valaiu ir avieciu lapu kapsules geriau... o gime tada kada jam reikejo,3 dienom velaiu nei pagal echo
ixchel
Gime 15 dienu po nustatytos datos, o pagal echo- 9 dienom veliau, nei terminas. Buvo nerimo, bet vaikutis- sveikas. Tik as va dabar jau pagalvoju, kad jis koki menesi nebelabai beaugo mano pilvuke unsure.gif O ir gime 3110gr
maskanyte
Siaubingai nenoriu pernesioti blink.gif Tik va ne nuo manes tai priklauso doh.gif Jau noriu db supuoti savo zirniuka bigsmile.gif
acura_maniake
QUOTE(jordan @ 2010 04 30, 18:25)
na,mums dar lako yra,bet kazkaip galvoju jei jau matysiu,kad mazyle nesiruosia pasirodyt,tai reiks eit kabint uzuolaidas visuose kambariuose ir laiptais palaipiot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif net klinikose kai gulejau sake,kurios jau pernesioja,tai liepia tais laiptais greit pasilaipiot ir pagimdo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

patikek manim tikrai nepadeda.su paskutine mergyte ir uziuolaidas kabinai visa nestuma,ir vaiksciodavau labai daug kasdiena,paskui kitus vaikus lakstydavau,mazaja nesiodavau,perstumdinejau visus kambarius(buvo uzejusi tvarkymosi manija) ir nieko,vistiek buvo pernesiojimas 4u.gif

QUOTE(Radastra @ 2010 05 04, 12:06)
*

pasakysiu tik tiek,kad kai nuleidzia vandenys ir istato laseline i ranka,tada skauda nezmoniskai,o kasi prasideda veikla pati(sakykim nuo pakrapstymo gero),tada tikrai maziau skauda 4u.gif

mano visi keturi buvo skatinti ir trys is ju pernesioti 8,4 ir 4 dienas ax.gif
Selva
Pernesioti nebijau- nematau reikalo. Jei man ir leliukui viskas gerai- nesileisiu skatinama biggrin.gif Nors, aisku, norisi greiciau pasimatyti su vaikeliu, bet tegul jau jis pasirenka pats smile.gif
simasta
Pirmą dukrą pernešiojau lygiai savaitę, bet kažkaip nemačiau jokio reikalo panikuot schmoll.gif
besteller
Man gydytoja pasake, kad geriau jau anksciau tegu gimsta, negu pernesiotas, bei isvardino kruva priezasciu kodel (tiek del manes, tiek del maziaus sveikatos). Be to, supratau, kad su skatinamaisiais tikrai daug labiau skauda: kai aptarinejom gimdymo eiga (as gimdysiu su epiduru), pasake, kad jei viskas prasides naturaliai, iki epiduro reiks palaukti, kol kaklelis atsidarys 3-4 cm, o jei skatins, epidura leis iskart, tuo pat metu kaip ir duos skatinamuosius...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.