Na mes kolkas miegam supamam lopšiuke ir diena(jei ne lauke) ir nakti
mes visad tik lovytėje, na jei lauke, tai vežime.
Siaip , man atrodo, kad vaikutis turi zinoti suprasti ir pratintis jog miegoti reikia lovoje, mazylio atveju lovyteje. Na , aisku, lauke, tai vezime
diena miega vezime ir namie ir lauke, nes migdant supt reikia, o ant ranku jau sunku
miega dazniausiai musu lovoje.
Diena miegam vezimuke, o nakti lovyteje, bet jei vakare buna neramus ir sunkiai uzmiega tada guldom i vezima ir iskart uzmiega jame.tai iki ryto vezimuke o po pavalgym i lovyte ir lovytej miega
Dažniausiai tai lovytėje
migdziau manieze
Visada migdau jo lovytėj, nebent kur į svečius išvažiuojam tada manieže.
miega musu lovoje, nes labai nerami ir dar pilveli daznai pucia, tai jei reiktu isiminet is lovyte ramint...
tik lovytei, nebent butume lauke tada vezime savaime aisku
o seip manau kad viskam savo vieta: maniezas-zaidimams, vezymas lauke, lovyte - miegui.
visada savo lovyteje stengemes migdyti na kai buvo maziukas tai buvo labai neramus tai budavo kad reikdavo ir vezime migdyti vasara tai visada dienom miegodavo vezime o siaip tai loveleje
visada migdau lovytėje, kai naktį nubunda, atsinešu pas save
kai buvo mazesne pietu miegodavo vezimuky,o dabar pietu miega ant musu lovos,o nakti tik savo lovyteje
namuose miega lovoje, bet dazniausiai miega lauke vezime
šiaip vežimėlyje dieną miega, bet pratinam lovoje
Nesvarbu diena ar nakti visada nuo kudikystes miegojo savo lovytej ir pats paguldytas uzmigdavo be jokiu vargu..Paaugo perkelem i vaikiska lova ir be jokio vargo ten miegojo nuo pirmos nakties ir ne nenorejo lipt lauk ir iki dabar tik joje ir miega ir nesvarbu naktis butu ar diena...
diena miega vezimelyje,o nakti savo lovyteje.
Naktį ir pietų miega lovytėje,jei bunam lauke tai vėžimėlyje,jei svečiuose vežamės manieža
Dieną miega mūsų lovoje, naktį - savo lovytėje be jokių problemų.
Dieną lovytėje arba lopšyje, naktį - taip pat. Paryčiais mūsų lovoje.
turint nuosava nama pravercia maniezas-kelionine lovyte
![]() o siaip mano dukryte iki siol diena miega vezimuke arba lovyteje jei blogas oras.
Mano dukryte miega lovyteje, ir diena, ir nakti, bet pirksiu ir manieza, kad zaidimu aplka butu kita, o lovyte asocijuotusi su miegu namuose
lovyteje
Kaip bebūtų, man atrodo geriausia vaikui miegoti lovytėje, bet būna , kad vaikai skirtingi, tai pirmasis miegodavo lovytei, o antrasis kol mažas buvo užmigdavo tik vežimuke, o dabar puikiai miega lovytei
Dazniausiai lovyteje,kartais vezime,jei nespejam pareiti namo iki pietu miegelio.
Tiek dieną, tiek naktį miega savo lovytėje
diena vezime - pasupuoju ir uzmiega, po to dar kart diena (manoji miega po pusvalandi) - vel vezime, nakciai pamaitinu mūsų lovoje ir perkeliu į lovytę. Beje mums 8,5 men
diena susiguldai visus pas save i lova-o pati supermamose sedziu va
Dieną miega mūsų lovoje, naktį - savo lovytėje be jokių problemų
Manasis visada miegodavo savo lovelėje
|